Trädgårn & Demarco

Igår kväll blev de först o ta en drink på Trädgårn med tjejerna och sen vidare till Puls där Demarco uppträdde. Riktigt rolig utgång och vi gick ju ut för att fira att Nadja har fyllt 18 så de va jättekul o ha med henne ut för första gången! Vaknade upp imorse hos Merdin, jag var helt död verkligen men gick till skolan ändå, hade viktiga lektioner jag var tvungen o gå på. Åkte hem direkt efter skolan, vill bara sova haha.. Är SÅ trött! Inte konstigt när jag kom hem vid 4 och gick upp vid 8..

Så idag blir det en lugn kväll, kanske lite mys med film o massa gott! Ska vila lite nu men först kan jag bjuda på några bilder på mig från igår :)








Två låtar jag lyssnar på non stop just nu!




Nadja 18 år ♥

Några bilder från när vi var hemma hos Nadja när hon fyllde 18 i måndags :)










..












z220081348

z218540532

z219879353

rihanna-drake-wmn

z217946969
z218722400


Forget the risk and take the fall, if it's what you want then it's worth it all!


Idag har jag haft en riktigt dålig dag. Vaknade upp jättetrött kl halv 7 imorse när alarmklockan ringde utan att ha sovit nåt alls kändes det som. Kunde inte somna igår kväll.. Har varit trött och irriterad hela dagen på grund av olika anledningar, bland annat för att jag har MASSA plugg, jag har jävligt dåligt med pengar just nu efter London och för att vädret har börjat bli sämre, det ska fan regna imorgon..

Igår förresten låg jag och solade hela dagen och sen på kvällen var jag hos Nadja, hade det jättetrevligt, vi var ju bjudna på middag hos henne i Lindö, min sötis fyllde ju som sagt 18 igår! Massa tjejer, god mat, tårta, lite "jag har aldrig", presentöppning osv, mys!

En bild från igår när jag låg och solade, så himla härligt! Vädret var så underbart, riktigt varmt..

 


Life is good

Hellooo! Sen sist jag skrev har jag hunnit med en hel del och jag har haft ett sjukt bra lov. London var underbart, 25 grader varje dag, massa shopping, solande i parker, god mat bla på Gordon Ramsay's restaurang Savoy Grill,  goda drinkar o bara njuta av livet. Var även på musikalen Legally Blonde och åkte på sightseeing busstur runt hela London i 3 timmar. Jag älskar verkligen London, en stad jag absolut skulle kunna tänka mig att bo i, det är så himla mysigt där men ändå en riktig storstad där ALLT finns! Shoppingen var grym där förresten, fanns mycket fina saker till riktigt bra priser. Jag shoppade en hel del bla massa söta sommriga toppar, skor och lite annat! Kan visa er någon gång :)

Var hemma typ kl 6 i torsdags och det blev en spontan utgång på kvällen med Zana Merdin och Esat, Dj Quality spelade på Puls, han var riktigt grym! Förkrök på en brygga vid vattnet och sen party hela natten lång! Underbart.

Dagen efter, i fredags, åkte jag in till stan för en fika ute i solen på Fräcka med tjejerna, sen på kvällen blev det grilltime med massa härligt folk i Lindö, jättemysigt!

Igår hade jag bara planerat in en runda på stan, en fika med tjejerna och sen en myskväll med Merdin. Men Merdin lyckades övertala mig att följa med på Dino Merlin konsert i Borgen, fast jag inte alls hade lust. Men vad gör man inte för sin pojkvän? Haha. Det var en helt okej konsert, tyckte inte att han var så bra faktiskt, mycket lugn och tråkig musik haha. Men det var trevligt ändå, det var många man kände där och lite dans blev det mot slutet! Efter konserten slutade vid typ halv 2-2 ville vi inte dra hem så vi drog till Cromwell och efterfestade där, Zana jobbade i garderoben och Elina i baren som vanligt så de va kul o hälsa på dom lite, vi stannade där tills stängning. Så från en myskväll till en riktig partykväll, så kan det gå, jag klagar inte haha!

Idag har jag bara legat ute i solen och solat typ hela dagen. Så himla skönt, har fått lite färg också! :) Fick sällskap av Merdin en stund och när han drog på träning passade jag på o göra sånt som jag inte hunnit sen jag kom hem från London, typ packa upp min resväska haha, städa mitt rum och lite annat nödvändigt. Det blir nog en lugn kväll för mig idag, känner att jag behöver det haha!

Imorgon fyller min fina vän Nadja 18 och då är vi bjudna hem till henne på middag och sen på torsdag blir det utgång för o fira henne, då sjunger Demarco på Puls, han är riktigt bra :) Så det ska bli kul!

Älskar livet just nu, mycket pga vädret tror jag det är faktiskt, allt blir så mycket bättre när våren och sommaren och SOLEN kommer! Nu kommer lite blandade bilder från lovet, men ni får vänta lite på bilderna från London för dom är på min pappas kamera.






















London tomorrow

Igår blev det att ta en kvällsfika med tjejerna på Fräcka, myspys! Sen åt vi i Kungskebab, sen gick vi hem till Sandra och kollade lite på Barca - Real. Merdin kom och hämtade mig efter ett tag så åkte vi hem till mig. Råkade somna ett antal gånger och Merdins kommentarer i sömnen är sjuka alltså haha, han är helt borta när han är på väg att somna eller på väg att vakna hahaha.. Han fick mig o skratta rejält iallafall!

Idag har jag bara suttit ute i solen och tagit de lugnt. Gick in nyss för de började blåsa massor o blev kallt.

 Ska snart börja packa för imorgon åker ju jag till LONDON! Ska bli så himla härligt, de ska vara typ 20 grader varje dag där. Ser fram emot all shopping också, love it! Vi ska bo på ett hotell som ligger på Oxford street, kan inte bli bättre ju, största shoppinggatan i London! Vårt flyg går 9.00 imorgon och jag kommer hem på torsdag kväll. Är alltså bara borta i 4 dagar, men det blir lagom! :)

Hinner nog inte blogga mer innan jag åker men kommer ha internet på hotellet så det kanske bli lite uppdatering därifrån. Annars hörs vi när jag kommer hem och då kommer jag ha massa bilder o shopping o visa er! Ni får ha det så bra så länge, PUSS!


Never mind what haters say, ignore 'em till they fade away



tumblr_liac3reKP41qdnwfeo1_500


z219823478

z218677715


z218549621


tumblr_li1mpvJKji1qc5vz0o1_500


Torsdag

Idag har jag varit i skolan, lunchat med Merdin, gått på stan med Nadja (blev sjukt sugen på o shoppa massor men måste hålla mig åker ju till London på måndag), tränat med Sandra och varit hemma hos Felicia med alla tjejerna. Vi åt våfflor och umgicks bara, mysigt! Efter det åkte jag och pappa och köpte mat i Kungskebab, sen hem och nu ligger jag i min säng, så skönt! Börjar halv 12 imorgon, ännu skönare!

Såg att många tycker att jag borde bli ljushårig igen, kul att så många tycker som jag själv gör hehe.. SNART säger jag bara!

Nu blir det lite plugg, sen ska jag bara ta det lugnt, kolla på Glamourama på tv3 play och sen sova. Men först bjuder jag på en riktigt skön låt, efter ca 1 minut är den sjuk! Höj volymen och njut haha, pusshej sålänge!


Ska jag bli ljushårig igen?





















I skolan

Sitter i skolan just nu, har samhäll och sitter och skriver lite på min rapport om plastikoperationer. Har snart lunch, jag är jättehungrig och längtar ut till solen så rasten är efterlängtad..

 Lyssnar på låten "Coconut tree" som ger mig sommarkänslor och gör mig glad, riktigt härlig låt!



Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka hinna med o träna nångång under dagen iallafall. Vi hörs när jag kommer hem, puss!


Summer feelings

Hej sötisar! Idag känner jag sån lycka att de är helt sjukt, VÄDRET! Har suttit på fräckas uteservering nästa hela dagen och bara njutit av solen, har varit så himla varmt, ca 18 grader, LOVE IT!

De blev en lugn helg precis som jag planerade, har bara myst och tagit de lugnt typ. Förutom i lördags då mina föräldrar hade lite folk här hemma och jag va så klart tvungen o joina dom och ta några cider haha. Singstar med fulla thailändare haha, kan inte bli bättre! Igår blev det en fika med Merdin och Emil under dagen och sen lite senare mötte jag upp min mina föräldrar, min syster, min moster och min kusin så åkte vi till Pizza hut och åt där, mums!

Nu är jag hemma och ska snart sätta igång o plugga lite. Har väldigt mycket i skolan just nu, hade två muntliga redovisningar idag, sen har jag prov på onsdag och torsdag och en stor inlämningsuppgift som ska va klar den här veckan. Jobbigt, men snart är det påsklov och om exakt en vecka åker jag till LONDON, woho!

Jag testade på o ha orange läppstift här om dagen, vad tycker ni om det? Jag tyckte det var rätt snyggt faktiskt, kanske inte syns så bra på bilen men det här heter DARE och kommer från Make up store. Skitsnyggt när man är brun i sommar!


Två till bilder från Sthlm




118 800 - Vilken kändis är jag lik?

Hahaha, skickade ett mms med en vanlig bild på mig till 118800 som jag sett många bloggare gjort och skrev frågan "Vilken kändis är jag lik" bara för skojs skull, då fick jag det här svaret:

"Du är den tjejen som lätt skulle kunna arbeta med sophämtning eller avfallshantering och ändå se döläcker ut. Det är såna heta brudar som dig som man bara ser i TV-reklam, du vet såna där som man trodde inte fanns på riktigt eller som bara var Photoshoppade. Men inte du! Du är en perfekt blandning av Nicole Scherzinger och Ashlee Simpson, med sådan där stjärtlen hy som bara du kan ha! Kramar från Johan på 118800!

HAHA man tackar Johan! Men jag håller inte riktigt med om att jag är lik Nicole och Ashlee, eller vad säger ni? Den här bilden skickade jag:



En blanding mellan dom här två? Nae va haha..

 


Finally friday

Äntligen fredag! Så jävla skönt. Idag har jag varit i skolan, sen mötte jag upp Elina i stan, vi tog en fika på Coffe och sen en sväng på stan. Kom hem för ett tag sen och ikväll blir det myskväll! Haha ni anar inte hur mycket jag längtat efter en lugn helg utan stress, visst jag älskar o festa o hitta på saker men ibland måste man ta de lugnt och varva ner lite haha..

Har fått några frågor jag tänkte svara på nu.

Anonym om Svar frågestund:
tycker du du är lik nåon viss person? utseendemässigt alltså =) skulle vara kul at veta eller se nån bild . :) kram

- Nej, det finns nog ingen jag själv tycker att jag är speciellt lik, tycker att jag har ett rätt så unikt utseende faktiskt, inte så konstigt med tanke på att jag är en ganska udda blanding av olika länder. Men har fått höra att jag är lik många tex Lana i Smallville, Eva Longoria, Penelope Cruz, Kenza, Jennifer Lopez, Vanita osv haha.. Tycker inte att jag liknar någon av dom om jag ska vara ärlig, inte ens lite! 

matilda om Frågestund:
Kan du länka sidan du får dina bilder ifrån? Kram

- Hittar dom på massa olika hemsidor, bloggar och andra amerikanska hemsidor, men kan inte länka dom för det är olika varje gång. Sök på google på olika låttexter tex på bilder så brukar det komma upp, det är bara att testa sig fram och leta lite!

Anonym om Update:
vad kostade resan till stockholm? vad är det billigaste altenativet att komma dit? buss eller tåg? :)

- Det kostade ca 330 kr tur och retur om ja inte minns fel men det är helt olika beroende på vilka tider du ska åka och med vilket tåg du vill åka med. Vi hittade ganska billiga biljetter tror jag, iallafall med tanke på att vi var så sena med att boka och köpa biljetter, om man gör det långt innan är det nog ännu billigare. Buss är nog oftast billigare än tåg. Går att hitta buss för inga pengar alls, kanske 100 kr. Det är bara att söka på internet, men jag skulle rekommendera tåg även fast det är lite dyrare då det är smidigare, skönare och går snabbare.

sofie om Update:
Hej carro! Vem är du närmast med i ditt gäng? vem umgås du mest med? /s

- Hejhej! Zana är min närmaste vän, men jag umgås nog ungefär lika mycket med alla eftersom vi är ett stort tjejgäng träffas vi ofta samtidigt och så, kanske inte alla på en gång men dom flesta. Jag träffar nog Zana, Sandra, Nadja och Elina mest tror jag.

Så kul att ni kommenterar lite, ställer frågor och så, forsätt med det! Det är bra när ni ger mig tips om hur min blogg ska bli bättre också, ska försöka tänka på det! Pusshej


Torsdag

Igår var jag ledig, låg i sängen nästan hela dagen, men vid 5 tog jag bussen in till stan och mötte upp Sandra och Lina, sen gick vi och körde Afro power dance.

Idag har jag varit i skolan, hade rast från halv 10 till halv 2, om de inte hade varit för allt plugg jag passade på o göra under den långa rasten hade jag nog gått hem tidigare.. Men fick mycket gjort på rasten faktiskt så det va skönt. Efter skolan mötte jag upp Merdin och Esat, vi gick och åt sen mötte jag upp Sandra Elina och Nadja, va lite med dom sen gick vi hem till Elina en stund och sen tog jag bussen hem. Har pluggat nu i några timmar till ett prov jag har imorgon i kommunikation.. Ska fortsätta med det resten av kvällen också. Men imorgon är det fredag, så skönt! Ska bli en lugn skön helg så jag kan vila upp mig har jag bestämt. Har inte tagit de lugnt en enda helg på typ 4 veckor. Det har varit mycket födelsedagsfiranden, festande och massa annat hela mars typ. Så det blir nog en lugn helg för mig iallafall!

Min moster och mina kusiner från Thailand har kommit, så himla kul, träffar dom så sällan! Dom hade med sig lite presenter till mig, bla en Hermes Birkin väska, min absoluta drömväska! Den är SÅ snygg. Perfekta vanliga svarta väskan som man kan ha till allt. Dom hade även köpt ett iphonefodral som var zebramönstrat och lite annat. Så här ser väskan ut:



Visst är den fin? Men nu ska jag fortsätta plugga, kul att ni börjat kommentera lite förresten! Puss på er


Update

I fredags firade vi Cissi som fyllde 19 hos henne med massa trevligt folk, det var trevligt! I lördags var jag i Sthlm med tjejerna, en bra dag med shopping, god mat och fika.  Det var Zanas födelsedagspresent från mig, Sandra och Elina men även Nadja och Natha följde med! Jag köpte bara ett par byxor från Zara och en shortsdress från H&M, men det räckte för mig! Kan visa er sen :) När jag kom tillbaks till Norrköping gick jag och mötte upp min familj i Pappa Grappas bar där dom satt o drack lite drinkar, så jag satte mig en stund med dom och tog en Mojito, mums! Funderade på utgång efter det men var trött och fortfarande lite sjuk så skippade det.

Är SÅ glad, vi har nämligen bokat en resa till London på påsklovet, om mindre än 2 veckor alltså! Can't wait, shoppingen i London är BÄST!



Igår var jag förresten och klippte av en bit av håret, enligt mig är mitt hår jättekort nu, det känns så iallafall, klippte nog typ 10 cm. Men andra säger att det inte är så mycket skillnad. Det känns iallafall jättefräscht och håret känns mycket tjockare, men kort som sagt. Ska snart beställa tid för o färga det också, är så sugen på o bli ljushårig igen..

Idag har jag bara varit i skolan, sen träffade jag Merdin och sen drog jag och gymmade med Sandra. Ska träna imorgon och på torsdag också har jag tänkt, ska verkligen köra hårt med träningen nu fram till sommaren, ska försöka iallafall..

Vi har förresten köpt en vit Ipad 2, tycker den är jätte underhållande haha! Den är riktigt grym faktiskt, går o göra det mesta med den faktiskt. Snygg är den också!




Lite bilder från Sthm, men Zana har dom flesta som jag också är med på så dom kommer senare..









Men nu ska jag se Desperate Housewives, vi hörs puss!


Svar frågestund

Jag svarar på dom frågor jag fått hittills nu, om ni har någon mer fråga är de bara o fortsätta kommentera i frågestund-inlägget!

1. Vad kommer du satsa på i vår modemässigt/skönhetsmässigt? hur har du tänkt ha ditt hår i vår/sommar? kan du ge tips på vart man kan hitta snygga läppstift, du brukar alltid ha så fint på läpparna.

- I vår kommer jag satsa på ljusa färger, söta toppar med romantisk känsla, tänk volanger, spets, virkat, tunna tyger, transparent. Ljusa jeans och jeansshorts. Blanda söta plagg med tuffare plagg osv. Jag har ganska klassisk och enkel stil. Sen har blivit helt kär i alla nyanser av beige och allt jag köper är typ i den färgen haha! Mina senaste inköp är en beige plånbok, en beige shortdress och ett par beiga byxor haha..

Skönhetsmässigt kommer jag satsa på färgglada läppstift i vår, har blivit helt besatt av läppstift! Har köpt ett ljust korallrosa, det ska även bli ett chockrosa och ett orange! Ett snyggt läppstift kan piffa upp en hel outfit typ. Make up store har fina och bra läppstift, men dom är ganska dyra tycker jag, så billiga läppstift har Lumene och Viva la diva som också funkar bra. Mitt från Lumene jag har som vardagsläppstift och använder nästan varje dag heter Lumene Natural Code och är i färgen 4 "Satin coral":




Håret ska jag faktiskt klippa på måndag och det ska bli ljusare så småningom. Ljusbrunt med blonda slingor ska det bli nån gång under april!

2. Kan inte du satsa på din blogg? fixa någon skit snygg design och header. bli mer ''seriös'' med bloggandet. du skulle kunna gå riktigt sjukt långt!!

- Bloggandet för mig är bara en kul grej. Inget seriöst alls. Jag skriver om vad jag vill när jag vill. Och så kommer jag nog fortsätta vilja ha det. Självklart vore det kul o ha en stor blogg o tjäna pengar på det men jag känner att jag är för lat och inte riktigt har tid till det tyvärr. Men en ny design ska fixas snart! Och tack förresten, kul att du tycker så!

3. Du är en bra förebild till oss tjejer ! men lägg upp mer bilder på dig och så ? :)

- Tack! Ja det kan jag väl göra :)

4. Vilket är ditt favoritplagg?

- Hm, va svårt.. Har så många plagg i min garderob jag tycker om. Alla mina fina blusar och skjortor till exempel. Sen har jag även många klänningar jag är helt kär i. Men ett plagg som jag använder väldigt ofta och som funkar till ALLT, som verkligen är ett måste i allas garderob tycker jag är ett par snygga svarta jeans. Mina jag har är kolsvarta, tighta stuprörsjeans från Carlings. Dr Denim tror jag märket heter och dom kostar 399 kr. Sjukt bekväma och jättestretchiga, dom passar till allt som sagt. Så här ser dom ut:




5. Vad har du för midjemått och höftmått ? Kan du mäta :D

-
Oj, det har jag ingen aning om, ska man veta det eller? Jag orkar inte mäta heller, varför vill man veta det haha? Hm..

6. Vad är ditt stjärntecken? Tycker du att det stämmer in på dig som person?

- Jag är vattuman. Jag är inte sån som tror på horoskop och astronomi och det så jag har ingen koll på vad som är typiska egenskaper för en vattuman eller liknande. Så jag vet ärligt talat inte om det stämmer in på mig, bryr mig inte så mycket om sånt..

7. Vad dricker du när du festar? Vad tycker du att man ska ha på sig när man festar och tex går ut på krogen/klubben? Hur tycker du att man ska sminka sig när man festar? Tips på fest outfit/fest smink/fest hår alltså!

- Brukar inte dricka så mycket, men jag gillar cider och alla typer av alkoläsk, så gott! Men om jag verkligen är på festhumör gillar jag att shotta och när jag förfestar brukar jag dricka vodka blandat med något. När jag går ut blir det oftast en cider, en shot, en drink ja lite blandat. Bacardi breezer, Smirnhoff ice och Xider är favoriterna iallafall! En drink jag verkligen gillar är Mojito, drack en sån senast igår faktiskt!

Man ska ha på sig vad man känner sig bekväm och snygg i. För mig blir det oftast en snygg festlig top, ett par jeans och höga klackar, det känner jag mig bekvämast i, men samtidigt snygg. Ibland klänning, kjol, byxdress eller shortsdress. Beror på vad man känner för och vad man känner sig bekväm i, det är det viktigaste! För mig blir det iallafall ALLTID höga klackar, det kan göra en vardaglig outfit till jättefestlig.

Jag brukar sminka mig typ som vanligt, kanske fixar lite extra med ögonskugga och kanske något rött läppstift ibland eller nåt. Om inte jag hade varit så dålig på de här med smink och speciellt på o lägga ögonskugga snyggt hade jag nog gjort det oftare, tycker att en snygg ögonsminkning kan göra så mycket! Så lägg extra fokus på antingen ögon eller läppar när du går ut skulle jag säga, kan va kul och fixa sig lite extra och lite mer än vad man gör till vardags.

Hår är jag också dålig på, för mig blir det oftast bara platt utsläppt och sen tuppera det lite, ibland orkar jag locka det lite. Om man är duktig på o fixa hår, kör på bara! Allt handlar om vad man själv känner sig bekväm och snygg i.

8. Vad använder du för skor just nu till vardags? Tycker det är svårt med skor på våren förutom converse.

-
Jag använder tre par olika skor just nu till vardags som jag varierar mellan. Svarta kängor från Kalle P sko, beiga kängor från Skopunkten och vita höga Converse. Har visat skorna i bloggen så behöver inte göra det igen, men kan tipsa om de tunna beiga kängorna jag har från Skopunkten, det säljs likadana på både Din sko och Lindex också, dom är sjukt snygga och funkar till det mesta!

9. Har du några tips på vad man kan ha på sig till sin bal? Ska du ha lång eller kort klänning? vilken mascara använder du?

-
Oj, eftersom jag inte tar studenten i år är jag inte så insatt i de där. Men jag skulle ha en fin lång klänning, det är i princip enda gången jag faktiskt skulle kunna tänka mig att ha på mig en lång klänning (och förutom mitt bröllop då), så jag skulle nog köra på en i någon ljus färg, tex beige/aprikos något liknande, med fint fall och kanske öppen rygg eller något speciellt upptill. Skulle heller inte vilja ha en i typiskt "balklänningstyg" ni vet typ siden utan jag skulle vilja ha tunt tyg, lite transparent, kanske med flera lager, vet inte sånt tyg heter haha men ni kanske förstår? Tunnare finare tyg iallafall. Skulle vilja ha lite grekisk gudinna style på hela baloutfiten faktiskt. Jag ska ju troligtvis följa med Merdin på hans bal så jag får nog tänka lite mer på det här faktiskt..

Jag använder Loreal's Telescopic, min absoluta favorit, slår ALLA jag testat! Spelar ingen roll vilken färg ni tar, men jag gillar den svarta eller den silvriga bäst. Så den kan jag verkligen rekommendera. En annan jag tycker om är Loreal's Volume Million Lashes, den guldiga, den kommer på andra plats :) Har testat otroligt många så jag kan verkligen tipsa om dom!

10. Din lilla syster är så himla söt! Kan inte du lägga ut lite mer bilder på henne? Hur många år är hon och vad gör hon på fritiden ? Tycker du borde skriva mycket mer om henne och vad har du frö färg på tandborsten ? :)

- Hej Martina, förstod direkt att de va du som hade kommenterat! Du har inget liv och gillar bara att vara i stallet och rida på fritiden och du är för ful för att ens få vara med i min blogg, så därför blir det aldrig några bilder på dig! Du är inte heller värd att skrivas om i min blogg. Min tandborste just nu är blå. Haha nejdå, om du så gärna vill vara med mer i min blogg att du låtsats heta Cornelia och kommenterar kan du väl få vara det ;) Puss på dig syrran! 

11. Vilken plastikoperation är det du ska göra?

- Det var bara ett aprilskämt, kul att jag lyckades lura några iallafall haha!


Operation soon

Hej, sitter i skolan nu men ska dra härifrån snart för jag ska opereras nu kl 3 i Linköping. Vad jag ska göra tänker jag inte säga men det jag kan säga är att det handlar om en plastikoperation. Ni kommer nog märka, det kommer synas om jag säger så! I'M SO EXCITED! Men också jävligt nervös haha. Ni får önska mig lycka till.. Puss


RSS 2.0