- Knock you down

Keri hilson feat Kanye West & Ne-Yo - Knock you down

We were never meant to be, baby we just happened

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinking about our life, our house and kids
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down

Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down





- Läsarfråga

Anonym om - "Gammal" outfit:
så himla söt är du carro :), vart färgade du ditt hår?
- Jag klipper och färgar alltid mitt hår på Mates på Drottninggatan (ibland har jag färgat hemma också förresten), världens bästa frisörsalong med otroligt duktiga frisörer. Min frisör heter Linda och hon är den enda frisören som gör att jag alltidalltid blir nöjd. Gå till Mates på Drottninggatan som ligger lite längre upp på Drottninggatan än Rådhuset, ni kommer inte bli besvikna.

- 2 outfits

Den första outfiten hade jag när jag var på stan och shoppade:



Orange stickad tröja - Ginatricot
Jeansshorts - Bikbok
Armband - Ginatricot, H&M, Lindex
Converse - Scorett

Och det här hade jag nån kväll när jag gick ut, lite mer festoutfit:





Hela outfiten är från H&M.


- Nytt i garderoben

Svart kjol från H&M - 149 kr


Korallfärgat linne från Cubus - 100 kr på rean (egentligen 200 kr)



Köpte ett likadant vitt sånt också.

T-shirt från Gina tricot - 50 kr på rean (egentligen 100 kr)



Sen köpte jag även massa nya basplagg från Wear it, långa linnen & t-shirts och sånt, eftersom dom hade hela 75% på allt i butiken. Så det blev väldigt billigt.

Jag köpte också en Veckorevyn eftersom jag såg att man fick med ett jättesnyggt nitarmband:



Jag vill köpa fler tidningar bara för att kunna ha flera st på mig som Freja (tjejen på bilden)!


- Måndag

Förlåt för jättedålig uppdatering, men mitt internet har inte funkat på några dagar, så det är därför. Men nu är det fixat! Har haft några roliga dagar/kvällar, framför allt med Dajana. Sen har jag även gjort en massa annat, idag var några kusiner från Gotland här och hälsade på. Trevligt trevligt :) För nån dag sen var jag även och shoppade lite, ska visa er det sen. Sen har jag några outfits att visa från dagarna som gått, så det ska ni också få se, allt kommer under dagen! Så titta in igen lite senare, puss på er!

- Läsarfråga

anonym om - Ögonfärg:
Hej, du ja undrar vad man ska ha för hårfärg om man är brun men mörk bruna ögon och mörkt hår eller om man är som ja då, blåa ögon men blont hår o ganska ljushyadd?
- Jag förstår inte riktigt din fråga? Du undrar vad du ska ha för hårfärg när du är blond, har blåa ögon och är ljushyad? Då passar ju blont hår antagligen dig bäst eller hur? Och om du skulle vilja färga brunt, köp INTE en mörkbrun hårfärg, köp en ljusbrun toning, eller gå till frisören, dom vet bäst, annars kommer du ha jättesvårt att kunna bli blond igen och få tillbaks din riktiga färg om du ångrar dig. Det kommer krävas många frisörbesök, det är ju mycket svårare att gå från mörkhårig till ljushårig än tvärtom. Fick du svar på din fråga? Vad det så du menade eller? :)

- Läsarfråga/mitt hår

emma om - Läsarfrågor:
hej, ville bara fråga, brukar du färga håret ofta?
och hur fick du en sån fin färg? :)
och kan du lägga in lite mer bilder, det blir lite roligare och läsa då! annars tycker jag att din blogg är sjuuukt bra! kram emma.
- Nja, inte så ofta längre men förut höll jag på väldigt mycket fram och tillbaks mellan ljust och mörkt. Men nu har jag en ljusbrun färg som jag känner mig ganska nöjd med, lite jobbigt med utväxten bara, jag har mörkbrunt hår egentligen. Sist jag färgade håret var när Merdin färgade min utväxt här hemma i en ljusbrun/guldig färg, och gången innan det så gjorde jag slingor hos frisören, det var då jag fick den här färgen. Min frisör la i 3 st olika färger, nougatfärgat/sandfärgat/honungsfärgat, en brun som skiftade lite i rött och en ganska ljus nästan blond nyans. Hon gjorde jättetunna slingor över hela håret. Jag blev jättenöjd då, det blev mycket ljusare än vad jag förväntat mig men jag tyckte att det blev jättesnyggt. Jag har haft svart hår, blont hår, oranget hår, gult hår, mörkbrunt hår, ljusbrunt hår, haha ja, det mesta! Men jag är väldigt nöjd med min färg nu, men ska dock färga lite ljusare snart för att få bort utväxten. Men till hösten är jag sugen på att bli riktigt mörkhårig igen!

Här är lite bilder på olika hårfärger:
Varning för fula och gamla bilder!

Mörkmörkbrunt/svart, hade även löshår här. För ca 2-3 år sen.




Typ brunrött, ca 2 år sen.



Hatar denhär färgen på mitt hår, bara fult brunt liksom, utan några skiftningar eller nyanser i andra färger. Ca 1 & 1 halvt år sen. 



Lite ljusare brunt, typ ljusbrunt, ganska fin färg tycker jag faktiskt! Förra sommaren.


 
Den här färgen älskar jag, för nåt halvår sen.





Sen nu vet ni ju ungefär hur min hårfärg ser ut, bara att kolla på bilderna :)
Vad tycker ni att jag passar bäst i? Mörkt eller lite ljusare?

- "Gammal" outfit

Har glömt att visa er den här enkla outfiten som jag hade på mig iförrgår tror jag det var.. eller kanske dagen innan det!





Tröja/jacka - Monki (Dajanas)
T-shirt - H&M
Jeans - Bikbok
Converse - Scorett
Smycken - Ginatricot, H&M, Lindex

- Läsarfrågor

Anonym om - For those who love to rock:
vad använder du för rouge
- På bilderna i det inlägget du kommenterade har jag bara ett solpuder från MAC. Annars använder jag ett rouge från MAC också som är lite aprikosfärgat :)

Anonym om - Läsarfråga:
Kan inte du ändra din presentation/bakrund eller vad de heter,, de ser så tråkigt ut :)
- Jag ska faktiskt göra det så snart som möjligt, tycker själv att det är skitfult och ser jättetråkigt ut, men jag är så himla lat av mig. Men det kommer en ny snygg header snart förhoppningsvis!


- For those who love to rock

Älsklingar! Såg nyss att bilderna på "Lisaplace" inte kunde visas, synd, men gå in på hennes blogg för att se bilderna, under kategorin "Stil" finns alla dom outfitsen jag ville visa!

Har varit ute med Dajana hela kvällen, åkte runt till lite olika ställen här och där, träffade lite olika folk osv, trevligt trevligt :)

Såhär såg jag ut idag:



Haha fick ännu mer chineseögon på bilden än vad jag har på riktigt, men blundar faktiskt för solen haha!

Kofta - Bikbok
Linne - H&M ("for those who love to rock")
Jeansshorts - Bikbok
Converse - Scorett
Nitarmband - Ginatricot







Hahaha, visst ser jag ut som en kossa på denhär bilden?





Nu får det räcka med bilder på mig haha! Puss

- Lisaplace

Lisa måste vara Sveriges bäst klädda 14-15 åring (är inte säker på hur gammal hon är, hon är iallafall född 94)!



Det där halsbandet med fjädrar kommer från Lindex, det ska jag leta efter här i Norrköping.



Just den här outfiten ovan skulle jag vilja kopiera rakt av!





Sjukt snygga shorts!







Håller ni inte med mig?!

- Läsarfråga

ella om - Dagens låt:
kan du inte börja med videoklipp ? testa iallafall med ett , tror att alla skulle gilla de :)
- Jo, nån gång ska jag börja med det. Förhoppningsvis snart.

- Busfabriken

Idag har jag varit på busfabriken med Martina, hade faktiskt riktigt roligt, det var ju mest småbarn där men jag hade iallafall kul! Helt död är jag nu bara, har klättrat, hoppat, sprungit, åkt rutschkanor och massamassa mer, så nu är jag helt slut. Har bara varit på Busfabriken en gång förut men det var i Linköping, men det här i Norrköping var ju mycket bättre! Så dit ska jag nångång igen har jag bestämt mig för.

En bild jag tog, men man ser bara lite:





Ikväll blir det bara en myskväll hemma. Just det igår kväll tog jag först en mysig kvällsfika med Dajana i Fräcka som vanligt, sen blev det bara att åka hem och ha myskväll. Uppdaterar snart igen, puss!


- Dagens låt

The Pussycat Dolls - Jai ho (You are my destiny)


- Ögonfärg

Jag har alltid velat haft blåa eller gröna ögon, tycker att det är så snyggt! Speciellt om man är brunett som jag och har en ljus ögonfärg, då markeras verkligen ögonen och man lägger verkligen märke till ögonfärgen. Om man är blond tycker jag faktiskt att det är snyggast att ha bruna ögon, det är lite speciellt, men det är absolut snyggast om man är blond! Ibland när solen lyser på mina ögon tycker jag att jag kan få en jätte snygg ögonfärg, lite sådär honungsfärgad/guldig ljusbrun färg, som på den här bilden:



Ful bild men ögonfärgen blev snygg här :) Det ser ut som att jag har typ hundra olika färger i håret på den här bilden också, men det är bara för att solen lyser på mitt hår längst upp.

- Ut och sola

Nu ska jag ut i solen och steka, måste ju passa på nu, pappa ringde nyss och sa att det var jättevarmt & skönt ute! Så vi hörs senare, PUSS!



- Trött

Idag vaknade jag av ett sms av Merdin där det stog "kom in på msn älskling", och även fast jag var helt nyvaken så hämtade jag min bärbara dator och la mig med den i sängen, allt för att få snacka med min älskling! När jag väl loggar in på msn, ser jag att Merdin loggar ut precis då. Sen har han inte hört av sig sen dess och alla hans mobiler är avstängda. Gulligt av dig Merdin!

Så nu ligger jag här och är skittrött, hade egentligen velat fortsätta sova. Otroligt fint väder ser det ut att vara ute, men jag orkar verkligen inte gå ut och lägga mig och sola. Eller jo kanske, men inte än.

Ikväll ska jag iallafall träffa Dajana och hitta på något kul! Blir nog att sova hos henne också. Puss!


- Bloggtorka

Min blogg är verkligen tråkig just nu. Jag har ingen inspiration eller lust att blogga alls. Borde kanske ta en liten bloggpaus..? Eller så får ni helt enkelt stå ut med mina tråkiga inlägg tills min kamera är tillbaks och tills jag får tillbaks lusten att blogga! Bilder gör ju mycket i en blogg, iallafall enligt mig, så jag hoppas att det inte tar alltför lång tid tills den är tillbaks, ville ju ha den speciellt nu på sommaren eftersom sommaren är min absoluta favoritårstid och jag vill kunna komma ihåg och titta tillbaks på alla härliga sommardagar. Men det är inget jag kan göra något åt, så nu återstår det bara att vänta.

Förresten har jag vänt på dygnet helt och hållet, är absolut inte trött innan 2 på nätterna, ibland kan det dröja ännu längre, trots att jag ofta lägger mig i sängen vid 12 efter en seg hemmakväll. Kan heller inte vakna innan 1, och då känns det som att jag sover bort en hel dag, det är ju oftast fint väder på morgonen & förmiddagen också, det blir ju nästan alltid dåligare på eftermiddagarna & kvällarna. Men en andledning till att jag inte tycker att det gör så mycket att jag sover bort hela dagarna är att jag saknar Merdin så fruktansvärt mycket, vill bara att det ska bli den 29:e så fort som möjligt. Jag längtar så himla mycket till att få träffa honom, ni anar inte! Men det är faktiskt bara 12 dagar kvar tills han kommer, det är väl inte så lång tid egentligen, det går väl snabbt (snälla säg att det går snabbt)?

Väldigt onödigt inlägg känner jag att det här blev, men jag hoppas att jag får tillbaka inspirationen snart, så att jag kan bli en såndär rolig bloggerska som jag kan vara ibland igen! PUSS!


- Music

Mina absoluta favoritlåtar just nu:

Pitbull - I know you want me



Sugababes - Get sexy



Paradiso girls ft. Lil Jon & Eve - Patron Tequila


Miley Cyrus - The climb



Rihanna - Te amo



Zoelah - Wine up on me



Keri Hilson ft. Ne-yo & Kanye West - Knock you down



Darius & Finlay - Do it all night



Che'Nelle - Signal


- Finspångs badhus

Idag har jag varit på Finspångs nybyggda badhus med pappa & Martina, hade faktiskt jättekul, verkligen jättefint & fräscht badhus, mycket bättre vattenrutschkanor (stavning?) och massa andra roliga grejer som var way mycket bättre än här i Norrköping. Så det badhuset rekommenderar jag istället för Centralbadet om man gillar att bada och ha kul!

Imorron blir det nog Himpa med Dajana, ska nog bli fint väder både imorron & fredag, så det är bara att passa på! Håller ju på att tappa min färg nu, och det vill jag verkligen inte!

Dom senaste dagarna har jag laddat mer en massa bra låtar, så ni ska få lite låttips sen tänkte jag, alltid kul med ny bra musik ju!

Uppdaterar senare, puss!

- Inga bilder på ett tag

Förlåt för min dåliga uppdatering & för att min blogg är så tråkig just nu! Men jag kom precis på att jag glömt berätta för er att jag lämnade in min kamera på lagning för några dagar sen, så jag har ingen kamera att ta bilder med nu (förutom mobilen då). Det är nog därför bloggen är lite tråkig just nu! Kameran fick nämligen en svart fläck på själva displayen när man skulle ta kort, och den svarta fläcken kom även med på kortet, så pappa åkte till Mediamarkt och lämnade in den på lagning, och det kan ta upp till 4 veckor innan jag får tillbaka den faktiskt. Dom trodde att det hade kommit in smuts i kameran, att det var därför den svarta fläcken var där. Men får hoppas att det går lite snabbare att laga den än 4 veckor!

Igår blev det en mysdag med Dajana, tog en lång fika i Fräcka i solen, igår var det ju jätteskönt väder! Sen träffade vi massa annat folk, tog en promenad med dom och sen gick vi till Folkparken en sväng. Sen åkte jag hem ganska tidigt, såg på några gamla Sex & The city avsnitt, sen somnade jag.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog hitta på något med Dajana tror jag. Uppdaterar senare, puss!


- Läsarfrågor

Anonym om - Läsarfråga:
Hejj hejj,, du har ju klipt dina svarta thaits så att dom ser ut som dom i gina, o ja undarar hur du gjorde :),, kanske svårt att svara på men men :)
- Oj, ja det är väldigt svårt att förklara, förresten var det min mamma som gjorde det också. Men jag kan försöka förklara hur hon gjorde. Först testade vi att göra hålen när jag hade legginsen på mig (klippte i ett par vanliga svarta från Ginatricot) men det gick inte så bra, hålen blev för breda och stora, jag ville liksom ha som smala remsor, om du förstår vad jag menar? Avlånga, smala hål ville jag ha. Så jag tog av mig legginsen och sen gick det bättre, det är bara att ta saxen (använd dig av en tygsax!) och klippa en smal remsa, sen när du klippt den första remsan kan du testa att sätta på dig legginsen och se om det blev lagom stora hål eller om du vill ha större. Det är faktiskt inte så svårt som det låter, det är bara att testa sig fram!

Anonym om - Movietime:
hej en fråga som inte alls handlar om inlägget.
Du och din pojkvän har gjort slut ett par gånger läste jag för ett tag sen på din blogg. fast ni har alltid blivit tillsammans igen, jag undrar hur seriösa problem det var då när ni "gjorde slut" eller bråkade. Var ngn av er otrogen någon gång?
vill veta din åsikt:
ska man förlåta sin pojkvän som är otrogen efter ett års förhålande? Om inte hur ska man göra om man hur kär som helst fortfarande i pojkvännen?
- Vi har haft ganska seriösa problem ja, men vi har helt enkelt älskat varandra för mycket för att bara släppa taget om varandra. Visst, ibland har vi bara haft onödiga små tjaffs som sen resulterat i att vi gjort slut, men jag tror faktiskt inte att någon av oss har menat allvar innerst inne när vi säger att det är slut och att vi aldrig mer vill se varandra. Och den sista frågan är det svårt för mig att svara på, Merdin har aldrig varit otrogen mot mig, och jag skulle nog ha svårt att förlåta en sådan sak, jag tycker verkligen att det är det värsta man kan göra mot sin pojkvän/flickvän. Men jag har också svårt att tro att om Merdin skulle vara otrogen nu, skulle jag nog inte kunna släppa honom bara sådär för att han varit otrogen. Men det är en knepig fråga för man kan se på otrohet på olika sätt. Att vara otrogen för en person kan vara att bara flirta med en annan, för en annan handlar otrohet bara om sex. Om tillexempel Merdin skulle ha sex med en annan då skulle jag inte kunna fortsätta vara tillsammans med honom, skulle tänka på att han haft sex med en annan varje gång vi skulle ha sex, så det skulle inte funka för mig. Men det är ju olika från person till person. Förresten är det konstigt att en person kan vara otrogen om man verkligen älskar någon. Det är väldigt svårt för mig att svara på om du ska förlåta honom eller inte, jag vet inte hur pass seriöst det är mellan er och vad som har hänt, men om du verkligen älskar honom kanske du ska ge honom en chans till, och om han NÅGONSIN gör om det igen, då är han inte värd dig.

Anonym om - Prison break ikväll!:
du verkar ha en hel del skor, skulle du kunna fotta alla dina skor altså alla på en bild?:)
-
Ja, det har jag, men tyvärr kan jag nog inte fota alla mina skor, för det första skulle dom inte få plats på en bild, och alla mina skor ligger utspridda på olika ställen. Några ligger i en garderob på mitt rum, ganska många sommarskor ligger ute i förrådet, några ligger i hallen, så det blir lite jobbigt. Men dom skor jag använder mig mest av ser ni ju på mig, på outfitbilderna och så!


- Filmtips

Förlåt för sjukt dålig uppdatering, men har inte haft tillgång till internet dom senaste dagarna. Har tillbringat mina dagar med Dajana dom senaste dagarna, oftast hemma hos henne. 2 bra skräckfilmer har vi hunnit med att se - The unborn & The strangers. Jag som tycker alla skräckfilmer som har med djävulen att göra är skitspännande älskade The unborn, så den rekomenderar jag starkt! The strangers var också bra!

the_unborn.jpg image by warezmaster20



.. Sist jag skrev blogg var ju när jag, pappa och Martina skulle åka och köpa massa nya dvd filmer, eller hur? Dom här filmerna köpte vi:

- I taket lyser stjärnorna



- Bedtime stories

 

- Benjamin Buttons otroliga liv



- Revolutionary road



- WALL.E



Av alla dom här filmerna har jag än sålänge sett I taket lyser stjärnorna och Bedtime stories. Båda filmerna var väldigt bra, I taket lyser stjärnorna köpte vi för att boken är faktiskt en av mina favoritböcker, fast självklart var inte filmen lika bra som boken. Men filmen var väldigt sorglig, men det brukar jag tycka om faktiskt. Lite drama liksom :) Bedtime stories var en mysig film, en riktig "feel-good" film, jag tycker att den passar alla åldrar och den var både rolig & spännande!

Uppdaterar lite senare, puss!


- Movietime

Nu är min kväll räddad! Pappa ringde just och frågade om jag ville följa med till Mediamarket för att köpa massa nya filmer och sen chips&dipp och godis, BÄSTA PAPPA! Så nu ska jag ha en myskväll med film och massa gott, det kan inte bli bättre nu när det regnar!



.. Gud vad jag älskar att se på film! Nya som gamla, bio eller hemma, det spelar ingen roll, det är alltid lika mysigt.


- Regn, regn och mer regn

Hejhej bloggen, kom precis hem, har varit i stan mamma och Martina. Var först i biblioteket och lånade en massa böcker, jag älskar att läsa! Speciellt nu när vädret är som det är, det har regnat hela dagen idag NON STOP. Efter det gick jag och köpte ett par BIG pärlörhängen, sen tog jag och martina bussen hem och mamma drog till jobbet.
 
Jag kan inte fatta att jag hade kunnat varit i Montenegro nu, om bara jag och Dajana inte hade varit så sega och dom där jävla flygbolagen så PSYK, tänk att jag kunde legat där på stranden i 40 graders värme med min älskling just nu.. Gud, jag blir fan deprimerad av att tänka på det!

Men det är "bara" 3 veckor kvar tills han kommer (till & med lite mindre, 20 dagar) och jag längtar verkligen!

Nej nu har jag inget mer att säga, puss på er.

- Nytt i garderoben

Jag har länge letat efter exakt såna här tröjor, tunt stickade, stora, mjukt skönt material, lite håliga (så att man ser igenom tyget liksom), jag ÄLSKAR dom! Blev helt kär så fort jag såg dom på Ginatricot, ville köpa dom i alla färger typ, men det blev iallafall 2 st, vit och orange (finns i vit, svart, rosa, orange & lila) :

Ginatricot - 149 kr st





Eftersom att dom är så stora skulle jag använda dom med ett tunt flätat skärp i midjan, typ såhär:



.. Eller knyta en knut i sidan och ha dom till jeansshorts. Dom går faktiskt att använda till allt, shorts, leggings, jeans, ja vad du vill!

Magkort tröja med snörning i sidorna från Monki - 75 kr på rean (150 egentligen)



Tröja från Monki - 60 kr (120 egentligen)



Klänning/tunika från Wear it - 70 kr



T-shirt från Wear it (den jag hade i outfiten i förra inlägget, köpte den i svart & grön också) - 60 kr



Linne från Wear it (köpte det i svart också) - 60 kr



Stentvättade jeansleggins, kommer inte ihåg vad dom kostade



La även undan massa andra plagg på Wear it. Som ni märker köpte jag massa basplagg därifrån, lite ovanligt med tanke på att jag aldrig köpt något från Wear it i hela mitt liv förut, men nu är det ju så att min mamma jobbar där och får rabatt + att det är 50% på allt i hela butiken, och basplagg - långa linnen och stora t-shirtar är ju alltid bra att ha, så jag passade på!


- En outfit, Wear it

Hejhej, förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera men jag sov hos mormor inatt och igår var jag med Dajana och massa annat folk, så det blev inte av att sitta vid datorn helt enkelt. Har även "jobbat" nu 2 dagar i rad på Wear it, har hjälpt mamma i affären och så, har även shoppat en hel del så jag har lite nytt att visa er sen :) Har även en outfit också!

Det här enkla hade jag på mig igår när jag jobbade:



T-shirt - Wear it (ny!)
Jeans - Bikbok
Converse - Scorett
Armband - Ginatricot

Här är en bild från affären:



I nästa inlägg kommer bilder på det jag shoppat dom senaste dagarna, PUSS!

- Prison break ikväll!

Det här är mitt 8e inlägg idag, snacka om att jag är störd alltså hahaha! Nej men vafan, vem vill va ute i det här regnet? Iallafall, fick nyss reda på att det är säsongstart av Prison break idag, och fyfan vad glad jag blev! Världens mest spännande serie, och jag har längtat efter det som jag vet inte vad, så det ska bli kul. Perfekt nu när jag inte ska ut ikväll pga det dåliga vädret, woho! Jag tror att det börjar 22.00 som vanligt eller? Eller kanske 21.00, får väl se.  Skulle behöva ta och städa mina garderober också, dom svämmar över, bokstavligt talat. Får kanske göra det efter om jag orkar. Fast jag är inte trött, bara så himla seg. Och jag bara babblar på som vanligt om allt och inget haha :)

Imorron ska jag iallafall ta en sväng på stan, jag måste få shoppa lite nu, det var så längesen sist! Att shoppa är det bästa som finns, min största hobby verkligen. Egentligen, skapligt dyr hobby blir det ju. Fast det är väl egentligen dom flesta hobbyer/hobbysar, hahaha hur säger man? Hobbys? Haha, nu räcker det med mitt tjat, borde nog sluta skriva nu! Puss, missa inte Prison break!


- Dove

Det har tydligen kommit en ny deodorant från Dove som ska göra så att håret (under armarna då) växer långsammare än vanligt! Det kanske vore något, men jag är osäker på om det funkar faktiskt.. vad tror ni om det?



Dove Hair Minimizer


- Rainy day

En sån här dag ska man bara krypa ner under en varm filt eller ett varmt täcke, titta på en bra film, äta något gott, dricka något varmt & mysa med sin älskling.. Men min älskling befinner sig 2934847 mil härifrån och just idag saknar jag honom riktigt mycket! Kom hem!

    
   


- Kom igen nu

Okej, det är 20 st som läst inlägget "Vart bor du?", sen jag sist tittade, och det är bara 2 som kommenterat (förut hade jag 130 som tittat in på bloggen idag, nu har jag 150). Ska det vara så svårt? Så jobbigt? Om jag ska göra ett jävla videoinlägg bara för er och ta massa bilder för er hela tiden för väl ni ge något tillbaka! Haha ursäkta men ja, tycker inte att det ska behöva vara så svårt, det är ju trots allt för er skull jag bloggar. Så snälla, svara på min fråga i inlägget "Vart bor du?" precis här under.

- Vart bor du?

Nu när min blogg växer och växer börjar jag undra om jag har några läsare som inte bor i Norrköping (det borde jag ju ha då jag har några i Norge), men det skulle ändå vara kul att veta vart ni bor! Jag vet att långt ifrån alla som läser det här inlägget kommer kommentera, men jag ber er iallafall, skriv vilken stad du som läser bor i, speciellt du som inte bor i Norrköping! Det vore jättekul att se, så gör mig den tjänsten är ni gulliga, så kommer ni få gentjänster, det lovar jag ;)


- Läsarfråga

Anonym om - Bianco:
vart låg den, förklara:P
- Bianco låg där Vagabond ligger nu. Alltså i Linden, brevid Åhléns och mittemot Team Sportia.



Ett par andra skor jag sett som är riktigt snygga som är därifrån:

SKORNA003.jpg image by hannegrunert


- Fransk manikyr

Nu på sommaren brukar jag nästan alltid använda färgglada nagellack, olika nyanser av rosa & orange tillexempel. Men igår ville jag testa på något nytt, så jag gjorde fransk manikyr på mig själv! Och det är faktiskt inte så svårt, jag tyckte att resultatet blev jättebra, så om man har naturligt långa naglar är det ett tips, det ser så fräscht ut nu på sommaren. Man behöver alltså inte gå till en salong och fixa det om man nu har långa naglar naturligt! Finns massa olika franskmanikyr-kit man kan köpa så får man allt man behöver, men jag har köpt egna nagellack som jag använder mig av från Depend. Jag tror att nagellacken från Depend kostar ca 25 kr. Och enligt mig behöver man bara ett svagt rosa (som nästan är genomskinlg), ett vit och en helt genomskinlig. Så det blir ju inte så dyrt!

Det här använde jag mig av:



Är det bara jag som ser att bilden är jättekonstig?!
Men det får duga.

- Nagelfil, för att alla naglar så få samma form och samma längd.
- Nagellacksborttaging, ett MÅSTE, det förstår ni ju också.
- Tops, gör det lätt att ta bort nagellack som hamnar utanför.
- Bomull, det använder jag när jag ska ta bort nagellack från en nagel helt och hållet.
- Nagellack, ett ljust orange/rosa, ett ljust rosa, ett genomskinligt och ett helvitt (det ska vara ett matt vitt & helt utan skimmer).

1. Först använde jag mig av det ljust rosa nagellacket och målade över hela nageln på alla naglar.
2. Sen lät jag det torka en stund, sen tog jag det vita  nagellacket och målade på tippen av naglarna, det kan vara lite knepigt och pilligt att få det jämnt och det gäller att vara stadig på handen. Ett tips är att lägga ett väldigt tjockt lager med vitt, jag tycker att det blir snyggast så.
3. Sen lät jag det vita torka ganska länge, eftersom jag la ett väldigt tjockt lager, sen tog jag det nagellacket som är helt genomskinligt över alla naglar, det gör att det ser glansigt ut och framhäver dom andra lacken.

Resultatet:





Visst blev det fint? :)


- Mys

Igår kväll blev det först att ta en fika med Dajana och Hannah i Fräcka, myspys, satt på deras uteservering med skydd över huvudet när det regnade och drack varm choklad! Sen gick jag och Dajana hem till henne en stund, var lite barnvakt åt Enid, men vänta nu, jag har en känsla av att jag redan berättat det här i bloggen? HAHA, ni får höra det en gång till då ;) Sen blev det att gå till MC för att äta, gud så hungrig jag var, så det blev en STOOR meny + en blåbärs/vanilj paj, efter det gick jag hem till mormor och sov där. Det är skönt att ha en mormor som bor i stan nu (hon har precis flyttat hit efter att ha bott i Thailand och Frankrike ett tag), slipper åka hem med buss sent på natten!

Idag vaknade jag upp och såg världens tråkigaste väder ute, sen åkte jag hemåt. Är riktigt sugen på att shoppa, för nu är det helt säkert att det inte blir någon Montenegro resa, så nu ska jag tröstshoppa massamassa kläder! Haha, men det blir någon annan dag. Får se vad som händer senare, ska iallafall träffa Dajana senare.

Igår körde jag på en väldigt enkel och bekväm outfit, tog tyvärr ingen bild på det, men jag hade svarta leggings med dragkedjor längst ner, mina converse + en stor slapp transparant vit t-shirt från rean på Wear it (den är ny, kan visa den sen), kostade bara 60 spänn! Sen tog jag även på mig en stor svart lång kofta från Bikbok när det blev lite kallare. Och jag tror att jag glömt att berätta att min mamma har börjat jobba på Wear it, ni vet affären mittemot Bikbok? Har alltid tyckt att dom haft fula kläder, men dom ska ju snart stänga igen hela affären, min mamma ska bara jobba där nu i sommar, så dom har världens rea nu, och det finns faktiskt en massa snyggt! Jag har iallafall hittat massa snygga plagg som jag vill köpa, och nästan allt kostar under 100 kr, så dit måste ni gå och fynda :) Så kommer ni säkert se min mamma också, en söt liten kort thailändare :) Haha!

En bild på mig från igår:



Där ser ni t-shirten från Wear it! Ni ska få se den bättre sen.

- Bianco

Dom här skorna från Bianco skulle jag gärna vilja få tag på! Så himla snyggt med nitar på skor. Har bara ett par skor med nitar, det är nämligen mina gladiatorsandaler från Paris. Bianco fanns ju här i Norrköping förut, min mamma jobbade faktiskt där, och dom hade så jävla snygga skor! Det verkar som att dom fortfarande har det, Bianco come back


- Hos Dajana

Hejhej bloggen, nu sitter jag hos Dajana. Har precis tagit en fika med Hannah och Dajana då, snart ska jag bege mig mot min mormor som har flyttat till Djäkne för att sova där. Myspys! Så idag blir det inget videoinlägg, men jag lovar att fixa det så fort som möjligt. Men det är ju lite krångligt med videoinlägg, vad jag har förstått så måste man ju lägga in videon på Youtube eller liknande, och jag är inte ens medlem där, så lite krångel blir det ju, men det ska nog gå att fixa :) Nu ska jag umgås lite med Dajana och hennes söta lillebror Enid, han är så himla söt! Ha en trevlig kväll, Pusspuss.

- Läsarfråga

Anonym om - Gårdagens:
Hej, jag undrar om din pojkvän säger någonting om att du har så "korta" shorts eller något annat om dina kläder? Du behöver inte svara för det kanske är lite personligt, men min kille klagar ganska mycket på mina kläder, och jag tycker det är jätte jobbigt!

sälv tycker jag inte det är något fel med korta shorts, speciellt inte nu när det är sommar! Skulle vara kul att få ett svar, puss! <3
- Alltså, han gillar det inte precis, men det är ju helt och hållet mitt val, jag går ju klädd precis hur jag vill och det accepterar han också. Men ibland när jag verkligen har kortkortkort kan han ju ge mig någon kommentar bara, men för det mesta tycker han att jag klär mig fint och klagar inte alls. Så han bryr sig inte så mycket, men ingen kille vill väl att andra killar ska få se hans tjej halvnaken liksom, det förstår jag också. Men om jag vore du skulle jag fortsätta att klä mig precis så som du själv vill, så får han helt enkelt acceptera det. För det är ju helt och hållet ens eget val! Speciellt nu på sommaren går ju nästan alla tjejer väldigt lättklädda, det är ju så det ska vara på sommaren :)


- To die for

Jag skulle kunna döda för Sofie's alla skor! GE MIG!

IMG_5969.JPG

- Söndag

Vaknade typ nyss, jätteseg är jag. Har ingen aning om vad som händer idag, vet bara att jag ska träffa Dajana lite senare. Vädret har ju varit helt ok dom här dagarna fast det inte skulle bli bra alls? Enligt väderleksrapporterna alltså. Det har ju bara regnat lite då&då. Men nu skiner iallafall solen här utanför,  så jag går väl ut en sväng om ett tag. Senare kanske det blir att ta en fika, jag är på sånt humör idag, seg men vill ändå inte bara sitta hemma.

Jag har lust att gå på bio också, se nån rolig film! Och ni undrar säkert hur det blir nu med Montenegro när det varit fram och tillbaka hela tiden, det är inte säkert än, men jag har iallafall hittat ett billigt flyg från den 9e - den 19e. Men vi får se!

Nu på senaste tiden har jag haft världens bloggtorka. Det är kanske därför ni kommenterar så sällan? Min blogg känns väldigt tråkig just nu. Men jag vill jättegärna veta, vad vill ni ha mer av? Outfits, mer bilder på mig, videoinlägg? Ja, säg precis vad ni tycker så ska jag försöka göra mitt bästa för att uppfylla era krav! Jag vill att ni ska tycka att min blogg är så bra som möjligt, så ge mig några tips nu! Puss

- Hoppas hoppas hoppas

Jag ska inte säga för mycket, inte hoppas för mycket, MEN MONTENEGRO RESAN BLIR TROLIGTVIS AV trots allt! :D:D:D Berättar mer när det är 100%, när allt är klart. Åh, jag HOPPAS!

- Mer frågor

Anonym om - Svar på frågorna i frågestunden:
är det läskigt att bo precis vid löfstadslott med tanke på spöken på spöken oså haha?
- Nej, det är det inte. I början när jag flyttade hit i vintras var det annorlunda, då tyckte jag att det var läskigt att gå själv från bussen på nätterna hem, eftersom det var helt kolsvart ute då. Men nu när det är ljust är det inte alls läskigt. Och sen har jag ju vant mig. Sen har jag inte märkt av några spöken eller något liknande alls! Inget konstigt här inte :)

Anonym om - Svar på frågorna i frågestunden:
du skrev precis att killen ska va längre, men längre ner skrv du så här
och det ser inte snyggt ut när killen är längre än tjejen, det är iallafall min åsikt.

- Haha, jag skrev fel, har ändrat det nu, det ska självklart stå "det ser inte snyggt ut när TJEJEN är längre än KILLEN". :)

- Svar på frågorna i frågestunden

Fick inte så många frågor den här gången, men det får räcka!

vem är din bästavän?
kan man få se lite bilder? :)
Jag har två bästa/väldigt bra vänner. Det är Dajana och Malin. Sen Förut var Oliwia och jag väldigt nära vänner (ni minns säkert henne) men vi har glidit ifrån varandra på sista tiden, men hon var min allra bästa vän. Orkar inte visa bilder på dom, ni har ju säkert sett bilder på dom här i bloggen förut, tillsammans med mig. Kika gärna längre bak i arkivet om ni vill se!

är du tsm med merdin nu
hur länge har ni vart tsm?
-
Vi är tillsammans nu ja. Vi har varit tillsammans i mer än 2 år om man räknar bort alla våra avbrott och pauser, som aldrig varat i mer än 2 veckor typ.


vart kommer du ifrån? dvs är du helt svensk?
- Nej, jag är 50% svensk, 25% thailändare och 25% amerikan.

vilka bikini använder du på sommarn? är det olika eller bara en? :)
- Just nu växlar jag mellan 2 st olika:



älskar du verklign merdin? :P
- Ja, det gör jag verkligen.

vart ligger huset du bor i?
- Löfstad slott.

vem är din riktiga vän? är det dajana? om inte, vem är det då?
- Dajana och Malin.

vad tycker dina föäldrar om att du åker till montenegro, jag själv har min släkt som kan ta hand om mig och hus där och får inte åka ensam
- Nu är det ju så att jag inte ska åka, men dom lät mig åka, fast det tog ett tag innan jag lyckades övertala dom. Dom vet att Merdin brukar ta hand om mig bra, och det var ju honom jag och Dajana skulle åka till. Sen är jag ganska bra på att ta hand om mig själv också, och dom litar väl på mig.

är dina föräldrar stränga när det gäller att vara ute länge, ha killar osv..
- Nej, det är dom inte :)

vem är världens snyggaste kille/tjej?
- Världens snyggaste tjej, oj, det finns så många. Det finns många snygga kändistjejer bla Adriana Lima, Megan Fox, Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Jessica Alba, Angelina Jolie, MASSA mer! Snyggaste killen i världen .. hm, tycker inte att det finns så många snygga killar haha, men i mina ögon är Merdin världens finaste!

vilket är ditt favoritplagg?
- Räknas skor som plagg? Isåfall är det mina bruna högklackade från H&M, mina svarta från Zara, mina gladiatorsandaler med nitar från Paris och mina converse! Jag ÄLSKAR skor, men om jag måste säga något klädesplagg så blir det nog.. mina nya svarta shorts med hög midja som går att ha till allt, dom sitter så jävla snyggt också! Och sen finns det massa basplagg som jag älskar också, tex mitt vita transparenta linne från Bikbok som jag köpte för inte så längesen, DET går verkligen att ha till  ALLT. Och förresten, ljusa slitna jeansshorts har jag några av och det är så otroligt snyggt nu på sommaren, så det är också ett favoritplagg!

vart tycker du gränsen går för en tjejs längd, vart blir dt för långt?
- Man kan ju inte hjälpa hur lång man blir, men jag själv skulle inte vilja gå i 15cm klackar om jag var 170. Så för mig är min längd perfekt, jag som älskar att gå i höööga klackar. Men det är olika snyggt på olika personer, men längre än 1.75 är nog lite för långt för min smak, blir ju svårt att hitta en kille som är längre än dig själv också, och det ser inte snyggt ut när tjejen är längre än killen, det är iallafall min åsikt.

vilka killar o tjejer tkr du är snyggast i victoriaskolan? dom som ska börja nian nu alltså! :)
-
Haha, vilken rolig fråga. Jag har ingen koll på vilka dom är som ska börja nian, så ingen aning!

varför gör du dina ögonbryn så runda? vrf e du aldrig osminkad?
- Är mina ögonbryn runda? Haha, det har jag aldrig tänkt på? Ganska roligt att jag fick dendär kommentaren om osminkad när jag faktiskt inte använt smink på ca 2 veckor, har mest varit ute i solen. Och jag är faktiskt väldigt ofta osminkad, i skolan och även vid andra tillfällen. Så det vet du tyvärr inget om :)

är merdin muslim?
- Ja, det är han :)

hur många killar har du älskat?
- Merdin.

Det var allt för den här gången!

- Min åsikt om olika kända bloggar

Som ni kanske förstår när ni läser rubriken kommer jag berätta om min åsikt om några olika kändisbloggar!

Kenza:

Min profilbild

Jag har läst Kenzas blogg så länge jag kan minnas, hennes blogg var den första bloggen jag någonsin började läsa och följa. Jag tycker dock att Kenzas blogg var mycket bättre förr än nu, hon skrev mer om outfits, la upp mer bilder osv. Nuförtiden skriver hon ju bara om vad hon gör om dagarna, vilket kan bli lite tråkigt i längden, även om hon verkar leva ett roligt liv. Jag tror att jag fortsätter att läsa Kenzas blogg även fast jag tycker att den blivit sämre än förr för att hon fortfarande är så himla snygg, visst det låter ytligt, men så är det, jag läser nog för bilderna på henne, hennes shopping & hennes outfits. Så det är mest bilderna som lockar, det hon skriver är faktiskt väldigt tråkigt.

Kissie:



Sen första gången jag gick in på Kissies blogg har jag stört mig så sjukt mycket på henne. Jag minns första gången jag såg ett av hennes videoinlägg, jag trodde verkligen att det var ett skämt. Hennes gnälliga pipiga röst och stockholmsdialekten blir bara för mycket för mig. Hon skriver ju inte om något intressant i bloggen heller, hon provocerar bara sina läsare HELA TIDEN. Man vet aldrig när hon är seriös eller när hon bara försöker provocera för att få mer läsare. Jag rent ut sagt hatar Kissie och hennes blogg, och hon är ju inte snygg heller. Hela hennes utseendé är ju fejkat, hon har löshår, hon är inte ens blond, hon har förstorat läpparna, ska snart förstora brösten. Ja, gud vet vad hon mer har gjort. Jag går in på Kissies blogg då&då för att jag tycker att hon är så patetisk, det är nästan roligt att läsa vad hon skriver och kolla på hennes videoinlägg för att det är så skrattretande. Man vet ju inte om hon menar allvar när hon säger "jag är känd, alla älskar mig, det är inte lätt att vara jag" blabla. Väx upp och skaffa dig i ett liv!

Paulina "Paow":



Jag hittade Paulinas blogg genom Dessie's blogg, och först trodde jag också att även dom två var något slags skämt. Man kopplar ju ihop dom 2 på något sätt även fast dom inte ens är kompisar längre. Hur gamla är dom egentligen? Jag tror att Dessie är 94a och Paulina 93a, men jag är inte säker. Hursomhelst tycker jag faktiskt att Paows blogg är väldigt underhållande, det är roligt att läsa om hennes fjortisliv (när jag säger fjortis menar jag verkligen FJORTIS) och hennes videoinlägg är ju väldigt .. hm, roliga, att titta på. Men på senaste tiden tycker jag faktiskt att Paow har mognat till riktigt ordentligt, iallafall verkar det så i bloggen, och hon skriver mer moget och verkar bete sig mer moget. Utseendemässigt så är hon ju nästan lika fejkad som Kissie, okej inte riktigt, men enligt mig ser hennes alldeles för långa vitgråa löshår förjävligt ut (hon har axellångt egentligen) och bland det fulaste jag vet är när någon har löshår och man verkligen ser att det är löshår. Löshår kan vara snyggt, på Kissie tillexempel ser det okej ut, även på Dessie, men om jag vore Paow skulle jag inte våga gå ut med löshåret sådär, det ser så himla FEJK ut!Så jag tycker inte om Paulina som person (så som hon är i bloggen),  även om jag tycker att hon har mognat till nu på senaste tiden och verkar vara en rätt gullig tjej, men hennes blogg är helt klart underhållande!

Dessie:



Kanske den jag stör mig mest på av alla kända bloggare. 14, 15 år och lägger ut halvnakna bilder på sig själv, iallafall JÄVLIGT utmanande bilder. Det är ju förfan pinsamt. Sen verkar hon väldigt omogen, det märker man på det hon skriver om, i videoinläggen, på bilderna, ja ALLT. Hon är snäppet värre än Paulina. Sen kan hon knappt stava, det stör jag mig också på. Hon provocerar också sina läsare jävligt mycket, hon blev ju avstängd från blogg.se en gång på grund av det. Hon säger att hon hatar Kissie, men jag tycker faktiskt att det verkar som att Kissie är hennes absolut största förebild. Om man jämför deras bloggar märker man det. Dessie är en miniversion av Kissie, och kommer antagligen att bli ännu mer känd än Kissie. Hon vet hur man får läsare - gör folk upprörda, provocerar osv. Titta bara på bilden ovan, alla förstår ju att meningen med bilden är att man ska titta på hennes bröst som hon pushat så mycket det går. Hon har ju själv avslöjat i bloggen att hon har den minsta storleken som finns i BHstorlek (65a, 70a?) ja, vad det nu är, och på vissa bilder ser man klart och tydligt att hon inte har några bröst alls. Sen kallar hon också sig själv barbie och färgar håret vitt, enligt mig är hon sveriges största fjortis! Men såna som hon kommer en dag att växa upp och komma ihåg hur hon betedde sig, titta på gamla bilder och skratta åt hur pinsam & patetisk hon var! Förresten är inte hennes blogg särskilt bra heller, visst kan det vara underhållande att läsa ibland för att hon är så jävla patetisk och skrattretande, men jag läser hellre Paows blogg än hennes då Paow iallafall tar upp lite mer viktiga saker jämfört med Dessie.

Stina-lee:



Förr älskade jag Stinas blogg. Men nu på senaste tiden tycker jag att hennes blogg har blivit tråkigare och tråkigare. Hon lever ju inte något roligt liv precis. Jag tror att hon börjar bli lite för gammal (inte i åldern utan i huvudet, psykiskt liksom, menar jag, typ..) och borde fokusera mer på familjelivet nu när hon väntar barn, för jag tror att hennes kändisbloggliv närmar sig sitt slut faktiskt. Hon tappar ju läsare hela tiden har hon själv sagt, och hon har ju själv sagt att hon inte prioriterar bloggen lika högt längre, förut var den hennes liv, men nu bryr hon sig inte lika mycket, så hon kommer antagligen att sluta blogga när det är dags att föda. Det är iallafall vad jag tror. Annars tycker jag att Stina är en jättegullig och charmig tjej, men hon är faktiskt nästan lite för snäll och gullig för att kunna vara en känd bloggare idag. Jämför henne med Kissie och Dessie tillexempel, dom bloggar som det går bäst för idag och som ökar i antalet läsare hela tiden. Stinas blogg har helt enkelt blivit för snäll och för "oytlig", för det är ju faktiskt därför dom flesta läser bloggar idag. För att få tips om kläder, smink, ja allt som har med utseende att göra. Ytligheten tar över, så Stina är nog inte kvar i bloggtoppen länge till tyvärr.

Blondinbella:



Gud vad längesen det var jag ens klickade mig in på hennes blogg sist! Det måste varit ett halvår sen, minst. Det är ju faktiskt ett bevis på vad jag tycker om henne och hennes blogg. Visst hon lever ett intressant liv och är nog mest framgångsrik av alla dom bloggar jag skrivit om idag (hon tjänar iallafall mest pengar), men jag gillar inte Blondinbellas blogg, jag tycker helt enkelt bara att den är tråkig. Att hon är en tråkig person. Jag måste även säga att jag stör mig riktigt mycket på henne, jag orkade inte lyssna på henne i mer än en minut när hon var med och blev intervjuad i Let's Dance förrän jag var tvungen att byta kanal. Gud vilken irriterande röst hon har, hon låter alldeles stressad, hispig och panikslagen hela tiden! Sen tycker jag att hon inte förtjänar att vara så framgångsrik hon är, visst, hon har säkert kämpat hårt, men det finns många bloggar som är 294765 gånger bättre än hennes.

Så, vilken av dessa bloggar är eran favorit? Och vilken blogg/bloggerska tycker ni sämst om? Vore kul att veta :)


- Besviken..

Hej bloggen! Nu sitter jag här och är jätte besviken. Skulle nämligen boka biljetterna till Montenegro idag (vi hittade billiga för 2900 tur&retur), men sen när man precis skulle boka så såg vi att det var massa avgifter man var tvungen att betala också, det var tex 3000 kr extra för skatt! Jag visste att det brukade va en avgift för skatt, men jag trodde absolut inte att det var så mycket. Så vi kollade runt på lite andra flygbolag istället, men det billigaste som fanns var för lite över 4000 och så mycket pengar har inte jag just nu. Så frågan är om det blir någon resa alls nu. Vi var för sent ute, det blir bara dyrare och dyrare desto längre man väntar. Åh, jag som var så glad och längtade så himla mycket! Jag är verkligen jättebesviken, menmen, får väl se hur det blir.

Skulle åkt in till stan med kvart i 4 bussen och träffat Dajana, gått till banken och föra över lite pengar till resan, sen även växla, men det är ju ingen idé längre. Jag hoppas verkligen att resan blir av ändå, på något sätt, annars är ju fan min sommar förstörd! Det ska ju vara jättedåligt väder i Sverige nu ett tag framöver, och det orkar jag inte med. Skulle haft så himla kul nere i Montenegro, med världens bästa människor..

I nästa inlägg tänkte jag berätta lite om vad jag tycker om alla "kändisbloggar", för det brukar vara många som frågar! Puss sålänge

- Kungsgård nästa

.. Glömde berätta att jag nyss fick reda på att jag kom in på mitt förstahandsval, samhäll på Kungsgård! Inte för att jag blev förvånad, men ändå! Så nu blir det Kungsgård nästa!

- Gotta keep my head held high

Hejhej! Blev inte så mycket ärenden gjorda förut på stan, men jag har ett tag till på mig att fixa allt. Sen på fredag den 10:e (om exakt en vecka) åker jag och Dajana till Montenegro och är borta tills den 20:e! Ska bli så himla kul. Får träffa min älskling då också ju :) Imorron ska jag träffa Dajana och planera resan lite mer.

Jag är fortfarande inte nöjd med frågorna i frågestunden, ni får ställa fler frågor, annars får ni inga svar! Några frågor till bara sen är jag nöjd :) Så fråga på!

Uppdatersar snart igen, PUSS!


- Fullt upp

Hej  bloggen! Jag har fullt upp som vanligt, just nu händer det massa saker i mitt liv också och jag har inte alltid tid att blogga. Men jag vill fortfarande ha mer frågor i frågestunden, SEN svarar jag på alla frågor! Nu ska jag äta något, fräscha till mig lite och sen ska jag in till stan! Har massa ärenden att göra, måste fixa en massa saker inför Montenegro resan. Jag längtar! Puss

- Cute dress

Den här klänningen skulle jag inte tacka nej till! Inte skorna heller faktiskt :) Söta klänningar är ju nästan snäppet bättre än skor, eller nej, höga klackar kommer först, sen klänningar!




Glöm inte att ställa en fråga i frågestunden! Puss och godnatt.


- Frågestund

Jag kör en frågestund nu, avslutar den när jag tycker att jag fått tillräckligt mycket frågor. Så fråga på nu!


- Always the same

Alla dagar ser likadana ut nu, vaknar, sätter på mig bikinin, går ner till bussen, möter Dajana, drar till Himpa, lägger mig och steker, tar ett dopp när det blir för varmt. Ja, ni förstår nog! Imorron blir det nog samma sak igen, jag försöker verklien passa på nu när det fortfarande är fint väder. Fast nu när jag tittar ut så REGNAR DET. Vafan?! Men det är nog bara en liten skur får vi hoppas på.

Har inte så mycket mer att skriva om dagen. Nu är det iallafall 80% chans att jag åker till Montenegro om ca 2 veckor, och det blir flyg trots allt. Berättar mer om det när det är helt säkert & när allt är bokat.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med Mc'Donalds mat till mig, jag är så jävla hungrig alltså! Haha, vi hörs sen, PUSS!

- Dagens budget-tips

Idag fick det bli ännu en byxdress/shortsdress/playsuit/jumpsuit/catsuit/WHATEVER, som dagens budget-tips!

Artikelbild

Den är från Ginatricot och kostar 249 kr. Tycker att den ser riktigt mysig ut, perfekt att gå till stranden i eller liknande. Passar också för en runda på stan eller vad som helst om man piffar till den lite med accesoarer. Den passar nog till allt egentligen, sen ser den ju otroligt skön ut. Sen är den ju jättesnygg också! Finns säkert i flera färger skulle jag tro.


RSS 2.0