- Våren 09

Nu har jag kollat runt på internet på olika modehemsidor, modebloggar osv, har även suttit och bläddrat i veckorevyn och massa andra tidningar som handlar mycket om mode och nu känner jag att jag har ganska bra koll på vårens trender. Tänkte dra upp dom olika här, finns ju väldigt många men jag väljer ut mina favoriter.

Det ultimata plagget - jeansen kommer att vara ljusa eller stentvättade, slitna och ofta trasiga, håliga osv nu till våren/sommaren. Kommer också vara jeans med batikmönster.



En del av höstens/vinterns stora trender håller sig kvar - paljetter, nitar på både skor, smycken, skärp & kläder och kavajer i alla möjliga färger & former - långa som korta.



Något som kommer att vara lite nytt (för mig iallafall) är att smyckena kommer bli sjukt stora. Alltså riktigt stora halsband, örhängen, armband och ringar. Men det kan nog vara snyggt i rätt mängd om ni förstår vad jag menar.



Vad jag har förstått har volanger varit populärt ett tag nu, men det forsätter att finnas på tröjor, kjolar och klänningar även i vår.



Jumpsuits (byxdressen) - korta som långa, enfärgade som mönstrade.



Indian trenden. Fransar, fjädrar, pärlor i färgglada färger, min favorittrend just nu.



Främst till sommaren kommer sailorstilen tillbaks. Alltså randigt, blått vitt & rött, ankare osv.


Sen håller sig många av höstens/vinterns trender kvar, tex skinn, lack, paljetter, nitar men det får man vell helt enkelt kombinera med annat lite mer vårigt/somrigt.

Vet inte om jag missat något men det här är vad jag gillar bäst! Hoppas ni tyckte att det var ett roligt inlägg :)

- Cutie

Just det, den där sminkväskan ni har frågat så mycket om som jag fick av Hannah i födelsedagspresent kostar inte 349 utan 139 kr.

Förstår att ni gillar den, det gör jag också - perfekt storlek, man får plats med allt man behöver och så är den ju så söt!



Åhléns - 139 kr.

- Thank god it's friday

Hello sunshines! Har inte skrivit på ett tag, har inte haft tid eller lust. Men nu är det fredag och jag är på bra humör, bortsett från att jag är väldigt trött och känner mig ganska hängig faktiskt, som att jag är på väg att bli sjuk. Men det får vi hoppas att jag inte blir :) Idag har jag varit i skolan som vanligt, gjorde NOprov och det gick vell sådär, ganska svårt tyckte jag. Men NO är nog ett av dom ämnena jag tycker om minst, så det kanske inte är så konstigt. Slutade vid 2, så kom mamma & hämtade mig och nu har jag bara städat lite och ätit semlor haha.
 
Ikväll var det meningen att jag skulle till Dajana på filmkväll me tjejerna, men jag vet inte om jag orkar det faktiskt, ganska jobbigt att ta mig till stan nu för tiden ju, speciellt på kvällarna. Får se hur det blir, om jag inte känner mig lika hängig & trött åker jag till Dajana, myspys :)

Vet ni vad? Jag har ju inte lagt in en enda outfit i bloggen, men jag tror att jag ska börja med det. Iallafall när jag känner att jag har på mig något som jag tycker är värt att visas.

Skriver senare, puss!

- Onsdag

Hello everyone :) Idag började jag kl halv 11, hade idrott första lektionen men då var jag inte med, sen hade vi lunch, köttfärsås med spaghetti, love it! Den är så god i skolan. Sen hade vi matte, sen slutade jag kl 1. Då mötte ja upp Merdin så gick vi och åt i stan, sen åkte vi hem till mig. Va här ett tag, sen åkte jag mamma pappa & älsklingen och skulle hämta vår nya bil. Skitsnygg är den, en stor Toyota :) Så släppte vi av Merdin också, sen åkte jag & pappa och köpte mat på Spicy Hot, sen åkte vi hem. Nu har jag ätit & pluggat lite, har jättesvåra och många engelskaglosor tills imorron, men det ska nog gå bra. Får se om jag drar ner en sväng på stan imorron med Olly, glömde tröjan som jag skulle lämna tillbaks hemma idag.

Det var vell allt om min dag .. tycker alla dagar ser ungefär likadana ut nu för tiden, men snart är det helg igen. Nästa vecka har vi 2 nationella prov också, eller aa, alla nior har ju det, men herregud säger jag bara! Undra hur det ska gå .. menmen, hoppas de är bra me er allihoppa :) Pusshej så länge!

- Läsarfråga

Någon frågade vart jag köpt denna sminkväska som jag fick av Hannah i födelsedagspresent.



Och en läsare berättade att den är från Åhléns och kostar 349 :-


- Ashley Olsen



Älskar denna bild på Ashley Olsen så var bara tvungen att lägga upp den.
Love the outfit, love the hair, love everything!

- Hippie/indian

Något som syns på nästan alla nuförtiden är dessa hippie/indian hårband. Jag själv har inte hakat på den trenden än, men tycker att det är sjukt snyggt på vissa. Jag vet inte riktigt om jag skulle passa i det, men jag älskar ju den indianinspirerade trenden och ett flätat hårband är väldigt indianinspirerat, så varför inte?

Vad tycker ni om denna trend?


- No school for me today

Idag har jag faktiskt inte varit i skolan, försov mig imorse & hade huvudvärk så jag fortsatte sova. Vid 10 ringde Merdin och väckte mig, han kom hit & höll mig sällskap, han är nämligen ledig på tisdagar. Vi tog det bara lugnt och hade det mysigt :) Vid 5 åkte han hem, och nu har jag precis läst ut första Twilight boken (Om jag kunde drömma) på mindre än en vecka :) Den är verkligen beroendeframkallande, till&med bättre än filmen, läs den! Jag blir helt galen när jag läser den, vill också ha min egna vampyr haha. Ska börja på andra boken ikväll tänkte jag (När jag hör din röst).

Imorron ska jag till skolan iallafall, slutar kl 1 så det är skönt. Åker nog ner till stan en sväng efter, ska byta en tröja & köpa lite saker tänkte jag :)

Skriver senare, puss!


- Nytt

Det här är vad jag shoppat dom senaste veckorna, kommentera gärna vad ni tycker!



Blek blå/grå tröja/jacka eller vad man ska kalla det med spetssmönster från Gina Tricot. Väldigt vårig & söt. 299:-



Här ser ni det fina mönstret lite tydligare.



Stentvättade jeansleggins, sjukt snygga sen till våren. Dom är sjukt tajta, precis som jag vill ha det :) Minns inte om det var 249:- eller 299:-. Dom är iallafall från Gina Tricot.



En ganska lång, pösig randig tröja i marinblått & vitt från Vila. Den här kommer också vara en favorit till våren. Den kostade 199:-





Platta svarta stövlar med runt tå som är väldigt höga i skaftet. Går ganska långt upp över knäna, sjukt snyggt! Kostade 800:- (det var halva priset) och dom är från Eurosko.







Har använt dom några gånger, det är därför dom ser ut sådär vid klacken.  Pumps med 11-12 centimeters klack med ormskinnsmönster, dom är från H&M och kostade 398:-.



Turkos stickad tröja som jag köpt Second Hand. Minns ej vad den kostade.



Stor ljusgrå tröja med knappar & fickor från Cubus, 179:-



Tröja i nån konstig rosa/lila färg som jag inte riktigt vet vad den heter, den är iallafall från Monki och kostade 125:- på rea.



Nitarmband från Ur&Penn och stora pärlörhängen från Gina Tricot.

Det var nog allt, vad tycker ni? :) Något ni gillade speciellt mycket?  Tell me!


- Efterlängtat

Nu kommer dom efterlängtade bilderna på mina födelsedagspresenter. Dock med mobilkamera eftersom att jag inte har någon digitalkamera. Men bättre det än inget, enjoy!



Haha, 3 st kort, i ett av dom låg det 1000 kr & i ett annat låg det 2000 kr.
Från min farmor & farfar och mina föräldrar.



Twilight böckerna - Om jag kunde drömma, När jag hör din röst & Ljudet av ditt hjärta.
Från mina föräldrar.



Ögonskuggspalett som redan ser väldigt smutsig ut, men ögonskuggorna är jätte bra & fina färger som ni ser. Den kommer från Kicks.
Från min lillasyster Martina.



En liten del av pengarna, resten finns insatta på mitt konto.
Fick sammanlagt 4000 kr (+ 1000 barnbidrag) och pengarna var från mina föräldrar, min farmor&farfar och några andra släktingar.



Jättefin sminkväska som jag fick av Hannah, som innehöll ..



Allt dehär! - Bronzing pouder från Loreal, ögonskuggor i blå nyanser från Maybelline, Brun/röd aktig rouge från Loreal, foundation från Lumene, läppglans från Lumene, eyeliner från Lumene, Mascara (Telescopic) från Loreal, ögonskuggor i grönguldiga nyanser från Maybelline och puder från MaxFactor. Fick även en svart Telescopic mascara från Olly, så himla skönt, behöver inte köpa nytt smink på ett tag :)



Jättesöt svart klänning från Gina Tricot som jag fick av Dajana.



Svartvit randig tajt midjekjol från Gina Tricot, den fick jag från Hannah & Malin.



Christina Aguilera parfym, jordgubbs läppglans & kokos parfym fick jag av Merdin. Fick även en kokos tvål men den är i bradrummet. Från Åhléns och Yves Rocher.



Hårvårdsprodukter från Bedhead - den lila är för mer volym och den rosa är en glansspray.
Från min kusin.

Det var mina presenter det, snart kommer ett inlägg om det jag shoppat på senaste tiden :)

- Söndag

Nu skäms jag. FÖRLÅT för den dåliga uppdateringen! Men den här helgen har verkligen varit hektisk, har inte haft tid att sitta vid datorn en enda gång. Och jag lovade ju er bilder & allt, och ni SKA få se bilder, det lovar jag.

Min kväll igår blev ganska lyckad. Jag & mamma hämtade upp Malin, sen skjutsade mamma oss till Kungsgatan. Då gick vi till Dajana, sen gick jag & Malin till Merdin, där Adis & Merdin var. Senare gick vi till Monaco och där mötte vi upp alla andra, hade det trevligt. Fick presenter av Hannah Dajana & Malin, ni är bäst tjejer. Av Dajana fick jag en jättesöt svart klänning, av Hannah & Malin fick jag en svartvit kort randig midjekjol med en stor synlig dragkedja och av Hannah fick jag en jättefin sminkväska som innehöll en Mascara, 2 puder, 1 rouge, 1 foundation, 2 ögonskuggor, 1 läppglans & 1 eyeliner. Bilder kommer på det! :) Vi var där hela kvällen, bara umgicks och lyssnade på en kändis som var där och sjöng. Det var trevligt :) Sen vid 2 tog jag & Merdin bussen hem och sen sov han här.

Nu är jag jätte trött, Merdin åkte precis hem och idag blir det en väldigt lugn dag för mig.
Bilder på alla mina presenter kommer! Förhoppningsvis idag, men det blir nog ikväll isåfall.

Skriver senare igen, puss <3

- Birthday and today

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, har haft fullt upp verkligen. Nu ska jag berätta om igår (my birthday) och idag.

Dagen igår började med att mamma, pappa & Martina kom in och sjöng för mig. Dom hade bara 2 paket & 2 kuvert. I ett av kuverten låg det 2000 kr som var från mamma & pappa och i det andra låg det ytterligare 1000 kr som var från min farmor & farfar. I  ett av dom 2 paketen låg en stor sminkpalett med massa olika ögonskuggor som jag önskat mig från Kicks. I det andra låg alla 3 Twilight böckerna.
Dagen fortsatte i skolan, inget speciellt hände där. Sen träffade jag Merdin, av honom fick jag Christina Aguileras parfym, en kokos parfym & tvål och ett läppglans/läppsyl med jordgubbssmak. Blev så himla glad :) Sen när jag kom hem hade jag fått ett till kuvert skickat till mig där det låg 1000 kr till :) Så sammanlagt fick jag 4000 kr, men hade även 1000 på kontot. Så gissa vad jag gjort idag?  SHOPPAT. Mer om det sen. Ska även få presenter av mina vänner på lördag :)
På kvällen gick jag ut & åt med min familj, vi gick till durkslaget. Åt nån god wook rätt. Sen kom jag hem vid 11 och sov.

Idag har jag gått i skolan, sen efter skolan gick jag hem till Dajana. Sen gick vi till stan, jag köpte en tröja, ett svart stort linne & ett par stentvättade ljusa jeansleggins från Gina Tricot. Sen köpte jag även ett par stövlar på Eurosko och ett nitarmband. Mer än så blev det inte idag. Ska till stan imorron också, så då blir det mer!

Bilder på mina presenter & det jag shoppade idag kommer i ett inlägg efter det här.

Nu fick ni höra lite om min födelsedag & idag.
Och vet ni vad? Nu är jag stor, 16 år! ;)


- Mina blommor

Måste bara lägga in en bild på dom fina blommorna jag fick nyss, och det var inte nån hemlig beundrare här inte, dom var från min kära farmor & farfar! TACK <3



- Imorron!

Jag glömde säga, VEMS DAG ÄR DET IMORN OM INTE MIN! :D

16 år, jag är förväntansfull som ett litet barn, ÄLSKAR att fylla år. Fick precis mitt blombud, nån kille som kom hit & lämnade det. Har dock inte öppnat själva "paketet" än, undra vem det är ifrån :) Imorron blir det vell först att mamma, pappa & Martina kommer in och sjunger and give me the presents, sen blir det skola som vanligt, sen hem & fixa sig sen ska jag och la familia ut & äta och så. Sen i helgen ska jag bli firad först av mina vänner på lördagen sen på söndag av släkten. På torsdag ska även jag & Dajana göra något speciellt, eller det är vad hon säger iaf :) Har så mycket att se fram emot nu, kommer bli en toppenvecka!

GLÖM INTE ATT SÄGA GRATTIS IMORN SNYGGINGAR!


- Ännu en dag i skolan

Hej bloggen. Vanlig skoldag idag, förutom att vi slutade lite senare än vanligt, 4. Då sprang jag & Ida till Strömbacken för att hinna med 4 bussen, och det gjorde vi :) Hade egentligen tänkt åka in till stan igen för att gå på öppet hus på De Geer, men har verkligen ingen ork till det. Kan verkligen inte bestämma mig mellan De Geer & Kungsgård, har redan sökt in till Kungsgård (samhäll), men man kan ju ändra så många gånger man vill tills början av februari. Så jag har en stund på mig, men det vore jätte gulligt om det är någon som går på Kungsgård eller De Geer skriver vad ni tycker om skolorna! Skulle bli jätte tacksam, för jag har verkligen beslutsångest.

Bjuder på en bild på mig & min underbara klass från idag. Love them all!




Hahaha, Robin & Johan längst fram ska alltid hålla på & tönta sig.
På bilden är det iaf från vänster;
Isabelle, Sara, Sofia, Matea, Lisa, Lovisa, Linnéa, Aldin, Jag (kortast av alla HAHA), Miki, Dajana & Niklas. Jag ser verkligen jätte liten ut, speciellt mellan dom två längsta killarna i klassen.

Hörs senare, puss!


- Läsarfrågor

Jag tänker göra så här, ni ställer ju frågor till mig dagligen och nu har jag bestämt mig för att dom frågorna jag tycker att alla ni läsare ska få svar på & dom frågor som är intressanta & som jag tycker att ni ska få reda på tar jag upp här i bloggen. Så då & då kommer det komma upp en fråga som jag sen svarar på i ett inlägg här. Kommer kalla det Läsarfrågan eller något liknande. Varför jag gör det här är för att ni ibland ställer väldigt bra frågor som jag vill att alla ska kunna läsa & få svar på :)


- Måndag.

Måndag igen då. Helt okej skoldag, har känt mig jätte seg hela dagen. Efter skolan gick jag & Dajana hem till henne, sen fixade vi oss lite & drog ner till stan, där mötte vi hennes mamma, jag hittade MASSA fint som jag vill köpa, dom har ju fått in lite vårkläder överallt nu. Hittade faktiskt en fin klänning som jag kanske ska ha på lördag, och en jätte snygg kjol. Men får se, ska ner på stan om nån dag och shoppa lite tänkte jag. Men iaf, vi gick runt lite & senare kom även Hannah. Efter nån timme kom pappa och hämtade mig, sen åkte vi hem & nu har jag ätit och sitter här. Ska snart ta en dusch eller ett varmt bad, svårt val ju haha.

Idag ringde nån blomaffär mig och sa att jag hade blombud som jag skulle få imorron, så dom levererar blommor hit imorron till mig, spännande att se vem det är ifrån! Gulligt att nån skickar blommor ju, sånt blir man alltid så glad av :) Jag undrar verkligen vem det kan vara, kanske en hemlig beundrare! Haha (a) Får vell se.

Imorgon är det tisdag vilket betyder att jag slutar 4, jag funderar redan idag på att gå hem lite tidigare på grund av huvudvärk eller något, men ja, får vell se hur det blir med den saken. Nu längtar jag bara till onsdag & helgen.

Ikväll är det Prison Break, var så himla spännande förra gången så jag ser verkligen fram emot det här avsnittet. Om det är något? Jag har fått för mig att det kanske var sista avsnittet förra gången, men jag vet inte. Någon som vet? :)

Nu ska jag ta en dusch, hörs kanske senare, puss!




- Another one

Har hittat ännu en klänning jag tycker om, tycker nog om den mest av alla faktiskt, den kommer från Chicy.se och finns även i svart & rosa. Jag skulle gärna vilja ha den i svart. Spets & volanger är ju så snyggt! Vad tycker ni?




- Wow

TESTA DET HÄR!

  • Kolla på dom små 4 prickarna (mellan dedär som liknar hjärtan) i ca 30 sek
  • Blunda sedan och böj nacken bakåt & kolla upp


Vad ser du?


- Vilken klänning?

Hej bloggen. Nu är det så att jag behöver er hjälp, och nu MÅSTE ni kommentera vad ni tycker. Jag fyller ju år på onsdag, och på lördag ska jag fira min födelsedag med mina kompisar. Jag har tänkt att beställa en klänning från internet, men har inte hittat någon som jag verkligen gillade. Men nu har jag hittat 2 st som jag skulle kunna tänka mig, och ni ska hjälpa mig att välja, för jag vet inte vilken som är finast.

Antingen denna från Nelly.com







Enkel kort svart tuptopklänning med söt rosett.

Eller denna från Asos.com

Chandelier Cross Over Halter Neck Ra-Ra Dress

Chandelier Cross Over Halter Neck Ra-Ra Dress

Chandelier Cross Over Halter Neck Ra-Ra Dress

Svart kort volangklänning med snygg rygg.

Båda klänningarna kostar runt 500-600.
Hjälp mig nu, vilken ska jag välja?!


- Kanye West.

Bästa bästa bästa Kanye. Underbara låtar.

Heartless



Love lockdown


- Indianinspirerat.

Något jag verkligen ser fram emot med våren/sommaren är indian trenden. Indianinspirerat kommer in i affärerna mer & mer nu, och det är något jag verkligen tycker är sjukt snyggt. Har redan köpt mig en tröja med fjädrar och flätade band med pärlor på, väldigt indian inspirerat. Tycker även om alla dessa flätor i håret, långt snyggt plattat hår med några små flätor, eller ett "flät diadem". Tycker Elin Kling var sjukt snygg på Elle Galan där hon var väldigt indian inspirerad.



Gud så snyggt!


- Caroline

Tänkte visa en bild eftersom ja inte har nått annat att blogga om ..



Gammal bild, putet med läpparna som ni älskar (:

- Lördag.

Hej bloggen :) Igår hade jag en trevlig kväll, orkar inte berätta om den men jag hade kul. Sov till 1 idag, så himla skönt.  Snart kommer Olly hit, sen senare även Merdin tror jag. Jag är för trött för att göra något alls idag, vill bara ligga hemma & se nån bra film med massa chips, godis & sånt. Jag märker att erat favoritinlägg har blivit Kenza inlägget, sjukt många kommentarer har jag fått, mer än på något annat inlägg faktiskt. Kul att ni gillar att kommentera så mycket ;) Någon undrade vad Kenzas blogg heter, jag trodde alla visste det, men den heter www.Kenzas.se. Nu har jag inget mer och skriva, skriver lite senare, puss.

- School.

Hej bloggen :) Sitter i skolan just nu, har bild, vi ska göra film men Dajana är inte här och vi gör en tillsammans så jag sitter här .. Jag är ganska pigg idag faktiskt, men det va sjukt svårt att komma upp imorse. Men nu är jag pigg :) Har haft no labb där vi gjorde nått experiment eller nåt, sen hade vi musik, nu har jag spelat upp både Keyboard & Gitarr! :) Nu sitter jag och pratar i telefon med Dajana, hon är på väg hit, hon kan knappt prata alltså, hon har varit hos tandläkaren och fått bedövning så hon läspar som fan & man hör inte vad hon säger. Hon låter som en handikappad bebis hahaha. Snart ska ja ut & möta henne, sen har vi lunch vid kvart över 12. Det är nån köttgryta idag, dom brukar va ganska äckliga,  men vem vet den här kanske är god :) Efter skolan ska jag hem direkt, slutar runt 2 nångång, sen ikv blir det att åka in till stan & hitta på något kul. Blir nog att va med Malin, Dajana och nån mer kanske. Får se vad som händer! Och jag ser verkligen fram emot imorron, få SOVA på morronen! Åååh.

Nu är det bara 5 dagar tills jag fyller år, längtar! Hörs senare, puss <3


- Hjälp med header

Ni kan verkligen muntra upp mig, blir glad av era kommentarer .. eller ja, dom flesta. Jag kom på en sak, jag har ju fortfarande världens fulaste design, och min blogg växer ju mer & mer för varje dag som går, så jag det är dags att göra den lite snyggare & proffsigare nu. Så jag undrar, någon som kan göra en snygg header till mig? Och kanske fixa lite annat i designen? Jag själv är väldigt dålig på det där, kommentera gärna det här inlägget om det är någon som har lust så får vi snacka vidare, jag vill ju ha det på ett visst sätt såklart. Det vore jättekul om någon som är bra på det skulle kunna hjälpa mig! Puss

- OOOH!

Jag kan inte förklara mitt skobegär. När jag gick in på Kenzas blogg nyss såg jag att hon hade fått tag i ett par underbara skor från H&M, mitt hjärta började slå sjukt snabbt, seriöst alltså, jag skojar inte. Jag tror att jag blivit knäpp, men ÅH vad jag vill ha dom! Nån som sett dom här i Norrköping? Dom kostar bara 398:-, jag bara måste ha dom!





Födelsedagspresent? (a)

- Trött på er anonyma

Jag måste bara säga att jag tog bort dom kommentarerna på "Lik Kenza?" inlägget som jag ansåg vara elaka. Jag tycker bara inte att man ska få höra sånt bara för att man skriver ett inlägg om någon som är väldigt vacker, men ja, nu har jag fått höra att jag ser ut som en smutsig zigenare, en kines & lite annat. Men jag tar faktiskt inte åt mig, för jag är själv nöjd med mitt utseende, och det handlar antagligen bara om avundsjuka, eftersom ni är anonyma vågar ni ju heller inte stå för vad ni säger. Men jag säger inte att ni inte får tycka att Kenza är miljoner gånger vackrare/finare/sötare än mig, jag säger bara, håll det för er själva, den enda frågan jag ställde var ifall ni tyckte jag va lik henne eller inte, mer än så behövde ni inte skriva. Pusshej :)

- Jag just nu.



- Torsdag.

Hej bloggen! På förra inlägget fick jag några kommentarer, vissa tyckte jag va lik Kenza, vissa inte alls. Och ni som trodde att jag inbillade mig att jag var vackrare än henne, NEJ verkligen inte, hon är verkligen en skönhet & jag sa inte att vi var lika, det är bara vad folk påpekat. Och det klart hon ser äldre ut än mig, det är hon ju :)

Menmen, skola idag som vanligt, fick håltimme sista lektionen från idrotten så jag slutade tjugo över 1. Sköntskönt, kom hem för ungefär en timma sen, lagade lite mat faktiskt haha :) Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra .. läsa lite bloggar & bara ta det lugnt antagligen. Hörs senare, PUSS.

Väntar på bussen idag ..


- Lik Kenza?

Jag har väldigt ofta fått höra att jag är lik Kenza, folk säger läpparna och ansiktet i över huvud taget. Lite kanske? Eller vad tycker ni? Jag ser inte så många likheter faktiskt. Döm själva!









Nae, jag tycker nog inte att vi är så lika faktiskt ..


- More comments

Måste bara säga att ni är så TRÅKIGA, kommenterar bara när jag frågor något eller när jag har frågestund eller liknande. Ni kan ju kommentera åsikter, frågor, ja allt möjligt. Det gör bloggandet så mycket roligare ska ni veta, eller ja, ni med blogg vet ju hur det är. Så kom igen, kommentera mera!


- Onsdag.

Hej sweeties! Idag har jag haft en bra dag, solen har varit framme nästan hela dagen & det har inte varit kallt alls ute. Jag längtar verkligen tills våren kommer nu, ååh. Fint väder får mig på bra humör konstigt nog. Men iaf, varit i skolan som vanligt, hade 2 och en halv lektion haha. Första lektionerna hade vi svenska & engelska, sen hade vi håltimma på idrotten så vi fick över 2 timmars lunchrast, sen hade vi matte & jag och Dajana gick ut och träffade Hadis och Edon så vi var bara med en stund på den lektionen, sen slutade vi vid ett :) Efter det gick jag & Dajana till kungsgatan där jag träffade Merdin, sen tog vi bussen hem till mig. Och nej, vi kan inte va ifrån varandra, men ja, vi får vell se. Nu åkte iaf han & min syster in till stan tillsammans, hon skulle på nån sak med skolan & han skulle träna. Imorron är det redan torsdag, alltså snart helg! Tror det händer en hel del kul i kvällen iaf, så aa. Sen är det exakt en vecka tills jag fyller 16 idag! Ser fram emot det jätte mycket, ska göra massa kul då & sen presenterna så klart :)

På tal om det, GRATTIS TILL ALDIN SOM FYLLER 16 IDAG!

Nu ska jag snart ta en dusch eller ett bad, får se. Puss så länge <3

- Om löshår.

Jag vill blogga men känns som att jag inte har nån inspiration eller några ideer alls .. Men jag kom på att för ett tag sen skrev jag ett inlägg om att ni skulle skriva förslag på vad ni ville läsa om, då va det en tjej som skrev att hon ville att jag skulle skriva om hårförlängningar & vad jag tycker om att ha löshår. Så då gör jag det :)

Jag har själv haft löshår, förra sommaren, då Malin, en kompis till mig för er som inte vet, klippte av typ halva mitt år. Jag vet inte varför vi gjorde det men jag bad henne iaf, och det vart ju inte så lyckat. Snett och väldigt kort. Jag fick panik och grät, jag som alltid haft det här långa, enligt mig "drömhåret". Så jag köpte löshår från Tajmahal.se, fick hem en massa löshår & satte dit det med clips. Hade det lite då&då när jag hade lust, men det var väldigt onödiga pengar kan jag ju säga, använde det i kanske en månad sen tyckte jag att mitt hår växt tillräckligt, så jag slutade använda det. Köpte det för 700 kr + frakt då. Sålde det för ett tag sen till Nava, en annan kompis, eftersom mitt löshår inte alls var slitet.

Så vad jag tycker om löshår är vell ganska uppenbart, för er som verkligen vill ha långt hår ser jag det som ett bra alternativ, så länge det ser ÄKTA ut. Det värsta jag vet är när en tjej har löshår så att man verkligen ser att det inte är hennes riktiga hår. När man har i alldeles för tunnt löshår och ens eget hår är tjockt brukar man ju se en "kant" och det är otroligt fult.

Ska se om jag hittar några bilder när jag hade löshår.





Man ser inte så bra på håret men det är jag till vänster.



Ja, det var dom bästa bilderna jag kunde erbjuda. Så nu fick ni ett inlägg som nån av er faktiskt läsare önskat. Fortsätt ge mig tips på vad jag ska skriva om!

Puss

- Tisdag.

Gud, jag är så trött .. Idag började jag skolan 8 och slutade 4, alltså 8 timmar. Underbart. Hade 2 timmars hemkunskap sista lektionen, då han bara pratade om hur man ska förvara mat. Somnade lite halvt där på bänken ett tag. Tur att han är ung & snygg, annars hade jag antagligen varit död nu. Men iaf, sen efter skolan gick jag & Dajana hem till henne, såg lite på Disney Channel, bästa Zack & Cody och Hannah Montana! Sen kom min pappa och hämtade mig. Sen när jag kom hem åt jag mat sen PLUGGADE jag, gjorde klart engelska läxan som egentligen ska va klar på torsdag, I'm proud over myself. Nyss tog jag en dusch och nu ligger jag under täcket och fryser, funderar på om jag ska ta tusen täcken och lägga mig och titta på Sex & The city ett tag, men har ingen ork till att ens flytta på mig (2 meter till min soffa). Jag har kommit på jag lever i mitt rum, enda gången jag går ut är när jag ska till toan, ut eller äta i köket. Allt jag behöver finns liksom här, haha. Låter kanske lite konstigt men vänta bara tills ni kommit till mitt underbara rum, ni kommer aldrig vilja gå härifrån :)

Nu ska jag sluta skriva onödiga och intressenta saker. Puss på er snyggingar!

Eller vänta, måste skriva en sak till, jag kom på en bra sak, JAG SLUTAR ETT IMORRON!

- Snart mina

Åååh, jag hittade underbara skor från H&M på minoutfit.se, speciellt nu när det snart börjar bli lite mer vår! Vårig färg, hög klack i trä, dom SKA bli mina.

Artikelbild

- Lindsay för Fornarina.

Nya bilder på Lindsay Lohan, här i en fornarina kampanj, tycker hon är snygg som vanligt!

Artikelbild

Bild lånad från Minoutfit.se

- Måndag.

Ännu en dag i skolan, en LÅNG dag. Började klockan 8 och slutade tjugo i 4. 100 minuters SO sista timmen också, självmord. Allt va vell som vanligt antar jag, sen efter tog jag 4 bussen hem, FULLT som vanligt. Nu är jag helt död, trött & fryser och sådär som jag alltid känner mig efter en skoldag. Imorron är det tisdag, en dag närmare till helgen! Haha, känns bra det här med att börja skolan igen. Och jag såg att det va någon som skrev en kommentar om att den missade frågestunden & har massor att fråga, ni kan självklart ställa frågor till mig närsomhelst i vilket inlägg som helst, det var bara ett tillfälle för alla att ställa frågor i ett och samma inlägg. Så fråga på! :) Åh vad jag längar tills jag fyller år, ska bli så himla kul, massor kul som kommer hända :) Plus att jag kommer få massor pengar så jag kan shoppa loss!  Var ett tag sen jag var nere på stan nu, men det är för att jag inte har några pengar alls kvar.

Nu ropar mamma att det är mat, skriver sen puss!


- Shoes by Topshop.

Eftersom jag är skonarkoman tänkte jag lägga in lite bilder på skor från den affären där jag tycker att man har absolut snyggast skor, jag pratar såklart om Topshop.
Larikin-Velcro T-Bar Shoe
ALEXIA Sandal Boot

REX Sandal Boot


ALIX Chelsea Platform Boot

- Svar.

Nu avslutar jag frågestunden, så ni får alltså inte fråga något mer :) Fick ganska många frågor faktiskt, fler än jag trodde. Men här kommer frågorna & svaren.

Är du lika snygg JÄMT? Du verkar alltid vara snygg, men jag undrar är du lika snygg när du vaknar på morronen som på dina bilder?

Svar: Nej, jag är inte lika snygg jämt, jag kan se förjävlig ut när jag vaknar på morronen men jag är oftast nöjd med hur jag ser ut, men självklart känner jag mig snyggare med smink än utan.

Hur gammal är du? Om du fick välja en sminkprodukt du skulle få använda vilken skulle det vara? Vilken plattång använder du? Vilken är din favoritaffär? Hihi jag har massor med mer frågor

Svar: Jag är 15, fyller 16 den 21 januari. Om jag bara fick välja en sminkprodukt skulle jag välja mascara, men jag har svårt att välja mellan mascara & solpuder. Jag använder en plattång av ett italienskt märke, Gama, dom är helt klart bäst :) Jag har ingen direkt favoritaffär, men tycker om Monki, Gina Tricot, Bikbok, H&M osv.

Vilken linje tror du att du ska gå och på vilken skola?

Svar: Jag ska troligtvis gå på Kungsgård, eller det är mitt förstaval & jag vill gå samhällsvetenskaps programmet. Mitt andraval kommer att vara De Geer - samhäll.

hur är det mellan dig och han den dära merdin nu? har ni gjort slut och är bara kompisar, eller vaddå? berätta gärna om hur ni träffades och så :)

Svar: Det är bra, vi är vänner just nu. Vi träffades genom skolan, vi började snacka med varandra när jag gick i sjuan och han i åttan.

när förlora du din oskuld, och med vem?

Svar: Jag säger inte när men det var med Merdin.

va tyckte dina föräldrar om merdin (:

Svar: Dom tycker om honom jätte mycket.

vad tycker du om långa tjejer som har höga klackar?
skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig?
nämn ett plagg som du tänker köpa i vår! :)


Svar: Jag tänker inte så mycket på långa tjejer som har höga klackar eftersom att jag är väldigt kort. Men, om man trivs med högklackat spelar det ingen roll hur lång man är.
Ja, jag skulle kunna tänka mig att skönhetsoperera mig.
Jag vet inte om skor räknas som ett plagg, men massor av vår/sommar skor iaf!

Brukar du gå till skolan utan smink?

Svar: Ja, det har hänt, men sminkar mig oftast.

Snackar du skit om hur andra är klädda i skolan elr på stan?

Svar: Ja, det har hänt.

vad önskar du dig i födelsedagspresent :D? föruuutom pengar ! :)

Svar: Jag önskar mig lite allt möjligt, främst pengar men om jag inte får välja det smink, kläder & sånt alla tjejer önskar sig :)

varför lägger du SÅ mkt smink?

Svar: Jag tycker inte att jag gör det faktiskt, eller när jag ska på fest & så men annars tycker jag att jag lägger lagom mycket.

har du något bra bantning/tränings tips? jag vill ha fin kropp i sommar!

Svar: Nej jag har ingen aning faktiskt, jag har aldrig tänkt på att träna eller banta eftersom jag är väldigt smal men ät nyttigt & träna helt enkelt :)

hur brukar du klippa håret? och färga

Svar: Det är olika varje gång, men dom senaste åren har jag bara klippt topparna eftersom jag vill ha långt hår & är nöjd med min frisyr. Men när jag var lite mindre brukade jag nästan alltid klippa upp håret och har haft lugg nångång också. Färga håret är också väldigt olika, ibland färgar jag mörkbrunt (främst på hösten, vintern) men mot våren/sommaren brukar jag vilja ha håret lite ljusare. Nu har jag funderat på att färga håret ljusare, om nån månad eller så.

vad kan du inte gå ut ur huset utan? något du alltid måste ha!

Svar: MIN MOBIL!

- No more us

Jag kommer sakna dig så mycket
Alla stunder vi haft
Har gått igenom så mycket med dig
År 2008 kommer jag alltid minnas som vårt år
Det är verkligen synd
Det finns inga ord
You'll always be a part of me


- Söndag.

Hej bloggen. Min frågestund är fortfarande igång så fortsätt fråga!  Avslutar den runt 6-7 kanske. Igår blev det en lugn dag, Merdin kom hit på kvällen en stund. Vi såg på en sjukt dålig film, mer än så gjorde jag inte igår. Idag vaknade jag vid 1, seg som alltid, sen tog jag en dusch och nu har jag sett på sex&the city, är inne på fjärde säsongen nu, bara 2 säsonger kvar :( Kommer sakna att inte kunna kolla på det när jag inte har något att göra. Söndagar är alltid lika sega för mig, så ska nog bara ligga här hela dagen. Imorron är det skola igen, tråk. Tänkte lägga in dagens låt, lyssnar på den väldigt mycket just nu, en av The pussycat dolls nyaste låtar.

The pussycat dolls - Top of the world


- Frågestund.

Okej, eftersom jag inte har något bättre för mig & ni ville ha en frågestund så startar jag en frågestund NU som håller på till imorron ikväll! Ni får fråga precis vad som helst, jag svarar på ALLT.

- Fredag & Lördag.

Hej bloggen, de va ett tag sen nu :) Igår hade jag inte tid att skriva, var först i skolan, det va en ganska lugn dag som mest bestod av raster haha, sen efter skolan åkte jag hem, sov 2 timmar, sen började jag fixa mig. Vid 8 skjutsade pappa mig till Kungsgatan, så gick jag hem till Dajana. Vi va där ett tag, sen gick vi hem till Merdin. Sen kom Hadis och hämtade oss, och i bilen satt även Esat :) Sen åkte vi alla till Monaco, skulle ta en fika. Som vanligt blir det att man sitter där och snackar osv i flera timmar haha. Sen kom pappa och hämtade mig runt 12.

Idag vet jag inte vad som händer, vaknade nyss, har redan saknat att kunna sova hur länge man vill och vi har bara haft skola i 2 dagar! Illa. Har lust att bara vara hemma idag, känner mig på sånt humör. Menmen, vi får vell se, blir vell antagligen att jag går ut och hittar på något ikväll iaf.

Tänkte svara på lite kommentarer här så att alla ser:

j om - By monki.:
 Fler sånna hära inlägg! :)
Kan du inte ha en frågestund också?

Svar: Kul att höra era åsikter! Jag kan ha en frågestund imorron kanske, eller nångång nästa vecka :)

Matilda om - Lackleggins.:
finns dom kvar? :)

Svar: Jag har faktiskt ingen aning, jag köpte dom för ganska länge sen, kanske 2 månader sen. Men du kan ju alltid gå dit och kolla :) Annars tror jag att det finns liknande på Gina Tricot.

Puss så länge!

- Asos.

Efter att ha tittat runt på internet på lite kläder ett tag nu gick jag in på Asos och hittade en klänning jag verkligen tyckte om. Precis i min stil - svart, kort, enkel, snygg rygg & snygga dragkedjor.

Firetrap Body Con Dress

Firetrap Body Con Dress

Den klänningen + höga klackar, oooh.


- By monki.

Svarta favoriter från Monki.

Mysig fuskpälsjacka.


Tajt sammets midje kjol.

Underbar spets volang klänning.

Oversize skjorta.

Linne med snygg snurrad rygg.



Snygg kavaj.


Spets cape.


Sammets leggins.




Pumps (jag har sånna men i den gröna färgen)


Tuptop med stor sammets rosett.


Det var mina svarta favoriter från Monki, hope u liked it :)

- Tell me

Jag glömde berätta, har jag inte alltid sagt att kvällen innan skolan skulle jag inte kunna somna? Jag la mig i sängen vid 11 och försökte verkligen bli trött, sen vid 12 gav jag upp och pratade i telefon till halv 2. Sen låg jag och vred & vände mig i nån timme, SEN somnade jag. Somnade vid halv 3-3 ungefär. Sov alltså högst fyra timmar inatt, och nu är jag faktiskt trött. Jag visste att min trötthet skulle komma tillbaks nu när skolan började, nu kanske sömnproblemen försvinner!

Känner att jag inte har något kul & skriva om. Vill verkligen blogga nu när jag inte har något bättre för mig, men vad ska jag blogga om? Jag vet att ni vill ha mer bilder, och det har jag faktiskt börjat med lite mer tycker jag, men vad ska jag SKRIVA om? Något speciellt? :) Skulle va kul att veta, jag bloggar ju främst för att jag tycker det är jättekul, men också för att ni verkar tycka om det så mycket, skulle ju inte forsätta om jag inte hade läsare, inte fick några kommentarer osv. Men min blogg bara växer & växer, så roligt!

Så nu vill jag att ni gör mig en tjänst och skriver en kommentar om vad ni helst vill att jag ska skriva om här i bloggen? :)

- Back to reality.

Haha, ni är ju bara för roliga! Ni bara fortsätter och forsätter på "I'm good without you" inlägget, men vet ni vad? Jag bryr mig inte ett dugg, vad ni än skriver.

Första skoldagen idag då, det kändes som vanligt. Började med vanliga lektioner nästan direkt, så det va inte så kul. Har bytt schema också, både bra och dåligt. Vi får till exempel sluta 2 istället för 4 på fredagar, och 1 på onsdagar istället för 3 men resten av dagarna slutar vi runt halv 4 - 4. Men det är vell sånt man får leva med antar jag. Efter skolan följde jag med Dajana till Kungsgatan, där träffade jag Merdin, han följde med mig hem, vi behövde verkligen prata. Sen åkte han och nu sitter jag här, har precis duschat och målat om mina naglar. Denna gång blev det en mörkmörk röd/brun/lila, alltid lika svårt att välja bland alla mina nagellack, jag samlar ju haha :) Är så himla hungrig nu, det var äcklig gröt i skolan, precis samma sista skoldagen innan jullovet som första skoldagen. Så generöst av skolan, eller kommunen eller vad det nu är. Imorron är det fredag, ska bli skönt med ledigt igen, helg alltså. Imorron har jag tänkt att hitta på något kul, men får se vad som händer? Nån som ska göra något kul imorron eller nu i helgen? Hör av er :) Skriver senare, Puss.

- Next 3.

Har kollat runt lite på Youtube och såg då en video som Next 3 gjort som bland annat Gonzalo är med i. Dom ska vara med i melodifestivalen det här året, och är så stolt över Gonzalo, du är en stjärna gubben. Då dom gjorde denna låten hette dom Reggaeteens, tycker låten är jättebra. Gonzalo sjunger så himla bra! Videon är inspelad på Kungsgård, min framtida skola :) Man känner ju igen några som är med också, och både Adam & Gonzalo som är med i Next 3 är gamla kompisar till mig. Dom flesta här från Norrköping har vell sett videon, men ni andra borde kolla, Gonzalo & Adam

kommer i slutet.


- Lackleggins.

Jag brukar ofta få frågan här i bloggen om mitt favoritplagg. Jag har aldrig haft nått favoritplagg sådär egentligen, men nu har jag kommit på det. Det måste vara mina lackleggins från Bikbok. Dom kan man använda till ALLT och dom är både bekväma och snygga. Jag tror att jag köpte dom för 149 :-, men det var ett tag sen. En kompis till mig sa att för några veckor sen hade hon letat efter lackleggins överallt, och det var verkligen slut ÖVERALLT. Fördelen med dom är att det ser ju ut som skinn och skinn har ju varit en av höstens/vinterns stora trender.

Här är dom:


- Sommarlängtan!

För några dagar sen fick jag hem H&Ms vårkatalog. Jag brukar inte hitta så mycket fina kläder i katalogerna faktiskt, men jag hittade minst 4 par bikinis som jag blev KÄR i. Så det blir att beställa några stycken, det fick mig att längta ännu mer till sommaren! Hittade en blommig som va snygg, en med paljetter, en med volanger & och en med lite kedje detaljer. Enligt mig ska bikinisar vara färglada, heslt i lite starkare färger som turkos, cerise, orange osv, det blir snyggast till en brunbränd kropp! Min favorit modell är helt klart trekants bikinin med små underdelar helst med knyt, men förra sommaren använde jag också en bandeau bikini ganska mycket. Ni som inte vet vad det är, ska visa en sån snart.



Här är trekantsbikinin med volanger, finns i den här färgen, turkos & svart.



Turkos trekantsbikini med kedjedetaljer, finns även i brunt.



Bikini med paljetter, syns inte så bra på bilden, ska se om jag hittar någon bättre.
Finns i cerise, grön, grå & svart.

Här är en bättre bild:






Den här blommiga är också så snygg, den finns även med svart bakrund.
  Jag hade valt den i bandeau modell:



Åååh alla är ju så himla snygga! Mina favoriter är nog den med paljetter och den blommiga bandeau modellen. Fast den med volanger är också galet snygg, haha, jag kan inte bestämma mig! Vilken är eran favorit?

- Onsdag.

Efter det förra inlägget är jag inte på blogg humör längre, men tänkte ändå skriva om min kväll igår. Jag åkte in till stan vid 8, åkte hem till Dajana. Så himla kul och träffa henne, var så länge sen sist. Va där ett tag, sen gick vi till Monaco (ett bosniskt ställe där man kan fika & så) och satte oss där. Fikade där i ungefär 3 timmar, efter nån timme kom Merdin Esat & sen även Hadis. Vid 12 följde Merdin mig till Strömbacken så tog jag bussen därifrån. Och ja, det är fortfarande slut mellan oss, men vi har fortfarande massor att prata om. Sen somnade jag inte förräns 4 tiden inatt. Bra att jag lyckas vända tillbaks dygnet när jag börjar skolan imorron! Vaknade vid 2 helt död, hur ska jag kunna somna vid 11-12 inatt? Kommer ligga vaken till 3-4 igen och jag ska liksom upp 7. Döda mig säger jag bara. Menmen, ska ändå bli lite kul att komma tillbaks till skolan. Men samtidigt vet jag att om en vecka kommer jag bara längta tills nästa lov, kommer bli skoltrött jättesnabbt, det vet jag. Föresten är det exakt 2 veckor tills jag fyller 16 idag!  Ska bli så himla kul, Dajana har avslöjat att vi ska åka till Sthlm (men jag vet inte vad vi ska göra) sen har även Olly nån överraskning också. Jag längtar! :) Idag ska jag bara va hemma, är jätte trött, ska fixa lite med ny musik till min ipod snart, musik är min räddning i skolan haha.

Och om jag inte sa det förut, tack för att ni bryr er ..
PUSS

- Besviken.

Herregud .. när jag kommer in på bloggen ser jag era kommentarer på det förra inlägget. Jag är uppriktigt förvånad. Det här är vell en sak mellan mig & merdin? Hur kan nån säga att det är dålig stil av mig att skriva så? 10 kommentarer, tack tjejerna som skriver fina kommentarer men ni andra som är anonyma? Vilka är ni och vad har ni med vårt förhållande och göra? Och du som skrev fnask, hur OMOGEN får man vara? Vet ni ens något om vårat förhållande? Jag vet att jag skrivit mycket i bloggen om vårat förhållande, men det är bara en LITEN DEL av det, så ni som trot att ni vet hur det är har ingen aning. Bara jag och Merdin och mina närmaste vänner vet hur det är. Ni som bryr er, tack, men det här är något jag & Merdin måste lösa själva. Och ni som bara klagar, sluta vara så omogna och våga skriv erat namn iaf. Och nån hade kommenterat i mitt namn, men jag har inte skrivit en enda kommentar i det inlägget så alla vet det.

Och jag känner att jag måste förklara en sak. Jag är inte glad, jag mår inte bra just nu. Jag försöker intala mig själv att jag klarar mig bra utan honom, att jag inte behöver honom. Även om jag skrev "I'm good without you" är det inte så jag känner just nu. Men jag behöver bara tid. Tiden läker alla sår, eller hur? Jag älskar honom fortfarande, men förr eller senare kommer man över det. Och ni verkar vara mer insatta i vårat förhållande än vad jag trodde, och uppenbarligen bryr ni er ganska mycket också, det är gulligt men det hjälper inte vad ni än säger eller tjaffsar om. Och många av er verkar ha fått en bild av att det bara är Merdin som är felet i vårt förhållande, men att det blev så här är bådas fel. Och ja, det fanns stunder då han inte behandlade mig bra, men det fanns också stunder då han behandlade mig som en prinsessa. Så tro inte att det bara var han som var felet i vårat förhållande. Det var JAG lika mycket som han.

- I'm good without you

Jag är så himla glad
Att jag äntligen insett


This could be the start of something new



- Tisdag.

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Igår vaknade jag vid 1 sen gick jag ut och åkte skriskor & pulka med min syster, skitkul haha. Sen efter några timmar gick jag in helt stelfrusen, tog en varm dusch & började fixa mig. Sen skjutsade mamma mig till Ektorp där jag träffade Malin, sen tog vi spårvagnen ner till stan och satte hos på Coffehouse. Från början var det bara hon&jag, helt plötsligt var det jag Malin Carro nån till tjej & nån till kille & Hannah. Men de va trevligt, sen tog Malin & jag bussen till kungsgatan och träffade Merdin & Esat. Vi åkte dit för att vi skulle ta ännu en fika på fräcka men dom ville till Mc, så vi gick tillbaks till stan och satte oss där ett tag. Sen gick vi "hem" till Merdin och va där ett tag, sen tog Malin och jag 12 bussen hem. När vi kom hem kollade vi på Sex & the city och sen sov hon här också :)

Idag har jag inga planer alls, har bara lust att vara hemma & ta det lugnt faktiskt, men får se senare. Malin åkte hem nyss typ, vi vaknade vid 1 trots att hon skulle ta 11 bussen hem (y) Iövermorron börjar skolan, och nu har jag ÅNGEST.

- Tattoos.

Vet ni vad? JAG VILL TATUERA MIG. Jag är jätte sugen på att tatuera mig verkligen, min pappa tatuerade sig i Thailand (mitt namn, min systers namn & mammas namn på handleden) och jag försökte övertala honom att jag också skulle få göra en men det fick jag inte. Jag vill antingen ha en i nacken, handleden eller någonstans på foten upp mot vristen. Om ni har sett Kenzas hon har i nacken, ungefärg exakt en sån fast med en annan text då. Kanske mitt namn eller något annat.  Jag vet jag är bara 15 (snart 16 faktiskt) och det är ingen idé att ni skriver "en 15-åring ska inte ha en tatuering blablabla" om nu mina föräldrar skulle gå med på det vilket jag inte tror är det ju deras & min sak, det är faktiskt min kropp.

Kunde inte få tag i en bild på Kenzas tatuering i nacken, lägger in lite bilder på snygga kändis tattoos.
Små och diskreta tatueringar är snyggast!



Rihannas tatuering i nacken är skitsnygg.



Victoria Beckham har också en tatuering i nacken.



2 av Rihannas andra tatueringar, en på örat & en på axeln.



Eva Longoria har en liten stjärna på handleden.


- A picture.

En bild tagen för några veckor sen på en trött Caroline ..



Hade fortfarande min piercing där.


- Nytt.

Tänkte visa er en liten del av det jag fyndat på mellandagsrean som varit nu, eller jag visar det jag kan hitta på internet :)




Den första & andra tröjan är från Monki och den sista är från Cubus.
Kunde tyvärr inte hitta bilder på resten av kläderna jag köpte, köpte en till stor tröja från Bikbok & en tröja från Gina tricot.

- Söndag.

Igår kväll hade jag en jätte mysig & trevlig kväll med Sandra, Olly & Vanessa. Jag tog bussen in till stan och träffade först Sandra & Vanessa, sen kom Olly. Vi gick till Golden Bangkok, jag beställde kycklig med cashewnötter haha :) Gott va de, vi satt där i några timmar och hade de roligt, mycket skratt blev det. Vi satt där till 10 ungefär, sen gick jag till Kungsgatan för att träffa Merdin, så gick vi hem till honom, såg lite på film & så. Sen kom pappa och hämtade mig vid 12 :) Jag hade tänkt gå och lägga mig direkt, men jag & merdin pratade i telefon i 2 timmar, sen tog det en timme för mig att somna. Jag kan verkligen inte vända tillbaks dygnet, kommer bli jättejobbigt sen när skolan börjar, kommer varken kunna somna eller vakna ..

Idag vaknade jag vid 1, sen tog jag en dusch och lite så, sen satte jag mig & kollade på The Hills tills Merdin kom hit. Vi gjorde inte så mycket, hade de mys bara :) Sen åkte han för ett tag sen, hade tänkt åka in och träffa Dajana som jag saknar jätte mycket, men mitt värdekort är slut & mina föräldrar är inte hemma så kan inte komma in till stan på något sätt. Jag känner att jag ändå inte klarar av att vara ute, det är ISKALLT. Man vill bara ligga hemma i sängen/soffan framför en film. Men får hoppas på att jag kan träffa henne nån annan dag innan skolan börjar. Imorron har jag inte heller några planer .. men hittar säkert på något, det är sånt som märks.

Puss sålänge!



Vanessa & Olly på Golden Bangkok.


- Lördag.

Hej bloggen :) Blev lite glatt överrasknad när jag såg kommentarerna på mitt förra inlägg, trodde att jag bara skulle få massa klagomål, men dom flesta höll med mig, ni är bäst tjejer!

Igår hade jag en mysig kväll. Olly och Malin kom hit vid 5 eller 6, sen åkte vi till stan, åt på Chicken kebab med Haris & Albin. Sen skulle vi gå till gottoteket och då går man ju förbi Coffe House, och där satt Nava, Moa, Olivia och Natha grek. Så vi gick in och satte oss med dom, senare kom även Lina. När vi snackat lite skit och suttit där ett tag gick vi till BC (Biljardcafét) och där var lite annat folk. Satt där en stund, sen åkte jag malin & olly hem. En ganska lugn skön myskväll med tjejerna. När Olly&jag kom hem satt vi oss och kollade på sex&the city, är redan inne på säsong 4 haha, sen vid 2 nångång somnade vi. Olly åkte hem för ett tag sen och jag känner mig jätteseg, ska bara ta det lugnt hela dagen men ikväll ska Olly & jag ut och äta med Sandra Vanessa Adelina och kanske nån mer. Ska bli jätte mysigt :)

Gud vad kallt det är ute nu, fryser ju ihjäl hur mycket kläder man än har på sig, och såg att det är MASSOR snö ute också. Jag hatar vinter, vill bara att de ska bli vår nu.

Skriver senare, Puss!


- Brunetter.

Okej, nu kommer ett såntdär ytligt inlägg igen. Den här gången tänkte jag skriva om brunetter. Jag läste en sak som förvånade mig lite, trots att jag själv tycker att brunetter är hundra gånger snyggare än blondiner, men jag säger inte att skönheten sitter i en hårfärg, utan jag tycker att BRUNT HÅR ÄR SNYGGARE ÄN BLONT.

Enligt forskning 80% procent av alla män attraheras mer av brunetter än blondiner.

"Brunetten, genom historien har setts som fresterska "femme fattale" , som lockar män med sin mystik. Fastän män ser de som farliga på grund av deras intelligens, så lockas män ändå och beundrar de.

Om man skulle dra populära stereotyper, så är ofta blondiner sett som ängalika, men samt dumma. Rödhåriga ses som problematiska, brunetten däremot ses som...någonting mörk och djupt intensivt. Hon är både fängslande och skrämmande."

I mitt liv har jag fått höra mycket som "blondiner är mycket sexigare än brunetter" av killar. Visst det finns säkert fortfarande massor killar som tycker så, men enligt olika undersökningar har det visat sig att killar tycker att brunetter är mer attraktiva nu för tiden.

Det här är ett väldigt oviktigt ämne, och ta inte illa upp blondiner, ni är säkert jätte snygga, men jag föredrar brunetter ;)

Här från tidningen:



Mina favorit brunett kändisar:


















- Fredag.

Hej bloggen! Vaknade vid ett, tog direkt en dusch och åt lite och nu ligger jag här i sängen igen. Jag är så himla seg asso, har ingen aning om vad jag ska göra idag heller. Först var det tänkt att Olly och jag skulle på stan, men det är vi båda för trötta för, så hon kommer hit sen, eller så åker jag in till stan, för ikväll ska vi hitta på något har vi tänkt. Sen sover nog hon här :)

Det är så jobbigt, hur tidigt/sent jag än går och lägger mig tar det alltid så lång tid för mig att somna. Igår somnade jag vid 3, såg på sex & the city till typ ett men kan inte somna förrän 3-4. Det är för att jag vänt så på dygnet, jag har nog vant mig vid det här nu. Men snart är det nog dags att börja vända tillbaks dygnet, gå och lägga sig tidigare och vakna tidigare, för snart börjar ju skolan. Faktiskt har jag ingen såndär ångest som jag brukar ha, saknar skolan lite, men ändå kommer jag snart va så skoltrött igen att jag dör. Men om 19 dagar fyller jag år, och det ser jag verkligen fram emot! :)

Vad ska ni hitta på idag? :)

- Paljettleggins.

Något jag tycker är både coolt och snyggt, framförallt kanske till fest, är paljettleggins. Skulle jättegärna vilja ha sånna, dom har tydligen funnits på bikbok men finns inte längre, nån som vet vart man kan få tag på sånna? :) Helst inte på typ asos, nelly eller nåt sånt utan en affär som bikbok, gina tricot osv som man inte behöver beställa ifrån genom internet.


- Sista bilden.

En sista bild från nyår. Nu har jag visat nästan alla som togs tror jag. Bigbig smile haha :)


- Lite mer bilder.

Här kommer lite bilder från när vi var hemma hos Merdin igår. Haha hans släkt & sen jag :)



Merdins moster, Merdin, Jag & Merdins mamma Izeta :)



Merdin & jag :)



Sead & Medina (Merdins syster & hennes kille).



Sead, Jasse, Sara, Merdin & jag.



Sara & Merdin, så söta.



Merdins faster, Merdin & jag.

Jag ser konstig ut på alla bilderna men bilderna var så gulliga så det bjuder jag på! :)
Vi har jackorna på för att vi precis var på väg att gå mot Felicias fest.

- Drömhår.

En kommentar jag fick nyss:

Anonym säger:
Varför lockade du inte ditt hår? Du är så jävla sexig i det! Berätta hur du sminkade dig, ögonskugga och så.

Så nu svarar jag: Jag brukar faktiskt till fest oftast locka håret, men igår kände jag att köra på platt är liksom alltid säkert för man vet att håret inte förstörs av att dansa och sådär, sen är det liksom ALLTID snyggt. Sen var jag ganska stressad igår och kände att jag inte hade tiden till det, men ja, lockigt är snyggt. Speciellt stora hollywood lockar :)
Jag sminkade mig ganska naturellt men med lite party touch typ, foundation, puder & rouge som vanligt, sen sminkade jag ögonskuggan i silvrigt och grått sen eyeliner och lösögonfansar, det brukar jag ha på fest. Sist men inte minst självklart massa läppglans!

Jag har hittat drömlockarna, Jessica Simpsons lockar!















Ja, jag har nog hittat min drömhår. Fast sjävklart vill jag ha min egna hårfärg, men lockarna, underbara!
Den tredje och fjärde bilden är mina favoriter, ÄLSKAR lockarna.

- Skor skor skor.

Som många av er kanske vet är skor det bästa jag vet, HÖGKLACKADE skor i alla färger&former. Jag skulle kunna spendera tusentals kronor på skor. Jag kan bara säga att jag är så himla avundsjuk på Sofi Fahrmans skogarderob:



Nån gång ska jag visa er alla mina skor, jag har en hel del faktiskt :)


- Bilder från kvällen.

Här kommer lite bilder, fanns inte så många på mig, men ändå :)



Jag & Malin. Ser lite borta ut redan där, på väg ner till stan.



Olly & Amina, snyggingar :)



Tror det är Natha Grek & Moa på bilden som man ser där, hos Felicia.



Haha, Danne, Malin & Olly hos Felicia.



Gullisar :)



Det var nog inte så mycket mer bilder än så, eller det här är Ollys bilder, ska försöka få tag på dom vi tog hemma hos Merdin också, där finns väldigt många på mig :) Men dom här bilderna får ni sålänge.

- Nyårsafton.

Nu ska jag berätta lite om min kväll igår. Min nyårsafton blev riktigt lyckad, började med lite förfest hos Olly med bara tjejerna - jag olly malin & amina, sen vidare till Sandra och förfesta lite till, sen drog jag till merdin och firade tolvslaget där med honom & hans släkt. Mycket trevligt :) Sen nångång efter tolv gick jag esat jasse & merdin till felicia där det va KATASTROF fest, tycker synd om dig gumman, bråk & poliser och allt va det va, alldeles för mycket folk i den lilla lägenheten, men där träffade man verkligen ALLA, så de va kul :) Efter nån timme drog jag olly merdin & dejan vidare till dejan där vi fortfsatte festa lite, kan ju bara säga att det blev LITE för mycket för mig. Vid 3 nånstans tyckte jag och olly att det va dags att åka hem, så tog vi en taxi & bilder kommer när jag fått. Tog inte så många, men några iaf :)

Tyvärr hann jag inte med några outfitbilder, men jag hade en svart tubtopklänning med typ spetsdetaljer från Thailand, höga höga pumps & en kuvertväska bara. Enkelt & snyggt!

Hoppas att ni hade en bra nyårsafton, jag ser verkligen fram emot år 2009, jag ska ta nya tag & ha det så kul som det bara går! Nytt år - nya möjligheter!


- Welcome 2009.

Tänkte bara önska er gott nytt år kära läsare, jag återkommer om min nyårs kväll/natt när jag inte är lika död som nu.


RSS 2.0