Student 2012

 
Eftersom jag inte visat er några bilder från studenten än gör jag det nu,några stycken iallafall. Enjoy!
 

Catching up!

Saknar bloggen faktiskt! Fick ny lust till bloggandet när jag träffade två bloggläsare från Stockholm på stan här om dagen som hade läst min blogg i flera år och ville ta kort med mig, då förstod jag att jag faktiskt har folk som läser min blogg och verkligen gillar den :) Förstod att jag inte bara har massa haters haha, för det är ju tyvärr bara såna kommentarer jag får! Ibland har jag känt att jag bara bloggar för min egen skull, men nu har jag förstått att det inte är så och därför vill jag fortsätta!
 
Sååå mycket har hänt sen sist, vet inte ens vart jag ska börja. Min sommar var grym, har gjort en hel del galna och sjukt roliga saker! Tog ju studenten i juni, som var bland det roligaste jag gjort i mitt liv, både balen, studentveckan och själva studentdagen finner jag bara ett ord för - LYCKA! Jag har även varit i Grekland på finaste ön Skiathos med min familj och badat och solat massor och ätit massa god mat, en riktigt skön semester där jag bara njöt! Har även varit i massa städer runt om i Sverige bland annat Stockholm och Södertälje med bästa killkompisarna. Kommer knappt ens ihåg själv vad jag har gjort.. Just det, Elina som är en av mina bästa vänner har flyttat in i en egen lägenhet så mycket tid har tillbringats, vi har festat, haft myskvällar, och gjort allt möjligt. Jag är där ungefär lika ofta som jag är i mitt eget hem, haha! Det har inte blivit mycket sömn den här sommaren iallafall haha.. Men det har varit underbart! Jag var i Serbien i september med Sandra och Elina också, en SJUK resa med massa party och shopping. Var bland annat på ett skumparty som hölls i en arena i Belgrad och där var ca 30.000 pers och det va sjuka DJ's där som spelade massa grym housemusik, bland annat Alex Gaudino. För mig som älskar house var det paradiset, helt GALET! Besökte även massa grymma klubbar, stora shoppingcenter, mysiga restauranger. Den bästa weekendresan jag gjort helt klart! Den här sommaren har det blivit sjukt mycket festande, men man lever ju bara en gång. Man får passa på sålänge man är ung haha :) Gud alltså det känns som jag har gjort massa mer grejer men kommer inte på nu..
 
Annars jobbar jag fortfarande kvar på Bästa Cromwell House, umgås med mina tjejer och bara lever. Har massa resor inplanerade att se fram emot, tills jag ska börja plugga nästa år ska jag bara njuta av livet, resa massor och bara LEVA! Så min blogg är nog ganska rolig att läsa just nu, för jag lever ett roligt liv!
 
Mitt första inlägg på typ ett halvår då haha! PUSS
 
 

RSS 2.0