- Favorit låtar just nu.








- Min kväll.

Hmja, min kväll har bestått av kebab ätande, chips dipp & godis ätande, tv (medium) som förövrigt var sjukt spännande & film. Snart blir det ytterligare än film, riktig mys kväll med min syster.

Jag för ungefär 3 timmar sen i pizzerian.



Jag i sängen när jag såg på Medium nyss.



- Sommaren 08.

Eftersom bloggen blir roligare med lite bilder tänkte jag lägga in lite bilder från i somras :) Enjoy!



Olly & jag i Thailand, bästa resan ever.



På ett diskotek/bar i Thailand, OM vi hade kul.





Poolen & havet.



Älskar denhär bilden på oss.



När vi kom hem gick vi mycket på utebion på kvällarna.
Sommaren tillbringades mycket med dom här 2, nava & olly.




Vi rökte väldigt mycket vattenpipa också, varannan dag typ haha.



Ett tag var det faktiskt fint väder i Sverige, då solade och badade jag väldigt mycket.
Här i Varamon i Motala.



Det slutade med att jag såg ut såhär, BROWNIE! :D



Tillbringade mycket tid på himpa med massa folk.
Låg och solade, badade, rökte vattenpipa & hade de skönt.



Var på The Voice 08 i Sthlm, GALET kul!

Nu orkar jag inte lägga in mer bilder :)

- Torsdag.

Idag ska jag som sagt sitta barnvakt till min älskade lillasyster, kulkul. Är så avundsjuk på mamma&pappa som ska på James Bond premiären med för&efter mingel på Grand Hotel och sen får dom också sova där helt gratis. Jag vill meeee! Menmen, får sitta hemma ikväll istället. Dagarna som är kvar på lovet händer det antagligen lite roligare saker. Fredag blir det nog att festa, sen på lördag är det bajram cup i ektorp & på söndag ska jag ut och titta på vår nya lägenhet. Och om jag inte nämt det i bloggen ska vi flytta snart. Uppdaterar senare, PUSS. 

- Goodnight.

Tänkte skriva ett sista inlägg nu innan jag går och lägger mig. Imorron ska jag va barnvakt haha, eller ja på kvällen, så nu vet ni vad jag ägnar min kväll åt. Inte så kul kanske, men merdin jasse & emil kommer och håller mig sällskap :) Blir nog playstation 3 spelande, film & mys.

Lovar att det kommer komma mer bilder här i bloggen framöver, både på mig & vad jag gör om dagarna och sådär. Menmen, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sådär, sovgott :)

- Me, myself & I.

Jag inte har så många läsare justnu eftersom jag precis har börjat blogga igen, dom som läste min blogg förr (Caaaroline.blogg.se) vet ju vem jag är, men kommer antagligen få en hel del nya läsare nu när jag har en annan blogg, så tänkte berätta lite om mig själv.

Jag heter Caroline Ståhl, 15 år, bor i Norrköping. Jag älskar att shoppa, några av mina största intressen är kläder och skor och allt som hör till. Jag är en riktigt shopaholic, varje gång jag är nere på stan (ofta flera gånger i veckan) har jag med mig något nytt hem. Annars älskar jag att umgås med mina vänner & min pojkvän Merdin :) Jag är en rolig glad och positiv tjej som oftast ääälskar livet, skrattar och pratar mycket & älskar att lära känna nya människor och umgås med folk. Men jag har också mina dåliga dagar som antagligen kommer märkas här i bloggen. Den här bloggen kommer att handla om mina dagar, mina tankar och funderingar, kommer skriva ner mina känslor och händelser i mitt liv. Kommer också ta med mycket om mode, kläder och mina inköp jag gör. Jag har usprung från från Thailand & Usa men är mest svensk. 25% thailändare, 25% amerikan och 50% svensk. Så jag är en riktigt blandras haha ;) Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, jo jag går i nian nu, och är SJUKT skoltrött. Även fast jag har höstlov nu känner jag redan nu att jag inte kommer orka med enda till jul .. endå är skolan något jag tycker är väldigt viktigt och jag gör alltid oftast mitt bästa .. när jag orkar. Just nu har jag ganska bra betyg, men jag vill höja mig i dom flesta ämnena. Så ni får vänja er vid att jag kanske inte kommer uppdatera så mycket alla skoldagar, dom går åt till plugg och brukar vara så trött efter en skoldag. Om ni undrar något mer är det bara att fråga :) PUSS.

- Design ..

Okej, som ni ser håller jag på och leker lite med designen, eller jag&jag det mesta har Olly hjälpt mig med (a) Är nöjd med bakrunden och texten & allt sånt, men det mesta andra ska bort, headern ska ändras helt och jag vill ha en hel del ändringar här & där. men det här duger så länge, det andra får komma med tiden :)

Gud vad kallt det är ute nu, det är ju verkligen vinter. Jag har börjat använda min tjocka peak performance jacka eftersom det är så kallt, den är så mysig och så skönt att inte behöva frysa!

Ska försöka komma igång med bloggandet på allvar nu, har saknat det så mycket så jag tycker faktiskt att det ska bli kul :) Hoppas att ni uppskattar det också. Menmen, snart kommer ni iallafall få se en snygg design och en hel del mer updates. Puss!

- Höstlov.

Andra dagen på lovet nu då, allt känns så segt .. jag sover typ 12 - 1, ligger i sängen i några timmar, sitter vid datorn, sätter på en film, fixar mig, går ut när det blivit mörkt (7-8 ungefär) hittar på något, träffar folk, går hem och lägger mig och sover sen börjar allt om igen. Så ser det ut när man inte varit i skolan på 3 veckor :) Menmen, snart kommer olly hit, ska umgås lite med henne, sen ikv får jag se vad som händer :) Om någon som läser kan hjälpa mig designen skulle jag bli jätteglad, skriv en kommentar isåfall! Puss.

- Pic's.

Tänkte att ni som inte har någon aning om vem jag är eller hur jag ser ut skulle få 2 bilder :)
Båda bilderna är ganska så nytagna (somras typ.)




- Caaaroline.blogg.se

Glömde säga förut att jag skrev under namnet Caaaroline.blogg.se förr, så att alla vet (:
Nu blir det idol tittande, får ta tag i dehär me bloggen lite senare när jag har mer tid.
Ha en bra kväll, redan fått några läsare igen, så kul, puss på er <3

- I'm back.

Jag har inte bloggat på ett halvår nu kanske, men kunde inte hålla mig borta längre haha (:
Hoppas mina gamla bloggläsare hittar tillbaks till mig, & några nya också såklart. Kommer nog ta ett tag och komma igång som förut igen, design och allt sånt kommer komma senare. PUSS.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0