Mitt 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, massor! Bla reste utomlands för första gången utan mina föräldrar, började övningsköra osv.

Har du några nyårslöften?
Ja, ta tag i övningskörningen och försöka få körkort tills i sommar och sen träna mer!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

Vilka länder besökte du?
Montenegro och Spanien.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Kommer inte ihåg något speciellt sådär..

Vad var din största framgång 2010?
Skolan har gått väldigt bra för mig i år, har även mognat väldigt mycket på många sätt och slutat umgås med folk som inte är bra för mig.

Största misstaget?
Har väl gjort några små mindre misstag men inget speciellt jag verkligen ångrar..

Bästa köpet?
Inget speciellt, har köpt massa kläder jag tycker om. Speciellt alla dessa jeans jag köpt, man kan aldrig ha för många!

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, fika, mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, massor olika saker!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Love the way you lie, We no speak americano, Alorse on danse, Stereo love, Mandala, Morena. Sjukt uttjatade låtar men fyfan vad jag älskade dom i början.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare! Älskar de människor jag har runt omkring mig just nu och jag har varit inne i en så period nästan hela året att jag bara känner att jag älskar livet. 2010 är utan tvekan mitt bästa år hittills!

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag är rätt så nöjd faktiskt :)

Favoritprogram på TV
Vampire Diaries, Desperate Housewifes, Gossip Girl, Paradise Hotel.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Det var en vardag så inget speciellt, gick i skolan, blev firad av familjen och sen på kvällen gick jag och min familj ut och åt.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Oj.. har väl ingen speciell stil direkt, min egen!

Den bästa nya personen du träffade?
Framförallt Zana som jag kommit riktigt nära, love you! Men måste säga hela det här tjejgänget jag umgås med nu, ni vet vilka ni är. Sjukt underbara tjejer som har ställt upp för mig oavsett vad även om vi inte känt varandra så länge. Är så glad att jag börjat umgås med er, ni är verkligen äkta och jag tycker om er alla jättemycket, ni är bäst! ♥


We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time!


Igår: Stan och fika med tjejerna, köpte nytt smink, hem till Zana, hem till Cissi, hem. Idag: Stan med Merdin, köpte en tröja och ett par örhängen, fika med tjejerna, sola, hem.

Så har mina två senaste dagar sett ut! Såg på Victoria's Secret Fashion Show förut, finns inga ord för dom där tjejerna alltså, sjukt! Nu är Merdin här och vi tittar på DHW. Ska sova rätt tidigt idag tror jag för imorgon är det ju NYÅR! Jag och tjejerna, Merdin och Jasse ska fira det i restaurang Ekelunden, på NIF Bosnas nyårsfest, som vi var på förra året. Först är det middag med buffe och sen blir det party som aldrig förr! Ska bli så jävla kul! Känner mig lättad också för nu är allt klart och fixat inför imorgon så jag inväntar bara morgondagen ;) Wohooo!

Vi hörs väl imorgon förhoppningsvis, om jag har tid o uppdatera! Om inte, gott nytt år alla och hoppas ni festar ordentligt imorgon! Bjuder på en sjuk remix också, puss!


You know my motivation, give in my reputation


Nu är de dags för lite uppdatering känner jag! Sist jag skrev var väl innan jag skulle åka och sola och så iförrgår, och de gjorde jag och Merdin, sen gick vi och åt på Chicken kebab. Efter det mötte jag upp tjejerna, va med dom på stan ett tag, sen gick vi till Hemmakväll och köpte massa gott, sen blev de lite myskväll hemma hos Elina. Efter det åkte jag och Merdin hem till mig, sen var han här halva natten haha.

Igår åkte jag till Elina runt 3 där hon, Cissi och Felicia var, va där till 6 då Merdin kom och hämtade oss, så åkte vi till Annaly i Klocket och fixade våra naglar. Riktigt fina blev dom, kan visa er sen! Efter det kom Merdin och hämtade mig och så åkte vi och solade och sen åt på Max. Sen hem till mig igen och kollade på några DHW avsnitt och myste!

Idag behöver jag ta en sväng på stan känner jag, men får se hur det blir med det. Vaknade nyss och känner mig rätt seg men får se.. Har lite grejer ja måste köpa iaf.

Men vi hörs lite senare då, puss!


Next solarieöarna

Nu sitter jag o väntar på att bli upphämtad av Merdin. Vi ska sola, sen blir det nog att äta ute någonstans också. Ska även kanske träffa Zana! Får se hur det blir. Vi hörs senare, puss!


Dag 9 - Min tro

Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Mitt utseende.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Mina tankar.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Mitt beroende

 Jag är inte religiös och tror inte att det finns någon gud. Jag är alltså ateist! Om jag ska vara ärlig tycker jag att religioner bidrar till mycket dåligt här i världen, tex konflikter, krig osv. Jag tycker att religion kommer i vägen för många saker, det kommer emellan människor och skapar konflikter och annat tråkigt. Dock accepterar jag alla som är troende och religiösa för jag kan förstå att det kan vara skönt att ha något att tro på och att det kan vara en tröst att tro på något när man har det svårt. Och religion bidrar nog även till många bra saker, som gemenskap och trygghet. Men anledningen till att jag inte är religiös och troende är nog inte bara för att jag är inte är uppfostrad till att vara det (som så många andra svenskar), utan även för att jag helt enkelt inte är en sådan person som tror på "övernaturliga" saker. Jag kan inte tro på något jag inte kan se, som det inte finns bevis på att det verkligen existerar. Jag tror inte heller på spöken, utomjordningar eller sånt. Vet ni vad jag tror på? Mig själv, kärlek, vänskap och familj!

Det finns många bra citat och ordspråk som passar in på sånt jag tror på och tycker är viktigt tex dessa:









I wanna make you beg for it, then imma make you swallow your pride


Skrev aldrig igår för jag kom hem kl 9 med Merdin, hade ingen lust o sitta framför datorn då..

Igår blev det lite shopping med tjejerna, mötte upp Zana och Natha och sen kom resten. Fast på rean hittade jag bara en blus på Bikbok. Köpte även min blivande nyårsklänning (tror jag) fast på ordinarie pris och lösögonfransar. Det blev även en fika med tjejerna + Elinas bror Linus. Vid 6 var jag och min familj på bio och såg Narnia, den tredje filmen, kommer inte ens ihåg vad den hette exakt. Men den var bra och spännande! Efter det blev de mat på MC och sen åkte vi och hämtade upp Merdin, så på kvällen var jag bara med honom :)

Idag är det bla sola som gäller, och imorgon ska jag fixa min naglar, gelenaglar! Det är ju nyår snart ;)

Men vi hörs lite senare, pusspuss!



Världens bästa Rihanna, med sjukt snygga tattoos!


I could have another you in a minute, matter fact he'll be here in a minute baby


Idag har jag inte gjort något speciellt alls, umgåtts med en idiot och min kära farmor och farfar som fortfarande är här, men imorgon åker dom hem till Gotland. Imorgon blir det stan, mellandagsrea ju, och träffa mina saknade tjejer. Senare vid 6 blir det bio, mys! Måste hinna med att sola också, ska va brownie på nyår, men det får nog bli varje dag måndag-fredag haha..
 
Kan bjuda på en sjuk låt som Elina visade mig för några dagar sen, älskar den!



Men nu ska jag gå o göra annat, vi hörs puss!


24 December, god jul! :)

Har haft en riktigt bra och mysig julafton med massa god mat och fina presenter. Mysigt när alla är samlade såhär också.. I julklapp fick jag lite allt möjligt, bla pengar, en klocka, parfym, en klänning, två böcker, en leopard morgonrock, en mjukisdress, träningskläder, hårvårdsprodukter, nagellack, desperate housewifes dvd box.. tror det var allt!

Glömde o ta bilder, tog bara några få men de är inget o visa här direkt..

Ska snart sova tror jag, så vi hörs väl imorgon! Godnatt och god jul på er, hoppas ni har haft en bra julafton! ♥


If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best



Hemma efter en lång dag i Hageby Centrum och på stan. Först var jag med mamma och pappa i HC och handlade julmat och massa annat till julafton i typ 2 timmar, sen åkte jag till stan för o göra några ärenden, sen mötte jag upp tjejerna på Coffe och vi tog en fika. Efter det blev det en sväng på stan för o leta nyårsklänning, finns fortfarande inget fint nånstans. Sen kom pappa o hämtade mig och nu är jag hemma. Är riktigt trött, har verkligen haft en lång dag känns de som.. Varit i HC/stan från 2-8, illa! Måste snart börja städa mitt rum, delar av min släkt kommer imorgon o de måste ju va rent o fint på julafton!

Annars så tror jag inte de händer så mycket ikväll, Merdin kommer nog hit och så :)

Zana och Sandra har kommit hem från Englad så imorgon ska jag nog träffa dom tror jag, sen kanske träna med Elina om jag hinner för imorgon kommer som sagt min farmor och farfar hit och på kvällen ska vi ut och äta så kommer ha de lite stressigt imorgon..

Men nu ska jag nog börja städa lite, vi hörs senare säkert, puss!


22 december, jullov!

Kom hem från min skolavslutning för ett tag sen och nu är de jullov, UNDERBART! 

Vet inte riktigt vad som händer idag, ska åka in till stan runt 2 och göra lite ärenden.. Ska även följa med mina föräldrar o handla lite grejer till julafton. Sen tror jag det blir en fika med tjejerna :)

Skrev aldrig mer igår förresten, jag åkte in till stan runt 5 och mötte upp Elina, Nadja och Cissi, sen gick jag och Elina o tränade zumba!

Men vi hörs senare idag, pusspuss!


21 december, one month left to my 18th birthday


God morgon. Vaknade för en stund sen, skönt o va ledig. Väntar på att mamma ska komma hem med mat till mig, sen kommer även Merdin. Ska bara ta de lugnt tills senare idag då jag ska träna.

Glömde skriva dendär listan igår, det är ju en utmaning egentligen och jag har inte klarat den så bra haha.. Men det kommer, måste ju slutföra de jag påbörjat iallafall.

Såg att de va 17 minus ute, fan nu är det sådär kallt ute igen.. Och galet mycket snö ute, hatar att det bara kommer mer och mer. Ingen tvekan om att det blir en vit jul iallafall..

Idag är det förresten den 21 december, vilket betyder att det är exakt en månad kvar tills jag fyller 18 år, inte mycket alls ju! Och sen är det ju bara tre dagar till julafton. Har mycket att se fram emot nu - jullov, jul, nyår och min födelsedag! :)

Men nu ska jag umgås med Merdin som precis kom hit, vi hörs puss!


Ny design

Vad tycker ni om min nya design haha? Jag är ingen expert som ni ser men va sjukt trött på min leopard design haha, så gjorde en ny enkel :)


You got that something that keeps me so off balance

Måndag då.. Började med att Merdin skulle skjutsa mig till skolan vid halv 10 (började 10) men vi råkade ut för en liten bilolycka hahah, inget allvarligt alls men det slutade iaf med att bilen gick sönder. Så jag fick promenera resten av vägen till skolan, och när jag väl kom dit vid halv 11 typ fick jag reda på att vi slutade 11. Då blev jag inte glad haha, hade inget o göra så var kvar i skolan till 1 typ då jag gick till stan och träffade Merdin, Esat och Emil. Vi åt och gick runt lite på stan, sen satte vi oss på Coffe och sen kom även Natha, Elina och Nadja så de blev en lång fika med dom, sen nu är jag hemma och har precis ätit, mamma och min syster hade bakat massa gott julgodis, såg att min lillasyster lagt ut bilder på hennes blogg, måste ju visa er, det var så sjukt gott:







Ser det inte sjukt gott ut?! De var det också. I dom första är det bla jordnötter, jordnötssmör och några slags typ puffar inuti. I dom andra är det bla cornflakes och nougat och i dom längst ner är det bla kladdkaka där inuti. MUMS! Dom första var godast, helt sjukt gott, kommer bli fet nu under julen!

Imorgon är jag ledig och då måste jag fan träna, får dåligt samvete för att jag inte tränar och bara äter och äter. Jag går bara upp i vikt mer och mer och det har börjat blivit lite väl mycket..

Men vi hörs snart, ska göra listan sen. Puss!


Dag 8 - Ett ögonblick - Barcelona

Jag vet vad jag kan göra nu! Fortsätta med den där listan som jag bara slutade med helt plötsligt..

Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Mitt utseende.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Mina tankar.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Mitt beroende

Så himla svårt o välja ett speciellt ögonblick bara sådär.. Tror inte jag berättade så mycket om när jag var i Barcelona i Augusti, tror inte jag visade många bilder alls heller så det kan jag göra nu!

Barcelona är verkligen en underbar stad och efter att ha varit där blev det en av mina absoluta favoritstäder (Bangkok och Barcelona är bäst!). Barcelona har ALLT. Bra shopping, god mat, mycket sevärdheter, bra uteliv (inte något som jag fått ta del av men har hört) och de bästa av allt - en fin strand mitt i stan, alltså verkligen mitt i city, sen är själva staden sjukt fin i sig också. Barcelona har verkligen allt man behöver och vill ha! Ni måste åka till Barcelona! Det var perfekt att åka dit i slutet av augusti för då hade det redan börjat blivit ganska mycket kallare här i Sverige men i Barcelona var det ca 35-40 grader varje dag, sjukt skönt!

Vi var i Barcelona i 5 dagar. På dom dagarna hann jag shoppa en hel del, hittade massa snyggt på bla Bershka, Zara, H&M och Pimkie, äta massa god mat - när man är i Spanien måste man äta tapas, det är massa olika smårätter som är jättegott! Sjukt goda fiskrätter fanns det också. Jag hann även bada, sola och få massage på stranden, titta på en fotbollsmatch på Camp Nou (BARCELONA-MILAN) och få se bla Messi, Zlatan och Ronaldinho, jag hann även titta på den berömda kyrkan La Sagrada Familia också. Så man hinner göra massa saker på 5 dagar, och speciellt i en stad som Barcelona där man har allt på ett och samma ställe. Här är lite bilder:





















Orkar inte lägga in mer bilder nu. Underbar resa iallafall!


Remember whatever don't kill you make you stronger

Helt seg och uttråkad. Vet inte vad jag ska göra, brukar tycka att söndagar är sköna för då tar jag det lugnt och gör massa nödvändiga saker som jag inte annars har tid med. Men jag har inget ja behöver göra idag, behöver inte plugga eller städa så jag har ingen aning om vad jag ska göra..  Funderade på att titta på film eller något men jag har sett tillräckligt med film den här helgen. I fredags såg jag ju Piranha på bio och igår såg jag och Merdin på en film som hette Gran Torino, den var också riktigt bra.

Imorgon har jag skola från 10-11, funderar på om jag ska skita i det eller om jag ska gå, känns lite onödigt, vi ska bara utvärdera terminen typ. På tisdag är jag ledig och på onsdag är det bara avslutning från 10-11.

Kan inte fatta att det är julafton nu på fredag, sjukt vad tiden har gått snabbt! Jag är iallafall klar med alla julklappar nu, känns riktigt skönt. Sen är det ju nyår snart också, PANIK, har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Sen är det ju bara en månad kvar tills jag fyller 18 också, längtar, ska bli riktigt kul. Håller redan på och planerar min 18årsdag haha, blir middag och förfest med mina bästa och sen utgång.. Can't wait!

Håller på o somnar här framför datorn känner jag, så seg och uttråkad är jag.. Men vi hörs senare!


MY HATERS ARE MY MOTIVATORS

Nu är jag back on track igen! Får vi iaf hoppas på hehe..

Har inte bloggat alls den här veckan, jag har inte haft lust och tid till det. Sista plugget innan lovet är iallafall klart nu, inget mer plugg på 3 veckor, kan inte förklara hur skönt de känns!

Den här veckan har jag som sagt pluggat, umgåtts med Merdin som kom hem från Italien, umgåtts med tjejerna osv. Igår vad jag och Merdin på bio och såg en jätte bra 3D film som hette "Piranha" och idag har jag fikat på Coffe med Elina och nu är jag hemma och ska vara barnvakt ikväll. Får hoppas på att jag får lite sällskap senare, då blir de mys med film och massa gott.

Men vi hörs, puss!


BLOGGPAUS



MUSKELSTEP NÄSTA

Nu drar jag och tränar, ska möta upp Sandra sen blir de muskelstep! Vi hörs puss



Bilden har inget med inlägget o göra som ni kanske fattar hehe.. Jag och min bästa zana iaf :)


TORSDAG/NYÅRSKLÄNNING?!

Sitter helt själv i skolan och väntar på att min spanskalektion ska börja. Har sjukt tråkigt, och den börjar halv 2 så de är en hel timme kvar :( Zana och Sandra har gått hem för dom har slutat och alla andra har lektion, företagsekonomi, som inte jag har..

Efter skolan ska jag nog hem och plugga och vila lite för ikväll blir de träning, muskelstep! Kanske åker in lite tidigare och träffar tjejerna en stund också, får se hur jag gör senare :)

Förresten, jag har letat runt efter snygga klänningar till nyår hur länge som helst i alla affärer i stan och på alla jävla hemsidor som finns som säljer klänningar, men har inte hittat en enda jag tycker om, förutom en klänning från Nelly från märket Elise Ryan, men den fanns bara kvar i M, behöver XS eller S. Jag vill ha en tajt (ett måste), snygg klänning med speciella detaljer, den får gärna ha paljetter eller öppen rygg, det är ju trots allt nyår då ska man ju ha på sig något speciellt tycker jag! Om ni har något tips på en klänning eller hemsida som säljer fina klänningar kan ni ju gärna kommentera, börjar få lite panik..

Förra året hade jag en klänning som liknade denna:



Men vi hörs, puss!


ONSDAG

Jag är SÅ trött. Sov nyss i ca två timmar tills jag blev väckt av ett telefonsamtal. Råkade somna när jag pluggade, otippat.. Men ska fortsätta med plugget snart, har nämligen idrottsprov + glosförhör i spanska imorgon.

Jag saknar Merdin haha.. Han har inte varit borta länge men det är sjukt tomt utan honom! Jag kanske förresten inte sagt varför han är i Italien och det är för att han och hans lillebror provspelar för ett italienskt fotbollslag som heter Empoli, här kan ni faktiskt läsa en artikel om det från NT "Bröderna tar chansen i Empoli":

http://www.nt.se/sport/artikel.aspx?ArticleID=6465327

Stolt är jag över min älskling! Men nu har ja inget mer o skriva. Puss


TISDAG

Nu e jag hemma! Eller kom hem för typ en timme sen. Va i skolan, sen tog jag en sväng på stan med Zana och sen mötte vi upp tjejerna och tog en fika på Coffe. Nu ska jag plugga lite sen blir det PH och senare DH. Myskväll! Vi hörs pusspuss

En söt bild på oss från fikat idag.. Sandra saknas men de är hon som tar bilden :)




MÅNDAG

Idag blev de ingen skola för mig. Sov till kl 1 och sen dess har jag bara segat i soffan, nördat framför tvn och datorn. Men nu ska jag ta nåt o äta, är jättehungrig! Bjuder på några till bilder från i fredags..








SÖNDAG

Igår kväll blev de en myskväll med familjen + Merdin, sen sov han även här och har varit här tills för ett tag sen, han åker till Italien imorgon så jag ville va med honom nu så mycket som möjligt innan han åker, tror han kommer hit ikväll också. Idag ska jag bara ta de lugnt, plugga och sen ta ett bad och lägga ansiktsmask och hårinpacking har jag bestämt mig för. Myspys!

2 bilder från i fredags, mer kommer när jag fått alla!




I HEARD U GOOD WITH THEM SOFT LIPS

Dum som jag är hade jag glömt sätta in mitt minneskort i kameran igår kväll så fick bara plats med typ 10 bilder på kameran, och nu vet jag inte heller hur man överför dom 10 bilderna till datorn? Brukar ju bara stoppa in minneskortet i datorn men nu går det ju inte eftersom bilderna inte finns på något minneskort utan bara i kameran. Har ingen sladd till den här kameran heller.. Någon som vet vad man kan göra? Hade rätt roliga bilder ju..

Har ju missat o göra listan igår och idag så får köra 2 grejer nu!

Dag 7 - Mitt största intresse:

Jag har aldrig varit sån som har ett riktigt stort intresse, något som man brinner för som tex någon sport eller liknande som många har. Det finns många saker jag tycker om att göra men jag tror inte man kan räkna fika, va med tjejerna, festa, va med merdin som intressen direkt..?

Men något som jag alltid intresserat mig riktigt mycket för är kläder, shopping, smink, hår, ja typ allt ytligt. Jag har alltid varit en väldigt utseendefixerad och ytlig person, inte så bra kanske men jag älskar sånt. Det roligaste jag vet är att shoppa och gå runt i affärer, läsa modebloggar, läsa modetidningar, färga håret, sminka mig och allt annat sånt! Allt som har med utseende o göra intresserar mig. Men jag kan absolut inte säga att jag är ett modefreak som vissa, för det är jag inte, kanske låter som så när jag säger att jag intresserar mig för mode och läser mycket om sånt, tycker bara att allt ytligt som har med utseende/kläder o göra är jävligt kul! Kanske låter konstigt och jag vet inte om man kan säga att det är ett intresse egentligen.. Men något som gör mig riktigt glad är iallafall shopping, så man kan väl säga att mitt största intresse är att shoppa och andra ytligheter!



Dag 8 - Ett ögonblick skriver jag om senare ikväll för nu ska jag titta på Eclipse och äta chips o dipp! Puss


LOVE MY GIRLS

Vilken kväll igår, är fortfarande helt slut. Spenderade kvällen hos Felicia och Cissi, hade riktigt kul! Blev först middag med tjejerna, vi gjorde tacos. Sedan blev de party med massa trevligt folk! Men jag måste vakna till liv lite mer innan jag kan uppdatera på riktigt med bilder och sånt.. Så vi hörs senare.


BLACK EYED PEAS - THE TIME (DIRTY BIT)



En av deras nya låtar från nya skivan "The beginning". Riktigt bra låt o video!


Rihanna ft. David Guetta - Who's that chick


LJUSHÅRIG CAROLINE

Jag vill ha tillbaks mitt ljusa hår! De va så snyggt när de va solblekt o jag va brun! Men på hösten/vintern kanske man ska ha mörkt hår, eller vad säger ni? Men i vår/sommar ska jag utan tvekan bli ljushårig igen! Ska ljusa upp det med slingor bit för bit tills de blir typ så som jag hade i somras. Problemet är bara att de sliter så mycket på mitt hår.. Här kommer lite bilder på det, tycker ni jag var finare i ljust eller är det bättre såhär?














Torsdag/Dag 6 - Min dag

Idag har jag varit i skolan, lunchat och tagit en sväng på stan med Merdin och köpt mer julklappar, myspys hos mig med honom, sen har jag bara städat och pluggat. Ska ju egentligen gå på muskelstep idag men jag orkar faktiskt inte idag, har ingen lust heller..

Ikväll är det min favoritserie på tv, Vampire Diaries! Ska också se PH såklart, de kollar jag på varje dag!

Så skönt att det är fredag och helg imorgon.. Ska va med tjejerna, får se vad vi hittar på :)

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Mitt största intresse.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Mitt utseende.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Mina tankar.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Mitt beroende

Dag 6 - Min dag:

Skrev precis hur min dag sett ut så jag har inte mycket mer o skriva om de tyvärr! Pusshej sålänge


Onsdag/Dag 5 - Vad är kärlek?

Idag har jag varit i skolan, sen stan med Merdin för o köpa lite julklappar, sen kom jag hem o tog ett varmt bad (sjukt äckligt jävla kallt ute, -20, jag dör) och nu har jag precis kollat klart på Paradise Hotel. Ska börja plugga lite snart. Skulle egentligen träffat tjejerna ikväll men nackdelen me o bo här är att man inte alltid kan ta sig in till stan så lätt.. Nu på vintern HATAR jag att bo här om jag ska vara ärlig, men det är som det är..

Och listan då..

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Mitt största intresse.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Mitt utseende.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Mina tankar.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Mitt beroende

Dag 5 - Vad är kärlek?:

Jag vet inte riktigt om jag kan beskriva kärlek med ord, det är nästan omöjligt.  Men kärlek kan vara många olika saker. Man kan känna kärlek för sin bästa kompis, för sin familj, för sin hund, för sin pojkvän osv. Fast när jag tänker på ordet kärlek tänker jag på kärleken mellan man och kvinna. Alltså sådan kärlek som man känner när man är kär eller förälskad i någon, DET är kärlek för mig. Det går inte att beskrivas med ord, man måste uppleva det! Men känslan och upplevelsen är ju olika från person till person. Självklart älskar jag min familj och mina vänner otroligt mycket också, men det är en annan slags kärlek. Det finns många olika typer av kärlek och det är verkligen olika från person till person hur man väljer att tolka det iallafall! Kärlek är iallafall en av dom viktigaste sakerna i livet enligt mig.


RSS 2.0