New shoes.


Den senaste veckan har jag köpt två par nya skor, ett par bruna höga boots från Nelly (Nia heter modellen) och ett par perfekta svarta pumps från Scorett. 


 

 

 


Barbour & Hunter.


För några dagar sen köpte jag en skitsnygg marinblå Barbour International jacka och ett par Hunter stövlar i samma färg. Jackan kostade ca 2500 kr och stövlarna ca 1500 kr. Love them!






Love it.



Mina bästa.



Tonight?


Ikväll blir det antingen party eller myskväll, kan inte bestämma mig..


Grand opening night.

Är i Linköping på invigningen av Okra Modern Thai Restaurant, några vänner till mig har öppnat en thairestaurang här. Jättemysigt, sitter och dricker dom godaste drinkarna jag nånsin druckit, helt klart livets drinkar!


Kashmir.

M om Lycka!:
vart haru beställt, abc eller? vilken mössa är det om man får fråga? :)

- Klart du får fråga, beställde från Abcgruppen.se och det är mössan "Kashmir" 2012 årsmodell. Trodde att det enda stället man kunde beställa studenmössor ifrån var Abcgruppen..?

image description


This gotta be the good life.


I fredag firade vi Elinas 20-årsdag, blev en helt galen kväll med förfest hos henne, Cromwell och sen Puls. Champagne, tequilarace och dans på borden om man säger så haha.. Hon hade gjort jättemysigt hemma hos henne med massa gott, Cosmopolitan och andra goda drinkar. Tack för kvällen babe!





I lördags jobbade jag och i söndags tog jag det lugnt typ hela dagen och på kvällen var jag ute och åt på en italiensk restaurang som heter Asti, mys! Sen var jag på bio och såg En gång i Phuket, den va rolig haha.. I måndags tog jag en fika med tjejerna på Fräckas uteservering i det underbara vädret, lovely! Tog även en runda på stan och shoppade lite, köpte en ny jacka, ett par skor och en väska. Sen på kvällen gick vi till Cromwell och tog några drinkar.



Aa det var typ min helg, puss på er!


Enough said.


Ni verkar bli helt galna över att jag inte vill svara på frågor angående Merdin.. Synd för jag har ingen som helst skyldighet att svara på era frågor även om ni tycker det. Jag skrev klart och tydligt att jag förstår att ni vill veta och undrar osv men att det ändå är upp till mig hur jag gör i slutändan, vill jag inte svara på era frågor så gör jag inte det. Jag accepterar era kommentarer och läser era frågor, men ni får helt enkelt acceptera att jag inte vill dela med mig av vissa saker i bloggen. Det är min blogg och jag skriver vad jag vill, jag vet att jag måste vara medveten om att få privata frågor och det är jag verkligen, och därför skrev jag som jag gjorde i förra inlägget - jag förstår att ni frågar och undrar men jag har ingen skyldighet att dela med mig av saker som jag inte vill till er fast jag själv har valt att blogga! Glöm inte att det helt och hållet är jag som bestämmer vad min blogg ska innehålla. Hoppas ni förstår mig bättre den här gången! Puss

fuckingsheep:</p><br /> <p>Miranda you gorgeous angel<br /><br />


I think people should mind their own fucking business.


Dessa kommentarer har jag fått dom senaste dagarna och tänkte svara på dom nu..

Postat av Anonym:
Har du och din pojkvän gjort slut?

Postat av Anonym: 
vet inte om du kommer svara på denna frågan men hur är det med dig och Merdin? Har ni fortfarande kontakten? :)

Postat av Anonym:
är du o merdin ihop? ni verkar ha ett sånt konstigt förhållande haha..

Postat av: Anonym
vad säger merdin om de?

Vill bara klargöra en sak, o de är att jag har bestämt mig för att inte skriva om för privata saker i bloggen. Därför skulle jag uppskatta om ni slutade ställa frågor om mig och Merdin, för ni har inget med det o göra.. Självklart förstår jag att ni undrar men ni får helt enkelt acceptera att jag inte vill dela med mig av det. Vissa kommentarer jag får är så patetiska alltså. Det roliga är att alla som kommenterat är anonyma också. Så angående det ni frågar har jag inga kommentarer, så ni får helt enkelt bara fortsätta undra ;)

Fick en bra kommentar av min vän Sandra som vissa borde ta åt sig av!

Postat av: Sandra Knezevic
"Vad säger merdin om de?" Är du någon slags utredare här eller, vad fan har du med saken att göra. Pajaser som som ska bry sig, börja bry dig om ditt egna liv. Antar att du aldrig ens kysst en kille då andras kärleksliv verkar vara mera intressant :)


Galen månad!



9 mars - Nu i helgen ska vi fira Elina som fyller 20, PARTY
21 mars - Sandra fyller 18, äntligen utgång med henne wohoo
24 mars - Kryssning med alla tjejerna (Balkan Cruise) GALET
28 mars - 4 april - Åker till England, Skottland och Tyskland. Säger bara en sak SHOPPING

Förstår ni vilken månad eller jag tror jag dör! Om det inte hade varit för att jag åker utomlands också hade det varit ännu mer party, missar tyvärr Sandras födelsedagsfest och Cissis inflyttningsfest men jag har ändå massa kul o se fram emot ju kommer bli galet!


Cheers to the freaking weekend.



RSS 2.0