SOMMAR

Orkar inte blogga så mycket nu för tiden. Jag har sommarlov, vädret är underbart och jag lever livet! Är nästan aldrig hemma heller så det är också en anledning till att jag inte uppdaterar så ofta. Men när vädret blir dåligt kommer jag säkert uppdatera massor igen!

Idag har jag iallafall haft en härlig dag med sol och bad med Zana, Merdin & Jasse. Finns inget härligare än de här vädret, älskar sol och värme!

Men nu har jag inte tid o sitta här längre! PUSSS


YOU GOTTA PROVE IT

"They say you never know what you have until you lose it
You promise your girl somethin you better do it
You can't tell a women you love her, are you stupid?
Words don't express your love you gotta prove it"



Orkar egentligen inte skriva något men min kväll såg ut såhär: Planera Montenegro och Gotland resan med Merdin + mina föräldrar, kvällsfika på Fräcka, äta i MAX, hem. Nu ska jag sova. GODNATT!

 


HERE WE GO AGAIN

Hello! Igår blev det att kolla en hel del på det kungliga bröllopet, så fina Victoria och Daniel är tillsammans! På kvällen blev jag upphämtad av Merdin & Esat, sen hämtade vi även upp Zana och Nadja. Vi åkte och köpte lite smått och gott och sen bestämde vi oss för att ta en tur till Ågelsjön, men när vi väl kom dit var det alldeles för mycket mygg/flugor eller vad det nu var så vi kunde inte sitta där och njuta, så vi bestämde oss för att gå till en lägenhet och titta lite på film, sen kom även 2 till killar och gjorde oss sällskap. Sen skjutsade Merdin hem Nadja & Zana och sen åkte han och jag hem till mig och kollade på skräckfilm och sen sov vi. Helt okej kväll, finns ju knappt nåt o göra så..

Idag vet jag inte vad som händer, har precis vaknat till liv och ätit en pizza som jag värmde i ugnen haha. Jag är rätt seg idag känner jag, vädret är ju inte direkt på topp heller så får se vad jag hittar på.

Förresten, är det bara jag som tycker att alla VM låtar är så sjukt bra?! Akons & Keri Hilsons, Shakiras.. Men den under är nästan bäst:



Men vi hörs senare, puss!


WHEN YOU FALL, GET UP

Härlig dag idag, åkte till Himpa runt 12 redan och sen blev det solande och badande hela dagen. Började med att jag och Merdin kom dit själva men det fylldes snabbt på med folk på våra filtar. Underbart väder har det varit, jag har värsta bikinistrecken eller vad man säger från både underdelen och överdelen.. Inte så snyggt, men brun är jag iallafall!

Nu på kvällen har jag suttit på Durkslaget's uteservering och ätit en god middag. Så mysigt att sitta där i solen!

Jag vill hitta på något nu ikväll, men vet inte vad. Merdin kommer iallafall hit snart, så får se om vi hittar på något eller inte :)

PUSSS



THE TRUTH HURTS

Har haft två härliga dagar ute i solen! Har legat utanför mig och solat jättemycket så nu är jag neger igen, och igår hade jag en mysig dag, tog en glass på Halvars med Merdin sen jobbade jag på IFK matchen, sen efter det spenderades kvällen med Merdin Esat Zana Elina Nadja och en till tjej som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Självklart blev det löfstad slott som avslutning på kvällen!

Idag har jag först legat ute och solat här utanför mig, sen blev det en sväng till Himpa, vädret var underbart och det var väldigt mycket folk där man kände så det var trevligt :) Badade även utomhus för första gången i år, woho! Nu har jag precis kommit hem, ska grilla här snart sen ikväll blir det mys med vattenpipa troligtvis!

Förresten, såg att många av er tyckte att jag skulle ha ljust hår nu på sommaren, tack haha, orkar inte krångla mer, nu har jag äntligen fått bort utväxten också så nu ska jag köra på ljust ett tag! Senare i sommar/i höst blir det mörkt!

Men nu ska jag njuta av det fina vädret! PUSS


THERE'S NOTHING LEFT TO SAY

Hello! Igår blev det en mysig kväll hos Sandra med Sandra, Zana, Nadja och Elina. Sen blev det även att sova där, mys!

Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, får se vad som händer ikväll..

Ska snart färga utäxten, får se hur det går haha, kommer antagligen sluta med att jag köper en mörkbrun hårfärg om några dagar, jag har lite smått ångest över det där faktiskt för många tycker att jag är finast i mörkt hår och vissa tycker att jag passar bättre med lite ljusare. Och själv vet jag inte?! Det är sexigt med mörkbrunt när man är brun på sommaren, men ändå så gillar jag ju ljust hår på sommaren.. Och nu har jag verkligen kämpat med att få mitt hår så här ljust, har lagt ner jävligt mycket pengar på det kan jag ju säga. Ae, vad tycker ni? Hjälp mig, MÖRKT ELLER LJUST HÅR?!

Här har ni en bild på mig i mörkt hår, men man kanske inte ser så bra..

 

Menmen, puss!


LOVE THE WAY YOU LIE

Igår: Myskväll med Merdin, åkte och köpte godis, chips osv och satte oss och tittade på film, "Wedding Daze", den var bra! Sen sov han hos mig.



Idag åkte jag och Merdin till stan, jag köpte hårfärg igen (till utväxten) sen åt vi och sen drog han. Då mötte jag upp Zana, så mötte vi upp Sandra och några till och va med dom en stund, sen följde jag med Zana när hon skulle äta och sen skjutsade Merdin hem mig.

Nu sitter jag och hemma och väntar på att mina föräldrar ska komma hem, har inte sett dom på några dagar känns det som? Haha dom är fan aldrig hemma längre, börjar känna mig lite ensam haha..

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske blir lite party hos Sandra :) Får se senare hur de blir.

Tänkte bara svara på en fråga..

Anonym om A POCKET FULL OF DREAMS:
Hur har du fixat ditt hår så fint :)

- Jag lockar alltid håret med en smal locktång, jag kan inte riktiga förklara hur jag gör men jag använder mig av samma teknik som Kenza gör och hon har lagt upp videos på det så kolla på hennes blogg. Jag använder mig av en från Babyliss som är jättebra! Jag brukar inte locka så nogrannt, tar lite slingor här och där, olika tjocka och lockar bara, sen borstar jag ut lockarna lite så blir det snyggare och avslutar med en massa hårspray!

Sen tänkte jag bara säga att budet på skinnvästen är just nu 320 kr! Hörs senare, PUSS


A POCKET FULL OF DREAMS

Nu har jag äntligen vaknat till liv.. Eller jag gick upp ur sängen runt 2, sen tog jag en dusch nyss för att vakna till lite. Fast nu är ju klockan över 4 så jag vet inte hur det gick till!

Tänkte bara säga att budet på skinnvästen som jag bloggade om här om dagen är 300 kr än så länge, om ingen annan budar högre får Linn köpa den! :)

Förresten, jag kom på en sak, de kommer bli massa mer uppdatering nu när det är sommarlov ju! Bra va? :)

Vet inte varför jag började skriva ett inlägg egentligen? Har inget att skriva. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag heller, men det är sånt som märks! Ae vet inte varför jag skriver ens.

Långt och fint mitt hår var här under, tycker att jag lyckades bra med lockarna där:

  

Men pusshej!


CATCH THE MOMENT

Kom precis hem från en mysig kväll. Det blev att först åka hem till Zana, sen vidare till Fräcka för en fika, sen kom även Sandra Felicia och Nadja och gjorde oss sällskap. Sen gick vi till Folkparken en snabbis HAHA, sen mötte vi upp Merdin och åkte ut till mig för tjejerna ville gå spökvandring haha men när vi väl var här bangade Sandra, hon vågade knappt gå utanför bilen haha stackarn! Så då åkte vi tillbaks till stan, hem till Felicia och kollade på nya Shan The Man filmen, jätte rolig verkligen! Sen runt 2 kom jag hem, Merdin skjutsade hem mig :)

Nu ska jag snart sova, ville bara uppdatera lite :) Känns som att jag redan börjat vända på dygnet, undra vad som kommer hända senare på lovet!

Men nu ska jag sova PUSS


YOU'VE SPLIT MY HEART IN TWO

Igår: Avslutning, tillbaks till skolan för att få betyg, blev upplockad av Merdin, åkte till maxi och lunchade, vidare till Eber (Esats utspring), vidare till Kungsgård (Selvers utspring), sen åkte vi och hämtade upp Zana och vi firade lite tillsammans med våra student kompisar haha, sen hem. GRATTIS TILL ALLA SOM TOG STUDENTEN IGÅR!

För er som undrar så är jag inte riktigt nöjd med mina betyg, hade mycket bättre i nian. Jag fick ett MVG, fem VG och resten G (fyra st). Men det var väl helt okej!

Nu är det sommarlov och jag är inte alls så glad över det konstigt nog, det är nog pga vädret. Får hoppas på att vädret ändras snart så jag kan njuta av mitt sommarlov..

Har lite bilder från igår, dock inte från min avslutning..










Orkar inte lägga upp fler bilder haha.. PUSS


SKINNVÄST

Såg att många är intresserade av skinnvästen från H&M som jag har, så jag tänkte att jag säljer den. Den kostade 399 kr i butik då jag fick den (fick i present) och den är nästan helt oanvänd (har använt den 1-2 gånger) så budgivningen börjar på 249 kr. Maila mig på [email protected] om ni är intresserade!


QUESTION

fama  ([email protected]) om - Naglar:
hej, jag vill göra min naglar hos dig för 100 spänn men bor du i sthlm???

- Oj, det där är tyvärr inte aktuellt längre för det var min kusin från Thailand som gjorde naglar och hon bor inte här längre. Och nej, jag bor i Norrköping.


SUMMER SUMMER SUMMER

Ja måste bara dela med mig av sjukt bra sommar/party låtar! Ni måste lyssna! WOHOOO

Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano



Edward Maya - This is my life



Robert M feat Nicco - Dance Hall Track



Stromae - Alors On Danse




Christina Aguilera - Not Myself Tonight



Space Cowboy feat Paradiso Girls - Falling Down



Pitbull feat Machel Montano - Alright



Dom här låtarna kommer jag lyssna mycket på i sommar, tro mig!


FLASHY LIGHTS EVERYWHERE WE ARE

Skolan och städa till 11, sen kom Merdin och hämtade mig så skjutsade vi först Sandra till stan och sen åkte vi ut till Ingelsta, vi gick runt och tittade lite, jag köpte en bikini och så åt vi. Den här söta bikinin blev det:



Fick med den här väskan också:



Efter det åkte vi hem till mig och nu har jag precis duschat, smörjt in mig med brun utan sol, målat naglarna och gjort mig fräsch. Imorgon är det ju avslutning och då vill man va lite fin, dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig men det är sånt som märks!

Nu sitter jag och lyssnar på en härlig sommarlåt som  Katy Perry sjöng i TV igår när hon uppträdde på MTV movie awards:



Hörs senare, puss!


HAIRCOLOR

Tina om MERDIN 18 ÅR ♥:
på ett tidigare inlägg visar du hur din hårfärg ser ut just nu och I LOVE IT! Jag själv har mörkbrunt och vill få den färgen har du någon tips på vad ja kan göra (vill helst slippa gå till frisören då det är alldeles för dyrt).

- Tack! Alltså, ska jag vara ärlig så är det bäst att gå till frisören, alltid när jag haft mörkt hår och försökt bli ljushårig när jag färgat hemma har det slutat i katastrof, antingen att det blivit orange, att jag tappat massa hår, att det blivit fläckigt eller liknande. Det slutar alltid med att jag köper en mörkbrun hårfärg igen nästa dag. Det är ju så svårt för oss brunetter att bli "blonda" genom att färga hemma, oftast blir det bara fult orange, eller så är det bara jag som är riktigt dåligt på det här haha. Men jag färgade ju sist hemma själv, eller mamma gjorde på mig, men då gick det ju bra eftersom jag gjorde ljusa slingor på ett redan ljust hår (hade ju färgat hos frisören någon månad innan). Så jag var liksom ljusbrun i grunden redan, inte mörkbrun. Men enda sättet att försöka få min färg om du inte vill gå till frisören om du har mörkt hår är väl typ o bleka? Och sen försöka köpa en hårfärg som inte har så gula/orange/guldiga toner i sig utan mer askiga/beiga/sandfärgade så att det inte blir åt orange-hållet. Jag är ingen expert på det här, jag låter frisören göra jobbet :) Men att göra slingor är alltid bättre än att färga hela håret, gör steg för steg, börja med ljusbruna slingor och sen nästa gång köper du lite ljusare osv, försök liksom ljusa upp det steg för steg!

Om du vill få en snygg hårfärg, att det blir jämnt och fint osv så är det bäst att gå till frisören. Håret blir inte lika förstört heller. Tro mig det är värt pengarna!



På bilden ovan ser man min nuvarande hårfärg ganska bra!


BETTER OFF WITHOUT YOU

Igår fyllde ju Merdin år som sagt, så vi var några stycken som firade honom på O'learys, sen chockade han mig genom att visa mig sitt körkort bara sådär. Haha så han tog alltså körkort igår på sin födelsedag, bäst är han! Han hade inte ens sagt något till mig om att han hade uppkörning eller något haha.. Så grattis till honom IGEN! Men nu blir det mycket skönare för mig också när det gäller skjuts och sånt. Så igår tog vi en sväng med bilen också och sen hem till mig och sov.

Imorse skjutsade han mig först till skolan, vi hade nån aktivitetsdag, Kungscampen eller vad det nu hette. Det var tråkigt. Sen träffade jag Merdin igen, åt i MC och åkte hem.

Imorgon har vi någon städdag på skolan, ska städa skåp och allt sånt och lämna tillbaks alla böcker så då måste jag dit. Och på torsdag är det ju avslutning. SJUKT!

Nu har jag faktiskt en engelska uppgift jag måste göra så här i sista stunden.. Men det gör inget för iövermorgon är de SOMMARLOV!!!

I helgen blir de party för att fira att det äntligen är sommarlov, wohoooo!

Skönaste sommar/party låtarna:





Hörs sen, puss!


MERDIN 18 ÅR ♥

Måste börja med att säga GRATTIS till min älskling som fyller 18 idag! Så ikväll ska jag fira honom, det blir först middag på O'learys, sen får vi se vad som händer efter!

Tror jag ska bo lite i min mormors tomma lägenhet nu ett tag framöver, jag saknar stan så det är helt sjukt just nu! Orkar inte vara här när det är sommar.. Inte just nu iallafall. Ibland älskar jag att bo här men just nu saknar jag att bo i stan.. Slippa planera allt hela tiden, gå ut och göra saker spontant, ta en promenad där de inte bara är en massa skog, ha nära till saker, slippa be mamma/pappa skjutsa mig jämt osv. SKÖNT! Fast jag gillar att ha en trädgård att gå ut och sola i när det är sommar också.. Så mysigt med grillkvällar i trädgården och sånt också. Haha, jag vill bo både på landet och i stan!
 
Nu ska jag ta en dusch, hörs senare! Pusspuss

En bild från i lördags:


WHAT A FEELING

Igår: Kort skoldag, slutade kl 1 och satt ute nästan hela dagen och solade. Sen tog jag och Merdin en sväng på stan, jag provade massa bikinis men hittade ingen jag tyckte om. Sen blev det Vasaparken med Merdin Zana Elina Sandra Natha Nadja och Felicia. Vi solade, rökte vattenpipa och hade det mysigt. Sen tog jag bussen hem och nu har min farmor&farfar varit här och hälsat på sen igår, mys!

Idag har jag varit på stan, tagit en fika och sen var jag & Merdin här hemma hos mig så tog vi en cykeltur till Klinga och åt i MC. Sen nyss var jag ute och åt med familjen + Merdin på Durkslaget. Nu sitter jag hemma och är jättemätt och trött.

Imorgon ska jag till Linköping och shoppa tror jag! :)

Så sjukt underbart väder det varit dom här senaste dagarna då! Jag har tagit vara på varje sekund och varit ute nästan hela dagarna. Tyvärr ska ju det dåliga vädret komma tillbaka nu igen på måndag.. Det ska vara regnigt och kallt nu ett tag tydligen.

Ni får en bild på mig från idag:



Ful bild men jag hade iallafall på mig spetsklänning från H&M, jeansjacka från Gina, väska från Cubus, skor från Skopunkten.

Nu ska jag gå och göra annat! Puss


I WISH I COULD FORGET

Myspys dag med underbart väder! Har varit ute typ hela dagen, både i skolan och efter, suttit ute och solat, fikat på Fräcka, träffat Merdin, varit på stan (50% på allt på Bikbok idag, hoppas ni passade på o fynda, jag hittade en söt byxdress) och sen tagit en glass med mamsen & papsen. Mys!

Lite bilder från dagen:







Min lilla mysiga byxdress som jag fyndade för 75 kr:



.. Förresten, jag glömde ju, här är min stalker Elina, visst är hon söt?



.. Och här är min fina vän Zana som matchar slöja med korsett! GRR



Nu ska jag snart sova, puss!


IT'S JUST WORDS

Underbar dag! Jätte härligt väder ute, och enligt SMHI ska det vara såhär i 2 veckor nu, LYCKA! Har legat ute i trädgården och solat sen kl 3 nu, kom in för en halvtimme sen ungefär, är helt yr i huvudet nu, men BRUN är jag! Får färg så lätt, love it.

Förresten, så jävla avundsjuk på alla studenter är jag. JAG VILL OCKSÅ!

 Just det, haha någon bad om en bild på mitt hår.. Målade över mitt ansikte på bilderna så man verkligen ser hur hårfärgen ser ut.







Visst, färgen är fin och det väl rätt bra ut på bild men man ser inte utväxten på bilderna, och den är verkligen hemsk. Plus att det är mycket ljusare i verkligheten. Men vad tycker ni? Jag vill veta.

.. Tycker ni att jag ska färga tillbaks till mörkbrunt och låta det vara så sen eller bara färga utväxten i samma färg som håret? HJÄLP.

Hörs senare, PUSS!


THESE TEARDROPS THAT DRIP DROP

Ska börja med att berätta att jag ser ut som jag vet inte vad i håret! Gjorde ju slingor igår och försökte få bort utväxten. Men nu är mitt hår typ blont med svart utväxt, hela håret blev jättemycket ljusare förutom utväxten! Okej, det är inte riktigt blont, det är en fin färg på det men utväxten förstör allt. Så jag får fixa det i veckan eller i helgen, utväxten måste bort, det ser så jävla äckligt ut! Så bara jag får utväxten ljus så ska jag låta håret va ett tag. Jag ber om ursäkt för allt tjat om mitt hår men mitt hår är verkligen något viktigt för mig HAHA, hur dumt det än låter..

Så nu är jag iallafall rejält mycket ljushårigare.

Skola idag, seg dag med typ inget skolarbete alls, vi har inget kvar att göra längre typ, SKÖNT! På sista lektionen fick jag reda på att jag har G i matte nu! Jag klarade alltså omprovet på nationella, fan vad glad jag blev. Så ingen sommarskola för mig :)

Efter skolan tog jag och Merdin en sväng på stan, sen åkte vi hem till mig. Han åkte hem för ett tag sen och jag har tråkigt.

 Sitter och lyssnar på "Drip drop", den är verkligen bra för att vara en melodifestival låt och man kan verkligen inte tro att det var Azerbaijan som medverkade med den här låten. Duktig och söt är tjejen också, bara 17 år! Jag ÄLSKAR refrängen på låten!

Riktigt snygg video som ni måste titta på:


RSS 2.0