TISDAG

Idag är jag trött, ännu tröttare än igår. En LÅNG dag från 8-15, usch.. Tur att jag har min zanabanana som underhåller mig i skolan haha. Förresten, har upptäckt en jävligt jobbig sak när det gäller skolan och jag kan ju bara säga att jag kommer irritera ihjäl mig på vissa lektioner.. Usch.

Efter skolan gick jag och tog en fika på Fräcka med Merdin, solen kom fram också så vi hade de skönt på uteserveringen, riktigt varmt blev det faktiskt! Man vet fan inte hur man ska klä sig längre, ibland är det iskallt verkligen och ibland blir det jättevarmt. Hm..

Orkade inte fika så länge, skulle precis gå och möta tjejerna på stan när jag kom på att min sista buss gick då precis. Så det va bara att bege sig hemåt.. Hatar att bo här ibland.

Jag just nu, trött och sliten efter skolan.. men de syns kanske inte?



PUSS


WHY?!

JAG VILL HA TILLBAKS MITT LÅNGA HÅR JAG FÅR PANIIIIIK!

Kollade på bilder som bara är några månader gamla och dog lite.. Varför klippte jag mig?! Varför sliter jag så mycket på mitt hår genom att färga det så att det ramlar av och typ aldrig kan bli långt igen? VARFÖR?!?! Det var SÅÅ fint. Kolla bara.. Varning för fula (och bleka) bilder förresen.













Usch hahah, den sista bilden är ju skitful, men HÅRET. Kolla andra och fjärde bilden, så LÅNGT OCH FINT. Fast i och för sig var det ju väldigt slitet då också, nångång måste man ju klippa sig, speciellt när man som jag plattar håret varje dag. Men jag skulle verkligen inte ha något emot om mitt hår kunde växa så att det blev sådär långt igen, så jag kan locka det, tycker bara det är fint att locka håret när man har riktigt långt hår. Mitt hår brukar växa riktigt fort, men sen sist jag klippte mig i våras har det inte växt något alls, jag har till och med tappat hår, och jag tror det beror på alla färgningar/blekningar + plattången. Fan.. Men, jag ska köra på massa inpackningar och försöka dra ner på plattandet och helt enkelt hoppas på att det snart blir långt, fint och friskt! igen!

Hahaha.. sjukt att man ens kan skriva en såndär lång text om sitt hår. Jag är så jävla ytlig och utseendefixerad haha.


MÅNDAG

Fan vad trött jag är! Första skoldagen på ett tag, hade riktigt svårt med att ta mig upp imorse. Men började 10.35 så det var skönt. Efter skolan blev jag upphämtad av Merdin, vi åkte hem till mig, längesen jag träffade honom..

Nu är jag bara hemma och tar det lugnt, är jättetrött, vill bara sova. Är faktiskt lite deprimerad över att vara hemma i Sverige, vädret gör inte precis saken bättre heller.. Vill tillbaks till Barcelona.

Här är en bild från Camp Nou (Barcelona-Milan), SJUKT mycket folk!



Nu ska jag vila lite.. Är lite yr i huvudet och helt seg så ska lägga mig ett tag. Men först ska jag svara på en fråga som jag fått svara på säkert 100 gånger..

Anonym om - Ögonfärg:
hur kan du få ditt hår såhär rakt :o
jag plattar de men efter några minuter så blir de lockigt igen :(
ja e så trött på mitt hår

- Jag plattar mitt hår bara, mitt hår är ganska rakt naturligt. När det är fuktigt och regnigt väder har jag också svårt för att behålla mitt hår platt, men använd mycket hårspray som heter något liknande "strong hold" eller något sånt, vet inte vad det kan heta, något med strong iallafall skulle jag tro haha. Men jag plattar som sagt bara håret varje dag, i olika lager, börjar med underhåret och jobbar mig sen uppåt.

Vi hörs senare, eller imorgon.


HEMMA I SVERIGE

Nu är jag hemma i Sverige igen och det suger verkligen. Jag har haft det SÅ bra i Barcelona, det är utan tvekan min nya favoritstad. Barca har ALLT. Bra shopping, en strand mitt i stan, god mat och bra restauranger, bra diskotek och klubbar, osv. Det har varit 30-40 grader varje dag och vi har mest varit på stranden, men det har även blivit en hel del shopping. Sen har jag nog gått upp några kilo för fyfan vad jag har ätit mycket god mat! Sen har jag fått lite färg också, perfekt! Men bara lite tyvärr, var ju bara där i några dagar så hann inte sola så mycket.. Fan vad kallt det är här i Sverige nu förresten, jättetråkigt väder ju!

Förresten, såg Barcelona spela mot Milan på Camp Nou också, fyfan, det var HELT SJUKT! Så jävla STORT. Så nu har jag sett Zlatan, Messi, Ronaldinho och massa andra spela ;)

Ska visa er shopping och sånt lite senare, bilder och allt annat. Men nu måste jag packa upp och vila lite, gick upp jättetidigt imorse och jag har ju skola imorgon..

En bild från stranden Barceloneta:


BARCELONA

Nu säger jag hejdå till Sverige, har knappt hunnit börja skolan hahah, men imorgon drar jag till Barcelona för 30 graders värme, sol, bad, shopping och party. Åker med familjen, vi firar mamma som fyller 40 år, ska bli sååå kul!

Förresten, gick in på SMHI's hemsida och såg att ni i Norrköping skulle få en väldigt regning och blöt vecka, medans jag kommer ligga på stranden och steka! WOHOO



Jag kommer hem på söndag, men vi hörs nog någon gång nästa vecka! PUSSS


LÖRDAG

Kom precis hem från Merdin, sov där inatt. Igår gjorde jag en massa olika saker, åt en god lunch med Merdin & Esat, mötte upp Zana och tog en sväng på marknaden, gick hem till Zana, mötte upp Sandra & Nadja och gick mot stan, såg på fyrverkirierna, åkte karuseller, umgicks med massa folk på stan osv. Kvällen slutade hos Hadis med massa trevligt folk också, sen hem och sova hos Merdin.

Idag vaknade jag runt 12, gick till stan med Merdins mamma och åt, sen blev jag upphämtad av mina föräldrar. Dom hade med sig en jättesöt liten hundvalp som vi ska vara hundvakt åt, synd bara att så fort hon slickade mig och så fick jag massa äckliga utslag, för er som inte vet så är jag jätte allergisk mot pälsdjur, det suger verkligen.

Idag vet jag inte vad som händer, sista kvällen på augustifestivalen så ikväll ska jag väl ut till stan, tror även att det blir lite festande idag, det blev inte av igår. Så det blir nog kul!

Nu sitter jag och kollar på Glamourama som går på trean nu, brukade ju kolla på det när det bara fanns att se på internet! Det är kul haha. Men vi hörs, pusss!

Lite Montenegro bilder..






SAY IT RIGHT

Hm.. kommer inte ihåg när jag skrev sist men dom senaste dagarna har jag mest umgåtts med tjejerna, fikat, umgåtts med merdin, shoppat osv.

Kvällen igår spenderade jag hos Felicia med massa trevligt folk, kul var det! Sen blev det en sväng förbi augustifestivalen som för övrigt inte ens är kul längre (det var bara kul när man var yngre), jag var bara tvungen att åka Virvelvinden! Men inte ens den var lika rolig som förr..
 
Igår kom Merdin hem med en present till mig. Jag har tjatat och tjatat om att jag behöver nya jeans, så hade han varit i Linköping och köpt ett par skitsnygga jeans till mig på Bikbok som tydligen inte fanns i min storlek här i Norrköping, dessutom fick jag en dataväska i leopard & lite toffsar som man fick på köpet. TACK HJÄRTAT!

Ikväll blir det nog en myskväll, antingen bara här hemma eller hos någon annan med lite folk, kanske med någon bra film osv. Får se hur det blir! Orkar inte vara ute eller sådär pga vädret.. Men imorgon & på lördag blir det iallafall PARTY, sista helgen innan skolan ju!



En bild på mig från Montenegro..

Vi hörs!


VÄRLDENS SÄMSTA BLOGG HAR JAG

Tjaa, är hemma efter en trevlig kväll/dag. På dagen var jag på stan med Merdin, shoppade lite, sen åt vi även osv. Sen träffade jag Nadja, åkte hem till henne en stund, sen drog vi vidare till Kungs för o möta upp Merdin och Esat, vi gick till Fräcka och tog en fika. Mysigt! Sen gick vi hem till Hadis en stund där lite folk var, sen vidare till Sandras farmors lägenhet. Sen hem. Nu ska jag kolla på The Hills och sen sova!

Förresten, glömde skriva i Sthlms-inlägget att Flo Rida var på Gröna Lund och uppträdde när vi var där, andra gången jag ser honom live, grym är han! Sen glömde jag även berätta att han som sjunger "I wanna be a billionare" eller vad den heter, Bruno Mars tror jag han heter, stod och stirrade som fan på mig mitt på stan i Sthlm haha, lite kul faktiskt! Fast jag fattade inte vem det var förräns min mamma sa det lite senare, helt uppspelt var hon haha!

Förresten. JAG HATAR SVERIGES VÄDER!

Puss


STHLM

Nu är jag hemma i Norrköping igen, kom hem från Sthlm inatt. Fyfan vad jag hatar den här staden just nu, finns ju inget o göra! Har haft en skitbra helg verkligen, vädret har varit så jävla fint också, 30 grader båda dagarna! Var på Gröna Lund igår, hade jättekul! Träffade Nadja, Felicia & två kompisar till dom också så de va trevligt.

 Om en vecka börjar skolan, sjukt. Men om lite mer än en vecka drar jag till Barcelona så jag är glad ändå! Fyfan vad jag ska shoppa där borta. Zara, Topshop, Mango, Bershka. AAH!

Ae, har inte mycket mer o säga..

Jag i Sthlm:


VILL TILLBAKS

MONTENEGROOOOO !






UPDATE

Alltså, jag orkar verkligen inte blogga. Orkar inte lägga upp bilder. Om ni vill se bilderna finns det ju en del på Facebook, bara att lägga till mig där och titta. Då kanske jag äntligen får se vilka ni är också!

Har inget att blogga om alls! Jag lever som en vampyr just nu, sover hela dagarna och är vaken hela nätterna. Mina fina solbränna från Montenegro håller sakta men säkert på o försvinna.. Sverige är fan deprimerande, men inte långt kvar tills jag beger mig till Spanien!

Dom senaste dagarna har jag mest umgåtts med tjejerna (zana sandra nadja elina), skönt att alla är hemma nu! Vi har fikat och så väldigt mycket, har haft väldigt mycket att prata om eftersom alla vi har varit utomlands i sommar..

Har också shoppat en hel del, massa fina smycken från Montenegro och bla en Friis&Co väska från Gotland. Ska visa er någon gång! Men just nu känns de som att jag kommer sluta blogga helt.. De är sjukt tråkigt och slöseri med tid. Men vi får väl se! Ni får iallafall ha det så bra, puss!

Några nytagna bilder på mig:






BLOGGPAUS

ORKAR INTE MED BLOGGEN JUST NU. PUSS


RSS 2.0