ONLY MYSELF TO BLAME

Bloggpaus.


COULDN'T CARE LESS

Helgen: Varit hos Miki med folk, firat lillasyster, ätit ute, sett på massa film som jag hyrt osv.

Söndag = ångest, uttråkad, trött.

Önskar att jag kunde va lite mer positiv men nej, jag är en sån som klagar. Men det finns en bra sak just nu - om fyra dagar är det påsklov. Det behöver jag!

Förresten, hon som ville köpa tröjan verkar inte vilja ha den längre.. Så om någon annan är intresserad är det bara att säga till, budet ligger nu på 110 kr som högst.

Bye :)


LAUGH IT OF AND LET IT GO

Idag var det en kort skoldag. Slutade tjugo i 12, då kom pappa och hämtade mig så åkte vi och plockade upp mamma så åkte vi till Linköping. Där köpte vi lite födelsedagspresenter till Martina och sen köpte jag träningskläder. Jag har bestämt mig för att börja träna. Inte för att jag vill gå vikt, få snyggare kropp eller så utan för att  alla säger att man mår så mycket bättre av träning, blir piggare och gladare. Så jag tycker verkligen att det är dags nu. Jag har världens sämsta kondition och orkar knappt gå upp för en backe eller trappa utan att bli helt slut. Nu ska det bli ändring på det! Mitt mål är att få BRA kondition och träna kanske 1-2 gånger i veckan. 

.. Så jag och Dajana börjar på friskis nästa vecka, det blir jympa och sen kanske att vi gymmar lite. Vi får se! Kul ska det bli iallafall, speciellt med dom snygga träningskläderna jag köpt :)

Förresten, angående tröjan som är till salu, en tjej har erbjudit mig 200 kr för den och hon ska köpa den imorgon, om någon annan vill ha den och är beredd att betala mer för den så får ni säga till, för imorgon blir den såld :)

Förresten, gymnasiefesten "Live Entertainment" som skulle varit ikväll är INSTÄLLD.

Nu ska jag snart börja fixa mig sen ikväll ska jag träffa Zana sen kanske gå hem till Robin eller Selma, vi får se. Pusspuss!


TILL SALU

Jag har bestämt mig för att sälja min nya tröja jag beställde hem från Nelly eftersom jag tycker att den är för stor för mig. Det är spets framtill och leopard baktill. Den är i storlek XS, helt oanvänd (lappen kvar) och i jätteskönt material. Går att använda som klänning, tröja, tunika, vad du vill :)

En tjej i min klass vill köpa den för 100 kr men eftersom den kostade 200 kr nypris + att jag betalade postförskott 50 kr för den och jag har ju aldrig har använt den, vill jag se om någon skulle kunna tänka sig att betala lite mer för den. Ni får lägga bud på den, budet du lägger måste alltså vara över 100 kr.

Lättast vore om du som vill köpa den bor här i Norrköping så vi kan möta upp varandra så slipper vi krångla med att skicka det, fraktkostnader osv.

Fram:



Bak:



Har även en bild jag tagit själv på den, kommentera i det här inlägget om ni är intresserade och skriv er mailadress så mailar jag en bild jag tagit på den! Annars kan ni även höra av er på mitt mobilnr - 0762311245.

OBS, i fortsättningen när jag kommer sälja kläder på bloggen kommer det vara billigare, men denna vill jag ha lite för eftersom den är helt ny och oanvänd och jag har betalat fraktkostnader för den osv.


THE WAY YOU MAKE ME FEEL

Vanlig skoldag igen, föutom att vi flyttade fram dramalektionen till 12.20 - 13.20 istället för 15-16. Vi var faktiskt på Arbis idag och dansade med Daniel Mitsogiannis, en JÄTTEDUKTIG sångare&dansare som bla varit med i Melodifestivalen. Han satte ihop en koreografi som vi ska lära oss till musikalen Chicago som vi håller på med, skitkul! Här är han:



Nu är jag hemma och ska snart äta tacos, sen ikväll blir det lite plugg. Imorgon har jag bara två lektioner sen slutar jag, skönt! Efter det ska jag till Linköping och shoppa sen på kvällen blir det gymnasiefest, hoppas det blir kul! På lördag fyller min kära lillasyster år, hela 12 år, då ska vi fira henne och så, sen ut och äta på kvällen, myspys! :) Sen på söndag kommer min älskling hem! En helg att se fram emot alltså. Sen ska jag försöka hinna med att fixa dethär med försäljningen på bloggen i helgen, så håll utkik! Vi hörs pusspuss


..

Så trött på alla falska människor runt omkring mig. Det finns verkligen folk till ALLT, helt sjukt. USCH!


ANGÅENDE LIVE ENTERTAINMENT

Jag har fått frågan från många olika om gymnasiefesten "Live Entertainment" är inställd nu på fredag den 26. Jag har försökt fått tag på han som håller i festen, men har tyvärr inte lyckats nå honom. Jag kan inte säga att det är 100% att festen inte är inställd då jag hört ryktet från så många nu, men jag kan säga att jag tror verkligen inte att festen är inställd! Om man går in på www.mradoo.se där det finns information om Live Entertainment kan man se när Ado har spelningar (en av artisterna som ska uppträda på festen) och då ser det ut såhär:

Datum:      Spelställe:              Ort:              Pris:       Klockan: 

26/3-2010   Bosniska Klubben          Norrköping        100kr       21.00-01.00

27/3-2010   INSTÄLLT!                     Helsingborg       100kr       21.00-01.00

27/3-2010   INSTÄLLT!                     Ystad                 100kr       21.00-02.00 

Som ni ser är alla hans spelningar inställda FÖRUTOM den här i Norrköping på fredag. Så om man tittar på hemsidan ser det alltså inte ut som att festen är inställd. Jag ska försöka få tag i han som håller i festen igen, men jag tror att han är i Norge just nu. Dock borde han som håller i festen ha kontaktat mig om det är så att festen är inställd eftersom jag säljer biljetter, så NEJ, min gissning är att festen inte är inställd, men kan inte lova er till 100% att den inte är det.


THIS TOO SHALL PASS

Idag mår jag bättre, men ville inte gå till skolan idag heller eftersom ja spydde en gång igår så åt jag typ inget igår förutom lite nudlar, hade ingen matlust igår alls, så när jag vaknade imorse var jag helt utsvulten, så mamma och jag åkte till Ingelsta och åt på Chicken kebab där, eller Delicious kebab eller vad det nu heter. MUMS! Sen blev det lite shopping, köpte bla en present till min lillasyster som fyller år 12 på lördag och ett par solglasögon till mig.

Nu ligger jag och fryser i min säng, så tråkigt och grått väder det har varit idag, det har ju regnat hela dagen.. Men på torsdag & fredag ska det bli strålande sol och ca 10+ enligt "vädret" igår på tv, hoppas! Fint och soligt väder gör mig glad :)

En fråga jag fick:

Anonym
om BE CAREFUL WHAT YOU WISH FOR:
Kan inte du lägga upp bilder på din garderob och typ visa olika oufitts?

- Jag vet inte riktigt.. Känns inte riktigt som min stil att visa olika outfits, jag tycker inte att jag har en sån inspirerande stil direkt, men om ni vill det kanske jag borde göra det? Annars kanske jag kan göra som Kenza, hon har ju gjort en ny katergori där hon visar upp olika plagg ur sin garderob tex ett favoritplagg, något hon ångrar att hon köpt, det fulaste hon köpt osv, skulle ni tycka att det var kul om jag gjorde det? :) Kom gärna med mer tips hur jag ska förbättra min blogg!

FÖRRESTEN, LIVE ENTERTAINMENT GYMNASIEFESTEN ÄR JU PÅ FREDAG, OM NI INTE KÖPT BILJETT ÄN - KONTAKTA MIG NU (0762311245), DET KOMMER BLI SKITKUL :) HAR BARA NÅGRA FÅ BILJETTER KVAR SÅ SKYNDA!


 

Jag saknar min älskling..


SOMETHING HAS TO CHANGE

Idag har jag varit sjuk så har inte varit i skolan. Har bara sett på film hela dagen typ, nyaste Harry Potter och sen en film som heter The Golden Compass. Haha jag har börjat älska fantasy filmer, hatade det förut!

Jag har fått en lite rolig kommentar:
Postat av: anonym

Jag komenterade din bilddagbok med men du verkar inte vara inne där så mycket. Men det var en bild som du hade lagt upp på den 20 september 2008. Du skrev "älsklingen & jag firade 1 år idag,
va & åt och sen bio, mamma mia (:
sen gick vi hem till mig och hade mys.
ÄLSKAR DIG <3"
min fråga va då:
det står på din blogg att du och merdin har varit tsm i mer än 3 och ett halvt år.. men ja undrar hur de går ihop sig eftersom enligt den här bilden borde ni ha varit tsm i 2 år och 6 månader ? :S

- Oj, du vet bättre än mig ju snokarn ;) Nejdå men såhär ligger det till: Jag och Merdin vet inte riktigt när vi blev tillsammans, vi har träffats i ca 3-4 år men vi har tyvärr inget speciellt datum då vi blev tillsammans för vi vet själva inte när det hände. Vi var kompisar väldigt länge innan vi blev kära i varandra, så vi hittade helt enkelt på ett ungefärligt datum för vi ville kunna fira att vi varit tillsammans en viss tid. Och sen den dagen vi bestämde oss för ett datum har det gått 3 år och 7 månader nu, och det är mer rimligt än att vi bara varit tillsammans i 2 och ett halvt år som jag tydligen skrivit förut, för vi blev typ tillsammans när jag gick i sjuan och han i åttan. Någonstans där. Nu går jag i ettan och han i tvåan. Men vi vet faktiskt inte exakt när vi blev tillsammans :) Men såsom vi räknat det har vi nu varit tillsammans i 3 år och 7 månader.  Och jag orkar inte ens räkna ut det du räknat med år och månader. Och nej, jag är nästan aldrig inne på bilddagboken.

Det var nog allt jag hade att säga idag..  Pussis.


NOTHING COMPARES TO YOU

Idag är det en ligga-i-sängen-dag.. Jag vaknade runt 12 och har inte rört mig sen dess. Jag är lite smått deprimerad för Merdin smsade nyss att det är jättesoligt och varmt i Turkiet, så jävla avundsjuk är jag.

Imorgon är det en ny skolvecka då, har rätt mycket plugg att göra i veckan men jag orkar som vanligt inte ta tag i det.

Fick några frågor igen:

Anonym om MELODIFESTIVALEN:
Har martina fortfarande blogg? vad heter den isf?
- Martina har en ny blogg, den heter www.martinastaahl.blogg.se

Anonym om MELODIFESTIVALEN:
Fin klänning! har du ingen helbild på den? vart kommer den ifrån? :)
- Klänningen är ifrån JC, kan visa helbild på den senare, jag har nämligen ingen bra bild på den, men får fixa det!

PUSS!




MELODIFESTIVALEN

Tänkte visa er lite bilder från Melodifestivalen nu. Det blev en rolig helg innehållande mycket dans, sång, kändisar, häng i hotellbaren (stötte på Bert Karlsson där HAHA), roomservice, god mat och hotellfrukost (love it), shopping osv! Btw, jag hejade på Darin och Eric Saade i melodifestivalen, om jag inte redan sagt det? Tycker att både Anna och hennes låt är sjukt BORING. Dock var det BÄSTA på hela kvällen pausunderhållningen eller vad man ska kalla det, medans röstningen höll på kom ju massa artister och uppträdde och som avslutning var Alexander Rybak där och sjöng sin "I'm in love with a fairytale" eller vad den heter, det var GRYMT!

Jag och lillasyster innan det hade börjat:




Mycket folk i Globen:



Programledarna Måns, Christine och Dolph:



Sjukt duktiga Cheerleaders uppträdde:



Alla artister + programledare:



Darin (jättedålig bild), förresten var han SÅÅÅ himla bra, underbar röst!



Så här fint var det under hans låt:



Pernilla Wahlgren:



Timotej:



Peter Jöback:



Ola:



Jessica Andersson:



Salem Al Fakir (hans rygg iallafall):



Fint va? Under vinnarlåten "This is my life" med Anna Bergendahl:



Anna Bergendahl och Eric Saade:



Här har Anna vunnit:



Globen som utsikt från vårt hotellrum:



Sen lite bilder på mig från lördagskvällen bara för att jag vet att ni gillar det:

 





På väg hem från Sthlm, nya solglasögon från Monki:



Det var nog allt jag hade att visa :)


BE CAREFUL WHAT YOU WISH FOR

Längesen jag skrev. Har varken haft tid eller lust att skriva..

Dom senaste dagarna har jag gått i skolan, pluggat, umgåtts med Merdin, varit på bio ("Remember me", se den!) och varit på handledarutbildning för körkort tillsammans med min mamma och pappa. Ett steg närmare körkort nu, har köpt böcker och övningskörningsskylt + gjort syntest. Nu ska vi bara vänta på körkortstillståndet sen ska jag ut och köra, can't wait!

Har spenderat så mycket tid som möjligt med Merdin denhär helgen eftersom han åker till Turkiet imorgon och är borta en hel vecka.. längesen vi var borta från varandra så länge. Jag är inte alls avundsjuk på honom, verkligen inte. Usch, jag vill också! Kommer sakna honom iallafall.. Idag har vi varit tillsammans i 3 år och 7 månader förresten, helt sjukt ju.. Älskar dig ♥

Jag har fått några frågor jag tänkte svara på:

Anonym om - Naglar:
Hej! jag e intresserad att få mina naglar målade men jag måste först vänta till mina naglar har blivit lite längre ;)
- Tyvärr så var det där aktuellt för flera månader sedan. Min kusin som var utbildad till att fixa naglar har åkt tillbaka till Thailand för längesen, hon bodde bara här i ca 3 månader. Så tyvärr går det inte längre.

Anonym om THE BEST I EVER HAD:
Hur mkt kostade tröjorna? :D
- Dom två tröjorna med axeldetaljer kostade 199 kr styck och den beiga randiga tröjan kostade 49 (!) kr.

Anonym om I CAN'T HIDE WHAT I'VE DONE:
Hahaha den va verkligen lustig du! när ska man få se alla bilder från stockholm då?! :(
- Tänkte lägga upp bilder idag eller imorgon faktiskt :)

Puss på er!


I CAN'T HIDE WHAT I'VE DONE

Hejhej, vanlig skoldag idag sen träffade jag Merdin, vi gick till stan och åt lite sen kollade runt bara. Sen åkte jag hem, har pluggat lite och så. Tråkig dag.

Haha, har ni hört Shakiras nya låt "Gipsy"? Fyfan vad jag skrattade när jag hörde låten, texten är ju bara för rolig.. Jag menar inget dumt mot zigenare nu alltså men lite roligt att man gör en sån låt, speciellt när det finns så många fördomar kring just det ämnet.. Lyssna och döm själva, låten är inte speciellt bra dock..



Det sjukaste i texten är nog det här:

"Cause I'm a gypsy
Are you coming with me?
I might steal your clothes
And wear them if they fit me"

PUSS!


THE BEST I EVER HAD

Hello bloggen! Idag har jag varit i skolan som vanligt, första skoldagen den här veckan eftersom vi hade studiedag igår. Efter skolan åkte jag hem och sov i några timmar sen åkte jag och mamma till Maxi för att kolla runt lite. Fick med mig 3 snygga tröjor hem.. Onödigt som fan, och jag får ju egentligen inte, men kunde inte hålla mig haha.

Så här ser dom ut:







Såg förresten i era kommentarer att det verkar som att dom flesta kan se min nya design. Hoppas att det är så! :) Ska skriva ett inlägg om Melodifestivalen snart, med bilder osv, kanske gör det ikväll, annars får det bli imorgon! Vi hörs, PUSS!


SER NI MIN NYA DESIGN?

Sitter i skolan och på den här datorn ser man bara min gamla design, så jag vill veta - ser ni min nya design? Jag ska ha en leopard bakgrund och inte den rosa gamla. Bloggen ska alltså se helt förändrad ut. Ser ni fortfarande min gamla design med de rosa blommorna? Please let me know :)


HOME SWEET HOME

Nu är jag hemma efter en jätterolig helg! Har aldrig sett så många kändisar i hela mitt liv som jag gjorde igår. Såg bland annat Amir (gaybloggen) och lite senare Paow, båda dom var ju på Melodifestivalen, dock inte tillsammans. Var ju bara tvungen att snacka lite med Amir haha, trevlig var han! Och melodifestivalen var GRYMT! Sjukt vilket jävla drag det var i Globen igår alltså!

Men jag berättar mer senare och visar bilder, nu ska jag vila.. Är helt död sen igår! Pussis


MELODIFESTIVALEN 2010

Nu kommer jag inte blogga mer förrän på söndag eller måndag, imorgon åker jag på morgonen till Sthlm, där blir det shopping och sen äta på Koh Phangan som jag skrev om förut, sen på kvällen blir det melodifestival finalen i Globen! Sen sover vi på hotellet som ligger i Globen och dagen efter blir det mer shopping sen kommer vi nog hem ganska sent på söndagen. Skönt att vi har studiedag på måndag!

Ska ta massa bilder, jag lovar :) Hörs på söndag eller måndag, hoppas ni får en rolig helg allihopp, PUSS!





NEW

Nu har jag ändrat lite, fattas bara en header nu! Men låter det vara så här ett tag nu :) Vad tycker ni?


- Design

Som ni kanske ser håller jag på och fixar med designen, så min blogg kommer se ut så här ett tag nu tills jag orkar göra en ny, snygg design.


- 12/3

Blev ingen skola idag för min del.. vi hade bara två lektioner och jag skulle börjat tjugo över 12 och slutat halv 3 så det kändes lite onödigt. Var jättetrött också och kände att jag hade lite att göra idag eftersom jag åker till Sthlm imorgon. Måste packa och så, ska ju sova på hotell från lördag-söndag i hotellet som ligger i Globen eller vad man nu ska säga :) Merdin kom hit en stund också, jättelänge sen vi träffades faktiskt.

Nu är min mammas kompis Tina här och några till, så jag har umgåtts lite med dom och nu sitter jag och tittar på Disney channel - Hannah Montana. Älskar det :) Senare ikväll ska jag packa och fixa lite annat inför imorgon, vi åker tidigt på morgonen och ska äta på Koh Phangan kl 14, har bokat bord, bästa thairestaurangen som finns! Så ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll så jag är pigg imorgon :)

Vi hörs senare, PUSS!

- Eclipse

Dajana smsade mig förut och sa att Eclipse-trailern har kommit, och det hade jag ingen aning om! Eclipse är ju då den tredje twilight filmen :) Tittade på lite olika trailers och jag tror att det här är den officiella och riktiga trailern men jag är inte säker:

 

Som vanligt får jag rysningar och gåshud! Det är verkligen något magiskt över Twilight och Edward & Bella.. Världens bästa filmer och böcker, helt klart! Visste ni förresten att Stephanie Meyer håller på att skriva en femte bok i Twilight-serien? YES säger jag bara, vill aldrig att hon ska sluta skriva haha.. jag som läst alla böcker har varit jätte deperimerad för att det inte finns något mer att läsa..

- Telephone

WOW! Jag såg precis videon till Lady Gaga's och Beyonce's låt "Telephone". Videon släpptes inatt och är en fortsättning på videon till Lady Gaga's låt "Paparazzi".

Videon till "Telephone" är SJUKT SNYGG OCH GRYM, men jag börjar seriöst tro att Lady Gaga är psykiskt störd på riktigt. Sjukt extrema outfits och konstiga grejer har hon på sig, Beyonce har också det i den här videon men jag gillar det! Dom ser jättekonstiga ut och har på sig jätteudda grejer, men är det någon som passar i att se konstig ut är det Lady Gaga, hon är så jävla cool men samtidigt lite läskig haha. Hon är iallafall one of a kind och det gillar jag!

Jag älskar när musikvideos är som filmer och har en handling och det har verkligen "Paparazzi" och "Telephone".

Här har ni den sjukt grymma videon på 10 min, kolla på hela!


Jag älskar när Lady Gaga dansar i sin diamant-bh och diamant-string. Förresten, ser ni att hon har något framför ögonen sen typ solglasögon som är brinnande cigaretter och sen typ massa colaburkar i håret? HAHA hur får man ens den idén.. ?

Beyonce är riktigt snygg när hon har den blåa dräkten på sig med massa axeldetaljer.

FYFAN vad grymma dom är, riktiga förebilder! Lady Gaga, Beyonce och Rihanna är verkligen 2000-talets hittills mest begåvade och BÄSTA artister enligt mig.


- Live Love Laugh


- 11/3

Skola från 8-3, sen blev de stan med mamma, sen utvecklingssamtal som gick jättebra faktiskt :) Sen köpte jag med mig MC mat hem som jag har proppat i mig, fyfan vad hungrig jag var haha! Allt smakar så mycket bättre när man är riktigt hungrig :)

Imorgon äre fredag, SKÖNT! Jag börjar tjugo över 12 också, ännu bättre! Sen i helgen blir de Sthlm igen, ska bli jättekul!

Grym låt och en grym video som får bli dagens låt!



Fergie är sjukt snygg och cool! Nu blir de plugg, pusshej!


- Dagens låt




"If it's alright with you then it's alright with me
Baby let's take this time let's make new memories"


- 9/3

Mitt humör har varit på topp dom senaste dagarna på grund av vädret, man känner att våren är på väg PÅ RIKTIGT. Solen är min bästa vän!

Har inte så mycket viktigt att skriva egentligen. Jag längtar till helgen. Och jag vill åka utomlands, Merdin och jag har tittat på resor ett tag nu, vi vill åka någonstans i april. Helst Turkiet. Till värmen och stranden och havet iallafall. Hoppas det blir något.

Förresten så är jag dum i huvudet. Jag ska spara pengar till en resa men ändå äter jag på MC, Chicken eller någonstans ute varje dag efter skolan? Onödigt. Sen handlar jag kläder och sånt jag inte ens behöver HELA TIDEN. Så fort jag går på stan (som blir typ varje dag efter skolan eftersom jag måste vänta på min buss som inte går så ofta)  blir det att jag går och äter, fikar eller shoppar. Får ALLTID med mig något hem. Måste sluta med det, seriöst alltså. Vad ska jag göra för att sluta? Lämna mitt bankkort hemma? Men ibland kanske jag MÅSTE ha pengar av någon anledning. Om ni vet något bra sätt att sluta slösa pengar på onödiga saker, TELL ME!

Sen har jag ÅNGEST för en sak. Men det får ni inte veta HEHE.

Nej nu är det dags att sluta skriva tycker jag! PUSSHEJ


- Fråga


Vart är det vita linnet ifrån? som är cool därbak? och hur mkt kostade den?

- Det vita linnet med öppen rygg är från Weekday och kostade 200 kr.




- Nytt

Fram:



Bak:



Den blev inte så bra på bild, men skitsnygg på är den:















Fram:



Bak:







Känns som att jag missat och fota en massa saker.. iallafall, det mesta här ovan är köpt i Sthlm men vissa grejer är härifrån :)


- 6/3

Hello bloggisen! :) Myskväll igår, Merdin var här och vi såg 1408 som gick på tv, har sett den filmen förut men de gjorde inget, den är så spännande!

Idag när jag vaknade såg jag att de va sol ute så jag gick ut och satte mig här utanför, satt med mamma och myste i några timmar, fick faktiskt lite färg i ansiktet av solen, har fått massa fräknar också haha. Sen åkte jag in till stan, åkte först hem till Merdin en stund sen gick vi ner till stan och åt på Chicken kebab, sen gick vi runt lite på stan och sen köpte vi glass på MC. Nu är jag hemma igen och ska spendera kvällen framför Melodifestivalen med en massa gott! Nästa lördag blir de Globen :) 

Jag idag:



Fick en fråga förut:

Skulle du kunna ge exempel på vad mer man kan ha på sig när man har bustier? Och hur gör man om man är välbystad?
Tacksam för svar!:)


- Hm, jag kommer använda bustiern under en knäppt kavaj, man ska inte se så mycket av bustiern utan den ska bara skymta fram lite. Sen tycker jag det är snyggt att ha bustier under transparenta och genomskinliga linnen/skjortor/blusar/tröjor, lite mer påklätt än att bara ha BH under en transparent tröja tillexempel. Då syns bustiern men ändå inte för mycket! Om du är storbystad ska du väl köpa en bustier i en större storlek, din egen alltså. Tycker inte att det är fel att ha bustier även om man har stora bröst, det är ju bara snyggt, dock ska du akta dig för att visa för mycket, det kan lätt se lite slampigt ut då, men det spelar ingen roll om du har små eller stora bröst tycker jag. Om du ska ha en bustier och vill visa den lite mer än så som jag beskriver tycker jag att du ska satsa på en som inte liknar en BH så mycket, en svart bustier i spets kan ju lätt se ut som en BH, men den blåa jag köpte från Lindex tex ser inte lika mycket ut som en BH som en bustier i spets. Men affärerna börjar bara få bättre och bättre utbud av bustiers så det är bara att välja och vraka! :)

Ska visa er lite shopping snart, pusss!


- 5/3

Vanlig skoldag idag, var nyss nere på stan och åt på matcompaniet med Merdin, sen tog jag bussen hem. Finns inget mer att säga om idag direkt. Äntligen fredag, så SKÖNT! Men i helgen ska jag bara ta det lugnt, mysa och plugga.


Dagens humör:
Glad för att det är fredag.
Dagens mående: Helt okej.
Dagens borde: Plugga.
Dagens frisyr: Utsläppt, tråkigt. Som vanligt. Längtar till påsklovet då jag bokat frisörtid! (Min frisör är en väldigt busy woman)
Dagens smink: Som vanligt.
Dagens klädsel: Tights och stickad tröja.
Dagens planer: FREDAGSMYS!
Dagens materiella vill ha: Oj, massor, som alltid.
Dagens beroende: Ingenting.
Dagens tråkigaste: Spanska lektionen.
Dagens längtan: Nästa helg, då blir det Sthlm igen!
Dagens superlängtan: SOMMAR.
Dagens tidning: Ingen.
Dagens låt: Helt klart den här:



Kom precis på att jag glömt visa allt jag köpte i Sthlm, + att jag beställt hem lite saker från Nelly i veckan och sen lite annan shopping. Jag visar er nu i helgen :) Pusshej sålänge


- Angels cry

Den här låten hörde jag för första gången igår och nu kan jag inte sluta lyssna. Sjukt fin och helt underbar text.. Sen älskar jag båda deras röster! En låt ni bara måste lyssna på..



I shouldn't have walked away
I would've stayed if you said
We could've made everything ok
But we just

Threw the blame back and forth
We treated love like a sport
The final blow hit so low
I'm still on the ground

I couldn't have prepared myself for this fall
Shattered in pieces curled on the floor
Super natural love conquers all
'Member we used to touch the sky
And

Lightning don't strike
The same place twice
When you and I said goodbye
I felt the angels cry
True love's a gift
But we let it drift
In a storm
Every night
I feel the angels cry

C'mon babe cant our love be revived
Bring it back and we gon' make it right
I'm on the edge just tryin' to survive
As the angels cry

Limitless omnipresent
Kind of love couldn't have guessed
It would just up and disappear in
The whirlwind
Here I am walkin' on this narrow rope
Wobbling but won't let go
Waitin' for a glimpse of the sun's glow

I know I can stand just pull me back up
Like there ain't no hurricane

It's just us
I'm willing to love and die for our love
Baby we can get back that shine

Cause lightning don't strike
The same place twice
When you and I said goodbye I felt the angels cry
True love's a gift
But we let it drift
In a storm
Every night
I feel the angels cry

Come on baby, can our love be revived
Bring it back and we're gon' make it right
I'm on the edge just trying to survive
As the angels cry

Baby I'm missin' you
Don't allow love to lose
We gotta ride it through
I'm reaching for you

Lightning don't strike
The same place twice
When you and I said goodbye
I felt the angels cry
True love's a gift
But we let it slip
In a storm
Every night
I feel the angels cry


- 4/3

Idag är en dålig dag. Jag fryser, är trött och allmänt deppig.

Förresten, idag fyller min pappa 42 år, grattis till världens bästa, älskar dig! ♥

Nu är min mormor och Bosse här, vi väntar på att pappa ska komma hem och då ska vi äta en god middag! Sen har mamma bakat kladdkaka och äppelpaj som jag ska äta efter, är SÅÅ hungrig.

Imorgon är de fredag och jag ser fram emot en riktig myskväll.. Jag vill sova hela helgen, är så himla trött! Usch jag hatar vinter och jag hatar skoldagar.. DEPP DEPP DEPP.


- 2/3

Vanlig skoldag idag, efter skolan åkte jag Dajana Kimi och Bryan ner till stan, sen gick jag och Dajana och åt på MC och tog en sväng på stan. Sen mötte jag upp mamma, köpte födelsedagspresent till pappa som fyller år den 4:e och VÄRLDENS SNYGGASTE KLÄNNING! Har aldrig haft någon klänning som sitter lika snyggt som den, jag är KÄR i den! Sjukt tajt och sjukt snygg modell, jag älskar den! Men ni får inte se den förräns jag ska på melodifestival finalen i Globen nästa helg :)

Köpte även en snygg bustier från Lindex, tog den allra sista som fanns! Så här ser den ut:



Den blir skitsnygg i vår och sommar till shorts med hög midja och en kavaj över! Älskar den här bustier/korsett/bh trenden som är nu. Bara man inte visar för mycket så gillar jag det jättemycket :)

Fick en fråga förut om ifall jag målar och fyller i mina ögonbryn, och JA det gör jag, kan inte gå ut utan ifyllda ögonbryn nästan, känner mig helt naken då, har jättetunna annars, gillar när dom är lite tjockare därfram och blir smalare bakåt.

Såhär ska perfekta ögonbryn se ut:



Men det var allt för idag, nu blir de plugg! PUSS


- Stereo love

ÄLSKAR den här låten, den är gammal men sjukt skön! Inte riktigt min musiksmak egentligen men den här ger mig rysningar.



"My heart is in pain, but I'm smiling for you"


- 1/3

Bilder från lovet:

På väg till Stockholm, jag posar och Merdin sover haha!



Inne på världens mysigaste Thairestaurang i Sthlm, Koh Phangan. Kändes nästan som att man var i Thailand och så kändes det som att man satt utomhus, det var jättevarmt och massa växter och palmer + en liten bäck där det simmade fiskar, sjukt mysigt! Maten var jättegod också :)



Jag på restaurangen med mina feta kinder, usch haha!



HEMSK bild på mig, men den bjuder jag på! Jag och älsklingen.



Bowling på Hugo.





Myskväll: pizza, en fet godispåse, cola, hyra film - kan inte bli bättre! Förresten, ni MÅSTE se filmen "My sisters keeper" (på svenska - "Allt för min syster") den var helt sjukt bra! Jättesorglig och jag grät som en gris men den var verkligen jättebra. Ice age 3 och Beck var också bra men My sisters keeper var fan en av dom bästa filmerna jag sett..



Fest i Borgen:






Nu orkar jag inte lägga in mer bilder, jag har haft ett bra lov iallafall! Ska visa er sen vad jag köpte i Stockholm :) Pusshej sålänge!


RSS 2.0