- 31/1

God morgon allihoppa, nu ligger jag i soffan och tittar på en skitdålig komediserie på sexan haha, "My boys" heter den, så dålig och tråkig humor att de blir roligt. Igår kväll blev de som sagt myskväll, åt massa gott och såg några filmer.. Idag ska jag plugga och göra lite andra viktiga saker. Men nu ska jag ut på en liten promenad, det är skitsoligt här men säkert ISKALLT.. Skönt iallafall, får sätta på mig mycket kläder. Bara 3 veckor kvar till sportlov förresten.. skööönt! Men har en hel del prov och massa skit i skolan innan det.

Min kamera är inte klar än förresten :( Haha saknar den..

Jag har nog världens tråkigaste och mest meningslösa blogg! Just nu iallafall. Puss på er ändå! Just det, ingen kan nå mig på mitt gamla nr, har nämligen ny mobil och nytt nr. Så att ni vet det!


- Bajs

Det går inte att ladda upp bilder! Blogg.se krånglar fan alltid, IRRITERANDE!


- 30/1

Rolig kväll igår! Osman var RIKTIGT bra faktiskt. Sov hos Dajana och kom hem för ett tag sen.. är sjukt trött, och på riktigt myshumör! Så ikväll blir det bara film, har hyrt några stycken, beställa hem lite mat (kina eller thai kanske), sen chips, dipp och massa godis! MYS.

Förresten har jag ingen mobil för tillfället, bara så alla vet det.

Just det, jag har SHOPPINGFÖRBUD nu. Eller har jag redan sagt det? Haha, jag ska iallafall försöka att inte shoppa alls till den 25:e februari. En hel månad nästan ju! Det vore ett MIRAKEL ifall jag klarade det. Vill så gärna spara pengar till Sthlm och när det börjar komma in lite mer vår och sommar kläder. Håll tummarna för mig!

PUSS


- 29/1

Idag: Skola, prov i spanska, idrott osv, stan och göra några ärenden, buss hem, snart - ta en dusch, fixa mig och senare ikväll blir de PARTY!

Kul att ni var intresserade av att köpa mina kläder. Det kommer väl någongång framöver när min kamera inte är på lagning längre! PUSS


- Valentine's day

Direkt när jag såg den här bilden förstod jag att detta är en film för mig:




Titta bara skådisarna som är med! Det här är en äkta "Carro-film", det ser jag direkt. Åh, VILL SE DEN!


- Sälja kläder på bloggen ?

Jag har en fråga, skulle ni tycka det var kul om jag började sälja kläder på bloggen? Har sjukt mycket fina kläder som jag inte använder, sen tröttnar jag väldigt snabbt på vissa nya plagg, så det kanske vore något? Jag har verkligen ett överflöd av kläder, har fyra garderober som svämmar över. Självklart skulle det bli till billiga priser då. Om ingen kommenterar skiter jag i det, då antar jag att ingen är intresserad haha, så skriv en kommentar om ni tycker att det vore kul! Puss


- Lucky me

Igår köpte jag ett par skor. Jag hade tur för en gångs skull! Dom här skorna har tydligen varit väldigt eftertraktade, har tydligen tagit slut precis efter dom kommit in osv. Jag har varit där och frågat efter dom då om hae varit slut men dom har sagt att dom inte ska få in dom igen. Men igår så gick jag in på Skopunkten lite snabbt och hittade ett par i 36. Lycka! Haha, dom hade fått in nya samma dag men dom var redan slut, bara typ 3 par kvar. Ibland har till och med jag tur :)

Perfekta vardagsklackar tycker jag, ett lite mer "vintrigt" alternativ till klackar. Jättesköna är dom också!



Skopunkten, 349 kr.


- 28/1

Idag har jag varit i skolan som vanligt, åkte hem direkt efter, Merdin följde med, myspys. Färgade håret nyss, hade inte väntat mig någon större förändring, ville bara färga det för att få bort utväxten och så, men oj så RÖTT de blev! De är typ mörkt brunrött eller något. Mörkare än förut iallafall och rött! Det blev snyggt, jag är jättenöjd för färgen ger mitt hår mer liv och jag ser mycket fräschare ut, min förra hårfärg kändes typ som att den var grå. Så nu är jag nöjd för ett litet tag iallafall, till våren ska jag bli blondie :) Kan ju inte visa er någon bild då min kamera fortfarande är på lagning, men ungefär såhär ser hårfärgen ut:







Min hårfärg liknar nog mest den första bilden, bara lite mörkare och rödare.

Skriver senare, PUSS!


- 27/1

Idag har jag varit i skolan som vanligt, hade temadag som jag nämde igår, lyssnade på en sjukt tråkig föreläsning och såg en sjukt bra film. "Hotell Rwanda" hette den, sann historia, SJUKT hemsk och sorglig var den. Otroligt gripande film, se den, verkligen värd att se!



Efter skolan drog jag till stan, mötte upp Merdin. Hade bestämt mig för att inte shoppa något alls mer den här månaden, men självklart kom jag hem med ett par skor och hårfärg.. Hårfägen är hemlig än så länge, bestämde mig för att färga håret bara som en nödlösning tills jag går till frisören, har ju mitt presentkort på klippning+färgning men vill inte gå dit förrän min "lugg" växer ut, okej, bara dom som känner mig riktigt bra som fattar vad jag menar med det HAHA. Jag köpte iallafall en mörkare färg, en lite speciell färg dock. Jag vill egentligen färga ljusare, ska göra det när jag går till frisören men sålänge blir det en mörkare färg, står verkligen inte ut med mitt hår just nu! Det är slitet, ful färg, jag har värsta utväxten, FÖR långt och så himla ofräscht ser det ut bara. Har aldrig varit såhär missnöjd med mitt hår som nu, men det beror nog mest på "luggen". Men snart så!

Har pluggat nu i några timmar, känner mig duktig. Nu ska jag ta en dusch, PUSS!


- 26/1

Meeen tja bloggen! Idag har jag varit i skolan, känns som det var ett tag sen, men det var det ju inte.. i torsdags (på min födelsedag) var jag där sist. Allt var som vanligt iallafall. Imorgon är det typ schemabrytardag/temadag eller vad man ska kalla det, det är tydligen förintelsens minnesdag imorgon så vi ska titta på någon film och lyssna på nån som har föreläsning om det där.. intressant! :) Sen är det tyvärr vanliga lektioner på eftermiddagen, hade jättegärna skippat svenskan och spanskan också alltså..

Har inget mer att skriva. Bara för det kommer en sån här:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Stan med mami&syrran var trevligt.
Vad gjorde du kl 09 imorse: Hade naturkunskap då, jag & Zana labbade tillsammans haha.
Det senaste någon sa till dig: Mamma - "Men sov då", haha när jag klagade på att jag är SÅ trött.
Vad har du druckit idag: Vatten, äppeljuice, cola.
Vad var det senaste du åt: Sura godisar från Cafét i skolan.
Vad var det senaste du köpte: Igår, jeans & skor. Eller om godiset räknas idag då..
Vad är det för väder hos dig nu: KALLT!
Godaste glassmaken: Hm, ALLA!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njae..
Sover du tungt: Nej, oftast är jag väldigt lättväckt, om jag inte sover riktigt djupt.
Drömmer du mardrömmar: Ibland.
Trivs du med ditt jobb: Jobbar inte.
Vad ser du om du tittar till höger: En vägg med min snygga tapet.
Vad gör dig glad just nu: Hm.. är inte speciellt glad just nu.
Vad ska du göra härnäst: ÄTA!
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Trött.
Favoritgodis: SURT.
Kläder just nu: Mjukisdress ♥
Sommarplaner: Ska utomlands (Thailand, Montenegro eller Kroatien), mer än så vet jag inte än.
Hur många kuddar sover du med: 2-4.
Morgon eller nattmänniska: Natt!
Vad är viktigast för dig: Familj, vänner & my love.
Är du kittlig: Yes.
Snarkar du: Nej.
Stjärntecken: Vattuman.
Äckligaste insekten: Alla.. men spindlar mest kanske.
Längtar du mest efter just nu: SOMMAR!

Och en annan variant:

Dagens humör: Trött, seg, så jag brukar va i skolan.
Dagens klädsel: Jeans från Bikbok, tröja från Monki (linne under från H&M), converse, halsband från MQ, pälsjacka från H&M, halsduk från Ginatricot, klocka från Ur&penn. Okej där överdrev jag men där fick ni exakt hela outfiten!
Dagens smink: Det vanliga.
Dagens inköp: Godis.
Dagens mat: Fisk med kall sås och potatis i skolan (snart mammas goda hamburgare!).
Dagens frisyr: Utsläppt plattat som vanligt.
Dagens roligaste: Inget speciellt.. Eller jo, Dajana som alltid mobbar Memo stackaren haha.. (syftar på idag i datasalen, hennes konstverk på tavlan HAHA).
Dagens tråkigaste: Svenska lektionen!

Ointressant jag vet.. Pusshej!


- 160 cm?

Vet ni en konstig sak jag lagt märke till? Så otroligt många snygga kändisar, både svenska och från andra länder, är helt sjukt korta (som jag)! Men det konstiga är att man inte ser det på bild, hur lyckas dom?! Jag vill veta knepet haha, alla mina vänner + Merdin är så mycket längre än mig, så det skulle inte vara fel att lära mig hur dom alltid lyckas se så långa ut på bild. Hur gör man?!

Som Rebecka Simonsson, ni vet tjejen jag bloggade om för någon vecka sen, hon är bara 158 cm och jag har alltid trött att hon är minst 170, även om hon alltid har klackar ser hon ju så sjukt lång ut jämt!

158 cm? .. Tycker inte ni också att hon ser lååång ut eller är det bara jag som är konstig? Finns bättre exempel på andra bilder också.



Samma sak med Natacha Peyre, hon är också 160, men på bilder ser hon betydligt längre ut. Förresten, jag läste att Natacha Peyres vikt varierar mellan 42-45. WHAT?! Brösten måste ju isåfall väga typ hälften haha. Till och med jag väger mer, vafan alltså.. (fast man ser ju på den här bilden att hon är väldigt smal).




Samma med Shakira. Hon är bara 158.





Jag själv som är 160 lyckas alltid se lika kort ut.. haha.

Och varför är tex Rebecka Simonsson och Natacha Peyre modeller?! Jag trodde att man var tvungen att vara typ 175 för att kunna bli modell.. Fast Natacha Peyre kanske man inte kan räkna som modell riktigt, hon tar ju bara avklädda bilder.. Kanske något att satsa på för mig? Haha nej jag skojar bara :)

Haha konstigt inlägg men jag får upp så konstiga saker i mitt huvud ibland.


- I like

Nu är jag äntligen frisk, yeey! Idag har jag lyckats äta en hel del utan att må illa och spy faktiskt, har nog inte varit så hungrig som idag på länge. På morgonen åt jag några mackor och drack te, sen åt jag kycklingsallad, sen åkte jag och mamma till stan där jag åt Chicken kebab, sen åt jag nudlar hemma, sen nyss åt jag pizza! Skönt att ha fått tillbaks aptiten iallafall :) Är dock fortfarande lite förkyld men det går väl över så småningom.. imorgon blir det skola iallafall, vill inte missa mer! På stan hittade jag ett par jättesöta skor och två par jeans. Lovar er att visa allt när jag får tillbaks min digitalkamera, har inte shoppat såhär mycket snyggt på länge så jag är lite sur över att jag inte kan visa det för er. Mitt bästa köp jag gjort nu på senaste tiden är iallafall min svarta korta pälsjacka från H&M, älskar den, använder den till allt typ!

Just det, mötet gick bra förresten :) Haha, om någon undrar!

Förresten, jag är glad! Vi kunde ju inte fira mig den här helgen som va pga att jag va sjuk och lite annat, men nästa helg är det fest i bosniska klubben så då blir de PARTY! Fick även reda på idag att jag ska till Sthlm på sportlovet, då blire shopping, ska antagligen på kryssning också, wiiiie! :)

Idag har jag lyssnat sönder dom här 2 låtarna:

Alexandra Burke ft. Flo rida - Bad boys




Keri Hilson - I like




PUSS!


- 25/1

Hej allihop! Har varit sjuk hela helgen, igår låg jag och sov exakt hela dagen. Kunde inte gå till skolan idag heller, mådde jätteilla igår kväll och så spydde jag då också.. Har inte kunnat äta något på typ ett dygn, är inte ens hungrig :( Usch. Vågade mig iallafall ut för nån dag sen och då blev det en rejäl shoppingrunda.. synd att jag inte kan visa er, har ju ingen kamera. Och för en gångs skull blev det inte bara tröjor och överdelar, äntligen hittade jag lite byxor och tights! Idag ska jag på ett möte kl 16.00, hoppas att jag orkar att ta mig dit bara.. det är ganska viktigt om man säger så.

Nu ska jag försöka äta något, ska börja med lite te och någon macka.. Förresten, så jävla irriterad blir jag när folk kommenterar att jag uppdaterar dåligt, fick den här kommentaren:

Anonym om - Sommar:
du uppdaterar alldeles för lite, tråkigt att följa din blogg då.


Då säger jag såhär, sluta följ min blogg då! :)

Jag uppdaterar så ofta jag har tid och lust, tro mig! Lägger ner sjukt mycket tid på bloggen även om ni inte tror det. Och det är inte som att jag är värsta storbloggerskan som uppdaterar 10 gånger om dagen, kom ihåg det! Om jag hade tjänat något på min blogg hade jag kanske gjort det. Och anledningen till att jag uppdaterat dåligt den här helgen är för att jag mått så dåligt att jag inte kunnat sitta vid datorn.

Pusshej

- Sommar

Fan vad jag längtar till sommaren.. till värme, sol, uteserveringar, bara ben, tunna kläder.. ÅH! Har suttit och lyssnat på låtar som påminner mig om sommaren 2009 nu, underbart:

       

- 22/1

Idag är inte jag i skolan, är sjuk :( Har varit förkyld och haft jätteont i halsen i några dagar nu, men igår kväll mådde jag verkligen jättedåligt, kände mig jätte svag i hela kroppen och helt hängig så jag bestämde mig för att inte gå till skolan idag.. Hoppas på att må lite bättre imorgon, för imorgon ska jag bli firad ju..

Igår fick jag 5000 kr, 5 kg chips (HAHA fick en sån där gigantisk påse med typ 24 chipspåsar i som man kan vinna på Liseberg eller Gröna lund, bästa presenten!), en jättesöt tröja, sen fick jag hem blombud igår, min farmor och farfar hade skickat 7 stora röda rosor till mig, jättefina var dom!

Jag hade ju bara önskat mig pengar så jag är jättenöjd! Ska nog åka till Sthlm nästa helg och SHOPPA! :)

PUSS


- 21/1, 17 IDAG!

Som sagt är de min födelsedag idag, woho! 1 år kvar till 18 nu bara :D Haha. Nu sitter jag i skolan, tack alla som grattat mig, gulliga är ni :D Idag ska jag hem och fira med familjen och släkten och ikväll ska jag ut och äta med familjen + Merdin :) Och i helgen blir de förhoppningsvis party! :D Har fått massa presenter, ni ska få se sen, skriver mer senare! PUSSIS


- 20/1

Idag har jag bara varit i skolan, träffat Merdin, pluggat och gjort massa onödigt skit. Men jag är glad för imorron blir jag 17, WOHOOO :D

Förresten, många undrade om dom här leopard conversen jag bloggade om igår, och dom finns på www.planet-sports.com , men det går tydligen inte att beställa därifrån? Hm, dom borde finnas att beställa någon annanstans också, men inte vad jag kan hitta tyvärr. Jag skulle gärna vilja beställa dom, men helst från någon hemsida här i Sverige då frakten blir så dyr annars.. Let me know ifall ni hittar dom på någon annan hemsida.





There will come a point in your life when you realize who really matters, who dosen't, and who never really did. So forget about people from your past. There is a reason they didn't make it to your future..

- Leopard

Funderar starkt på att beställa hem dom här.. galet snygga!


- 19/1

Hello! Idag blev de skola som vanligt, gjorde matteprov och för en gångs skull tror jag att det gick riktigt bra! Haha, efter skolan blev de hem och plugga, har redovisning i svenska imorgon. Nu sitter jag här och segar, håller på att frysa ihjäl, sitter med mjukisdress + en filt runt om mig och tjocka sockor ändå fryser jag! Har blivit jätteförkyld och har värsta halsbrännan också, vill inte vara sjuk på min födelsedag och i helgen ju :( Menmen, tänkte svara på en läsarfråga:

Anonym om - Those summernights:

Hej , först vill jag bara säga att din blogg är grym ! . Jeansen du har på den första bilden är dö fina , jag har letat efter sånna i hur länge som helst , har dom något namn eller märke ?

- Tack så mycket! Dom är ifrån Bikbok och dom är av Bikboks egna märke.. det kanske heter något speciellt men jag har ingen koll på det. Tyvärr köpte jag dom typ förrförra sommaren, så dom finns nog inte kvar, men dom borde ha några liknande på Bikbok, kanske inte i just den här färgen men nästan. Men jag håller med dig, dom är jättefina och går att använda till allt, dom är i den perfekta jeansfärgen tycker jag, sådär mellanblå, sen har dom en perfekt passform, till och med på mig som är smal och liten sitter dom sjukt tajt. Måste nog säga att det är mina favoritjeans, har haft dom väldigt länge och använder dom fortfarande! Men du som letar efter liknande jeans, gå till Bikbok, det är min favoritaffär när det gäller jeans, älskar att dom har jeans som är riktigt tajta och stuprör, det är det snyggaste!


- Those summernights

Några bilder på mig från i somras:



 













Åh, tänk att kunna gå runt barbent, vara brun och ha solblekt hår. Bada, sola, festa, grilla, NJUTA AV LIVET. Finns det något underbarare än sommar? Jag längtar.


- 18/1

Hejhej bloggisen! Har inte skrivit på ett tag men inget kul har hänt och jag har inga bilder heller eftersom min kamera är på lagning så har inte direkt haft något att blogga om. Idag var jag iallafall i skolan, hade bara 2 och en halv lektion haha med massa långa raster, så dagen kändes lite onödig. Menmen!

Och idag hände en HEMSK sak. Min nya mobil gick sönder. Så nu har jag ingen mobil IGEN. Har kanske haft 5 olika mobiler på bara några månader.. haha. Jag är nog världens klantigaste person, helt seriöst alltså!

Imorgon är de tisdag vilket innebär att jag börjar 10.. skönt. Idag ska jag plugga lite för jag har matteprov imorgon sen längtar jag redan till att sova, blir alltid så trött efter skolan.. Så det blir nog att lägga sig ganska tidigt ikväll.

Tänkte svara på en fråga jag fick..

Anonym om - Bilder:
vad är det för eyeliner du har? :) och hur gjorde du det så bra? skulle du kunna visa en bild på dina ögon så man kan se ditt smink med eyelinern :)
- Just på dom bilderna du kommenterade hade jag på mig en eyeliner från MAC. Bästa sminkmärket som finns när det gäller rouge, solpuder, puder och sånt. Men om jag verkligen ska rekommendera någon eyeliner (haha jag älskar eyeliners), så måste jag tipsa dig om Loreal's eyeliner i en guldig, smal och lång tub eller vad man nu säger, den är helt sjukt bra! Jättelätt att handskas med, tunn pensel och man kan lätt få ett rakt fint streck för den är så stadig liksom. Det är den bästa eyelinern jag testat! Så det är nog tack vare den som jag brukar kunna få det fint, men jag har slut på den nu så jag använde en annan från MAC den kvällen. En bild på mina ögon kan jag ta när jag får tillbaka min kamera. Kan även visa hur jag sminkar mig då, steg för steg.

Hittade en bild på min favoriteyeliner som jag nämde här uppe, den heter tydligen "Loreal Lineur Intense Felt Tip Eyeliner":




Och här är den från MAC jag hade på bilderna du kommenterade:




Den från MAC har lite tjockare pensel och det tycker inte jag om, det blir svårare att få ett tunt fint rak streck med en sån. Om ni tittar på eyelinern från Loreal ser ni att penseln där är mycket tunnare! Men det är ju upp till var och en. Hoppas du är nöjd med svaret "anonym", skriv gärna namn nästa gång!


- 16/1

God morgon :D Jag är så himla utvilad och det känns så jävla skönt! Och nu sitter jag och lyssnar på Agnes, haha, är det bara jag som tycker att hon är bra?! Sjukt snygg är hon också, helt klart en av Sveriges snyggaste. Älskar hennes låtar "Release me", "Champion", "How do you know" "Love me sensleless", "Don't pull your love out" och alla andra låtar på hennes skiva "Dance Love Pop"! Man blir bli så festsugen alltså. Ikv vill jag FESTA eller hitta på något annat kul :) Men nu ska jag ta en dusch, pusshej!



Btw, jag ÄLSKAR hennes oufit hon hade när hon var med i Melodifestivalen:


- 15/1

Ae har inte orkar blogga dom här dagarna.. har inte haft tid heller. Många har tjatat på mig: "Du måste uppdatera!", både folk som kommenterat bloggen och folk som sagt det till mig in real life liksom, HAH! Så de här är bara för er :) Dom senaste dagarna har jag helt ägnat åt plugg, plugg & plugg. Fyfan alltså! Tråkigt men man måste. Mina dagar: Vakna, skola, hem och plugga, sova. Och så om och om igen! Jag har somnat vid 9-10 varje dag den här veckan nästan, helt sjukt men jag har varit så jävla trött. Är ju inte van vid att gå upp så här tidigt. Menmen, jag börjar vänja mig.. mina skoldagar går iallafall ut på att längta till helgen. Så imorgon ska jag SOVA, ser fram emot det så himla mycket, att bara få sova hur länge man vill på morgonen..

Och så ser jag fram emot nästa vecka! För då fyller jag 17, yey! Får se vad som ska hittas på den helgen, jag fyller på en torsdag så klart de ska festas fredag eller lördag. Men nästa vecka innebär också ännu mer plugg och prov. Jobbigt..

Någon frågade vad jag har önskat mig i födelsedagspresent och jag har faktiskt bara önskat mig pengar. Tråkigt men det är bäst! Och det behövs verkligen, nu när alla nya snygga vårnyheter kommer in i butikerna. Haha wie I LOVE IT!

Hm.. har nog inget mer att skriva nu.. ikväll blir det iallfall hemmamys, förhoppningsvis får jag lite sällskap också.. Jag kanske uppdaterar senare, PUSS!


- Rebecka Simonsson, bodys, Beyonce

Måste tipsa er om en bloggerska, hon heter Rebecka Simonsson och bloggar på www.Stureplan.se. Hon är fan den coolaste bloggerskan som finns! Hon har verkligen en egen och jävligt vågad stil och så är hon sjukt snygg också! Hon går ofta ut och festar i bara en body och skyhöga klackar, det kallar jag vågat! Som på Blog awards, hon gick dit i en röd glittrande body, kavaj + endast lårhöga stövlar. Hur coolt är inte det? Dom flesta använder ju bodys under kjolar, byxor, shorts eller liknande, eller till och med som underkläder! Men hon lyckas alltid se lika snygg, sexig och glamourös ut. ME LIKE!

Om jag också vore nattklubbschef på Hell's Kitchen och festade varje kväll skulle jag också gå klädd såhär:



Grrr, så sexigt!

Förresten finns det INGEN som passar så bra i rött läppstift som henne:


Bild 1594 

Här är hon på Blog awards, som jag nämde längre upp i inlägget:



Jag har alltid sagt, till alla jag känner, om jag blev känd och gjorde en musikvideo eller skulle uppträda skulle jag lätt se ut som Beyonce gör i "Single ladies" eller "Ego" en snygg tajt body! Fast jag skulle nog inte riktigt matcha det så som Rebecka gjort ovan. Menmen, bara det jag ville ha sagt haha!

Beyonce i body i Single ladies videon:





Kolla bara på hennes framtädande här som hon gjorde på MTV music awards 2009, VMA eller vad det nu heter. Om ni inte sett det här måste ni titta, så sjukt bra, sexigt och snyggt framträdande (kolla body där också)! Har hon  inte typ världens snyggaste kropp? Kolla benen och allt.. GAH! Bästa Beyonce.




Älskar den där speciella "Single ladies - dansen"! ALL THE SINGLE LADIES NOW PUT YOUR HANDS UP!

Lite rörigt inlägg, från Rebecka Simonsson till bodys till Beyonce. HAHA!


- 12/1

En helt vanlig skoldag idag.. Finns inget mer att säga om den.

Hittade lite gamla bilder som jag aldrig visat på min gamla mobil (från Augusti). Enjoy:







Sen har jag några cambilder jag tog för någon dag sen:





Och till sist några bilder jag tog för några minuter sen:











Okej, alla nya bilder ser nästan exakt likadana ut haha. Men det gör inget! Nu ska jag plugga. Förresten, det blev både gamla bilder, ganska nya bilder och nya bilder! Haha PUSS.


- 11/1

Första skoldagen idag då.. finns inte så mycket att säga, mer än att det var SEGT. Hade svårt att gå upp på morgonen eftersom jag inte kunde somna förrän typ 3.. Jobbigt. Tillbaka till verkligheten nu då! Bara att hålla ut och kämpa på till nästa lov.. vårterminen brukar ju gå så himla fort! ÅH vad jag längtar till vår och sommar, sjukt.

Efter skolan gick jag till Hadis där Merdin var. Vi köpte kebab och åt där och tog det lugnt bara. Sen tog vi bussen till Kungsgatan, gick till Merdin en snabbis, sen åkte jag till stan och kollade runt lite sen hämtade pappa mig.

.. Haha gud jag är så himla trött känner jag nu! Ska fan gå och lägga mig snart alltså.. Imorgon börjar jag 8.00 med naturkunskap, härligt! Haha. Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och sen ska jag lägga mig i sängen.. skööööönt!

Förresten kommer jag inte ha någon kamera förräns den 10 februari :( Alltså ingen kamera på min födelsedag, så himla tråkigt. Menmen pusshej


- Bilder

Hittade 3 bilder på en hemsida som togs av en fotograf i bosniska klubben när vi sist var där på fest, när Elvira Rahic var där och uppträdde. Tänkte att ni kanske ville se dom :)

Dajana och jag



Jag



DANCE !


- Victoria's Secret Fashion Show 2010

Världens vackraste kvinnor är nog fan VS modellerna. Tittade på årets show här om dagen, wow säger jag bara! Mina favoriter är Miranda Kerr, Doutzen Kroes och Adriana Lima.

Bilder från årets show:

Victorias Secrets stora överraskning: Heidi på catwalken!


Fergie





Miranda Kerr




Så här ser en nybakad mamma ut...




Alessandra Ambrosio
Chanel Iman










Black Eyed Peas


























- 10/1

Igår kom Ermin och Hadis och hämtade mig och Merdin, så åkte vi och skulle se om det fanns någon bra film på bio. Vi kom dit vid 9 och det enda som fanns kvar då var Avatar, 2012, Göta Kanal 3 och Sherlock Holmes. Avatar och 2012 har jag ju redan sett och dom andra två vill jag inte ens se.. men dom lyckades övertala mig om att se Avatar igen, ingen av dom hade sätt den så vi såg den. Men den är ju så himla bra så det gjorde inte så mycket att jag fick se den en gång till. Sen efter filmen drog vi till MC i Haga, åt lite, sen skjutsade dom hem mig och Merdin, så sov Merdin här.

Idag ska jag plugga lite, annars har min dag bara bestått av sömn, sömn, sömn och ångest. Kunde inte vakna idag alltså haha. Och jag har världens ångest alltså, vill inte tillbaks till skolan! :(

Nu ska jag försöka plugga lite, har 2 prov på fredag.. Buhuu fattar inte ens att jag säger det :( PROV?! Fan alltså..

PUSS!


- Bad day

Ångest. Arg. Irriterad. Uttråkad. FRYSER. Besviken. Förvånad. AAAAAAAAAAAARG !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha förlåt men jag var tvungen. En dålig dag idag!


ÅNGEST. Hejdå.


- Ingen kamera

Fan vad sur jag blir. Min kamera funkar helt plötsligt inte. Den bara stänger av sig hela tiden och låter konstigt (nej, batteriet är inte slut, jag laddade den fullt nyss för säkerhets skull) och när jag lyckas ha på den så länge att jag hinner ta ett kort är bilden helt suddig. Fan också! Hatar att lämna in saker på lagning och krångla. Så ni får helt enkelt vänta med bilder ett tag..

Förresten är det -20 ute. Tittade nyss på termometern.. BRRR! Fyfan vad jag hatar Sverige just nu. Så äckligt kallt att det är sjukt. Längtar till vår och sommar, till VÄRME. Åååh! Om jag fick en enda önskan just nu skulle jag utan tvekan ta en resa till Thailand alltså.. bara njuta av värmen och solen, sola och bada, shoppa, festa, äta god mat osv. GAH!

Just det, ikväll är det ju Let's dance haha! Jag bara måste titta, snygga Elin Kling är ju med. Ska bli kul och se om hon kan dansa.. haha, mode kan hon ju iallafall! Här är hon och hennes dansare eller vad man säger:



Ni som undrar vad jag köpte idag på stan, jag kan ju skriva det istället för att visa bilder, eftersom jag tyvärr inte kan det just nu.
- Pälsjacka från H&M
- 2 baströjor från Gina tricot
- 1 väst från Gina tricot
- 1 paljett tröja från Gina tricot
- En transparent blus från Gina tricot
- 1 kofta från Gina tricot
- 2 foundations från Maybelline och en mascara från Loreal

.. Blev mycket från Gina tricot idag haha! Men jag hittade så mycket snyggt för bara 49 och 99 kr därr! Dom har något nytt erbjudande - ALLA reavaror för 49 eller 99, aldrig mer än så! Så skynda fynda haha :) Dock börjar alla reor bli dåliga nu, finns för det mesta bara jättestora storlekar kvar och allt det bästa och finaste är ju såklart slut.

Hade också lite snygga bilder på mig och Merdin när vi var och åkte skridskor som jag tänkte visa.. men det får också bli en annan gång! Nu orkar jag inte skriva mer, PUSS!


- 8/1

Idag har jag fyndat en massa på rean, köpt nytt smink, lunchat på stan med mamma, träffat Merdin, åkt skridskor och ätit Pizza. Bilder kommer snart! PUSS


- 7/1

Hello! Idag är de exakt 2 veckor kvar tills jag fyller 17, woho! :) Idag blev det att träffa Dajana, vi tog en sväng på stan och sen tog vi en fika i Coffe också, mys!

Nu är jag hemma helt frusen, usch för vintern alltså! Snart börjar skolan också, fyfan vilken ångest jag har. Även fast vi haft 3 veckors lov är jag inte ett dugg sugen på att börja igen.. :( Menmen, sånt är livet!



Fula bilder men så kan det va ibland! Hade en "ful-dag" idag HAHA. PUSS


- Läsarfråga

Postat av: vendela
vad heter dina föräldrar? och vilka företag är din padre delägare i ? :)

- Mina föräldrar heter Catarinya och Henrik Ståhl. Min pappa är delägare i Padab, Rent a tent (Norrköping och Linköping), Fastighets AB Strömtornet, Fastighets AB Ritsaren, Fastighets AB Sonvida, Handels AB Envigen 1 (Gotthuset) och Yeti svenska AB.

 






 

- 6/1

Huhu kom nyss in från en liten promenad, fattar inte varför jag gick ut i dehär vädret alltså, HEMSKT! Iskallt är det verkligen, ska inte gå ut förrän skolan börjar jag lovar haha.. måste vara typ -18 eller något, huuuh! Stannar helst inne och myser :) Menmen, igår var jag på Dolphins, kul och spännande som vanligt men dom förlorade så det var inte så kul. Det var någon som undrade varför jag kommer in som vip på Dolphins matcherna, en läsare frågade, låter så töntigt att säga det haha, "V.I.P", men min pappas företag är med och sponsrar Dolphins och Stadium Arena, så vi har alltid 4 platser längst fram på första raden som är våra!

Vet ni? Skolan börjar snart och jag kan inte vakna och gå upp ur sängen förrän kl 14.00 tidigast på dagarna.. kommer bli sjukt jobbigt att gå upp nu på måndag :(


Måste skriva en rad till min bästa D, tänker på dig och din familj ska du veta, R.I.P ♥

PUSS!


- 5/1

Idag har jag pluggat hela dagen, enda sen jag vaknade! Duktigt eller hur?! Har lyssnat på den här låten om och om igen, så härlig!

Taio Cruz - Break your heart


- Haircolor

Nästa gång jag ska till frisören (mycket snart) så ska jag färga mitt hår ungefär såhär:

 
  
 

Älskar hårfärgen på bilden i mitten till höger! Färgade så sist jag var hos frisören (för ca ett år sen) och de blev jätte snyggt !


- 4/1

Hello! Idag blev det Linköping med mamma syrran och Merdin. Vi var på Ikea och Ikanohuset, shoppade lite. Hittade inte så mycket, hittade lite billiga fynd på rean dock! Dom senaste dagarna har jag bla varit på fest med Dajana och Merdin (Elvira Rahic i bosniska klubben), annars bara tagit de lugnt med Merdin! Här är det jag köpte idag:

Mysig tröja från Ginatricot (älskar modellen och fickorna) - 124 (!) kr på rean.



Tröja med paljetter från Bikbok - 200 kr på rean.



Transparent blus eller vad det nu är från Bikbok (sjukt snygg på) - 150 kr på rean.




Sen köpte jag även min favorit mascara "Telescopic" och lite smågrejer inne på Ikea. Mer än så blev det inte idag. Vi hörs senare, PUSS!


- Svaren

Nu är frågestunden avslutad. Här kommer svaren:

1. Kan du inte berätta om dina positiva sidor och negativa?
- Mina positiva sidor är väl att jag är väldigt glad, positiv och otroligt social av mig. Jag älskar att ha kul och vara med personer som jag älskar. Jag tycker även att jag är en smart och mogen tjej! Negativa sidor är att jag är väldigt lat, lättirriterad, kan ha värsta humörsvängningarna (ena stunden jätteglad andra stunden jätte arg eller ledsen). Det är vad jag kunde komma på just nu :)

2. Vet du vart mjukisdressen kommer ifrån? :)
- Den röda som jag fick i julklapp (har även en grå) kommer från Cubus.

3. Har du bestämt några nyårslöften , och har du lyckats hålla tidigare löften?
- Nej, har aldrig haft några nyårslöften och kommer antagligen aldrig ha det heller. Vad är det för speciellt med nyårslöften? Det är väl samma sak som vanliga löften.

4. Va jobbar dina föräldrar me? :)
- Min pappa är delägare i 7 olika företag och min mamma är hemmafru just nu! Haha :)

5. Gud du är så fin, jag har sett dig på stan flera gånger du är jätte jätte jätte fin! jag skulle vilja fråga vad det snyggaste & bästa kläds plagget du har i garderoben? och sen om hur bra oh dåligt du oh merdin kan ha det och har haft det?
- Tack, vad glad jag blir! Det snyggaste och bästa just nu just nu - mina nya tighta svarta klänningar, så snygga till fest men ändå väldigt enkla och användbara (en med paljetter, en i sammet, en med nitar), LOVE THEM!

6. Jag har sagt det förut, och du har sagt "det kommer!" men nu säger jag igen. Snälla kan du inte fota din garderob och dina skor!!!!!
- Haha, det kommer :) Nejdå men jag ska försöka att hinna med det snart.

7. Hur gammal var du när du förlorade oskulden? var det med Merdin?
- Privat.

8. Vad har du för framtidsplaner och hur går det med skolan?
- Jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill bli. Just nu fokuserar jag bara på att göra mitt bästa i skolan och sen när jag gått ut gymnasiet får jag helt enkelt se vad som händer. Funderar på att ta ett år ledigt efter gymnasiet och jobba lite i någon klädaffär eller liknande för att tjäna ihop lite pengar, och sedan läsa vidare. Jag är rätt trött på skolan redan nu så jag tror att det är bäst att jag tar en paus i ett år när jag gått ut trean och sedan börjar plugga, då har jag ännu lite mer tid att bestämma mig för vad jag verkligen vill. Just nu går det bra i skolan, dock är gymnasiet mycket svårare pluggmässigt än högstadiet enligt mig, mycket mer prov, läxor och hemuppgifter. Men det ska jag nog klara! Tror tyvärr dock inte att jag kommer kunna få lika bra betyg nu i ettan på gymnasiet som jag fick i nian.

9. Hur har ditt jullov varit hittils? :D
- Det har varit bra! Skönt att få vila upp sig, alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR att sova mycket och det har jag verkligen kunnat gjort det här lovet. Sen har jag även hittat på en hel del roligt - gått på mycket fester, gått på bio, shoppat, firat jul, firat nyår, min farmor och farfar har varit och hälsat på, varit i finspångs badhus, fikat osv. Ett lagom händelserikt jullov tycker jag! .. Dock om jag själv fått välja skulle jag befunnit mig utomlands just nu, helst i Thailand.. Men man kan ju inte alltid få som man vill :)

10. Vem e snyggast i din skola?
-
Haha, JAG såklart!

11. Vad änvender du för skor?
- Just nu är det mycket ankelboots, höga klackar, converse, lårhöga stövlar och uggs.

12. Hur gammla e dina förädlrar ? din syster?
-
Min mamma är 39 och min pappa är 41. Min syster är 11.

13. Hur ska ditt bröllop se ut? kyrkan som vanligt eller?
- Oj, det har jag verkligen ingen aning om! Jag vet bara att jag vill ha ett stort bröllop med många gäster, sen vet jag även ungefär hur jag vill ha min brudklänning! Och jag tror faktiskt inte att jag vill gifta mig i en kyrka, gillar inte riktigt kyrkor, självklart finns det vissa fina men dom flesta ser så tråkiga ut inuti. Jag vill verkligen ha ett vackert bröllop. Så kanske i någon fin stor trädgård eller park, på en strand eller liknande. Finns så många finare miljöer än en kyrka! Sen är jag inte heller speciellt religiös av mig.

14. Älskar du merdin :D ?
- Haha ja Merdin, jag älskar dig!

15. Vad ska du göra efter gymnasiet :) du är så himla sexig... vore jag merdin så skulle jag vara världens lyckligaste !!!!!!!
- Haha tack! Har redan svarat på det lite högre upp.

16. Vad var ditt dröm yrke när du va liten? :P Och om du kunde bli vad som helst (alltså jobba som), oavsett vad du kan eller inte kan, vad skulle det vara då? :)
-
Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag ville bli när jag var liten.. haha om jag fick välja själv skulle jag nog velat bli prinsessa! Jag var helt galen i alla Disney filmer med prinsessor typ Askungen, Skönheten och Odjuret, Törnrosa, Lilla sjöjungfrun osv! Haha jag kunde alla låtar utantill och brukade sitta för mig själv och sjunga och låtsas att jag var en prinsessa!
 Om jag fick jobba som vad som helst och bli vad som helst skulle jag vilja ha det jobbet Kenza har! Alltså bloggerska. Jag vet att det inte håller föralltid, men det öppnas ju så många andra möjligheter när man blir känd genom bloggen. Titta bara på Kenza, hon är modell, jobbar för MTV, får vara med i TV, tidningar, på omslag, får resa utomlands med MTV och jobba osv! Allt det har ju hänt pga bloggen. Så det vore nog drömjobbet, att tjäna mycket pengar genom att sitta och blogga, jag tycker ju det är jättekul!

17. Hur låter egentligen din röst? Är den mörk eller ljus? Dov eller pipig? Skulle vara skoj att veta:D
- Den är rätt ljus.. kanske lite pipig till och med. Folk brukar säga att jag har lite bebis röst och att min röst är väldigt "gullig".. Vet inte riktigt om jag ska ta det som en komplimang eller inte haha!

18. Kan du inte skriva din betyg du fick nu på julavslutningen?
- Svenska: MVG, engelska: MVG, historia: MVG, samhäll: MVG, religion: MVG, geografi: VG, matte: G, spanska: VG, fysik: VG, biologi: G, kemi: G, musik: G, bild: VG, syslöjd: G, idrott: G. Har jag missat något ämne? Kommer inte på något mer.

19. Har någon av dina kompisar blogg tex dajana lisa eller någon skriv ner de isf.
- Dajana har inte blogg och Lisa umgås jag inte med längre, pratar knappt med henne så det har jag ingen aning om.

20. Hur kommer det sig att du och merdin verkar hålla ihopp genom allt , ont och gott?
- Oj, det brukar jag fråga mig själv ibland haha. Jag vet faktiskt inte riktigt. Vi älskar varandra och har svårt att vara utan varandra. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, tillbringat så mycket tid tillsammans, känner varandra så himla bra och då är det svårt att släppa taget och gå vidare även om man ibland vill det.

21. Vilka bikini trender ska du satsa på till sommar?
- Som jag brukar! Mycket starka och fina färger som är snyggt till en brunbränd kropp (turkos, grön, gul, korall, orange, lila osv), paljetter, djurmönstrat, bandeau modell och trekants modell.

22. Skulle du kunna konvertera till islam om det var de enda sättet att få gifta dig med Merdin?
- Svårt att säga nu. Men nej, det tror jag inte. Jag tycker det är dumt att göra något sånt när jag vet redan nu att jag inte kommer kunna vara religiös och att jag inte kommer kunna tro. Jag har aldrig brytt mig speciellt mycket om religioner.

23. Är merdin muslim? och gör ett videoinlägg!
- Ja, det är han. Det kommer någon gång :)

24. Vad säger Merdins föräldrar om att du inte är muslim och att ni ändå har ett seriöst förhållande?
- Jadu, det får du fråga dom! Tror inte att dom har så mycket emot det.

25. Oj vad alla verkar insatta på merdin och hans religion. när jag läser din blogg verkar inte det vara något som direkt präglar eran kärlek .. -.-
Däremot undrar jag om du fortfarande har kontakt med Oliwia, och om ni umgås? det var längesen du skrev något om henne.
diggar din blogg:)

- Nej, vi umgås inte längre och har ingen kontakt.

Det var allt! Tack för alla frågor!


- Bilder från nyår

Nyårsoutfiten (+ massa smycken):
























Har massor mer bilder men orkar inte ladda upp fler! Haha PUSS


- 2/1

Hej bloggen! Har inte skrivit sen nyårsafton men har haft fullt upp som ni kanske förstår. Mitt nyår blev lyckat, men kanske inte riktigt som jag tänkt mig. Men det blir det ju aldrig. Så, enligt mig är nyår lite överskattat. Men vi hade kul iallafall och det är det som är huvudsaken! Var först på förfest hos Merdin till 12, det var Merdin jag Dajana Zana Matilda Esat Adis Kreshnik Nuhi och någon mer. Trevligt! Vid 12 slaget sprang vi ut och tittade på alla fyrverkirier, smällde lite bomber och firade. Sen drog vi vidare till lokalfesten i restaurang Ekelunden, MYCKET folk och bra musik, vi dansade och hade jättekul! Vid 4 gick vi hemåt, jag sov hos Merdin.

Jag ska lägga in massor bilder sen ja lovar, men orkar inte just nu.

Igår var jag på bio med min familj och såg Avatar, fan vad bra den var! Jag ÄLSKADE den. Så himla spännande och cool film! Jävligt annorlunda mot dom filmer som jag brukar tycka om. Ni har väl hört att det är världens dyraste film? Alltså den film som varit dyrast att producera. Iallafall, SE DEN! Igår och idag har jag annars bara myst med Merdin och tagit det lugnt. Ikväll blir det kanske fest igen, får se om vi orkar! Bilder från nyår kommer snart och sen kommer även svaren på frågestunden så småningom! PUSS


Avatar Movie Poster


RSS 2.0