Reminders

"Sometimes you have to forget what's gone, appreciate what still remains, and look forward to what's coming next".



"Every couple needs to argue now and then just to prove the relationship is strong enough to survive".



"It's okay to lose your pride over someone you love, just don't lose someone you love over your pride".



"Guys may be flirting around all day, but before they go to sleep, they always think about the girl the truly care about".



"When some things go wrong, take a moment & be thankful for the many more things that are still going right".



"You can't make somebody love you, but you can show them what their missing".



"We all find ourselves in complicated situations. There is no relationship which isn't defined with a complicated label. Yes, there are beautiful times full of sunshine and the purest of love, but those times do pass. The bad times pass, as well. Relationships are ever-changing, there is no perfect one. What makes a relationship perfect is your magnetic attraction of souls, the layers of each other that you've matched up on, and the possibility to take on "it's complicated" together, as a team, instead of alone".



"Advice is what we ask for when we already know the answer but we wish we didn't".



"Every woman deserves a man who looks at her everyday like it's the first time he saw her".


Måndag

Sitter i skolan och har samhällslektion, jättetråkigt.. Det är iskallt i skolan också, håller på o fryser ihjäl! Om det inte vore för att jag åker till Kroatien på onsdag skulle jag vara jättedeprimerad nu alltså.. Vädret och skolan just nu, inte kul alls. Snart är jag i värmen igen, det ska vara 30 grader typ varje dag i Kroatien, oooh can't wait!

Min helg har iallafall varit väldigt lugn. I fredags jobbade jag från 22-03 och på lördag kom min söta farmor från Gotland till oss så då umgicks jag bara med henne. Igår pluggade jag typ hela dagen, såg på film med Merdin, aa de var typ det..

Idag går jag i skolan till typ 3 sen ska jag till stan o fixa lite ärenden, bla växla pengar och köpa lite saker. Vi hörs när jag kommer hem, puss på er!


RIHANNA











What’s your favorite cover?




Högst upp på min önskelista

Louis Vuitton Neverfull




Min absoluta drömväska, fan vad jag vill ha den alltså!


Måndag

Idag är jag en så kallad dead girl walking.. Sååå trött! Sitter och pluggar nu men vill helst av allt bara sova. Men ska vänta med det så att jag kan somna ikväll.. Ska försöka somna tidigt, det behövs!

Såg en riktigt bra film igår, den var så jävla rolig, skrattade massor och jag rekommenderar den verkligen, så se den! Bridesmaids heter den, perfekt komedi, jag skrattar nu bara jag tänker på vissa scener HAHA. Sjuk film!



Men nu ska jag fortsätta plugga till ett prov jag har imorgon, vi hörs! Puss


Jobbhelg

Min helg har inte bestått av så mycket annat än jobb. Men det har varit kul iaf! Även om jag bara har jobbat på kvällarna/nätterna har det blivit att jag inte gjort så mycket annat, typ bara sovit hela dagarna. Igår hann jag med en snabb fika innan jag började men det är nog bara det jag gjort.. Idag ska jag bara ta det lugnt, vila upp mig och plugga lite.

Glad tjej innan jobbet:



Har inte så mycket mer o säga egentligen, nu väntar en vanlig skolvecka bara sen nästa onsdag drar jag till Kroatien, can't wait! Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film, ska se "How do you know". Mys!


Bad teacher

Merdin gick nyss, han va här i några timmar. Vi gjorde inte så mycket, umgicks bara eftersom vi inte kommer ses så mycket den här helgen. Jag jobbar fredag & lördag kväll, han jobbar på dagarna och har träningar, match osv.

Nu ska jag iallafall lägga mig och sängen och se på en film, "Bad teacher" får det bli. Hoppas den är bra! Sen ska jag sova och imorgon är det skola från 10-16. Hörs imorgon! Pusss


Torsdag

Sitter hemma och plugga nu, känner mig jätteduktig idag för jag stannade kvar efter jag hade slutat och pluggade matte plus att jag pluggar nu när jag kommit hem! Men det behövs, skolan börjar komma igång som vanligt nu och det innebär a lot of studying så e det bara!

Igår hade jag som sagt studiedag och då passade jag på och sova ut riktigt länge på morgonen, så skönt! Merdin sov hos mig kvällen innan, vi började kolla på en film men stängde av efter en kvart pga att vi båda va för trötta och ville sova istället haha.. Jag e jämt så trött ni fattar inte, sova är mitt liv haha! Menmen back to the topic, igår under dagen träffade jag Elina Nadja och Sandra, tog en lång fika och en snabb sväng på stan, sen åkte jag hem och på kvällen blev det myskväll med mitt hjärta, såg på film tände ljus osv!

Menmen nu ska jag go back to the studying.. Avslutar med en bild på några av världens snyggaste, fucking ANGELS! Förresten, ser ni att Adriana Lima har fått lite mer former/kurvor? Hon var ju pinnsmal förut. Hon har faktiskt gått upp i vikt alla tidningar skriver de sen ser man de på benen och rumpan, me like!


Natacha Peyre I want your life (and your closet)


Gud alltså jag är SÅ avundsjuk på Natacha Peyre och hennes liv! Hon bor i LA som råkar va min drömstad, vill flytta dit efter studenten och plugga där, ALLT finns där. Det enda hon gör om dagarna är reser, shoppar, festar, äter på restauranger och massa annat kul. Hon åker till Las Vegas, Ibiza, New York, Monaco, Paris och massa andra lyxiga underbara ställen i världen hela tiden. Hon shoppar dyra märkeskläder bara massa snyggt tex Loubotin och YSL skor, Chanelväskor osv, hon festar på de bästa klubbarna i LA, Las Vegas, Ibiza.. Och ändå så jobbar hon typ inte? Hon tjänar väl pengar på sin blogg men absolut inte så att det räcker till allt det där. Jag fattar inte men något skumt är det ju.. Har ni hört talas om Sugardaddys? Orkar inte förklara men jag tror att hon har en sugardaddy som tar med henne på alla resor, köper allt till henne osv.

Hursomhelst, Natacha Peyre vi kan byta liv (och garderob) när du vill!

















Förresten älskar jag hennes blogg också - www.thisisnatacha.com, tycker att hon verkar va en smartare tjej än vad man tror och hon ser inte alls sådär trash bimbo aktig ut som förr, då såg man ju bara hennes gigantiska silikonbröst och sönderblonderade år. Det är inte alls min stil på tjejer (missförstå mig inte silikonbröst kan vara sjukt snyggt och jag skulle själv kunna tänka mig att ha det, men dom ska absolut inte vara för stora som hennes var, det ska se proporteneligt ut) men nu tycker jag att hon är skitsnygg - hon har skaffat sig en helt annan stil nu, slutat bleka sönder sitt hår, bytt ut silikoninläggen till ett par mindre, hon har skitsnygg klädstil verkligen (kolla bara outfitsen ovan) och är riktigt vacker! Visste ni förresten att hon typ bara är 1.60? Läste det på hennes blogg nyss haha.


Getting lost will help you find yourself

Kom precis hem typ, först träffade jag Merdin, vi åkte till ingelsta och kollade runt lite, åt osv sen drog jag till Cromwell där Cissi, Natha och Elina var, så satt vi där i några timmar snackade lite skit och drack läsk haha. Mysigt! Nu är jag hemma, ska plugga lite och bara ta det lugnt. Imorgon har jag studiedag, så skönt!

Hm ja har inte så mycket mer o säga.. Rolig blogg jag har eller?







love is a losing game


True stories..


Hårfärg

Som vanligt när hösten kommer börjar jag fundera väldigt mycket på hårfärg. Jag ÄLSKAR att ha ljust hår, solblekta slingor osv men mot hösten blir jag alltid sugen på att bli mörkhårig och den här gången är jag sugen på att färga mitt hår kolsvart. Tycker att det kan vara så sjukt snyggt! Men jag vet att jag skulle ångra mig, speciellt så som jag kämpat för att bli ljushårig igen. Varje höst färgar jag mitt hår mörkbrunt men sen ångrar jag mig alltid och tänker att jag borde ha behållt mitt ljusa hår. Det enda jobbiga är utväxten nu när jag är ljushårig. Men jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag ska göra så vad tycker ni, ljushårig eller mörkhårig?!

Här får ni lite olika bilder på olika hårfärger jag har haft på senaste tiden, tänk inte på hur jag ser ut på bilderna utan bara hårfärgerna!
























Helgen

Har varit sjuk hela helgen, men igår skulle jag på bröllop så då va de bara o ta massa tabletter, nässpray osv o fixa i ordning sig. Gick dit med min familj och Merdin. Bröllopet va jättefint och trevligt med massa god mat och dricka, dans, en eldshow och massa annat kul! Grattis Marie och Johan!

Jag är så ful på dom här bilderna under att jag egentligen inte vill lägga upp dom HAHA men vad gör man inte för bloggens skull..



 



Idag mår jag ännu sämre men har vilat hela dagen så jag hoppas att jag är frisk imorgon så att jag kan gå till skolan. Den senaste veckan har jag haft Harry Potter maraton för mig själv och nu är jag inne på 7:e filmen haha, har bara en till kvar sen ska jag se nyaste filmen på bio, jag längtar till o se den har hört att den är grym men samtidigt vill jag inte för då är ju liksom Harry Potter slut föralltid.. Haha vilken tönt jag är, men jag älskar HP!



Har förresten hittat en skitbra serie som jag har blivit beroende av, Pretty Little Liars heter den och den är verkligen skitbra, riktigt spännande och typiskt tjej-serie med kärlek, massa drama, shopping, tjejproblem osv. Haha love it! Så den kan jag tipsa om, jag är inne på avsnitt 9 nu kommer säkert va klar med hela säsong 1 inom en vecka. När jag väl har börjat kan jag inte sluta..



"Got a secret, can you keep it? Swear this one you'll save. Better lock it in your pocket, taking this one to the grave. If I show you, then I know you wont tell what I said. Because two can keep a secret if one of them is dead."


Film

Sitter och tittar på filmen "Hopplös och hatad av alla" med min syster som går på tv nu, den är rätt dålig faktiskt men har inget bättre för mig o Megan Fox är med och hon är ju så sjukt snygg haha så det gör filmen lite bättre..


I know they say the first love is the sweetest, but that first cut is the deepest



tumblr_lmsu10gnFP1qj3noeo1_500


"Don't worry, he'll miss you. You're the best he could get, and he blew it. Don't let him make you think for one second that this was your fault, because it isn't. He screwed up and you did absolutely nothing wrong. You gave him your heart, and you trusted him to keep it and protect it, but he couldn't. Honestly, he's not mature enough. He's not smart enough. If he was smart, he would have cared for you with every fiber of his being and been with you every spare second he could, but he didn't, and now you're gone. Don't you cry. Don't call him telling him you miss him."

z220625021

tumblr_ln5m6lmwtR1qiln3bo1_r2_500
z221815443

z221763686

z220519911

z220360983

z221027507


Nothing but the beat

Idag är jag inte i skolan för jag är sjuk, igår mådde jag skit hela dagen, har blivit jätteförkyld och har ont i halsen.. Kunde inte sova längre heller, går ju inte när man hostar och är förkyld! Ligger i sängen just nu och dricker te med honung, drick det om ni har ont i halsen, det hjälper! Imorgon ska jag på bröllop så hoppas jag mår bättre tills dess, har till och med hittat en fin outfit nu, jag ska ha på mig långklänning, första gången i mitt liv haha!

Så idag ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att jag blir frisk tills imorgon.  Förresten, tänk att det redan är september, helt sjukt. Sommaren gick så jävla fort, som vanligt. Snart åker jag till Kroatien, den 21-29. Ska bli riktigt kul!

Förresten, hur bra är inte David Guettas nya album "Nothing but the beat"?! Alla låtar är grymma! Här är några favoriter:














RSS 2.0