- 28/2

Har haft fullt upp dom senaste dagarna. Har varit i Stockholm, där blev det shopping och att äta ute på mysiga restauranger, sen har jag kvällsbowlat på Hugo, varit på fest (konsert) i Borgen, solat, tittat på Sleipner match, köpt ny mobil, sovit hos Merdin osv. Så slutet på mitt sportlov blev faktiskt riktigt bra!

Idag mår jag som förtjänar, var ute och festade igår så idag är jag HELT SLUT. Har massor av bilder att visa er, men vet inte om jag orkar idag. Både från Sthlm, shoppingen, bowlingen och Borgen. Ska försöka sova snart, fick inte så mycket sömn inatt.

Förresten måste jag skjuta upp "bloppisen", har verkligen inte haft tid. Det kommer när det kommer!

Här är mobilen jag köpte:




Lite ovant med touch men jag vänjer mig snart hoppas jag.. Snygg är den iallafall!

Vi hörs senare, PUSS!


- 24/2

Idag vaknade jag runt 11, sen åkte jag till stan runt 1 och träffade Merdin. Vi åt lunch på stan och gick runt och tittade lite bara. Sen tog vi bussen hem till mig och nu åkte han hem för ett tag sen för han skulle träna..

Imorgon blir de Sthlm, yeey! Åker tidigt på morgonen. Jag har längtat så mycket, ska shoppa & ha skitkul :) Merdin ska följa med också så det kommer bli extra kul. Vet inte hur länge jag ska vara där faktiskt, men det är sånt som märks. Blir massa bilder sen när jag kommer hem här på bloggen iallafall!

Just det, fan va fint väder det var idag! Ute hos mig var det riktigt varmt och 1+, haha kanske inte så varmt men till skillnad från -14 igår! Solen sken också, mys, jag var tvungen att använda solglasögon för de sved så mycket i ögonen av snön och solen, sjukt VITT var allt ute haha. Men jag blir glad av solen, får lite vårkänslor trots all snö :) Det är så skönt när solen tittar fram och värmer lite.. man ser även att snön börjar smälta bort lite, en bra början ju. Hoppas bara att det inte kommer mer! Det konstiga var att hos mig var det plusgrader men när jag kom in till stan 10 minuter senare var det -3.

Vi tog lite fula bilder haha..

Hahah jag älskar den här bilden, vi är på bussen, merdin ser helt borta ut och kolla snyggingen bakom oss!



De här är i Lövstad i backen upp till mig.



Haha orkar inte lägga upp mer tråkiga bilder. Vi hörs senare, puss!


- Dagens låt

JAG ÄLSKAR DEN!


23/3

Kom typ nyss hem från stan, lunchade med mamma & Marie på Pause och shoppade lite. Fick med mig 2 tröjor, ett par jeans som sitter jättebra och en mascara hem. Var tvungen att testa den nya mascaran från Maxfactor, den ser ut att vara jättebra då borsten liknar Telescopic (min favorit) jättemycket fast ännu större och längre. Så jag hoppas på att den är bra, dom hade kampanjpris på den på Kicks, 155 kr kostade den, annars kostar den 175.

Max facotor "lash extension effect" heter den och ser ut såhär:




Jag lovar att berätta för er sen om den är bra eller inte.

Och vet ni, jag gillar bara mascaror som har en sån borste som den ovan har. Den är som telescopics, borsten är av plast och är lite taggig, inte som en vanlig mascara där borsten är liksom hårig. Jag är dålig på att förklara men ni kanske förstår vad jag menar. Jag vill inte ha volym på mina fransar, tycker bara att det ser klumpigt ut då, jag vill göra dom lääängre och dom ska vara tunna, inte tjocka och med volym, och sånahär borstar som den ovan ger LÄNGD och inte volym. Ett litet tips bara :)

Ikväll blir det Dolphins, dom spelar mot Sthlm och då brukar det bli slagsmål så det är kul haha :) Pusspuss


- Rysningar

Fyfan, JAG RYSER! Så himla fint och så himla duktiga är dom. Ni måste titta!



Celine Dion alltså.. jag skulle döda för hennes röst!


- Fikatime

De blir ingen bowling idag för alla banor är bokade varje kväll nu på sportlovet.. Typiskt att alla vill bowla samtidigt som jag då. Ska åka in till stan snart och ta en fika istället, mys :)

Jag idag..

  

PUSS!


- 22/2

Godmorgon! :) Hela dagen igår spenderades med Merdin, vi åt god mat och myste. Vaknade för en stund sen, har legat i sängen och spelat spel på min mobil haha, jag är beroende av spelet Quadra pop som finns på vissa Sony ericsson mobiler! Snart ska jag gå och äta något, sen hoppa in i duschen och göra mig lite fräsh. Ikväll blir det bowling, det är ju så jävla kul och det va skit längesen jag bowlade.

Åh, jag längtar tills på torsdag för då ska jag till Sthlm!

Har fått massa frågor här på bloggen, verkar som att folk tror att jag har frågestund eller något? Haha, ska svara på dom lite snabbt:

Anonym om - Sheri:
frågor: brukar du svära? har du och merdin haft uppehåll i erat förhållande, hur länge i så fall? vad ska du satsa på för bikini till sommaren? vilka norrköpingbloggare är de bästa? hur många besökare har du?
- 1. Ja, jag brukar svära ganska ofta.
 2. Ja, jag och Merdin har haft uppehåll i vårt förhållande väldigt många gånger, men det har nog aldrig varit längre än i någon vecka.
3. Till sommaren blir det färgglada bikinis som alltid, kanske djurmönstrat också, jag älskar zebra och leopard, och modeller på bikinisar tycker jag ska va trekants eller bandeau! Mycket mönster och detaljer på bikinisarna är också snyggt. 
4. Hm, Norrköpingsbloggare.. jag gillar www.refre.blogg.se & www.colorelle.se.
 5. Jag har ca 200 besökare om dagen.

Anonym om - Nkpg Streetstyle:
tipsa om ett fint silverarmband med ett bra pris:)
- Lite svårt för mig att tipsa om det, finns ju hundra olika typer av silverarmband, men H&M har ju snygga smycken och alltid till bra priser, annars finns det säkert en hel del på Glitter & Ginatricot också. Jag själv hittar alltid mycket snygga smycken på Ginatricot, nästan alla mina armband är därifrån. Dock är Ginas smycken dyrare än H&M:s.

Anonym om - Frågor:
Hur många läsare har du på bloggen? :)
- Som jag skrev ovan, ca 200 om dagen.

Anonym om - Sheri:
när ska du ha bloppis? =D
- Väldigt många frågar det, typ varje dag, men det kommer! Jag ska fixa snygga bilder då jag har kläderna på mig, men jag lovar att det kommer under lovet iallafall.

Såja! :) Nu ska jag gå och äta, pusspuss!


- Sheri

Hur bra är inte Sheri?! Och jag tror att hon är svensk till och med. Sjukt bra röst!


Jag har gått och blivit kär i den här låten:



En annan bra låt av henne:



 Fan vad bra hon är då!


- 20/2

Idag har jag och Merdin varit tillsammans i tre och ett halvt år. Jag kan inte förklara vad han betyder för mig och jag älskar honom otroligt mycket, han är min andra halva ♥

Så idag blir det mys med Merdin, och sen Melodivestivalen såklart, bästa Darin ska ju tävla ikväll! Hoppas på att få se honom i final i Sthlm i Globen i mars :)

Btw, har ni märkt att det är snöstorm ute? Haha, det är snart mars och det snöar som aldrig förr! SÅ trött på det.. 

Har ägnat hela morgonen åt att städa min garderob och äntligen har jag tagit tag i det här med "bloppisen" och har valt ut vilka kläder jag ska sälja.. Jag hittade en hel del så jag hoppas att det finns något ni vill köpa! Har bla klänningar, jeans, tröjor, skor och väskor som jag kommer sälja till billiga priser. Kanske lägger upp bilder idag, men tänkte visa er bilder på hur kläderna sitter på osv, så jag måste ha någon som fotar mig då. Men ni märker när det kommer!

Puss på er, hörs senare!

- Shut it down

Den här låten får mig så himla glad, en riktig partylåt, HÖJ VOLYMEN & NJUT!


- 19/2

ÄNTLIGEN LOV! Så himla skönt.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, fick reda på att jag fick IG på idrottsprovet, blev jättesur haha, man skulle ha 37 poäng för att va godkänd och man kunde bara få G på provet, och jag fick 34 poäng.. Första gången jag får IG på något prov sen jag började ettan.. Otippat att det första blev i just idrott då..

Nu ligger jag i sängen och typ fryser ihjäl, tittade nyss på några Glamourama avsnitt som jag glömt att titta på den här veckan, nu väntar jag bara på att nästa avsnitt ska komma upp på hemsidan, kl 18.00 kan man titta på det sjunde avsnittet (tror att det är sjunde). Haha om ni gillar The Hills ska ni titta på Glamourama, det är typ precis som The Hills bara att det är i Sverige då. Ni kan titta på det här: www.tv3play.se

Måste lägga in min favoritlåt just nu, jag är KÄR! Ni måste lyssna, kärlek till Usher säger jag bara ♥




"I can't, get to work on time, can't believe the words to her I just said
But who the hell argue n fight like dogs at 6 in the morning?
I know its gonna' be some more shit tonight
Our pastor's callin, tellin me I done went too far in
I'm seen around town and my friends can't recognize me,
cuz I took a chance on love, it's like, I'm dyin'

For you I gave my heart and turned my back against the world
Cause you were my girl, girl, girl
I done damn near lost my mama, I done been through so much drama
I done turned into the man that I never thought I'd be

I'm ready to sign them papers, papers, papers
I done took all I can take but u leave me no options girl
I can't deny how much I love you, I done gave up errthing I had to
as hard as it is I'm affraid I gotta say
I'm ready to sign them papers, papers, papers
I done took all I can take but u leave me no options girl

I'm losin my mind, cant figure out who's wrong or right
I know it's you I love, but then I also know it's you I don't like
You claim you hate who I was, but that's the reason you here now
You think I don't know what's up, but sweetheart that's what ruined us
I ain't afraid to say I got needs
but the only time you here for me is when the bottles poppin'
and everything is sweet
but I I'm tired of sleeping in the other room spending them long nights
trying to figure out what in the hell in my heart I ain't do right."


Ikväll blir det myskväll, åh jag har längtat efter mitt fredagsmys haha! PUSS


- GYMNASIEFEST 26/3

Nu är det så att det kommer anordnas en gymnasiefest i Bosniska klubben den 26 Mars:





Om ni vill köpa biljetter kan ni kontakta mig på 0762311245.


- Frågor

Anonym om - Kim Kardashian:
var det inte du som skrev ett inlägg där du skrev att brunetter är så mycket snyggare och allt det. hmmm lite mixade signaler nu när du säger att den där blonda hårfärgen är den snyggaste.

- Jag tycker att brunetter är snyggast, eller rättare sagt tjejer med utländskt påbrå och mörkare drag. Inte bara för att jag är det haha! Jag gillar inte blont hår, precis som jag alltid sagt utan jag tycker att brunt hår i olika nyanser är helt klart det snyggaste. Sen är det ju självklart från person till person vad man passar i. Dock tycker jag att den hårfärgen Kim Kardashian har på bilderna är ljusBRUNT med blonda slingor, så jag håller mig fortfarande till att brunetter är snyggast :)

Anonym om - 15/1:
får du några pengar för din blogg? kanske låter töntigt eftersom du inte "stor bloggare" men ja har faktist hört att många läser din blogg, så ja undra bara :)

- Nej, jag tjänar inte något på bloggen.

Anonym om - 160 cm?:
hur mkt väger du då? :)
vet att inlägget va ett tag sen men ja gå igenom din blogg lite, typ avguudar dig! hihi.
snälla svara vill veta :D


- Jag väger ca 50 kg.

Anonym om - 12/2:
så söt bild! :)
hur länge har ni varit tsm?
please svara, har undrat ett tag <3

- Vi har varit tillsammans väldigt länge, över 3 år tror jag att det är.


- 16/2

Sitter i skolan nu och lyssnar på när min lärare snackar om Norrköpings kommun.. jag håller på att somna! Jag är så himla trött och vill bara hem :( Idag blir de plugg och sen ikväll ska jag troligtvis på Dolphins. Jag längtar till på fredag för då är de LOV! Så himla skönt. Men jag måste plugga under lovet också.. fyfan, alla ni som går i nian som läser min blogg, välj INTE samhäll. FÖR mycket plugg alltså.

Här är en bild från festen i lördags.. man ser bara min rygg och mitt hår men ändå haha:



Dajana dansar med nån kille där om ni ser henne, sen ser man baksidan av mig där, mest mitt hår. Ser ni mig haha?

Idag hörde jag en SJUKT bra låt på east fm när jag åkte till skolan. Har bara ingen aning om vem som sjunger den eller vad den heter.. fattade inte riktigt texten heller så jag kan inte hitta den någonstans. Haha ointressant men det irriterar mig, den var så jävla bra.

Nu har jag inget mer att skriva. Skulle kunna fortsätta hur länge som helst för jag har så tråkigt men då kommer ni få läsa massa ointressant skit.. och det vill ni ju inte. Haha pusshej :)


- Korsetter

Jag köpte två stycken korsetter häromdagen, var egentligen ute efter en bustier men efter att ha testat ett antal stycken och även några korsetter insåg jag att jag tyckte att korsetterna var snyggare och sexigare! Kände att det var lite mer påklätt en bustier också, en bustier är ju nästan en BH och jag ville kunna använda dessa till vardags och fest lite mer, om ni förstår vad jag menar. Så jag är jättenöjd med dom här från H&M:



Den till vänster hade jag på mig igår på festen! Snygga va?


- Helgen

Jag har haft en sjukt bra helg! I fredags blev det mys och bio med älsklingen, igår blev det party - förfestade på Scandic med Merdin Dajana & Emil, sen gick vi vidare till bosniska klubben där det var alla hjärtans dag fest, dansade hela kvällen och hade roligt med underbara människor, det kunde inte bli bättre! Sen blev det back till hotellrummet, jacuzzi på taket och mys. Sen imorse har jag ätit en god hotellfrukost och bara legat och segat på hotellrummet med Merdin! Sen gick vi och åt på Chicken och sen gick jag till Espresso House och tog en fika med mamma & pappa. En perfekt helg!

Tog tyvärr inte så mycket bilder, jag tänkte knappt på det, hade så himla kul så jag tänkte inte på kameran haha! Nu är det bara 1 skolvecka kvar sen är det sportlov vilket innebär shopping i Sthlm, kanske festa i Helsingborg, kanske Jönköping och lite annat! Hoppas bara att allt går som jag vill! LOVE MY LIFE JUST NU :) Förresten har jag ingen mobil längre, igen.. så ni kan inte nå mig just nu!

Tänkte visa er dom få bilder som togs i helgen:


















Mer än så blev det inte. Förresten, glad alla hjärtans dag på er! :) PUSS

- 13/2

Hello! Idag är jag glad, ikväll blir de nämligen PARTY, och nu är de så att jag och Merdin har bokat ett hotellrum på Scandic över natten, så det blir nog både kanske förfest och efterfest där, så mysigt att sova på hotell bara över en natt med älsklingen. WOHO säger jag bara! Så alla hjärtans dag fest ikväll + alla hjärtans dag hotellövernattning och mys haha!

Snart ska jag hoppa in i duschen och förbereda mig inför kvällen, men först tänkte jag fördriva lite tid med en sån här:

1. vad heter du? Caroline Ståhl.
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hm, det finns många fina namn men jag är rätt nöjd med mitt!
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Carolina, Lina. 
4. vilket stjärntecken är du? Vattuman.
5. vilken årgång är du? 93.
6. vart bor du? Löfstad.
7. bott utomlands? Nej, tyvärr.
8. flyttat antal gånger? 5-6 gånger tror jag.
9. vart skulle du vilja bo? LA!
10. vilken skolklass? 1an.
11. vad vill du bli när du blir äldre? Ingen aning, kanske något med mode, eller journalist eller något inom turism. Haha ingen aning verkligen! 

UTSEENDE
1. hur lång är du? 160 cm.
2. hårfärg och frisyr just nu? Brunrött långt och slitet!
3. ögonfärg? Bruna.
4. mest nöjd med? Hm, mitt ansikte.
5. minst nöjd med? Ögonfärg kanske.
6. skostorlek? 36-37.
7. glasögon? Nej.
8. har du några piercingar/tatueringar? Bara i öronen just nu! Glad att jag tagit ut mina andra. Tatuering kommer framöver.

FAVORITER
1. filmer? Love actually bla.
2. låtar? Oj, det finns hur många som helst!
3. årstider? SOMMAR.
4. mat/dryck? Cola, gillar nästan all mat.
5. djur? Katt.
6. tv-program? Desperate Housewifes, Gossip Girl, One Tree Hill osv.
7. ämne i skolan? Svenska och engelska tror jag.

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Svart pälsjacka och svart peak. 
2. vad använder du just nu för skor? Converse, kilklackar, ankelboots med klack, stövlar, uggs.
3. favoritfärg på kläder? Black. Men på sommaren gillar jag starka och ljusa färger till en brunbränd kropp!
4. favoritmaterial på kläder? Bomull, skönast!
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Oj, MYCKET!
6. favoritaffärer? H&M, Gina tricot, Monki, Bikbok osv.. alla vanliga! Annars när jag är i Sthlm gillar jag Topshop, Zara och Weekday.
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Det är olika varje månad. Men det blir väl kanske för minst 1000 kr i månaden.
8. vad har du för byxstorlek? XS eller 25 tror jag!
9. vad har du för tröjstorlek? Det varierar på olika sorters tröjor, men på vanliga tighta tröjor är det såklart XS. Har en tröja hemma i XXL haha, men det är ju för att jag vill att den ska vara så stor som möjligt, så det varierar alltid!

DITT/DINA RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Hm, ganska stort tror jag?
2. vilken färg på tapeterna? Vitt med lite skimrande mönster (vet inte hur jag ska förklara).
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Vitt, svart, grått (silver) typ!
4. favoritmöbel i rummet och varför? MIN SÄNG!
5. vad vill du ändra där inne? Kan inte komma på något faktiskt, jag älskar mitt rum!
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja.
b) video/dvd? Ja.
c) dator? Ja (har ju bärbar).
d) stereo? Nej, Ipod spelare och högtalare till den!
e) telefon? Nej, använder bara min mobil typ.
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Löftsad slott och restaurangen.
8. vad gör du oftast i ditt rum? Tv, dator, sover osv.
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Merdin.

BLANDAT
1. var har du i din:
a) jackficka just nu? Läppglans bara.
b) skolväska just nu? Har ingen skolväska, bara handväska.
c) handväska eller liknande just nu? Plånbok, massa olika läppglans/läppstift, skolböcker, tuggummi, papper.
3. vad är du beroende av? Min mobil!
4. vilket land kommer du i från? Sverige/Thailand/USA.
5. vilken sorts lypsyl använder du? Använder mest läppglans och läppstift, men om jag använder läppsyl är det dedär vanliga blåvita "Lypsyl" tror jag det står på det bara.
6. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är inte troende.
7. vad köpte du senast? 2 stycken korsetter från H&M, igår. Ni ska få se dom sen, skitsnygga! Ska ha en av dom ikväll tänkte jag.
8. har du nåt husdjur? En söt kanin som heter Totte, eller egentligen är det min lillasysters.
9. vad bor du i? Lägenhet.

Sen ska jag svara på en läsarfråga också tänkte jag:

Anonym om - Kim Kardashian:
Har inte du haft en liknande hårfärg som hon har , typ honungs brunt blont?
- Jo, sist jag färgade håret hos frisören bad jag om en ljusbrun hårfärg med blonda och honungsfärgade slingor och det fick jag, skitsnygg blev det, ska be om en liknande hårfärg nästa gång jag går dit! Hittade tyvärr ingen bild på det, har det bara på min gamla dator.

PUSSHEJ!


- Kim Kardashian

Det här måste vara världens snyggaste hårfärg, så här vill jag färga:





Förresten, tycker ni att Kim Kardashian passar bättre i sin naturliga hårfärg (mörkbrunt/svart) eller såhär som ovan?



Jag gillar ju den ljusare hårfägen sjukt mycket, men man passar ju nästan alltid bäst i sin naturliga hårfärg, och mörkt är jävligt snyggt på henne:




- 12/2

Fick några kommentarer på det förra inlägget jag skrev angående om att jag funderade på att ta bort min blogg, och kommentarerna fick mig att inse att jag absolut inte ska ta bort bloggen pga av några "avundsjuka fittor" som nån skrev! Haha så från och med nu, skiter jag i alla elaka och dryga anonyma kommentarer och kör mitt eget race, självklart kan jag ta kritik men jag tycker att man ska stå för vad man säger och inte skriva fega anonyma kommentarer, skriv gärna erat namn om ni vill kritisera mig så är det lugnt, men sen ska det ju också finnas någon sanning i det ni säger och en andledning till varför ni tycker som ni tycker och DÅ är jag intresserad att höra vad ni har att säga.

Ska även börja göra så att jag själv måste godkänna kommentarerna innan dom syns på bloggen, då kan jag ju välja själv att ta bort vissa. Men grejen med era kommentarer (dom dåliga) är inte att jag är rädd för att andra ska se när ni tex skriver "du är ful, inbillare", jag skäms inte haha, utan ni kanske fattar att JAG inte tycker att det är så kul att höra sånt! Men jag har bestämt mig för att VERKLIGEN inte bry mig, vad ni än säger!

Menmen, idag har jag varit i skolan som vanligt, ikväll blir det bio, ska se Valentine's day som har premiär idag med Merdin. Den är nog jättebra, jag har höga förväntningar!



Så ikväll blir det lite alla hjärtans dag mys, imorgon blir det valentino party (alla hjärtans dag fest typ) och på söndag ännu mer mys med älsklingen! ♥  Ser fram emot en riktigt bra helg, alla hjärtans dag är ju till för att man ska tillbringa med dom man älskar. Jag har ju fått tillbaks min kamera också så antagligen blir det en massa bilder från helgen som ni får se sen!

Förresten, titta vilken fin bild Merdin har gjort:



JAG ÄLSKAR DIG! ♥


- 10/2

Idag har jag funderat massor på att ta bort min blogg.. Känns så himla meningslöst att blogga just nu, + att jag bara får negativ respons ändå.. nästan bara negativa kommentarer osv. Har lust att ta bort den här bloggen och börja om på nytt någon annanstans (inte blogg.se alltså) typ i vår när jag känner mig snygg och fräsch och har kul och njuter av livet som jag brukar. Just nu är jag bara uttråkad jämt, de enda jag gör är typ pluggar och så känner mig allmänt ful och tråkig.

Fattar inte heller varför jag ska blogga när alla bara klagar på mig! Ni är fan jobbiga alltså. Dom flesta av er iallafall. Ska fundera på detta i någon dag till så att jag är helt säker, men jag ser verkligen ingen mening med att blogga längre.


- 9/2

Idag är jag trött. Sitter och gäspar HELA tiden, jag är verkligen helt slut. Idag har jag gjort 2 prov, naturkunskap och samhäll. Har ont i handen efter allt skrivande.. Nästa prov är på fredag, sen 3 st nästa vecka och sen - LOV! På lovet ska jag till Sthlm, ser fram emot det så himla mycket, ska shoppa ihjäl mig! Hihi :)

Har suttit och kollat på Glamourama ett tag på tv3play, kollade mest på det för att jag ÄLSKAR Anna Hibbs! Sjukt snygg och skön tjej, fattar bara inte varför hon ska spela så blåst i serien, i bloggen verkar hon iallafall jävligt smart.. Men jag har ju ingen aning om hur hon är egentligen haha. (Anna Hibbs är hon till höger på bilden).

 För er som inte vet vad Glamourama är så är det en serie som går på tv3 (inte på tv tror jag inte? man kan bara kolla på det på internet) om bloggerskorna Anna Hibbs, Micaela Forni och Petra Tungården. Dom festar hela tiden, går på roliga tillställningar/premiärer/galor osv, jobbar med mode och lever helt enkelt ett glamouröst och roligt liv i Stockholm. Intressant och underhållande tycker jag!



Annas & Petras bloggar hittar ni på www.stureplan.se, tyvärr vet jag inte vart Petra bloggar.

PUSSHEJ!


- 7/2

Hello bloggisen! Vaknade för nån timme sen, har hunnit med att städa mitt rum och sortera allt mitt smink, tvätta alla sminkborstar och penslar, slänga gammalt smink som jag inte använder och även gjort rent min sminkväska lite. Välbehövligt! Har även tänkt att försöka hinna med att städa min garderob och välja ut vilka plagg jag ska sälja och vilka som ska slängas. Många har frågat när jag ska börja sälja och det kommer så snart som möjligt! Men jag kommer köra på budgivning :) Annars idag ska jag plugga, har nämligen 2 prov på tisdag så jag får plugga på ett av dom idag och ett av dom imorgon. Men vi hörs senare, pusshej!

Btw, jag älskar Megans tatuering!



"there once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART"


- Favoritbloggar

Jag måste tipsa er om mina favoritbloggar! Jag läser nästan bara modebloggar, och sen dom stora bloggarna också då (Kenza, Kissie, Paow osv). Men mina absoluta favorit är Dollyblond's blogg. Hon har grym klädstil och ger sjukt bra tips på kläder till bra priser. Älskar allt hon sätter på sig! Riktigt inspirerande är hon.



Sen har jag en till favorit. Det är en tjej som heter Esmeralda Nilsdotter som har en sjukt bra modeblogg, hon har också grym klädstil och köper mycket kläder secondhand. Älskar hennes stil!



Om ni gillar modebloggar måste ni besöka dom här!


- Melodifestivalen

Ikväll är det melodifestivalen, är det bara jag som ÄLSKAR det eller? Första deltävligen ikväll, lite extra spännande att titta i år eftersom jag ska på finalen i Sthlm i globen den 13 mars :) Så jag hoppas att bra artister går vidare.





Ikväll (deltävling 1) kommer följande artister och låtar vara med:

1. Ola - Unstoppable



2. Jenny Silver - A place to stay



3. Linda Pritchard - You're making me hot-hot-hot



4. Pain of salvation - Road salt



5. Anders Ekborg - The saviour



6. Jessica Andersson - I did it for love



7. Frispråkarn -  Singel



8. Salem Al Fakir - Keep on walking


- Nytt i garderoben

Tänkte visa vad jag köpt den senaste månaden, tog inte kort på allt jag köpt dock, vissa av grejerna har jag använt massor redan.


 

 
  
 
 

Randigt, päls, pastellfärgat, lack, kilklackar, blommigt, paljetter, axelvaddar, transparent, kavaj med axelvaddar, nitar, prickigt, skinnshorts, beige!


- 6/2

Vaknade upp idag med den värsta träningsvärken jag haft i hela mitt liv. Mina vader gör så ont att jag knappt kan gå! Och vet ni varför? För att vi dansade streetdance igår på gympan HAHA. Då är man fan överdrivet otränad.. Mina lår gör också jätteont, vill inte ens röra mig idag alltså, gör så jävla ont :(

Menmen, igår blev det som sagt en mys kväll, såg lite på Let's Dance, åt massa gott osv. Merdin kom hit och vi var jättetrötta så vi däckade runt 12 haha, så skönt att sooova. Han åkte ganska tidigt imorse för han var tvungen att åka och jobba.

Nu sitter jag och väntar på att mamma&pappa ska komma hem med thaimat dom köpt på Thaihouse, mums! Jag är jättehungrig.

Idag ska jag ta tag i mig själv och orka fota lite.. ni kommer få se sen :) PUSS


- Sveriges största bloggerska

Kissie med smink:



Kissie utan smink:



HAHAHA! FYFAN.


- Dagens låt

Sean Paul ft. Keri Hilson - Hold my hand


- 5/2

Längesen jag skrev! Har bara varit i skolan som vanligt denhär veckan och efter skolan har jag pluggat. Kul liv :) Har varit rätt så mycket på stan också, shoppat, fast jag egentligen inte får, fikat osv! Jag har en bra nyhet - min pappa är påväg hem och han har hämtat min kamera som är lagad nu! Yeey, alltså bilder till er! Ska visa er det jag köpt den senaste månaden och lite annat smått & gott :)

Idag är det ÄNTLIGEN fredag! Så himla skönt, jag är såååå trött  efter den här veckan och behöver få sova ut och vila lite. Myspys helg blir det alltså, love it!

PUSS


- 2/2

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Började kl 10, skönt. Fick för mig att dra bort mina gelenaglar - PAIN. Men nu är dom borta! Skönt men ovant.

Har precis tagit en dusch och ska börja plugga snart.. usch jag orkar verkligen inte. Vi har SJUKT mycket i skolan dom här 3 veckorna nu innan sportlovet. Bara den här veckan har vi: svenska inlämning, drama läxa + inlämning, spanska glosläxa, engelska glosläxa och historiaprov. Nästa vecka: samhälls prov & naturprov (på samma dag), idrottsprov och säkert något mer. Sista veckan innan sportlovet har vi företagsekonomiprov och spanskaprov! Jag har säkert missat något också. ÄR DET INTE SJUKT MYCKET?! Jag tycker verkligen att det är FÖR mycket. MAX 2 prov per vecka tycker jag.

MEN, har inte tid att sitta här och snacka skit som ni kanske förstår :) Puss


- 1/2

Ny månad! Skönt att januari är slut, jag vill att tiden ska gå SNABBT nu. Skola idag som vanligt, på vår håltimme åkte jag ner till stan och åt lunch med Merdin, vi åt tacotallrik på Matcompagniet, mums! :)

Förresten, jag är sjukt trött på blogg.se! Det krånglar fan hela tiden, funderar på att byta till typ devote.se eller blogspot eller något, men det är så jobbigt haha.. Får se hur det blir med det! Typ igår eller iförrgår skulle jag skriva ett inlägg om ELLE-galan, men det funkade inte att ladda upp bilder, kunde inte heller ladda upp bilder från helgen.

Men här får ni 2 bilder från helgen iallafall:





Dåliga mobilbilder, men bättre än inget! Nu ska jag plugga, pusshej.


RSS 2.0