- Valborg

Kommer inte hinna skriva på ett tag, sover nämligen inte hemma inatt, och ikväll ska jag & tjejerna ha så jävla kul! Woho! Nu börjar äntligen en av mina favoritmånader, MAJ. Bye april och heeeeeeeej sommar!

Hoppas ni får en rolig valborgmässoafton, för det kommer jag ha!

PUSSAR


- Så länge vi båda andas

Sitter i skolan nu, har svenska, men jag är klar med mitt arbete och det finns inte så mycket annat att göra så jag sitter lite vid datorn. Efter det här har vi idrott, men vi ska ha teori istället, så det blir bara att sitta i klassrummet och lyssna på läraren när hon pratar. Sen är det iallafall lunch och sen matte sen slutar jag kl 1! Så skönt :) Imorron är det Valborg, och jag har allting planerat för hela helgen, så jag hoppas på en toppenhelg! Med "helg" menar jag torsdag, fredag och lördag! Vi är ju lediga fredag, och det händer ju massa roligt imorron kväll.

Föresten, igår kom mamma hem med fjärde boken i Twilight serien till mig, sjukt glad blev jag, världens underbaraste böcker! Den är jätte tjock och jag verkligen längtar efter att läsa den, men samtidigt vill jag inte att den ska ta slut .. det är ju sista boken :(

Den heter Så länge båda andas. Om ni inte läst böckerna, seriöst läs dom!



Menmen, nu tänkte jag läsa lite bloggar innan den här lektionen är slut. PUSS!

- Tisdag

Hello! Lång dag i skolan, men jag är glad ändå faktiskt. Hade nationella prov i spanska både igår och idag, det var faktiskt svårt .. jag som trodde att jag var en mvg elev HAHA. Ligger på vg justnu, men ändå. Hinner inte skriva så mycket, pappa står ute och grillar och jag ska ut och äta när som helst, grillat är godast! Mums, jag är så jävla hungrig haha. Menmen, slutade 4 idag, på hemkunskapen lagade vi bakad potatis med tonfiskröra och sallad, första gången i mitt liv jag äter tonfisk! Men det var faktiskt helt okej :) Idag har det inte varit så fint väder, men det var ändå ganska varmt ute.

Uppdaterar senare, fast egentligen måste jag plugga, men som vanligt är jag så jävla dålig på att ta tag i det. Så det blir antagligen datorn & sen Desperate Housewifes sen sova typ, fast förhoppningsvis tar jag tag i mig själv och sätter mig och pluggar.

PUSS PÅ ER!

- Shopping del 1





Skor från H&M - 398 kr (500 med frakt).



Randig tröja från Gina Tricot (har den även i vitt&grått som jag glömt att visa) - 149 kr.



Korallfärgad tröja från Gina Tricot - 149 kr.



Korallfärgad tight klänning med en öppen axel från Gina Tricot - 299 kr.

Det var allt för den här gången, ni får se resten en annan gång!


- Sunday

Nästan lika fint väder idag, bara att det regnade lite förut. Otroligt varmt har det varit iaf, som mest var det nog 23 grader i skuggan! Hann sola lite imorse också, solen tar otroligt mycket nu & jag har bestämt mig för att bli brownie haha! Var även på Maxi med mamma idag, shoppade lite på Gina. Visar det sen + lite andra saker jag glömt lägga in som jag shoppat den senaste tiden.

I nästa inlägg får ni se min shopping. Pussar så länge!


- Min helg

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Tänkte berätta lite om min helg hittills. I fredags var jag på fest hos Robin, var där med Merdin Lisa Robin Emelie Natha Kazum och sen kom även massa annat folk, några från Klocket och sen Selver och David och några till som jag inte kunde namnet på. Men det var trevligt :) Runt 1 drog jag och Merdin till MC, där träffade vi på Hannah och massa mer folk. Åt där och bara satt och snackade lite med dom. Vid halv 2 tog jag och Merdin bussen hem till mig, sen sov han här.

Idag har jag legat ute och solat hela dagen, världens härligaste väder, och jag som har så otroligt lätt för att bli brun ser ut som att jag varit utomlands! Låg i bikini och bara stekte i flera timmar, nu är mina ben & min mage nästan svarta, eller okej inte riktigt, men riktigt bruna iallafall.

På kvällen åkte jag in till stan och skulle träffa Merdin och några till, satt bara i folkparken och myste lite, men det blev kallt och mygg attackerade oss så vi gick hem till Merdin. Drog hem ganska tidigt.

Har även hämtat ut mina älskade skor från H&M, ska visa dom imorron tänkte jag! Fast ni vet ju redan hur dom ser ut men ändå, dom är så fina, och faktiskt ännu finare i verkligheten än på bild!

Det ska tydligen bli lika fint väder imorron som det varit idag, så det blir nog att ligga ute och sola hela dagen! Så härligt.

Pussar!


- Läsarfrågor

Anonym om - Torsdag:
Vart får du alla pengar ifrån?

Anonym om - Nytt:
Hur har du råd att shoppa så mycket :O ?

Tycker att jag kan svara på båda dom frågorna i ett svar. Först är det ju så att jag får 1500 kr i månaden av mina föräldrar (barnbidrag + lite till), sen har jag även haft lite extra sen jag fyllde år fick 5000 kr då, och det enda jag gör med mina pengar är ju att shoppa. Sen får jag ibland extra pengar av mamma & pappa när jag behöver något eller verkligen vill ha något :)

- Torsdag

Mycket härlig dag har jag haft måste jag säga, allt på grund av vädret! Nationella prov  i matte första lektionen då, gick faktiskt ganska bra, eller det kändes bra iallafall, var inte så svårt som jag trodde att det skulle va. Sen resten av dagen spenderades mest utomhus, så himla varmt & soligt det har varit, LOVE IT. Ska bli ännu bättre imorron, får hoppas att det håller i sig nu! Tog en sväng på stan efter skolan, kollade bara runt lite.

Vet ni vad? Imorron ska jag hämta ut dom här snyggingarna på posten:



Kan inte få nog av skor alltså, nu har jag köpt skor för 1500 på en vecka. Är man skogalen så är man!

Hörs senare, pussar!


- Onsdag

Idag har jag inte haft någon ork att blogga, trots att jag inte ens varit i skolan. Det enda jag har att säga nu är att jag är livrädd, imorron är det nämligen nationella prov i MATTE, och jag är så himla nervös alltså, är verkligen sjukt dålig på matte! Menmen, får hoppas på att jag typ råkar förvandlas under natten till ett mattegeni eller något, det lär behövas!

Uppdaterar imorron, PUSS.

- Tips på låtar

Flipsyde ft. Red One - When it was good


Rihanna ft. Mario - Emergency room



Enrique Iglesias ft. Ciara - Taking back my love



Lady Gaga ft. Flo rida - Starstruck



The pussycat dolls ft. Snoop Dog - Bottle pop



Black eyed peas - Boom boom pow


- My day & shoes

Idag var jag först i skolan, sen drog jag till stan med Malin Lisa och Merdin. Åt lite i MC, sen gick runt lite. Inget köp för mig idag, men såg ett par snygga sandaler från Lindex som jag vill ha:



Så dom blir det att köpa nån dag, nitar är ju så snyggt! Tror att dom kostar 299 kr.

Sen iallafall gjorde jag och Malin lite ärenden, sen åkte vi hem till henne. Sen träffade vi Sanjin och Robin, tog en tur med Sanjins bil och sådär. Det var trevligt iallafall. Sen kom mamma och hämtade mig hos Malin i eksund, så åkte vi till MC och åt, sen vidare till idrottsparken där vi såg på Merdins match.

Nu är jag hemma, borde egentligen plugga, men jag orkar inte. Som vanligt. Jag har något seriöst problem med att ta tag i saker! Igår föresten var jag och Malin och shoppade i Maxi, blev 3 tröjor för mig. Den ena fick ni se i det förra inlägget, det andra kommer senare!

Uppdaterar snart igen, PUSS!

- Randigt

Igår köpte jag en av dom här snyggingarna från Gina Tricot för 149 kr, alla är långärmade men den grå/vita och den blå/vita är armarna upprullade på bilden. Men den här gången följde den grå/vita med mig hem, vill ha den i både rosa/vit och blå/vit också.



Tycker att dom var så billiga, så användbara och enkla men samtidigt snygga! Jag har kommit in i någon älska-randigt-period, jag vill ha allt som är randigt & i den här stilen!

- The bad took away the good

Så besviken. Igen.

"Love is not a maybe-thing. You know when you love someone."

Vill skriva av mig
Skriva hur mycket jag hatar dig
Skriva hur mycket jag älskar dig
Skriva hur arg jag är på mig själv
för att jag fortsatte hoppas,
fortsatte tro på oss
Men jag är så dum
Kärleken gör en blind.

We're so over.

- New shoes

Här har ni dom, mina nya älsklingar!









699 kr från Scorett.
Kan inte säga mer än att jag älskar dom!

- Friday

Skola först idag, sen efter det drog jag till stan en snabbis med Dajana & Hannah. Köpte mina underbara skor, äntligen är dom mina! Lägger upp bilden när jag hittar kamerasladden. Men om ni tittar ett inlägg ner ser ni vilka det är :) Sen drog jag hem, sen på kvällen skulle jag ut med Dajana och Hannah men så blev det inte. Åkte istället och tog en fika med Merdin för att snacka lite, det blev Fräcka på kunsgatan. Sen drog vi till stan, åt lite i MC, sen åkte jag hem.

Kommer bilder på skorna och lite annat, antingen senare ikväll eller imorron! Puss sålänge

- My shoes

Sitter i skolan nu, vid 2 slutar jag och då ska jag ner till stan och köpa mina drömskor. Dom har nämligen kommit in igen, så igår la jag undan dom i 37 på Caroline. Åh jag längtar!


- Amazing

Kan inte få nog av Fashiontoast's bilder.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Några av mina favoriter.

- We both know that the story's ending

Six billion people in the world.
Six billion souls.
And sometimes, all you need is one.



Jag är kluven. En del av mig vill att allt ska bli som förut, vill lita på dina ord, tro dig när du säger "jag ska aldrig mer göra nåt liknande, jag ska ändra på mig". Men den andra delen av mig säger att jag inte ska va så dum och gå på det ännu en gång för att sedan stå där ensam & sårad i slutet.

Jag har glömt hur det brukade vara ..

Vill bara få ut dig ur mitt huvud, ur mitt liv. Vill glömma. Gå vidare. Out of my head!

- Dagens låt

Sugababes - Side chick



It's not attraction that is missing (the intensity is there)
And the kissing is amazing (I just wish we would beware)
We're fine to show our feelings babe
No games, I'm done with playing those
We should just be friends

- Sunny day

Fyfan vad dålig jag vart på att blogga den senaste tiden!

Men nu har jag faktiskt lite tid att bara sätta mig ner och ägna mig åt datorn och bloggande. Fast egentligen måste jag plugga spanska, men det tar jag senare! Idag har det varit en skön dag, solen kom fram nångång vid lunchtid, då blev mitt humör på topp! Slutade 1 idag, då drog jag och Dajana till Fräcka på kungsgatan och tog en fika i uteserveringen där, så himla varmt och skönt var det! Mys. Satt där i typ 3 timmar, fikade även ett tag med hennes mamma & Migula. Sen tog vi en promenad ner till stan, sen hem till henne. Tog bussen hem vid halv 6, och nu sitter jag här.

Lovar att det kommer roligare inlägg efter det här!


- Förbannad

Första skoldagen idag efter lovet, lika segt som vanligt. Slutade vid 4 efter en lång och tråkig hemkunskapslektion. Efter det drog jag till stan, mötte Malin där, gick runt lite & så, tog även en fika. Chokladmilkshake har blivit min nya favorit, mums! Efter ett tag kom även Dajana, så gick vi runt alla 3. Sen drog vi alla hem vid 6-7 nångång, Malin och jag tog samma buss.

Nu kommer anledningen till min rubrik. Råkade bläddra i NT lite snabbt bara sådär och fastnade för en artikel om nazister som har stått i stan här i Norrköping och delat ut flygblad & demonstrerat osv. Läs den artikeln, det är helt sjukt vilka idioter det finns. Blir så jävla förbannad när jag läser, speciellt detta: "Inga mörkhåriga får några flygblad." Och "Vi vill inte ens att dom som har en morfar från tex Bosnien ska få stanna." Har lust att springa ner till stan och spotta på dom! Riktiga idioter, finns inte ord. Det är tydligen ett parti som skapats som heter Folkfronten och dom är nazister och emot invandring & demokrati. Om dom "vinner" säger dom att dom även ska göra nån slags process för att få ut alla som har något utländsk ursprung ur landet. JÄVLA IDIOTER!

Läs artikeln här, ni kommer att bli lika arga som jag.

Är det någon som vet om det är Desperate Housewifes ikväll eller inte?! Det var ju inte det förra veckan..

Hörs senare, PUSS!


- Måndag

Hello! Idag är jag faktiskt på bättre humör. Drog till stan vid 2 och mötte Dajana och Hannah, gick runt lite på stan och åt. Sen träffade jag en person, sen åkte jag hem.

Har precis duschat, målat naglarna och så. Förlåt för att bloggen varit så otroligt tråkig denhär veckan men vi har ju trots allt haft påsklov och jag har varit bortrest och det har varit fint väder - man brukar ju säga att solen är bloggarnas värsta fiende. Men jag ska bli bättre med uppdateringarna, lovar!

PUSS sålänge!

- No words

Jag har suttit och skrivit i någon timme. Skrivit och suddat och skrivit igen. Men inget förklarar mina känslor.

"Att aldrig ta en kille före sina vänner."

Things would be so much easier if we could change the past.

- Hemma

Har varit hemma i nån timme nu, så himla skönt att va hemma.
Är för trött för att blogga, uppdaterar imorron! Puss

- Brownie

Såhär brun vill jag vara NU!











- Påskafton

Idag har varit en mysig dag med påskfirande och mycket sol. Var först hos min kusin och åt  påskmat och massa godis, tog sen en promenad och sen gick vi runt på stan. Nu är jag jättetrött och mätt, får se vad som händer ikväll, funderar på och försöka få med mig lite folk och dra och bowla, eller kanske bio, sista kvällen nu ju, vill hitta på något. Åker ju hem imorron, båten går vid 4 eller 5. Trots att jag inte är på bra humör alls så känner jag att jag måste iallafall försöka ha lite kul ..

Det värsta som finns är nog när man litar på någon och när man sen inser att personen i fråga inte alls är den man trodde. Du var den enda i hela världen som jag litade på, den enda i hela världen som jag öppnade mig helt för. Du kände mig bättre än vad jag kände mig själv. Jag gav dig mitt hjärta, jag gav dig mig. Du var min bästa vän samtidigt som du var min största kärlek. Du var den viktigaste personen i mitt liv.  Du var den som jag trodde aldrig skulle överge mig, aldrig försvinna, alltid finnas där. Jag trodde dig faktiskt när du sa att du skulle va den som fanns där för mig i slutändan. Du var den sista jag trodde ville/kunde såra mig, jag trodde verkligen på allt du sa .. Nu är det verkligen allvar .. om jag går tillbaks nu skadar jag bara mig själv ännu mer. Aldrig mer.

OOOH jag blir så arg på mig själv.
Jag hatar dig.

Hejdå.

- Friday

Gud vad jag älskar Gotland! Nu är det jätte varmt ute, soligt & det blåser ingenting. Sitter här i världens finaste lägenhet med världens finaste utsikt, ser hela havet framför mig genom farmors&farfars stora glasterass. Ska snart ner till stan, ut ska vi iallafall, världens härligaste väder ju! Ikväll får vi se vad som händer, ska nog ut & äta på nån mysig restaurang här, sen hoppas ja på att vi ska hitta på något annat kul!

Har inte så mycket att skriva om, är ju upptagen med annat också, men i övermorron kommer jag hem :) Tiden går så snabbt! Hörs senare, PUSS.

- Solsolsol

Glömde berätta att äntligen har solen tittat fram igen, iallafall här på Gotland, det är strålande sol & varmt ute! Så jävla härligt! Har ni också fått lite fint väder i Norrköping igen eller?



- Visby

Nu är jag äntligen framme, har hunnit med att träffa min saknade farmor & farfar, tagit en promenad & en fika. Så himla mysigt är det här i Visby, helt klart Sveriges finaste & mysigaste stad!

Imorron är det fredag så vi ska vell hitta på något kul och träffa kusinerna. Får se vad som händer :)

Får vell se till att ta några bilder och visa er, ska ju trots att vara här i 3 dagar till.
Kommer uppdatera ganska mycket under dagarna, så kolla in på bloggen lite då&då som ni brukar! Puss sålänge.

- På båten

Hej bloggen! Nu sitter jag på båten och bloggar, har precis börjat åka lite sakta ut från Nynäshamn. Så nu är jag påväg till Gotland! Synd att det verkar vara så dåligt väder i hela Sverige, det var ju iallafall regnigt och molnigt i Norrköping, Nyköping, Stockholm och däremellan.

Nu ska jag sitta här på båten i 3 timmar, men har en hytt också där jag kan gå om jag vill sova eller se på tv. Ska bara ta något att äta i restaurangen först, verkar finnas en hel del gott.

Uppdaterar nog senare, antagligen något mer på båten, annars ikväll när jag kommer fram till min farmor och farfar! PUSS.

- Tips på låtar

Nu ska jag ladda min Ipod med massa nya låtar så jag har något att lyssna på på båten & även bilresan och så. Så snälla ge mig tips på låtar ni tycker om! Jag tycker som sagt om det mesta men favoritmusiken är r&b, hiphop och pop! Så ge mig massa tips nu, skulle bli jätteglad.

- Lindex

Dom här coola Chanel-inspirerade strumpbyxorna från Lindex vill jag ha!

Stolta ägare av dom är bland annat Frida Fahrman och Elin Kling:




- Onsdag

Idag är det grått och regnigt ute, inte alls kul. Ska tydligen vara typ så resten av veckan också?

Igår var jag bara med Merdin hela dagen & kvällen, vi tog en cykeltur till Klinga på kvällen och åt där i Mc'Donalds, sen åkte vi hem. Han sov hos mig och idag åkte jag till Maxi med familjen, sjukt vad snyggt & fräscht det har blivit där! Gina Tricot var också mycket finare och inte lika överfullt och stökigt som det är i stan. Hittade en massa fint, speciellt massa fina vår/sommar klänningar! Får ta en närmare titt när mina pengar kommer :) Sen handlade vi lite på Maxi, sen åkte vi till Citygross också, sen hem.

Jag har glömt att berätta för er att imorron åker jag till Gotland. Ska fira påsk där och träffa släkten, ska bli kul. Men tar med mig laptopen så det blir nog lite uppdatering därifrån också, om jag har tid.

Ska börja packa snart tänkte jag, ska nog inte göra så mycket mer idag. Puss på er!

- Café Soda

Har haft en jättemysig kväll. Åkte in till stan vid halv 9, mötte sedan Merdin Esat Jasse Dajana Klaudija & Jelena. Vi drog till Soda och tog en fika, sen drog vi vid 11 för dom stängde, så tog vi en sväng förbi MC. Mer händelserik än så har inte kvällen varit, men de va mys ändå. Nu sitter jag här, jätte pigg faktiskt, vet inte riktigt vad jag ska göra för att bli trött. Men det är ju lov så det gör egentligen ingenting.

Hoppas att ni njuter av lovet, för det gör verkligen jag. Även om man inte hittar på något speciellt är det så skönt att veta att man inte behöver gå upp tidigt, tänka på plugg eller liknande. Love it!

Nu ska jag vell försöka sova, men först läsa lite bloggar & kolla runt lite på internet. Vi hörs imorgon! PUSS


- Förlåt

Finns ingenting att säga
Finns inget som kan försvara det jag gjort
Det enda jag kan säga är förlåt
Jag älskar er

- Läsarfråga

Hur gör du dom där lockarna? :))
-
Dom har jag gjort med min locktång från Babyliss. Den är väldigt smidig att använda, den finns i 3 olika storlekar - liten, mellan och stor. Jag har den minsta. Den är jätte bra och värms upp på 2 sekunder.

2 bilder på mitt hår där jag använt mig av locktången:




- Bad updates

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Har iallafall haft en bra helg. Minns inte vad jag gjorde i fredags haha, men i lördags var jag med Malin & Hannah, sen sov vi hos Malin i eksund också. Igår tog jag först en fika med Merdin på fräcka, sen på Soda med Dajana Hannah Klaudija Jelena & Malin. Klaudija och Jelena är Dajans kusiner som är här och hälsar på från malmö :) Idag var jag först i skolan, hade utvecklingssamtal och gjorde nationellt prov, allt gick jättebra! Sen gick jag ner till stan och mötte Merdin & Jasse, sjukt fint väder är det ute, så vi tog en glass. Sen åkte jag hem och ikväll ska jag till stan igen och hitta på något kul, men vet inte vad än :)

Kommer mer uppdatering jag lovar, vet inte idag men det kommer bli bättring! Hörs snart, PUSS.

- So true

Jag gjorde ett test på Facebook för att se vilken karaktär i Desperate Housewifes som jag är mest lik:

 

Gabrielle Solis

"Du är väldigt mån om ditt utseende, kanske till och med utseendefixerad. Du är ganska bortskämd och förväntar dig alltid att få som du vill. Du är väldigt smart och kommer lätt undan om du hamnar i en jobbig situation. Ofta tänker du bara på dig själv, men du är omtänksam när det gäller dina vänner."

Och vet ni vad som slog mig? ALLT detdär stämmer exakt, precis sådär är jag tyvärr - utseendefixerad, bortskämd, egoistisk & smart (men använder det på fel sätt).

- Påsklov

Äntligen lov! Ska bli så skönt att kunna sova ut varje dag och bara ta det lugnt.

Skoldagen idag var ganska skön, först hade vi nolabb där läraren va sjuk så  vi satt mest vid datorn, sen hade vi musik och jag spelade lite bas, sen hade vi bild då jag redigerade min & Dajanas film, sen lunch & sist skulle vi haft matte men vi skulle läsa så alla satt ute i solen och läste. Mys!

Efter det tog jag en promenad till Merdins skola, var med honom en stund. Sen träffade jag Dajana, vi tog en långpromenad med hennes lillebror. Gjorde även ett stopp på Mc'Donalds där vi köpte lite mat. Sen kom pappa och hämtade mig, vi gick till Wayne's Coffe för han skulle ge något till ägaren där, sen vidare hem.

Ikväll vet jag inte om jag ska hitta på något eller bara va hemma, är så otroligt trött, skulle kunna sova nu. Menmen, får se vad som händer!

Ajustdet, måste berätta om en rolig händelse idag. Vi hade en tävling i skolan om ett påskägg fullt med godis. Nästan alla elever i hela skolan deltog, och man skulle gissa hur långt ett ihopknölat snöre i en burk var. Och gissa vem som vann om inte JAG?! Jag gissade på 575 cm men det var 555 cm, men jag var ju närmast!

Idag körde jag på lockar. Och solbrillorna såklart!




Hörs senare, puss!

- I love you

Allt kommer bli så förändrat
Det kommer vara så tomt utan dig
Att aldrig mer kunna träffa dig när jag vill
Att aldrig mer se dig gå av bussen vid mig
Att aldrig mer träffa dig bara fem min för att pussas lite
Att aldrig mer äta med dig på stan
Att aldrig mer tjata på dig att komma hit
Att aldrig mer tvinga mig pappa att ta bilen och hämta dig
Att aldrig mer bli besviken för att du missat bussen
Att aldrig mer ligga i min säng med dig
Att aldrig mer HA DIG NÄRA!
Jag kan inte tänka mig tanken ..
Tänk om vi bara har två månader kvar?! Två månader kvar ..
Don't go! :(

.. & nej nyfikna läsare, det är inte slut mellan mig och Merdin.


- Must have's från Nelly








- Underbart

Ännu en underbar dag! Var ju nästan ännu varmare idag än igår och såklart åkte tunnare kläder & solbrillorna på. Vädret gör mig så himla glad! Hade bara 2 lektioner i skolan, sen blev det badet, simmade & så. Sen efter det gick jag till stan och mötte Merdin, han köpte mat på Chicken och jag på Woktime, har faktiskt tröttnat på Chicken. Sen åkte vi hem till mig, satt här ute och solade och hade det jätte skönt. Såg även en humla och fjäril idag, ännu mer vårtecken! Såg till och med en tjej på stan idag som gick barbent, okej det är nog lite överdrivet, det är ju fortfarande kallt i skuggan & när det blåser, men varmare är det iallafall!

Imorron är det fredag, sista skoldagen innan påsklov, så otroligt skönt! Nästa torsdag åker jag till Gotland och firar påsk, ska bli jätte kul, längtar!

Uppdaterar senare, PUSS.

- Gullunge

HAHA, har ni sett det senaste inlägget min syster skrivit? (http://www.martinazingo.blogg.se/)

Det börjar såhär (med en bild på mig):



"Det här är min syster! ♥ Hon ee snäll men tjurig vill ofta vara i fred på sitt rum. älskar mat tex. fint kött med sås och kylft potatis tycker inte om soppa och enkel mat så mycket.hon har ridit men slutade för att hon blev allergisk mot päls djur men det var länge sen hon sluta rida, just nu gör hon ingeting asså håller på med nåt om ni fattar ,hon ee mest med kompisar ,shopping och datorn (carolinestahl.blogg.se) hon tycker om att gå ut och att vara inne så båda två men hon vill helst inte var hemma hoss oss så mycket utan hos kompisar (alla killar hon ee upptagen)"



Haha så söt hon är då! Älskar dig syrran ♥

- Martinas blogg

Lovade min vän Hedvig att länka till min lillasysters blogg igen, hon är tydligen populär haha!

Varsågod Hedvig :)
www.Martinazingo.blogg.se

- Westmanshanna.blogg.se

Har hittat en tjej med precis min stil & med riktigt snygga outfits. Så här skulle jag mer än gärna vilja klä mig! Inte för mycket men ändå trendigt liksom, PRECIS MIN STIL! Sen är ju hon snygg också :)





     











  





www.Westmanshanna.blogg.se

- Bloggtorka

JAG HAR INGET ATT BLOGGA OM!!!!

- 1:a April

Ooh, första april idag! En riktig vårmånad. Och gud vilken härlig dag det har varit idag! Så himla varmt och skönt ute, och vårjackan + solglasögon & tygskorna åkte på, ÄNTLIGEN! Har varit ute väldigt mycket idag, först på alla raster i skolan, sen skulle vi på teater på Östgötateatern så jag & Dajana tog en promenad ner dit. Teatern var helt okej, fanns vissa roliga scener tex som när alla sprutade sönder varandra med ketchup, annars var den ganska långtråkig. Lite för lång för min smak också, 2 och en halv timme + 30 min paus. Den hette iaf Ett Drömspel.

Efter skolan tog jag Dajana och Merdin en promenad med Dajanas lillebror Enid i barnvagnen. Han är så söt, vill äta upp honom! Sen var jag och Merdin ute i solen mestadels av dagen, blev nog att va ute från 4-6. Men det är så härligt, blir så glad av sol!

Imorron har jag och Merdin bestämt att äta glass på Halvars eftersom det nyss öppnat. Vadå vårkänslor?!
Ska även till badet imorron med skolan, ska vell simma & sånt.

Nu sitter pappa ute i trädgården och grillar kött som vi ska äta till middag, mums. Uppdaterar senare, PUSS!

RSS 2.0