LIFE IS GREAT

Hemma efter två underbara veckor i Montenegro nu, men har inte tid att lägga upp bilder eller nåt för imorgon ska jag till Gotland, så idag har jag tvättat kläder och packat om, HÄR KÖR VI NON STOP! Sitter hemma hos Merdin nu, jag bor här för tillfället haha, gick och köpte mat på Spicy Hot nyss, ÄLSKA! Har tagit ca 500 bilder förresten så jag har en hel del att visa er sen, men de tar vi när jag kommer hem igen den 2. Sen är de inte långt kvar tills jag åker till Barcelona! WOHO.

Hoppas ni har de lika bra som jag och njuter av sommaren, vi hörs, PUSSSS!


MONTENEGRO UPDATE

Sitter po ett internetcafe nu, befinner mig i Plav just nu men har varit i Ulcinj tills for nogon dag sen och ska tillbaks dit ikvell eller imorgon. Jag har det jette bra verkligen! Badar, solar och festar typ varje dag. Jag trivs verkligen och jag elskar landet! Helt sjukt fint e det. Har treffat po massa folk man kenner fron Sverige och Norrkoping so det e kul, vi e ute ett helt geng varje kvell. Det enda som inte e bra e att jag saknar min familj och mina venner. Men vi ses snart! Uppdaterar sekert nogon mer gong, har massor me fina bilder o visa er ner jag e hemma! Ha de bra PUSS !

MONTENEGRO 10 - 26 JULI

Om några timmar (ca 3-4) drar jag till Sthlm Arlanda och kl 7 på morgonen går vårt flyg! Mellanlandar sen i Österrike och sen vidare till Montenegro. I'M SO EXCITED! Kommer hem den 26 men den 28 drar jag och Merdin till Gotland och stannar till den 2. SEN kommer jag att ha tid med er igen! ;) Nu ser jag fram emot två veckor med sol, bad, värme, PARTY och massa annat, woho! Men vi hörs, ni får ha det så bra! PUSSS


RESFEBER

Dom senaste dagarna har jag umgåtts med tjejerna, umgåtts med merdin och fixat massa inför resan. Har shoppat en hel del, bla underkläder, en skinnkjol, ett par militärgröna shorts, ett blommigt linne, en klänning och några andra småsaker. Har så mycket att göra nu, åker ju i övermorgon! Har lite smink kvar att köpa och sen lite nödvändigheter som shampoo, balsam, rakhyvel och sånt man också måste ha med sig! Måste förbi apoteket och köpa lite grejer också, och idag ska vi även växla pengar. Mycket att göra som sagt!

Nu ska jag snart göra i ordning mig lite sen kommer Merdin och hämtar upp mig så ska vi försöka fixa det sista, för imorgon kommer min farmor & farfar hit och dom träffar jag inte så ofta så då ska jag umgås med dom och min familj, sista dagen i Sverige för på lördag morgon åker vi. Snacka om att jag är nervös! Hatar att flyga också. Men det ska bli kul! Och jag kommer ha massa fina bilder att visa er när jag är hemma!

Hörs säkert imorgon, PUSS!


BLABLABLA

Igår kväll blev det att umgås med Zana, Nadja, Merdin & Esat. Och idag har jag varit på stan och shoppat med Medina & Merdin inför resan lite. Ikväll blev det en hemmakväll för mig, SKÖNT! Men just nu är det fullt hus här hemma med gäster och det är två småbarn här som springer runt och skriker så det är inte direkt så lugnt och tyst här. Men det är kul att ha dom här ändå, dom är så söta!

Ni får två bilder från en kväll för några dagar sen..

 

Dom här dagarna innan Montenegro kommer ja ha lite fullt upp, har massor saker som ska fixas o göras! Men vi hörs nog en del ändå säkert. PUSS!


LIVE LOVE LAUGH

Dom senaste dagarna har jag hunnit gjort massa grejer, bla varit på bio och sett Eclipse, varit på tjej/chill kväll, tjänat lite pengar på loppis (sålt massa kläder och sånt), varit och badat och solat i mårängen, fikat en massa osv. Sommaren är underbar!

Ikväll blev det först middag på Världens Bar, sen Halvars, sen en lång kvällsfika på Fräcka med merdin medina och sead. Trevligt! Sen åkte jag och merdin hem till mig och myste lite och snart ska jag kolla på The Hills!

Vet ni? Om exakt en vecka befinner jag mig i Montenegro. Hade nästan glömt att jag åker på lördag. Dags o börja tänka på packning osv snart ju.. Kul ska det bli iallafall!

Nu har jag letat efter min kamerasladd i rummet i typ 10 min men kunde inte hitta den, mitt rum är jättestökigt just nu hela mitt golv är täckt av kläder och det är jättesvårt o hitta saker här. Så inga bilder till er idag, men jag har massor att visa er någon annan gång när jag orkar leta lite mer.. Ni får en sommarbild från Varamon från förra året istället!



Hörs snart igen, puss!


UPDATE

Hello bloggen. Längesen jag skrev men det blev en hemmakväll för mig för första gången på länge känns det som så nu har jag tid att blogga lite.

Har hänt ganska mycket på kort tid så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men dom senaste dagarna har jag iallafall njutit av vädret, badat och solat (Varamon, Himpa, Vasa, Ågelsjön), umgåtts mycket med Zana Nadja & company haha, jobbat lite, umgåtts med älsklingen såklart, åkt på roadtrips lite hit och dit haha, och midsommar firades hos mig med god mat och goda drinkar tillsammans med Merdin, Zana och Admir + min familj! Det var jätte trevligt. Sen har det blivit många mysiga och sena sommarkvällar också.

 Har även shoppat en del, dom här två-tre senaste dagarna har jag kommit hem med mycket fint, bla min efterlängtade baseball jacka (har väntat på att den ska komma in i marinblått igen), en shortsdress i jeans, sololja från Hawaiian Tropic och andra hudvårdsprodukter, lite grejer på rean (söt blommig kofta från Bikbok, två söta linnen från Monki) och lite annat smått o gott! Orkar inte ta kort på allt.

Har endel bilder från dagarna som gått men orkar verkligen inte ladda upp, de tar sån tid.. Men en bild på mig från midsommar kan ni få haha, söt krans min mamma hade gjort till min syster va? Jag snodde den lite.. Min hand ser konstig ut på bilden men jag var inte beredd haha, och mitt hår ser mörkare ut i topparna men det beror på ljuset.. Så nu vet ni!



Kvällen har spenderats med Merdin och sen har jag kollat på massa avsnitt av The Hills säsong 6. Jag är CHOCKAD kan jag ju börja med att säga. För det första: Heidis utseende (man känner knappt igen henne). För det andra: Spencers beteende (trodde inte att han kunde bli värre än vad han redan varit tidigare, men han har ju fan blivit PSYK). Fyfan säger jag bara! Men underhållande är det, som alltid.

Hm ja.. Har inte så mycket mer o säga. Imorgon blir det förhoppningsvis att titta på Eclipse med tjejerna, hoppas!

Men nu ska jag fortsätta kolla på The Hills.. Sen blir det sleeptime. Vi hörs, puss!


RSS 2.0