- ?

Så jävla besviken. Vilka vänner jag har.

- More music

En till bra låt :)
Enrique Iglesias ft. Ciara - Takin' back my love

- Flo Rida ft. Katy Perry

Jag har hittat en ny favoritlåt!

Flo rida ft. Katy Perry - Right round


- I believe in you

Nu har jag precis kommit in, satt ute i nån timme i solen och bara njöt. Jag älskar vår & sol! Satt och läste NT, då fick jag se kvällens olika bidrag i melodifestivalen och en artikel om Next 3 där dom intervjuade Gonzalo, Adam och Jimmy. Alltså det är sjukt att dom får göra det här, visst dom är jätteduktiga och jag har alltid trott att Gonzalo ska bli en stjärna, han har en underbar röst och världens utrstrålning men jag trodde inte så snart och inte MELODIFESTIVALEN. Det är faktiskt något stort, man blir ju känd över hela Sverige. Jag måste bara säga LYCKA TILL igen!

Next 3 i NT:




- Sunshine

Hello! Idag vaknade jag upp glad, det är ju helg och strålande sol ute, ska passa på och ta en promenad eller sätta mig ute en stund i trädgården! Men först måste jag ju blogga såklart :) Vaknade vid 11, ganska tidigt faktiskt för att va jag, men det känns bara skönt att inte sova bort hela dagen. Ska ut en stund nu, sen ska jag ta en dusch och sen förbereda mig lite inför kvällen. Förhoppningsvis blir det sleepover med tjejerna, Malin Dajana och Hannah. Vi ska kolla på melodifestivalen såklart, Next 3 är ju med ikväll! Önskar er all lycka, ska rösta på er! Blir vell bara att mysa, äta gott och sånt.

Kanske inte kommer skriva så mycket idag, eller inte ikväll iallafall eftersom jag inte kommer va hemma. Men ni får ha en jätte bra lördag, puss!

- Låt mig drömma lite




- New Moon

Jag ryser. Det här är New Moon, fortsättningen på Twilight. Läs böckerna och se filmen är allt jag har att säga. Nu är det bara att vänta på den fjärde boken, och den andra filmen New Moon, här är trailern.


- Thank god it's friday

Jag är på dåligt humör, riktigt dåligt humör. Min kväll är förstörd redan nu. Vet inte vad jag ska göra, OM jag ska göra något. Jag har faktiskt ingen lust alls. Jag längtar tills imorron kväll, får bara hoppas på att allt blir som planerat, för det brukar det ju inte bli när det gäller mig och mina kompisar. Gud vad skönt med fredag trots att jag haft en dålig dag idag, jag får sova imorron, det bästa som finns! Vill bara att den här kvällen ska ta slut snabbt, för jag är irriterad på allt och alla just nu. Förut var jag så hungrig att jag värmde soppa, SOPPA, det värsta jag vet. Men det var sån där färdig soppa, Varma Koppen tror jag det heter, Thaikyckling curry soppa, och den var faktiskt god. Och nu skriver jag massa ointressanta saker bara för att jag har så otroligt tråkigt. Kanske blir en hel del bloggande idag eller vad tror ni? Vi får hoppas på det för er skull, haha!

2 bilder från skolan idag bjuder jag på.

Här är jag och världens bästa tjejer, me on top of course! Under mig är det Lovisa och Dajana, sedan underst Linnéa och Lisa. Ibland när vi har tråkigt i skolan låtsas vi att vi är cirkusakrobater, haha!






Lovisa och jag högst upp sen Lisa (som knappt syns), Dajana och Linnéa. Vilka snyggingar alltså!


- 16 sanningar om mig

- Jag är beroende av att smsa, skickar kanske 100 sms om dagen om inte mer
- Jag tycker att det är otroligt jobbigt att ta bort mitt smink på kvällarna
- Jag bryr mig jätte mycket om vad andra tycker och tänker om mig
- Jag kan inte gå upp i vikt trots att jag äter mer än dom flesta
- Jag är sjukt känslig & har jättelätt för att gråta
- Jag blir ofta nervös och är ganska feg
- Jag har nästan för bra självförtroende
- Jag tycker att jag ser väldigt bra ut
- Jag är otroligt utseendefixerad
- Jag tycker om nästan all mat
- Jag tycker att jag är för smal
- Jag är en riktig egoist
- Jag älskar att sjunga
- Jag är alltid hungrig
- Jag hatar barn
- Jag är snål


- Torsdag

Hello, idag är mitt humör på topp! Var trött på morgonen men annars har jag varit glad och pigg hela dagen. Skoldagen gick snabbt, gjorde bland annat svenska muntligt nationellt prov, min lärare valde såklart ut mig och en annan tjej först, men det gick jättebra! :) Skönt att ha det över. Sista lektionen hade vi idrott, vi körde ett liknande friskis&svettis pass, helt slut var jag efteråt. Fyfan vad jobbigt det va, speciellt med min dåliga kondition!

Merdin följde med mig hem efter skolan, eller först åkte vi till Blomsterlandet med min mamma haha. Sen har vi bara myst hela dagen :)

Jag är glad för imorgon är det fredag, så SKÖNT. Har även massa roliga planer inför helgen, ska bli kul! Sen har jag massa saker att se fram emot, bland annat lördag, 7 mars (melodifestivalen), 13 mars (seka aleksic kommer hit, hon är så braaaa!), 28 mars (gymnasiefest). Älskar att ha saker att se fram emot! Men nu ska jag ta ett långt, varmt bad, kanske bloggar senare. Puss!

- Andra chansen

Jag har en jätterolig nyhet att berätta! Den 7 Mars är det ju Melodifestivalen här i Norrköping, "Andra chansen" i himmelstalundshallen. Jag hade inte en tanke på att gå dit och biljetterna är ju slutsålda för längesen, men häromdagen ringde min pappa och berättade att han har biljetter till mig och 4 kompisar, då får vi alltså kolla på melodifestivalen i utbyte mot att vi jobbar lite där när allt är slut. Så när all publik ska gå ut ska vi stå vid utgångarna och dela ut chipspåsar. Om ni undrar kunde min pappa fixa dom här biljetterna via hans jobb. Ska bli jättekul, det är ju inte precis jobbigt att dela ut chipspåsar, så jag Dajana Malin Olly & Hannah ska alltså jobba på Andra chansen i himmelstalundshallen! Någon av er läsare som ska dit? :)




- Läsarfrågor

Ditt hår har sååån fin färg! namn på färgen eller vart du gjorde? frisören? information tack:P
- Jag färgade hos frisören, min frisör är bäst, hon heter Linda och jobbar på Mates på Drottninggatan. Hon har frisörsalongen tillsammans med sin bästa kompis Sofia, sen har dom några andra anställda. Men Linda la i slingor i 3 olika färger. Det blev en lite askblond nougat beige färgad, sen en lite mer koppar färgad (rödaktig) och en ljusbrun. Så jag har alltså min gamla hårfärg typ mellanbrun tillsammans med 3 olika slingor i dom färgerna jag skrev. Hoppas du förstod :)

Vad hände med klänningarna du skulle visa?
- Oj, det hade jag helt glömt bort! Det kommer inom kort, jag lovar.

- Dagens outfit







Skjorta - Thailand
Stentvättade jeansleggins - Gina Tricot
Armband & klocka - Thailand, Gina Tricot, Glitter

- Plugg

Hello! Skön och kort skoldag idag, slutade vid 1 men fick vänta ca en timme på bussen .. kulkul!
Merdin följde med mig hem också, han åkte för ett tag sen och jag har pluggat lite, ska fortsätta snart. Har redan massor att göra i skolan nu känner jag:

- Nationellt muntligt svenskaprov
- Spanska läxförhör
- NO muntlig framställning
- SO, typ 3 inlämningsuppgifter
- Matte, är klar med 2 av 6 "test" i boken

Men det löser sig, håller på med spanskan och SO:n nu, är snart klar med spanskan :) Känner mig duktig som tar tag i det nu direkt faktiskt. Tänkte lägga in dagens outfit snart, tog faktiskt en bild imorse. Det är inget speciellt allt men ni vill ju ha outfits så ska börja med det lite sakta men säkert. Kika in snart igen, puss!

- Min hårfärg

Tänkte visa lite bilder där man ser min hårfärg lite bätte, hur den ser ut nu. Det är faktiskt mycket ljusare i verkligheten och min mobilkamera kan inte riktigt visa den rätta färgen. Ursäkta att jag inte visar hela ansiktet men tog bilderna nyss utan smink, såg så himla trött ut.





Dom får duga så länge. Ser ni någon skillnad?

- Tisdag

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det blir ju såhär när det är skola igen. Igår blev det stan med Olly Malin Hannah och Dajana. För mig blev det bara att köpa lite indianinspirerade armband, armband med flätade remmar, indianpärlor i olika färger osv.  Kan visa om ni vill, säg till!

Idag gick jag i skolan till 4, jobbigt, sen gick jag ner till stan med Dajana. Mötte Merdin på vägen och vi gick till Chicken kebab och åt. Mums! Sen gick jag och Dajana vidare, gjorde lite ärenden och sen tog vi en fika på Coffehouse i Linden. Mycket trevligt, sen gick vi hem till henne ett tag sen kom mami och hämtade mig.

Tänkte visa er en bild från dagen på mig och mina babes. Axel kom och störde oss när vi skulle ta kort och trodde han fick vad med, men det är alltså inte meningen att han ska va med!



Axel jag Dajana och Malin :)

- Back to reality

Har haft en mysig dag med min älskling. Han kom hit vid 3 så låg vi bara och hade de mysigt, sen gick vi ut och skulle åka pulka, men de blev snowracer och tefat. Sjukt mycket snö är det ute! Vi hade iallafall jätte kul :) Har en perfekt pulkabacke här, sjukt brant & lång backe, jag vågade inte riktigt åka först för varje gång så ramlar man haha.

 Imorron är det skola igen, jag säger bara ÅNGEST. Jag vill verkligen inte, hatar skolan. Gå upp tidigt varje morgon, va så trött efter skolan att man inte orkar göra något annat än och bara va hemma, va trött på kvällarna och lägga sig vid 10-11, jag vill verkligen inte tillbaks till det! Nu på lovet har jag lagt mig vid 1-2-3 varje kväll, sen sovit till 1-2 nästan varje dag. Skönast så ju, älskar det!

Uppdaterar senare, puss!


- Svaren

 Nu ska ni få svaren på frågorna jag fick i frågestunden. Jag ignorerar dom frågor som är för privata.

Har du löshår? Hur får du håret så fint?
- Nej jag har inte löshår. Hm, jag gör inget speciellt med mitt hår, tvättar det väldigt ofta och plattar det och sen ser mitt hår ut såhär.

Är du populär i skolan och bland killar?
- Vad menas med populär egentligen? Jag har ju många vänner och så och jag är vell omtyckt av dom flesta men populär vet jag inte. Bland killar är jag vell både populär och opopulär, svår fråga att svara på.

Vad har du för skostorlek?
- 36, 37.

Vad är du mest nöjd med i ditt utseende?
- Mitt hår & mina läppar.

Vad jobbar dina föräldrar med :)
- Min mamma pluggar just nu (till florist) men har tidigare jobbat i olika affärer såsom Lindex, Bianco Footwear och Cubus. Min pappa är delägare i 3-4 olika företag, alltså är han egen företagare.

Vad använder du för smink, märke osv ?
- Oj, jag använder massa olika sminkprodukter från massa olika märken, men en favorit jag har är Loreals Telescopic mascara.

När började du blogga?  Tycker du det är kul eller gör du det för att du bara vill sysselsätta dig?
- Jag började blogga för 2 år sedan, men har haft lite uppehåll och sådant sen dess, har haft en blogg innan den här också. Jag gör det främst för att det är kul, men det är ju också en rolig sysselsättning.

Sportar du?
- Nej, det gör jag inte. Har dock gått i massa olika sporter tex fotboll.

Tycker du inte att du sminkar dig mycket?
- Okej, jag erkänner, jag sminkar mig ganska mycket.

Vad är det finaste med kvinnokroppen? manskroppen?
- Med kvinnokroppen är det såklart dom runda formerna, främst brösten och rumpan. Med manskroppen är det nog hela överkroppen - magen, armarna osv.

Vad är ditt bästa sminktips?
- Har inga direkt sminktips, men långa separerade ögonfransar är alltid något som får en att se snygg ut!

Vilket är ditt favorit plagg? Alltså det du använder mest oh så. Visa gärna :)
- Mina lackleggins måste det nog vara, funkar till allt!



Har oliwia blogg? isf va heter den?
- Nej, det har hon inte.

- Hur mycket väger du och hur lång är du?
Jag är ca 1.60 lång och väger runt 45-50 kg.

Är du bisexuel? jag är nämligen intresserad i så fall
- Haha, nej jag är inte bisexuell.

Vad är det bästa med killkroppen?
- Har redan svarat på det, överkroppen (magen, armarna osv).

Vilket gymnasium ska du välja?
- Kungsgård som första val, sen De Geer.

Har du virvel i luggen?
- Haha, nej det tror jag inte att jag har.

Brukar du bråka med dina föräldrar mkt, vad tycker dom om att du är ute så sent och ibland i andra städer, är det verkligen helt lugnt med dem när du gör så?
- Hm, vi bråkar vell ganska normalt mycket, men vi bråkar inte så ofta om att jag är ute för sent, när dom vill att jag ska komma hem gör jag ju det. Ibland i andra städer? Du menar att jag varit en gång i Sthlm typ? Haha, jag är inte så ofta i andra städer.

Har du läst twilight böckerna än ?
- Jag har läst ettan och tvåan än så länge, är i mitten av trean nu, dom är helt UNDERBARA, läs dom!

Vad har du för betyg i skolan?
- Jag har 4 MVG, 3 VG och resten G. Det är 215 poäng tror jag.

Hur många skor har du exakt?
- Ingen aning, får räkna någon gång!

Det var ganska många frågor jag valde att inte svara på eftersom dom var för privata. Det blev ju ganska många frågor till slut, jätte kul! Säg till när ni vill ha en frågestund igen, puss!

- Sista chansen

Nu är det sista chansen för er att ställa frågor i frågestunden, så passa på nu, om en timma avslutar jag den!

- Nytt

Det här shoppade jag idag.





Min älskade jeansjacka jag pratat om sålänge, ni anar inte vilken tur jag hade, dom hade inga kvar förutom i Medium och Large och det är ju för stort för mig, men sen så frågade jag dom som jobbar där om dom hade någon på lagret, och det hade dom inte. Men då ringde Claudia (butikschefen) hennes syster Pascal och frågade om hon verkligen skulle ha den hon lagt undan för hon hade en tjej (jag) som så gärna ville ha den, och så fick jag den i Small! Den är liksom helt slut typ överallt och jättepopulär så jag blev jätteglad. Perfekta vårjackan!
Monki - 500 kr







Sjukt snygga jeans - Bikbok, 699:-

- Stan

Idag har jag somsagt tillbringat nästan hela dagen i stan. Först åkte jag och mamma till stan vid 12, duktig var jag som var uppe så tidigt, fick sminka mig i bilden för att mamma hade så bråttom HAHA, iallafall vi gick runt lite, på 5 minuter hade jag slösat 1200 kr i 2 affärer. Visar sen vad jag köpte! Sen åt vi lunch på Woktime, ni vet det mittemot bion. Mums! Sen åkte vi hem och jag fixade mig, sen åkte hela familjen till Pappa Grappa och åt pizza. Mums på de med, sen fick jag skjuts hem till Merdin där jag lämnade en sak, sen träffade jag Malin och vi åkte till stan och tog en fika på Coffehouse. Sen åt vi lite i MC, sen gick vi till BC (biljardcafét) haha. MC & BC :D Iallafall, där spelade vi lite biljard, eller inte jag då, eftersom jag inte kan haha, med några killar som malin kände. Sen gick vi tillbaks till MC och träffade Merdin och några till, sen tog jag bussen hem. Ganska meningslös kväll men de va trevligt ändå :)



En suddig bild på när Malin spelar, hon vann över Johannes!
Snart kommer bilder på det jag köpt idag :)


- My day

Hello bloggen! Är precis hemkommen efter en lång dag på stan som innehöll shopping, pizza på Pappa grappa, fika på Coffe house, biljard spelande på BC och såklart McDonald's. Lägger snart in lite bilder på shoppingen och lite annat, så titta in snart igen, måste bara lägga in bilderna från mobilen på datorn och så. Puss sålänge!

- Egopics

Är hemma från stan nu, blev en liten runda med Malin Hannah och Besa. Hittade inget speciellt idag, la bara undan 2 par jeans som jag kanske köper imorron. Slitna, ljusa och trasiga är båda, sjukt snygga! Ikväll händer nog inget speciellt, ska bara roa mig med datorn, film, chips, godis & SATC såklart.

Tog lite bilder på mig själv förut, ni som vill ha mer bilder på mig, här får ni några från idag! Dåliga mobilbilder som vanligt, men det får duga.







Det lilla av min outfit ni ser på bilderna är en tröja från Zara i London och armband från lite överallt typ Gina Tricot och Thailand och klocka från Thailand.

- Beställt från H&M

Beställde precis 2 bikinis från H&M, åh vad jag längtar till sommaren nu!



Cerise bikini med paljetter.
Finns i cerise, grönt, svart och grått.
149:- för överdelen och 98:- för underdelen.




Blommig bikini i bandeau modell.
Finns även med svart bakrund.
I29:- för överdelen och 98:- för underdelen.

- Stan

Nu ska jag fixa mig och sedan åka in till stan för att träffa Malin och Hannah, får se vad vi hittar på! Vi hörs ikväll, puss <3

- Torsdag

God morgon! Nu ligger jag här i sängen med datorn, mys haha (: Idag har jag tänkt att jag ska till stan en sväng, ska titta runt lite sen ska jag kanske till en kompis. Men får se hur det blir med den saken. Ikväll får vi se vad som händer, kanske träffar Malin? Något ska jag hitta på iallafall. Är lite sugen på att dra och bowla, någon som är på? Menmen, får se hur det blir. Nu är det inte alls långt tills skolan börjar igen, alltså åh .. jag orkar inte. Jättedåligt med frågor på frågestunden ju, kom igen nu, FRÅGA PÅ!

Lite senare ska jag visa er en nykomling i min garderob!

Puss

- I found a way to let you in

Beyonce - Halo



Min favoritlåt just nu. Älskar hennes musik!

- Frågestund

Eftersom att jag har så himla tråkigt passar jag på att köra en frågestund nu. Fråga precis vad ni vill så svarar jag på allt när jag tycker att det är tillräckligt många frågor! Passa på och fråga nu eftersom ni alltid har så många frågor annars :)


- Du&jag

Jag måste bara skriva en sak, här i bloggen har jag bara skrivit dåligt saker om mitt förhållande  med Merdin.Trots allt tjaffs och alla problem så älskar jag dig Merdin, otroligt mycket. Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta vad som än händer. Du är min största kärlek och en av mina bästa vänner. Även om det gått mer än 1 år är jag fortfarande så kär i dig. Med dig kan jag va mig själv, ha kul & det viktigaste av allt - jag litar på dig till 100% och jag vet att du alltid kommer finnas vid min sida när jag behöver dig. Även om jag inte alltid visar det så älskar jag dig av hela mitt hjärta, glöm aldrig det! Som jag alltid sagt - du&jag mot världen.


- Mina nästa köp

Det här har jag skrivit upp att jag ska köpa dom närmsta veckorna och det här är verkligen måsten i min garderob nu.

- Jeansjacka/ny skinnjacka

Artikelbild

Helst i denna modellen både på jeansjackan & skinnjackan, kort och tajt med dragkedjor. Den första är från Monki och den andra är från MQ.

- Rutiga skjortor helst i lite längre modell i härliga färger




- Randiga tröjor i vitt/rött eller vitt/blått



Enkel t-shirt från Gina, jag vill helst ha långärmade, har redan en i marinblått:



Denna kommer från Vila och kostar 200 kr. Vill ha fler liknande den här!

Artikelbild

H&M - 149 :-

- Vita tygskor höga som låga, alltid bra och ha på våren.




Dessa är från H&M och dom första kostar 129:- och dom andra 98:-. Billigt och bra :)

- Ljusa trasiga jeans

Artikelbild

Dom här kommer från Bikbok och kostar 699 kr.
Jag vill ha ett par i lite mer tajt modell med raka stuprörsben.



Jeansen tjejen på bilden har på sig kommer från Gina Tricot.

- Jeansshorts i alla färger och former

Artikelbild

Dom här kommer från H&M och kostar 398 kr.

- Kavajer, korta och långa i olika färger

Artikelbild

 Från Gina Tricot.

Sen kommer jag även köpa småsaker nu till våren & sommaren som nya solglasögon, nya bikinis, indianinspirerade smycken och sen ska jag även satsa på västar - vill ha en jeansväst, fransväst, paljettväst och en väst med nitar haha. Får se hur det blir med den saken!

- My shoes

Såg att mina skor jag beställt från H&M bara finns kvar i 41 nu, det här är ju andra gången dom har fyllt på med dom här skorna på hemsidan. Dom är tydligen väldigt väldigt populära, första gången tog dom slut i dom små storlekarna på bara någon dag och sedan alla storlekar på någon vecka och nu finns det bara 41 kvar och nu andra omgången har dom bara funnits i 1-2 veckor typ. Nackdelen är att dom kommer i maj, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!


- Läsarfråga

En tjej undrade vad det är för tröja jag har på mig på bilderna på mig & malin några inlägg ner. Svaret på den frågan är denna tröjan:



Cubus - 179 :-

- Tisdag

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har haft en del att göra både igår & idag.

Igår kväll blev det att gå på nån lokalfest vid Kungsgatan typ, där var det massa folk som man kände, gick dit med Malin Merdin Esat Jasse Hannah och några till. Det var helt okej, var där en stund sen kom mamma och hämtade mig.

Idag vaknade jag vid 11, sen skjutsade mamma in mig till stan vid 1 för jag skulle nämligen till Centralbadet med Malin Merdin Jasse och Esat. Badade i cirka 5 timmar haha, var så längesen jag gjorde det så det var jättekul. Var mest nere på Relax avdelningen, en ny avdelning tror jag, där fanns det ångbastu, jacuzzi osv. Jätteskönt och mysigt var det. Vid 8 åkte jag hem, och nu sitter jag bara här. Blir en lugn hemma kväll idag, är jättetrött efter allt badande.

"Röstningen" är nu avslutad och det jag ska visa för er först är alla mina klänningar. Jag har en hel del, i somras kom jag hem med 20 st från Thailand, sen har jag självklart några jag köpt här & så. Jag älskar klänningar, det är nog det jag gillar mest i klädväg, men först kommer skor såklart. Tänkte visa er klänningarna när jag har dom på mig också, det blir ju lite roligare så. Visar mina skor någon annan gång. Men det får nog bli imorron jag tar kort och så, eller någon annan dag men det kommer den här veckan iallafall :)

Uppdaterar senare, puss!

- Måndag

nHello, vill först bara påminna er om att ni ska fortsätta rösta på vad ni helst vill att jag visar - skor, klänningar eller smycken. Än så länge leder klänningar! "Röstningen" håller på tills imorron tror jag.

Igår blev det än ganska vanlig dag, åkte in till stan på kvällen och tog en fika i Monaco med Merdin och Esat, där satt vi ett tag, drack varm choklad och såg på Inter - Milan. Vid 10 eller 11 åkte jag hem.

Idag vaknade jag väldigt tidigt, vid 10, så tog jag bussen till stan och träffade Malin. Vi tog en runda på stan och tittade runt lite bara, hittade inget speciellt faktiskt, förutom 3 par söta skor jag har spanat in. Men inga köp idag! Sen nu är jag & Malin hemma hos mig och har inte gjort så mycket förutom att leka med webcameran, som vi alltid gjorde när vi var lite mindre haha, tänkte att jag skulle visa er några av dom haha, enjoy! :)


- Söndag

Hello, idag vaknade jag väldigt sent, för någon timme sen. Gick direkt och duschade och nu sitter jag här, ska vell börja fixa mig snart, ska träffa Malin sen och så. Får se vad vi hittar på! Jag tänkte fråga er en sak, det är ju många som kommenterar att dom vill se alla mina skor och kläder osv, men jag kan inte visa allt, så jag frågar er, vad vill ni helst att jag visar - mina skor, mina klänningar eller mina smycken? Det som får flest "röster" tar jag bild på och visar här i bloggen, förhoppningsvis imorgon! Så kommentera nu vad ni helst skulle vilja se.

Jag skriver lite senare, har inget nytt att berätta just nu. Puss så länge!

- Sleep tight

Nu får det räcka med bloggande för idag. Har skrivit 6-7 inlägg idag tror jag, har varit på riktigt blogg humör. Tur för er va?! Menmen, nu ska jag nog sova tänkte jag, hoppas att ni har haft en bättre alla <3 - dag än jag! Hörs imorron, puss.

And I'm scared of the only heartbeat
I hear a beating is my own

- Paljetter

Tycker den här paljettvästen från Gina Tricot är skit snygg, vad tycker ni?


- GIMME GIMME GIMME

Jag håller på att bli galen. Jag skulle kunna döda för Kenzas skor. Ska visa mina favoriter, och dom har hon köpt dom senaste månaderna! GE MIG PENGAR OCH KENZAS SKOR!









Dom här 2 är från Topshop. Jag kan bara säga ÅH.





Dom här från H&M har jag redan bloggat om, underbara är dom.





Även dom här är från Topshop, helt seriöst JAG BLIR GALEN!



Friis & Co.





Topshop.



Från Scorett, dom här ska jag gå på jakt efter den här veckan, om dom finns ska jag köpa dom DIREKT!



Och dessa är från Zara.

Jag HATAR Kenza. Dom här skorna är bland dom snyggaste jag sett och jag skulle helt seriöst kunna DÖDA för hennes skor. Alla är så snygga att jag vill skrika. Varför skulle just jag bli en sån sko älskare?! :(

- Melodifestivalen

Blev en ganska mysig kväll trots allt, jag & pappa åkte och hämtade Merdin sen var vi här och såg på melodifestivalen och åt massa gott. Jag tyckte att Måns och Amy Diamond var bäst! Men jag tyckte också om nån sorglig låt som hette What if, tre tjejer sjöng den men minns inte vad dom hette. Sen tycker jag också att Jennifer Brown har en så himla bra röst! Kan inte fatta att Gonzalo ska stå där på scen om några veckor, känns lite overkligt, känns som om det var igår jag lärde känna honom, men det måste varit sommaren 2005 eller 2006 när vi jämt brukade umgås. Men jag önskar iallafall honom och hans grupp Next 3 all lycka! Hoppas verkligen att det går bra för dom :)

Alla deltagare som var med ikväll.





Och här har vi Next 3. När dom är med måste ni verkligen rösta massor, Gonzalo och Adam är ju gamla kompisar till mig.

- SATC

Nu blir det Sex & the city, snart har jag sett alla säsonger.



- Bianco

Jag hade helt glömt bort att jag äger dom här underbara gladiatorsandalerna med 10 cm klack! Dom är något år gamla och från Bianco. Kommer nog användas mycket i vår/sommar!






- Leopard

Jag lovade ju att visa er det jag shoppat som jag glömt att visa, och det får komma i omgångar nu, här är en av sakerna. En leopardkofta från H&M, kan ha kostat 249:- kr, minns inte riktigt.



"Lisaplace" har en likadan, bilden är lånad av henne.


- My haircolor

Ni som tjatar om att jag ska lägga in en bild på mitt hår (eftersom jag färgat håret) - jag kommer att lägga in en bild så småningom, när jag har tillgång till en digitalkamera, med mobilkameran ser det ut nästan exakt som förut. Det kommer, I promise!

- Happy valentines day

Vill bara börja med att säga glad alla ♥-dag till er sunshines!

Min kväll igår blev inte riktigt som jag tänkt mig. Började med att jag fixade mig här hemma, min outfit för kvällen blev en hög svart kjol, ett svart linne, svarta genomskinliga stayups med spetskant, klackar, & massa smycken såklart! Mamma skjutsade mig och Malin till Merdin, när vi kom dit duschade Merdin så vi satte oss och snackade lite med Merdins mamma och hade de mys, sen va vi där ett tag, tog det lugnt så kom även Esat dit. Vi sprang till resecentrum för att hinna med bussen till Söderköping, för en gammal kompis till oss alla (Kazum) skulle ha lokalfest och massa folk från både Norrköping och Söderköping skulle dit. När vi kom dit skulle nån hämta oss med bil men det kom aldrig någon, och då var det jag Malin Merdin Esat Michelle Jessi Alexandra & en till tjej som stog och väntade och frös ihjäl MITT I INGENSTANS. Till slut fick vi skjuts till festen men den var tydligen redan slut (kl var 10) för att det varit bråk och polisen hade varit där, så vi åkte tillbaks till busshållsplatsen och väntade på nästa buss. Då var helt plötsligt även Matte Robin och Jonte där, och sen tog vi bussen hem.

Kvällen slutade med ett besök på MC som alla kvällar, sedan drog alla hemåt förutom jag Merdin och Esat som satte oss i fikabussen och väntade på att min buss skulle komma. Vid halv 1 tog jag & Merdin bussen hem till mig sen sov han här, MYS. Vi vaknade vid 12, sen vid 1 tog han bussen hem.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får vell se om jag träffar Merdin senare igen, det är ju trots allt alla ♥-dag! Är faktiskt sugen på bara en myskväll hemma idag med melodifestivalen och massa gott såklart. Men får se vad som händer senare.

Skriver snart igen, puss!


- Fredag

Hello bloggen! Sista skoldagen innan lov nu då. YEY! Nu sitter jag i skolan, har lunchrast och Malin och jag roar oss med att sitta här i datasalen. Mitt besök hos frisören igår tog TRE timmar, det blev lite fel först och så men nu har jag en skitsnygg guld/nougat/ljusbrun färg och slingor i lite röda nyanser, skitsnyggt blev det! Jag är rejält mycket ljushårigare iaf, och det var ju det jag ville. Min frisör är bäst, hon vet alltid precis vad jag vill ha och jag blir alltid så nöjd när jag varit hos henne. Dock är färgen väldigt svår att fånga på bild, speciellt när jag bara har en mobilkamera, så tror inte att det syns bra alls på bild hur fin färgen är.

Efter skolan ska jag hem sen ikväll ska jag nog på fest, men får se hur det blir med det. Imorron är det ju alla <3-dag och ska man ju umgås med sin älskling .. om man nu har någon. Menmen, snart börjar min sista lektion - matte. En lång och tråkig lektion har jag framför mig, men jag överlever! Hoppas att mamma kan komma och hämta mig så att jag inte behöver åka buss, är för trött för det.

Nu ska jag va lite social mot mina vänner, PUSS PÅ ER!

- New haircolor

Jag ska ju färga håret idag, det är något sånt här jag tänker mig (nougat/honung/rödskiftande).

Lindsay Lohan




Jessica Alba At "The Eye" Los Angeles Premiere







Vad tycker ni?


- Mina älsklingar

VET NI VAD?! Jag beställde nyss dom underbara skorna från H&M, dom har fått in dom nu igen!


- Torsdag

Hello! Igår var jag i skolan som vanligt, slutade vid 1 då gick jag & Dajana hem till henne, var där ett tag, sen mötte vi upp Malin och Hannah och drog till stan. Köpte bara 2 flätade hårband. Såg ett par skitsnygga skor jag ska köpa i veckan också! :) Sen satte jag & Dajana oss och fikade på Coffehouse, alltid mysigt. Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte och köpte pizza sen hem.

Idag gick jag aldrig till skolan, orkade verkligen inte gå upp på morgongen + att vi bara hade aktivitetsdag så jag tyckte att det var onödigt att ens gå dit. Skulle spelat innebandy och klättrat i klättringshallen, men var inte så sugen på något av det så jag är hemma med mamma idag :) Ska in till stan lite senare, vid 4-5, ska nämligen till frisören och färga håret!  Är jätteuppspelt, ska bli kul med en förändring, mitt hår ska nog bli ljusare. Ni får se resultatet ikväll, eller imorron blir det nog antagligen :)

Nu ska jag sätta på en film, "systrar i jeans andra sommaren" :) Puss så länge!


- Living the dream

Ni ville tydligen se vad jag shoppade igår, orkar inte fota nu, så ni får se det imorron! Puss

- shoeshoeshoes

Har kollat runt lite i olika wepshops nu, hittade dessa söta pumps i satin med öppen tå och 13,5 centimeters klack på Asos. Det blir nog en beställning faktiskt, kostar endast 400 kr och jag behöver ett par svarta nya riktigt högklackade snyggingar, och dom här var perfekta. Vad tycker ni, beställa eller inte?

ASOS Bow Front Satin Peep Toe Shoe
ASOS Bow Front Satin Peep Toe Shoe

- In love

Jag kan inte glömma dom här skorna .. jag är KÄR och jag vill verkligen ha dom. Men dom är ju slut i alla storlekar på H&Ms hemsida, så vad kan man göra? Vänta tills dom kommer i butik, OM dom kommer, vilket dom säkert inte gör här i Norrköping. Om någon vet hur jag kan få tag i dom, kontakta mig, JAG SKA HA DOM!



- Tisdag

Hej bloggen, förlåt för den dåliga uppdateringen! Igår var jag i skolan, slutade vid 4 sen åkte Malin och jag ner på stan. Vi åt först med Merdin Dajana och Hannah sen gick jag Malin och Dajana vidare. Jag hittade 4 bhar (kände att jag behövde några nya som sitter bra), ett armband, en väst, en kofta, en vit fodralklänning, ett linne och ett bälte. Kanske visar det lite senare, får se. Sen tog jag och Malin bussen hem.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, slutade vid 4 även idag, gick till Dajana och va där ett tag sen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här. Är sjukt hungrig och trött, ska hoppa in i duschen snart, sen äta och sen sova! Imorron är det onsdag, skön dag, slutar 1.

Jag kanske lägger in bilder på det jag shoppade igår, om ni vill? Vet ju inte om ni tycker det är kul eller inte när jag lägger upp bilder på allt jag shoppat, det blir ju ganska mycket varje vecka. Men säg till om ni vill se :) Hörs senare, puss!

- Utmanad av Malin

Regler: gå in i mappen mina bilder, gå till den sjätte mappen och välj sedan den
sjätte bilden i den aktuella mappen, ladda upp bilden på bloggen och skriv
något om den. Utmana sedan 6 andra personer.



De blev visst en bild på mig från i somras haha.
Minns inte något speciellt med bilden, skulle vell ut en vanlig sommarkväll.
Jag utmanar alla som vill :)


- Söndag

Ber om ursäkt för att jag inte bloggat tidigare idag men har haft lite annat för mig. Har pluggat till SO provet imorgon, fixat lite här hemma, sett på SATC (sex & the city) och så. Har alltså haft en seg, skön hemmadag. Såg även på My super sweet 16 maraton på MTV, flera avsnitt i rad, såg blandannat när Sean Kingston hade sin 18-års fest och när massa andra mindre kända 16åringar firade sina födelsedagar. Blir så avundsjuk på att dom verkligen kan få allt dom vill ha! Jag vill också åka till Jamaica och fixa världens största fest till alla mina nära & kära like Sean Kingston! Haha, bara att fortsätta drömma :) Imorron är det skola igen, helgen har gått snabbt som vanligt, efter skolan ska nog Malin och jag ta en runda på stan, alltid trevligt :)

Ska blogga om något lite roligare snart, puss sålänge!


- Sweet dreams

Jag ska nog ta och försöka sova nu, känner att jag är för trött för att komma på nåt kul och blogga om. Men vi hörs igen imorron! Sov så gott nu babes ♥


- Kvällen

Hello, nu har jag precis kommit hem från stan. Kvällen började med att jag åkte till Dajana, var där en stund, sen gick vi till Merdin där han Jasse och Esat var. Sen kom även Hannah dit. Var där ett tag sen gick jag Dajana & Hannah till Monaco, där va det massa folk och så, trevligt trevligt. Det var fest där så det var ganska mycket folk. Sen kom pappa och hämtade mig, och nu sitter jag här. Jag har tyvärr ingen outfitbild för ikväll, jag är ju så ovan och jag tänker aldrig på att fota när jag sätter på mig något och sen hade jag ganska bråttom, men jag kan skriva vad jag hade på mig, bättre än inget ju: Ljusa jeans från Bikbok, svart spetsbody från H&M, svart satinjacka från Gina Tricot, Svarta lackstövletter från H&M. Sen blev det massa smycken på det (ringar, örhängen & armband). Enkelt, just like I want it. Imorron ska jag nog plugga hela dagen och bara ta det lugnt, om det inte blir en sväng på stan, är sugen på lite kläder jag sett. Men det är sånt som märks :)

Idag har jag inte skrivit så roliga inlägg precis, men det blir nog något till innan jag går och lägger mig. Puss sålänge ♥


- Lördag

Hello :) Förlåt för att jag inte skrivit tidigare men har varit lite seg haha. Igår kväll kom Merdin till mig, så såg vi på en film, Miniority Report hette den, den var ganska bra, sen blev det att han sov hos mig, myspys! :) Sen åkte han hem imorse och jag sov till ungefär 1, sen nu har jag bara segat framför datorn, vart inne på Bilddagboken, Facebook, bloggen, Msn & Nattstad som vanligt. Inte så kul, men det är sånt som är mina vardagliga rutiner liksom. Ska vell börja fixa mig nångång snart, ska åka in till stan & träffa min kära vän Dajana, är fortfarande sjuk så jag tror att vi bara ska ta det lugnt och så. Alltid lika kul och träffa henne :)

Ikväll KANSKE jag lägger upp en outfit, eller imorron, beror på om de blir nåt som är värt och visas. Känner mig inte så bloggsugen justnu, men det blir vell något inlägg till innan jag drar sen. Så vi hörs lite senare! Puss

- I love Monki



GE MIG HELA MONKIS VÅRKOLLEKTION!

- Svar på tal

Fick precis en kommentar av en tjej och jag tyckte att det var en sån bra kommentar. Jag tycker om när ni ger tips på vad ni vill läsa om och så, och nu fick jag lite bra tips som jag definitivt ska komma ihåg :)
Så här skrev hon:

Kul att du uppdaterar! HOPPAS DU FORTSÄTTER ;)
Tips:
Lägg in outfit, det gillar alla
tipsa om skor, kläder och acessoarer som är trendiga (som du brukar dvs)
Lite fler bilder vore kul
det skulle va kul att se bilder från ditt hem, det verkar så fint :)


Och jag svarar på det genom att säga att jag kommer börja med outfits, iallfall någon då & då, jag har sagt det länge men det kommer jag lovar. Och fler bilder jobbar jag också på, får ofta kommentarer om att ni vill se mer bilder på mig, och det kommer ju lite då&då :) Och bilder på mitt hem kommer inom kort, först och främst mitt rum, eftersom jag flyttat ganska nyligen är det ganska många som vill se min nya lägenhet! :)

Skriver snart igen, PUSS.


- By H&M

Min kära vän Hannah tipsade mig om ett par snyggingar från H&M, jag pratar såklart om SKOR, och dom där andra från H&M jag la in för några dagar sen är ju helt slut, och dom här vita & svarta på 11,5 cm klack är så SNYGGA! Kanske blir en beställning :)



Frågan är om svart eller vit är snyggast, jag brukar ju mest gilla svara skor, men dom vita såg faktiskt snyggare ut till den snygga träklacken. Men det blir nog dom svarta iaf, svart är alltid bäst och passar till allt!


- 2 läsarfrågor

Den där spetsbodyn är väl lite mer till för att ha som underkläder alttså vid lite mer sexigare tillfällen och inte till en kjol när man går ut. För den hänger ju brevid Bh:arna och allt inne på Hm.

Svar: Jag tycker att man kan använda den till precis vad man vill! Jag tänker matcha den på mitt eget sätt :)

Ni är tillsammans igen va?
Svar: Jag antar att du menar jag & Merdin med "ni"? Ja, det är vi, vi har svårt att va ifrån varandra.

- Den perfekta jeansjackan

Nu till våren vill jag jätte gärna ha en jeansjacka, men har aldrig hittat nån jag tycker är sådär perfekt. Och för mig måste den vara perfekt, och nu har jag hittat den, på Monki såklart, den kostar 500 kr, är midjekjort och så jävla snygg!


- My closet



Det här tyckte jag var det bästa när jag precis flyttat hit, den stora garderoben. Men jag börjar få ont om plats även om det är väldigt bra utrymmen i garderoben.
I det första skåpet har jag tröjor/koftor/satinjackor och sådant upphängt, sen har jag underkläder och strumpor där. Överst har jag även sjalar och halsdukar.
I det andra skåpet har jag byxor, jeans, leggins, mjukiskläder, sovkläder och sånt. Högre upp har jag även lite koftor och tröjor jag inte använder så ofta.
I det tredje skåpet har jag bara klänningar, skor och små väskor - axelremsväskor & kuvertväskor.
I det fjärde skåpet har jag linnen, t-shirts, kjolar och lite allt möjligt. Har även vanliga väskor högst upp i det skåpet.

Nästa gång kanske jag visar er vad som finns inuti :)

- Sjuk

Hello :) Idag gick inte jag till skolan, är så himla förkyld och har fortfarande sjukt ont i halsen, sen har jag nog lite feber också. Kul på en fredag då, menmen inget att göra åt. Vaknade vid 11 då satte jag mig och kollade på SATC, är inne på sjätte säsongen nu, DEN SISTA :| Vill inte att det ska ta slut ju. Menmen, sen loggade jag in här på bloggen och kollade som vanligt igenom kommentarerna, fick några intressanta, en tjej frågade hur jag får plats med alla mina kläder jag har/köper. Ska visa er sen hur det går till :) Blir nog inte att gå ut på hela dagen, vill bara ha bort min förkylning. Hoppas att Merdin kommer hit ikv iallafall, behöver lite sällskap och nån att pussa på, om han vill bli sjuk haha :)

Skriver snart, puss!


- Indianinspirerat



Fjädrar, flätade band & pärlor. Den är inte så speciell men indianinspirerad är den iallafall!

- Torsdag

Det är nästan att jag skrattar när jag loggar in här på blogg.se och ser era kommentarer - får vi se ditt indianplagg, visa ditt indianplagg, existerar ditt indianplagg. Ni är verkligen tjatiga, men jag älskar er ändå :) Jag vill dock varna er för en sak, det så kallade "indianplagget" är en helt vanlig t-shirt, men dock med LITE små vad jag kallar indiandetaljer. Så hoppas att ni inte blir besvika nu. Ni får se den i nästa inlägg har jag tänkt :) Alltså om en halvtimme högst.

Nu ska jag berätta lite om min dag. Idag började jag kl 9, vi började direkt med nationella prov i aulan. Man fick välja mellan att skriva en krönika, en debattartikel, en novell eller något annat som jag inte riktigt minns. Jag skrev en novell såklart, min specialité är att skriva olika berättelser och så. Det skulle handla om en speciell bild, ett höghus och det är mörkt (antagligen natt ute) och det är bara en lampa tänd i hela huset. Jag skrev om en tjej som bodde med sin mamma & pappa och pappan misshandlade mamman. Den blev jättebra och spännande! Den fick heta "När staden sover". Vi hade 2 timmar och 40 min på oss. Nu har vi bara den muntliga delen kvar i svenska nationella, känns bra att ett ämne snart är över. Sen kommer engelskan, sen det absolut värsta, MATTEN. Är så himla rädd redan nu för det alltså. Sen kommer NO och spanska, även det är jag lite nervös för.

Efter provet åt vi, idag var det gröt eller broccolisoppa. Äckligt båda två. Sen hade vi mentorstid och sedan idrott som jag inte var med på, var ju sjuk igår och kom bara till skolan för nationella provets skull idag. Isabelle höll iallafall i lektionen (en tjej i klassen) hon hade Street Dance och det var kul att titta på. Tog även en promenad med en av lärarna och sara för att köpa godis i Ica medans idrotten höll på, sen slutade vi. Då gick Dajana och jag hem till henne, fixade i ordning oss lite och drog sedan till stan och åt på Chicken Kebab. Har ätit där nästan varje dag i 2 veckor nu, jag är verkligen stammis nu alltså, han vet alltid vad jag ska beställa. En trea (tallrik) me pomme :) Haha.

Sen gick jag och träffade Merdin så åkte vi hem till mig. Vi åt MC mat, haha jag är verkligen en matälskare, sedan gjorde vi inte så mycket mer. Han åkte hem ganska nyss. Jag vet inte riktigt om jag ska till skolan imorron, känner mig faktiskt sämre, känner mig febrig och är otroligt förkyld, min hals gör så himla ont också.

Vilket långt inlägg det blev :) Måste bara berätta om en sista sak, jag fick en kommentar som gjorde mig så glad, så här stog det: Den här bloggen kommer gå riktigt långt om du uppdaterar mer! Då blev jag jätteglad, och självklart ska jag börja uppdatera mer isåfall, även om det är väldigt svårt att hinna med nu med skolan, men jag älskar att blogga och tycker att det är så himla kul!

Imorron är det fredag och förhoppningsvis mår jag bättre, får vell se vad jag hittar på :) Snart kommer ert efterlängtade inlägg, så kika in snart igen! Ni som orkat läsa allt blir jag stolt över haha, lite meningslöst inlägg kanske. Men puss sålänge!


- Glitzy.se

Har hittat lite söta plagg på Glitzy.se, har aldrig varit inne där förut men hittade några plagg som jag tycker är värda att visas :)

Nu till våren älskar jag randigt, tyckte om den här för att den var i lite längre modell så att man kan använda den som både tröja, tunika & klänning. Guldknapparna där nere gör att det blir lite sailorkänsla över den - 500 kr.



Elin Kling är snygg i samma tröja/tunika/klänning.



Som sagt, randigt vitt & marinblått är enligt mig jättefint till våren/sommaren och den här tunikan var också väldigt fin.
Hillary Duff har på sig en liknande tunika. - 460 kr.



Lång oversize kavaj med duppelknäppta guldknappar - 650 kr.



Jag bara älskar västar, här är en väst i jeanstyg med guldiga nitar - 450 kr.




Mysig grå tröja med fickor - 350 kr.


Oversize skjorta i en ljusblå färg - 420 kr.



Mary-Kate är snygg i en liknande skjorta.



Söt kjol i miumiu stil - 430 kr.



Söt liten somrig klänning i 3 olika färger - 300 kr.





Det här ät alltså mina favorit från Glitzy! :)

- Nationellt prov

Vill först bara säga att jag blir så irriterad på er ibland. Ni tjatar och tjatar om mitt indianplagg som jag skulle visa, och jag SKA visa det, men jag går faktiskt i skolan & vill ha en fritid sitter inte och tar kort på mina kläder och bloggar hela tiden. Ni får helt enkelt vänta och sluta tjata. Det kommer så småningom :)

Började skolan vid 10 idag, men åkte till Dajana tidigare och var där sen gick vi till skolan. Hade NP (nationellt prov) direkt, svenska, det gick jättebra faktiskt och jag tyckte inte att det var svårt alls. Sen efter gick jag & Dajana hem till henne, och så va jag där i några timmar sen kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem gick jag direkt och la mig och sov för jag har feber och mår inte bra alls, känner mig jättesjuk och har ont i halsen och är förkyld. Hoppas ja blir frisk tills på torsdag iaf, nästa NP ju. Menmen, får se hur det blir.

Är jättetrött och mår inte så bra, så kanske inte kommer bli så mycket bloggande idag. Eller så kanske det blir det, får vell se haha :) Puss på er


- Dagens shopping

Ni får ursäkta mina suddiga mobilbilder, men det är tyvärr det enda jag kan ta kort med just nu.



Spetsbody - H&M, 149:-
Kommer bli så snygg vid lite festligare tillfällen till min vippiga svarta midjekjol jag köpte från Gina Tricot igår.




Stayups med spetskant. För er som inte vet vad stayups är så är det som knästrumpor fast dom slutar långt upp på låret och är i nylon. Dom fastnar på låret av sig själv med hjälp av något slags klister. Kommer använda dom till lite festligare tillfällen till kjol eller klänning eller till vardags istället för nylonstrumpbyxor. Dom är från Kappahl och jag kommer faktiskt inte ihåg vad dom kostade. Jag köpte 2 par.



Armband - Glitter, 100 - 200 kr st.



Svart nagellack Depend - Kicks, minns ej vad den kostade exakt. Runt 40 kr tror jag.

Sen köpte jag även 2 stycken svarta spetsbehåar från H&M, dom kostade 129:- st. Det var det jag shoppade idag :)

- Ännu en dag på stan

Hej bloggen :) Kom hem för nån timma sen, skapligt trött efter en skoldag och 3 timmar på stan. Slutade vid halv 4, sen åkte Malin & jag ner till stan, blev lite shopping idag också :) Visar bild på det sen i nästa inlägg. Sen åkte vi hem och nu har jag bara duschat & så. Har köpt lösgodis för 100 kr, känns ju bra, haha men man måste ju ha på det NATIONELLA PROVET imorron. Herregud, jag är faktiskt nervös. Svenska är ju i och för sig mitt favoritämne men ändå, de är så stränga regler och sen är det i så lång tid och det gör mig nervös. Men det ska nog gå bra :) Jag börjar kl 10 imorron, men åker nog till Dajana lite tidigare.

Menmen, snart kommer ett inlägg på vad jag köpt idag. Mest småsaker men ändå :) Puss sålänge!

- Lite om mig

PERSONLIGT

Namn: Caroline
Smeknamn: Carro
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Brunt
Längd: 1.60
Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Vattuman
Skostorlek: 36/37
Är dina föräldrar skilda: Nej
Dålig vana: Hm, kan inte komma på just nu

FAVORIT
Färg: Svart
Sport: Ingen
Godis: Allt typ
Affär: Finns många!
Helgdag: Lördag
Årstid: Vår & sommar!

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: ÄR!
Rymt hemifrån: Nej
Sovit utomhus: Ja
Spytt i skolan:  Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Ja verkligen
Varit på scen: Ja
Retats: Aa haha


DU
Svär: Aa
Sjunger bra: Självklart
Duschar dagligen: Ja
Vill gifta dig: Sjävklart!
Kommer överens med dina föräldrar: Oftast
Äger en ipod: Yes
Sover med gosedjur: Nej

THIS OR THAT
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: Mc
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: Kött! 
Tv/film: Film
Adidas/Nike: Adidas
Kakor/paj: Kakor


KAN DU
Gå ner i splitt: Verkligen inte
Skriva med båda händerna: Kan jag nog
Vissla: Nej hahaha :$
Blåsa en bubbla: Ja
Ha dina ögon i kors: Nej
Nudda näsan med tungan: Nej 


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade; Merdin
Du pratade i telefon med: Malin
Du kramade: Pappa
Du skällde på: Merdin
Du sportade med: Haha, klassen i torsdags


SENAST DU
Skrattade: Nån timme sen
Grät: Ett tag sen
Filmen du såg: Bröllopsduellen


VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: Ett slott
Lyssnar du på musik nu: Nej
Vad har du på dig: Myskläder
Vad är det på din musmatta: Har ingen, har laptop


ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: 4
Dricker du mjölk: Nej!
Person du hatar mest: Vet inte
Vad borde man uppfinna: Hm, finns mycket
Är du ett hälsofreak?:  Nej, verkligen inte
Värsta vädret: Kyla, regn, snö!


- Snyggt från H&M och Gina

Hittade ett par underbara skor på H&Ms hemsida, men självklart fanns dom bara kvar i storlek 40 och 41. 36orna & 37orna tar alltid slut först ju!



Snygg brun färg, hög träklack, snörning & öppen tå. Sjukt snygga!

Artikelbild

Sen tycker jag om denna multifärgade stickade lite kortare tröja från Gina Tricot. Såg den inte idag i affären, eller så kanske dom flyttat på dom, men den kan vara slut. 249 kr kostar den.

- Läsarfrågor

Kan vi få se ditt indianplagg som du nämde ngn gång? och det skulle va kul att se andra av dina kläder :)
Svar: Jo, självklart. Kan lägga in en bild på den tröjan nån dag här framöver :)

Kan du inte börja med att ha outfit grej inför varje skoldag?
Svar: Tyvärr tror jag inte att jag kommer hinna med det, sen har jag ju bara en mobilkamera just nu, men en outfitbild då & då kommer ni säkert att få se :)

- Nytt



Marinblå minikofta i lite sailor/gossipgirl stil - H&M, 298:-



Brun plånbok med blommönster - Lindex, 199:-



Tröja med zebramönster - H&M, 149:-



Svart kjol - Gina Tricot, 149:-



Lila blommig väst - Vila, 149:-



Sen lite nya smycken också, från olika affärer :)

- Söndag

Så, tänkte börja med att berätta om min helg. I fredags mådde jag inte riktigt bra, så jag ville bara va hemma & se på film och så, och då kom min baby hit för och göra mig sällskap, gullig som han är. I lördags var jag på bio med Malin Dajana Merdin & Jasse, såg Bröllopsduellen. Den var faktiskt inte så bra, ganska långtråkig så den är inget jag kan rekommendera, men visst, helt okej var den. Efter det åt vi lite, sen åkte jag & Malin hem till mig, såg SATC filmen, jag har sett den några gånger nu men jag älskar den :) Sen sov Malin hos mig.
 
Idag (söndag) gick jag faktiskt upp tidigt och gjorde i ordning mig, sen åkte jag & Malin till stan och shoppade. Sen mötte jag Merdin, så åt vi med Malin & Laurence (vet inte hur han stavar) och sen åkte Merdin & jag hem till mig. Sen han va han här någon timme, och i nästa inlägg visar jag er vad jag shoppat idag!

Puss sålänge :)

Bröllopsduellen


- To be continued ..

Förlåt för den dåliga uppdateringen, inom en timma kommer ett inlägg med ny shopping & vad jag gjort i helgen, så kika in snart igen! :)


RSS 2.0