Movietime

Nu blir det filmmys efter en jobbhelg, ska se Horrible Bosses, har hört att den ska vara riktigt rolig!


Lördag

Jobbade som sagt igår kväll, nu sitter jag o kollar på Sylvia på Parken med Merdin. Jobbar ikväll igen, då är det halloween fest på Cromwell, kommer bli grymt! Hoppas vi ses där, puss!

 


Dagens

Dagens humör: Irriterad, seg.

Dagens mående: Bra, eller aa helt okej inget speciellt.

Dagens borde: Plugga och städa.

Dagens frisyr: Plattat hår uppsatt i en hästsvans.

Dagens smink: Det vanliga - puder, rouge, mascara, eyeliner.

Dagens klädsel: Skinnbyxor från Zara, brun stickad tröja från Zara, bruna kängor från Din Sko, jacka från Zara, "Hermes birkin" väska från Thailand.

Dagens planer: Går i skolan till 4, hem och plugga och städa och jobba 22-03.

Dagens materiella vill ha: Hm.. Kommer inte på något. Eller jo ett par nya mörkblå jeans behöver jag!

Dagens fundering: Hur vissa människor kan vara så irriterande haha.

Dagens beroende: Min iphone.

Dagens tråkigaste: Att jag har naturkunskaps labb från 14.40 - 16.00.

Dagens längtan: Tills jag slutat skolan och tills onsdag då ska jag på Rihannas konsert i Globen!

Dagens superlängtan: 18 november, då drar jag och Merdin till Spanien. Sol, bad och värme, underbart!

Dagens tidning: Ingen.

Dagens låt: Rihanna - we found love.


School

Sitter i skolan nu, har psykologi och gör olika tester. Sen har jag natur, slutar kl 4 idag.. Jobbigt. Hörs när jag kommer hem, puss!

Jag just nu, har min nya tröja från Zara på mig.


Shopping och mat

Nu är vi på väg till Arlanda och ska hämta Esats bror, har hunnit med o äta i Kungshallen och shoppat lite. Jag hittade en tröja på Zara och ett par skor från Din sko. Visar sen!

 

 


 


Stockholm nästa

Sitter i bilen på väg till Sthlm nu med Merdin och Esat, är ledig från skolan idag så vi åker dit lite spontant. Förhoppningsvis blir det lite shopping också. Hörs senare puss!

Just nu i bilen.

 


Onsdag

Sitter i skolan nu, slutar om typ en timme.. Jättesegt. Efter skolan ska jag möta upp några sötisar och ta en fika sen ska jag på ett möte angående jobb. Hörs senare, puss!

Jag just nu.. Helt död.


Desperate Housewives

Mys med syster framför DHW!

 

 


Iphone ♥

Både igår och idag har jag varit jättetrött, inte bra.. Igår fick jag iallafall hem min älskade nya vita iphone, nu känner jag mig hel igen haha. Vill aldrig mer vara utan en iphone iallafall.. Såg förresten att blogg.se har kommit med en iphoneapp, perfekt ju, nu blir det ännu mer uppdatering och bilder!

Så här fin är min nya:
 


Har inte så mycket mer o säga egentligen.. Lite besviken över att ni inte ställer mer frågor i frågestunden när jag har fått så många nya läsare och allt. Kommer inte svara på frågorna förräns det är tillräckligt många, så fråga på HÄR! Puss


Zana har talan!

Hejsan alla Carros läsaree!
Här sitter vi på samhälls lektikonen och tröttnar på livet. Vi tänker på våra sköna sängar där hemma som ska besökas när vi kommer hem he heee, eller nej TRÄNING blir det först!
Jaa... vad ska man säga mera då bloggisen? Carro ville förresten att jag skulle skriva att jag älskar henne, så får väll göra det... ÄLSKAAAR DIG CARROOOOOOOOOOOOOOOO <3 <3

Här är carro med sin NYA bästavän i Kroatien hahahahaha



En bild på mig och carro, sjuuuuuuuuuuuuuuukkt söta.
(skott i pannan så fuuula haha)




En bild på miggggggggggggggggg, TRÖTT PÅ LIVET hahah



Avslutar med en bild på mig och min söta albanska näsa hahaha

KYSS PÅ ER ALLAAAAAA <3


Tonight

Nu har jag fixat klart mig, ska åka in mot stan snart, ikväll blir det middag/fest med Merdins fotbollslag, Slepiner, ska bli kul. Ha en bra lördagskväll allihoppa, puss!

 


Jag ikväll, har på mig svarta skinnbyxor med gulddetaljer, svart tubtop, höga pumps och ett svart/guldigt halsband!


We found love in a hopeless place

Älskar låten och typ bästa videon ever..


Friday

Hello, idag är det fredag och det känns jätteskönt även om jag ska jobba ikväll 22-03. Ses vi på Cromwell eller? I hope so. Imorgon ska jag följa med Merdin på Slepiners avslutningsmiddag/fest på Hugo, ska bli kul! Blir dåligt med bilder på bloggen när jag inte har någon iphone längre, orkar inte gå runt med digitalkameran vart jag än går haha.. Men har beställt en ny iphone och den kommer nångång nästa vecka så då blir det ändring på det.

Har fått endel frågor till frågestunden men vill ha mer innan jag sätter igång och svarar, så fortsätt fråga!

Är så sugen att titta på skräckfilm så tänkte sätta på paranormal activity 2 snart, kände mig tvungen att se den nu när trean har kommit ut och allt. Hoppas den är bra!

Haha, hittade en bild från i våras, typ april som jag inte har visat.. Då hade jag mörkt hår, gillar det faktiskt inte så mycket när jag tittar på bilden. Det är iallafall jag och mina tjejer innan vi skulle gå till Trädgårn och sen vidare till Puls, Demarco var där den kvällen och uppträde. Rolig kväll minns jag!


Frågestund!

Har fått en hel del nya läsare eftersom jag blev länkad av en ganska stor blogg och så. Därför måste jag ju uppdatera och blogga bra nu egentligen kan man ju tycka men självklart ska mitt internet på min bärbara dator sluta fungera då.. Därför är uppdateringen väldigt dålig, jag skriver från ipaden nu men förhoppningsvis har jag internet igen om några dagar för det är jättejobbigt att skriva med ipaden haha.. Men skulle tro att jag har internet igen i början på nästa vecka igen iallafall! Eftersom jag har massa nya läsare tänkte jag att ni kanske vill veta lite mer om mig så vi kör på en frågestund, fråga mig vad ni vill!

Black and white world

Trött på det mesta.. Bloggen också.














I don't want to forgive, I want to fucking forget






Today she&#8217;s coming, AND I WONT BE THERE. Fml.







lovequotesrus:  Photo Courtesy: queenoflesbianz






Tack!

Wow, en av mina favoritbloggar har länkat mig, de har lagt upp en bild på mig till och med! Jätteglad blev jag haha! Läs det här:

http://rewb.se/?p=12411#comment-1948


She don't believe in shooting stars, but she believes in shoes and cars


Händer inte så mycket i mitt liv just nu känns det som, på vardagarna pluggar jag typ bara och på helgerna jobbar jag eller pluggar då också. Har så sjukt mycket i skolan just nu!

På torsdag har jag iallafall studiedag och därför ska jag och några till i klassen gå ut på onsdag, ska bli kul faktiskt! Har trots allt inte varit ute i Norrköping sen i juni haha.. Sen ska jag färga håret på onsdag, eller ja utväxten då och det ser jag också fram emot för den här utväxten får mig att känna mig så ful haha..

Hm vad mer har jag och säga.. Inget speciellt tror jag inte, ville bara uppdatera lite för er skull. Är inne i en lite tråkig period just nu, känner egentligen inte för att göra så mycket alls. Men man blir väl alltid lite deppig när hösten kommer.. Tur att jag och Merdin håller på o tittar på resor till värmen, annars hade jag nog blivit deprimerad på riktigt alltså. Jag mår inte bra av höst, vinter och kyla. Värme och sol ska det vara jämt om jag fick bestämma!

Vet ni vad jag mer tycker är jobbigt? Jag saknar att ha en iphone så sjukt mycket, haha låter helt sjukt jag vet men fyfan alltså, hela mitt liv fanns där och jag GJORDE verkligen allt med den. Mobilen jag använder nu är en gammal skitmobil där jag inte ens kan använda internet, knappt ta bilder, lyssna på musik, spela spel, ja ni fattar. Jag lovar livet blir lite bättre med en iphone HAHA! Ni tänker väl köp en ny då, men jag har faktiskt inte pengar till det just nu..

Sorry att jag klagar så mycket men det blir så ibland, mitt liv är inte alltid perfekt och består inte alltid bara av massa roligt. Man har sina ups and downs så är det bara. Nu ska jag gå tillbaka till plugget, puss på er!

4h3w1y


We fear rejection, want attention, crave affection, and dream of perfection


Hellooo. Jag har haft en vanlig skolvecka bara. Igår tog jag en fika på Coffehouse med mina saknade tjejer efter skolan, sen jobbade jag 22-03. Vaknade kl 15.30 idag haha, ångest, vill inte vända på dygnet alltså!

Nu sitter jag och kollar runt på olika webshoppar på internet, är sugen på att klicka hem något fint.. Finns ju inget fint i affärerna här i stan?! Måste åka till Stockholm snart alltså, vill till Zara, min favoritbutik!

 Jobbar ikväll igen, och imorgon blir det massa plugg. Har så mycket just nu! Menmen, ska ta en dusch och fräscha till mig lite nu, förhoppningsvis piggnar jag till lite då också. Puss



Den här bilden från Kroatien är så rolig, Zana tar kort på Sara och mig och sen när vi kollar på bilden efteråt ser vi killarna som posar i bakgrunden, har ingen aning om vilka dom är haha!


Skinnbyxor

Jag köpte dessa byxor på Zara i Zagreb och fyfan vad jag älskar dom! Älskar att dom är korta i benen, i skinnmaterial och dragkedjorna i guld. Perfekta byxan i höst och vinter, både snygga till vardags och fest. Till vardags kommer jag ha dom med en stickad tröja och ett par boots och till fest med en festlig topp och höga pumps, älskar pumps till byxor som är lite korta vid anklarna. Dom sitter riktigt snyggt på också!

Zara 559 kr.




Bilden är lånad från en annan blogg.


Bloggtips

Får ofta frågor om vilka bloggar jag läser och jag läser faktiskt en hel del bloggar om dagen. Det finns så många bra och inspirerande bloggar! Jag gillar bara att läsa bloggar som snygga tjejer skriver med snygg klädstil, det är så jag blir inspirerad..

Jag läser självklart de stora kända bloggarna som Kenza (she will always be my favourite), Natacha Peyre, Tyra, Paow, Kissie, Dessie osv samt vänner och bekantas bloggar. Men här är några bloggtips till er som inte är lika kända som dom typiska storbloggarna som alla läser:

Annie Lindblad - Söt tjej med bra klädstil som lever ett roligt liv i Stockholm. Några kanske känner igen henne som Paows vän. Hon festar och shoppar väldigt mycket och det är kul att läsa om hennes liv som innehåller party, resor, massa mode, shopping och en del skönhetsoperationer.



Sanne Andersson - Söt tjej som jobbar på Style by Tyra. Hon verkar ha en riktigt gullig personlighet och vara riktigt smart. Hon skriver väldigt bra om skönhetstips, mode, träning och sitt liv. Hon har även bott i LA som jag tycker är jätteintressant och läsa om (eftersom jag själv vill flytta dit). Hon var med i finalen av Miss world sweden, hon är jättevacker och jag gillar hennes klädstil riktigt mycket, lite lik min egen!



Roslinda Waax och Emelie Baadner - Två snygga tjejer i Stockholm som skriver om sitt liv som innehåller massa party, shopping, resor, modelljobb och en del skönhetsoperationer. Den ena tjejen är halv thai/halv svensk och den andra halv singaporian/halv svensk så jag tycker det är jättekul att läsa om deras resor till Thailand osv. Dom skriver även väldigt bra om sina känslor och många fina citat.





Dani Karlsson - En av Sveriges vackraste tjejer! Kollar bara på hennes bilder, så snygg!



Susanne Jonsson - En tjej som ursprunligen är från Linköping men har flyttat till LA och är nu Isabel Adrians assistent. Söt tjej som är halv thai/halv svensk med grym klädstil, inspireras massor av henne! Skriver bra om mode, skönhetstips, sitt jobb, resor, träning och sitt underbara liv i LA.



Det här var några bloggtips från mig, hoppas ni gillar dom!


I was a dreamer before you came and let me down


Jag vet verkligen inte vart jag ska börja alltså. Kroatien var underbart, verkligen. Kunde inte ha haft en bättre resa med bästa folket. Fyfan vad kul vi hade! Det blev massa sol, bad, party, shopping, båtturer, stadsvandringar.. Ja allt möjligt. Vi hade sån tur med vädret också, 30 grader och sol och inte ett moln på hela veckan. Saknar det redan vill tillbaks till Zadar och Villa Sonja, restaurang Mijo, Konzum, Hitch, Qbar och allt där. Om det inte vore för att jag saknade min familj, pojkvän och vänner här hemma skulle jag kunnat stanna där hur länge som helst..

Menmen, nu är det back to reality och jag har verkligen fått en chock sen jag kom hem. Har bara jobbat och pluggat typ, det är allt jag hunnit med. Har missat SÅ mycket i skolan och det är riktigt jobbigt just nu..

Just det, min iphone blev snodd i Kroatien och det suger verkligen.. Men jag ska köpa en ny så fort jag kan för jag klarar mig verkligen inte utan en iphone! Då blir det väl antagligen en vit iphone 4 eller nya iphone 4s som kom ut ikväll, får se hur det blir med det!

Dagen innan jag åkte firade jag och Merdin 5 år tillsammans, vet inte om jag hann skriva det här? Vi firade det iallafall med att gå ut o äta en sjukt god och stor middag på Meze och sen bio, såg filmen Friends with benefits som jag gillade jättemycket. Love you baby!

Hm, vad mer..? Ni som vill att jag ska visa mer bilder på shopping och sånt, i Zagreb shoppade jag lite blev ett par skinnbyxor och en kofta med pälskrage från Zara, sen köpte jag även en väska i Zadar. Sen lite andra småsaker som smink bland annat.

Tror inte jag har så mycket mer o berätta.. Mitt liv består typ av plugg på vardagarna och oftast jobb på helgerna just nu. Men det funkar! Ska ju förhoppningsvis utomlands snart igen, den här gången med Merdin, om cirka en månad!

Har inte så mycket mer o säga nu just nu, vi hörs snart igen! Pusss


Kroatien 21-29 september


























































RSS 2.0