Depress

Sitter i skolan, DEPRESS.. Har slutat för typ 10 min sen men det snöar som fan ute och min buss går inte förrän kl 4 och ingen jävel vill skjutsa mig hem, så aa vad gör man.

Igår fick jag hem min studentklänning, underbart fin är den! Tyvärr måste jag nog förbi skräddaren med den och fixa lite, den var lite för stor trots att de va minsta storleken. Men det är lätt fixat, hoppas jag..

Köpte även en annan klänning för någon dag sen, en jättefin vit från Elise Ryan. Visar bild sen i ett annat inlägg! Jag har börjat blivit galen i klänningar igen, hade en period för några år sen då jag använde klänning JÄMT så fort jag fick tillfälle, nu har jag varit i en period då jag bara vill ha jeans och topp eller shorts och topp ett tag men nu börjar min kärlek för klänningar komma tillbaka haha.. Dom senase 3 veckorna har jag köpt 4 stycken!

Just det, alla ni som undrade vart denna klänningen jag hade i Malmö var ifrån så vill jag egentligen inte ens skriva det. Alltså ni kommer säkert tycka att detta låter jättekonstigt, och jag har egentligen inte något emot sånthär men måste ta upp det ändå, för det börjar bli överdrivet och då vill jag knappt skriva vad jag har köpt mina kläder eller skor. Det är nämligen så att det finns vissa personer som köper EXAKT likadana kläder och skor som jag gör. Jag vill inte skryta eller något men det är faktiskt så. Till och med saker som jag har köpt i andra städer som bara finns där har dessa personer lyckats få tag på. Först trodde jag att det bara var slumpen men sen blev det överdrivet och jag förstod att det låg något annat bakom. Jag tror absolut inte att dom vill vara som mig eller något det får ni inte tro, dom gillar väl bara min stil. Och självklart tar jag det som en komplimang, men ärligt talat hur kul är det då och ha exakt samma kläder? Det blir för mycket också, jag tycker att det börjar bli pinsamt och speciellt när jag ändå är bekant med dessa personer. Absolut inte vänner, men jag ser dom ganska ofta om man säger så. En annan sak om man verkligen råkar ha exakt samma stil och smak men jag tror ärligt talat inte att de här personerna hade köpt kläderna om dom inte hade sett dom på mig. Låter jättefel när jag säger det så här men jag orkar inte bry mig. Vad tycker ni om detta? Alltså självklart får alla ha på sig vad dom vill och köpa vad dom vill, men om ni tänker er att dessa personer köper exakt samma varje gång jag köper något nytt kanske ni förstår mig.. Men skriver vart den är ifrån i ett inlägg ikväll med bilder och så, för självklart har jag inget emot att ni andra får veta vart den kommer ifrån :)

Fick höra av en lärare i skolan idag, eller det är min mentor egentligen att jag är lik Elena Gilbert i Vampire Diaries, haha så söt lärare som säger det då! Det stämmer ju tyvärr inte alls men fyfan vad hon är söt det är helt sjukt, Nina Dobrev som spelar Elena alltså.. Eller hur? Love her!



Sorry för konstigt och rörigt inlägg men jag skriver bara lite har tråkigt haha! Puss


Färga/bleka ett plagg?

Någon som vet om man kan färga eller bleka ett gräddvitt plagg till kritvitt? Och hur gör man? Ni brukar ju veta det mesta så frågar er haha.. Har hört att det går men att risken är att det blir fläckigt och typ missfärgat? Tacksam för svar!



Malmö

Förfestar på hotellrummet och snart blir det Dado Polumenta konsert!

 

 

 


Don't worry about people from your past, there's a reason they didn't make it to your future


Jag har kommit fram till att jag har kommit till en tid i mitt liv då jag hellre är själv än o va med falska människor. Jag har insett att jag inte ska lägga ner någon energi på sådana människor för det påverkar bara mig negativt. Alltså, jag har mina närmsta vänner som jag litar på och älskar och dom är dom enda jag behöver. Jag skiter verkligen i alla andra, jag bryr mig inte om någon annans liv längre än mitt eget, min familjs, mina närsta vänner och min pojkväns. Alla andra får göra vad fan dom än vill och jag är så trött på allt skitsnack och alla falska människor i den här staden. Tyvärr har jag råkat ut för väldigt många falska människor i mitt liv och jag har blivit sårad många gånger. Men det har gjort mig starkare och till den jag är idag. Jag litar inte längre lika lätt på människor men det har också gjort att jag kan lättare märka vilka som är falska och vilka som är äkta och det ser jag som en bra erfarenhet. Jag säger inte att jag själv är perfekt, men allt detta som hänt mig har verkligen gjort mig till en bättre människa och nu vet jag att jag förtjänar bättre än så här!

 Jag har bestämt mig för att ändra många saker i mitt liv, som Natacha Peyre skrev på sin blogg: "My new thing is to delete people in my life that brings bad energy. I rather be alone than in bad company!" Precis så känner jag!


Dags att titta framåt istället för bakåt, känner på mig att 2012 kommer det hända massa förändringar i mitt liv som påverkar mig positivt, och detta var bara en liten del i det!

Så nu säger jag så här, never regret anything and don't ever look back. Let's move on!





Svar på era frågor/kommentarer

Anonym om Solarieöarna:
Solar du med smink? :O

- Jag solar inte med smink på ansiktet, aldrig med foundation, puder eller liknande men på bilden har jag mascara. Går ofta till skolan med bara lite mascara och inget annat!

Anonym om Plugg:
Faaan vad snygg! vad är det för tröja? visa bättre bild? :D

- Tack! Jag har på mig denna blus från H&M på bilden:



Sandra Persson om NYTT I GARDEROBEN:
Hej! Jag undrar om du vill sälja den gula/guld tröjan från gina tricot?

- Vilken gula/guld tröja? Förstår faktiskt inte vilken du syftar på så jag vet inte?

ri om For sale:
Du vill inte skicka en bild hur byxdressen sitter på ? :)

- Jo det skulle jag kunna göra, men det beror på vilken av byxdressarna för den beige från H&M är redan såld, men den bruna finns kvar :) Så återkom om det var den bruna du var intresserad av!

Anonym om YOU JUST DON'T GET IT:
hej carro, var snäll och ta bort arlinds bild på din blogg, vill inte att den finns ute här tack! / hans flickvän :)

- Hej, tycker att den här kommentaren är rätt onödig med tanke på att jag inte ens vet vem du är men klart jag kan ta bort bilden om den stör dig så mycket :) Tycker dock att det borde komma från honom och inte dig. Det vore trevligt om du kunde kommentera med namn nästa gång tack för jag känner inte ens dig.


Vill ha!

Rayban aviators gold - dom perfekta solglasögen, ett måste för mig när våren kommer! Ska lätt betala lite mer den här gången för ett par solglasögon än vad jag brukar för dom här är pefekta. Dom ska vara i största storleken size L.





2. Louis Vuitton Neverfull - no words needed egentligen, men som jag alltid säger, den perfekta väskan utan tvekan! Längtar till den dagen då den är min.. Perfektion!

vuitton-neverfull.jpg


Studentklänning & skor - check!

Studentklänning och skor beställda! Jag kanske är ute tidigt men jag vet precis vad jag vill ha och det kommer bli perfekt! Jag kommer se ut precis så jag alltid föreställt mig och jag har drömklänningen och drömskorna, kan det bli bättre? Nu fattas bara en perfekt balklänning, men det ska jag också börja leta efter snart.. :)

Jag är sån som gillar att ha sånna här viktiga saker gjorda, så jag slipper ha panik i sista sekund. När klänningen och skorna är klara (som enligt mig är de viktigaste av allt på studenten), kan jag fokusera på andra roliga saker! Men som sagt, nu är det bara balklänning kvar och jag har redan bokat tid för sminkning på Make up store innan balen. Sen ska jag shoppa massa snygga outfits till studentveckan när jag åker till England i mars!

LÄNGTAR! ..



Skola

Sitter i skolan, har naturkunskap. Boring.. Efter skolan ska jag träffa mina älskade tjejer och ta en fika på stan! Vi hörs senare pusspuss


New

Gjorde precis en tillfällig enkel bloggdesign. Var så trött på min förra så jag va tvungen o byta snabbt, haha.. Kommer nog komma en hel del ändringar och så småningom en annan header men så länge får det va den här, så himla krångligt o hålla på med designen ju..

Too much clothes..

Jag håller på o få panik, det ligger högar med kläder i mitt rum som jag bara vill få bort. Har försökt rensa ut det jag inte använder och det är typ ALLT som finns i mina garderober haha. Har så mycket kläder jag vill sälja, har lagt upp en del nu på köp & säljsidan "Vuxenkläder i Norrköping" på Facebook, så om ni är intresserade är det bara att gå in där o kolla. Men jag har så mycket mer jag vill sälja, vill få plats med nytt och fräscht nu till våren och sommaren. Utan och överdriva använder jag kanske kläderna i EN av mina FYRA garderober, förstår ni då eller..

Kan inte ni bloggläsare komma hem till mig någon dag och köpa massa kläder superbilligt av mig?! Haha, det vore fan skönt.. Skulle ju kunna ställa mig på någon loppis eller något, men ärligt talat vem orkar det då? Och sen vill jag inte ge bort kläderna heller, för allt har jag liksom köpt för mina egna pengar och jag vill tjäna lite pengar på de gamla kläderna så att jag kan köpa nya, annars känns det verkligen som bortkastade pengar.. Hm what to do..


Queen B, the worlds greatest













Beyoncé’s 6th music video of the year for, Party






Yesterday

Hade en underbar födelsedag igår! Först blev jag firad av familjen på morgonen, dom sjöng för mig och jag fick presenter. På kvällen var alla mina bästa hos mig, vi drack, åt och umgicks bara och sen gick vi tjejer vidare till Cromwell och drack lite till och sen Puls, lyckad kväll! Tack mina fina vänner för igår och för alla gratulationer! ♥


Happy birthday to me!

Idag fyller jag 19 år, det ska firas ikväll!


Michael Kors

Älskar min nya klocka! Den är i färgen rosegold och kostar 2995 kr.










Solarieöarna


True


Final countdown studenten!



Horoskop

Sitter och läser ELLE på rasten i skolan, hittade en artikel som heter "Så blir ditt 2012" och mitt horoskop stämde precis in på mig och hur jag vill att det ska bli. Iallafall det som står under "LIVET". Va tvungen o ta bild för o visa er.


Black pumps

Jag har letat jättelänge efter ett par perfekta svarta pumps. Jag älskar pumps och mina svarta favoriter från Shoes By Teddy börjar bli riktig slitna, så jag har letat i några månader efter ett par nya, både i affärer på stan och på Internet. Har fortfarande inte hittat några perfekta, har hittat ett par på Nelly som är helt okej som jag funderar på o beställa, men jag vill egentligen leta ännu mer tills jag ett par finare. För svarta pumps kan man ju ha till allt och jag vet att jag kommer använda dom väldigt mycket, därför kommer dom ju antagligen bli slitna ganska fort. Kom på förresten att jag faktiskt har hittat dom perfekta, men dom är lite för dyra för mig just nu.. Rebecka Stella for Nelly pumpsen som ser ut så här:

Jag vill att pumpsen ska vara cirka 14 cm klack och ca 3-4 cm platå. Helst ska klacken vara lika smal hela vägen om ni förstår vad jag menar, som på pumpsen ovan, gillar inte längre när klacken är tjock däruppe och blir smalare nedtill. Svårt att förklara men gillar när hela klacken är i samma tjocklek iallafall.

Gillar egentligen Have2haves pumps, men blev inte helt nöjd sist jag beställde därifrån så jag undviker helst den hemsidan i fortsättningen. Men vet ni vart det finns ett par snygga svarta pumps som passar in på min beskrivning haha och inte kostar mer än typ 500 kr?

Är även ute efter ett par snygga beige pumps men det kan vänta några månader till, ett par svarta behöver jag typ NU..


Plugg

Kom hem för ett tag sen, ligger i sängen och vilar. Börjar bli dags o ta tag i plugget nu!

 

Hittade en rolig webcam bild när jag ligger och posar på golvet haha..


Söndag

Jobbade igår så idag är jag ganska seg. Har bara legat i min säng, kollat på Vampire Diaries och pluggat. Den här veckan blir det mest plugg, tråkigt.. Har ett prov på onsdag, ett seminarium på torsdag och en redovisning på fredag. Så jag måste plugga typ alla dagar den här veckan. Men ser fram emot helgen iallafall, fyller ju 19 på lördag! Då ska det firas och festas med mina fina vänner.

Har faktiskt ganska mycket o se fram emot nu, bland annat då min födelsedag, sen 27-29 januari kommer jag åka till Malmö och bo på hotell där i två nätter, gå på Balkan konsert, festa och shoppa. Den 24 mars åker jag på kryssning med tjejerna för o fira att Sandra har fyllt 18 och den 28 mars åker jag till England!

Har haft en ganska seg helg, i lördags blev det myskväll med Merdin vi såg på två filmer, Rise of the planet of the apes och Insidious. Båda var bra! Igår gick jag upp och tog en lååång promenad ute i solen, gick i typ en timme, jätteskönt! Sen gick jag och åt med familjen på restaurangen mittemot, Värdshuset Lövstad Slott och sen igår kväll/natt jobbade jag ju.

Men nu ska jag åka och äta någonstans, vi hörs puss!


Fredagsmys

Så skönt med helg! Har precis ätit tacos och ser fram emot en riktig myskväll nu, ska se någon bra film och äta massa gott. Mysig fredagskväll :)

Idag har jag iallafall gått i skolan, tagit en mysig fika med tjejerna och sålt en del kläder, känns jätteskönt. Behöver verkligen rensa ut mina garderober, vill få plats med nya fina vårkläder nu ju! Jag har fyra proppfulla garderober som svämmar över hehe, därför försöker jag sälja massor nu..

Men vi hörs senare eller imorgon, ha en bra fredagskväll! Puss




Natacha Peyres stil

Har sagt det förut och jag säger det igen, älskar hennes stil! Skulle kunna kopiera dom här outfitsen rakt av. Inspiration!













IMG 7687 734x978  Outfit of the day!


Fråga

Anonym om Din Sko:
Såg dig i skolan igår i en skitsnygg pälsväst som såg äkta ut, vart är den ifrån?

- Den är köpt i en pälsbutik i Stockholm som jag inte vet vad den heter. Och ja det är äkta päls. Så här ser den ut iallafall:


Din Sko

Har småshoppat ganska mycket på senaste tiden, kommit hem med nya saker typ varje dag. Har bland annat köpt lite bastoppar från Gina, ett par skor från Din Sko, en blus från Vero Moda och en kofta från H&M.

Dom här skorna från Din Sko är nog det köpet jag är mest nöjd med, perfekta vardagsklackar med snygga detaljer.


Midcut boot


Har förresten köpt typ alla mina skor på Din Sko den här hösten/vintern, tycker dom har haft riktigt snygga skor!


I'm drunk on love and nothing can sober me up




Har inte så mycket mer o säga än att jag har ångest och jag tror alla vet varför so no words needed.. Nu blir det filmmys!


Jones & Jones

Nu är den här underbara klänningen äntligen min, hur fin är den inte?! Älskar den. Kommer vara perfekt sen i vår och sommar till fest och lite finare tillfällen.



For sale

Har lagt upp dessa kläder till försäljning på Facebook i gruppen "Vuxenkläder/skor/accessoarer i Norrköping" och tänkte se om någon av er här kanske också är intresserade av kläderna.

Vit spetströja från Bershka, storlek S. Använd ett fåtal gånger. Pris 100 kr.




Skinnväst från H&M, storlek 34. Nypris 400 kr, använd 1-2 gånger. Pris 200 kr.



Leopardtröja från Ginatricot, storlek XS/S. Pris 50 kr.



Baseballtröja från Ginatricot, storlek XS. Pris 100 kr.



Brun shortsdress, storlek XS. Pris 100 kr.



Beige stickad tröja, storlek S. Pris 100 kr.



Paljettröja från Bikbok, storlek M. Pris 100 kr.




Prickig tröja från Bikbok, storlek M/L. Pris 50 kr.



Grå kavaj från H&M, storlek 38. Pris 100 kr.


2012 WISHES





Tumblr_lwatk0itev1r86we0o1_500_large



2012 Wishes ♥











wish 2012 

wish 2012 


Blond eller brunett?!

Jag är jättesugen på att färga mitt hår riktigt mörkt. Alltså mörkmörk brunt, nästan svart. När jag kollar på snygga kändistjejer osv är alla dom jag tycker är vackrast brunetter, tex Adriana Lima, Megan Fox osv. Brunetter är fan snyggast alltså! Man får ett mer mystiskt och exotiskt utseende. Mörkbrunt är ju min naturliga hårfärg och egentligen vill jag ju ha det, men alltid när jag går från mörk till ljus så ångrar jag mig och blir så småningom alltid ljushårig igen. Men det skulle ju i och för sig vara bra för mitt hår också.. Jag vågar inte färga men jag vill. Vad tycker ni?!

Jag tänker mig ungefär den här färgen:









 Jag vill ha den här riktigt mörk bruna färgen som nästan är svart och jag vill ha ett djup och liv i färgen om ni förstår, det ska se glansigt, fräscht ocn nyfärgat ut.. Nu när mitt hår har växt lite kan jag tänka mig att det skulle se riktigt snyggt ut, men problemet är bara att sist jag färgade mörkt så ångrade jag mig så himla mycket och ville bara bli ljushårig igen.. Jag har verkligen beslutsångest.


Jag har hamnat i koma




















Nyår

Nyår spenderades i en lokal med god mat och dricka och massa härligt folk. Hade jättekul verkligen! Förutom god mat och dricka och härligt folk blev det även massa dans, fyrvekerier och en nyårskyss på tolvslaget av mitt hjärta. Det blev ett lyckat nyår iallafall! Här är lite bilder.











Kommer mer bilder när jag fått dom!


Thoughts about 2011

Jag har haft ett bra och händelserikt år. Jag har fyllt 18 (vilket faktiskt fick livet att bli lite roligare), varit utomlands fem gånger (England, Thailand, Danmark, Kroatien, Spanien) och dessa resor har nog varit årets höjdpunkter. Att resa utomlands är bland det bästa jag vet! Resan till England innebar massa shopping, som ju är ett av mina största intressen och London har utan tvekan världens bästa shopping av alla de städer jag har varit i så den resan var grym! Thailand var underbart som alltid, hade en lugn familjesemester där med massa sol och bad och sånt behövs faktiskt bland. Bara 3 veckor bort från allt och alla och bara komma till ett lugnt paradis där tid inte spelar någon roll (vad töntigt det lät men det är fan så i Thailand, alla är jätte chill där verkligen). Danmark var en mysig kort weekendresa med familjen och Merdin, kul att bara få se lite nya platser ibland, en spontan roadtrip till andra städer/länder kan verkligen vara skitkul och ibland kan det vara så skönt att komma bort och byta miljö lite om så bara för några dagar. Kroatien var en galen partyresa med massa roliga människor från skolan och jag måste nog säga att den var den roligaste resan av alla, Kroatien var förresten sjukt fint! Spanien var en romantisk semester med min fina pojkvän, den resan kunde inte heller ha blivit bättre. Jag har sett många nya platser och träffat många nya människor det här året iallafall. Vissa personer har även blivit viktigare än andra under året. Jag har kommit väldigt nära mina älskade vänner, världens bästa tjejgäng och ni vet precis vilka ni är. Jag är så otroligt glad över att jag har er! Har även som man alltid verkar göra lite då och då glidit ifrån vissa personer och tappat kontakten med en del, men har lärt mig att det är sånt som händer och att det inte finns så mycket att göra åt det. Är det meningen att personen ska finnas i ditt liv hittar ni tillbaka till varandra! Så 2011 har verkligen varit ett händelserikt år, väldigt mycket drama och liknande också och det är något jag hoppas slippa framöver.

Lite blandade bilder från året:













































Men ändå så hade jag nog mycket högre förväntningar på det här året.. Trodde att jag skulle göra så mycket mer och det är mycket jag faktiskt ångrar att jag inte har gjort. Jag hatar att ångra saker, jag brukar ju alltid säga "no regrets" och att man ska blicka framåt istället för bakåt. Men jag ångrar inte saker jag har gjort, utan saker jag faktiskt inte har gjort. Det är som man brukar säga "you will be more disappointed by what you didn't do than by what you did". Och lite så känner jag just nu när jag tänker tillbaka på mitt 2011, jag har så många mål och drömmar som jag vill uppnå och uppfylla och som sagt massa saker jag hade velat gjort i år som jag inte gjorde. Men jag har väl egentligen bara mig själv och skylla varför jag inte har gjort dom här sakerna som jag egentligen vill göra. Men det känns som att det är något som håller mig tillbaka och typ stoppar mig från att verkligen följa mina drömmar och så, och jag vet nog vad vissa av dom anledningarna är egentligen, tex skolan och även andra saker som jag inte orkar ta upp i bloggen just nu.

Men nu ska jag sluta blicka bakåt och se fram emot 2012 istället, som jag faktiskt tror och hoppas att det kommer bli mitt bästa år hittills! Jag tar studenten och slutar skolan vilket innebär frihet för mig. Jag kan äntligen göra vad jag vill, jag vill jobba och tjäna pengar, resa och uppleva. Jag har en del mål jag vill uppfylla det här året, jag vill tex resa ännu mer och se massa nya platser! Att åka till USA är något jag verkligen vill, för mig är det typ "drömmarnas land" och jag vill så gärna åka till Los Angeles, eller ja egentligen vill jag flytta dit men en bra idé kanske vore att besöka landet och staden innan jag verkligen bestämmer mig för att flytta dit.. Men en dröm jag har är iallafall att flytta dit och plugga i något år. Så vi får se om det blir det här året eller någon annan gång i framtiden. Har även massa "nyårslöften" i år, tex att börja träna seriöst redan nu i januari och att verkligen satsa på skolan det sista halvåret som är kvar.

Kanske blev ett osammanhängande och rörigt inlägg men jag skrev bara exakt vad jag fick upp i huvudet haha. Ett inlägg om min nyårsafton och mitt nyårsfirande kommer senare eller imorgon!

 


Gott nytt år!

Tumblr_lx166obuup1qfn9ofo1_500_large


RSS 2.0