Min 18-årsdag och helgen

Hade en underbar födelsedag! På morgonen blev jag grattad av mina föräldrar och min syster, fick massa pengar och en jättefin tröja. Sen blev det skola och efter det stan för o köpa lite småsaker, fick även en absolut vodka citron av en vän då haha, perfekt ju! Sen åkte ja hem o fixade här hemma o duschade, fixade mig och så. Alla mina bästa kom hit runt 7 och då blev de först middag sen förfest. Fick jättefina presenter av alla också, tack så mycket! ♥

Hade jättekul här tills 11 då vi drog till Puls, vissa av oss iallafall, hade skitkul med roligt folk, champagne, shots, bra musik och mycket dans! När det stängde drog jag och Merdin till Scandic och sov där. Så mysigt o sova på hotell, det var en av hans födelsdagspresenter till mig, tack baby!

Jag kunde inte ha haft en bättre 18-årsdag, hade så jävla kul och tack alla som var med och gjorde min födelsedag så bra! ♥

Igår kom delar av min släkt hit, umgicks med dom och blev firad och sen gick vi alla ut och åt på restaurang, för mig blev de oxfilé, mums! Idag kom andra delar av min släkt hit och vi har ätit middag, tårta osv. Fick pengar och lite andra småsaker av alla :)

Här kommer bilder:

Min mamma hade gjort ordning så fint med svartvitt tema som jag ville ha haha..



















































Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder, kanske kommer mer någon annan dag! Puss


Min 18-årsdag, woho!

ÄNTLIGEN 18 !!!!!!!!







Tack alla söta för gratulationerna, ikväll smäller det! WOHO


Big day tomorrow, min 18-årsdag! WOHO

Idag har jag haft fullt upp! Skola till 3, stan efter o mötte upp tjejerna snabbt, tog bussen hem, åkte till HC till Ica och Systemet, handlade allt som behövs tills imorgon och nu har jag precis tagit en dusch och kan äntligen slappna av haha.. Jag är helt slut!

Väntar på att pappa ska komma hem med pizza och sen blir de nog bara o vila här hemma. Imorgon fyller jag 18, känns helt sjukt! Ska bli jättekul iallafall! Jag kommer bli firad fredag, lördag och söndag haha, av både familj släkt o vänner så de ska bli kul :) 

Imorgon blir de först skola sen stan snabbt o köpa lite småsaker ja behöver som strumpbyxor osv och sen direkt hem o fixa här hemma, hjälpa mamma me maten och allt sånt och sen duscha, fixa mig och så! Så imorgon kommer jag vara väldigt upptagen och kanske inte har tid o uppdatera, men det kommer säkert upp massa roliga bilder här på bloggen på typ måndag eller något!

Men vi hörs någon gång, så fort ja har tid o uppdatera igen! PUSS


2 days left!

Idag slutade jag kl 1, skönt! Drog till stan med Zana efteråt och bytte en klänning, gick runt och åt i MC. Sen mötte jag upp mamma och gick lite med henne, hon skulle fixa lite saker till my b-day på fredag :) Sen åkte vi hem och nu ska jag bara ta det lugnt hemma, Merdin kommer hit sen också så då ska jag va med honom.

Imorgon ska jag och mina föräldrar åka och handla inför fredag efter skolan, ska handla mat, förbi systemet och så. Sen på fredag smäller det! Då kommer alla mina bästa hit på middag sen blir det utgång! 18, WOHO :D

Ae, har inget mer o skriva.. Haha min blogg är sjukt tråkig just nu! Puss


Britney is back?

Imorse när jag åkte till skolan hörde jag en ny låt av Britney Spears på radion och fyfan vad glad jag blev! Hoppas att hon gör en riktig comeback nu och inte försvinner lika snabbt igen. Jag har alltid älskat Britney, min idol när jag var liten haha.. Och låten är faktiskt riktigt bra, gillar att den typ är lite house inspirerad :)



On top of the world it's beautiful, but there's no place to fall


Idag har jag hunnit med mycket känns de som. Varit i skolan, träffat merdin och ätit på stan med honom, hittat en klänning till på fredag, fikat med tjejerna, tränat afro power dance med Cissi och Felicia och pluggat lite till geografiprovet jag har på onsdag. Nu ska jag snart sova tror jag, börjar bli trött faktiskt..

Men ville bara uppdatera lite snabbt vad jag gjort idag o så, vi hörs imorgon! Puss


Sista minuten någon?

Igår blev de som sagt myskväll hemma, Merdin kom hit, sen såg jag på film o sådär. Idag ska jag plugga, städa mitt rum och sen gå och kolla på basket med Merdin mamma och pappa. Längesen jag gick på en Dolphins match, det var ett tag sen och det är tydligen något som heter Eurochallenge ikväll som dom är med i så de ska bli kul..

Kollade runt på internet nyss på sista minuten resor, fan va billigt de är! Funderar på att dra en vecka till Gran Canaria eller Egypten efter min födelsedag, finns en vecka med flyg tur och retur + boende för typ 3000. Sjukt billigt! Och förhoppningsvis kommer jag ha mycket pengar efter min födelsedag så då drar jag fan, antingen med Merdin eller om någon av tjejerna är på. Vore skönt med lite sol och värme..

Egypten?



Gran Canaria?



Får se hur det blir med det, men jag är så himla sugen så jag hoppas att någon annan också är på! Men pusshej sålänge


Everyone thinks that I have it all, but it's so empty living behind these castle walls



Har precis ätit en god middag, kom hem från HC för ca två timmar sen. Gick runt o kollade lite i affärerna, åt lunch och handlade mat. Ikväll blir det nog myskväll, är helt slut i kroppen och det känns som att jag börjar bli sjuk. Kanske drar ut någonting men det blir nog inte att hitta på något speciellt iallafall.. Är på något sätt sugen på o festa hahah, bara fucka ur men de blir nog inget med de.. Blir alltid så när ja lyssnar på massa bra musik på högsta volym som jag gör nu!

Men ja, det var väl det jag hade o säga haha. Hörs kanske senare eller något, puss!


Think you getting something baby, you aint getting none


Igår efter skolan tog jag en sväng på stan med Zana, vi hade även lite sällskap av Nedjma och Sara. Efter det gick jag och Zana till Chicken och åt och sen mötte jag upp Nadja och Elina o satte mig o fikade med dom. Runt 6 åkte jag hem, åt igen hehe och fixade mig sen kom Merdin, Emil och Zana och hämtade upp mig och sen blev de fest hos en kompis i Kungs. Hade riktigt kul faktiskt, mycket trevligt folk och så. Tyvärr slutade kvällen lite tidigt för min del, hade kunnat festa ett bra tag till, men så går det när man måste ha skjuts hem och chauffören inte vill stanna längre hahah.. Så jag var hemma vid 1.

Nu är jag vaken, ska upp ur sängen snart o följa med min familj till Hageby centrum. Ska Orkar inte fixa mig idag så jag skiter i det haha. Hörs senare, puss!


Welcome to the good life!

Har precis kommit fram till att jag har så mycket o se fram emot! Nästa fredag (21 januari) fyller ju jag 18, den 28 är det balkan party, den 4 februari kommer bästa Funky G hit, och den 5e, 24e och 25e är det andra fester! Kommer bli grymt! Kommer antagligen inte bli av att gå på alla men sen kommer ju jag kunna gå ut då så de kommer bli mycket party framöver, woho! Nu börjar mitt liv på riktigt, love it!


Need some help

Idag: Skola, hem till Zana, stan med Zana, fika och käka med Zana och Sandra, hem.

Just nu sitter jag o funderar på vad jag ska ha på mig på min 18-årsdag nästa fredag. Ska ha middag hos mig för ca 13 pers och sen blir det utgång. Har som vanligt bett mina nära och kära om råd men de tycker inte ens att jag ska klä upp mig typ, för det är tydligen inte så vanligt när man bara går ut.. Hahah, fast egentligen, det är ändå min födelsedag, min 18-ÅRSDAG, och jag tänker inte ha jeans och ett linne liksom.. Men vad ska jag ha på mig?! Någon som har ett tips på någon snygg klänning som inte är för festlig? En snygg enkel klänning som passar att ha när man är ute på krogen o festar. Eller en kjol? Ae jag vet inte, om ni har några tips får ni gärna kommentera, för jag vet verkligen inte! Skicka gärna länkar om ni vet något speciellt, skulle uppskatta det jättemycket, har tittat runt lite på stan och olika hemsidor på internet men inte hittat något alls jag skulle kunna tänka mig.. Så please help me :)

Haha, vilka problem jag har.. Menmen, vi hörs! Puss


I don't care what people say, the rush is worth the price I pay!


Jag är SÅ trött. Är så ovan att gå upp kl 7 på morgonen, det gjorde ju inte saken bättre att det var kolsvart ute när min väckarklocka ringde heller.. Har lyckats ta mig igenom hela skoldagen iallfall, men kul var det inte..

Efter skolan mötte jag upp Merdin och några av tjejerna så tog vi en fika. Satt där i några timmar, orkade inte göra något annat.. Tog bussen hem halv 6 och sen dess har jag bara legat i soffan framför tvn. Kul liv! Vill ha lov igen, sova bort hela dagarna o gå ut och ha kul på kvällarna.. Haha.

Hmja, har väl inget mer o säga. Mina dagar kommer nog va rätt tråkiga och mestadels bestå av skola och plugg ett tag framöver så då kanske det inte blir så mycket bloggande.. Fast jag är väl egentligen aldrig så duktig på o uppdatera egentligen så de blir nog ingen stor skillnad kanske. Pusshaaaj


Back to reality

Igår lyckades jag somna någon gång mellan 12 och 1, vet inte hur men sjukt nöjd över det var jag för när mamma väckte mig kl 10 imorse lyckades jag ta mig upp ur sängen ca en halvtimme senare! Skönt, för nu kommer det nog inte bli lika jobbigt o gå upp imorgon.. Fast jo, det kommer det, att gå upp kl 7 är fan plågsamt! ÅNGEST..

Idag har jag varit på stan med mamma, skulle inte shoppa egentligen utan bara göra lite ärenden men lyckades få med mig ett par jeans hem också. Haha, kunde inte låta bli, dom satt så snyggt! Sen tog vi en lunch på Paus, åt en god sallad och sen fixade vi lite ärenden på banken osv.

Annars har jag bara varit hemma och haft ångest för att det är skola imorgon.. Ska snart ta en dusch och fixa lite annat, sen ska jag väl försöka lägga mig runt 11. Men kommer inte kunna somna direkt, det är en sak som är säker.. Men jag ska försöka iaf, annars kommer jag vara som en jävla zombie eller något imorgon i skolan.. Det jobbiga är att jag börjar tio över 8 imorgon också, FÖR tidigt!

Men vi hörs imorgon, ska plugga lite nu faktiskt hade jag tänkt. Puss!


Tell the devil I said hey when you get back to where you're from


Idag har jag bara tagit de lugnt, städat mitt rum lite, myst med Merdin, och sen nu på kvällen var jag ute och åt med min familj på Pappa Grappa's pizzeria, riktigt gott! Ska nog bara ta de lugnt resten av kvällen, kanske kolla på någon film eller så. Imorgon blir de stan tror jag, har lite ärenden o göra och så.

Nu ska jag kolla på Vampire Diaries på datorn som jag missade i torsdags. Hörs senare eller imorgon, puss!


Last night

Nu har jag vaknat och ätit frukost. Hade en riktigt trevlig kväll igår, började med att jag gick till Sandra där hon och Natha var, sen gick vi till Felicia och Cissi och var där med alla tjejerna. Sen blev jag och Elina upphämtade av Armend och Merdin, vi drog först till Max och åt sen till Quebar för lite biljard. Efter det gick vi till Cromwell och festade där, blev mycket dans osv. En lyckad kväll!

Några bilder från igår..









Idag ska jag nog bara ta det lugnt, det är söndag och jag ska försöka vända tillbaks dygnet idag och imorgon. Ska försöka lägga mig och sova typ senast 1 och vakna senast typ 10. Får se hur det kommer gå haha.. Hörs senare, puss!


Cheers to the freaking weekend!

Godmorgon! Haha, vaknade typ nyss och ska ta något att äta snart. Hade en helt okej kväll igår, åkte först till Zana där några av tjejerna var, sen gick vi vidare till Cissi och Felicia där ytterligare några var, och sen till MC för mat och sist hem till en killkompis i Kungs med några av tjejerna och där va de lite annat folk. Tillbringade resten av kvällen där, åkte hem runt 2 någon gång tror jag och däckade i sängen direkt.

Ikväll tror jag det blir lite party med tjejerna! :) Hörs senare, puss!


Shoppindag i Linköping

Kom precis hem från Linköping, har varit där hela dagen, de blev en shoppingdag med mamma! Tyvärr hittade jag inte så mycket, bytte mina kängor till ett par nya likadana eftersom dom var trasiga, köpte en blus och en tröja på Gina och sen en sport BH från Stadium. Är ute efter ett par snygga jeans och en ny väska också så de ska jag leta efter någon dag snart!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska iallafall träffa Zana, eller alla tjejerna tror jag, sen ska vi väl hitta på något! Men vi hörs senare, pusspuss



Älskar den här låten, speciellt i mitten när den börjar komma igång!


Myskväll

Mina söta föräldrar ville tydligen att jag skulle va hemma med dom idag så de fick bli så. Har precis tittat klart på en film med dom, den hette The back up plan och var ganska bra faktiskt! Har ätit massa gott också, bla chips och dipp, mums! Merdin kommer hit snart också tror jag, får se vad vi gör :)



Tänkte bara uppdatera snart så ni vet vad jag gör idag, är bara hemma och myser alltså. Imorgon ska jag och mamma åka till Linköping för o shoppa lite, ska bli kul :) Men vi hörs senare eller någon gång imorgon, puss!


Feel the adrenaline moving under my skin, it's an addiction, such a erruption!


Vaknade för ca en halvtimme sen och sitter här helt död nu. Vad är det för fel på mig?! Har iallafall vaknat halvt till liv nu.. Igår planerade jag ju o bara sitta hemma, men det blev lite ändrade planer på kvällen då Elina frågade om jag och Merdin ville hänga med henne och Armend på bio. Och självklart va vi på! Såg "Easy a", som var sådär, helt okej men lite konstig. Men ändå mysigt med bio! Efter det fick jag och Merdin skjuts hem och sen sov han här.



Han åkte typ nyss och nu sitter jag här helt ensam hemma. Vet inte vad jag ska göra riktigt, är hungrig men de finns typ inget som ja vill ha o äta hemma.. Haha. Vet inte vad som händer idag heller, hörde att det tydligen är en röd dag och typ stängt överallt, till och med stängt hela dagen på stan? Hm..

Förresten vet jag inte om jag vill gå utanför dörren ens, det har kommit ännu mer snö.. Fyfan är så trött på snön, kan den inte bara försvinna.. Aja nu börjar jag skriva om massa oviktiga saker så vi hörs senare istället, puss!


Dag 11 - mina syskon

Tänkte fortsätta med den här listan men så såg jag att nästa var "det här hade jag på mig idag" och eftersom jag bara ligger här i min leopardmönstrade morgonrock så hoppar jag nog över den.. Så vi hoppar direkt till dag 11 istället!

Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Mitt utseende.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Mina tankar.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Mitt beroende

Jag har bara en syster, hon heter Martina och är 12 år. Jag älskar min syster jättemycket, men som dom flesta syskon bråkar vi väldigt mycket, ofta om onödiga saker. Vi har inte heller så mycket gemensamt och har helt olika intressen, så vi har inte direkt världens bästa relation. Men hon är min lillasyster och det finns nog ingen jag bryr mig om mer än henne, trots att hon kan vara jävligt jobbig haha! Jag tror även att det kommer va bättre i framtiden tex när hon är 20 och jag är 25, då är inte åldersskillnaden så stor och viktig som den är nu, för nu lever vi ju helt olika liv typ. Kul iaf att vi nu har börjat låna kläder av varandra haha, hon håller på och växer om mig och har större skostorlek än mig. Love you lillen!


Too cold for you to keep her, too hot for you to leave her


Nyvaken och har precis ätit frukost. Har inte haft tid o blogga dom senaste dagarna pga att jag sovit typ hela dagarna och gått ut på kvällarna och kommit hem sent varje dag. Men har bla hunnit med o gå på bio med Merdin, The town, som var helt okej. Har även fikat och gått på stan mycket med tjejerna, umgåtts med Merdin, haft lite myskväll hos Felicia och Cissi, varit hos Zanas killkompis med henne Merdin och lite till folk osv. Har knappt varit hemma känns de som! Så idag tar jag det nog lugnt hemma bara..

Hörs lite senare, puss!


Walking gets too boring when you learn how to fly


Gick upp ur sängen för ca 1 timma sen, lyckat.. Lyckades sova bort dagen, precis som jag skrev i inlägget igår att jag INTE skulle göra. Menmen, nu har jag iallafall vaknat till liv och åt precis "frukost". Vet inte vad som händer idag, jag vill gå på bio och se The town, har hört att den ska va så bra! Så får se om det blir så eller inte.

Synd bara att de inte finns något o göra nu efter jul o nyår, folk är så sega (jag också!), och de känns som att man bara inväntar att skolan ska börja. Men jag vill inte att det ska va så, vill göra nåt kul sista veckan på lovet nu! Frågan är bara om jag orkar ta tag i det istället för att sova bort hela dagarna..

Men vi hörs väl senare eller något, ska nog börja fixa mig nu för jag vill inte sitta hemma hela dagen! Puss
 
Här har ni en fin låt o lyssna på sålänge :)


She don't believe in shooting stars, but she believe in shoes and cars


Det blev en riktigt seg dag idag, precis som jag hade tänkt mig.. Har bara legat i soffan och kollat på DHW, ätit kebabtallrik, tittat på TV, suttit framför datorn och så. Skönt!

Ska väl försöka sova snart, fast det kommer jag inte kunna med tanke på att jag var uppe till 5-6 igår och vaknade 3 idag.. Men det vore skönt att kunna vakna runt 12 imorgon eller något sånt iallafall så jag inte sover bort hela dagen. Är sugen på att träna, det var jätte längesen! Men får se imorgon hur de blir med det..

Här är två bilder till från igår haha!





Vi hörs imorgon, puss!


2011, HAPPY NEW YEAR!

Det blev en lyckad kväll igår! Började med att fixa mig lite smått hos först Zana sen gick vi till Elina där alla tjejer var. Sen runt halv 8 tog vi en taxi till restaurang Eklunden (Nif Bosnas nyårsfest), åt en god middag och började dricka lite smått. Desto närmare 12 slaget vi kom desto mer började vi spåra ur hahah, de blev dans på bordet och spruta champagne överallt! GALET! Har sjukt ont i fötterna igår efter all dans. Men det var riktigt kul, när jag har alla mina bästa runt omkring mig som jag alltid har kul med kan det inte bli tråkigt. Runt halv 4-4 bestämde vi oss för o dra därifrån, hade varit där ett bra tag så då drog vi till Max och åt. Hade lite planer på efterfest efter det men ingen orkade så vid ca 5 var vi hemma (hos Merdin) och då däckade vi direkt!

Idag är jag helt slut. Min kropp är förstörd och fötterna värker, haha! Idag blir det iallafall bara att ta det lugnt. Kanske bio eller bara myskväll, får se.. Men jag har några bilder att visa men dom flesta bilderna har dom andra tjejerna.



















 Gott nytt år på er, hoppas ni hade en bra nyårsafton och att början på det nya året blev lika bra för er som det blev för mig! Puss


RSS 2.0