Måndag

Jag njuter av att bo i stan för ett tag, så skönt att kunna GÅ överallt, inte behöva planera allt man ska göra osv. Älskar det!

Igår kom jag hit till lägenheten på kvällen, då kom Merdin och hämtade upp mig så åkte vi och köpte mat och godis, sen hem och tittade på film, sen pluggade vi lite och sen sov.

Idag har jag bara varit i skolan, sen mötte jag upp tjejerna efter skolan och tog en fika. Sen tog vi en runda på stan, jag fick med mig hårfärg hem, ska färga imorgon. Spännande haha, det kan bli lite hur som helst haha.. Men får hoppas på det bästa!

Kom hem nyss, åt lite och nu ska jag plugga. Merdin kommer nog hit snart också tror jag, får se vad vi gör..

Bjuder på en grym låt!


Plugg

Har pluggat till samhällsprovet i flera timmar nu, känner att jag snart inte orkar mer.. Funderar på att gå ut o ta en powerwalk, behöver frisk luft!

Söndag

Godmorgon! Jag har precis vaknat, ligger fortfarande i sängen. Igår kväll blev de o se på matchen, kul att Barca vann! Idag ska jag plugga massa, har samhällsprov på tisdag.. Sen måste jag packa lite för jag ska bo i lägenheten i Djäkne ett tag, mina föräldrar åker till Danmark imorgon så jag vill inte va själv här ute haha. Åker dit redan ikväll :) Nu kan jag mobilblogga också, bra va? Blir nog mer uppdatering nu! Måste bara förstå mig på hur jag lägger in bilder också.. Puss

Testar mobilblogga

Testar mobilblogga

Lördag

Idag har jag varit på stan och köpt morsdagspresent och ett par skor till mig, bruna vardags kilklackar till sommaren fick det bli! Mötte även upp Elina och tog en fika och sen gick vi hem till henne en stund. Sen kom Merdin och hämtade upp mig, följde med honom när han skulle äta och sen mötte jag upp mina föräldrar och min syster och drog till Napoli och åt. Souvlaki åt jag, mums! Och nu är jag hemma. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kommer säkert se lite av matchen, eftersom Merdin kommer hit snart.. Orkar nog inte göra något speciellt, men får se, man vet aldrig med mig haha!

Men nu måste jag gå och öppna till Merdin, vi hörs, puss!


No one looks back on their life and remembers the nights they got plenty of sleep











gtt45

tumblr_ljlu55rsf71qdlzb6o1_500

tumblr_ljtsnatBDs1qiassjo1_500

tumblr_ljb2v6E8jQ1qchccko1_500


....


z218732226


Don't take life too seriously, you'll never get out alive anyway


Jag är helt slut! Den här veckan har varit riktigt jobbig. Har haft massa plugg och så har jag varit trött och seg varje dag. Vädret har varit skit och inget kul alls har hänt heller..

Igår jobbade jag som sagt från kl 4-9 på Blodomloppet i Linköping, en springtävling, sålde lite godsaker och sånt. Det var 11 000 personer där så det var en hel del jobb haha. Men det gick bra iallafall!

Nu är det iallafall helg, riktigt skönt! Hade tänkt o hitta på något efter skolan, ville träffa tjejerna har inte träffat dom på typ hela veckan men när jag skulle gå från skolan till stan så började det spöregna från ingenstans och jag fick mig en dusch haha. Blev så jävla blöt, mina jeans satt klistrade, mina converse hade vatten inuti, mitt hår blev till ett blött affrokrull.. Aa ni fattar. Så jag kände mig inte så sugen på o göra något, gick och träffade Cissi och Elina en snabbis på stan och sen skjutsade Merdin hem mig.

Blir nog bara att ta det lugnt ikväll, är sugen på o se en bra film och äta lite gott haha.. Fredagsmys är bäst!

Sen måste jag även plugga en hel del den här helgen, har några uppgifter jag måste göra och plugga till ett samhällsprov jag har på tisdag. Skönt att vi bara har 3 skoldagar nästa vecka, varav en av dom är Gymnasieslaget i Stadium arena. Får nog ta och plugga lite redan nu faktiskt, kul liv..


Beyonce!!

Alltså omg ni måste kolla på HELA det här klippet! Fyfan vad hon är grym, LOVE HER! Jag får rysningar varje gång jag tittar!


Onsdag

Dom senaste dagarna har jag bara varit i skolan och åkt hem direkt när ja slutat för o fortsätta plugga. Har mycket i skolan nu på slutet, men snart är det över. Idag slutade jag kl 11, så skönt! Merdin kom och hämtade upp mig vid skolan så drog vi till stan och åt, sen gjorde vi lite ärenden och sen hem till mig. Jag ska snart sätta igång och plugga, tänkte bara uppdatera lite snabbt först.

Imorgon ska jag först till skolan som vanligt, sen ska jag jobba hela eftermiddagen i Linköping, det ska bli kul faktiskt. Så imorgon blir det nog inte heller så mycket uppdatering tyvärr.. Hm, har inget nytt o berätta direkt, så jag sätter punkt här. Puss

Jag och Zana för någon dag sen haha, fråga mig inte vad vi gör..




Who run the world? GIRLS!

Vet att jag redan har lagt upp låten innan men inte videon, riktigt grym!


Söndag

Igår blev det myskväll med Merdin, vi åkte och köpte mat och hyrde film, Going the distance hette den, en ganska bra romantisk komedi. Sen åt vi chips och dipp och jordgubbar doppade i choklad, mums!





Idag har jag legat och solat hela förmiddagen, sen åkte jag och mamma och köpte hem lite goda sallader som vi åt och sen har jag bara städat lite, tagit en lång dusch och nu sitter jag och pluggar lite. Ska fortsätta med det typ hela kvällen, sen blir det nog bara att ta det lugnt..

Imorgon ska vår klass iväg på nåt ute i skogen, vet inte riktigt vad vi ska göra men typ geografi exkursion. Vet inte egentligen vad det innebär menmen haha, måste följa med på det iaf! Så imorgon blir det ingen vanlig skola. Sen har jag lite ärenden o göra på stan men annars har jag inget annat planerat. Men nu ska jag fortsätta plugga, pusshej!


Yesterday

Igår var jag först i skolan, sen blev jag sminkad på Make up store kl 3, det blev skitsnyggt och jag var jättenöjd! Lite bilder på det:





Och så här blev resultatet, hon sminkade starkt markerade ögon och sotade med lite aprikos bronziga färger och svart med aprikosfärgat rouge och läppar, sminket syns dock inte så bra på bilderna:










Vad tycker ni? Jag vill kunna sminka så här snyggt ju! Men kommer definitivt gå dit fler gånger och bli sminkad, dom var sjukt duktiga och det tycker jag man ska göra om man ska göra något speciellt och vill känna sig lite extra fin! Och tack tjejer för en bra födelsedagspresent ♥

Sen fick jag ju med mig lite smink hem också, ett solpuder, ett rouge och en puderpuff. Rouget är i färgen "apricot sorbet" och solpudret i mörkaste färgen "tan".






Felicias födelsedagsfest var rolig, det blev massa goda drinkar och dans. Så tack för igår Felicia och hoppas att du hade en bra kväll! Jag har typ inga bilder därifrån, men när jag fått bilder från dom andra kan jag lägga upp några! Men ni får vänta lite. Idag är jag helt död och ikväll blir det myskväll med film och massa gott. Puss!


So how come when I reach out my finger, it feels like more than distance between us


Rihanna är sjukt snygg i den här videon och låten är riktigt fin! Älskar videon också, så söt.


Stop lookin' at what you ain't got and start being thankful for what you do got


Hela den här veckan har jag inte gjort något annat efter skolan än o pluggat. Varje dag har jag och Merdin åkt hem till mig och pluggat haha, visst är vi duktiga? Har haft världens jobbigaste vecka men snart är den över, så skönt!

 Idag efter skolan hade jag iallafall tid för lite annat och sen hade jag några ärenden att göra på stan också, så först blev det en fika med tjejerna, sen gick jag och bokade tid på Make up store, ska bli sminkad där imorgon kl 3. Sen blev det en liten sväng på stan också. Ska ju på Felicias födelsedagsfest på kvällen så ville va lite extra fin, fick ju ett presentkort på Make up store av tjejerna när jag fyllde år så tyckte det passade bra och använda det nu. På tal om festen ska det bli riktigt kul, längesen jag var på en stor lokalfest och det ska bli kul att fira henne, ännu en av tjejerna som fyllt 18! :)

Sen har jag fått en "egen" lägenhet i stan i Djäkne, eller ja min mormors tomma lägenhet som jag ska bosätta mig i ett tag. Så kommer antagligen vara där hela helgen, så skönt o slippa åka fram och tillbaks till Lövsta hela tiden! :)

Kanske inte blir så mycket uppdatering i helgen då, imorgon kommer jag ha fullt upp och sen kommer jag nog inte vara hemma så mycket i helgen. Så vi hörs väl på söndag. Puss

Jag och Felicia på min födelsedag, grattis igen gumman!


Everybody talks and everybody listens, but some how it's the truth that always ends up missing

 

 

 

 

 

 

 


 


Shoes by Teddy

Dessa skor köpte jag på Vingåkers factory outlet för typ 200 kr i vintras. Såg nyss dom på Bubbleroom där dom kostar 399 kr, jag fick alltså mina för halva priset, trots att det verkligen inte är något fel på dom alls, perfekt ju! Så ett tips, åk till Vingåker och kolla efter snygga klackskor från märket Shoes by Teddy, det finns billiga och fina! Det är faktiskt inte så långt dit och det kan ju va en rolig liten roadtrip. Köpte även ett par andra då också, ett par svarta lackpumps som jag älskar. Funderar på att åka dit snart igen för o kolla ifall dom fått in några snygga sommarskor kanske..

Shoes By Teddy Shoes Black på Bubbleroom.se

Shoes By Teddy Shoes Black på Bubbleroom.se


BLOPPIS 50-70 KR!

Hör av er på [email protected] eller 0722808911 om ni är intresserade! Säljer bara till er som kan möta upp mig i Norrköping.

ALLA PLAGG ÄR I XS ELLER S.

50 KR.



50 KR.



70 KR.



70 kr.



70 KR.



50 KR.



70 KR.



50 KR.



50 KR.



50 KR.



50 KR.



70 KR.



50 KR.



50 KR.



50 KR.



50 KR.


Helgen

Nu va de ett tag sen jag skrev igen! Vet inte vad jag gjort sen dess riktigt, de gamla vanliga tror jag, typ umgåtts med tjejerna, med Merdin, fikat osv. Jag har iallafall haft en riktigt lugn och skön helg, har varit sjuk så jag har typ bara varit hemma. I fredags var jag hemma och och Merdin kom hit så såg vi på film och hade det mysigt, Along came Polly.

Just det, jag färgade håret i fredags också! Ljusade upp det lite med slingor och en ljus toning. Det blev inte så stor skillnad men det är en bit på vägen till ljusare hår iallafall, nu ska jag bara göra mer och mer slingor tills jag blir så ljus som jag var i somras! :) Nu är iallafall min mörka utväxt borta, nu är hela håret typ brunt/ljusbrunt med ljusare slingor i lite olika nyanser.

Igår låg jag i sängen typ hela dagen och mådde skit. På kvällen kollade jag på Eurovision och fan vad irriterad jag var, Sverige borde vunnit! Azerbadjzan eller hur de stavas och Italien var ju inte alls lika bra som Sveriges låt! Menmen, en tredjeplats är väl bra.. Annars gillade jag Storbritannien, Irland, Bosnien, Ungern och Estland också haha. Älskar Eurovision, tycker de är skitkul!

Sen kom Merdin hit så såg vi på film, Wanted, en bra film som snygga Angelina Jolie var med i! Sen sov han här också.

Idag har jag bara pluggat typ hela dagen, har gjort klart två stora uppgifter så de känns skönt! Blir o bara ta det lugnt ikväll, mår lite sådär också så aa, skönast o ta de lugnt. Har varit förkyld och haft ont i halsen i typ två veckor utan att de bli bättre, och igår fick jag även lite feber så jag mår inte så bra just nu.. Det måste gå över snart orkar inte vara sjuk längre, har inte tid o va sjuk heller!

Imorgon är det skola som vanligt och den här veckan kommer bli ett helvete, har typ aldrig haft så mycket i skolan som nu! Menmen, SNART är det lov.. Haha puss


Who run the world? GIRLS!


Dom senaste dagarna

Nu var det ett tag sen jag skrev, innan helgen tror jag det var? Vad jag minns så hade jag en ganska lugn helg, i fredags blev det myskväll hos mig med Merdin, vi såg på film, Gulliver's travels, den var lite smårolig och ganska bra haha!



I lördags låg jag först och solade hela förmiddagen, sen skjutsade pappa in mig till stan på motorcykeln, tyckte de va jättehärligt har aldrig åkt de förut haha. Drog till Fräcka och tog en fika med Nadja Elina och Sandra, efter det gick vi vidare till Halvars och tog en glass, sen mötte jag upp min familj och drog och åt på restaurang med dom, mys! Sen mötte jag upp Nadja och Sandra igen och vi satte oss på Cromwell för o titta på Milan - Roma. Tog även en cider och hade det mysigt.





Sen åkte jag hem runt 11 och hade filmkväll för mig själv, såg en riktigt bra film som hette Welcome to the Rileys.



I söndags låg jag bara och solade och tog det lugnt hela dagen!

Igår var jag i skolan sen blev det en fika med alla tjejerna på Fräcka i det fina vädret, sen följde jag med dom när dom skulle äta och sen tog jag bussen hem.

Idag har jag varit i Stockholm med skolan faktiskt, det var kul :) Vi skulle gå på någon UF-mässa men vi va bara där en kort stund och tog tunnelbanan in till stan istället, vi gick runt och kollade i affärer och lunchade i Kungshallen, deras libanesiska mat, mums! Sen var vi hemma igen runt 5 och då drog jag en snabbis till tjejerna som satt i Vasa sen drog jag hem. Vilket jävla väder det har varit idag alltså, helt sjukt! I Stockholm var det 27 grader ett tag, underbart!







Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på DHW, vi hörs puss!


Vet inte vad jag skriver..

Har bara tagit de lugnt idag. Merdin kom hit runt 1 med mat från Kungskebab till mig, mums! Sen så gjorde vi lite allt möjligt, såg bla på film, Eclipse. Har sett den ett antal gånger men den är alltid lika bra! Vi var här hela dagen sen när han drog hem började jag plugga lite, sen har jag även kollat på Dolphins matchen på tv och det gick ju inte så bra, inget SM guld i år tyvärr. Vi som hade bokat bord på festen imorgon för o fira att dom vann hahaha.. Men Sundsvall var faktiskt mycket bättre tråkigt nog. Sen kom pappa hem med mat från Thaihouse så det har jag också ätit, ska inte göra något mer ikväll typ förutom plugga o titta lite på tv och så.

Imorgon blir det skola för mig då, trots min jävla hosta som aldrig vill sluta, men jag måste som sagt. Sen får vi se om jag är tillräckligt frisk för o ta en fika med tjejerna efter skolan o hitta på nåt på kvällen eller om jag åker hem direkt..

Förresten, är ni intresserade av att jag har en ny bloppis här på bloggen? Jag funderar lite på det men det brukar tyvärr va många som säger att dom är intresserade men till slut så få som köper..

Vet ni vad jag har skaffat? Spotify på min Iphone! Funkar skitbra och jag älskar det haha. Kan lyssna på min favoritmusik hela tiden och på Spotify finns ju nästan ALLA låtar haha så det är perfekt.. Förresten, jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar min Iphone haha. Det är helt sjukt. Kommer aldrig någonsin köpa en en annan mobil, den har ALLT och den är mitt bästa köp någonsin. Så jävla nöjd, den är värd varenda krona! Så ni som funderar på o köpa ny mobil eller ni som helt enkelt har något annan än en Iphone - KÖP EN! Förresten, hur snygg är inte den vita Iphone 4 som har kommit nu?! Jag vill ha den!!

Vilken tycker ni är snyggast? Svart (som jag har) eller den nya vita?


 




Oj vad jag började skriva om allt möjligt i de här inlägget, men så blir det ibland.. Men nu ska jag titta på några Gossip girl avsnitt, vi hörs pusspuss!


Come here baby and be my baby

Godmorgon sötisar! Har precis vaknat och väntar på att Merdin ska komma hit med mat till mig, så jävla hungrig är jag. Känner mig fortfarande sjuk, har så himla ont i halsen och hostar hela tiden. Orkar inte vara sjuk nu! Annars idag ska jag nog bara vara hemma med Merdin, vill egentligen ta en tur till H&M i Ingelsta eller Hageby, dom har fått in en bikini idag som jag verkligen vill ha, såg det på min Iphone, har en H&M-app haha. Får se hur det blir med det..

Sen ska jag hinna med och plugga lite också, har nationella i engelska B imorgon så jag ska förbereda mig lite inför det. Vi har fått reda på vad vi ska skriva om nu gäller det bara för mig o lära mig lite mer om det ämnet..

Förresten, det känns som att jag inte träffat mina tjejer på hur länge som helst! Om ni läser det här så saknar jag er hehe ♥ 

Vi hörs lite senare, puss!


You never know how strong you are until being strong is the only choice you have

http://media.tumblr.com/tumblr_levqkmmT3t1qeqctv.jpg

 

 

 

I fucking love lil Weezy

 

 



When I look into your eyes it's over, you got me hooked with your love controller


Riktigt bra låt o video! Har alltid älskat Jennifer Lopez, sjukt snygg o duktig är hon, kan ni fatta att hon är 43 år?!



Update: Jennifer Lopez är 41 år, fel av mig, tack du som kommenterade!


We never appreciate the good moments till they're over


Är hemma från skolan idag, har ont i halsen och helt ärligt så vill jag inte gå utanför dörren förrän vädret blir normalt igen.. Dvs ingen snö, hagel eller regn! Måste även försöka bli frisk till på fredag för då har jag nationella och jag vet att de bara skulle bli värre om jag gick ut idag.

Igår var det först skola, fick en riktig chock när jag vaknade och såg att de snöade ute, jag som trodde att våren/sommaren var här eller iallafall på god väg.. Men det ska bli fint igen redan till helgen och nästa vecka ska det bli 23-24 grader så nu har jag iallafall nåt o se fram emot! Efter skolan tog jag bussen hem i typ snöstorm, var helt blöt när jag kom hem. Tog en varm dusch, fixade mig och drog till Stadium Arena med mamma. Senare kom även Merdin och Emil dit o satt med oss. Det var ju final igår mellan Dolphins och Sundsvall och Dolphins var EN poäng ifrån o vinna SM guld! Jag var riktigt sur och besviken hela kvällen igår,  jag som hade väntat mig efterfest o allt..

Nu ser jag att de börjar snöa/regna ute igen, VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ SVERIGES VÄDER?! Ae..

Jag hade tänkt o färga håret hos frisörerna på min skola på fredag men det går ju inte med tanke på att jag har nationella typ hela förmiddagen. Får vänta en vecka till då, dom har bara kundpass på fredagar.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på o plugga lite, eller kolla på film?

Bästa låten just nu!



Nu blev det helt plötsligt soligt ute.. Hahaha


They say that true love hurts..





Love - Cartagena - Colombia (by pipe.martínez)



Song: “Landslide” - Fleetwood Mac Image from: tumblrphotographyxox Typography by: http://aestheticaspirations.tumblr.com/



(by jasmine / prometheus-)



http://permanent-monday.tumblr.com/post/3540166561/image-quotes


Söndag

Igår blev det Cromwell med Merdin, Elina och Armend. Tog några drinkar och några shots och satt o hade det trevligt bara, Valborg är rätt överskattat enligt mig så det blev inget speciellt alls, som vilken kväll som helst. Men jag hade kul ändå! :)

Vaknade runt 12 men låg kvar i sängen till typ 2. Började precis plugga lite och det ska jag fortsätta med ett bra tag till. Blir nog en vanlig seg söndag, har inga planer alls förutom plugg då.. Men vi hörs lite senare, pusspuss!


RSS 2.0