- Tisdag

Hello! Lång skoldag idag, men den gick ganska snabbt ändå. Hade muntligt nationellt matte prov, haha tänker inte säga mer än att matte absolut inte är mitt starkaste ämne. Hade även spanska prov, tror att det gick bra faktiskt. Idag har det varit så skönt ute, inte alls kallt, förutom att det blåser ganska mycket, men när jag & Dajana satt ute i solen på typ alla raster var det jättevarmt och skönt. Imorron ska det tydligen bli runt 15 grader, så härligt, våren är här! Sista lektionen hade vi hemkunskap som vanligt, men vi fick sluta halv 4 istället för 4, skönt!

Ikväll är det Desperate Housewifes, missa inte det!

Min favorit i Desperate Housewifes måste nog vara Gabrielle (Eva Longoria), hon är både snygg och rolig. Tycker även om Susan (Teri Hatcher), hon är dum i huvudet haha!





Vilken är er favorit i DH?

- Fruktsallad

Ett problem jag har är att jag hela tiden går och småäter. När jag blir hungrig tar jag det som jag tycker är gott som finns hemma, massa onyttiga saker. Men nu var min syster så snäll att hon gjorde fruktsallad till mig, så jag sitter och äter det nu, så himla gott är det! I har vi apelsin, banan, honungsmelon & kiwi. Känns jätte fräscht & nyttigt verkligen!


- Måndag

Nu äntligen ska jag skriva ett ordentligt inlägg, det var ett tag sen. Tänkte berätta lite om min helg. I lördags åkte jag först till stan och handlade presenter till Lisa med Malin och Jennifer, hon fyllde ju nämligen år den dagen och jag skulle på hennes fest, grattis gumman! Sen på kvällen drog jag till Lisas fest tillsammans med Dajana, Merdin och Esat. Sen kom det massa mer folk, bland annat Malin älsk, men det var iallafall jättekul. Riktigt lyckad kväll måste jag säga! Tog tyvärr inga bilder, men kvällens outfit blev en tajt midjekjol med dragkedja, ett grått oversize linne, höga klackar & smycken såklart!

Igår (söndag) var jag bara hemma och tog det lugnt, var trött efter lördagskvällen. Merdin kom till mig en stund och så och det var det enda som hände på hela dagen typ.

Idag var jag i skolan som vanligt, sen efteråt träffade jag Merdin en snabbis, sen hem. Nu har jag pluggat jättemycket faktiskt, känner mig duktig, har nämligen världens största spanskaprov imorron. Menmen, önska mig lycka till!

Får se om jag har tid att uppdatera mera idag, har nämligen massor att göra känns det som, plugg och så. Ni vet ju hur det blir på vardagar! Men om jag inte uppdaterar mer idag (som jag säkert kommer göra) uppdaterar jag garanterat imorron!

PUSS


- School

Förlåt för den dåliga uppdateringen, sitter i skolan just nu. Lovar att blogga när jag kommer hem! Puss

- Haremsbyxan

En av vårens/sommarens trender som börjar synas mer & mer nu i tidningar, bloggar eller på TV är haremsbyxan (även kallad blöjbyxa). Själv tycker jag att det är jättefult, svårt att matcha och svårt att bära upp helt enkelt. Det kanske kan vara snyggt på vissa, men tycker inte att ens att Pernille Holmboe passar i det i Gina Tricots TV-reklam, då undrar jag - om inte hon passar i det vem gör det då?

Är haremsbyxan en hiss eller diss? Är nyfiken på vad ni tycker, så tell me!





Okej, när jag tittar närmare på bilden ser dom helt okej ut på henne, men det är BARA för att hon är så snygg och allt ser snyggt ut på henne.

Sjukt snygga skor har hon på bilden föresten, ge mig!


- Tila Tequila

Sitter och kollar på Tila Tequila, har laddat ner första säsongen. Riktigt underhållande ju! Har sett några avsnitt förut, men nu ville jag se alla efter varandra. Vissa säger att hon är lik mig, och det stämmer ju VERKLIGEN inte! Har inget att skriva egentligen .. ville bara uppdatera, kanske kommer me något roligare sen!

Så vad tycker ni, finns de någon likhet mellan mig och Tila haha? Håret kanske?








- Fredag

Jag borde inte gått till skolan igår. Idag är jag sjukare än vad jag var både i tisdags och i onsdags. Imorse när jag vaknade spydde jag också, okej, lite för mycket information nu va?! Men dåligt mår jag iallafall, kunde inte sova heller eftersom jag mådde så illa, så ni kanske förstod att det inte blev någon skola för mig idag. Bad Merdin komma och ta hand om mig, och det gjorde han. Jag var verkligen som ett litet barn när han matade mig med te, HAHA. Låg mest i sängen och sen satte vi på en bra film, Cleaner. En thriller, spännande och bra!



Ser ni vad det snöar ute? Det är ju hur mycket som helst nu, jag som köpt solglasögon & vita tygskor och allt. Kan det inte bli vår nu?! Är så himla trött på snö & kyla, precis som resten av Sveriges befolkning. VÅREN KOM NUUUU!

Känner mig så himla hängig och matt just nu, har knappt ätit något på hela dagen. Känner ingen hunger eller aptit heller, så det är väl ingen idé. Har bara druckit massa juice och te. Hoppas verkligen det här går över till imorgon, då fyller ju Lisa år.

På tal om att fylla år, idag fyller Martina 11 år! Grattis världens gulligaste/jobbigaste lillasyster, älskar dig!

Uppdaterar senare, puss.


- Torsdag

Hello! Idag har jag haft en bra dag. Skolan gick snabbt och jag fick reda på att jag fick MVG på alla delar (läsförståelse, muntligt, skrivdelen) på svenska nationella! Jätteglad blev jag. Efter skolan gick jag & Merdin ner till stan sen mötte vi Malin och Matte & Co och de var meningen att vi skulle äta me dom, men det slutade med att jag och Merdin åt på Chicken medans dom andra åt på Gu' va gott. Sviker ju aldrig Chicken haha! Sen gick vi runt lite, försökte kolla lite presenter åt Martina som fyller 11 imorron, och Lisa som fyller år på lördag, ska ju på hennes födelsedagsfest då måste man ju ha med sig en present :) Har iallafall 2 presenter till min lillasyster nu, sen får jag åka till stan igen imorron för att kolla till Lisa.

Nu sitter jag här och ska plugga lite spanska snart, har världens största prov nästa tisdag! Imorron är det fredag, skönt. Antingen blir det en skön hemmakväll eftersom jag ska på fest på lördag, eller så tar jag en fika med tjejerna eller Merdin. Får se hur det blir :)

Uppdaterar senare, puss!


- Indianinspirerat



Älskar denna snygging från Monki!

- Gliss Asia Straight

Var precis och handlade med mamma och Martina. Tog typ 3 timmar och nu är jag trött och har ont i benen. Jag köpte ett nytt shampoo&balsam jag aldrig testat förut, som är nytt & går ganska mycket på reklam just nu:



Gliss Asia Straight. Det ska hålla håret platt utan plattång i 48 timmar och det ska vara mycket lättare att hålla platt även om det är tex fuktigt ute osv. Kanske tveksamt att det håller håret platt utan plattång, men det blir nog lättare att hålla rakt så det blir perfekt för mig! Ni får veta vad jag tycker om det sen när jag använt det.

- Pernille Holmboe

Alla känner ju säkert igen Gina Tricots modell? Ni vet den där blonda tjejen? Hon som alltid syns i TV, tidningar och i Gina Tricots butiker. Pernille Holmboe heter hon tydligen. Är det bara jag som tycker att hon är så himla snygg och duktig? Även om hon visar upp en del plagg som inte alltid är så snygga så får hon det alltid att se så bra ut, allt ser snyggt ut på henne! Så jag tycker verkligen att Gina Tricot lyckats bra med valet av modell. Sen är dom ju också väldigt smarta som bara har en modell, alla känner igen henne och vet att just hon gör reklam för Gina Tricot.





- Gladiatorsandaler

Något jag tänker satsa på i sommar är gladiatorsandaler till typ allt. Snyggt till klänning, shorts, kjol .. ja, allt!
Här är några tips på snygga gladiatorsandaler:




Finns även i brunt. Skopunkten - 299 kr.


Finns även i blått & gult. Nelly.com - 299 kr.

product view of: Indiana sandal
Finns även i brunt. Bianco - 800 kr.

product view of: Lukares sandal

Bianco - 550 kr.



Finns även i svart. Bianco - 650 kr.


ASOS Leather Heart Studded Flat Sandal

Finns även i brunt. Asos - 468 kr.


Finns även i brunt. H&M - 198 kr.

Vilka tycker ni är finast?

- Lala


Vilken årstid tycker du bäst om?
Vår/sommar.
Brukar du sjunga i duschen?
Yes.
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv?
Ingen alls.
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
Shoppa kläder & skor, resa.
Vad är det bästa med julafton?
Paket.
Vad får dig att slappna av
Musik.
Är du mörkrädd?
Ibland.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
11-13.
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
Pappa, mamma, syster eller Merdin.
Bor du utomlands?
Nej, men skulle vilja i ett varmt land!
Hur länge varade ditt längsta förhållande?
Mitt förhållande just nu har hållt i ett och ett halvt år.
Bråkar du och dina syskon ofta?
Hm ja, jag och min syster slår halvt ihjäl varandra, men jag älskar henne ändå.
Läser du ofta böcker?
Det går i perioder, när jag väl läser en bra bok kan jag inte sluta!
Vad föredrar du för sorts filmer?
Romantiska komedier, drama, skräck.
Vad slösar du mest pengar på?
KLÄDER.
Vill du gifta dig?
Yes.
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för?
Desperate housewifes, One Tree Hill, Gossip Girl, Greys anatomy.
Vilka husdjur har du haft innan?
Fiskar, gerbil, katter & kanin.
Var badar du helst?
Hemma i badkaret, annars Thailand.
Vilka djur är du mest rädd för?
Spindlar och alla andra småkryp. Och HAJAR!
Vilken musikstil tycker du bäst om?
R&B och hiphop.
Vilka språk kan du?
Svenska, engelska & halvt spanska.
Gillar du att dansa?
Älskar det :)
Vad har du för klädstil?
Min egna.
Vad dricker du helst när du är törstig?
Cola.
Vilken är din favoritglass?
Älskar all glass.
Vilket kaffe sörplar du helst?
Kaffe är så äckligt.
Vilket mobilmärke föredrar du?
Sony ericsson.
Vill du gå ner i vikt?
Nej, vill gå upp.
Vad äter du helst när du ser på film?
Chips eller godis.
Lever dina föräldrar tillsammans?
Yes.
Har du tandläkarskräck?
Nej.
Vad heter du i mellannamn?
Har inget mellannamn.
Är du en morgon eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska.
Var är du född?
Karlskoga.


- Onsdag

Nu sitter jag här igen, har precis vaknat. Blev ingen skola för mig idag heller, mår så himla dåligt, vi hade ju nationella prov idag men känner att jag inte hade klarat av och sitta där i en timme & 20 min när ja mår såhär .. men det löser sig.

Ska vell bara ligga i sängen idag igen, mer än så orkar jag inte. Känner mig så himla hängig alltså, börjar bli lite trött på det. Tror att jag fortfarande har feber också, jobbigt.

Uppdaterar lite senare, puss!


- Seka Aleksic

Hittade lite bilder från Seka's konsert, ser ni mig Merdin och Dajana?

seka Nor-Oslo 014.jpg

seka Nor-Oslo 019.jpg

seka Nor-Oslo 026.jpg

seka Nor-Oslo 028.jpg

- Bilder

Ni ville ju ha mer bilder på mig, eller hur? Här får ni 2 som är nya.




- Tisdag

God morgon bloggen. Idag blev det ingen skola för mig, mår så himla illa, känner mig febrig + huvudvärk. Så idag är jag verkligen inte på topp.

Har fått några kommentarer om min musik jag lägger upp här på bloggen, och jag tror att jag redan har skrivit om det här.  Men jag lägger in den musik jag tycker om just nu, gammalt som nytt.

Tänkte blogga lite nu eftersom jag inte har så mycket att göra, så det kommer nog lite inlägg nu under dagen! Puss sålänge

- Dagens låt

Brandy - Right here (departed)


- Lindex

Jag har aldrig gillat Lindex sådär jätte mycket. Har alltid tyckt att dom mest har tantkläder. Men på senaste tiden har dom verkligen växt i mina ögon, fått in mycket snygga accesoarer, skor och även en hel del kläder. Jag gillar Lindex nu, och jag tycker att dom här nya bilderna på Caroline Winberg för Lindex ser riktigt lovande ut, det är en kampanj som heter Power of prints. Kollektionen kommer att innehålla mycket långa klänningar, blusar och tunikor i tunna tyger, hattar, sjalar, smycken och väskor. GO LINDEX!

Artikelbild

Några saker jag hittade på hemsidan som jag gillade:

Flätat armband (det har jag i rosa, turkost, brunt & svart.)






Indianinspirerad väska.



Flätat bälte. Finns i den här färgen, svart, turkost, rosa, lila & vitt.



Fransväska. Finns i tan & svart också.



Bälte med nitar.


- Kvällen

Gud vilken lyckad kväll det blev! Jag hade verkligen jättekul, kunde inte ha blivit bättre. Kvällen började hos Merdin, kom dit och där var Esat Jasse Nanni Nurre Emil Bylent och Ermin. Vid typ kvart i 9 började vi gå mot spårvagnen för att åka till Borgen. När vi kom dit var det världens kö, och det blev lite problem för Merdin och mig, men det löste sig. Bästa vakten säger jag bara! När vi väl kom in efter någon timme började vi dansa, sen träffade man allt folk och så och vi dansade typ hela kvällen. Sen uppträdde ju Crossfire också, dom var jättebra! Dom körde mina gamla älsklingslåtar - Lady & On fire. Vid halv 2 fick jag & Merdin skjuts till vägträffen, sen tog vi bussen hem till mig därifrån. Var hemma runt 2, sen sov vi.
Jätte lyckad kväll! Men har tyvärr inga bilder från kvällen, hade inte tid med sånt igår :)

Nu har Merdin precis åkt hem, jag ska bara ta det lugnt hela dagen, som alltid på söndagar. Uppdaterar senare, puss!

- Club Sensation

Det här blir sista inlägget för idag, kommer ha fullt upp för sen ikväll blir det ju Club Sensation. Vi ses där?!




Vill också bara säga grattis till bästa Sandra Knezevic som fyller år idag, grattis hjärtat! Hoppas du får världens bästa födelsedag.

- Nytt



Randig tröja från Gina Tricot - 149 kr.
(tog den i en större storlek eftersom jag vill att den ska vara lite stor)



Solglasögon från Gina Tricot - 79 kr.



Tygskor från H&M - 98 kr (!).



Fransväst från Cubus - 149 kr.





Quiltad axelremsväska med små fransar & gulddetaljer från MQ - 349 kr.

- Lördag

Ska berätta lite om gårdagen först tänkte jag. Var i skolan som vanligt, slutade vid 2, då gick jag & Dajana hem till henne, sen gick vi ner till stan. Sen mötte vi även Hannah som var med oss typ hela tiden. Blev lite shopping också, visar i nästa inlägg. Sen var vi där enda tills de stängde, då tog jag bussen hem. Hade tänkt att åka tillbaks in till stan och fika med tjejerna + Merdin, men jag var tvungen att va hemma så Merdin kom till mig eftersom vi firade 1 och ett halvt år! Love you. Iallafall, så va han hos mig till halv 12 ungefär, sen tog han bussen hem. Idag sov jag till ett, har precis tagit en dusch och så, och ska bara ta det lugnt nu tills ikväll, för ikväll blir det Club Sensation. Hoppas det blir kul!

Snart visar jag vad jag shoppade igår, puss!

- Tomorrow

Imorron är det den 20 mars. Då har jag och Merdin varit tillsammans i 1 & ett halvt år .. wow. Grattis till oss, JAG ÄLSKAR DIG!





BIG LOVE till dig min älskling!

- Stressad

Idag hinner jag tyvärr inte blogga mer än så här, men så här har min dag sett ut iaf: Skola, bio, temafoto, stan, hem & nu - PLUGGA!

Tänkte bara svara på 2 läsarfrågor först:

5e bilden, vart kommer de armbanden ifrån? :D



- Det rosa och orange färgade armbandet längst till vänster kommer från Thailand, det armbandet med bara en hjärt berlock kommer från Gina Tricot, det längst ner i mitten med en stjärna kommer från Glitter, det gör pärlarmbandet längst ner till höger också och det högst upp till höger är från Thailand.

De fyra flätade armbanden med spännen och nitarmbandet, vart ifrån? :D



Dom här är från Lindex ..





.. & det här är från Ur&penn.

Vi hörs imorron, puss!

- Fint i butik just nu

Lånade bilder, men det här är plagg jag sett i butik som jag gillar.

Randiga leggins (lack/transparant) från Gina Tricot - 179 kr.

Artikelbild

Trashad kjol från Gina Tricot - 149 kr.

Artikelbild

Trashad tröja från Bikbok - 199 kr.

Artikelbild

Tunika/klänning från Gina Tricot - 299 kr.

Artikelbild


Randig tröja från H&M - 149 kr.

Artikelbild

Randig tröja från Monki -  200 kr.



Randig t-shirt från Monki - 120 kr



Kjol med nitar från Gina Tricot - 199 kr.




Kuvertväska med nitar från Gina Tricot - 129 kr.

Artikelbild

Det var allt för den här gången :)


- Armband

Som ni kanske märkt är jag förälskad i armband och måste ha typ alla jag ser. Tänkte visa några favoriter, ni får fråga om ni undrar vart dom är ifrån, orkar inte skriva alla. Dom flesta är dock nyinköpta.

Flätade i svart och brunt med gulddetaljer.



Flätade med spännen i rosa, turkost, svart och brunt.



Indianinspirerade - flätade, remmar och pärlor i olika färger.



Armband i tyg med olika mönster - blommiga, prickiga och i satintyg.



Armband med olika berlocker.



Armband i olika "trämaterial".



Det här var nog mina favoriter, har så otroligt många mer som jag inte använder. Nu kom jag på ett armband jag glömt, som nästan är min favorit av alla favoriter haha, nitarmbandet.





Sen glömde jag ett till som jag inte tagit kort på, ett armband som jag alltid använder, antagligen därför jag glömde bort att ta kort på det. Det är ett vanligt silverarmband med två tigerhuvuden, sen använder jag också alltid min läderklocka i brunt med massa olika remmar.

Det var mina favoritarmband! :)

- Torsdag

Underbar dag! Jag blir på så himla bra humör så fort det är bra väder, har varit jätteglad hela dagen på grund av solskenet och den blå himlen! Skola idag som vanligt då, men på rasterna gick vi ut och satte oss i solen, åååh mys! Längtar tills uteserveringarna på fiken öppnar, så härligt och sitta där i solen och fika :) Slutade tidigt idag, 1, och sen gick jag och Merdin ner till stan, åt på Chicken som vanligt sen gick vi runt lite. Han kollade efter en jacka och skor och jag efter lite allt möjligt. Sen köpte vi glass på MC bara för att få ännu mer vårkänslor, haha. Sen tog jag bussen hem vid 4.
 Nu sitter jag här, mamma och jag har precis trashat mina leggins, snyggt blev det. Det ser ut typ exakt såhär, bilden är lånad av en annan blogg:



Skriver senare, puss!

- Tisdag

Studiedag, trött trött trött. Det är strålande sol ute och 8+ och jag sitter här. Men ska snart ta en promenad, måste ut iaf. Måste plugga lite NO och hemkunskap senare också, och sen ikväll är det ju Desperate housewifes. Imorron är det skola igen, skönt på något sätt, jag blir så seg när jag har ledigt. Sover tills 1-2 varje dag och när jag går ut (OM jag går ut) blir det alltid sent på kvällen, vänder på dygnet helt och hållet.

Känner att mitt bloggande är väldigt tråkigt just nu, kom gärna med tips om vad ni vill att jag ska blogga om!

Hörs senare, PUSS.

- It's not fair how you are


You don't even know the meaning of the words "I'm sorry".
You don't even recognize the ways you hurt me, do you?


- Studiedag

Studiedag idag, så skönt! Sov till 12 eller nåt, sen kom Merdin till mig vid halv 1. Har bara myst med honom hela dagen lång, han åkte hem typ nyss. Har inte velat sitta vid datorn eller blogga eftersom han har varit här :) Men nu har jag ju tid. Har studiedag även imorron, får se om jag hittar på något ikväll. Är lite sugen på att åka in till stan och hitta på något, annars blir det bara ännu en myskväll, skönt det med ju. Så himla glad över att det är just måndag & tisdag vi har studiedagar på, mina värsta dagar på hela veckan. Måndag slutar jag tjugo i 4 och har världens segaste lektioner, samma med tisdagen fast då slutar vi 4. Får ju en extra lång helg också! Onsdag, torsdag och fredag brukar alltid gå snabbt, onsdag slutar vi 1, torsdag halv 3 och fredag tror ja att det är mellan 2 och halv 3. I helgen är det ju Club Sensation också, ska bli jättekul! :)

Hörs lite senare, puss!

- The Hills

Jag är besatt, dom är ju så snygga och lever ju verkligen ett drömliv, men snyggast är ju Lauren Conrad, älskar henne! Här kommer lite bilder på dom i The Hills:

Lauren & Lo.



Den som har förändrat mest genom seriens gång är Heidi, och nu snackar jag om utseendet. Jag har följt The Hills väldigt länge och i dom första avsnitten såg hon ut ungefär såhär:

Heidi till höger.





I dom nya avsnitten ser hon ut såhär (nu liknar hon mest en Barbie, men måste erkänna att hon är snyggare nu):

Heidi till höger.





Visst ser hon annorlunda ut? Nästan så att jag tror att hon opererat typ näsan eller något?

Någon jag också tycker om från The Hills är Whitney. Så himla vacker tjej med snygg stil!



Audrina, Whitney & Lauren.





Lauren & Whitney.


- Söndag

Hello! Förlåt för att jag inte skrivit på hela dagen, men sov till ett och sen har jag i princip bara kollat på The Hills hela dagen, älskar det verkligen. Är kär i Lauren och hennes stil, hon är så snygg! Nu sitter jag och kollar lite halvt på Gossip Girl, min dag har alltså bestått av tv, tv & tv. Men det kan va skönt ibland :) Imorron hade jag tänkt att åka in till stan och ta en fika eller nåt, är ju ledig både imorron och tisdag. Men får se vad som händer! Skriver snart igen, puss!

- Läsarfråga

Vad hade du på dig på Seka Aleksic konsert?
- Jag hade en korallfärgad klänning som är från Thailand och till det bruna gladiatorpumps, sen massa smycken såklart. En lite somrig outfit, men orkar inte va svart och tråkig hela tiden längre så jag körde på färg igår kväll!

- Chockad

Som så många andra ikväll har jag suttit och kollat på melodifestivalen, det var ju final ikväll, så otroligt många bra låtar var med, och enligt mig var det den sämsta som vann! Jag tyckte att Alcazar, Måns, och E.M.D var bäst, för mig hade det inte spelat så stor roll vem av dom som vann eftersom alla dom låtarna var väldigt bra. Men den här, Malena Ernman med La Voix, jag tyckte ärligt talat att den var hemsk. Jag fick nästan en hjärtatack när jag hörde Petra Mede säga "Melodi nummer 11". Marlena skriker ju bara, hemskt! Menmen, det finns inget att göra åt. Tycker bara att svenska folket röstar otroligt konstigt, juryn röstade ju bättre isåfall.

Mina favoriter:

Alcazar - Stay the night
En riktig partylåt, älskar att det är lite techno känsla, och dom är snygga och gör ett snyggt framträdande!



Måns Zelmerlöw - Hope and glory



E.M.D - Baby goodbye



Vinnaren:

Malena Ernman - La Voix


- Inspiration

Bilder lånade från Minoutfit.se & Lookbook.nu












154605_panyyy_061 

154922__mg_0149


154122_march 

151034_aimee_a

152621_lookbook

152666_greenday

Ni kanske förstår vad jag är inne på just nu? Trasiga kläder! Både jeans, tröjor & tights tycker jag ska vara trasiga just nu.

- Everything happens for a reason

Vi begår misstag för att inte göra dom.
Vi bryter mot regler för att veta var gränsen går.
Vi ljuger för att inse att sanningen varar längst.
Vi glömmer för att påminnas.
Vi grälar för att försonas.
.. & helt plötsligt verkar allting ha en mening.



- Seka Aleksic

Hade verkligen en jätte lyckad kväll igår! Jag va på topp och allt blev som förväntat. När jag fixat mig och så åkte jag till Dajana, var där ett tag, sen träffade vi Merdin, gick ner till stan och fixade lite grejer, sen tog vi en taxi till Borgen, och där var det konsert/fest, Seka Aleksic uppträdde.  Och hon var helt sjukt bra, hon sjöng min låt, Aspirin. Jag blev helt galen, vi stog längst fram i mitten och hon tog tag i min hand och sjöng med mig. Vi dansade och sjöng hela natten, hade jätte kul som sagt. Jag var iallafall där med Dajana Merdin Emil, sen blev det att vi va med Sandra Haris Denis Isma och dom typ hela kvällen, trevligt trevligt. Vid 2 fick vi skjuts hem, sen gick jag och Dajana och träffade några killkompisar lite snabbt. Sen sov jag hos henne, mys.

Nu är jag jätte trött, kom hem för ett tag sen, idag ska jag bara ligga i sängen hela dagen, är helt död från igår.

Vi tog inte så många bilder tyvärr, och jag har bara typ 2 st. Men ni får se resten när jag fått dom av Dajana eller Sandra!

Seka Aleksic.





Det är dom ni får sålänge. Dom andra har bilder där inifrån från själva konserten och så, som ni får se senare. Puss sålänge!


- Torsdag

Idag gick skoldagen väldigt snabbt, trots att vi hade 2 prov. Soprov och idrottsprov, båda gick nog bra. Det kändes så iallafall :) Efter skolan gick jag & Dajana till stan ett tag, fixade lite grejer inför imorron. Fest/konsert i Borgen imorron kväll för er som inte vet vad jag snackar om :) Sen tog jag bussen hem. Imorron är det nationella prov i engelska också, har laddat upp med massa lösgodis jag köpte idag! Jag tror att det är läsförståelse & hörförståelse imorron, sen om nån/några veckor kommer skrivdelen. Sen efter det kommer MATTEN, hjälp säger jag bara!

Nu har jag kollat ut mina nästa köp, som jag ska köpa nästa vecka! Oh längtar! Att shoppa är de bästa jag vet :)

Skriver lite senare, puss!

- Melodifestivalen

Bilderna förklarar allt!




































- Läsarfråga

Du är en jätte söt tjej, gillar verkligen din blogg! men de skulle vara roligt om du berättade lite om ditt ursprung :) ?
- Jag trodde alla redan visste allt om mitt ursprung vid det här laget, haha. Men min pappa är svensk och min mamma är halv thailändsk och halv amerikan.  Så jag är alltså 50% svensk, 25% thailändsk och 25% amerikan.

- Desperate housewifes

Missa inte världens bästa serie ikväll, Desperate Housewifes såklart. 21.00 på femman som vanligt!


- Tisdag

Vilken lång och jobbig skoldag .. gick upp typ en kvart innan vi började, struntade i och fixa mig och gick till skolan i myskläder. Det kan va skönt ibland. Var jättetrött hela dagen, hade den jobbigaste lektionen på hela veckan i slutet av dagen, 2 timmars hemkunskap. Slutade vid kvart över 4, då träffade jag Merdin en snabbis sen åkte jag hem. Har suttit och pluggat lite nu, känner mig duktig. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta fram böckerna! Har pluggat på både idrotten & So:n nu, trots att det är iövermorron vi har prov och inte imorron! Jag som alltid pluggar i sista sekunden annars. Behövs bara lite mer plugg sen sitter nog allt :)

Bjuder på en bild från melodifestivalen, jag och min bebis Dajana!



- Melodifestivalen

Lyckats få tag på en bild från Melodifestivalen, jag Olly och Dajana!



- Vilken hårfärg?

Ooh vad glad jag blir, 7 kommentarer nu redan sen jag kollade sist! Kul att ni lyssnar på mig haha :) Nån ville ha bild på mitt rum & resten av våran lägenhet, och det ska ni få, när mitt rum är lite mer städat än så här haha. Just nu ligger det kläder överallt på golvet och så, det brukar bli så på vardagar när jag ska välja kläder på morgorna, sen städar jag oftast på helgerna igen. Så kanske kan ta några bilder i helgen och visa!



Såg att ni hade lite blandade åsikter om mitt hår, till och med jag är lite osäker faktiskt, är det för ljust? Vissa säger att det är jättefint och att jag passar jättebra i ljust och borde till och med bli ännu ljushårigare medans vissa säger att jag absolut ska vara mörkbrun/svart i håret. Men nån skrev att jag är nästan blond, och det är jag verkligen inte, jag är fortfarande brunett!

Just nu är jag mer sugen på att vara mer ljushårig än mörkhårig, till & med kanske ännu ljusare. Alltid fräscht till våren/sommaren ju! Vore kul att veta vad ni tycker om det, ska jag vara ljus- eller mörkhårig?

Här var jag mörkmörkbrun/svart hårig, ca 2 år sen.


Min naturliga hårfärg, mörkbrun/brun typ. Några månader sen.



Nu, ljusljus brunt/nougat färgat. (hade ungefär så i somras)





Så, vilken hårfärg tycker ni att jag passar bäst i?

- Yes

Mitt hår verkar bli ljusare och ljusare för varje dag som går?!



- Dagens outfit

Dagens enkla skol-titta-på-film-outfit :)







T-shirt - gammal från Monki
Jeans - Bikbok
Halsband - Gjort själv
Armband - Thailand, Ur&penn, Gina tricot
Sneakers - Scorett
+ min tjocka peakjacka, fryser ihjäl ute annars ju!


- Måndag

Blir besviken när jag loggar in här och ser att jag inte fått några kommentarer alls. Ni har blivit mycket sämre på det än ni va förr! Känns ju mycket roligare att blogga när ni kommenterar, så kom igen nu!

Idag började jag kl 10, alla nior skulle nämligen se på film i aulan tillsammans. Vi såg en film som var över 3 timmar, Schindlers List heter den och handlar om andra världskriget (förintelsen, Hitler och de). Jag tyckte faktiskt att den var jättebra, lite långtråkig ibland men det var en film som man verkligen blev berörd av, den är baserad på en verklig händelse så det var många hemska scener från förintelsen osv. Efter det slutade vi, då var kl 3 och jag tog bussen hem direkt eftersom jag va så trött.

Har fortfarande inte fått bilderna av Olly från i lördags, men jag visar dom här på bloggen så fort jag har fått dom!

I nästa inlägg kommer en bild på dagens enkla outfit, puss sålänge!

-Läsarfrågor

Inlägget: I'm crazy about shoes

Var finns det första paret och hur mycket kostar dem :)
- Dom finns på Forever21, du hittar priset på hemsidan!

Jag skulle uppskatta jätte mycket om du la in bilder på din garderob, både på dina kläder och dina skor! det skulle va kul att se :)
- Det kanske händer i framtiden, har ju först och främst lovat att visa alla mina klänningar, men det är inte något jag har orkat ta tag i än, och det ber jag om ursäkt för. Men det kommer så småningom.

- Sjukt

Det här har nog dom flesta reagerat på som sett Melodifestivalen i år.
Star Pilots låt - Higher är FARLIGT lik Velvets original låt - Take my body close, lyssna själva, det är sjukt att Star Pilots ens får medverka med den låten.

Star Pilots - Higher



Velvet (originalet) - Take my body close




Någon som hör likheten?!

- Melodifestivals outfiten







Fransklänning - H&M
Örhängen - New Yorker
Halsband - Ollys
Armband - Olika (Ur&penn, Thailand, Gina Tricot)
Pumps - H&M
Sen min andra outfit för kvällen:



HAHAHA! Det här fick vi dela ut ostbågar i efteråt. Massa mer bilder kommer!

- Andra chansen

Hej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering, men hade fullt upp hela dagen igår så hade inte tid att sätta mig vid datorn över huvud taget.

Jag var ju på Andra chansen i Himmelstalundshallen, vi fick gå in gratis eftersom vi skulle jobba efteråt. Har massor av bilder att visa sen när jag fått alla av Olly. Men det var iallafall jag, Dajana, Hannah, Malin och Olly. Orkar inte berätta så mycket mer, har så mycket bilder som förklarar allt. Men vi hade iallafall jätte kul, fick VIP kort med bild och namn där vi kom in överallt, sjöng karaoke, fick jätte bra platser nästan längst fram (såg ni oss på TV? Några hade tydligen gjort det), minglade runt i "VIP tältet", tittade och lyssnade på showen, sen efteråt jobbade vi! Vi delade ut ostbågar för OLW, tog ungefär en halvtimme att ta slut på alla kartonger med ostbågar. Hade en toppen kväll me tjejerna!

Bilder på min outfit kommer i nästa inlägg, sen kommer även massa bilder från kvällen ikväll eller imorron! (Beror på när Olly loggar in på msn). Puss!

- I'm crazy about shoes




- The thruth

Från Stinalees blogg:



"Chris Brown har nu åtalats för misshandel och olaga hot, och ja, killen ska alltså ha slagit flickvännen flera gånger under bilturen, han har erkänt att han smashade hennes huvud mot rutan samt hotat att döda henne och även bitit henne i örat. Trots detta har Rihanna nu gått tillbaka till pojkvännen.

Rihannas pappan har nyligen gått ut med att han är mycket orolig då ingen i familjen lyckas få kontakt med henne. Tydligen har hennes telefonnummer ändrats och inte heller hennes privata mail är kvar. Hade hon och Chris åkt på en hemlig resa, eller hur var det? Tänk om han skulle mörda henne, scary. Tänk vad som skulle stå på löpsedlarna, shit. Nej då, men det pratas ju faktiskt om att de har gift sig. Vad tror ni?

Personligen måste jag säga att jag faktiskt inte kan lyssna på hans musik längre, iaf inte på samma sätt som innan. Känner mest avsky - Jag menar, vad betyder hans texter om true love och att man aldrig ska såra den man älskar, nu? Äh, fuck him!"



Jag kan inte tro det. Ända sen detta hände har jag inte riktigt kunnat tro på det. För mig är Chris Brown en liten gullig tonårspojke som sjunger om som Stina säger "true love, never say goodbye" blabla. Om nån av dom ska misshandla någon är det vell ändå Rihanna som skulle kunna misshandla honom. Menmen, det är tydligen sant det här. Jag håller med Stina med att jag inte kan lyssna på hans musik på samma sätt längre, en del av hans texter betydde faktiskt något för mig och man kunde känna igen sig i hans texter. Kul att veta att han misshandlat sin flickvän samtidigt som han sjunger "Girl you're my all" i tex "With you."

Kan inte förstå att hon gått tillbaks till Chris efter det här.

- Meningslöst inlägg

Vilken besvikelse. Jag har haft världens tråkigaste kväll. Har som vanligt väntat på en person, men som vanligt blev det inget. Mina fredagskvällar går alltid ut på att vänta känns det som. Menmen, imorron ska jag ha kul!

Vet inte vad jag ska skriva .. jag är trött - fast jag legat i sängen större delen av dagen, jag tycker synd om mig själv - fast jag inte har någon anledning. Men så kan det va ibland, har varit lite deppig på senaste tiden. Men jag brukar ha såna perioder. Det går över!

Längtar tills imorron, utseendefixerad som jag är längtar jag till att fixa mig haha. Känner mig inte direkt på topp när jag gått som ett spöke här hemma hela dagen, älskar att fixa mig till lite festligare tillfällen! Så kul att få sminka sig lite extra, sätta på sig något speciellt, kanske locka håret. Det tycker jag är kul!

Jag har kommit på att jag inte är någon bra människa. Och nu skriver jag massa meningslösa saker för att jag har så otroligt tråkigt. Men jag är otroligt självisk, tänker alltid på mig själv i första hand, kan vara riktig elak mot folk i min närhet och vill helst aldrig göra något för nån annan som inte jag tjänar på. Jag är faktiskt en dålig människa. Men jag försöker inte dölja något, jag vet själv att jag är som jag är. Och det är inget jag är stolt över. Nu vet ni.

Måste bara avsluta med att säga att jag älskar mina vänner & min familj otroligt mycket, inga namn behöver nämnas, men jag vet att ni älskar mig för precis den jag är.

- Min systers blogg

Vill bara tipsa er om min lillasysters blogg, hon heter Martina och skriver en väldigt rolig & bra blogg. Eftersom att hon bara är 10 år så blir det en del stavfel och sånt, men det är ju bara gulligt!
Läs hennes blogg - Martinazingo.blogg.se

- Tyson Beckford

Sjukt heta Tyson Beckford!






- Out of control

Maybe i'm addicted, i'm out of control
but you're the drug that keeps me from dying
Maybe i'm a liar, but all i really know is
that you're the only reason i'm trying

image664

- I'm such a fool

Gud vilken kväll/natt/morgon jag haft. Igår kväll somnade jag väldigt tidigt, typ vid 9 men vaknade sen mellan elva och tolv och hade jätte svårt att somna om igen. Fick nog inte många timmars sömn inatt. Vaknade vid halv sju av att mitt alarm ringde, men jag stängde av det och fortsatte sova. Vid halv 8 väckte pappa mig men jag orkade inte ta mig upp då heller. Så jag fortsatte sova, och ingen skola blev det för mig. Jag har verkligen en dålig dag idag, jag blev ju som sagt av med både min blogg, bdb, facebook, msn & nattstad, så jag är inte så glad över det. Där ser man hur mycket man kan lita på folk.  Kan inte fatta att du (den enda som visste mitt lösenord överallt, den enda jag gett det förtroendet till) bytte mitt lösenord överallt!  Som tur var fixade jag tillbaks bloggen, bytte lösenord och gjorde en ny msn. Bloggen och msn är ju trots allt det viktigaste, sen får jag vell göra en ny bdb & facebook och sånt när jag börjar sakna det.
(adda [email protected])

Har precis ätit lite och vikt lite tvätt. Har ganska tråkigt så därför passar jag på att blogga lite. När jag har tråkigt är det bara dator som gäller för mig nu för tiden, förr kunde jag kolla på SATC dvd boxen men nu har jag sett alla säsonger, eller läsa i bästa twilight böckerna men jag har läst ut alla nu. Snart kommer fyran ut föresten, om den inte redan har gjort det.

Vi hörs senare, ska hitta på något kul att skriva om. Puss!

- Ny msn

Jag har en ny msn eftersom en idiot tog bort min. Kan ju inte lägga till mina gamla kontakter heller eftersom att jag inte kan komma in på min gamla. Så snälla adda:

[email protected]

- AAAAAAAAAAAH

JAG ÄR SÅ ARG SÅ JAG SKAKAR! "NÅGON" - DEN ENDA SOM VISSTE OM MITT LÖSENORD HAR ÄNDRAT ALLA MINA LÖSENORD PÅ TEX BILDDAGBOKEN, FACEBOOK, MSN OCH SEN BLOGGEN. MEN JAG FIXADE TILLBAKA BLOGGEN SOM TUR VAR. DU KOMMER FÅ ÅNGRA DET HÄR.

- Black nails?

Nu tänkte jag måla naglarna, blir nog svart, en ny favorit jag har. Annars älskar jag röda naglar och på sommaren gillar jag rosa i olika nyanser och orange.

Men på tal om svart nagellack, folk har alltid lite blandade åsikter om det. Nu när det har blivit nån sorts modegrej med svart nagellack började jag tycka om det (eftersom jag är en sån som alltid följer alla andra, idiotiskt, jag vet) annars skulle jag nog inte tycka att det var fint. Men Merdin tycker att jag ser ut som en häxa/emo i det och tycker inte alls att det är snyggt. Min mamma tycker inte heller att det är speciellt fint, men alla mina kompisar älskar svarta naglar.

Vad tycker ni om svart nagellack? Vad är eran favoritfärg på nagellack? Vore kul om ni kunde svara!



Hillary Duff, Paris Hilton & Lindsay Lohan gillar iallafall svart nagellack.

- Ny fransklänning



Här är den! Ser inte så snygg ut på bild, men på är den verkligen underbar på. Dock var den lite kortare än jag trott, den blir verkligen kortkort på. Jag tycker att den kan användas både som partyklänning och som vardagsklänning faktiskt. Den är marinblå, det syns inte så bra på bilden :)  På lördag ska jag ha den till höga klackar och tunna strumpbyxor, SNYGGT!
Den är från H&M och kostar 298 kr.

- Torsdag

Idag är jag riktig seg och trött, men åkte ändå ner till stan när jag slutat skolan vid 3, behövde nämligen göra lite ärenden

Köpte min snyggsnygga fransklänning, bilder kommer. Mer än så har jag inte att berätta om idag.

Imorron är det fredag, så skönt! Ska nog bara ta det lugnt hemma efter skolan, eller det är iallafall vad jag planerat, känner bara för att ha en mysig hemmakväll. Med Merdin förhoppningsvis, om han vill? :) Men på lördag blir det melodifestivalen med tjejerna, längtar!

Bilder på min nya klänning kommer snart, puss!


- Tråkig blogg?

Sista inlägget för idag. Förlåt för att bloggen blir så tråkig nu, men det är ju på grund av skolan och jag orkar inte lägga in så mycket bilder osv. Har heller inte tid och ork till att engagera mig i bloggen efter en skoldag. Men jag skriver iaf varje dag, och sen på helgerna vet ni ju att jag hittar på nåt kul här i bloggen, och vissa vardagar får jag faktiskt blogglust, så fortsätt läsa min blogg såklart!

Avslutar med en bild på Snygga Fashiontoast, hörs imorron cuties!

Image Hosted by ImageShack.us


- Onsdag

Idag har det varit en lång dag trots att vi slutade 1. Gick direkt till stan med Dajana när vi slutat, gick runt lite och kollade. Jag la undan min fransklänning till imorron, blir att köpa den då! :) Sen träffade vi Gonzalo och han berättade att Amy Diamond och några till artister från melodifestivalen skulle uppträda i Linden kl 5, så vi satte oss och fikade på Coffehouse i Linden och väntade på att klockan skulle gå. Passade även på att plugga lite spanska då :) Sen när klockan va 5 träffade vi Merdin, sen gick vi dit och sen kom dom olika aristerna, dock uppträdde bara Rigo och the red fox blabla vad dom nu heter, den låten är bra tycker jag! Sjukt mycket folk var det iallafall, jag blev helt yr så varmt det var, kände mig helt svimfärdig. Efter det gick vi ner på nedervåningen, utanför Gina Tricot hade dom massa olika aktiviteter och tävlingar man kunde delta i, dom delade även ut gratisgrejer och sånt så vi gick runt lite där. Merdin och Dajana gjorde sån här dans-matta tävling, haha gullungar! Sen vid 6 gick vi till Chicken och åt, eller ja, det var bara Merdin som åt. Sen tog jag bussen hem vid halv sju :)

Nu sitter jag här och idag är det min pappas födelsedag, GRATTIS PAPPA JAG ÄLSKAR DIG!

Fick reda på en sak som gjorde mig väldigt glad idag. På senaste tiden har jag klagat för mina föräldrar väldigt mycket på att jag behöver pengar eftersom jag haft så dåligt med penger. I januari gjorde jag av med ca 5000 kr, bara på kläder. Egentligen får jag ju skylla mig själv, men underbara som mina föräldrar är bestämde dom sig för att istället för att bara ge mig barnbidraget (1050 kr), får jag 1500 i månaden! Det är ju faktiskt skillnad. LOVE U!

Kanske blir ett inlägg lite senare, puss!

- Fashiontoast


Dom flesta har vell hört talas om Fashiontoast - bloggerskan som har blivit känd över nästan hela världen på grund av sin grymma stil. Hon tar så otroligt fina bilder och har en helt egen stil, tycker hon är sjukt cool! Titta och njut.


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Jag skulle kunna lägga in hundra bilder till, AMAZING!

- A womans right to shoes

Dom här är ju bara för snygga! Lite gladiatorinspirerade, orange/korallfärgade, 11 cm hög träklack, 349 kr. Billiga, underbara H&M!


- Just another day in school

Hello! Idag var det skola som vanligt, men fick reda på en sak på första lektionen som gjorde mig otroligt glad, vi slapp nämligen sista lektionen, den jag skrev om igår, min absolut VÄRSTA lektion, 2 timmars hemkunskap till 4. Skönt! Så jag slutade tio i 2 idag :) Tog bussen hem direkt, sen nu har jag fixat lite här hemma och så. Ska snart plugga lite spanska tänkte jag, det behövs! Imorron är det onsdag, jätte skön dag brukar det vara eftersom jag slutar 1 och vi har bara sköna lektioner. Efter skolan blir det nog stan och köpa min klänning sen äta på Pekinghouse med Dajana. Min pappa fyller år imorgon också, 41, han börjar bli gammal nu! ;)

Just det, ni får inte missa att Desperate Housewifes börjar igen ikväll, kl 21.00 på femman som vanligt! Har verkligen saknat den serien.

desperate housewives  !

Skriver lite senare, puss!


- Snart i min garderob

Jag har kollat ut lite saker som ska bli mina nästa köp, tänker inte säga vad det jag tittat ut är ifrån, då kanske ni köper det före mig!

- Marinblå fransklänning
- Tanfärgad fransväska
- Svart fransväst
-  Vita converse
- Svart väska med nitar
- Slitna jeansshorts med hög midja
- Svart kjol med hög midja med nitar
- Vit transparent tröja med broderier
- Blommig bikini

Det var allt för den här gången, det här ska bli mitt nu i Mars.

- Inte min dag idag

Gud vad tråkigt det känns att blogga när ni inte kommenterar längre! Idag är jag helt slut, en jobbig skoldag var det idag. Direkt efter skolan tog ja bussen hem, det spöregnade och sedan gick det över till snö. Vår och vårkänslor? Får nog vänta några månader till. Har ingenting alls intressant att skriva, bara att jag är desperat efter den där fransklänningen eftersom jag verkligen behövder den nu för jag ska på melodifestivalen på lördag, sen måste jag ha en ny klänning till Seka Aleksic, Club Sensation osv. Men det löser sig! Imorgon är den jobbigaste dagen på hela veckan, tisdag. Slutar kl 4 och sista lektionen är 2 timmars hemkunskap. Jag hatar verkligen den lektionen. Jag blir på dåligt humör när vädret är så här, börjar klaga och gnälla på allt möjligt. Men alla har ju såna här dagar, right? Hoppas bara att mitt humör är bättre imorgon, annars tycker jag synd om alla i min närhet. Sitter och kollar lite halvt på The Hills, till och med det gör mig irriterad idag. Vet ni vad som är bra föresten? Det är mars nu, bort med äckliga februari. Mars är vell ändå en vårmånad? Är det inte så? Jo. Så är det, iallafall enligt mig.

December Januari Februari = vinter.
Mars April Maj = vår.
Juni Juli Augusti = sommar.
September Oktober November = höst.

Det är nu bäst att jag avslutnar detta otroligt tråkiga inlägg, kanske skriver mer sen om ja får lite roligare idéer, PUSS.

- Some help please

Någon som vill göra en header åt mig?

- Esta noche

Här är Next 3's bidrag i melodifestivalen - Esta noche. Riktigt bra låt, borde iallfall kommit till andra chansen enligt mig!




Sen även en intervju med Gonzalo & Adam.



Här är själva framträdandet, jätte dålig kvalié tyvärr.


- Yesterday

Blev en ganska lyckad kväll, började med att jag åkte till Dajana, sen drog vi till ljura där Malin och Hannah var i Hannahs brors lägenhet. Såg på melodifestivalen där, Next 3 var ju bara för bra! Synd att dom inte ens gick till "andra chansen", då hade jag ju sett dom i himmelstalundshallen nästa helg. Kändes helt sjukt att se dom stå på scen, eftersom det är killar vi alla känner mer eller mindre, men måste säga att jag tyckte låten var jättebra och Gonzalo sjunger ju så bra som alltid. Jag röstade iallafall 1 gång, hade ju lovat. Sen kom även Merdin dit och vi hade de bara mys med film & massa gott och sånt. Sen vid 12 drog jag och Merdin till MC och åt, sen tog jag bussen hem.

Idag när jag vaknade började jag fixa mig sen drog jag till stan med mamma och Martina. Vi köpte presenter till pappa, han fyller 41 på onsdag. Sen hittade jag lite snygga saker, bland annat en fransklänning jag tänkt och köpa och som jag ska ha nästa helg tänkte jag! Kanske även på Seka Aleksic konsert. Sen hittade jag en skit snygg väska på MQ som också får bli ett av mina nästa köp. Synd att jag lever på 250 kr just nu. Menmen, det löser sig :) Nu är jag hemma igen och tänkte plugga lite, om jag orkar. Sen blir det vell bara att ta det lugnt, skola imorron igen ju. Jobbigt .. Men, uppdaterar senare, puss.

RSS 2.0