Those pictures ..

z218821309



z218034677

z218927608

z219163245

z218775402

z219033428

tumblr_lg40sdgx0R1qczchlo1_500_large

z218828647



z218867292

z218867192

z217737763

z218329754

z218387912

tumblr_lbfz10uCm21qzm391o1_500_large
z218827352

z218743005

tumblr_legwn8WrOG1qasfhmo1_500

tumblr_lemy0fk0Go1qcg72eo1_500

z217923239

b218497576

tumblr_leki0hnxB91qb96avo1_500_large


Frågor

Har fått några frågor på senaste tiden som jag tänkte svara på nu.

jessica om We like to sleep all day and party all night, this is how we like to live our life!: hej undra en sak du va typ brun hårig förut eller mörkbrun typ hur fick du de till blond/ljushårig skulle du kunna förklara det :)?

- Man måste gå till en frisör, om du inte vill få håret typ orange eller förstöra det. Jag gick till frisören och hon blekte håret lite och gjorde ljusa slingor. Efter det var det lätt att fortsätta slinga det mer och mer själv hemma, sen på sommaren när jag var i Montenegro solblektes det mycket. Sen var det bara att fortsätta ljusa upp det med slingor och färga utväxten. Väldigt jobbigt med utväxten dock..

Sannie  ([email protected]) om I lick the gun when I'm done cause I know that revenge is sweet, so sweet!: Om du hade superkrafter, vilken hade du helst velat ha?

- Lätt kunna flyga, tänk vad underbart! Sjukt lätt o ta sig fram fort och så också haha.

Lisa  ([email protected]) om - Läsarfråga/mitt hår: vad heter din hår färg när du färgade det ljust brunt :)

- Den hette väl inget speciellt, eller jag har ingen aning vad min frisör använde för hårfärg. Hon gjorde slingor i tre olika färger tror jag, lite ljusbrunt, lite nougat/sand/honungs färgat och typ lite blonda. När jag hade ljusbrunt med blonda slingor i somras hade jag nog hundra olika färger i håret haha.

Anonym  ([email protected]) om - 22/12: Hej säljer du din nitklänning? :D

- Hm, ja visst det kan jag väl göra hahah. Bara och maila mig, [email protected] :)

Anonym om Sun is up: kan du inte lägga upp det du shoppat på senaste tid? :)

- Jag orkar inte haha, lägger upp lite då och då vissa saker. Ibland gör jag och ibland inte helt enkelt!

adelina :) om Update!: jag ÄLSKAR din blogg, kan du inte lägga upp lite outfits bilder , du har så sjukt fina kläder!:)

-
Jag kommer nog aldrig börja med "dagens outfit" regelbundet, är för lat för det haha. Kan säkert komma någon gång ibland, när jag varit på fest eller känner mig lite extra snygg eller liknanade. Kul att du gillar min blogg haha :)


Mwaah ..


Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness


Kvällen igår blev riktigt misslyckad för min del haha. Slutade med att jag drog till konserten i Borgen, Halid Beslic och Tifa, men det var så jävla mycket folk att man inte ens kunde röra sig där inne. Det var inte kul haha, även om det var många man kände där osv. FÖR mycket folk och jag tyckte inte att artisterna var bra heller. Drog hem redan vid 1, ett bevis på att det inte var en speciellt lyckad kväll haha.. Men pga en viss person gick jag ändå inte o la mig förrän halv 5 inatt. Hm.. Bra när skolan börjar imorgon!

Tog lite bilder innan jag gick igår haha, orkade inte ha på mig klänning som jag alltid brukar ha på konserterna så jag körde på skinnbyxor, spetslinne och kavaj + mina nya sjukt höga och obekväma pumps, men det syns ju i och för sig ändå inte på bilderna haha..







Idag blir de plugg och bara ta de lugnt.. Hade tänkt o ta en liten shoppingrunda idag egentligen faktiskt, riktigt sugen men de blev inget med det, vaknade lite för sent. Hörs senare!


We like to sleep all day and party all night, this is how we like to live our life!



Hello :) Har inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp. Kom hem från Sthlm och kryssningen igår, hade riktigt trevligt faktiskt, i torsdags åkte vi till Sthlm rätt tidigt och det blev lite shopping och god mat innan vi åkte till kryssningen, Birka paradise. Där började vi festa rätt tidigt, typ kl 7 eller något haha sen fortsatte det hela natten! Kvällen bestod av massa goda drinkar, dans, spelande på maskinerna, en god tre rätters middag och party helt enkelt haha. Dagen efter var vi och badade och solade, det var jätteskönt, jag fick lite färg faktiskt! Åt även en jättegod buffé. Så jag har haft det riktigt kul faktiskt, med Merdin, min familj + några vänner till familjen.

Tog tyvärr inte mycket bilder alls också från kryssningen, glömmer alltid bort när jag har riktigt kul hahah..

Igår kom jag hem typ vid 6-7 tror jag det var? Åkte hem till Elina runt 9-10 där några av tjejerna var, såg lite på film osv, lite myskväll bara. Åkte hem redan runt 12 och idag har jag bara legat i sängen, är jätteseg..

Funderar på om jag ska festa ikväll eller inte, haha några försöker få med mig på konsert i Borgen ikväll men jag är inte sugen alls faktiskt.. Så får se hur det blir med det. Om jag känner mig själv rätt blir det nog party någonstans ikväll iallafall haha..


I lick the gun when I'm done cause I know that revenge is sweet, so sweet!


Kom typ nyss hem, har inte varit hemma sen igår faktiskt. Åkte in runt 7 igår och tog en fika med Sandra Elina och Zana på Fräcka i Kungs, längesen man var där.. Det var mysigt, men gillar egentligen bara det fiket på sommaren när man kan sitta på uteserveringen i solen. Coffe house är bäst på vintern! Efter det gick vi och handlade lite grejer på Ica till o göra baguette med grekisk röra sen gick vi hem till Elina och gjorde det, åt, rökte lite vattenpipa, snackade lite skit osv. Sen runt 12 kom Merdin och hämtade mig så åkte vi hem till honom, såg på en jättebra film, Knight and day hette den, sen sov jag hos honom. Imorse tog vi en promenad runt strömmen och nu är jag hemma och blir deprimerad när jag tittar ut, de bara snöar och snöar..



Idag är jag seg och trött så ska nog bara va hemma idag och kolla på någon bra film kanske.. Är sugen på o träna men ingen orkar följa med mig o jag vill inte gå själv, så himla tråkigt haha! Tjejerna ringde och frågade om jag ville fika också men det orkar jag inte heller. Haha det är en sån dag idag..


Sanctum

Godmorgon! Min kväll igår bestod av att åka hem till Merdin och va där en stund, sen vid 9 skjutsade han mig till filmstaden där jag mötte upp Sandra, Nadja och Natha så såg vi filmen Sanctum på bio. Riktigt bra var den! Spännande och sorglig. Efter det orkade vi inte hitta på något annat så vi åkte hem, Merdin följde med mig en stund.

Titta på trailern!



Har lite bilder från igår också:










Sportlov!

Så skönt med lov nu! Kommer inte behöva plugga på hela lovet heller, gjorde bla två prov idag direkt efter varandra och båda gick riktigt bra. Efter skolan mötte jag upp Sandra och Nadja så gick vi och tog en fika och senare kom även Zana och Elina. Har inte träffat tjejerna på hela veckan typ, de är ju skandal! Men har haft mycket plugg nu och så innan lovet.. Efter det kom pappa och hämtade upp mig så åkte vi till Media markt, skulle kolla efter lite saker till hemmet och så, slutade med att vi kom hem med filmer för ca 700 kr.. Bra..

Ikväll tror jag att det blir myskväll hemma, vi håller på o lagar egengjord pizza här hemma. Sen blir det väl filmmys :) Merdin kommer nog också, får se om vi är här hela kvällen eller om vi drar till någon annan på myskväll, har lite valmöjligheter haha..

Imorgon blir det iallafall fest med tjejerna tror jag, det var riktigt längesen! Och nästa vecka ska jag på kryssning torsdag-fredag, Birka paradise, då blir det party! Även lite sol och bad tror jag då dom har ett soldäck som är som ett stort solarium med fakesol som man kan bli brun av och en pool.. Kan inte bli bättre. Tror bla att det blir utgång på onsdag också, så jag kan gå till Hugo hahah, har ju aldrig varit där eftersom dom har 23 årsgräns på helgerna. Men jag ser fram emot ett roligt lov iallafall!




New shoes

Ett par söta beiga "kängor" till våren. Din sko 299:-



Svarta lackpumps 13 cm klack.  Vingåkers factory outlet 170:-





Partyskor 13 cm klack med dragkedja och öppen tå. Vingåkers factory outlet 230:-


..


But to live doesn't mean you're alive



Valentine's day

Glömde berätta om min mysiga alla hjärtans dag igår ju! Var i skolan först, sen gick jag Sandra och Elina och gymmade i typ två timmar, sen åkte jag hem och duschade och fixade mig lite sen tog jag bussen in till stan och gick hem till Merdin en stund. Fick en jättefin ros av honom, och sen gick vi till Cromwell för o äta middag med Elina och Armend också. Det var jättemysigt! Och tack så mycket Merdin för igår, älskar dig ♥




Tisdag

Kom precis hem från en lägenhetsvisning, spännande planer på gång men vill inte säga för mycket än!

Idag hade vi kärlek & relationsdag i skolan, de va väl intressant och kul men lite långtråkigt o bara sitta o lyssna hela tiden. Lyssnade bla på en präst, personal från ungdomshälsan, Olle Waller (fråga Olle ni vet, sexexperten) och några andra personer. Olle var iallafall höjdpunkten av dagen, riktigt skön var han! :)




Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, ska börja plugga lite snart tänkte jag, efter jag ätit. Börjar känna mig sjuk också, är förkyld och börjar få ont i halsen, fryser hela tiden också, inte kul! Sportlovet är ju snart..


Yesterday

Hade en helt okej kväll igår. Började med lite problem redan när jag insåg att jag inte kunde ta mig hemifrån på något sätt, haha. Men det löste sig till slut som tur var.. Spenderade kvällen på Cromwell iallafall, det blev lite dricka och lite dans men jag och Sandra var inte så taggade faktiskt, Natha va tvungen o dra hem för hon mådde inte bra så kvällen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, men de va helt okej ändå! När det stängde drog jag och Merdin till Max och åt haha, så jävla gott! Vid 4 var jag hemma, helt död däckade i sängen direkt.

Nu har jag pluggat lite faktiskt, gjorde klart en uppgift känns skönt haha. Så resten av dagen blir de bara o ta de lugnt, så jävla skönt haha. Har planerat o ligga i sängen hela dagen faktiskt.. Hörs kanske senare, puss!

Bilder från igår:








Dance the night away, live your life and stay out on the floor!


Igår blev det en lugn fredagskväll för mig, gick på bio med mamma merdin och martina, såg Burlesque, riktigt bra film, Christina Aguilera var grym! Sen åkte vi hem till mig och de blev myskväll bara.



Men idag blir det party! Ska snart börja fixa mig och sen ikväll blir det all in på Cromwell med Sandra och Natha, ska bli riktigt kul. Hörs imorgon, ha en bra lördagskväll! Puss


Rihanna i November!

Har glömt berätta för er att jag ska på Rihannas konsert i Sthlm i November! Det kommer bli grymt, jag älskar henne och konserten heter "Loud" precis som hennes nya skiva och hela den skivan är ju så jävla bra.

Haha, det är ju ett tag kvar till November och jag har ju mycket att se fram emot innan dess men kan inte låta bli o längta lite ändå.. Har alltid velat se henne live och nu ska jag få det, yeey! Rihanna är helt klart den bästa kvinnliga artisten i hela världen just nu enligt mig. Tänk efter, har ni någonsin hört en dålig låt av henne?! Det har inte jag iallafall. Bästa och snyggaste Rihanna!





News

Jag är gladis hihi, har fått min iphone 4 och jag ÄLSKAR den. Fick den igår och kan knappt lägga ifrån mig den haha, den va lätt värd pengarna!

Igår var jag ju ledig, Merdin sov här och vi sov ut länge på morgonen, så skönt! Sen tog vi en promenad, de va så fint väder igår, så soligt och "varmt", men kolla nu.. Sen åkte vi in till stan, åt på Chicken, sen mötte jag upp Zana sen gick vi till Coffe och tog en fika med tjejerna. Mysigt! Efter det åkte jag hem och ägnade hela kvällen åt att leka med min iphone haha, laddade ner olika grejer osv :)

Idag så har jag bara varit i skolan. Jag kom hem för ca en timme sen, skoldagen slutade vid 12 för mig så jag åkte hem. De va onödigt o ens gå till skolan, lyssnade bara på en man som föreläste om Hare Krishna och sen hade vi en livräddning på idrotten.

 Deprimerande väder ute, vill inte ens sätta min fot utanför dörren förräns de slutar snöa. Jag som trodde att våren var på väg.. Menmen. Idag ska jag plugga lite, sen träna också om jag orkar. Sandra frågade om jag ville gymma med henne och Elina så det kanske jag gör, men får se.

Men vi hörs lite senare, puss!




Nytt från H&M

Detta har jag köpt på H&M nyligen:









Tisdag

Idag har jag varit i skolan, efter det mötte jag upp Merdin i stan så gick vi till Broadway, ovanligt att vi inte fikar på Coffe haha, men jag va så sugen på Broadways mackor.. Sen satt vi där ett tag, sen träffade jag Elina i stan och följde med henne och gymmade i ca en timme, sen körde jag zumba med Sandra. Tränat både gym och pass idag alltså, skit bra ju! Mitt mål är att ha en riktigt snygg kropp till sommaren, är ganska nöjd nu men vill ha en plattare mage och lite mer muskler och mer vältränade fasta ben och rumpa. Men det fixar vi, när jag gymmar kör jag nästan bara ben, rumpa, mage så vi får hoppas på att se resultat om några månader!

Nu är jag hemma och är sjukt lättad över att jag är ledig imorgon, så jävla skönt! Merdin kommer hit snart och sover här tror jag, vi ska se på film och mysa. Men vi hörs imorgon, puss på er!



Megan Fox & Brian Austin Green

Vilket par, sjukt!






Bored

Har pluggat nu i några timmar, men nu orkar jag inte mer haha.. Ska fortsätta sen när Merdin kommer hit så han kan förhöra mig lite på de jag ska kunna. Jag håller på o somna hela tiden, måste hålla mig vaken annars kommer jag inte komma somna ikväll sen, och då blir det inte så bra för jag börjar 8 imorgon..

Somnade faktiskt förut när jag pluggade, jag ska alltid sitta under täcket och plugga haha som alltid leder till att jag lägger mig ner och sover istället.. Typiskt mig.

Jag just nu, en aning sliten..


School

Sitter i skolan och har typ tröttnat på livet.. Nae då, inte riktigt, men vill bara hem. Är så trött! Måste hem och plugga också, har prov i historia imorgon..

Det blev som sagt en roadtrip till Vingåker igår, Merdin Emil Jasse och Esat kom och hämtade upp mig sen åkte vi dit. Dom provade kostymer osv till studenten, riktigt stiliga var dom! Själv hittade jag två par riktigt snygga partyklackar, båda för ca 200 kr. Sjukt billigt! Kan visa bild någon gång.. Var där hela dagen, kom dit typ 2 och var där tills dom stängde kl 5. Sen blev det att stanna i MC i Katrineholm och äta, sjukt trevlig personal + att det såg EXAKT likadant ut som i MC i Haga här i Norrköping haha..

Sitter och skriver en uppsats på engelska nu, slutar om ca en timme. Vi hörs när jag är hemma igen, puss!


Sun is up

Godmorgon! Skönt o vakna av att solen skiner in genom fönstret, när solen är uppe blir jag på bra humör :) Ska snart upp ur sängen o äta något, sen ska jag fixa mig lite och sen ska jag och Merdin åka till Vingåker, så de blir en liten roadtrip! :) Han ska kolla på lite grejer till studenten och jag kanske också hittar något snyggt.. Är ute efter ett par snygga jeans och det kanske finns där, eller ett par nya converse kanske. Man vet aldrig hur det slutar när det gäller mig och shopping haha! Egentligen har jag förbjudit mig själv o shoppa mer den här månaden.. Hm..

Men vi hörs väl senare idag, ha en bra dag! Puss



Myslördag

Kom hem för ett tag sen, det blev en lugn kväll faktiskt, skönt! Blev först en god middag + melodifestivalen här hemma med familjen, sen kom Merdin och hämtade upp mig så åkte vi och mötte upp Zana och sen drog vi till Alija där några till var. Såg på film, Snabba cash, har sett den förut men den är bra så de gjorde inget! Sen åkte jag och Merdin hem, båda var trötta jättetrötta faktiskt så funderar på o sova snart.. Men inte riktigt än!

Skönt att det blev en lugn helg för mig, känner mig utvilad och första helgen på länge jag inte festar känns det som.. Får se om det blir likadant nästa helg.. Haha om jag känner mig själv rätt blir de nog party istället!

Men vi hörs imorgon! Puss


Update!

Kanske dags o uppdatera haha? Kände att de va ett tag sen nu. Har helt enkelt inte haft lust o blugga, har haft mycket o göra sen jag skrev sist också. Har gått i skolan och pluggat, tränat massor, festat mycket och de har blivit ytterligare en utgång, shoppat massor, umgåtts med tjejerna och fikat en del, umgåtts med Merdin osv..

Har förresten beställt hem en liten leksak till mig, en iphone 4 och jag är 6000 kr fattigare! Hoppas att det är värt det :) Den ska komma någon gång nästa vecka tror jag, eller veckan efter det!

Är även sugen på att gå till frisören och göra en riktig makeover, men de får komma i slutet av den här månaden eller i början av mars. Då ska jag klippa mig och färga håret, men hur vet jag inte än!

Ska visa er vad jag shoppat någon dag snart, har massa snyggt inför våren nu! Bla en poncho, ett par skor, nya snygga jeans, snygga toppar och blusar osv..

Har även ett presentkort på Make up store att använda som jag fick av tjejerna när jag fyllde år, sminkning + produkter för 500 kr, en jättebra present och det ska jag utnyttja någon gång när jag ska gå på någon fest eller liknande så jag kan vara lite extra snygg :) Undra bara när, vill köpa nytt smink nu haha, är sugen på läppstift och rouge i våriga färger..

Ska även komma igång med övningskörningen snart, vill ta körkortet i sommar så måste börja snart haha, men vill att all snö ska försvinna först.. Hm, annars har jag väl inte så mycket o berätta.. Får se vad som händer ikväll, har inga planer men är öppen för allt haha, festa, myskväll, vad som helst! Men vi hörs lite senare, PUSS

Skönaste låten just nu (kan inte lägga upp videon av någon anledning):



RSS 2.0