Helgen

Hello alla, nu va de ett tag sen men jag har varit ganska upptagen om man säger så. Hade en rolig helg iallafall, i fredags fyllde min mamma år så den kvällen firade vi henne med god middag osv, i lördags var jag på Nathas 18-årsfest, jättetrevligt med god middag igen och sen fest med massa roligt folk, hade skitkul verkligen! Tack så mycket Natha ♥

Annars har jag väl bara gått i skolan och gjort de gamla vanliga - umgåtts med tjejerna, umgåtts med Merdin, fikat osv. Ikväll ska jag nog gå och kolla på Merdins match, Sleipner - Sylvia. Annars händer de inte så mycket just nu faktiskt..

Här är lite bilder från i lördags iallafall:











Onsdag

Idag är jag trött, inte van vid att gå upp så tidigt på morgonen som jag gjorde idag, men det blir ju så när man börjar kl 8.. Idag hade vi vanliga lektioner, seeeegt. Slutade iallafall lite efter 3, fick sluta någon halvtimme tidigare så det var ju bra. Mötte upp min syster och hennes kompis på stan, köpte en present till min mamma som fyller år på fredag. Imorgon blir det ännu mer presentshopping men då till en vän som har födelsedagsfest på lördag! 

Orkade inte göra något efter skolan så Merdin kom och hämtade upp mig så åkte vi hem till mig, åt lite och har bara tagit de lugnt, legat i sängen och så. Jag är helt slut idag! Nu har han gått, jag tog precis ett varm bad, mys. Ska titta på några Vampire Diaries avsnitt tror jag nu och bara ta det lugnt..

En bild på mig från idag i skolan, försöker se söt ut haha..


Köpenhamn

Tog inte bilder många alls men här har ni några från när jag, Merdin och min familj var i Köpenhamn för några veckor sen!













Haha den sista bilden är bara en rolig grej, Merdin hade skrivit Merdin ♥ Caroline högst upp på Scandics "guest wall" haha, love you!


School

Idag har jag varit i skolan från 10-1, sen hämtade Merdin upp mig och vi drog och tog en fika i det fina vädret på Fräcka. Sen köpte vi med oss Max mat hem till mig, satte oss ute i min trädgård och åt. Jätteskönt väder ute idag ju, säkert en av dom sista varma dagarna innan hösten börjar på riktigt. Sen har vi bara myst hemma hos mig och han åkte typ nyss, nu ska jag bara ta det lugnt här hemma. Har blivit helt besatt av Vampire Diaries och kollar på det hela tiden, är snart klar med hela första säsongen haha.. Jag har sett det på tv innan men ville se igen, det är ju sjukt bra!

Imorgon kör vi som vanligt i skolan efter schemat med lektioner och allt, har fått ett helt okej schema men lite väl många håltimmar mitt på dagarna. På tisdagar tex har jag en lektion från 8 till halv 10 sen börjar nästa lektion halv 2, så onödigt och jobbigt.. Sen slutar jag runt 4 tre dagar i veckan, känns inte så kul alls. Men det fanns vissa positiva saker med schemat iallafall och det var att jag har sovmorgon torsdag och fredag då börjar jag kl 10, sen slutar jag kl 2 på måndagar och kl 1 på torsdagar!

Hm ja, det var väl det jag hade o säga, vi hörs lite senare eller imorgon. Puss!


I'mma keep my head up, hold it high

Efter att ha fått massa fina kommentarer och en del mail har jag bestämt mig för att fortsätta blogga. Kom på att jag har en del läsare som följt min blogg länge och tycker om den och jag tycker ju att det är kul att blogga så jag ska inte sluta pga avundsjuka anonyma kommentarer. Hoppas bara att ni läsare som bett mig fortsätta blogga kommenterar lite mer nu!

Jaha vad har hänt sen sist då.. Det har ju varit Augusifesten här i Norrköping, så jag har tittat på fyrverkerier, gått på marknaden och åkt karuseller. Tyvärr så är inte Augustifesten alls lika kul som förr när man var mindre, men ändå kul att det händer något här i Norrköping för en gångs skull.. Sen har jag gjort lite annat, i lördags blev det först en fika på Café Plaza med hela gänget, tog en cider och satt där i några timmar, mysigt! Sen senare mot kvällen blev det Cromwell för lite party. Har även träffat mina saknade tjejer Sandra och Natha som äntligen har kommit hem från Serbien och Grekland. Hm vet inte riktigt vad som hänt mer, har inte gjort så mycket speciellt. Mest fikat, umgåtts med tjejerna och Merdin osv, har även jobbat lite! Igår var jag på Merdins match med pappa, dom vann 3-0 mot Rosengård så det va kul!

Idag var första skoldagen efter sommarlovet då, började kl 13 och slutade typ 14. Onödigt som fan och att bara va i skolan igen gav mig ångest.. Men sista året nu, har iaf mycket o se fram emot! Efter skolan tog jag Zana, Sandra och Nadja en fika sen åkte jag hem.. Känns så konstigt att sommarlovet är slut!

Det var väl det jag hade att berätta just nu.. Ska nog göra om min bloggdesign ganska snart och fixa till bloggen lite, sen vill jag börja blogga bättre och mer med massa bilder och annat kul! Får hoppas att min motivation till att blogga håller i sig bara haha.. Men vi hörs, puss på er!

Några bilder jag inte visat, några är från Jönköping och lite annat:












Byebye

Jag tror jag ska sluta blogga. Så jävla meningslöst är det. Känns som att jag bara får elaka kommentarer också, eller inga alls. Kommer ha kvar bloggen men kommer nog inte skriva mer i den. Så aa HEJDÅ!


..

Jag har totalt vänt på dygnet! Har iaf haft en ganska sjuk kväll haha. Nu ska jag försöka sova med en snarkande Merdin brevid mig, skriver mer imorgon ville bara uppdatera så ni vet att jag lever! Puss

Hehe

Hejhej Elina updaterar bara för dig pusshej älskar dig nu blir de party i köket

Style by Tyra invigningen

Det öppnades ju en ny smyckesbutik här i Norrköping för någon vecka sen, nämligen Style by Tyra, dom flesta har väl hört talas om hennes webshop där hon säljer smycken, bikinis och smink men nu har hon även öppnat en butik. Jag var självklart tvungen att va där på invigningen/öppningen av butiken och Elina och Zana följde med mig. Sjukt mycket folk, riktigt fin butik och Tyra var GALET snygg och riktigt trevlig (och sjukt lång!).

Jag och Tyra, var tvungen o ta bild med henne vi är ju bloggare båda två liksom hahah!
 


Kön till o få komma in i butiken (det är flera meter längre kö som inte syns på bilden)



Tyras snygga bil


Danmark nästa

Dålig uppdatering som vanligt men jag är nästan aldrig hemma längre. Sitter typ aldrig vid datorn heller, blir lite så när man har en iphone.. Mobilblogga orkar jag inte heller, haha!

Har hunnit med massor sen jag skrev sist. Har bla solat och badat massor både på Himpa och ute i skärgården vid Mon, umgåtts med Merdin och tjejerna, festat i Nyköping, fikat en hel del och massa annat! Idag träffade jag Nadja, vi satte oss och fikade, åt och tog en sväng på stan. Har inte träffat henne på jättelänge pga att vi båda varit utomlands så det va kul o träffa henne igen!

Idag fick jag frågan om jag ville följa med på en spontan roadtrip till Danmark imorgon. Och självklart är jag på, tröttnar så snabbt på Norrköping! Så imorgon drar jag till Köpenhamn tidigt på morgonen och stannar till på onsdag. Två dagar ska vi va där, en natt bara. Ska bli jättekul faktiskt!

Ska ta massa bilder så hörs vi när jag kommit hem igen! Har även bilder från Göteborg och Jönköping kvar o visa som jag får lägga upp nån dag, bättre sent än aldrig haha! Puss


THAILAND 2011














































RSS 2.0