- CHANEL

Igår fick jag en påse som såg ut såhär:



Och den innehöll:





Den är så snygg! Precis en sån jag ville ha, tack bästa moster. Den är ju dock fake såklart, ni kanske tycker att det är lite konstigt att jag blir så glad över en fake Chanel väska från Thailand, men den här ska tydligen vara en BRA kopia med bra kvalité som är lite dyrare än andra sämre kopior. Ni ska veta att endel bättre kopior med bra kvalité i Thailand är ganska dyrt. Men det mesta är superbilligt! Svårt att få tag på en sånhär i Sverige också..

Jag fick även en Juicy Couture plånbok & lite nitarmband. Ni som inte vet vad Juicy Couture är borde gå in och titta på Google, dom har riktigt fina smycken, väskor osv. Det är ett ganska känt (och dyrt) märke som framförallt (enligt vad jag vet) är känt för sina mjukisdressar som många kändisar går runt i.



- Min kväll

Kvällen igår började hos Dajana, sen drog vi vidare till lägenheten i Djäkne där vi fixade oss och förfestade lite. Sen kom Merdin och runt 10 gick vi till bosniska klubben. Rolig kväll med bra musik och mycket dans, men tyvärr spårade det ut lite väl mycket HAHA.. Och idag mår jag som jag förtjänar, men jag är glad ändå! :)

Idag har jag bara sovit, städat i lägenheten och pluggat lite. Min moster och hennes man har kommit från Thailand nu! Så dom har varit här typ hela dagen, men dom stannar bara tills på fredag.. synd. Jag fick jättefina presenter, ska visa er det bästa sen.

Förresten, idag är ju det första advent. Sjukt vad snabbt tiden går! Nu är det bara 3 skolveckor kvar till lov, så skönt!

Bilder från kvällen:













.. & till sist, en puss från mig till er!



Just det, jag har på mig:
- Klänning från Ginatricot
- Skinnjacka från Ginatricot
- Halsband från MQ
- Skor från Nelly
Sen vanliga nylonstrumpbyxor och lite armband och ringar.


- Beställa?

Funderar på att beställa hem denna snygging:



Kanske till nyår eller något. På jul ska jag iallafall ha en röd klänning! Men på nyår vill jag ha svart eller silvrigt. Har kollat in en tight paljett klänning också, HELA är i paljetter. Men jag får se. Denhär är iallafall tight och snygg i satin, med diamanter på sidan, snyggt att den är enaxlad också! Vad tycker ni?


- Balkan music

Som ni kanske vet brukar jag gå mycket på balkanfester & konserter. Många av er bloggläsare undrar varför, och den största andledningen till det är väl att min pojkvän är från Montenegro och min bästa vän från Kroatien, så det har blivit att jag har följt med dom. Sen gillar jag musiken jätte mycket också, och det är alltid massor av trevligt folk!

Jag har några låtar jag verkligen ÄLSKAR, och tänkte dela med mig av dom till er, för dom är verkligen bra, sjukt mycket bra partylåtar finns det! Även fast jag nästan inte fattar någonting kan det ju vara kul att lyssna på något annat än engelsk & amerikansk musik ibland, eller hur? :)

En låt jag hörde för första gången typ igår eller iförrgår som jag blivit helt totalt KÄR i, är den här, lyssnar på den hela tiden, man blir så glad!

Funky G - Kafana na balkanu





En gammal favorit som jag lyssnat på väldigt länge och aldrig tröttnar på. Och jag kan den faktiskt utantill haha!  Hennes konsert har jag varit på, den bästa jag varit på eftersom jag faktiskt kan några av hennes låtar! Aspirin är absoluta favoriten!

Seka Aleksic - Aspirin




Här är även 2 till låtar av henne som är bra:

Seka Aleksic - Boli stara ljubav



Seka Aleksic - Impulsi




Min favorit grupp från Balkan, DJOGANI. Sjukt bra partymusik här också! Hoppas dom kommer till Sverige snart. Har 2 favoritlåtar av dom.

Djogani & Mile Kitic - Nema vise cile-mile





Djogani - Ne veruj



Sen får jag inte glömma Dara Bubamara, hon gör också jättebra låtar! Tex dom här 2:

Dara Bubamara - Zidovi



Dara Bubamara - Mami Mami



.. & till sist två till bra låtar av Funky G.

Funky G - GAD



Funky G - Leti leti



Nu fick ni mycket bra musik!


- Saturday

Nu har jag äntligen vaknat till liv.. så skönt att få sova ut! Ligger fortfarande i sängen.. vill aldrig gå upp haha. Ska nog ner till stan om några timmar, förhoppningsvis shoppa lite, om jag hittar något. Sen ikväll blir det partyparty!

Vi hörs senare! PUSS


- Kärlek

Över 3 år nu..

    
       

Volim te ljubavi moja!


- Thank god it's friday

SÅ SKÖNT MED FREDAG! Är helt slut efter denhär skolveckan.. men nästa & nästnästa är fan ännu värre.. Vanlig skoldag idag, eller nae inte riktigt, hade inte någon idrott (har inte haft idrott på en MÅNAD eller nåt) för vi skulle gå och kolla på någon match som Kungsgård IF eller vad dom heter spelade i Vrinnevi där vid Jönsbergska.. TRÅK! Hade spanska prov också, det gick ganska bra tror jag.. Idag var det "röda dagen" i skolan, alla skulle ha något rött på sig. Det var många som verkligen gick in för det och var röda från topp till tå, men jag nöjde mig med en röd tröja, röda läppar & röda naglar. Inte ofta jag klär mig i rött ska ni veta! Men det var roligt att så många hade gått in för det. Slutade vid kvart över 2, då kom mami och hämtade mig så åkte vi hem, och hon gjorde toast till mig&henne, sjukt goda var dom - philadelphia, tomat, salami, rödlök & ruccola! MUMS.

Helgen är planerad, skönt. Ikväll ska jag bara vara hemma och ha fredaysmys som vanligt, med idol, taccos och en massa annat gott. Imorgon blir det PARTYPARTY, woho! Sen på söndag blir bara att vila och plugga. Sådär ser en perfekt helg ut för mig!

Tog lite bilder på mig nyss för att ni ska få se min röda outfit..









Man ser inte så mycket, men jag har på mig:
- Röd pösig tröja från Cubus
- Skinnväst från H&M
- Halsband från MQ
- Armband från olika afärrer
.. & till det hade jag svarta sammetstights & converse, sen min skinnjacka över.

 .. JA, jag är medveten om att alla bilder ser likadana ut och att jag putar med mina läppar jämt, I LOVE IT :D PUSS!


- Onsdag

Idag har jag varit i skolan som vanligt, hade som sagt bara 1 lektion, datakunskap. Sen var det teater i Kulturkammaren, "Om flickor kunde döda" hette den och den var väl helt okej, men precis som dom flesta teatrarna vi brukar gå på med skolan var den helt psyk ibland, och ofta fattade man ingenting. Menmen! Den var 2 timmar, så vi fick sluta kl 3. Då kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem, sen efter ett tag kom Merdin hem till mig, han hjälpte mig att plugga lite till spanskaprovet, sen tog vi det bara lugnt och vilade resten av tiden tills han tog bussen hem kl 7.

OH! Blir så irriterad för jag har inget att blogga om, satt i typ 10 min och stirrade på skärmen innan jag började skriva det här. SÅ tråkigt att läsa om mina skoldagar för er ju! Jag hatar att läsa såna bloggar som bara skriver om sånt själv.. MIN BLOGG SUGER JUST NU! Får inga kommentarer heller ju, så himla TRÅKIGT. Men det beror väl kanske på att min blogg är så tråkig justnu.. Aja, blogglusten kommer väl förhoppningsvis tillbaka snart..



Nu ska jag plugga.. vi hörs. PUSS!


- Nkpg Streetstyle


Vad har du på dig?

- Mina leggings är från  Bikbok, skorna är Converse, tröjan och skinnjackan är från Gina Tricot, sjalen är köpt på H&M, halsbandet är köpt på MQ och armbanden är från lite olika affärer.

Nu finns jag på hemsidan! Haha, inte världens snyggaste bild men den duger!
www.Nkpgstreetstyle.tk

- Tisdag

OOOH! Skrev nyss ett lååångt inlägg men råkade radera allt så nu är jag skitsur. Men, jag börjar väl om då.

TRÖTT. Första skoldagen på några dagar idag och jag är helt slut. När jag kom hem från skolan satte jag mig och kollade på Ghost Whisperer & One Tree Hill, sen blev jag så trött så jag gick och la mig i sängen och däckade direkt, sov i 3 timmar. SKÖNT. Vaknade av att mamma väckte mig och sa att jag skulle komma och äta. Nu sitter jag och kollar på Ugly Betty, sen efter är det bästa DHW & sen sovtime..

Imorgon har jag bara en lektion som börjar kvart i 10 sen ska vi på teater i kulturkammaren, kulkul :) Får förhoppningsvis sluta direkt efter det. Då blir det hem och plugga inför spanskaprov på fredag!

Juste, idag blev jag fotad för Norrköping Streetstyle, HAHA så pinsamt. Det är ju några från  Kungsgård som "håller i det", så dom kom och frågade mig på rasten om jag ville va med. Först tackade jag nej, men dom tjatade lite så då gick jag med på det till slut. Tycker egentligen inte om att bli fotad sådär, känner mig så fånig och obekväm. Snart kommer väl bilderna upp på hemsidan, hoppas dom blev bra. www.Nkpgstreetstyle.tk

Avslutar med en skön låt som jag lyssnat på hela dagen idag!




Hörs imorgon, PUSS!


- Nytt

Det här var ett tag sen nu jag köpte, men har inte visat det er än, men ni har ju sagt att ni vill se all min shopping så here you go:




Världens mysigaste pälsmössa från H&M och skinnhandskar med nitar på från Wedins (inte skoaffären, utan dendär andra som säljer väskor, smycken & sånt). Minns tyvärr inte vad dom kostade!

.. Har även massa mer saker jag köpt på senaste tiden, bla 2 klänningar, lite nya leggins&byxor, smycken och andra småsaker som jag inte visat. Men det kommer!


- Läsarfråga

malin om - Video phone:
hejhej carro !
jag har bara en fråga som jag funderat på ett taf ,
förstår/pratar du thailänska ? :)
annars äre väl inte så lätt att prata med dina släcktingar ? hihih

- Nej jag kan inte prata thailändska, jag kan bara några få ord och meningar. Jag förstår mer än vad jag kan prata iaf, men det är inte mycket jag förstår heller. Är så arg på min mamma för att hon inte lärde mig när jag var mindre, nu är det ju nästan försent. Min mamma pratar ju flytande thailändska så det är verkligen synd att hon inte lärde mig.. det är så svårt att få in det rätta uttalet så här sent, thailändska är ju verkligen så olikt svenska ett språk kan bli. Och nej, det är inte så lätt för mig att prata med mina släktingar. Men en av mina mostrar kan svenska & även hennes man, (hon som ska komma hit snart &), för dom har bott här i Sverige i flera år för längesen, och med mina kusiner pratar jag engelska eller så blandar vi lite thailändska & svenska. Min moster & kusin som bodde här ganska nyligen gick en svenskakurs och lärde sig ganska mycket.


- Måndag

Idag har jag bara tagit det lugnt med Merdin, han sov här inatt, vi ägnade hela kvällen åt att se på film & mysa bara.. Vi såg en bra romantisk komedi, Three to tango hette den :) Idag har vi också bara tagit det lugnt :) Nu har han åkt hem och jag har pluggat lite. Tog en liten paus och satte mig vid datorn.



Imorgon är det skola igen, måste verkligen plugga mycket dom här sista veckorna innan jul.. Får hoppas på att jag orkar bara, längtar så himla mycket till lov alltså.. är SÅ skoltrött. Men det är bara att hålla ut! Nu är det ju vecka 48, sen vecka 51 slutar vi ju! Inte alls långt kvar. Snart är det dags att köpa julklappar också, ser fram emot det, ska bli kul :) Men nu ska jag fortsätta plugga, vi hörs, PUSS!


- Video phone



Ännu en GRYM låt & video av Beyonce. Visste inte att Lady Gaga & Beyonce hade gjort en låt tillsammans, men tydligen! Sjukt snygg video iallafall, Beyonce is one of a kind.


- Yesterday

Igår var vi ju och såg New moon, den var UNDERBAR! Jag älskade den och jag blev inte ett dugg besviken, den levde verkligen upp till mina förväntningar. Tyckte iallafall att filmen var sjukt spännande, jag satt och bet på naglarna hela tiden haha, var HELT INNE i filmen och kunde inte slita blicken från skärmen i en sekund haha..  Synd för vi hade köpt så mycket godis, popcorn & läsk haha, men vi hade inte riktigt tid för det. Gud vad jag älskade den! Dock blev jag lite deprimerad när filmen var slut, HUR LÅNG TID SOM HELST TILLS JAG FÅR SE 3:AN JU! Och den slutade på ett sånt sätt att man bara vill se fortsättningen NU.. haha jobbigt, men nu har jag något att längta till haha! SE DEN, ni som tycker om böckerna & Twilight, 1:an (filmen alltså) är dock bättre tycker jag, men 2:an är helt klart en film man måste se.. Haha, nog om det nu.



.. Idag är det söndag och jag är trött & seg som vanligt. Ska plugga senare, sen kanske det blir att hitta på något roligt ikväll! Eftersom jag är ledig imorgon också :) Imorgon blir det iallafall plugg för hela slanten haha! Har bestämt mig att jag ska göra samhäll, företagsekonomi & engelska, så det SKA jag.

Tog lite bilder igår när jag höll på att fixa mig, var inte helt klar på bilderna, men ni får se ändå:













Inte världens snyggaste bilder, menmen :) Vi hörs, PUSS!


- New Moon ikväll!

Hello :) Sitter här i min sköna soffa med min sköna mjukisdress och myser.. har precis sminkat klart mig, nu ska jag bara fixa håret och välja kläder, sen är jag klar för bio :) ÄNTLIGEN SKA JAG FÅ SE NEW MOON! Har längtat SÅ mycket, ni anar inte! Får se om vi hittar på något efter bion, man vet ju aldrig :) Får se vilket humör man är på då, jag kanske är skittrött. Jag & Merdin ska nog ta en fika innan bion också, det blir väl på Fräcka som vanligt.

Igår förresten, hade jag och Merdin en myskväll hos mig, han hade hyrt filmen "17 again", som jag har velat se jättelänge, och jag tyckte att den var jättebra! Jag som älskar romantiska komedier tyckte verkligen om den. Så den kan jag rekommendera, fast alla har väl redan sett den kanske :)



Nu ska jag fortsätta fixa mig, så hörs vi senare eller imorgon! PUSS


- Chanel 2.55

Som ni kanske vet har jag släkt i Thailand, och nu nästa vecka är det dags för min andra moster att komma hit till Sverige! Sist var ju min moster och min kusin här. Så jag har bett henne att köpa med lite saker från Thailand till mig, det jag bad om var en väska, en Chanel 2.55 (fake då såklart), min absoluta drömväska! Vill ju egentligen ha en äkta men dom går ju på några tusen så nja, får nog köra på en fake sålänge. Men dom ser nästan exakt likadana ut, om man köper en ganska bra & dyr kopia alltså. Såhär ser den ut:



Sen bad jag även om massa smycken, armband, halsband, stora ringar osv. Det finns så sjukt mycket snyggt i Thailand, och det är ju HELT GALET billigt! Love it :) Längtar tills jag åker dit igen!


- Torsdag

Regniga, tråkiga dagar alltså! Skola idag som vanligt, fick sluta en timma tidigare, vid 2, skönt. Tog bussen hem direkt, satte mig här & nu ska jag snart lägga mig lite i sängen, kommer däcka på 2 sekunder haha :) Sen ska jag plugga lite, sen ikväll är det Mammas pojkar, haha bästa! Sen sleeptime :) Imorgon är det FREDAG, så skönt! På kvällen blir det antagligen lokalfest, kulkul. Ska dock upp tidigt på lördag med, det är ju öppet hus i skolan, så jobbigt haha! Men vi får ju ledigt på måndagen istället :) Och på tal om lördag, då ska jag ÄNTLIGEN få se New moon! Det är sjukt vad jag har längtat. Har SÅ höga förväntningar, så hoppas att jag inte blir besviken. Den borde vara bra, för andra boken ("När jag hör din röst"), är så sjuktsjuktsjukt bra! Haha okej, nu ska jag inte tjata mer om Twilight och New Moon.

Tog några bilder förut på trötta, slitna, sega mig. Efter en hel skoldag är jag inte så snygg, men ni får se en ändå:



Ser ut som ett skabb haha, men bara för er!

Nu sitter jag här och hungrar ihjäl mig, är sugen på någon riktigt god mat, eller typ chips eller något, haha MUMS! Får gå och kolla sen om det finns något gott här hemma. Jag längtar till sängen nu.. så vi hörs senare, eller imorgon! PUSS


- Bara inte du

Hello.. dom två senaste dagarna har jag varit så sjukt TRÖTT. Igår efter skolan sov jag & pluggade hela dagen lång.. Idag var veckans jobbigaste dag, onsdag.. men dagen gick ganska snabbt ändå bara att jag höll på och dö sista lektionen, jag hatar när tiden går så sjukt sakta. Efter skolan var det kolsvart ute, det spöregnade och det var iskallt, kulkul. Tog bussen till Kungsgatan där jag mötte upp Merdin, så tog vi en fika på Fräcka. Sen åkte vi hem till mig och åt och lite sådär.

Nu ska jag strax gå och plugga lite, eller läsa några sidor i historiaboken, sen läsa min bok jag lånade i skolan för en svenskauppgift. Så himla glad blev jag när jag hittade Katarina von Bredows nyaste bok i skolbiblioteket, jag ÄLSKAR hennes böcker! Den heter "Bara inte du". Den handlar såklart om kärlek :)

http://www.barnbokhandeln.com/img/p/4113-3836-large.jpg
Jag har bara läst lite men den verkar skitbra!

Känns som att jag inte har någonting alls att skriva om längre, mitt liv känns ganska tråkigt just nu.. Det händer inte så mycket direkt, går ju mest i skolan & efter skolan vill man ju bara hem och sova typ, det är så mörkt och kallt ute. På helgerna hittar man ju på saker men jag är så dålig på att ta bilder och så. Och shoppa har jag inte råd med så mycket just nu som jag brukar, men det kommer! Har faktiskt tagit bilder på lite nytt jag köpt, kanske kan visa er imorgon eller något, orkar inte ikväll.

.. Men snart är det jullov! Om en månad exakt idag faktiskt, så HIMLA SKÖNT & ROLIGT! Ska hitta på så mycket kul, längtar till jul & nyår!

Nu ska jag sluta skriva massa ointressanta saker. Hoppas ni mår bra & har ett roligare liv än jag just nu haha, och att ni fortsätter läsa trots att jag är så tråkig! PUSS

- Måndag

Har uppdaterat dåligt den senaste tiden, men jag har varit lite busy haha :) I helgen har jag shoppat lite, festat, umgåtts med Dajana & Merdin, pluggat, firat mormor som fyllde år & lite sådär. Har inte en enda bild från helgen tyvärr! Tänkte uppdatera lite kort bara, har inget att skriva egentligen men fick en fråga som jag tänkte svara på!

Du har ju skrivit tidigare att du har varit ute på palace och så. Men jag undrar bara, hur kommer du in? för du är ju under 18! Tacksam för svar!!!!!
- Haha, har man kontakter så har man! ;) Nej jag skojade bara, jag har bara varit i Palace en gång och jag kom in för att jag var uppskriven på listan av en speciell anledning. På vissa andra ställen har jag kommit in bara sådär liksom, för att jag är för snygg för att säga nej till antagligen! (Okej Kissie wannabe här!) HAHA :D

Idag har jag varit i skolan som vanligt, skön dag eftersom den gick snabbt :) Har pluggat hela eftermiddagen faktiskt, gjort klart en svenska insändare, duktig jag är! Sen nu ska jag även plugga på lite spanska glosor, sen blir det tv, det var ju säsonsstart på Paradise Hotel igår! Haha det är så roligt, folk skämmer ju verkligen ut sig. Det går iallafall kl 22.00 på 6an, varje vardag tror jag? Eller jag vet inte, men det borde det vara för det var igår och jag vet att det är ikväll också :)

Hittade ingen bild från svenska Paradise Hotel, men här är en bild från den amerikanska verisonen:



Vi hörs senare, PUSS!


- MUSIK

Sitter och lyssnar på massa bra musik på Spotify & sjunger för fullt haha :D Förutom det jag redan lagt upp här på bloggen lyssnar jag på:

Leona Lewis sjukt fina låt "Happy":

 

Justin Bieber (15årig kille med grym röst) - One time

 

 

+ mina favoriter Lady Gagas "Bad romance", Ke$has "Tik Tok" & Black Eyed Peas "Meet me halfway" & massa mer!


- Friday

Idag sov jag till 3, så SKÖNT! Om de hade varit en vanlig skoldag hade jag redan slutat då haha :) Har bara tagit de lugnt hela dagen, sett på tv, umgåtts lite med syrran osv. Orkar inte gå ut ikväll så det blir hemmakväll med Idol & massa gott som vanligt! MYSPYS! Imorgon blir det däremot party, wiie! Ska åka ner till stan på förmiddagen tänkte jag och shoppa lite, igår la jag undan bla en klänning & en tröja, sen behöver jag lite andra småsaker.

Nu ska jag gå och äta taccos, mums! PUSS


- Helg

Hello bloggen. Jag är glad, för idag var det sista skoldagen för den här veckan, nu är det HELG för mig, yey! Vi har ju studiedag imorgon :) Så imorgon blir det att sova ut, sen ska jag ta en sväng på stan tror jag, är SÅ sugen på att shoppa. Efter skolan idag mötte jag upp Merdin så åkte vi hem till mig, såg på några OC avsnitt sen däckade vi båda och sov i några timmar, skönt, men Merdin missade bussen pga det haha! Nu på kvällen har jag bara tittat på tv, Mammas pojkar & någon ny serie på 4an Glee haha, helt okej :)

Någon bad mig förklara hur man lägger in youtube klipp på bloggen, det är ju skitlätt men jag är så himla dålig på att förklara. Men när du tittar på det klipp du vill ha på youtube finns det 2 olika rutor med olika adresser på sidan om klippet, först den översta som börjar med www och en under som börjar med <object with=" någonting. Då kopierar man bara den understa och sen när du ska skriva ett inlägg är det ju ikoner här ovanför som man kan lägga in bilder, länka, skriva i fet text osv, där finns de en ikon som heter "HTML", där klistrar du in dendär <object with adressen. Sen klickar man på uppdatera så är det klart! Hoppas du förstod haha, jag är verkligen sämst på att förklara. Annars så står det en bättre förklaring på www.designadinblogg.se

Vi hörs senare eller imorgon, PUSS!


- WOHO

Nu har Merdin köpt biljetter till New Moon till han & mig, VIP biljetter dessutom! ;) 21:a blev det, dagen efter premiären! Fick skitbra platser med liggstolar & grejer haha, LÄNGTAR!


- School

Sitter i skolan nu, har datakunskap och vi ska göra grupparbete om massa skit som har med datorer och göra där vi ska göra en powerpointpresentation. Jag & Bryan gör om nedladdning & fildening haha. Det här är faktiskt min första lektion, började för ca en timme sen.. och har en hel timme kvar också. TRÅKIGT! Sen är det lunch, sen mentorstid, svenska & spanska. Ååh, lång dag idag.. Slutar 4.

Just det, idag är det min kära klasskamrat Kimis födelsedag! Wie, grattis Japaniko på din 17 årsdag, hoppas du får världens bästa födelsedag! <3  Tyvärr är hon inte i skolan än, synd, för tjejerna i klassen har fixat en överrasknig så hoppas hon kommer idag!

Nu ska jag försöka jobba lite.. Jag uppdaterar hemma senare. PUSS!


- Back to school

Hello! Äntligen hemma efter en lååång dag i skolan + stan. Skoldagen gick ganska snabbt, dock kändes de inte alls kul att vara tillbaks, hatar skolan just nu! Men fick en glad nyhet, vi har studiedag på fredag så har bara 2 skoldagar kvar sen är det helg för mig, yey! :) Efter skolan mötte jag Merdin så gick vi och åt i Kungskebab, sen tog vi bussen till stan där vi gick runt och kollade lite. Köpte ingenting idag tyvärr..

Det är ju fan iskallt ute! Jag blev chockad när jag gick ut imorse, har inte varit ute på några dagar och jag minns verkligen inte att det brukade va såhär kallt ute. Sjukt ju! Fryser till och med om mina små fötter, det har jag aldrig gjort förut, men jag springer ju runt i mina älskade Converse. Menmen, sånt är livet :) Jag kom på att jag glömt er visa mina nya snygga skinnhandskar med nitar & min nya snygga pälsmössa.. hm, det får bli någon dag snart!

Nu ska jag snart plugga lite, sen ikväll blir det Desperate Housewifes som vanligt :)

En hälsning till min UPSY DAISY som jag tror läser! Haha puss på dig! /MAKKA PAKKA
Haha och till er andra: Vi hörs senare eller imorgon, PUSS PÅ ER!


- New Moon

Snart är det den 20:e November, vilket innebär världspremiär för New Moon. Såg reklam för filmen på tv nyss, då spelade dom såklart trailern och VARJE gång jag ser trailern eller någonting överhuvudtaget ur Twilight eller New Moon får jag rysningar och tårar i ögonen. Det går inte att förklara känslan! Världens underbaraste men samtidigt hemskaste film. Jag blir glad och deprimerad samtidigt liksom. Glad för att jag snart ska få se underbara Edward&Bella i en helt ny film, deprimerad för att jag vet att inget är på riktigt & när alla filmer är slut (jag har redan läst ut alla böckerna) kommer det inte finnas någon Edward och Bella mer. ÅÅÅH, jag längtar tills jag ska gå på bio och se New moon. Jag VET att jag kommer gråta ihjäl mig eftersom jag läst boken. Den är HEMSK & så himla sorglig.

Måste lägga in lite olika klipp från filmen.





Det är sjukt.. finns inga ord. Jag fick rysningar igen av att se på den sista. Åh, CAN'T WAIT!


- No stress

Hej bloggisen, idag har jag bara sovit en massa & pluggat! .. Och sett på Ghost Whisperer som var sjukt läskigt och jag va skiträdd mitt på dagen pga ett program som inte ens ska vara så läskigt egentligen enligt mig haha.. Okej det där var dåligt förklarat och osammanhängande men ni kanske fattar ändå.. Kom ihåg iallafall att ALDRIG råka säga "Bloody Mary" tre gånger och samtidigt snurra 3 varv när du står framför en spegel. Tro mig det är farligt! Haha nog om det. Imorgon ska jag till skolan, yey! Eller troligtvis iallafall, om jag får för pappa haha.. Jag hostar fortfarande och är förkyld men om jag ska vara hemma tills jag är HELT frisk lär det dröja något halvår. MEN jag har ett prov imorgon på morgonen som jag inte visste något om, eller jag vet inte vad det är för prov ens, så det tänker jag inte gå på. För det är orättvist för jag har faktiskt inte varit i skolan sen lovet var slut. Så det får jag göra någon annan gång! Ligger även efter i massa saker i skolan men det är sånt jag får ta tag i när jag väl kommer dit och vet exakt vad det är jag ligger efter i, för nu har jag ingen koll alls! Men det gör inget, orkar inte stressa så NO STRESS här inte :) Har ni hört den låten förresten? No stress, skön partylåt. Haha gud vad jag svamlar idag.

Jag är sugen på Fräcka Frökens blåbärspaj.. har varit det hela dagen, får allt ta en fika där nåndag SNART, för jag kommer dö snart om jag inte får den. Den är SÅ god!
Sen är jag sugen på att shoppa också, och det ska jag göra soon!

Men nu har jag inget mer att säga. Vi hörs, PUSS!


- GRATTIS BLOGGEN!

Jag hade helt glömt bort att det var i Oktober förra året som jag skapade den här bloggen.  24 Oktober för att vara exakt. Bloggen är alltså över 1 år nu, grattis grattis grattis min kära blogg! Hade ju en blogg innan den här som jag hade i mer än 1 år, men ändå, Carolinestahl.blogg.se 1 ÅR , HIPP HIPP HURRA :D




- Söndag

Hello :) Seg söndag idag, sov till 2 ungefär. Igår kom Merdin hit, han hade hyrt en film, New in town hette den, så vi såg på den, den var helt okej :) Sen sov han här. Stackaren vaknade nog några gånger av mina hostattacker haha.. Det blir ingen skola för mig imorgon heller eftersom jag inte är frisk än, jobbigt, jag börjar faktiskt sakna skolan lite. Snart ska jag plugga lite, sen blir det Gossip girl, Ensam mamma söker osv :)



 
Vi hörs, PUSS!


- Lördag & TREsemmé

Fortfarande sjuk.. USCH. Jag dör snart här hemma alltså.. inatt har jag sovit ganska bra förutom mina hostattacker jag får då&då. Ibland kan jag inte sluta tills jag dricker vatten och ibland hostar jag så mycket att jag vill spy. SJUKT JOBBIGT. Jag vet inte om jag kan gå till skolan på måndag.. jag är ju verkligen inte frisk än.

Idag var mamma och handlade och jag bad henne köpa ett nytt shampoo&balsam som ger volym. Då köpte hon ett shampoo & balsan av märket TREsemmé och en volymgivande spray av samma märke.



Ni har väl sett TRESemmé reklamerna? Dendär med tjejen med lite rödaktigt lockigt hår som sitter hos en manlig frisör och hon frågar om man kan göra något för att få håret att se ut som om man precis varit hos frisören utan att det ska behöva kosta så mycket pengar. Då säger han att med TreSemmé's produkter kan man det. Så vi får väl se! Hoppas att det är BRA!


- Din Sko

Alltså, jag måste bara fråga er vad ni tycker om dom här skorna?! Första gången jag såg dom blev jag chockad. Alltså det är verkligen inte stilen på skor som Din Sko brukar ha. Jag tycker att dom är gräsliga. FÖR brutala. Dom ser ut som äkta sånadär platåskor som punkare brukar ha. Men när jag ser dom på tex Kenza tycker jag att dom är snygga. Kanske för att hon är så snygg och för att hon har matchat dom snyggt. Men nu när jag tittar på dom länge börjar jag tycka att dom är rätt coola.. Klacken är ju väldigt hög vilket är snyggt, men jag tror att det är platån jag inte gillar.. lite för hög för min smak. ALLTSÅ JAG VET INTE VAD JAG TYCKER! Coola eller bara skitfula?!


- Merci

Ännu en sjukis dag. Har inte feber längre men hostan och förkylningen är värre än någonsin. Merdin har varit här ikväll, gullisen hade med sig en chokladask till mig eftersom jag är sjuk, tack <3 En sån här fick jag:



Mums! Vi såg på Idol, Rabih åkte ut :( Jag som verkligen älskar hans röst. Fast han har blivit lite tråkig av sig, han kan ju verkligen bara sjunga sega rnb låtar eller lugna låtar, och det blir ju lite tråkigt i längden.
I helgen ska jag nog bara vila upp mig, är ju fortfarande sjuk, så får hoppas att jag kan bli helt frisk tills på måndag!

Hoppas ni har en rolig/mysig fredagskväll.. PUSS!


- Meet me halfway

Ännu en sjukis dag.. nu har jag iallafall inte lika hög feber längre, men hostan & förkylningen är kvar. Idag har jag suttit och lyssnat på massa bra musik, ätit mat från Spicy Hot som pappa köpte hem till mig och sett på någon dålig film. Börjar känna mig ganska uttråkad, har ju bara varit hemma sen i måndags nu.. Skulle egentligen behöva plugga.. Men jag orkar inte. Får göra det när jag mår lite bättre, min kropp är fortfarande helt slut, mitt huvud är helt slut.. hela jag är helt slut. Inatt kunde jag faktiskt sova lite bättre, men som vanligt vaknade jag ganska ofta.

Dagens låt:

Black Eyed Peas - Meet me halfway




Så skön låt.. och konstig video, men jag gillar den!

Uppdaterar senare, PUSS!


- Sleepless

Ännu en nästan helt sömnlös natt.. Vaknar minst 10 gånger av att jag måste dricka vatten, ta en ny alvedon osv. SJUKT JOBBIGT! Kan inte sova alls längre ju, jag kommer bli galen snart :( Har varit vaken nu sen 6 imorse, alltså det är verkligen inte likt mig. Jag brukar kunna sova var som helst, när som helst & hur mkt som helst. Jag bara älskar att sova, och nu kan jag inte ens sova en hel natt, inte ens fem timmar i sträck :( GAH! Vad ska jag göra?! Får hoppas att det går över så fort jag frisknar till lite och febern går ner.

Nu tänkte jag sätta på en film och försöka somna till den. Men det kommer inte gå, jag väcks hela tiden av att jag hostar eller något. Förlåt att jag klagar men just nu hatar jag att vara sjuk & må som jag gör.

Vi hörs senare, PUSS!



- Längtan till jul

Nu längtar jag skitmycket till jullov, jul & nyår.. Så himla mysigt & kul! Sen efter det är det inte långt kvar tills min födelsedag, 21 januari.. 17 blir jag, tråkig ålder, men ändå :) Ett år närmare 18 iallafall!

Jag har redan tänkt lite på vad jag ska önska mig till jul.. Blir nog att önska sig mest pengar och så, kanske presentkort & sånt. Men funderar på om jag ska önska mig en ny mobil också.. eftersom jag har min pappas fula gamla eftersom min blev snodd i somras. Sen vill jag även önska mig ett frisörbesök med klippning + färgning, behöver fräscha till mitt hår lite, och min frisör är så dyr så jag har inte riktigt råd med det själv. Sen ska jag även önska mig att få gå och fixa naglarna på tex Törnrosa, det är verkligen något jag vill göra, tex gelenaglar :) Så snyggt sen till nyår också! Men sen är det ju alltid kul med lite småsaker också.. så som kläder, underkläder, smink, nagellack, någon god parfym, smycken & allt sånt!


   

 




- LADY GAGA

.. Glömde en låt i inlägget under, och självklart är det en låt av GRYMMA Lady Gaga, sjukt bra är hon!


Lady Gaga - Alejandro



- Music

Bäst just nu:

Lady Gaga - Bad romance



Rihanna - Russian roulette



Ke$ha - Tik tok



Jordin Sparks - S.O.S



Jay-Z feat. Alicia Keys - Empire state of mind



Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West - Run this town



Jay Sean feat. Lil Wayne - Down



.. Där fick ni lite tips, SJUKT BRA LÅTAR! Speciellt den första, Lady Gaga är så GRYM & Bad romance är SÅÅÅ bra!


- Synd om mig

Jag är så himla sjuk alltså.. har inte sovit på hela natten, har bara legat i sängen och hostat & frysit och rullat runt i sängen. Eller inte direkt rullat haha men vänt och vridit mig hela tiden. Samtidigt som jag frös svettades jag, så himla jobbigt! Har jättehög feber, hostar sönder mig, är jätteförkyld, ont i alla leder & muskler i hela kroppen, min kropp är så sjukt trött och svag och sen har jag huvudvärk helahela tiden. Börjar fan fundera på om jag har svininfluensan haha.. mår riktigt dåligt alltså. Har knarkat massa tabletter men det hjälper fan inte.. Kommer inte kunna gå till skolan på länge och det gör mig lite orolig pågrund av allt plugg. Men jag orkar inte ens tänka på det just nu, måste bara ligga hemma och ta det lugnt, annars kommer jag väl aldrig bli frisk. Usch, orkar inte vara sjuk!

Idag kom iallafall Merdin hit och tog hand om mig, han köpte med sig MC mat och så till mig, gullis <3 Sen gjorde han så jag kunde sova en liten stund, men inte länge.. Han åkte nyss hem, så nu är jag ensam igen :(

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta lite på tv. Ser fram emot Desperate housewives ikv! Uppdaterar senare.



- Sjuk

Ligger hemma och är jättesjuk, mår inte alls bra. Imorse vaknade jag av att jag mådde jätte illa, sen spydde jag. Nu ligger jag och hostar hela tiden, känner mig jättekonstig.

Vill inte missa massor skolarbete ju.. menmen, finns ju inget jag kan göra åt det.
Nu ska jag fortsätta sova, har sovit nästan hela dagen men är ändå jättetrött..




- HELGEN

Min helg kortfattat: Bio med Merdin (Trubbel i paradiset), shopping (bla skinnhandskar, underkläder, pälsmössa), konsert & fest, bio med mamma (Flickan som lekte med elden).

BILDER FRÅN HELGEN:




















RSS 2.0