DJOGANI IKVÄLL

Idag har jag så himla mycket o göra! Ska snart duscha, raka benen osv, fixa naglarna, fixa håret och allt sånt, sen vid 4  ska jag in till stan o möta upp tjejerna och fixa lite grejer på stan. Sen ska vi till Sandra och fixa oss. Sen ikväll ska vi först till Selma på förfest, middag och så, sen blir det PARTY i Borgen, WOHO! Det är konsert där för er som inte visste, bästa Djogani och sen någon Serif Konjevic som jag inte vet vem det är. Det kommer bli så jävla kul iallafall! Ni kommer säkert få massa bilder imorgon :) Kommer nog inte uppdatera mer idag eftersom jag kommer ha fullt upp! PUSS






TIRED OF TRYING

Hej. Fyfan vad jag är TRÖTT. Ligger i sängen under täcket men fryser ändå. Deprimerande väder är det ute också! Borde plugga men orkar inte.. Känner att det är lite höstdepp på gång för mig just nu.. Längtar till helgen och nästa vecka då de är lov, så jag har iaf något o se fram emot!

Ska nog sova lite, kanske mår bättre efter. Puss

( I'm moving on to something better,
no more trying to make it work,
you made me wanna say bye bye )



MOVING ON TO SOMETHING BETTER

Sitter på min sista lektion nu, har historia. Slutar kvart över! Då ska jag till stan med Zana och Sandra en sväng, sen ska vi gå och sola med Nadja också. Sen ikväll blir det Zumba med tjejerna! :)

Hann inte skriva igår eftersom jag va upptagen hela dagen. Var först i skolan, sen efter skolan drog jag och Merdin till Hageby centrum, kollade runt och tog en fika på sjukt snygga och fräscha Fräcka dom har där! Sen drog jag till Cissi där några av tjejerna var, Annaly var även där och skulle fixa mina och Elinas naglar. Så nu har jag långa och snygga gelénaglar, så tack Annaly! Nu måste jag sluta skriva. PUSS


MIN HELG

Hejhej, nu ska ni får er update och era bilder som ni tjatat om hela helgen haha! Har haft en riktigt bra helg, fredagskvällen spenderade jag hos Cissi & Felicia (fast Felicia var tyvärr inte där). Först lagade vi alla tjejer mat, gjorde en jättegod pastasallad, sen började vi fixa oss och förfesta lite. Sen lite senare kom lite trevligt folk dit sen blev de party hela natten. Som vanligt fick min kväll ett dåligt slut, börjar vänja mig vid det nu! Sov inte mycket den natten iallafall, fick sova sen när jag kom hem på dagen på lördagen istället. Tack alla för den kvällen iaf, världens bästa tjejer! ♥

Igår kväll hade jag lovat o va hemma med min lillasyster eftersom mina föräldrar var i Sthlm lördag-söndag. Eller dom är fortfarande där haha. Så igår åkte vi och köpte massa godis, chips, pizza, kladdkaka och hyrde film. Merdin joinade oss också, annars hade de varit lite svårt o kunna ta oss någonstans med tanke på vart vi bor haha.. Vi hyrde filmen "The bounty hunter" som var ganska bra. Såg även "Just my luck" och "Drag me to hell". Den sista var riktigt läskig men samtidigt lite rolig haha, sjuk film! Spelade även massa PS3. Det blev en riktigt myskväll, det var jätteskönt, behövde det efter fredagskvällen kan jag lova!

Idag har jag bara städat här hemma, tittat på DHW och tagit de lugnt. Ska plugga lite snart sen blir de o titta på massa bra serier ikväll, finns sjukt bra på tv på söndagar! Men först ska ni få se lite bilder från i fredags:








 
Tog inte så mycket bilder alls, men dom ovan kan jag iaf bjuda på! Vi hörs puss


TONIGHT

Ska börja fixa mig lite smått nu för runt 7 ska jag in till stan och träffa tjejerna, vi ska äta middag då och sen senare blir det party! Ska bli kul :) Hörs antagligen imorgon, hoppas ni får en bra fredagskväll! Puss

 


HELLO

Sitter i skolan nu, har historia. Skrev aldrig igår, eller gjorde jag det? Efter skolan var jag iallafall och fikade med tjejerna sen pluggade jag och såg på massa bra serier hela kvällen..

Jag just nu:



Vi hörs senare, när jag kommit hem eller något! Puss


I'M CRAZY BUT YOU LIKE IT

Sitter och har spanska nu, min sista lektion. Jag är som vanligt DJ och väljer spansk musik vi ska lyssna på haha!Tittade nyss på Shakiras nya låt och videon till den på youtube, "Loca" heter den. Videon spelades in i Barcelona, vid stranden där jag var. Såg en kille jag kände igen i videon, som jag såg när jag var där för någon månad sen.  Coolt ju! Han gick runt och dansade och sålde munkar på ett stort fat som han hade på huvudet. Riktigt duktig var han, sjuk balans! Ni kan se honom i videon nedan, Shakira dansar lite med honom. Låten är rätt bra förresten:



Nu slutar jag, hörs sen. Puss!


TRANSPARENT

Tänkte svara på en fråga lite snabbt:

Anonym om NY VECKA:
Jag skulle också vilja ha på mig transparenta spets toppar och tröjor men jag är inte lika smal som du. Hur bör man se ut för att ha de sortens tröjor. Vart går gränsen ?

- Jag tycker faktiskt inte att det finns någon särskild gräns, det beror ju på vad man själv tycker ser bra ut och vad man känner sig bekväm i. Men sen om man inte känner sig bekväm i att visa så mycket hud så är det ju bara att använda ett linne i samma färg som toppen/tröjan under? Det kan också vara snyggt! Så transparent kan funka för alla enligt mig, man måste bara matcha det på rätt sätt och använda det rätt!

Nu: PLUGG!

Puss


FULLT UPP

Hann inte uppdatera något alls igår ju, förutom på morgonen då. Men de va för att direkt efter skolan drog jag till stan och mötte upp tjejerna och fikade med dom, sen gick vi och tränade. Efter det fick jag skjuts till Kungsgatan av Elina och Armend, där mötte jag upp Merdin och va med han ett tag sen åkte jag hem. Kom hem någonstans mellan 9-10, då såg jag DHW och sen åt jag, pluggade och sen sov. Så hade inte riktigt tid att uppdatera igår..

Igår förresten fick jag även en jättebra nyhet, kan inte säga vad det är än men kan säga att det handlar om jobb! Ni får veta så fort det är säkert :)

Nu sitter jag i skolan, på min sista lektion. Slutar nu halv 4. Ska träffa Merdin när jag slutat, sen ikväll blir det nog att träffa tjejerna, om jag hinner.. Känns som att jag måste plugga hela dagen tyvär.. Jag är jättetrött också, den här dagen har känts jättelång verkligen. Behöver MAT! Haha. Ska sluta klaga nu.. Men vi hörs väl senare, pusspuss!

(Förresten, behöver inte nämna någon vid namn men DU som använder mina bilder på facebook och låtsas att det är du, tro mig jag vet exakt vem du är och jag vet att du läser min blogg, ta bort innan du blir anmäld! Riktigt pinsam är du jävla PSYK!)


ESPAÑOL

Sitter och har spanska och livar upp stämningen med lite bra musik (på spanska såklart). Just nu lyssnar vi på den här:


NY VECKA

Hejhej, idag har jag varit i skolan och efter det träffade jag merdin en stund, sen åkte jag hem och har pluggat ett bra tag nu.. Ska fortsätta snart, tänkte bara uppdatera bloggen lite snabbt. Tänkte också säga att vad dåliga ni är på att kommentera, fastän jag lägger upp bilder typ varje dag och allt.. Synd ju!

Fick en fråga också..

Anna om LAST NIGHT:
var kmr din tröja från?
- Har lånat den av min kompis Elina så den är inte min, men den är från Bikbok! Riktigt snygg är den iallafall :)



Menmen, nu ska jag fortsätta plugga! Puss


LAST NIGHT

Hade riktigt trevligt igår, började med att hela gänget samlades hos Elina, fixade oss osv sen tog vi en taxi upp till Cromwell och festade där. Lyckad kväll! Blev bara ett lite konstigt slut på kvällen för mig, men det blir det alltid haha..















Idag ska jag plugga, städa, titta på massa bra serier på tv och bara ta det lugnt. Dom andra ville att jag skulle hänga med och träna och fika men jag är för trött från igår och så måste jag verkligen plugga..


NY HÅRFÄRG IGEN

Igår så blev det en lugn kväll hos mig med Zana och Merdin, Zana sov även här och nu sitter vi och spelar PS3 haha. Ikväll blir det lite party at Cromwell House tror jag!

Igår färgade jag håret förresten! Såhär såg det ut när duktiga Merjem färgade det:



Och så här blev resultatet:



Färgen är jättefin, mörkbrun med röda toner typ. Ville få bort det gröna och då fick de bli rött! Vad tycker ni? Jag gillar det :)


NYTT I GARDEROBEN

Gina Tricot



H&M



Gina Tricot



Gina Tricot



Bershka (Barcelona)



Pinkie (Barcelona)



Skopunkten



Bershka (Barcelona)



Bershka (Barcelona)



Gina Tricot



Från vänster: 1. Zara (Barcelona) 2. Bikbok 3. Bikbok 4. Bikbok


 
Orkade inte fota mer men har massa mer från Barcelona jag inte visat! Det kanske kommer upp någon gång.. Skriv gärna vad ni tycker!


TORSDAG

Är hemma nu och tar det lugnt bara, har varit i skolan, ätit med merdin och esat i Max, gjort spanskaprov osv. Nu sitter jag och lyssnar på massa skön musik! Jag är helt kär i Rihannas "Only girl", blev helt överlycklig när den spelades på Cromwell i lördags haha. Ska bara ta det lugnt och plugga lite, sen kl 7 ska jag dra och träna med Sandra, blir muskelstep igen, som jag hade träningsvärk i en vecka av sist.. Men jag ger inte upp även om ja får stå ut med världens smärta, att inte kunna böja sig och gå normalt osv haha! Dom som såg hur jag gick efter det passet i några dagar förstår vad jag menar..

Imorgon ska jag färga håret på morgonen hos en tjej som går frisörlinjen i tvåan på Kungsgård, det kostar bara 100 kr och dom är jätteduktiga, iallafall hon som ska göra på mig! Tänker inte säga hur jag ska färga, det får bli en överraskning, men jag kan ju säga att de inte kommer bli en så jättestor förändring!

Bjuder på en skön låt! Puss sålänge


ONSDAG

Hello. Har inte gjort något speciellt typ sen jag skrev sist.. Igår blev det en fika med tjejerna efter skolan och sen gick jag sandra cissi och felicia och tränade zumba! Skönt :) Idag har jag gått i skolan, varit på stan och sen umgåtts med merdin. Snart ska jag plugga!

Jag är SÅ arg haha. Ni som läst min blogg länge och känner mig vet att jag är ett stort fan av Kenza. Det var typ hon och hennes blogg som inspirerade mig att börja blogga. Idag var hon och Tyra här i Norrköping och spelade in till sin show. Kan ni fatta?! KENZA gick runt på stan här i Norrköping typ hela dagen idag. Och min mamma såg henne, Tyra och lilla Armani sitta på Coffehouse och fika imorse. Sen såg även en kompis till mig henne på stan flera timmar senare. När jag slutat skolan en halvtimme senare går jag till stan och hoppas på att få se henne, men då läser jag på Tyras blogg att dom åkt vidare till en annan stad. Sån OTUR. Jag ville verkligen se Kenza! Jag hade gått fram och snackat med henne, kanske tagit en bild osv.. Menmen. För mig är hon faktiskt värsta kändisen HAHA!

Men ska snart sätta igång och plugga lite, så vi hörs! Puss

En bild från i lördags hahaha..


SOVA SOVA SOVA

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska sova, jag vet det är tidigt men jag är så jävla TRÖTT. Sov nog bara ca 4 timmar inatt, kunde inte somna och låg vaken till typ 3-4 och gick upp 8. Sen har jag varit i skolan och pluggat hela dagen, så nu förtjänar jag lite skön sömn! Har även hunnit med att se Paradise Hotel, love it! Men nu ska jag försöka somna, kommer antagligen inte kunna men ska försöka iallafall, vore riktigt skönt att få sova länge.. Puss


LAST NIGHT

Fyfan vad seg jag är! Kom hem runt 4 igår och sov till 3 idag så det är nog därför. Hade kul igår iallafall, var först på födelsedags fest, en kille som heter Larry fyllde år, grattis till honom! Sen när alla andra skulle ut drog vi till Cromwell och festade vidare där. Dansade med mina tjejer + Holmberg HAHA tills stängning, riktigt kul hade jag!

Alltså jag har massa bilder från igår men jag ser hemsk ut på alla, min hårfärg har börjat fått en riktigt grön nyans och jag har blonda slingor lite här och där och på vissa ställen är det svart. Usch, ångrar att jag ens färgade. Men ska färga om snart så..











Idag blir de plugg och ta de lugnt bara, jag är DÖD som sagt. Vi hörs puss


FREDAG

Igår blev de ett sent träningspass med sandra, vi drog på muskelstep och fyfan vad det känns idag! Riktigt jobbigt var det, har världens träningsvärk idag, kan knappt gå alltså. Sen efter det gick vi och träffade nadja selma och matilda, yrade runt lite här och där, gjorde inget speciellt direkt sen kom merdin och hämtade mig och körde hem mig. Idag har jag bara tagit de lugnt med honom och snart ska jag börja fixa mig för ska på Dolphins matchen ikväll, de är premiär så de kommer bli sjukt mycket folk. Ska ta med mig zana och nadja också tänkte jag, sen kommer väl merdin och hans kompisar också.

Någon som vill köpa biljetter till Dolphings matchen ikväll förresten? Det är som sagt premiär, dom spelar mot Borås och det kommer bli sjukt mycket folk! Jag har en hel del, ni kan få köpa för 50 kr och priset för de platserna jag har är 130 kr egentligen. Matchen börjar kl 19. Så hör av er om ni har lust att gå - 0762311245!

Efter matchen får vi se vad vi gör, kanske hittar på något kul, de är ju fredag! Men imorgon blir de fest hos en tjejkompis iallafall, ska bli riktigt kul! :) Men nu måste jag gå och börja fixa mig pusspuss


LIKE I'M THE ONLY GIRL

Hur bra är inte Rihannas nya låt?! Älskar den.


NEVER DENIM

Godmorgon :) Så skönt o få sova ut! Idag ska jag plugga och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra mer. Merdin kommer hit snart tror jag, sen får vi se vad som händer. Nu när jag är ledig i 4 dagar ägnar jag nog lite extra tid åt bloggen, tar lite kort på saker ni ville se osv.

Hade fått en fråga angående mina jeans som jag hade på inlägget som heter "yesterday" och förstod inte riktigt om du menade dom blåa slitna eller dom svarta, men båda är iallafall från bikbok från märket "Never Denim" och kostar 500 kr st. Jag älskar Bikbok's jeans! Här är två stycken jeans som är ganska nya som jag har därifrån:



Sen har jag även ett par svarta som är nya som jag inte hittade på hemsidan, dom är lite speciella för dom är gjorda i typ två olika material, svårt o förklara men får visa sen, jag hade dom på inlägget "yesterday" när jag var på fest hos natha, men man ser inte så bra där!

Nu ska jag börja plugga lite smått, uppdaterar senare! Puss


ZUMBA

Gud vad glad jag blir när jag loggar in här och ser alla fina kommentarer jag fått! Tack ♥

Idag har jag varit i skolan, ganska jobbig dag tyckte jag faktiskt, gick sjukt långsamt.. När jag slutat mötte jag Merdin i stan, vi gick och åt, för mig blev de kycklingkebab i baguette, har aldrig ätit det innan och fyfan vad gott de va! Sen gick vi runt lite och nu har jag precis kommit hem. Får se vad som händer ikväll, eftersom jag är ledig imorgon kanske jag hittar på något :)

Just det, igår var jag på ett zumba pass i nordic club med Sandra och Cissi, fyfan vad kul det var! Så skönt att börja träna faktiskt, har inte gjort det tidigare men nu när jag gått upp rätt mycket i vikt ville jag ta tag i det tidigt.. Vill inte direkt gå ner utan träna upp min kondition och göra kroppen fastare bara. Zumba är iallafall något jag kan rekommendera, de är en sorts dans, lite salsa inspirerat, lite latinamerikansk dans typ mycket shakande och sånt också. Svårt att förklara men kul var det iallafall, man fick verkligen släppa loss! Plus att de var riktigt jobbigt också. Sen var det bra musik, mycket pitbull och sånt som är bra o dansa till!

Förresten, jag hittade det här på youtube och EXAKT den här dansen dom gör i början med dom stegen gjorde vi igår, så det är den här typen av dans, kolla i mitten av videon också:



Men jag ser det mer som träning än dans egentligen, det är inte någon dans jag skulle vilja lära mig utan man tränar verkligen hela kroppen och det är faktiskt ansträngande så det är därför jag gillade det! Det är ju inte världens snyggaste danssteg och dansstil direkt.. Men jag rekommenderar iallafall Zumba till er som vill träna på ett roligt sätt, finns nog på dom flesta gymmen i stan, iallafall Nordic Club och Wordclass haha. Men vi hörs sen, puss!


MÅNDAG

Idag har jag bara varit i skolan, sen efter skolan åkte jag och Merdin hem till mig och spelade PS3, pappa hade nämligen köpt några nya spel som vi ville testa, jätteroliga var dom faktiskt! Synd bara att Merdin är en sån dålig förlorare så det knappt går o spela med honom..

 Efter det åkte Merdin hem, och jag har bara tagit de lugnt här hemma, pluggat lite, ätit mammas goda lasagne, duschat osv! Tänkte snart kolla på några DHW avsnitt också :) Förresten så börjar det imorgon igen, Desperate Housewifes alltså, 21.00 på femman, äntligen!

Idag är det ju förresten kanelbullens dag så snart jag äta en som mamma köpte hem till mig, mums haha!

Har inte så mycket mer o skriva, gör inte så mycket när det är skola, blir så trött haha.. Skönt iaf med bara två dagar till i skolan sen ledig i 4 dagar! Menmen.. Puss, vi hörs!

En bild från idag:


YESTERDAY

Hello, har varit för seg idag för att orka uppdatera. Tänkte berätta lite om igår först, det hände en hel del på en och samma dag :)

Vaknade runt 11 av att Merdin sa att vi skulle ta en liten roadtrip till Jönköping, han jag Emil och Ermina. Skulle hälsa på Merdins syster Medina! :) Så jag fick fixa mig lite snabbt sen kom dom och hämtade mig. Stannade några gånger på vägen dit, bla i Gränna och köpte polkagrisar! När vi kom dit åkte vi till först till deras sjukt snygga lägenhet, sen gick vi runt lite på stan, jag köpte jeans, åt god mat, promenerade runt osv. De va trevligt, inte så ofta man träffar Medina och Sead med tanke på att dom bor där borta!

Kom hem runt 7, fick stressa som fan, bara att hoppa in i duschen och fixa mig snabbt för sen skulle jag på fest hos Natha. Åkte in till stan, mötte upp killarna på Kungsgatan sen drog vi vidare till Natha där tjejerna var. Senare kom massa annat roligt folk och de blev mycket dans osv. Kvällen blev riktigt lyckad, jag hade jättekul! Så tack Natha och alla andra för det :)

Idag har jag bara sovit, pluggat och tagit de lugnt. Merdin var här en stund förut också, vi såg på några Desperate Housewifes avsnitt och bara myste. Tänkte visa er lite bilder från igår nu.

Först från dagen:















Och från kvällen:









Orkar inte lägga upp mer bilder faktiskt. Ni får nöja er med det här! Puss


1 OKTOBER

Tänkte skriva hej men kom på nyss hur fult jag tycker att det ordet är. Hej. Fan va fult HAHA! Men tja, tjena, tjabba och allt liknande är fan ännu fulare. Det finns inget fint hälsningsord på svenska har jag kommit på, jobbigt. Iallafall, nu har jag äntligen köpt en ny digitalkamera så nu blir de lite mer bilder här i bloggen! Igår var jag ledig och hade en liten shoppingdag med mamma. Kom hem med ett par jeans från Bikbok, en mascara, en tröja från Gina sen åkte vi till media markt och där fick det bli en ny kamera som sagt och desperate housewifes box säsong 1 haha :) Förresten, vill ni se bilder på det jag shoppar? Har en hel del jag inte visat er, har shoppat mycket dom senaste månaderna.. Speciellt i Barcelona. Vill ni se det? Kommentera isåfall.

Denna kamera fick det bli:

 

En helt okej kamera med 12 megapixel. Nikon S3000 heter den. Ville inte köpa något som var för dyrt med tanke på att jag alltid tar sönder kamerorna efter max ett halvår typ. Den kostade 1300 kr och fanns i massa olika färger, men det fick bli en svart för mig, love black! Valde mellan silver och svart men min förra va silver så aa.. Den tar iallafall fina bilder och jag tycker mer om den här än min förra, och min förra var betydligt dyrare.

Idag har jag varit i skolan, efter skolan tog jag en snabb sväng på stan, hämtade upp ett par jeans som jag lämnat in på lagning hos en skräddare, mina favoritjeans som hade gått sönder. Men nu kan jag använda dom igen! :) Sen mötte jag upp mamma och martina, gick runt lite med dom sen åkte jag hem.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men det är sånt som märks! Vi hörs sen puss


RSS 2.0