- Right now

Sitter och myser i min nya, sköna mjukisdress! Regnet öser ner ute och det är så mysigt, men bara när man är inomhus då!


- 3

Någon ville att jag skulle lägga upp nån ny låt nångång, så då lägger jag upp Britney Spears nyaste låt - 3. Och den vet jag faktiskt är ny, för Amir (gaybloggaren) som är typ världens största Britney-fan la upp den på sin blogg igår och skrev "Äntligen Britney's nya singel". Så nu kan ni inte klaga! Ganska bra låt tycker jag, dock lite tjatig, men Britney är ju alltid Britney!


- Thinking of you




"Now the lesson's learned,
I touched it I was burned"


- Red lipstick

Hello bloggen, idag har jag bara varit i skolan i typ 1-2 timmar pga en sak som hände, så mamma kom och hämtade upp mig så åkte vi till stan och lunchade. Det blev PAUSE, mums, deras sallader är SÅ goda! Sen gick vi runt och kollade lite och jag köpte ett nytt rött läppstift. Det är perfekt röd färg, riktigt stark knall röd! Det kommer från Maxfactor och det är nr 812 "Flame Tree". Kostade 125 kr. Har tagit några bilder nyss där jag har läppstiftet men färgen syns inte så bra i min cam:















.. Som ni ser hade jag lite roligt med camen också haha!


- Lite nytt

Idag var jag i skolan som vanligt, sen blev det stan en stund med mamma och Martina. Fick med mig lite grejer hem som vanligt, det lyckas ju alltid bli NÅGOT, haha:

Världens skönaste och mysigaste mjukisdress från Cubus - 199 kr för tröjan & 199 kr för byxorna.





Sen kände jag att jag behövde en svart sjal, har så himla många halsdukar och sjalar nu men ingen svart konstigt nog, så det fick bli en från H&M med små paljetter på - 129 kr.

Hittade ingen bild på H&M's hemsida på den och glömde ta en bild, men den ser ut ungefär som min favorit sjal med zebramönster fast svart med paljetter.

Favorit sjalen:



.. Är helt kär i allt som är zebramönstrat! Den är iallafall från H&M och kostar 79.50 kr, finns även i leopard för er som gillar det bättre!

Jag köpte även hårfärg, en rödbrun toning. Köpte toning eftersom jag är rädd för att inte trivas och tycka om det röda, då är det lätt att få bort det, annars kan rött vara väldigt svårt att få bort.

Det här är inte den färgen jag köpte på någon av dom här bilderna, något mindre röd var den, men hittade ingen annan bild men den är väldigt lik den högra färgen, något mer brun bara:



.. Vad tror ni?
Det var allt jag fick med mig hem idag :)


- School & Katarina von Bredow

Sitter i skolan nu, har lunchrast! Såg att jag fått den här kommentaren och tänkte bara svara på den:

Anonym om - Needs:
Om du gillar syskon kärlek borde du läsa Katarinas andra böcker som hur kär får man bli, expert på att rodna, räcker det om jag älskar dig.. det finns fler men kommer inte ihåg alla.. hah, men det är verkligen bra böcker! :)
- Jag har faktiskt läst alla hennes böcker utom just den här, "Syskon kärlek". Och jag ÄLSKAR verkligen alla hennes tidigare böcker så jag har höga förväntningar på den här. Men tänkte tipsa lite, för er som gillar att läsa, läs Katarina von Bredows böcker! Riktigt bra ungdomsböcker skriver hon.


- Läsarfråga

elin om - CAROLINE:

vart kommer dina glasögon ifrån, de på sista bilden?
- Dom kommer från Ginatricot.


- Needs

Idag har jag varit i Maxi & Citygross. Då köpte jag en del nödvändiga saker som jag verkligen behöver:

Mapp, block & 2 böcker - "Syskonkärlek" & "Bryta om". Ni kanske inte visste att jag älskar att läsa, men det gör jag verkligen!



Sen fick det bli en tröja också från H&M - 199 kr.



Oj, orkar inte vända på bilden. Skön tröja i stor, mysig modell. Den är lite kotare där fram än där bak, det tycker jag är snyggt!


- Yesterday

Igår var jag ju som sagt på konsert i Borgen, hade riktigt kul! Först var jag Dajana & Merdin hemma hos mig och fixade oss & så sen åkte vi direkt till borgen och mötte upp några fler. Sen blev det mycket dans & massa annat. Tog en del bilder som jag ska visa er, men först min outfit:




Sammetsfodral från Bikbok, klackar från Zara och en röd liten kuvertväska från Cubus (ser orange ut på bilden) + röda läppar och lite smycken.

Och här är lite bilder:




















Nu orkar jag inte ladda upp mer bilder, ni får se resten en annan gång! PUSS


- Läsarfråga

Anonym om - Mina nya älsklingar:

jag har en fråga : vad tycker du om den kommande vinter trenden uggsen duvet dom dära mocka mjukis skorna , hiss eller diss ?
- Hm, jag har själv ett par uggs, men dom brukar jag bara använda när jag ska åka någonstans lite snabbt när jag vill ha sköna skor på mig, eller tex när man är trött och inte orkar anstränga sig för att va snygg till skolan. Jag tycker att uggs kan vara jättegulligt men jag använder dock inte mina så ofta, inte när jag går på stan eller liknande, bara när jag är på myshumör! Men dom är ju faktiskt helt sjukt sköna, så varför inte?




Svart, beige & brunt är ju iallafall dom snyggaste färgerna på uggs. Själv har jag ett par bruna.


- Friday

FRIIIIDAY! Så himla skönt. Idag har jag först varit i skolan, sen blev det stan för lite shopping, sen hem & sen åkte jag och min familj och titta på basket, Dolphinsmatch då, för pappa hade VIP biljetter, det var faktiskt jättekul, mycket roligare att titta på än fotboll! Mycket folk också så det va kul :) Matchen var slut runt 9, då åkte vi hem och nu sitter jag och kollar lite halvt på film, "Mona Lisas leende" som går på ettan, den är ganska seg men ganska bra ändå. Snart ska jag gå och lägga mig faktiskt, ska bli så himla skönt att få SOVA, har längtat efter det hela veckan! Imorron blir det fest iallafall, eller fest & fest, konsert, men det ska bli SÅÅÅ kul! Så det ser jag fram emot :)

Har köpt lite nytt på senaste tiden som jag inte visat er, bland annat detta (orkar inte ta kort):

Sammetsklänning från Bikbok (riktigt tajt & snygg på) - 199 kr.



Skinnkeps från Monki - 100 kr.


Det var allt jag hade att visa för den här gången :)


- Läsarfråga

sarah om - CAROLINE:
vilken kamera brukar du använda? :)
- Min digitalkamera som är en Samsung, riktigt bra är den! Den ser ut såhär:


- Mina nya älsklingar

Här har ni mina skor jag beställde hem för ett par dagar sen, dom kommer från Nelly.se & kostar 399 kr. Visst är dom fina? 12 cm klack, svart mocka. Jag tycker att dom är helt perfekta, LOVE THEM!


- Ny dator

Kom precis hem. Har varit i skolan först då sen har jag fikat på Fräcka med Merdin. Nu skriver jag från den nya, fina datorn! Så här ser den ut:



Den är så snabb och mycket bättre än vår förra laptop, woho!

Ska hitta min kamerasladd nu sen blir det lite bilder & sånt, PUSS.


- Torsdag

Hello! Sitter i skolan nu, har lunchrast. Börjar företagsekonomin om 20 min, sen samhällskunskap sen slutar vi kl 3! Då blir det direkt hem och plugga, är så himla TRÖTT. Men imorron är det fredag, så himla SKÖNT.

Vi har köpt en ny dator, woho, vår gamla var så seg så nu kanske det blir mer uppdatering och mer bilder! Den är så fin, en vit liten laptop :) Ska visa er mina nya underbara skor jag hämtat ut på posten från Nelly sen, jag är verkligen KÄR i dom, dom är så jävla snygga! Sen ska jag även visa lite annat nytt jag köpt, så vi hörs sen när jag kommer hem! PUSS


- Monday

Hello bloggen! Idag har jag varit i skolan som vanligt, på vår 2 timmars långa rast som vi har varje måndag åkte jag och Dajana till stan och åt och kollade runt lite i affärer. Sen slutade jag vid 3, då blev det att ta bussen direkt hem, är så himla trött. Ska nog plugga lite snart, när jag orkar ta tag i det!

Jag längtar redan till helgen! Ska på konsert i borgen med mina bästa och det ska bli SÅ kul, det var så längesen sist! Har haft så kul på dom konserter jag varit på där, Sako Polumenta, Selma Bajrami & Seka Aleksic.

Ska visa er en sak jag köpte häromdagen sen, och NU ska jag läsa lite bloggar. Puss sålänge sötisar!


- CAROLINE

Ni har ju klagat på att det blivit dåligt med bilder här i bloggen, och framför allt har ni klagat på att jag inte visar några nya bilder på mig längre & inga outfits heller för den delen. Därför tänkte jag visa några bilder på mig från i somras och alla dom nyaste bilderna på mig helt enkelt, ni brukar ju vilja se det! :)



























Nu orkar jag inte ladda upp mer bilder haha!


- Lazy sunday

Måste bara börja med att säga en sak. Det är ju SJUKT vad dåliga ni har blivit på att kommentera! Blir så himla besviken varje gång jag loggar in här på bloggen och ser att jag inte fått en enda kommentar. Lite dålig stil av er tycker jag när jag verkligen försökt anstränga mig här på slutet för att ni ska få lite rolig läsning och mer uppdateringar. Menmen, hoppas ni blir bättre, för annars tappar jag lusten väldigt snabbt.

Igår kväll var jag barnvakt åt min lillasyster, så då kom även Merdin hit. Vi såg på Hannah Montana The movie, den var bra! Sen såg vi även halva Benjamin Buttons otroliga liv tills vi somnnade haha. Vi hade de mysigt iallafall :)

Idag har jag sovit halva dagen, pluggat lite och bara tagit det lugnt. Har gjort klart en inlämningsuppgift i naturkunskap så det känns bra, nu har jag bara några engelskaglosor kvar att plugga på.

Uppdaterar mer sen, PUSS!


- Lårhögt

En trend jag verkligen gillar justnu är dom lårhöga stövlarna! Dock tycker jag att det känns lite för porrigt & lite för vågat för mig. Det beror ju dock på vad man har till som med allt annat, men tror nog inte riktigt att jag skulle passa i det, jag som är så himla liten haha :) Men jag tycker att det är så SJUKT snyggt och sexigt, och kanskekanske vågar jag på mig att köpa ett par lite senare i höst/vinter. Vi får väl se! Jag har dock ett par som går en bit över knäna (alltså lårhöga), men dom har ingen klack alls, helt platta är dom. Men det kanske kan vara snyggt det också, men det allra snyggaste är ju om det är en riktigt hög klack tycker jag!

Kolla bara dom här:

Topshop Boots, Balenciaga Bag

Zara Jacket, Topshop Thigh-high Boots


Dom här från Tophop skulle jag inte tacka nej till:





Vad tycker ni? Är det något att satsa på i höst/vinter? :)

- Längtan

Jag har beställt ett par sjukt snygga skor från Nelly. Dom perfekta höstskorna. Om 2-3 dagar kommer dom. Kan bara säga att jag längtar! Ni får se när jag fått dom.


- Skinnkeps

Vet ni vad jag vill ha? Elin Klings skinnkeps! Så himla cool och snygg, och jag har alltid tyckt att jag passar så himla bra i mössa, keps osv, men använder det nästan aldrig. Kanske dags nu då. Den är iallafall från Monki och kostar 100 kr. Och nu kom jag på, den kan få bli dagens budget-tips, som jag glömt bort helt ju!

monki-keps



- Nytt

Kofta från Ginatricot - 199 kr.



Vardags "klänning" från Ginatricot - 149 kr.



Zebramönstrad sjal från H&M - 79 kr.



Vardagsklackar från Skopunkten (perfekt klackhöjd till vardags, inte för låg och inte för hög, 10 cm) - 349 kr.



Mysig halsduk + mössa (!) från Ginatricot - Minns inte vad mössan kostade men halsduken kostade 99 kr.



En likadan halsduk fast i vitt.



Leopard mönstrad sjal från Ginatricot - 79 eller 99 kr, minns inte.



Beige kofta från Ginatricot - 199 kr.

Köpte även 2 vanliga koftor som jag glömt att ta bild på, men helt vanliga koftor i lite längre modell i beige & rosa. Dom kostade 199 kr st.

Sen köpte jag ett par snyggis skor från Scorett för 799 kr, men lämnade tillbaks dom då jag insåg att jag inte kommer ha så stor använding för dom. Tycker verkligen inte att dom är några skor att använda till vardags då dom är väldigt höga, sen känns dom inte som fest skor heller, och när ska man då använda dom? Snygga är dom iallafall men inte värda 800 enligt mig!

Kunde inte få tag i nån bättre bild på dom än den här, det är inte jag på bilden:



Så vad tycker ni om min shopping då?


- Underbara fredag

Äntligen fredag! Skönt eller hur? Igår blev det som sagt lite shopping, ska visa er det + lite annat som jag köpt den senaste veckan i nästa inlägg. Idag har jag varit i skolan, dagen gick snabbt så det var skönt. På idrotten gymmade jag för första gången i hela mitt liv, och jag tyckte faktiskt att det va skit kul! Tränade mycket bröst, ben & armar. Sen cyklade jag även på en såndär sak :) Men det va kul iaf! Kommer säkert få träningsverk imorron haha, jag är ju så jävla otränad.

Efter skolan var det ju så fint väder så jag & Merdin bestämde oss för att passa på nu när solen fortfarande värmer lite, så vi satte oss på Fräcka och tog en fika. Riktigt mysigt var det, så skönt med sol. Blir ju fan deprimerad bara jag tänker på höst, vinter & snö. Det är nu jag verkligen börjar inse att sommaren är slut, det blir ju så himla kallt på morgorna och kvällarna. Jag hatar det verkligen! Fast jag gillar höstkläder haha, mysiga koftor & halsdukar är ju så härligt :)

Efter att vi fikat klart åkte jag hem, och ikväll ska jag nog bara va hemma och ta det lugnt, är så otroligt trött! Men det ska bli skönt att sova ut imorron, sova är ju bland det bästa som finns! Men ni får se min shopping snart, PUSS!


- Torsdag

Sitter i skolan nu, första gången på länge. Har lunchrast, sjukt äcklig mat var det idag i skolan, nån grönsakssoppa. Så här sitter jag och är fortfarande HUNGRIG. Menmen. Efter skolan ska jag ner till stan med Merdin, jag är så himla sugen på att shoppa! Men jag ska försöka att hålla hårt i mina pengar den här gången. Men har kollat in ett par skor, en väska och några tröjor. Så får se hur det blir!

Imorron är det fredag och det ska bli SÅ skönt med helg! Har inga planer för helgen men som vanligt blir det nog att hitta på något kul.

JUST DET, har fått massa kommentarer idag för mina naglar, alla verkar tycka att dom är jättefina & coola så om ni är intresserade snälla kommentera, så fixar jag allt. Vill ju fixa kunder till min kära kusin :)

Om 20 minuter har jag företagsekonomi, sen samhällskunskap och sen slutar jag kl 3! Vi hörs senare, PUSS!


- How to deal

Idag har jag varit hemma från skolan igen, och idag blev det plugg för hela slanten haha! Gjorde först klart en svenskauppgift sen pluggade jag till ett historiaprov jag har imorron. Och imorron blir det äntligen skola igen! Eller inte, men jag vill inte missa mer skolarbete nu faktiskt. Har bara varit på en enda lektionen den här veckan, den första i måndags, matte, sen gick jag hem och igår och idag var jag hemma.

Men jag är frisk nu iallafall! :) Eller nja, inte helt kanske, men halvt iallafall. Merdin var här idag en stund, vi tog en promenad och kollade lite på TV och så. Såg på Idol nyss också, annars har jag inte gjort så mycket mer idag.

Imorron efter skolan ska jag shoppa lite tror jag, har spanat in ett par skor jag vill ha, men får se hur det blir med den saken! Har glömt att visa er lite nytt jag köpt, men ni får se allt på en gång sen.

.. Just det, pappa kom hem ifrån Kroatien igår och jag bad honom att köpa en mascara till mig på Taxfreen på flygplatsen, och han köpte en Chanel mascara, får visa er en bild på den sen, men den är nog jättebra! Jag har faktiskt aldrig ägt något från Chanel över huvud taget hahaha, brukar ju köra på lite billigare smink annars, som Loreal, Maybelline & MaxFactor 

Nästa: SÄNGEN! Vi hörs imorron, PUSS.


- Uttråkad Caroline

Jag tittar på Idol. Jag fryser. Jag är trött. Och uttråkad. Och sjuk. Och stressad (fast jag vet inte varför). Och jag är så TRÖTT på skolan så att det är sjukt! Och sen har jag huvudvärk också. Och jag orkar inte plugga fast jag vet att jag måste. Och så är jag allmänt deppig, för allt är så jävla tråkigt just nu och inget kul händer och dagarna känns som att dom bara går & går men inget händer! Samma sak varje dag. ALLTID. JAG BLIR GALEN!!!


- Naglar

Nämde ju i förra inlägget att min kusin fixade mina naglar idag. Hon heter Ploy och är utbildad till att göra olika målningar, mönster, diamanter och olika "smycken" på naglarna. Hon är jätteduktig och den här gången valde jag att göra guldiga leopardmönstrade naglar med guldglittriga tippar. Så här blev resultatet:





Snyggt va?! Väldigt annorlunda och coolt tycker jag. (Det glänser under naglarna för att hon använde ett olivoljelack som mjukar upp nagelbanden).

Min mamma gjorde vita naglar med zebramönster och silverglittriga tippar:



Hon kan även göra alla domhär mönstrena:









Sen kan man självklart också hitta på ett eget mönster om man vill.

Såhär ser det ut när Ploy fixar mammas naglar:



Är någon av er intresserade av att få lika snygga naglar som jag? Eller kanske ett annat mönster? Då är det bara att kommentera det här inlägget så kan jag fixa det. Då kostar det 100 kr och då ingår ordentlig rengöring av nageln, filning & sedan använder hon massa stärkande och mjukgörande lack och oljor & sen målar hon det mönster du vill ha. Om du vill ha diamanter och klistra på några blommor kan man göra det också. Hon har allt material man behöver. Hon är iallafall utbildad till sånt här och hon är verkligen jätteduktig, så jag tycker ni ska passa på, om man ska gå till en salong och göra sånthär kostar det mer än dubbelt så mycket. Har ni tur så kanske ni får komma hem till mig då! ;)

.. Så lämna en kommentar om ni är intresserade!


- Update

Hej bloggen. Jag har varit hemma från skolan idag för jag är sjuk. Igår gick jag hem efter första lektionen eftersom jag kände mig hängig och senare under dagen fick jag feber. Ska nog vara hemma imorron också för jag har fortfarande feber. Är så himla förkyld också.. Ganska skönt att vara hemma men har inte riktigt tid med det nu känns det som. Har mycket plugg och så, vill inte missa så mycket i skolan heller. 

 Idag har Merdin varit här och tagit hand om mig, haha. Sen har även min moster & kusin varit här och min kusin fixade mina naglar lite speciellt faktiskt. Ni får se sen i nästa inlägg! Puss


RÖÖSTA :)

Tjenaaa bloggen ! :D



Skulle alla som besöker denna blogg kunna gå in på 
http://www.dinpase.se/#/alla-passar/page=0&order=vote/7823 
och rösta på "Jell Yeah" !

Går det inte via länken?
Gör så här:
www.dinpase.se -> Alla påsar->Sök-> Jell Yeah





Tack så mycket

/ Merdiiin (:

- HELGEN

Har haft fullt upp i helgen, har festat, varit på gymnasietfest (Lollipop), varit i Linköping och shoppat, sovit hos min moster, umgåtts med min mamma och massa thailändare haha!

Så jag har inte riktigt haft tid och skriva, och idag är det söndag vilket innebär (för mig) - en plugg & fix dag! Ska städa min garderob också har jag tänkt för den ser ut som jag vet inte vad, sen ska jag även städa rummet, duscha, fixa naglarna och en massa annat!

Har ingen blogg lust alls just nu, men den kommer väl tillbaks snart. Puss på er så länge!


- Thought that we were stronger

Idag gick jag i skolan ända till 4, min längsta dag på hela veckan, men dagen gick ganska snabbt ändå faktiskt. Efter skolan blev det stan med Dajana + 2 killkompisar, sen åkte jag hem! Kom på att jag glömt visa er lite ny shopping som jag införskaffat dom senaste dagarna. Lite höstiga tröjor som vanligt, sen även några mysiga sjalar & halsdukar. Älskar höstkläder & skor! Får visa er imorron eller något för ikväll hinner jag inte.

Har precis pluggat klart, känner mig jätteduktig faktiskt, har gjort klart en samhällsuppgift och pluggat glosor i spanskan, sen har jag även läst lite i min bok som man måste läsa på svenskan. Först läste jag "Le, Smilja" som handlar om en bosnisk tjej som var med under kriget i Jugoslavien. Hemsk och sorglig bok, men så jävla bra! Läste ut den så snabbt för att den var så bra så nu har jag fått en ny bok, den heter "Sista chansen" och handlar om en 15-årig tjej som har en jobbig uppväxt och hamnar till slut på något slags hem för unga tjejer. Den verkar bra, men har bara läst några kapitel än så länge.

Såg ju som sagt på IDOL igår och endel är ju bara för roliga, hahaha! Finns så mycket konstiga människor, det är fan sjukt! Men det fanns ju ganska många bra också, tex Malek som är här från Norrköping som gick vidare! Idag börjar IDOL kl 21.00 istället för 20.00 pga fotbollsmatchen (sverige-malta), så nu vet ni det! :)

Nu ska jag be mami förhöra mig på mina glosor haha, vi hörs, PUSS!


- Tuesday

Hellooo! Idag har jag varit i skolan som vanligt, dagen gick ganska snabbt eftersom jag började 10 :) Hade prov i samhäll, tror nog att det gick bra! Efter skolan drog jag till stan med Dajana & Bryan, vi gick direkt till MC för alla var så hungriga. Jag blir alltid helt utsvulten efter skolan! Sen åkte jag direkt hem, har pluggat lite nu och så, och nu sitter jag och lyssnar lite på thailåtar på Spotify, skitkul ju, inte så lätt att få tag i annars! Jag har några favoriter från när jag var liten som jag inte får tag i, jag som jättegärna ville höra dom.

Menmen, snart börjar IDOL (kl 20.00 på 4:an) och jag älskar alla auditions nu i början, speciellt alla folk som gör bort sig osv! Så det ska jag självklart se på :) En tjej från skolan ska även vara med ikväll så det ska bli kul att se.

Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll, är så himla trött! Mina ögon svider och jag gäspar hela tiden, känns nästan som att jag skulle kunna somna när som helst. Men först blir det IDOL! Puss!



- Ny vecka

Idag var det måndag igen då! Redan inne på den fjärde skolveckan, sjukt ju! Tiden går snabbt som tur är. Igår var jag mest hemma och tog det lugnt hela dagen, men på kvällen hämtade några killkompisar upp mig så åkte vi till MC i Klinga och köpte glass och sådär, sen blev det en liten tur med bilen och sen hem! Idag har jag varit i skolan som vanligt, sen efter blev det stan och äta med *hemlig* hahaha! Låter som några andra fjortisbloggare, eller hur? Nejdå, med Merdin :) För mig blev det Wooktime, mums!

Nu ska jag faktiskt sätta igång och plugga lite, har nämligen prov i samhällskunskap imorron på massmedium och sen även en svenska uppgift vi ska lämna in där vi ska skriva ett brev till oss själva och berätta hur vårt liv ser ut just nu, och sen ska vi få tillbaks det i slutet av trean när vi tar studenten! Det ska bli spännande att se sen i trean när jag är 19 hur mycket som har förändrats. Det kommer nog vara en hel del.

Har en del roliga planer för några helger framåt för en gångs skull, sånt gillar jag! Hoppas bara att allt blir av nu :) Hinner nog tyvärr inte skriva så mycket mer ikväll, jag vet att min blogg är jätte tråkig nu för tiden, men är så himla trött efter skolan och oftast orkar jag faktiskt inte ens sitta vid datorn. Och nu när skolarbetet har satt igång på allvar har jag fullt upp med det!

Sitter här och lyssnar på Spotify nu, tydligen nått nytt program som alla har? Så jag laddade ner det (eller okej då, PAPPA laddade ner det) för jag hade hört så mycket bra om det. Det funkar jättebra och nästan ALLA låtar går att få tag på, vilken du än vill! Sökte tillexempel nyss på en låt med Seka Aleksic (en artist från balkan) och det fanns massor låtar med henne, haha!

Men nu ska jag plugga, ta hand om er, PUSS!

Såhär känner jag mig just nu:



På tal om Seka Aleksic, här är jag Dajana & Merdin på hennes konsert i vintras:

seka Nor-Oslo 014.jpg


- Ginatricot

Den här väskan ska bli min! Väldigt Alexander Wang inspirerad, så snyggt med dragkedjorna, allt det svarta och kedjorna! LOVE IT. Har länge letat efter en väska i den här stilen. Någon som sett den i butik ännu?



Den är från Ginatricot och kostar 299 kr.


- Lördag

Hej bloggen, så skönt med helg! Trots att jag sovit en hel del är jag otroligt seg, kan bero på att jag och Dajana hade en rolig utekväll igår med roligt folk, sen sov jag även hos henne! :)

Vill be om ursäkt för min dåliga uppdatering igen, men dom senaste dagarna har jag verkligen bara gått i skolan sen hem & plugga sen sova, så har inte direkt haft något så intressant att skriva om. Nu sitter jag iallafall hemma och ikväll blir det nog en myskväll hemma, orkar inte mer än så känner jag.

Uppdaterar snart igen, puss!


- Dålig dag

Förlåt för sjukt dålig uppdatering, men ibland blir det tyvärr så. Idag har jag iallafall haft en sjukt jobbig och lång skoldag, onsdagar kommer bli mina nya absoluta "hat-dagar" som jag brukar kalla dom. Sen har jag haft en dålig dag nu efter skolan också, sjukt mycket jobbigt som hänt. Jag är inte på världens bästa humör idag som ni kanske märker.

Dom senaste dagarna minns jag inte vad jag har gjort. Mest varit i skolan, pluggat & så tror jag väl. Och nån frågade om jag har bilder från lokalfesten i lördags, och NEJ det har jag inte.


Men nu vill jag bara sova, är så himla trött. Vi hörs, puss.



RSS 2.0