Frågestund

Eftersom jag har så tråkigt här hemma så kör jag på en frågestund nu. Fråga vad ni vill!


We were designed to party













m219183994


Tisdag

Jag är sjuk. Har varit det sen i fredags nu.. Dumt av mig o gå ut både fredag och lördag, men vad gör man inte för sina vänner.. Haha. Det slutade ju med att jag blev ännu sjukare så klart och jag har inte varit i skolan varken igår eller idag. Får se om jag går imorgon, förkylningen verkar inte vilja försvinna iallfall, inte halsont och hostan heller för den delen. Men feber har jag iallafall inte längre, framsteg..

Har inte berättat om i lördags, det var kul ute som vanligt, för mig kan det nästan aldrig bli fel med utgång haha, bra musik, roligt folk, dans och dricka! Men det var FÖR mycket folk, så trångt att det inte fanns plats att dansa och om man ville gå någonstans måste man typ knuffa sig igenom allt folk för att ens komma fram. Norrköping behöver en till nattklubb! Har hört det ryktas att det är på g med något sånt iallafall, så vi får se..

Efter den kvällen har jag bara legat hemma däckad i sängen typ så har inget mer kul o berätta. Har inga roliga bilder o bjuda på heller.. Vi hörs, puss!


Happiness


Whenever the say you can't, take the "t" off!

Hade en riktigt trevlig kväll igår, trots min feber, förkylning och halsont haha. Middag hos Sandra, jättegott och trevligt var det. Sen började några förfesta osv, sen drog vi till Cromwell vid 11. Jag följde med en stund men åkte hem runt 12 redan, blev en tidig hemgång för mig igår, kände att jag inte kunde ha kul, dansa och dricka när jag mådde som jag gjorde igår. Men tack Sandra för allt igår! ♥

Idag mår jag lite bättre, sov jätteskönt inatt och vaknade sent. Har tagit massa olika tabletter + nässpray så just nu mår jag bra, är pigg osv. Så vi kör nog på en utgång ikväll ändå, ska bli kul! Får se till o ta alla mina tabletter och det bara så ska det nog gå bra.. Haha. Sen sägs det ju att alkohol är bra mot förkylning, feber osv? :D

Fina födelsedagsbarnet igår!





Sjuk

Idag mår jag skit. Igår efter skolan tog jag en lång fika på Fräckas uteservering med Merdin och hans kompisar, och sen kom även tjejerna dit. Efter det drog jag och tränade med Sandra och Lina, körde ett aerobic pass. Sen blev det mat på Spicy hot efter det, mums! När jag kom hem kände jag mig jätte hängig, la mig i sängen och däckade runt 9. Vaknade igen vid typ 11 och mådde skit, hade jätteont i halsen och var helt plötsligt jätteförkyld? Har sovit jättedåligt inatt pga att jag inte kunnat svälja och har hostat ihjäl mig. Gick ändå till skolan, hatar o missa massa skolarbete alltså, blir sjukt stressad och får ångest av det haha. Men orkade inte va kvar till längre än till lunch, så Merdin och jag åkte hem till mig. Jag mår inte alls bra, känner mig helt slut och är jättesvag i hela kroppen.. Fan att jag ska bli sjuk nu när jag har massa kul planerat i helgen!

Men ikväll ska vi fira Sandra som fyllde 17 i måndags och de klart att jag ska dit ändå! Dock vet jag inte om jag kommer orka festa.. Får se hur det blir. Vi hörs senare eller imorgon. Puss


Sunny day

Underbart väder idag! Har suttit ute större delen av dagen och bara njutit av solen. Har haft rast sen kl 10 och börjar inte förrän halv 2, men de gör inte så mycket när man ändå vill sitta ute i solen.. Ska fortsätta se en bra film på sista lektionen också, har spanska då och jag vill verkligen se slutet. Brustna omfamningar heter den, med Penelope Cruz. Annars hade jag nog redan gått hem faktiskt.. 
 
Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ikväll ska jag iallafall träna, har tänkt o köra ett aerobic pass! Vi hörs senare ikväll, ha en bra dag! Puss

Brustna omfamningar filmaffisch poster


What are words if you really don't mean them when you say them .. ?


Hello, var ett tag sen jag skrev. Den här veckan då jag inte skrivit har jag gjort lite allt möjligt, eller inget speciellt egentligen mest varit i skolan. Men i måndags fyllde Sandra år, grattis till henne ännu en gång ♥ Tog en fika med tjejerna då och var på lägenhetsvisning.

Igår var det skola som vanligt, sen efter det drog jag och träffade Merdin, vi såg att dom hade öppnat uteserveringen på Fräcka i stan så var bara tvungna o sätta oss där o ta en fika.  Jag invigde vårens första Greken iallafall, så gott! Sen kom Elina och Zana så vi var med dom en stund, tog en snabb sväng på stan sen mötte jag upp Sandra och så drog vi och tränade.

Idag har jag först varit i skolan, slutade 12 idag så följde med mamma och gjorde några ärenden efter, köpte även present till min lillasyster som fyller 13 på söndag, sjukt vad stor hon börjar bli alltså! Sen hämtade vi upp Merdin på hemvägen och så var vi här ett tag, råkade somna i någon timme också.

Ska snart plugga lite samhäll, annars händer de nog inget mer speciellt för mig idag. Vi hörs ♥

Just nu, nyvaken och sliten haha..


Music ♥












Söndag

Igår blev det myskväll med M, vi hyrde film och åt lite gott. Filmen vi såg hette Cell 211, jättebra var den! Dock hatar jag olyckliga slut och de va de verkligen i den här filmen..


 
Har precis taget en lång dusch, skönt! Har även städat mitt rum och lite så. Ska snart börja plugga till matteprovet jag har imorgon, känns inte alls bra.. Men jag ska bara ta det lugnt idag iallafall. En helt vanlig söndag alltså! Vi hörs lite senre, puss.


Modevisning



Det är den här modevisningen jag ska vara med i som modell, det kommer bli grymt! Gå och köp en biljett på Hårvårdsbaren!


Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that motherfucker's reflection



z217370252


z218140675

z218050792

z218261978

z218271038

z217690888

z218048137

z215079259




tumblr_lbc4s7WXHe1qaofnyo1_400

tumblr_lc3iav7CXh1qdxkkjo1_500

z217733835

tumblr_lbyff3gqf11qd0kn0o1_500

z216304145


Nya favoriter

Har shoppat en hel del den senaste tiden, men här är tre nya favoriter i garderoben!

H&M 399:-



Bikbok 149:- (den här hade jag på mig igår)



Gina 499:-






Excuse me, but I might drink a little bit more than I should tonight, and I might take you home with me if I could tonight



Vilken kväll igår! Var först med alla tjejer hos Zana och åt middag och gav henne presenter osv, jätte trevligt. Sen gick vi hem till Elina och började förfesta lite smått, sen lite senare tog jag, Zana och Elina taxin till Puls och de blev en riktigt lyckad utgång faktiskt! Runt 3 drog vi hemåt och nu har jag äntligen vaknat till liv.

Fint väder ute men att de snöade igår och att de ligger massa snö på marken förstör allt.. Idag blir det nog en lugn dag, jag är så seg efter igår! Vi hörs puss

Elina och jag igår ♥


Torsdag

Idag är jag jätteseg o trött. Ska vila nu sen ska jag dra och träna lite senare runt 6 typ. Hela min dag har förstörts pga mina jävla skor som jag har så ont av, har världens skavsår! Första gången jag använde dom idag, mina beiga kängor alltså. AJ! Gick runt och haltade på stan som en idiot, sen fick jag vänta i skolan i en timme efter att jag slutat för att jag inte kunde gå någonstans och var tvungen o vänta tills mamma var klar och kunde hämta upp mig. Hade ju tänkt gå o ta en fika med tjejerna, men ae, pga mina skor så kunde jag inte det.

På tal om mina beiga kängor, jag hade fått nån fråga om dom, och du som undrade, JA dom är tunna, dom är typ i tyg material. Det är vår skor.

Och när jag ändå håller på och svarar på frågor så är det många som undrar om jag har förstorat läpparna, och NEJ  det har jag inte gjort. Har ganska fylliga läppar naturligt, men skulle kunna tänka mig att förstöra dom lite faktiskt, tycker att stora och fylliga läppar är sjukt snyggt, kan göra ett helt utseende! Inte riktigt men aa ni fattar.

Och sen frågor om Sthlm, om jag har bilder, nej jag har inga roliga bilder alls därifrån. Bara i Globen och så och det orkar jag inte lägga upp. Tog inte många bilder alls så de blir inget med det.

Och en sak till, GRATTIS TILL MIN ALLRA BÄSTA ZANA SOM FYLLER 18 IDAG! Imorgon ska vi fira henne ordentligt, ska bli riktigt kul! Det blir middag, förfest och utgång. WOHO!



Äntligen är vi båda 18, kan inte bli bättre! :D Love you ♥


Sometimes it's easier to pretend you don't care than to admit that it's killing you


Nu har jag pluggat, gjorde en uppgift som jag skjutit upp en bra tag, skönt! Bjuder på lite fina bilder och bra citat!

z218033677

m219113759

z217947893

z218625081

z217987629




tumblr_lbu6w2vm841qcdjmro1_500


z217058254


z219030360

z219134942


Took my life from negative to positive and I just want y'all to know that


Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte orkat blogga.

I fredags firade vi som sagt bästa Elina som fyllde 19 med middag hos henne och sen party hos Cissi med massa trevligt folk, hade riktigt kul! :) Sen i lördags blev de o gå upp vid 9 för o åka till Sthlm. Checkade först in på hotellet, vi bodde på Clarion på Söder, sen gick vi och åt på favoritrestaurangen Koh Phangan, godaste thaimaten! Efter det blev det melodifestivalen finalen i Globen, hejade på Danny egentligen men Eric Saade vann och hans låt var ju ändå helt okej, näst bäst, så jag var nöjd! I söndags blev det en sväng på stan i Sthlm och en god lunch som bestod av libanesisk mat i Kungshallen. I måndags hade jag studiedag, minns inte ens vad jag gjorde då. Pluggade tror jag? Sen resten av veckan har det bara varit skola och plugg, igår var jag först och blev testsminkad till en modevisning jag ska vara med i (mer om det en annan gång), sen blev det en sväng på stan med tjejerna också, jag köpte en byxdress från Bikbok och efter det gick vi och tränade.

Nu ska jag plugga och bara ta det lugnt hela dagen! Bjuder först på en låt som jag lyssnat sönder hela dagen idag, den är riktigt skön. Pussss


All my life I was good but now I'm thinking what the hell


Ska börja med inlägg med bara massa fina bilder i, ni vet såna där jag lagt upp nyligen? Typ bildserier. Har hittat amerikanska hemsidor/bloggar med så sjukt fina bilder/budskap, måste dela med mig av dom! Vad tycker ni om det?



tumblr_lg8l1kqLuL1qb200po1_500

z215688900





z217370252

Tumblr_kysyv8hnsz1qaqex5o1_500_large

z218293927

z217812817

Tumblr_l336ntqmfm1qzcz6fo1_500_large

z217733835




things you need to be happy: - somebody who makes you laugh

 So, can I have this dance?   just danceee.



things you need to be happy: - don’t be worry too much live your life ! <3



things you need to be happy: - try to see things differently.



Nu får det räcka.. Skulle kunna fortsätta hur länge som helst haha!


Torsdag

Idag: Skola, lunch på Spicy hot, UF-mässan i Stadium Arena, köpte en snygg senilkedja till mina solglasögon från Pieces UF, ett UF-företag som min kära vän Elina och några till tjejer har, dom säljer sjukt snygga smycken, kan visa er någon gång, jag har några örhängen därifrån också. Och nu är jag hemma och ska plugga!

Kenza i snygg senilkedja (fast min är ännu snyggare men en liten korsdetalj på hehe):





Sandra ringde mig nyss och var jättebesviken på att jag inte ville träna med henne idag, haha nästa gång hjärtat! Kände att jag verkligen inte orkade idag, hade inga träningskläder med mig till skolan heller och nu är jag ju hemma och ska plugga så de blev inte så bra med träning idag.. Ibland är de lite krångligt för mig o ta mig in till stan också.

Imorgon fyller bästa Elina 19, så de blir och fira henne på kvällen med middag och lite party tror jag. På lördag åker jag till Sthlm och kollar på melodifestival finalen i Globen, sen sover vi på hotell där tills på söndag. Ska bli jättekul, hade typ glömt bort det haha. Synd bara att jag knappt kollat på Melodifestivalen i år och knappt vet vem jag hejar på..

Men nu ska jag sätta igång och plugga lite, hörs kanske senare! Puss


Everyday has potential of beauty

Har inte så mycket o berätta egentligen vad jag gjort och så dom två senaste dagarna, har varit i skolan som vanligt, fikat med tjejerna, gått på stan osv. Tränade även med Sandra idag, känns bra att jag iallafall orkar ta mig till gymmet, har blivit så jävla lat haha..

Ska snart kolla på ett Vampire Diaries avsnitt som jag missade i fredags, sen blir det nog o sova faktiskt. Är riktigt trött.

Har förresten bestämt mig för en sak.. Jag ska tatuera mig innan sommaren och även pierca tungan. Två saker jag velat göra väldigt länge och nu har jag bestämt mig för vad jag vill ha för tatuering också. Hoppas bara jag vågar.. Jag har alltid sagt att jag ska ha tre tatueringar, en på handleden, en i nacken och en på vristen/foten. Jag tänker inte avslöja vilken jag börjar med men tror det kommer bli riktigt snygg iallafall.

Finns så sjukt mycket snygga tatueringar, här är några jag gillar, men dom är inte alls lika den jag har tänkt o göra. Jag gillar små och diskreta tatueringar, sen ska dom betyda något eller ha ett bra budskap/en bra mening.



























Det finns så många fina tatueringar! Gillar fina meningar och budskap mest som ni ser, tycker även att Rihannas alla tatueringar är riktigt coola men inte något som jag skulle kunna göra, en pistol tex eller "shhh..." på fingret, även om det är riktigt sexigt och coolt så passar det inte mig. Men henne passar det däremot! Jag gillar även små symboler som ett hjärta,  en stjärna, initialer, en bokstav eller liknande. Någon mer som jag tycker har grymt snygga tatueringar är Kenza! Älskar hennes text i nacken, hennes C på handleden och hennes hjärta på foten. Spännande vad jag har tänkt o göra va? Haha puss


If others are jealous, you're doing something right




tumblr_l5j0bpIXXV1qc9iybo1_400_large

b219354053

z219277638

z219384000



tumblr_lcvmapJdgg1qddi2ho1_500_large


Idag har jag sovit jävligt länge, ätit en god lunch i Napoli (deras kycklingpasta är så jävla god), njutit av det underbara vädret och solen, invigt min vårjacka, städat, sökt jobb och pluggat. Fått rätt så mycket gjort ändå känns det som, speciellt för o va en söndag, brukar bara ligga i sängen på söndagar typ! :)

Ska snart fortsätta plugga, sen blir det nog o ta det lugnt framför tvn hela kvällen. Det är ju bla Solsidan, bästa haha.. Imorgon är det skola igen, har för mig att vi ska på bio på morgonen? Måste kolla upp det. Menmen, vi hörs. Kul inlägg va? Hehe puss


I keep going right back to the one thing that I need to walk away from..


Sen sist jag skrev har de hänt ganska mycket, det var ju innan jag skulle till Cissi i onsdags. Och då blev de singstar kväll och mys med tjejerna, vi alla sov även där sen. Sen dagen efter blev de skola och lite shopping efter det, jag kom hem med en jacka, ett par jeans och en tröja. Kan visa någon dag! Igår var de skola och så, sen efter det åkte jag hem och sen gick vi ut och åt på La Uva för o fira pappa som fyllde år igår. Grattis till honom! ♥ Sen efter det åkte jag hem och fixade mig lite, tog några cider och sen drog jag vidare till Cissi där vi förfestade med massa härligt folk. Runt 12 tog vi en taxi till Puls och där blev det party all night så att säga. Haha. Men det var kul faktiskt! :)

Ikväll ska jag nog bara vara hemma, är riktigt seg efter igår. Ska snart äta tacos, mums! Sen blir det väl och se någon bra film eller så. Vi hörs, puss!



Never saw it coming, all of your backstabbing..


Ja, vart ska jag börja.. Har inte haft lust att blogga pga vissa saker som hänt, inga saker jag vill dela med mig av i bloggen men kan säga att jag kanske kommer vara lite nere ett tag. När man bloggar som jag delar man med sig av endel väldigt personliga saker och öppnar upp sig för hela internet och alla som vill läsa. Inte för att jag har speciellt många läsare, det brukar vara ca 200 om dagen, men det finns vissa saker jag vill hålla för mig själv faktiskt.

Iallafall, dom här dagarna som har gått nu har jag mest varit med tjejerna, har inte varit hemma så mycket. Har ju även börjat skolan igen efter lovet så jag har varit upptagen med det också. Har precis kommit ut ur duschen faktiskt och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag åka till Cissi och va där med tjejerna ikväll. Det ryktas om kareokekväll haha, får se hur det blir med det.. :) Mysigt iallafall! Kanske även sover där så det blir nog inget mer bloggande idag iallafall.

Har inga bilder att dela med mig av heller tyvärr, så vi hörs. Puss


RSS 2.0