MÖRKHÅRIG IGEN

Väldigt dåligt uppdatering här då, som vanligt. Har gjort en hel del sen sist, spenderade helgen i Sthlm, de va trevligt :) Sen kommer ja inte ihåg så mycket mer, har varit i skolan som vanligt då, fikat med tjejerna, umgåtts med merdin osv. De vanliga :)

Här är en bild jag tog imorse innan jag gick till skolan, här ser ni min nya hårfärg, har ju inte visat den på bloggen innan, dålig bild och man ser inte färgen direkt men ni ser ju att de är betydligt mörkare än innan iaf.



Någon ville se före och efter bild, ni får rätt dåliga cambilder men ändå.

Före:



Efter:



Vad tycker ni? Jag gillade det bättre innan tyvärr. Mitt hår va så ljust innan och när jag färgade så mörkt blev den nuvarande färgen lite gröna toner i typ, de ser inte bra ut. Jag gillar inte färgen jag har nu, men jag orkar inte färga mer. Har redan använt mig av 3 hårfärgsförpackningar för att få det mörkt. Menmen, säg gärna vad ni tycker, det är ju en ganska stor förändring!


FREDAG

Hello, idag är jag lite gladare än igår för idag är det fredag och imorgon drar jag till Sthlm!

 Idag slutade jag kl 12, jätteskönt. Jag Zana och Felicia drog till stan, mötte upp Zanas mamma sen gick vi runt och shoppade lite. Jag köpte bara en klänning från H&M jag ska ha nästa helg då vi eventuellt ska till Helsingborg och festa! Riktigt snygg var den. Sen mötte vi upp Elina också och gick till Fräcka för att fika, senare kom även Sandra också. Mysigt!

Nu är jag hemma och fick nyss en bra nyhet, min trasiga kamera ni vet som var på lagning kunde inte lagas så nu ska jag få en helt ny, får faktiskt välja vilken som helst, fick ett presentkort på Media Markt på 2500 kr. Behöver egentligen inte ens köpa en kamera för dom pengarna men det ska jag nog, behöver ju en så aa.. :) Kanske åker dit redan imorgon, innan jag åker till Sthlm och köper en men de hinner jag nog inte, så det får nog bli på söndag. Men nu behöver jag tips på riktigt bra digitalkameror som max får kosta 2500 då. GE MIG TIPS! Jag lovar att när jag köpt en ny kamera nu kommer ni få massa snygga bilder.

Ikväll ska jag in till stan och hitta på något, vet inte riktigt vad än men det är sånt som märks :) Hörs senare, puss!


THE BAD TOOK AWAY THE GOOD

Nu börjar höst depressionen komma. Jag är trött på det mesta. Ikväll är ingen bra kväll känner jag. Jag är trött på dig, på oss. U DRIVE ME CRAZY. Varför ..

Jag funderar på att skaffa en annan, anomym blogg där jag kan skriva av mig lite. För det går ju inte här! Jag har så mycket jag vill skriva av mig, tro mig. Så det får nog bli så..
 
Idag är det något som kallas höstdagjämningen. Det lärde jag mig idag på global profil lektionen. Det betyder att det är höst nu på riktigt. Idag är dagen exakt lika lång som natten, vad det nu har för betydelse. Men det är höst. Vart tog sommaren vägen?


ONÖDIGT INLÄGG

Idag: Skola, stan med Zana och Elina, fika på Coffe, hem, plugga, Merdin kom hit, tittat på Idol och snart - SOVA.

Snart är de helg och de ska bli kul för jag ska nämligen spendera min helg i Sthlm, woho!

Men har inget mer o säga så pusshej!


UPDATE

Mycket har hunnit hända på den här tiden jag inte skrivit. Jag är tex numera mörkhårig, lite för mörkhårig enligt mig själv. Det är mörkmörkbrunt, nästan svart. Men det är rätt likt min naturliga hårfärg så ska låta det vara såhär.. Haha, jag fick använda 3 paket hårfärg för att få bort allt det blonda förresten, lyckat! Ni ska få se bild när jag fått tillbaks min kamera, den är ju som sagt inne på lagning.

Minns inte när jag sist skrev så kanske upprepar saker eller glömmer något, men i lördags var jag iallafall på fest i boniska klubben, gick dit med Zana, Sandra & Nadja, det var helt okej, eller jag hade kul iallafall men tyvärr inte dom jag var med så vi gick därifrån ganska tidigt. Blev lite nattmat på MC istället, sen sov jag hos Zana också. Dagen efter var jag hos Zana ett tag först, sen kom Merdin, Faris och Emil och hämtade upp mig så åkte vi till Klinga där dom skulle köra gokart, så jag tittade på. Igår firade jag och Merdin 4 år så vi var ute och åt på kvällen, åt min favorit hamburgare på O'learys. Och idag har jag bara varit i skolan, ska plugga lite sen och ikväll blir de såklart att titta på Idol och bara ta det lugnt..

Förresten, såg att många undrade när jag ska ha bloppis, och det kommer som sagt så fort jag fått tillbaks min kamera från lagningen! Beräknat datum då jag ska få tillbaks den är 30 september så nångång efter det!

Men vi hörs, pusspuss!

En härlig bild på sexiga Inna som för övrigt gör sjukt bra musik:


MAJESTIQ 12



Det ska anordnas, som ni kanske hört, en riktigt stor fest i Stadium Arena  den 6/11. Min pappa är en av dom som jobbar med detta och därför vill jag passa på att tipsa er som är över 18 (tyvärr så är det åldersgräns) att ni absolut inte får missa detta, jag tror att det kommer bli riktigt GRYMT, det är nog den största festen som någonsin anordnats i Norrköping. Det är ju ingen vanlig gymnasiefest vi pratar om utan mer liknande fester som hålls i tex Danmark och Holland, tex Sensation White. Dom DJ's som kommer vara på plats är kända DJ's från utlandet som är kända över hela världen, så det kommer komma folk från hela Sverige för att vara med om det här! Det kommer vara årets största händelse i Norrköping, tro mig.

Detta heter MAJESTIQ 12 och det är en stor hardstyle & hardcore fest i Stadium Arena den 6/11.

Dessa DJ's kommer vara på plats:

Fausto
Technoboy
The Beholder
Frontliner
The Prophet
Hardstyle Masterz - live
Neophyte
MC V


Stadium Arena - Norrköping

Tid: 18.00-03.00
Datum: Lördag 6/11 (halloween)
Kapacitet: 5000 personer
Ålder: 18 år
Entré: 380kr (ordinarie) - 480kr (vip 500st)
Förköp släpps 25/8 kl.00:00 på ticnet.se
Fullständiga rättigheter

Arrangörer Club Aqua - Stadium Arena - PADAB Ljud & Ljus

TITTA PÅ VIDEON HÄR UNDER:




http://www.facebook.com/majestiq12


REBECCA STELLA

Jag har läst Rebecca Simonssons blogg i över ett år och alltid älskat hennes unika stil och utseende. Hon är SJUKT SNYGG och har verkligen en annorlunda stil. Jag har alltid tyckt att hon på något sätt är "Sveriges Lady Gaga" med sina galna outfits och annorlunda kläder, frisyrer, acessoarer och sminkningar. Därför blev jag väldigt glad när jag såg att hon gjort en låt under artistnamnet "Rebecca Stella" som heter "Swag in a bag" med en riktigt cool video! Man kan verkligen jämföra henne med Lady Gaga, kolla bara på videon! Låten är väl sådär, helt okej, men videon är riktigt cool, eller nej, HON är riktigt cool!


WONDERFUL FRIDAY

Hej mina tråkiga bloggläsare! Kom hem för ett tag sen, har varit i skolan. Hade bla historiaprov som gick very good tror jag, skönt. Nu är jag bara hemma och gör inget speciellt alls. Ska hoppa in i duschen snart. Ikväll ska jag troligtvis ut och äta med min boyfriend på någon restaurang, annars blir de bara hemmamys med idol, tacos och någon bra film. Blev lite tveksam på att gå ut och äta när mamma sa att hon skulle laga tacos haha.. Och med de bästa av allt till: guacamole! Så vi får se hur det blir..

Imorgon blir de party iallfall, ska bli riktigt kul! Speciellt då det var så längesen jag var på fest/konsert i bosniska klubben.. Hahah!

Jag har fortfarande inte fått tillbaks min kamera från lagningen förresten.. Läste på lappen och de stod att den beräknades va klar den 30/9, så det är ju typ 1-2 veckor kvar.. Menmen, sen blir de mycket bilder kan ja lova, speciellt på allt jag shoppat haha, massor verkligen!

Så skönt med fredag förresten, även om jag varit hemma typ hela veckan är det något speciellt med känslan av fredag och helg. Eller hur? :)


FRÅN "BLONDIN" TILL BRUNETT

Igår kom jag hem med 2 paket mörkbrun hårfärg. Försökte hitta en färg som liknade min naturliga hårfärg, orkar inte hålla på och färga hela tiden längre. Kommer sakna mitt blonda, men det förstör mitt hår, måste färga utväxten typ en gång i månaden. Så snart blir jag brunett igen! Kommer bli en stor förändring kan jag lova.. Hittade ingen bild på exakt den hårfärgen jag köpte, men det var en varm mörkbrun färg med liiite rött i, så att mitt hår inte går åt det gröna hållet (lätt att det blir så om man går från blond till brun), färgen hette "warm chestnut" och det var Wella's hårfärg Viva som jag köpte.

Lite liknande den här färgen tror jag att de kommer bli:

lindsay-lohan-picture-1.jpg image by Rajarkillen

Såhär stor förändring känns det som att de kommer bli, eller njae inte riktigt haha men nästan..


I WANT U LIKE LAST SUMMER

Sköna låtar som jag inte lagt upp tidigare ..








JOFAMA BY KENZA

Skulle publicerats 13.00:

Hemma idag igen då.. Merdin kom hit igår kväll och sov här, mys! Nu är han på väg till Kalmar för o spela match så han lämnade mig här ensam och uttråkad haha. Ska snart sätta igång o plugga lite, sen bara ta de lugnt hela dagen, som vanligt.

Förresten, min absoluta drömjacka just nu är denna från Jofama by Kenza:



GE MIG! Kort, tajt, snygga detaljer som fårskinnskrage, kedjor på axlarna, snygga dragkedjor, bältet, GAH! Synd bara att den kostar 2000 kr. Men jag SKA ha den!


VIDEO MUSIC AWARDS

Nu börjar VMA på MTV. Jag älskar det!


BORING

Uttråkad här hemma.. Har absolut inget o göra, de enda jag har gjort dom här dagarna när jag varit sjuk har varit o tittat på tv, sett massa filmer, suttit vid datorn, läst tidningar, sovit.. Ae ni kan ju tänka er.

Har en bild från typ förrförra helgen, på mig och tjejerna.. Plus Zana som tar kortet också!


TÅGOLYCKA I KIMSTAD

Har ni hört om tågolyckan som hände igår kväll här vid Kimstad station? Det är jättenära mig, bara en bussstation bort typ. Hemskt ju.. Men Tydligen så var KISSIE med på ett annat tåg som skulle till Kalmar och kunde inte åka vidare pga olyckan, så hon va alltså fast här i Norrköping på Kimstad station igår kväll! Haha alltså jag kunde inte låta bli och skratta även fast det här kanske inte är rätt tillfälle att skratta, ca 18 st blev ju allvarligt skadade..

 Men hahaha, så mycket som jag hatar Kissie hade de inte gjort något om hon var med på själva tåget som krockade med en traktor. Gå in på Kissies blogg och läs själva!

Läs om tågolyckan här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7770714.ab


SJUK

Jag är fortfarande sjuk. Igår var det som värst, höll på att ta självmord här hemma.. Har hög feber, hostar hela tiden, förkyld och har ont i hela kroppen, har ont i halsen, huvudet, magen och revbenen på samma gång pga att jag hostar så mycket, har även riktigt svårt att andas (!!?) hela tiden. Har ingen matlust heller för den delen, då är de ju verkligen något som är fel.. För ni som känner mig vet att jag är ett matvrak och kan äta hur mycket som helst när som helst, men nu kan jag knappt äta något alls.. Ae, riktigt dåligt mår jag. Men idag är de lite bättre..

Igår var Merdin en riktig ängel och kom hit och tog hand om mig lite, köpte med sig halstabletter gjorde han också ♥

HAHA men gud nu låter de som att jag tror att jag ska dö eller något, men när jag är sjuk tycker jag alltid så himla synd om mig själv och vill att alla andra ska göra det också.

Så ingen skola för mig idag alltså, antagligen inte imorgon heller.. Idag ska jag försöka plugga lite historia faktiskt, annars ska jag väl bara ruttna hemma och ligga och tycka synd om mig själv. Puss



LAST NIGHT

Hade jätteroligt igår! Åkte hem till Elina där Zana var, sen blev vi upphämtade av Armend och Angelo och åkte till Natha där det var lite fest, mycket härligt folk var där men jag och några till bestämde oss för att åka till Cromwell istället och festa där, de blev mycket dans och jag hade jättekul! Speciellt med Holmberg, "IN I DIMMAN"! Enda problemet var att jag inte mådde så bra, hade jätteont i halsen och hostade som en idiot så runt 2 fick jag skjuts hem. Nu ligger jag här och är jättesjuk. Är förkyld, har ont i halsen och hostar hela tiden. Fyfan, jag har inte tid att va sjuk! Känner på mig att jag kommer få feber så småningom också..

Idag vet jag inte vad som händer, ska bara ta de lugnt nu på dagen men ikväll kanske jag hittar på något. Måste ju passa på nu när det är kväll trots att jag är sjuk! Eller det kanske är bäst att jag stannar hemma och försöker bli frisk till skolan på måndag.. ? Ae jag vet inte!

Nu sitter jag och tittar på The City och jag HATAR Olivia Palermo. Bara så ni vet. Men snygg är hon!



Riktig bitch haha!


FINALLY FRIDAY

Kom hem från skolan för ca en timme sen, gick på don't drink&drive grejen i olai parken och de va kul faktiskt, speciellt o ta sig ut ur en bil som va upp & nervänd, för mig och zana gick de sämst av alla, jag satte mig på hennes huvud HAHA och rullade typ runt där inne, visste inte alls vad som var upp och ner hahaha. Så va där hela dagen och gjorde olika saker, sen hade jag global profil sista lektionen, alltid intressant faktiskt!

Snart ska jag börja fixa mig för ikväll blir de party hos natha, men först ska jag äta en god middag med bakad potatis och currykyckling-röra. MUMS! Hoppas bara maten är klar snart, är jättehungrig haha.. Men vi hörs, puss!


TORSDAG

Sitter här tröttare än någonsin typ.. Har varit i skolan som vanligt, slutade ganska tidigt idag. Åkte hem direkt, var för trött för att ens orka göra något eller träffa någon, behövde plugga också och jag har sovit i någon timme nu, åt jättegod thaimat nyss som min mamma lagade, kyckling med thaibasilika, mums! Nu ska jag sätta igång och plugga lite.. Sen tror jag att Merdin kommer hit så de blir väl en myskväll med Idol och så.

Imorgon ska vi på någon don't drink & drive grej med skolan, men jag tror att jag hoppar över det faktiskt och bara går på min lektion som jag har på eftermiddagen. Får se hur de blir med det..

Imorgon är det iallafall fredag och det känns så jävla skönt, den här veckan har gått jättesnabbt! Imorgon ska de festas iallafall, inte bestämt var än men jag har lite olika alternativ att välja på faktiskt för en gångs skull, så får se hur de blir! Hörs senare eller imorgon, puss!


WHEN A TORNADO MEETS A VOLCANO

Efter skolan mötte jag upp Merdin, vi gick och åt, de blev Chicken Kebab. Sen mötte jag upp Sandra, Elina och Nadja och gick runt lite på stan med dom, sen tog jag bussen hem. Nu sitter jag här och gör inget speciellt, ska ta en dusch snart sen blir det väl Idol och lite mys för mig själv. Har inget plugg idag faktiskt och orkar inte göra något heller så jag ska bara ta de lugnt ikväll, kommer säkert sova tidigt också.. Men puss så länge.


ONSDAG

Skulle publicerats typ kl halv 2:

Uppdaterade aldrig igår, hade fullt upp. Efter skolan drog jag och Zana till stan och mötte upp Sandra Nadja Elina Natha och en till tjej som jag tyvärr inte kommer ihåg vad hon heter, vi tog en fika på Coffe, myspys. Försökte även plugga lite men de gick inte så bra. Sen hämtade mamma upp mig och vi åkte till ingelsta för lite shopping, för mig blev det ett par snygga boots från Skopunkten bara. Sen åkte vi och handlade thaimat, sen hem, kollade på Idol, och sen pluggade hela kvällen bara, sen sleeptime. Intressant va? :)

Nu sitter jag iallafall i skolan och väntar på att min lektion ska börja, har samhäll kl 2. Hade precis förhör i geografi, ett litet lätt förhör men jag fick 22/22 så de va ju bra, haha. Nu sitter jag och Zana och kollar runt på Nelly, finns massa snygga klänningar och skor. Måste ha en ny riktigt snygg partyklänning tills jag ska till Sthlm den 25 Septemeber på fest, konsert osv. Men de fixar sig :)

Jag slutar halv 4, då ska jag träffa Merdin. Blir väl en fika eller något, eller så tar vi det bara lugnt hemma. Nu ska jag gå, vi hörs senare. PUSSS


LIFE IS NO NINTENDO GAME

Skön skoldag idag, gillar måndagar! Efter skolan blev det en sväng på stan med Merdin och även Hadis och Patrik på ett litet hörn haha. Sen blev det att ta en mysig fika på Fräcka. Nu ska jag plugga lite, har spanskaglosor tills imorgon och geografirprov på onsdag.

Okej, alla har väl säkert redan sett den här videon, men det är den finaste (och sorgligaste) videon jag sett på länge ärligt talat.. ÄLSKAR den! Och hur snygg är inte Megan Fox?! Ni som inte sett MÅSTE kolla, videon är underbar. Och på något sätt känner jag igen mig lite i texten och videon till den här låten.. Synd bara att man tröttnar så fort på vissa låtar eftersom dom blir uttjatade.. Men videon kan jag inte tröttna på..



Känner igen mig lite för mycket i texten här under ..

"Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded

.. Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano"


SÖNDAG

Söndag.. min seg/plugg/sov/mys-dag. Just nu ligger jag i sängen och har pluggat lite spanska, är jätte seg idag, som alltid på söndagar. Har precis målat naglarna, de fick bli en beigerosa färg, typ nude nyans. Förresten, visste ni att jag samlar på nagellack? Jag äger säkert hundra st. Kan ta bild någon dag och visa er..

Ikväll hoppas jag på att Merdin kommer hit och gör mig sällskap.. En söndag som denna är jag på myshumör!

Juste, såg en bra film förut, en riktigt rolig film som hette "I love you Philip Morris". Mamma hade hyrt den igår så jag såg den när jag vaknade. Jim Carrey har huvudrollen och den handlar om en man som plötsligt kommer på att han är bög, fast han är gift och har barn. Men livet som bög blir dyrt för honom pga alla kläder, smycken och sånt han vill ha och han gör massa småbrott så som försäkringsbedrägeri och sånt, så han hamnar i fängelse där han träffar Philip som han blir jättekär i. Dom är jättesöta tillsammans verkligen haha! Filmen är verkligen överraskande hela tiden och jag blev chockad lite då och då, det händer helt oväntade saker. Riktigt rolig, annorlunda och oväntad film faktiskt, så den rekommenderar jag :)



Nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett, har som vanligt huvudvärk.. Usch det är jobbigt faktiskt. Menmen, vi hörs senare säkert! Puss


LÖRDAG, CROMWELL HOUSE

Hemma från en rolig kväll som tyvärr inte blev så lång för min del, men så går det när man bor där jag gör.. Merdin skjutsade precis hem mig iallafall, han mådde dåligt och ville hem så han kunde inte skjutsa hem mig senare, lite tråkigt för min del, menmen.. Iallafall, min kväll såg ut såhär: mötte upp Zana, Sandra, Elina och Armend vid Fräcka, sen kom även Merdin och Faris, och senare Nadja också. Vi gick och åt, sen gick vi till Hugo, skulle egentligen bowlat men så blev det inte. Vi gick istället till Cromwell, hade jättetrevligt och där var vi hela kvällen. Sen var jag tyvärr tvungen att åka hem men jag hade kul ändå! :) DE FINNS BARA EN SAK O SÄGA - IN I DIMMAN! HAHA.

.. Har bilder från kvällen också, men dom är på Zana kamera, kanske visar dom här på bloggen nån dag, om hon skickar dom till mig! Förresten, har ni märkt hur bra jag blivit med uppdateringen? :)

Nu ska jag snart sova, ska nog kolla på några The Hills avsnitt först :) Hörs imorgon, PUSS!


NEMAM PALJAK

De här inlägget skulle ha publicerats för några timmar sen, typ kl 4.

Jag sitter och lyssnar på musik som påminner mig om Montenegro.. Fyfan jag vill tillbaks o FESTA! Jag vill dansa till dom här låtarna.. Blir fan deprimerad.. Fyfan vad jag dansat och haft kul till dom här låtarna:

Inna - 10 minutes (radio remix)
Spankers - Sex on the beach
Antonia feat Tom Boxer - Morena
Fly Project - Mandala
Swedish House Mafia feat Pharell - One
Seka Aleksic - Aspirin
Funky G - Kafana na balkanu

De är ju inte så kul här hemma i Sverige precis, finns ju typ inget o göra ens på helgerna. Inte för mig som är under 18 iallafall. Men de är "bara" fyra månader kvar, woho!

HAHA, förresten, lyssna på låten som heter "Mandala", när jag va i Montenegro trodde jag hela tiden att då dom sjunger "O male mandala" att dom sjöng "O pa nemam paljak", eller nåt sånt HAHA! Alltså typ "jag har ingen tändare" på bosniska. Så jag stod och skrek det hela tiden hahah, de va först när jag kom hem till Sverige som Nadja och Elina berättade för mig vad låten egentligen hette. Men lyssna själva, låter de inte typ som att dom sjunger det?!

Lite bilder jag inte visat från Montenegro..

















Orkar inte ladda upp mer, men de var bara en liten del av alla partybilder jag har haha.. Ni får se resten en annan gång!

Ikväll ska jag träffa tjejerna tror jag, får se vad vi hittar på. Vi hörs senare, puss!


FREEEDAG

Sitter och kollar lite på matchen (Sverige-Ungern) med Merdin, men de är så jävla tråkigt så jag tröttnar snabbt. Idag är det fredag, äntligen! Jag ska ha en riktigt mysfredag här hemma med Merdin, ska väl kolla på film och äta lite gott och så. Myspys! Men ska inte vara uppe länge alls, vill bara sova egentligen, känner redan hur mina ögon börjar bli trötta efter en LÅNG och jobbig skolvecka.

Har inget speciellt att skriva egentligen, så vi hörs väl imorgon. PUSS


TORSDAG

Sitter här med världens huvudvärk som vanligt.. vafan är det för fel på mig?! Skola idag som vanligt, slutade väldigt tidigt så de blev en runda på stan med Zana, vi lunchade och kollade runt lite i affärer. Sen kom även Nadja och Sandra dit, sen gick jag och mötte upp Merdin och följde med honom när han skulle äta, sen åkte vi hem till mig. Nu har jag pluggat lite faktiskt, första gången på länge jag har behövt göra det.

Imorgon är det fredag, fyfan vad skönt! Ser fram emot lördag morgon för då ska jag äntligen få SOVA UT. Haha.. jag är SÅ trött efter den här veckan, och imorgon går jag från 8-4, kul på en fredag. Menmen..

Men nu ska jag gå och göra något annat som är roligare! Puss


1 SEPTEMBER

Hello, ännu en skoldag avklarad.. Riktigt trött är jag, som vanligt. Tog en runda på stan efter skolan, fick lite panik för jag hittade så mycket fint, tyvärr har jag inte så mycket pengar just nu efter all shopping i Barcelona..

På tal om brist på pengar, jag har städat och rensat mina garderober och kommit fram till att jag har en hel del plagg jag skulle kunna sälja. Den här gången ska jag isåfall sälja för riktigt billiga priser, typ MAX 50 kr för ett plagg. Och jag orkar bara sälja till folk som bor i Norrköping. Så, är någon av er intresserad? Om ingen kommenterar skiter jag i det, orkar inte fota och så i onödan. Men så ni vet har jag en hel del fina och fräscha plagg som jag tyvärr inte använder som jag vill sälja!

Förresten, min kamera är på lagning igen och därför har jag inga nya bilder o visa er. Har massa shopping från Barcelona som ni ska få se sen så fort jag fått tillbaks min kamera, hann inte fota det.

Nu är det mysväder, regnar massor ute, synd att jag inte har min baby här som kan mysa med mig, han har fotbollsmatch i Linköping. Jag som är jättesugen på o tända massa ljus, titta på en bra film o bara mysa.. Menmen.

Vi hörs senare, eller imorgon. Puss!
 
 


RSS 2.0