WHEN YOU LEARN HOW TO FLY

Seg skoldag idag, dagen gick sjukt sakta och jag hade huvudvärk på eftermiddagen så jag har inte haft någon bra dag direkt. Efter skolan blev det stan och äta med Merdin sen tog vi bussen hem till mig.. Nu har han åkt igen och snart ska vi grilla här hemma. Årets andra grillning faktiskt, grillade för första gången i söndags, fyfan vad gott det är med grillat!

Imorgon har vi nationella i engelska kl 8 i aulan, hatar det. Sen efter skolan ska jag gå och sola, vill vara brun och fin på fredag. Kommer vara dålig och tråkig uppdatering hela den här veckan så ni vet, har massa plugg och sen är jag inte på världens bästa blogghumör just nu.. Har inget kul att skriva alls!

Förresten, en sjuk sak, igår somnade jag kl 7 (19.00) och när väckarklockan ringde kl 7 imorse var jag ändå HELT DÖD. Hade seriösa problem med att ta mig upp ur sängen alltså, och ändå sov jag i 12 timmar! Helt sjukt.

Men nu ska jag äta, PUSS!


YOUR LOVE IS BREAKING THE LAW

Idag har jag varit i skolan, kort skoldag som vanligt, efter det tog jag en fika med Sandra Lina och Merdin på fräcka i det fina vädret! MYS.

Fan vad jag LÄNGTAR till fredag! Sitter och lyssnar på musik som kommer spelas då, fan vad jag är taggad alltså! :) Redan nu haha. Men det kommer gå snabbt!

 


WHAT DO YOU WANT FROM ME

Hellu! :) Vaknade och såg att det var soligt ute så jag gick direkt upp och började fixa mig, åkte in till stan och mötte upp Merdin, gick till fräcka och tog en fika. Åt även en god hamburgare där. Sen tog vi en sväng ner till stan, gick runt lite och så. Jag hittade den här fina tröjan på Gina:



Älskar modellen och mönstret, leopard ♥

Ikväll blir det bio, Shutter Island som jag velat se hur länge som helst! :) Imorgon ska jag plugga och sen kanske träna på Friskis, får se hur det blir!

Förresten, på fredag är det Valborg! Jag längtar, har massa roliga planer :) PUSS


SERIE/FILM TIPS

Såg nyss Vampire Diaries på 6an, min nya favoritserie, de är fan bättre än DHW! Som himla spännande och sen en massa underbar kärlek så klart, men de bästa är att de handlar om VAMPYRER! ♥ Haha efter Twilight är jag helt vampyrbesatt.

Sen vill jag bara säga att jag längtar sjukt mycket till då dessa filmer visas på bio:

1. Eclipse (tredje Twilight filmen). Behöver inte förklara varför! Premiär: 30 juni.



2. Sex and the City 2. Har sett alla avsnitt av serien någonsin + första filmen och jag ÄLSKAR dom! Premiär: 21 juni.



3. Dear John. Jag har sett trailern och det verkar va en underbar kärleksfilm! Den verkar va väldigt sorglig. Premiär: 7 maj.



4. The last song. Bästa Miley Cyrus är med, och även denna verkar va en underbar kärleksfilm. Tror även att denna är väldigt sorglig. Älskar såna! Premiär: 7 maj.


WHITE LACE X2

 Stan igår och idag, fick med mig två sötsaker hem:




DANGEROUSLY IN LOVE

Kort skoldag idag, slutade 12.20 som varje måndag. Efter det följde jag med Merdin till tandläkaren och sen gick vi till Fräcka på Kunsgatan och satte oss på uteserveringen där. Skönt väder men blev lite kallt för de blåste rätt mycket så jag satt med en filt. Lite senare kom även mamma och gjorde oss sällskap och jag åt en Greken, sjukt gott! Merdin var förresten jättegullig och hade köpt present till mig, en chokladask + en till hemlig sak, haha! Tack hjärtat ♥

Bjuder på en bild från i lördags, jag och Zana ♥


LACE

På dagen igår innan festen gick jag och Merdin på stan en stund och så solade vi också. Jag fyndade den här spetsklänningen på Gina tricot för 50 kr, snacka om KAP! Det bästa var att jag lyckades få den sista i XS.



Den ser ful ut på bild men den är riktigt snygg på, tajt och med en snygg dragkedja i ryggen.


ALL THE BROKEN DREAMS

Hade jätteroligt igår verkligen, började med  att jag och mamma åkte och hämtade upp Zana i Djäkne, sen drog vi till Kunsgatan hem till Merdin och sen blev det lite förfest hos Robin med Zana Kimi Merdin Jasse Emil och Esat. Trevligt var det! :) Sen drog vi till Bosniska klubben och fortsatte festandet där, dansade hela kvällen och en massa roligt folk var där, så det blev en lyckad kväll! :) Runt 2 åkte jag och Merdin hem till mig. Tog tyvärr knappt några bilder alls, har några misslyckade bilder på mig och Zana men dom blev så jävla fula HAHA.

Idag är jag trött. Jag och Merdin gick inte upp ur sängen förrän nångång efter 1, men har ändå inget speciellt jag ska göra idag förutom att plugga och städa. Men vi hörs lite senare, puss!


"I decided long ago never to walk in anyone's shadow
If I failed, if I succeed, at least I lived as I believed
No matter what they take from me they can't take away my dignity"


WHEN I LOOK AT YOU

ÅH, jag älskar verkligen Miley Cyrus! Hon gör så många bra låtar och har en jättebra röst. Och sen är hon så duktig, hon är ju så ung! 92:a tror jag att hon är. Sjukt!

Jag älskar den här fina låten:



"Cause there is no guarantee that this life is easy
When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
.. That's when I look at you"


BABY

Min andra halva ♥


YOU'RE OUT OF MY LIFE

FREDAG, ännu en solig och skön dag! Vanlig skoldag, gjorde två prov och sen slutade vid halv 3. Gick ner på stan med Merdin, åt tacos på Matcompaniet och kollade runt lite. Nu är jag hemma själv och ska va själv hela kvällen, hoppas Merdin kommer och ger mig sällskap! Ska iallafall köpa hem thaimat från Spicy hot eller Thai house som ska ätas ikväll, mums!

Längtar tills imorgon! Ska göra några ärenden på stan på dagen först, byta en klänning och köpa lite småsaker till kvällen. Sen ska jag även sola och sen hem och fixa mig och förbereda mig inför kvällen, då blir de PARTY! Kommer bli skitkul!

Ni får en passande låt, PARTY!




"It's so amazing how you have so many faces
And you are not that person I thought you were
I can't recognise you're a stranger to me
I feel so betrayed
What a waste of my heart and me"

FALSK FALSK FALSK !


BEFORE IT ALL WENT WRONG

Spenderat största delen av dagen utomhus, tog en fika med Merdin på Fräcka, de va så jävla VARMT där ute alltså. Sen blev det en sväng på stan också. Det här underbara vädret gör mig så jävla glad, vet att jag sagt det förut men ni kommer få höra det fler gånger haha! Har pluggat hela kvällen och ska snart gå och lägga mig, är jättetrött verkligen.

Längar jättemycket till på lördag, då blir de PARTY! De va så längesen.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, vi hörs imorgon! PUSS.




Min bästa vän solen ♥


UNDERBART VÄDER

Sitter i skolan och det är fan DEPRIMERANDE. Kolla vädret ute och jag sitter och har datakunskap när jag hade kunnat sitta på en uteservering och njuta av solen. Funderar på att dra härifrån faktiskt, men det vore ju inte så bra. Snart är det iallafall lunch och en ganska lång lunchrast, ska springa ut och sätta mig i solen. VÅRVÅRVÅR! ♥

En positiv sak är iallafall att spanskan är inställd idag vilket betyder att jag slutar halv 3 istället för 4. Då ska jag spendera hela eftermiddagen ute. MYS! Nu måste jag forsätta jobba med Photoshop, pusspuss!


YOU ALREADY KNOW WHAT IT IS

Skrev precis ett skitlångt inlägg men råkade ta bort allt så nu orkar jag inte skriva om. Det var ett tråkigt inlägg iallafall som hamnade om vad jag gjort idag och massa skit, så ni missar inget viktigt. Min kväll ser iallafall ut såhär: Sova nån timme nu, äta tacos, duscha, Desperate Housewifes, sova!

Jaja nu måste jag gå, pusspuss!


IT COMES NATURALLY

Hello! Idag har det varit en bra dag. Skola till 12.20 sen tog jag och Zana en sväng på stan, en snabbis hem till henne och sen promenerade vi till Fräcka på Kungsgatan och satte oss på uteserveringen och tog en fika, underbart! Älskar att sitta i solen på uteserveringar, så himla mysigt. Riktigt varmt och skönt var det idag :) Ska tydligen bli 20 grader i helgen också har jag hört, hoppas att det stämmer!

Nu ska jag sätta igång och plugga med lite olika arbeten som jag ligger efter med. Får ångest av att jag inte gjort dom så nu ska jag ta tag i det!

Här är två bilder jag tog idag där man ser min nya hårfärg ganska bra:





Skitfula bilder, ser lite konstig och trött ut men dom är tagna ca 8 imorse så jag får väl skylla på det. Vad tycker ni om hårfärgen? Dock skiftar det lite mer i orange/rött i verkligheten också.

PUSS!


SCHWARZKOPF OSIS+

Måste bara tipsa er om detta märke som gör otroligt bra hårvårdsprodukter! Ni känner säkert till det här volympudret "Dust it" som är av detta märket - "Osis+", grymt bra är det precis som dessa två produkter jag köpte av samma märke:



Den röda flaskan är en volymspray - "Drama queen" heter den och ska sprayas i torrt hår. Om man masserar in det i håret kan man få hur mycket volym som helst! Jag köpte den på hårvårdsbaren och den kostade 139 kr.

Den silvriga flaskan är en värmeskyddande spray som man ska spraya i torrt hår innan man plattar/lockar - "Flatliner". Den är också från hårvårdsbaren och kostade 129 kr. Enligt min frisör är något slags värmeskydd ett måste innan man plattar håret, speciellt om man gör det så ofta som jag. Håret tål inte hur mycket värme som helst. Värmeskydd finns i krämform, sprayform osv.

Sen måste jag bara tipsa er om volympudret "Dust it" som jag skrev om lite högre upp. Det är verkligen den perfekta hårvårdsprodukten för dig som vill ha volym! Man tar bara lite av pudret i hårbotten, masserar och gnuggar lite och sen kan du få hur mycket volym du vill.



Schwarzkopf's "Osis+" är mitt favoritmärke när det gäller hårvårdsprodukter sen gillar jag även Bedhead. Jag har verkligen bestämt mig för att börja ta hand om mitt hår på riktigt nu, jag älskar mitt långa hår och vill ju inte att det ska ramla av haha! Så bara ett litet tips till er :)


NEW







QUESTION

Anonym om SÄLJES:
jag undrar ifall priserna fortfarande är på samma eller om någon har budat mer pengar? :)
as bra blogg! :D


- Tack! Priserna är samma om jag inte skrivit något annat. Jag tar bort dom plagg som blir sålda från inlägget och bloggen. Dom flesta plaggen jag har uppe nu ligger på 100 kr! :)


THE START OF SOMETHING NEW

Hello bloggen, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft mycket annat för mig nu i helgen.

I torsdags var ju jag hos frisören. Färgade först hela håret ljusbrunt och gjorde sen slingor i 3 olika blonda nyanser. Det blev fint, men i starkt ljus ser det mest orange ut tycker jag. Hon klippte även en bra bit, men det gör inget, håret känns så jävla mycket fräschare nu iallafall! Har inte tagit några bilder, färgen fastnar inte riktigt på bild.

Efter frisörbesöket som tog 3 timmar tog jag en shoppingrunda med mamma, köpte bla massa hårvårdsprodukter som min frisör tipsat mig om, vet inte om jag har berättat för er att jag tappat massa hår pga att det är så slitet. Så jag köpte ett riktigt bra värmeskydd som jag alltid ska ha innan jag plattar + en volymgivande spray. Kan visa er sen :)

I fredags var jag bara på Dolphinsmatchen, som för övrigt var den bästa basket matchen jag varit på! Helt sjukt vad roligt det var. Alla i publiken skrek och var helt galna, det var ju final i baltiska ligan och Dolphins vann ju! Sjukt bra var dom. Gick dit med min familj & Merdin :)

Igår var det lite party här hemma hos mig, Samir & company + Merdin var här. Det var trevligt med mycket god mat och dricka. Idag mår jag skit, har feber och har blivit jätteförkyld, har sovit jättedåligt inatt också, så jag har fortfarande inte kunnat komma upp ur sängen. Sitter och väntar på att pappa ska komma hem med MC mat till mig, är sjukt hungrig.

Jag har ångest för att det är skola imorgon och för att jag inte pluggat en enda gång under lovet, har skjutit upp det hela tiden. Ovanligt? Oväntat? Nej. Jag gör ALLTID så, och ändå så lär jag mig aldrig. Ibland undrar man ju hur jävla smart man är egentligen. Menmen, det löser sig väl, det gör det ju alltid :) Förresten, bara 2 månader kvar till sommarlov, helt SJUKT. Går inte att förklara hur mycket jag längtar till sommaren..

Nu ska jag gå och knarka ipren. Hörs senare, PUSS!


YOU HAD ME AT HELLO

Ytterligare 10 nya kommentarer när jag loggar in på bloggen, fan vad glad jag blir, ni har blivit sjukt bra på att kommentera på senaste tiden! :)

Igår och idag har jag myst med Merdin, igår kväll kom några killkompisar till Merdin hit så gick vi på spökvandring här ute haha. Upptäckte att det verkar va någon slags samlingsplats här på nätterna, kanske var 20 pers här igår. Brukar höra folk skrika här utanför nästan varje natt, fattar inte vad folk gör här haha, dom hoppas väl på att få se några spöken, men tro mig, de finns inga! :)

Ikväll ska jag troligtvis ut och ta en fika med några kompisar. Imorgon kl 11 ska jag till frisören och klippa och färga mitt hår och jag är så jävla rädd! Mitt hår är så sjukt slitet så hon kommer antagligen klippa ganska mycket, och de vill jag inte :( Sen ska jag färga mitt hår ljusare, får se hur det blir haha. Kommer nog sitta där i några timmar iallafall, minst 3 timmar. Efter det ska jag gå och träna med mamma på Friskis, sen på kvällen blir det troligtvis bowling eller bio! Kommer alltså inte uppdatera så mycket imorgon tyvärr.

TILL MARTINA:

Och jag kom på en sak jag lovat min syster som jag glömt, att säga att bilden jag hade på inlägget "Only trust yourself" är det hon som fotat! Tvingade henne att ta kort på mig, blev nog nästan 100 bilder till slut haha! :) Så det är min duktiga lillasyster Martina som tagit snygga bilder på mig.

Vi hörs lite senare, PUSS!


NEW IN

Har glömt att visa er lite shopping från dom senaste dagarna..

  
 
  

Spets, militärgrönt, axeldetaljer, stora ringar, blommigt, nagellack i härliga färger, kedjehalsband, solpuder, prickiga strumpbyxor!

Fråga gärna om ni undrar över något :)


SOMETHING DIFFERENT

Gud vad glad jag blir! Loggar in på bloggen och ser att jag fått massa nya kommentarer, hela 15 st! Det är väldigt ovanligt att någon ens kommenterar haha.

Och jag kan avslöja att dom gråa conversen är dom som är falska, duktiga ni är, jag kan själv nästan inte se någon skillnad! Dom flesta trodde ju att dom gråa var falska men några trodde faktiskt att det var dom svarta som var köpta i Turkiet. Tack för era gissningar iallafall ;)

Idag har jag sovit bort hela dagen och sen bara tittat på film, en riktig slapp dag alltså. Skönt det ibland också :)

Tänkte svara på lite kommentarer jag fått:

snyggis thaaiko :D saknis min asisat syster från olika länder (H) huhu / japaniiko
- Japaniko jag saknar dig också, du måste komma till skolan efter lovet, har inte sett dig på jättelänge ju din sötis japanis :( Haha ♥

Postat av: julia
de svarta e falska, den lilla sömmen där nere och ''fodret'' innuti avslöjar det :)

- Haha dom svarta är faktiskt inte falska, dom är helt äkta! Dom gråa är det som är från Turkiet och är falska :)

älskar tröjan du har på dig , finns den kvar ? och hur mycket kostade den ?
- Jag tror att det finns kvar några av den på Bikbok, men dock bara lite större storlekar, var där igår och kollade. Den kostade 149 kr :) Dock finns den i andra färger och även några med andra mönster men i samma modell!

Och sen vill jag även svara på alla kommentarer där jag får komplimanger, behöver inte publicera dom här - men TACK TACK & TACK! Ni är så gulliga och ni gör mig så glad! ♥

Ikväll ska jag träffa med Merdin, får se vad vi hittar på. Puss!


..

Only trust yourself.


CONVERSE

Jag har 2 par nya Converse, ett par svarta och ett par gråa. Ett par är äkta och ett par är falska. Dom ena köpte jag här i stan och dom andra har Merdin köpt åt mig i Turkiet.

Kan ni gissa vilket av paren som är äkta/falskt?




THINGS WILL NEVER BE THE SAME

Imorse när jag vaknade fick jag panik, det låg massa SNÖ på marken?! Ae fyfan, jag som trodde att det var vår på riktigt nu.

 Åkte in till stan runt 1, mötte upp Zana och Azra, vi gick till MC och åt, sen gick vi på stan i några timmar och kollade kläder osv, trevligt trevligt :) Köpte bara ett linne och 2 ringar, ska visa er sen. Nu väntar jag på att min baby ska komma, hoppas även på att hans kompis ska komma så vi kan ta en liten biltur till MC, är sugen igen haha!

Målade naglarna i en jättehärlig färg nyss:



Men vi hörs lite senare, PUSS!


A QUESTION

Anonym om WHAT A BEAUTIFUL DAY:
men fy faan vad snygg!
vart kommer halsbandet ifrån+ pris? :D


- Tack! Halsbandet kommer från Lindex och kostar 99 kr :)


WHAT A BEAUTIFUL DAY

Underbar dag idag! Sjukt varmt och skönt väder och det gör mig SÅ glad. Blev en sväng på stan med Merdin och Emil, sen gick vi till Halvars och åt glass och satt och njöt i solen. Jag gick runt i tunna kläder och solbrillor, kan det bli bättre?!

Ikväll ska jag troligtvis ta en fika med en kompis, sen imorgon ska jag åka till Karlskoga över dagen och hälsa på några! :) Ska bli jättekul, sjukt längesen jag var i Karlskoga och jag är ju faktiskt född där och bodde där enda tills jag var 7, så ska bli kul att åka dit.

Jag just nu:



Ny tröja från Bikbok förresten! Hörs senare, PUSS!


Kan du bara låta mig vara? Du är ingenting för mig längre så sluta bry dig om mig. Vi känner inte varandra längre så snälla släpp mig bara, lägg inte ner mer tid på mig än vad du redan gjort tack :) Trodde aldrig att du skulle sjunka så lågt som du gjort nu men det visar bara hur omogen du är och att du aldrig var den jag trodde. Men jag är så glad att jag äntligen insett det och jag är verkligen glad över att det är som det är nu. Och förresten, om du vill mig något behöver du inte fråga andra eller snacka med andra om mig, det är inte farligt att fråga mig :) Men låt mig vara nu tack! PUNKT SLUT.


SÄLJES

Är ni intresserade av att köpa något av dessa plagg?
Lättast är om ni mailar mig på [email protected] eller hör av er till mig på 0762311245 :)

Paljettröja, använd ett fåtal gånger, storlek M - 100 kr eller högstbjudande.



Chockrosa väska från Mango i London, oanvänd - 100 kr eller högstbjudande.





Orange tröja/tunika, oanvänd, storlek S - 50 kr eller högstbjudande.



Fransklänning, använd en gång, storlek XS - 100 kr eller högstbjudande.



Tröja från Nelly.se, oanvänd (lapp kvar), storlek XS - Bud just nu: 125 kr. Buda högre om ni vill ha den!

Fram:



Bak:



Fransväst, använd en gång, storlek XS - 50 kr eller högstbjudande.



Har massa mer att sälja men vi tar det här först!

.. Om ni har sett något i min blogg som jag har i kategorin "nyshoppat" eller något som ni sett att jag har på mig som ni är intresserade av att köpa får ni säga till, vem vet jag kanske säljer det just till er :)


RSS 2.0