BABY LET ME LOVE YOU DOWN

Hello! Har inte uppdaterat sen i lördags tror jag? Såg iallafall bara på ESC med Merdin och myste, låten som vann var sämst. Då var ju fan till & med Sveriges låt bättre!

Igår åkte vi och hälsade på mormor, det blev middag, tårta och massa gott! Och som alltid när jag är där lyckas jag hitta något fint som jag vill ha ur hennes garderob.. Igår blev det tre söta spetslinnen och ett snyggt halsband som jag tog hem, tänkte att ni kanske ville se:





Hade på mig det beige/rosa linnet idag faktiskt, gillar det!

Efter besöket hos mormor igår åkte vi till Maxi och kollade runt lite där, jag köpte ett par skor.

Idag har jag varit i skolan, slutade tidigt så då tog jag, Sandra & Zana en sväng på stan, jag köpte hårfärg, blonda slingor som ska fixas ikväll eller imorgon, måste få bort utväxten + så vill jag ha det lite ljusare! Får hoppas att det blir bra. Den här köpte jag:



Efter det gick jag och träffade Merdin, vi tog en fika på Fräcka i det fina vädret och åt kycklingburgare där, mums! Sen gick vi mot stan, Merdin köpte lite saker och sen tog jag bussen hem.

.. Förresten, alltid när jag har mina trasiga jeans från Bikbok (jeans med stora hål överallt) så får jag ränder på benen när jag suttit i solen. Jag hade dom idag och jag ser ut som en zebra nu. Jag blir så lätt brun så nu har jag jättetydliga mörkbruna ränder på benen.. Inte speciellt snyggt, ska fan inte använda dom jeansen när det är soligt ute. Så när jag kom hem förut satte jag på mig bikini och sprang ut och satte mig och solade för att försöka sola bort ränderna men dom är kvar. Hm..

Nu har jag inget mer o säga! Puss


SOMETHING HAS TO CHANGE

Filmen igår var bra, men jag hade väldigt höga förväntningar så lite besviken blev jag, trodde att filmen skulle vara lite mer händelserik typ.. Ae, jag vet inte. Helt klart sevärd iallafall och man skrattade mycket. Och man kan ju inte bli besviken på SATC-tjejerna, dom är underbara. Älskar Samantha haha!

Idag har jag legat i sängen nästa hela dagen, vaknade imorse med världens huvudvärk och har haft det hela dagen. Alltid när jag tar huvudvärkstabletter brukar huvudvärken gå bort ganska snabbt men den har inte försvunnit på hela dagen. Undra vad det kan vara? Det är inte så att det gör ont men det är jobbigt.

 Har iallafall sett på två bra filmer som gått på tv, "Selena" hette den ena och den andra hetter "28 days". Den första filmen var en verklighetsbaserad film som handlade om en tjejs artistliv, Selena, från när hon var barn, hon började sjunga när hon var typ 9 och blev mördad när hon var 23. Bra och sorglig film! Jennifer Lopez spelade huvudrollen som Selena, men det fanns tydligen en artist som hette just så och levde exakt så som det är i filmen. Filmen är ganska gammal och gjordes för att hedra hennes minne, den gjordes 1997 men jag gillade den verkligen ändå, brukar inte tycka om gamla filmer annars.



Den andra filmen var också bra, handlade om en tjej som var alkoholist och hamnade på rehab. Den var ganska ny och Sandra Bullock spelade huvudrollen.



Vet inte varför jag skriver om de här men tänkte att ni kanske ville ha lite filmtips? Haha någon bad ju om det för ett tag sen..

Ikväll blir det mys framför ESC, jag tänker inte vara omogen som vissa som inte vill kolla längre bara för att Sverige inte kom till finalen. Jag gillade inte ens låten så jag förstår att Sverige inte kom med i år. Men ändå sjukt att det är första året någonsin som Sverige inte är med i finalen! Min favorit är Azerbadjans låt, "Drip drop".

Snart kommer pappa hem med mat från Spicy Hot, oh min favorit! Hörs senare, puss!


CARRIE ON

Idag har jag varit i stadium arena, på gymnasieslaget och hejat på Kungsgård. Det gick ju tyvärr inte så bra för oss men de var kul ändå! Efter det blev det att ta en Greken på Fräcka med Merdin, sen tog jag bussen hem.

.. Ikväll blir det bio, SEX & THE CITY 2! Har längtat så efter att få se den! För er som inte vet så är jag ett riktigt SATC fan, har dvd-boxen hemma med exakt alla avsnitt och jag har sett avsnitten flera gånger om!





Hörs senare, PUSS!


YOUR LOVE IS MY DRUG

Nu ligger jag i sängen och tittar på Vampire Diaries på sexan, älskar den serien! Kl 9 är det andra semifinalen i Eurovision, ska titta på det, älskar melodifestivalen haha :) Just det, matteprovet förut gick inte alls bra.. Satt där från 3-5, sen gick jag till stan med Merdin, köpte mat och åkte hem till mig.

Just det, tog lite bilder på min outfit imorse haha, inget speciellt alls men ni ville ju se .. Så för er skull:

 

På mig har jag jeans och magtröja från Bikbok, under en vit spetsbustier från Lindex, låga Converse, skinnjacka från Gina och väska från Thailand. Smycken (som man knappt ser på bilden) från H&M, Glitter och Gina.

Nu ska jag titta på Eurovision! Hörs imorgon, puss!


MAKE IT LAST FOREVER

Sitter i skolan nu. Idag har jag fått reda på en bra och en dålig sak när det gäller skolan. Först tar jag det bra - mitt slutbetyg i engelska A = MVG! Det dåliga är att jag var typ 1-2 poäng ifrån att få G på matte nationella. Ska göra omprov kl 3, och om jag inte klarar det kanske jag får IG på hela kursen. Tycker det är ganska dåligt med tanke på att jag har fått G på exakt alla andra matteprov vi gjort.. Men får göra mitt bästa nu då, men fan vad irriterad jag är. Kan han inte bara ge mig ett jävla G?!

Har haft håltimme typ hela dagen känns det som, var på stan och åt med Zana och Sandra förut, sen gick vi och kollade runt bara.

Imorgon är det gymnasieslaget, trevligt. Bara att Kungsgård kommer förlora HAHA! Vi är 70% tjejer på vår skola, resten kan ni ju räkna ut själva..

Nu har jag samhäll, har inget o jobba med, vår lärare sitter bara och snackar om hennes döttrars fotbollsmatch som var i helgen, ORKA. Ska plugga lite matte istället! Puss


SOME PEOPLE DO NOT CHANGE

Idag gick jag upp vid 10, fixade mig och så sen åkte jag & mamma till stan, åt lunch på Chicken, sen åkte jag till skolan, började ju som sagt kl halv 1. När jag slutade vid 4 gick jag till stan och mötte upp Merdin, sen shoppade jag lite. Blev ett par skitsnygga jeans och ett transparent magkort linne från Bikbok och ett par skor från Skopunkten. Kan visa er vid ett annat tillfälle, har inte orkat tagit kort på det än.

Förresten, fortfarande någon som är intresserad av att köpa kläder av mig här på bloggen?! SÄG TILL! Orkar inte anstränga mig och ta kort och grejer om ingen ändå inte vill köpa. Om ni inte är intresserade ska jag sälja det på loppis istället, har så mycket :)

Jag har tänkt på en sak.. Jag ska försöka börja med "dagens outfit" igen haha eftersom ni ville det. Men kan inte lova något, jag är så lat. Förresten här är dom kommentarerna jag fick om vad jag skulle bättra på i min blogg, kanske borde svara lite på dom:

Anonym om ANSWERS:
snälla, kan inte du sminka upp dig någon dag, med ögonskugga o hela paketet haha. o sen ba booomba med egobilder?! se söt ut, snygg sexig. ja olika poser? haha =D
skulle vara kul, för då får man se hur du verkligen ser ut med olika vinklar o grimaser o poser.
pleeaaseeee?! =D

- Hm, tycker ni inte att det räcker med bilder på mig i bloggen redan haha?! Nejdå men det kan jag väl göra, men sminkar nog mig inte och gör i ordning mig värsta bara för att ta bilder. Men jag brukar ju ta bilder innan jag ska på fest och sånt och då är jag ju verkligen fixad! Men om ni vill ha mer bilder på mig ska ni få mer bilder på mig :)

Anonym om LEAVE THE WORLD BEHIND:
mer outfits bilder. kanske sminktips o så? :)
det jag skulle uppskatta, hehe. är typ.. innan du går till skolan att du tar en bild o lägger upp outfit? :) för det tar inte lång tid, bara några extra minuter! :D
videoblogg är man ju också sugen på! :D


- Outfitbilder ska jag försöka börja med. Nu på våren/sommaren är det mycket roligare med kläder och så också så det är något jag verkligen funderar på. Videoblogg känns som att det aldrig kommer hända, visst skulle jag kunna men det är fan pinsamt! Haha men nån gång i framtiden kommer det väl..


Anonym om LEAVE THE WORLD BEHIND:
kan du visa steg för steg hur du sminkar dig=)

- Oj va jobbigt haha.. Det kan jag såklart någon gång men kan ju börja med att förklara med ord nu lite snabbt? Ni kan få med bilder och så en annan gång.

1. Först tar jag foundation med fingrarna, lägger det ungefär som om jag skulle ta ansiktskräm, tycker det blir mer jämnt och fint när man använder sig av fingrarna, gillar inte svampar och penslar. Jag brukar byta sminkmärken och foundations väldigt ofta, men just nu använder jag mig av en mineral foundation från Maybelline som är helt okej, den ser ut så här:



2. Sen tar jag oftast solpuder och rouge. Solpudret lägger jag på kinder, näsa, haka och panna. Sveper över lite lätt bara, använder inte alls mycket. Just nu använder jag H&M's billiga solpuder, det duger men om jag ska rekommendera något solpuder är det M.A.C's mineral solpuder.  Tror tyvärr att M.A.C's produkter inte finns att köpa någonstans här i Norrköping? Hittade ingen bild på det solpudret heller, men här är H&M's solpuder som jag använder mig av nu, väldigt prisvärt, det kostar bara 50 kr:



Sen lägger jag som sagt rouge på kinderna, jag har ett rouge från Make Up Store i en persiko/aprikos färg som är jättefint och jättebra. Man behöver bara pyttelite för att det ska synas så det håller väldigt länge. Hittar ingen bild på just det rouget jag har men det är något liknande det här:



3. Sen fyller jag i mina ögonbryn med en ögonbrynspenna från Thailand som jag och mamma alltid köper massor av när vi är där, finns ett jättebra märke där med världens bästa ögonbrynspennor haha!

4. Sen tar jag mascara, använder mig av Loreal's "Telescopic", bästa mascaran jag testat, använder mig ALLTID av den. Jag gillar mascaror som gör fransarna lååånga och smala, inte dom mascaror som ger volym.



5. Sen tar jag eyeliner, använder det bara ibland men tycker det är snyggt med eyeliner. Just nu har jag en eyeliner från Isadorna, men gillar egentligen en från Loreal bättre. Om jag ska rekommendera en eyeliner är det helt klart "Lineur intense felt tip" från Loreal, den är jättelätt att handskas med och man kan lätt få tunna, fina linjer! Tycker att min från Isadora nu har en lite för tjock pensel faktiskt, men ibland måste man testa nya saker!

  
6. Sen brukar jag avsluta med läppglans eller läppstift. Har ett fint läppstift från Make Up Store som jag kan tipsa om i färgen "Baby". Ett blekrosa nästan lite beige/rosa kan man säga, en väldigt neutral färg men skitsnygg! Passar till allt och kan användas till vardags. Brukar inte gilla läppstift annars men älskar det här. Det ser väldigt rosa ut på bilden men det är mer beigerosa.



Här har Kenza på sig det läppstiftet:



Det är verkligen jättefint! När jag använder läppglans använder har jag så himla många att jag inte orkar skriva alla haha, jag älskar läppglans och har jättemånga i massa olika färger. Men ett ljusrosa läppglans är alltid fint!

Nu ska jag plugga lite, PUSS!


ANSWERS

Anonym om ...:
tips på en bra frisör ? :)

- Mates på Drottninggatan, dom är jätteduktiga! Speciellt min frisör Linda, jag har aldrig blivit missnöjd när jag klippt mig hos henne. Hon är verkligen bäst! Jag har klippt mig på Mates sen jag flyttade till Norrköping och har aldrig velat byta, dom är ganska dyra men det är värt det. En klippning kostar 350 kr och färga kostar 950 kr. Så jag rekommenderar verkligen Mates!

Anonym om ANOTHER DAY ANOTHER DRAMA:
Hej hej, du skulle du kubna skriva alla ungdomsfilmer du kan, skulle vara väligt snällt (:

- Oj, jag kan väldigt många ungdomsfilmer men några favoriter är Twilight, Sex & The City, The Notebook, The Last Song, 17 again, I taket lyser stjärnorna, Bring it on, Stomp the yard, Step up, Honey, A walk to remember .. Det finns så sjukt många bra! Jag älskar romantiska komedier, drama och även dansfilmer.


THOSE DAYS ARE GONE

Hemsk dag idag. Har varit i skogen hela dagen och gjort massa onödiga saker. Inte kul alls! Sen regnade det också, och jag var blöt och frös. FÖR många timmar i skogen för mig alltså..

Imorgon börjar jag kl halv 1, skönt. Förresten, igår skrev jag ett inlägg om min helg och publicerade det men det kom inte upp på min blogg och ni kunde tydligen inte se det? Nu har jag iallafall publicerat det igen men vet inte om det syns? Finns inlägget "You just don't get it? Om det inte finns, säg till!

Imorgon eller på torsdag ska jag till stan och shoppa lite. Tror det blir på torsdag för stan har öppet till 21.00 då :) Det är marknadsafton eller något, vet inte vad det är men tror det hette så.

Snart kommer pappa hem med pizza, mums! Jag är jättehungrig, har bara ätit lite pastasallad idag.

Men nu ska jag plugga lite.. Puss!



.. And the award for the best lie goes to you


YOU JUST DON'T GET IT

INLÄGG JAG SKREV IGÅR (som av någon anledning inte kunde publiceras igår):

Dags för lite uppdatering då.. Jag hade en riktigt mysig helg, i fredags kom Zana, Merdin & Emil till mig, så spenderade vi kvällen utomhus med vattenpipa, mysigt! I lördags gick jag & Zana och kollade på Merdins fotbollsmatch, jätteduktig var han! Sen gick vi och satte oss på Kungskebab's uteservering och åt, sen senare på kvällen blev det grillning och sen kom Zana, Merdin, Esat & Arlind hit, så blev det vattenpipa igen, sen tog vi en sväng till MC och åt, sen var vi utomhus hela kvällen bara. Senare kom även Sandra och hennes kompisar hit, hon fyllde 18 i lördags så det var kul att träffa henne, grattis ännu en gång gumman! Sen sov även Merdin hos mig, mys :) Njuter verkligen av att kunna vara ute på kvällarna utan att frysa ihjäl! Igår tog jag bara det lugnt hemma, sen senare kom Merdin & Esat hit och vi satt här ute hos mig och snackade lite skit bara.

Idag har jag faktiskt inte varit i skolan för vi hade bara en lektion från 9-10 sen slutade vi så jag tyckte de var lite onödigt att ens gå dit.. Så jag har bara tagit de lugnt hemma, varit ute och solat lite, såg en jättebra film som hette "Live" också, den var jättespännande verkligen! Sen har jag sjungit Singstar med min syster hela kvällen haha, älskar det!

Imorgon ska jag ut i skogen med klassen, ska ha naturkunskap där, vet inte riktigt vad vi ska göra, men det ska bli rätt dåligt väder imorgon, regn, så det kommer nog inte bli så lyckat. Men det är obligatoriskt och missar man det får man IG på hela kursen så måste ändå åka.. Vi ska till Ågelsjön tydligen, så från 8.00-15.00 befinner jag mig där!

Och imorgon får jag PENGAR, jag har varit fattig jätte länge nu, har knappt haft några pengar alls, så nu äntligen kan jag shoppa lite igen! Jag har skrivit upp en lista hahaha för jag har varit så sugen på att shoppa, hoppas bara inte mina pengar tar slut direkt, kan mycket väl bli så tyvärr..

Jag orkar verkligen inte lägga upp bilder! Det går så segt.. Men några kan ni väl få från förra veckan/helgen, bara för jag är så snäll!











Ingen på mig men de gör inget haha! Pusshej


...

Skrev precis ett långt inlägg om min helg med bilder och allt. Men något hände så det försvann. Nu är jag sur och orkar inte skriva mer.


LEAVE THE WORLD BEHIND

Igår: Skola, fika på Fräcka, sola, grilla, äta glass med Merdin, NJUTA AV VÄDRET.
Idag: Skola, stan med Merdin, äta glass, vattenpipa, hem, sola, Spicy Hot.

ÅH, det är sommar nu! Så underbart väder. LYCKA. Jag var barbent för första gången i år idag, underbart. Nu sitter jag hemma och väntar på en viss person.. Ikväll blir det mys här ute hos mig förhoppningsvis, ska snart gå och fixa lite chips och dipp fast jag är så jävla mätt av all Spicy Hot mat jag åt.. Men det är så jävla gott!

Jag vet att min blogg är jättetråkig just nu, men vad vill ni att jag ska skriva om? Vad vill ni att jag ska visa för bilder? Tell me.

Hörs senare eller imorgon! PUSS

Tycker mitt hår är så fint på bilden under, nu är det inte alls lika långt och fint längre, bara slitet och äckligt..


CAN'T BE TAMED

Otippat att jag är tvungen o lägga upp en Miley Cyrus låt då.. Haha är det bara jag som tycker att hon är bra eller?! Den här låten är ju bara för bra, lite Britney Spears back in the days haha, snygg och sexig video också, fast jag gillar inte riktigt att hon ser ut som en fågel. ÄNTLIGEN börjar hon mogna lite i sina videos och i låtarna överhuvudtaget, men i USA blev hennes video tydligen en skandal, eller "sex chock" som dom kallade det. HAHA, titta och döm själva.



Fast min favoritlåt med henne kommer alltid vara "The climb". SÅ FIN!


ANOTHER DAY ANOTHER DRAMA

Idag: Skola, teater, NP i spanska, Chicken kebab med Merdin, fika på Fräcka med Merdin. Mys!

Lika konstigt väder idag som igår, 18 grader kl 9 på morgonen och riktigt varmt hela dagen, men fuktigt och kvavt, åska och regn, sol.. En blandning av allt helt enkelt!

Imorgon är det skola, ska på bio då med klassen, vi ska se "Fish tank". Hoppas den är bra!



"Mia är en stökig 15-åring som bor med sin mamma och jobbiga lillasyster. Hon har stängts av från skolan och är utfrusen av sina vänner. Hennes mamma, som själv var ett barn när hon födde Mia, kan inte riktigt ta på sig föräldraskapet på grund av sin egen förlorade ungdom och bryr sig ofta mer om sina egna pojkvänner och fester än döttrarnas välmående. Men in i deras liv kommer en ny man – Connor - som är rolig, charmig, snygg och bryr sig om dem alla.Till och med Mia börjar öppna sig för honom."

Har inget kul o skriva.. Men kan bjuda på en sjukt bra låt, lyssna!


MY HAPPINESS DEPENDS ON YOU

Skola idag som vanligt (känns som att jag alltid börjar mina inlägg så?), sen efter följde jag med Zana en snabbis på stan för hon skulle köpa en jacka, sen tog jag bussen hem, men halvvägs så slutade bussen funka, det började med att dörrarna slutade fungera, sen funkade inte stoppknapparna & "stannar-skylten", och sen stannade hela bussen till slut, den kunde inte startas. Det var något med strömmen tydligen, man skulle få vänta i 30 min på en ersättningsbuss så jag ringde mamma istället så fick hon komma och hämta mig. Sen när jag kom hem åt jag tacos, sen överraskade Merdin mig genom att komma hit, myspys o träffa han igen efter att han varit på mönstring i Kristianstad.

Förresten, sjukt konstigt väder ute. JÄTTEVARMT men ingen sol typ, regn lite då och då och jättefuktigt i luften? Skönt är det iallafall, termometern i mitt fönster står fortfarande på 20 grader och nu är ju ganska sent ändå..

Snart blir det DHW, tisdagarnas höjdpunkt! Det kommer va ett spännande avsnitt ikväll också, minns att det slutade jättespännande förra gången men just nu kommer jag inte på något alls vad som hände förra avsnittet haha.. Men spännande var det iallafall!

KAN NI FATTA ATT DET SNART ÄR SOMMARLOV?! Jag kan inte, ettan har gått så sjukt snabbt. Så himla härligt med sommarlov, bara leva livet och göra massa roliga saker - resa, sola, bada, festa osv!

Imorgon väntar bla teater med skolan och NP i spanska.

Men nu ska jag gå, pusspuss!


SEE SOMEHOW I CAN'T FORGET YOU

Skola idag till 12, sen tog jag och Zana en sväng på stan, jag hittar massa fint hela tiden men har inga pengar just nu, blir fan deprimerad. Sen gick jag till tandläkaren vid 2, det gick jättebra som alltid, sen nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra, är uttråkad. Funderar på att åka in till stan och ta en fika eller något, det är ju ganska fint väder. Har inget plugg heller så jag har mycket fritid just nu :)

Har inget o skriva, som vanligt! PUSS


MERDIN ♥

Hello! Underbaraste dagen igår, så himla fint väder! Sjukt varmt, jag tyckte nästan att det var för varmt när jag satt i LINNE bara i solen och fikade. Men ska absolut inte klaga! Så dagen igår spenderades ute, först tog jag och Zana en fika på Fräcka, sen gick vi och kollade på när NIF Bosna hade match, stektes sönder av solen verkligen, jag har till och med bränt mig lite. Sen efter det åkte jag hem och så grillade vi, sen kom Merdin och så var jag med honom hela kvällen, runt 12 bestämde vi oss för att gå ut och skrämma Sandra och hennes kompisar som var på besök här i Löfsta, hahaha! Det var kul :) Sen sov Merdin här. Idag är det inte alls lika fint väder, men vad jag har hört ska det förhoppningsvis bli fint imorgon igen.. Någon sa 20 grader. Man kan ju alltid hoppas! :)

Måste bara säga hur jävla glad och lycklig jag var igår, bara pga vädret! Det är så underbart med sol och värme.

Hörs senare, puss!


MAKE IT LAST FOREVER

Idag - sovit alldeles för länge, stan med mamma, bara tagit det lugnt hemma och nu sitter jag och kollar på American Pie - "The wedding". Har inte sett den faktiskt, men dom är alltid lika roliga! Ganska tråkig dag faktiskt, men det är en viss persons fel som förstörde min dag.

Imorgon ska jag troligtvis träffa Zana, vi kanske skulle gå och kolla på någon fotbollsmatch men får se hur det blir!

Har som vanligt inget kul att skriva. Förresten hittade jag massa fint på stan förutom som jag ska köpa så fort jag får pengar, jag är fattig just nu. Bla ett par jeans och en bikini.. haha längtar! De va jättelängesen jag shoppade :(

Nu ska jag fortsätta titta på filmen.. Puss

 


WHEN IT WAS GOOD

Idag har jag haft en mysdag med Zana, har bara varit hemma hos mig och tagit de lugnt, tittat på mtv, ätit massa gott och sen tog vi även en promenad, de va mysigt :) Skjutsade hem henne nyss och nu har jag hyrt en film som jag ska kolla på snart. Har ingen lust att gå ut och göra något i de här vädret, det är fan deprimerande. I maj brukar det ju vara så fint väder :( ..

Imorgon blir det stan och lite sånt, har några ärenden att göra och så. Sen får vi se vad som händer på kvällen, förhoppningsvis blir det att hitta på något kul!

Men nu är de dags o sluta skriva tycker jag! PUSS



Ååh, underbar bild.. Vill till Thailand NU, underbaraste landet som finns!


TAKE ME BACK TO THE START

Skola idag som vanligt, nationella i matte som gick RIKTIGT dåligt, kändes det som iallafall, hade även nationella i spanska sådär hör och lyssna grej som inte heller gick bra alls. Men nu är det ju helg så det är skönt! :)

Sen nu på kvällen blev det bio, äntligen fick jag se "The last song". Den var bra och jättesorglig, men jag hade nog lite för höga förväntningar för lite besviken blev jag.. Men helt klart sevärd film, och jag grät massor såklart haha.. Nu längtar jag till Sex & The City 2 och Eclipse!

Fyfan vilket väder det är ute! Det blixtrar och åskar (kan man säga så?) och verkligen spöregnar, men det är mysigt när det regnar när man ska sova :)

Har glömt att berätta för er att jag ska resa en del i sommar, har än så länge två resor bokade! Klarar inte av att vara i Sverige (och NORRKÖPING!!!) en hel sommar igen alltså.. Första gången jag ska resa utomlands utan mina föräldrar också HEHE!
- 10/7 - 25/7 Montenegro
- 25/8 - 29/8 - Barcelona

Och sen direkt när jag kommer hem från Montenegro blir det Gotland :) Jag tror verkligen att den här sommaren kommer bli jättebra! Det är ju inte alls långt kvar nu till sommarlov.. Underbart!

Nu ska jag sova tror jag, hörs imorgon! PUSSS


TOO GOOD TO BE FORGOTTEN

Skola idag som vanligt, slutade dock runt 12, åkte direkt till Kunsgatan och mötte upp Merdin så satte vi oss på Fräcka och tog en fika i det underbara vädret! Var ute nästan hela dagen idag och njöt av vädret, efter att vi fikat gick vi till Kungskebab och åt, satt på deras uteservering där, så skönt! Sen åkte jag och Merdin hem till mig.
De ska ju regna typ hela resten av veckan så hoppas ni tagit vara på vädret idag :) Snart ska jag ut och grilla lite grillspett, mums!

Jag har ångest för imorgon! Har nationella i matte BUHU :( Jag är jättedålig på matte, och då menar jag verkligen jättedålig. Men ja.. Ni får be för mig imorgon 8.10 okej? Jag kommer behöva det! Har även nationella i spanska sista lektionen..

Hörs senare! Puss



TIME WON'T MAKE THINGS BETTER

Hello, skola idag som vanligt sen efteråt blev det en sväng på stan, åt och tog en fika på Fräcka med min man :) När jag kom hem somnade jag och sov till kl 5, skönt.. Fast jag blir alltid så seg efter. Bara två skoldagar kvar sen är de ju HELG, skönt, ska hitta på massa kul :)

Jag måste köpa hårfärg snart, ska göra lite ljusa slingor och fixa utväxten! Men nu är de dags för MAT, hörs senare!


PARADISE


skogarderob1

Är det bara jag som dör lite när jag ser bilden ovan? .. GE MIG!


IN A MOMENT OF WEAKNESS

Det blev ingen bio igår, vi kollade på biljetter för sent och det fanns nästan inga platser kvar alls. Det får bli någon gång den här veckan som kommer istället, vi är ju lediga torsdag & fredag, så skönt! Istället gick vi ut och åt på Pappa Grappas pizzeria, jättegott och mysigt! Sen hyrde vi film, det fick bli "Flickvänner från förr" och "Flickan". Sen blev det mys hemma hos mig hela kvällen.

Nu sitter jag och pluggar för fullt, har gjort det i några timmar. Men jag måste verkligen, har ett stort historiaprov imorgon som jag inte kunnat plugga på tidigare eftersom jag fick reda på typ nyss att vi hade det. Så det blir plugg nästan hela dagen idag..

Nu ska jag fortsätta, bjuder på en skön låt också, pusspuss!



THE LAST SONG

Usch vilket väder det är ute.. en sån här dag vill man helst bara va hemma och göra ingenting, typ ligga i sängen och titta på film eller nåt sånt, eller hur? Det är nog precis vad jag ska göra, och så kanske det blir bio ikväll. Det är mysigt med bio i sånt här väder :) Jag vill så gärna se "The last song", som hade premiär igår.. den verkar så himla bra. Titta på trailern:



Vi hörs senare, puss!


BE MINE

Ingen bra dag idag..

En låt jag alltid lyssnar på när jag är lite deppig och tycker synd om mig själv är den under.. Underbar text.




It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

But you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away (away)
And I am helpless sometimes
Wishing's just no good
'Cause you don't see me like I wish you would

'Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine

(I saw you at the station,
You had your arm around what's-her-name
She had on that scarf I gave you
And you got down to tie her laces)

'Cause you never were, and you never will be mine
(You looked happy, and that's great)
No, you never were, and you never will be mine
(I just miss you, that's all)

'Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine
'Cause you never were, and you never will be mine
(You never were, and you never will)
You never were and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine


LET'S HEAR YOUR SPEECH

Skola idag som vanligt, men dagen kändes så jävla onödig, iallafall eftermiddagen. Drog till Arbis för att ha drama som vanligt, men våra "lärare" kom inte, sen åkte vi tillbaks till skolan igen för att ha samhällslektion men på den lektionen fick man gå när man ville, behövde inte ens va där.. Kul.

Förresten, det ser ut att vara så jävla fint väder ute hela tiden, solen skiner och det ser riktigt varmt ut, jag blir jämt lurad på morgonen och tar på mig för lite kläder för det är fan ISKALLT ute! Jag fryser ihjäl i skinnjacka, ännu värre när jag tar jeansjackan. De blåser så jävla kallt hela tiden, bara om man typ står/sitter still i solen där de inte blåser blir de skönt.

Skriver så onödiga inlägg nu för tiden, har inget att skriva.. Gissa vad jag ska göra idag förresten? Plugga, som vanligt. Hela min helg kommer också bestå av plugg typ. KUL!

Jag har iallafall en sak och se fram emot, vi ska grilla ikväll! Mums :)


BLAIR & CHUCK

Mitt absoluta favoritpar genom tiderna - Blair & Chuck i Gossip Girl (okejdå, Edward och Bella kommer först). Men iallafall, dom passar så otroligt bra tillsammans! Synd att det är slut mellan dom just nu i serien, men jag hoppas och tror att dom kommer återförenas snart..

Jag ÄLSKAR det här från serien:

Blair: "Last fall you said we couldn't be together, and I believed you. But everytime I try to move on, you're right there, acting like..
Chuck: Acting like what?
Blair: Like...maybe you want me to be as unhappy as you are.
Chuck: I would never wish that on anyone. I want you to be happy.
Blair: Then look down deep, into the soul I know you have, and tell me if what you feel for me is real, or if it's just a game. If it's real, we'll figure it out...all of us. But if it's not, then please Chuck, just let me go.
Chuck: It's just a game. I hate to lose. You're free to go.
Blair: Thank you.
Serena: Chuck, why did you just do that?
Chuck: Because I love her and I can't make her happy."


RIGHT BACK AT YOU

Vanlig skoldag idag, efter skolan träffade jag Merdin så gick vi och åt på Chicken, träffade även Zana och Julia där så efteråt gick jag runt lite på stan med dom när Merdin drog och skulle träna. Sen drog jag till Kneippen där min lillasysters klass hade gårdsfest, min pappa hade tagit med sig sockervaddsmaskin dit, gissa vad jag gjorde medans jag var där, MUMS! Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag hemma och ska plugga.

PUSS!


LET'S GO BACK TO THE START



Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quittings out of the question
When it gets tough gotta fight some more

We gotta fight fight fight fight fight for this love
If it's worth having it's worth fighting for


THE SKY IS THE LIMIT

Kul att jag har pluggat i över 3 timmar och ändå inte klar med dendär jävla rapporten.. Ni i sp1a vet vad jag menar. Plus att jag jobbade i någon timme med den igår också och sen har vi jobbat med den på lektionstid i typ två veckor. Fyfan vad jag hatar den uppgiften alltså! Men på torsdag ska den va klar, hoppas jag hinner bara.. Men jag orkar verkligen inte mer idag.

Idag har jag varit i skolan bara, NP i engelska är äntligen klart, gjorde dom två sista delarna idag. Fick mvg på de muntliga, resten vet jag inte än.. Nu är det bara matte och spanska kvar, matten oroar mig mest..

Har så sjukt mycket plugg att göra den här veckan! Blir så himla stressad. ÅNGEST.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det DHW ikväll som vanligt! PUSS


CONVERSE

Mitt senaste inköp är ett par vita låga converse, sjukt snyggt och fräscht till våren/sommaren! Jag som älskar converse var ju såklart tvungen att ha ett par låga också, har ju höga i vitt svart och grått :) Dom kostade 700 kr och vart dom kan köpas vet väl dom flesta, lite överallt.


THINK TWICE

Idag: Skola, stan med Sandra och Zana, fika och käka på Fräcka med Merdin och nu - plugg.

Förresten, du som undrade - shortsen jag hade på Valborg (dom svarta med hög midja) är ifrån Gina Tricot, dock köpte jag dom för ca ett år sen!

Har jättemycket att göra så jag får uppdatera senare eller imorgon. Förresten, fan vad dåliga ni har blivit på att kommentera igen! La ju till och med in massa bilder i förra inlägget för er skull. Puss


"Don't let the darkness of the past cover the brightness of the future."


HELGEN

UNDERBAR HELG! Jag har festat två dagar i rad och idag är jag helt slut, men det var värt det, för fan vad kul jag har haft :)

Fredag: Merdin och Zana kom hem till mig, vi fixade oss här och förfestade lite, sen fick vi skjuts till Borgen där det var konsert, Funky G och Dado Polumenta. Sjukt bra musik och riktigt mycket folk, det var SJUKT! Bästa konserten jag varit på faktiskt. Sjukt ont i fötterna av allt dansande dock, som alltid. Vid 3 fick jag skjuts hem, riktigt lyckad kväll!
























Lördag: Sov hela dagen, på kvällen blev det Dolphins, åt först middag där innan matchen, sen var det final (Dolphins mot Plannja) och dom vann SM-GULD! Woho, jätteglad blev jag, bäst är dom! Efter det var det efterfest i Stadium Arena, de firades att dom vann såklart, det blev mycket dans och festande med Dolphins spelarna osv. Alla var galna haha! Var där med Merdin och min familj. Sjukt mycket folk och det var riktigt kul! Runt 1 tog vi en taxi hem, var helt slut. Merdin sov hos mig också, mys :)

Jag har aldrig känt mig så kort i hela mitt liv som igår.. ni kommer fatta vad jag menar när ni ser bilderna nedan!







HAHA, bilden under är bäst, jag brevid Jocke Kjellbom som är 2.13 lång! Jag ser ut som en dvärg eller hur? Var tvungen att täcka för mina ögon..



Merdin och Gee Gervin:



Jag och Dee Ayuba:
 


Merdin och Fred Drains:





Jag, Merdin & Joe Mcnaull, FYFAN VAD STOR HAN ÄR! Man ser på mig att det är mot slutet av kvällen haha..





Nu orkar jag verkligen inte lägga in mer bilder! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och plugga. Vi hörs senare, puss!


RSS 2.0