- DOLPHINS

Kom precis hem från en SJUKT spännande Dolphinsmatch, dom spelade mot Solna (Sthlm). Dom förlorade med 1 POÄNG, den allra första matchen dom förlorar på hela serien. Fyfan, det var sjukt spännande! Jag älskar att titta på Dolphins haha, så himla mycket roligare än fotboll! Var där med Merdin + min familj.

Nu sitter jag hemma, tänkte visa lite bilder jag tog förut innan jag åkte till matchen, lockade håret lite idag, ville variera mig lite :) Vad tycker ni? Är platt eller lockigt snyggast?















Haha, EGO! Och på tal om Ego, Älskar Beyonces låt "Ego" & videon är så sexig! Hon är så jävla snygg att det är sjukt, nästan så att jag blir lebb här & nu haha! Titta bara på videon och hur hon dansar! GRR. Ge mig hennes kropp alltså!


- Segt

Seg dag idag, har bara varit med Merdin, vi har sovit och bara slappat. Har även spelat spel på Facebook halva dagen, jag har blivit beroende! Inte bra.. Har inget roligt att skriva, jag är så himla UTTRÅKAD och längtar bara till helgen.. Ser fram emot att FESTA & shopping med mams&paps. Ska införskaffa mig lite nya vinterkläder, vinterskor och stövlar & annat man behöver till vintern. Funderar på att åka till Linköping för att shoppa, dom har nämligen Bianco Footwear där ju, och Bianco har sjukt snygga skor!

Imorgon har jag lust att gå på bio, eller kanske bowla, eller typ åka till Finspångs badhus (mycket bättre, roligare & fräschare än Centralbadet här i Norrköping) & sen behöver jag SOLA SOLARIUM! Jag har blivit så himla blek, och jag hatar det.

Nu orkar jag inte skriva mer. Återkommer när jag har något roligare att skriva. PUSS!


- Myskväll

Nu har jag precis fixat klart mig för en myskväll med Dajana. Det blir fika, Desperate housewives & skräckfilm! MYS! Nu måste jag skynda mig, ska hinna äta & så innan min buss går kl 7. PUSS!

Jag ikväll:







Tröja från Monki, halsband från MQ, sammetsleggings från Bikbok, sen blir det även min skinnjacka från Ginatricot över det + stor halsduk & converse!


- Måndag

Idag gick jag upp kl 9 för att göra ett prov i skolan, duktigt Caroline! Provet gick bra. Efter det tog jag & Dajana bussen till Kungsgatan där jag mötte Merdin, sen gick jag han & hans lilla kusin Kenan och åt i stan. Kom hem för ett tag sen, ikväll blir det myskväll, mamma och pappa var och köpte massa skräckfilmer igår, haha myspys :)

Nu behöver jag inte plugga på ett tag, skönt! Har inte så mycket mer att skriva,

Jag just nu, en trött & seg Caroline i soffan:



Vi hörs senare, PUSS!


- Helgen

HELT SLUT är jag efter den roliga helgen. Igår blev det Palace och sen fest i bosniska klubben, GALET! Mycket dans blev det iallafall, det var ett tag sen! Aja, jag hade kul, men kvällen hade både sina bra och dåliga stunder.. Mycket tjaffs och sånt, men allt löste sig till slut :) Slutade iallafall med att jag och Merdin sov i min mormors lägenhet i Djäkne. Idag har jag sovit nästan hela dagen, och så har jag pluggat lite nu på kvällen, ska nämligen till skolan imorgon runt 10 för att göra ett prov.. inte så kul, men SEN har jag lov på riktigt och kan sluta tänka på plugg för ett tag! SKÖNT.

Har ganska mycket bilder, men orkar bara visa er några. Resten kommer väl upp på Facebook nån gång :)

Zana & jag i BK. Jag ser ut som en tjockis! :)



Dajana & jag i Palace.



Jag testade att vara korthårig ett tag, vad tycks? HAHA



Här ovan ser ni även lite av min outfit (skinnjacka från Gina, leopardlinne från Cubus, halsband från MQ, sammetsleggings från Bikbok, kofta från Gina och sen mina heels från Zara).

WOHOO!



Snygginar, Zana & Sandra!



Jag & Dajana i våra snygga hattar vi hittade!





Nu ska lägga mig i sängen och försöka somna till någon bra film. Vi hörs imorgon, PUSS!


- I'm back

Efter 4 dagar känner jag mig faktiskt lite sugen på att blogga! Just nu sitter jag och kollar lite halvt på Idol, det är rocktema och jag som hatar rock tycker inte att det är så kul att lyssna på. Idag har jag varit i skolan som vanligt, sista skoldagen på en vecka då, SÅ HIMLA SKÖNT! Lov är bland det bästa som finns. Jag ska ta det lugnt, sova massor men självklart ha KUL som fan också! Idag har jag även varit på stan och shoppat lite, orkar inte lägga upp bilder men det blev en del smycken (halsband + några ringar) och ett par sammetsleggings.

Den här veckan har varit full av plugg som vanligt, men jag har även hunnit med att gå på Dolphinsmatch, fikat en hel del, långa rundor på stan + shopping & en del annat.

Har inte hänt så mycket mer.. imorgon ska jag ut och äta middag & festa med Sleipners A-lag (Merdin & dom) + Dajana hahah, de ser jag fram emot :D Kanske blir en sväng förbi festen i bosniska klubben också, trevligt! Lovet har precis börjat och vi är redan igång, WOHO! Ni märker väl att jag är glad? :) Det är bara för att det är lov, och SNART är jag helt fri från plugg i en vecka iallafall, har dock ett prov som måste göras på måndag! Haha, men det går snabbt :)

PUSS PÅ ER!



Måste hälsa till min japaniko Kimi som är så dum och lämar oss :( Kommer sakna dig i klassen ju, vem ska jag nu reta för att jag är längst.. Haha kortis hoppas du får det bra där borta ändå! <3


- Paus

Tar en kort bloggpaus i nån dag eller några dagar, har inte riktigt ork eller tid att uppdatera så mycket. Nu väntar iallafall en rolig vecka, och sedan ett roligt höstlov! Vi hörs snart igen, PUSS!


- Blogawards 2009

Årets nykomling: Foki



Årets manliga blogg:
Calle Schulman



Årets kaxigaste: Kissie




Årets fashionista:
Lisaplace



Årets mest originella:
Foki


Årets foto/design:
Nevniarien




Årets blogginspiratör:
Blondinbella


Årets videoblogg:
Mogi




Årets veteran: Stina Lee


Årets kändisblogg:
Magdalena Graaf




Guldpennan:
Sanna Lundell

?

Årets bloggstar:
Linda Hallberg

?

ÅRETS BLOGG: Foki



Foki vann mest av alla, hela 3 priser! Jag läser faktiskt inte hennes blogg, har bara klickat in där några gånger och jag har inte tyckt att det hon skriver eller hennes bilder är särskilt intressant, så jag kan inte säga att jag tyckte att hon förtjänade det. Men jag har ju som sagt knappt läst hennes blogg. Enligt mig skulle Kenza vunnit årets blogg i år också :) Sen tycker jag även att Elin Kling borde vunnit "årets fashionista" istället för Lisaplace. Ingen kommer upp i Elins nivå när det gäller mode! Menmen. Förresten, såg ni hur Dessie såg ut igår?! Snälla gå in på hennes blogg (dessies.se)och titta på hennes hår. HON SKÄMMER JU UT SIG! Fyfan, hon passar inte in bland dom andra bloggarna. Till & med Kissie ser ju bättre ut. Hade varit kul att vara där eller kunna set på TV, men det ska tydligen sändas på TV400 om någon vecka, så jag får väl titta då.


- Idol

Idol ikväll var bra, det var Michael Jackson-tema. Jag tyckte att Reza, Eddie och Rabih var bäst ikväll. Jag brukar ha väldigt blandade åsikter varje vecka om vilka som är bäst, men Reza är en stor favorit för mig då jag tycker att hon har den absolut bästa rösten av alla deltagare. Brukar även tycka att Tove är bra, men ikväll var hon dålig. Camilla åkte ju ut, bra det, hon är faktiskt inte bra. Ingen bra röst och tråkig är hon. Men hon har helt klart haft dom snyggaste outfitsen av alla, speciellt förra veckan tycker jag :)



Vem tyckte ni var bäst ikväll?


- Megan Fox

Hon är så GALET vacker! Avgudar hennes utseende.
















SKÖNHET!


- FRIIIIIDAY

SÅ HIMLA SKÖNT! Jag hade inte klarat en skoldag till alltså, måste ha HELG! Idag har det varit en vanlig skoldag, fick reda på att jag fick VG på spanskarprovet, jag är jättenöjd då det var ett svårt prov och jag trodde aldrig att jag skulle kunna få VG på något prov alls i spanska för det är så mycket svårare nu än i nian.. Så det var bra :)Sen gjorde jag även naturkunskaps prov som kändes helt okej. Är SÅ himla lättad, nu har all min stress och ångest släppt, har inget prov förräns nästa FREDAG. Den här veckan har det varit 3 prov och det var inte kul alltså, sjukt stressigt. Menmen, SNART ÄR DET LOV! Efter skolan tog jag och Merdin en frika på Fräcka, blåbärspaj, MUMS!

Ikväll blir det bara mys hemma bara, är så himla trött att jag bara vill sova. Blir nog att äta massa gott framför idol och så, MYSPYS!

Vi hörs sen, PUSS!


- Torsdag

Sitter i skolan och skriver nu, har samhällskunskap. Förlåt för att jag uppdaterade så dåligt igår (inte en enda gång!) men direkt efter skolan åkte jag och Merdin hem till mig och hade det mys, har inte träffat han på 4 dagar, så ville vara lite med han. Han hade köpt massa presenter till mig igen, så himla gullig är han, bla lite massageoljor typ som luktade choklad, körsbär & mint. Och för er som inte vet så är han JÄTTEDUKTIG på att massera, så det var skönt, haha :) Så igår luktade jag choklad hela dagen! Jag ville äta upp mig själv haha, men tyvärr var det inte ätbart. Så jag hade en mycket mysig onsdag! Tack för det älskling <3

Nu ska jag fortsätta jobba lite, vi ska planera en resa till en diktatur (inte på riktigt) och jag har valt Burma! Idag blir det bara plugg, har nämligen ett stort prov i naturkunskap imorgon. Men vi hörs nog senare, PUSS!


- Tisdag

Vanlig skoldag idag, förutom att vi hade matteprov sista lektionen. Det gick sådär, känns inte helt bra faktiskt.. men vi får väl se. Efter skolan kom mami och hämtade mig, då var min kusin med så vi åkte hem och fixade naglarna. Den här gången fick det bli lite tiger inspirerat, & jaaa, jag gillar djurmönstrat, med ränder, guld, brunt, glitter & så. Det blev jättefint! Kan visa en bild sen. Har haft leopard, zebra och tiger nu :) Nästa gång blir det något som inte är djurmönstrat, men det finns så mycket fint, så jag får alltid beslutsångest när jag ska välja mönster haha.

Resten av dagen har jag bara pluggat & sett på The Hills. Kl 21.00 börjar Desperate housewives också! Imorron har jag spanskaprov, och jag känner mig jätte säker och förberedd, så det känns bra!

Har inget speciellt att skriva, händer inte så mycket nu under dagarna förutom plugg, det är ju så mycket nu innan lovet. Men nu är det bara 8 skoldagar kvar, sen är det LOV! Så skönt :)

Vi hörs sen, PUSS!


- Måndag

Nu sitter jag här med ett linne och två par stickade tröjor över, två par mjukisbyxor, två par strumpor (ett par av dom är tjocka sockor) + mössa på huvudet. JAG FRYSER! Hoppas jag inte är på väg att bli sjuk igen bara..

Idag var det skola som vanligt, inget speciellt hände, fick reda på att jag var FEM POÄNG ifrån MVG på företagsekonomiprovet.. blev nöjd men samtidigt besviken. Fem jävla poäng?! Jaja.

Fick en present av Merdin förut idag, jätteglad blev jag. En skinnväst jag länge velat ha från H&M:



Tack älskling!

Nu ska jag plugga lite, har nämligen tre prov den här veckan i matte, spanska & naturkunskap. PUSS!


- SVAREN

Nu kommer svaren på frågorna ni ställde i frågestunden :)

Vad tycker du om din skola och klass? vad vill du jobba som sen?
- Jag trivs jättebra med både min klass och min skola. Jag är glad att jag valde Kungsgård, och jag känner ju många i min klass sen innan. Efter gymnasiet vet jag inte riktigt vad jag vill göra, funderar på att ta ett år ledigt efter trean, där jag kanske åker utomlands och jobbar som reseledare och bara har kul, och sen börjar jag plugga. Något jag funderar på att ha som yrke sen i framtiden är journalist, jag älskar att skriva!

Vilket politiskt parti håller du på?:)
- Oj, sånt där har jag ingen koll alls på. Och ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte just nu. Men när jag blir 18 ska jag skaffa mig lite mer koll, klart man ska rösta!

Hur är det mellan dig o merdin och finns det andra killar du gillar?
- Just nu är det bra, och nej det finns det verkligen inte.

Har du hållt på med ngn sport? :) är det sant att du spela fotboll i 5 år? ;D / japaniiiko (H) haha <3
- Haha jaa Kimi jag har hållt på med massa sporter, jag har spelat fotboll väldigt länge (både när jag var liten och när jag blev lite äldre), men det slutade jag med för några år sedan. Har även dansat mycket - Balett, street, disco, show är det jag kan komma på nu! (Förresten Kimi, jag har inte fått tag på engelskaglosorna än, jag lägger upp dom här så fort jag fått dom! Puss på dig Japaniiiko)

vad har du i bh storlek ?
- Hm, konstigt att ni intresserar er för sånt, men jag har oftast 75b. Det varierar lite faktiskt, i olika bhar.

och vilket är ditt favorit PLAGG i din garderob
( förutom skor ) !! <33333
- Min korta skinnjacka i biker modell från Ginatricot :) Använder den nästan varje dag till allt!

och hur applicerar du rouge ?
- Jag använder mig av en stor rougeborste och bara sveper över kinderna lite lätt :)

vad brukar du använda för smink en vardag? :) till fest? vad har du för sminkprodukter och har du några sminktips? (:
- En vardag tar jag först foundation (Maxfactor colour adapt), sen rouge (MAC), sen fyller jag i mina ögonbryn (Loreal), sen lägger jag eyeliner (Lumene), sen mascara (Chanel), sen oftast något läppglans. Till fest gör jag ungefär likadant fast då använder jag nog någon ögonskugga också + röda läppar när jag får lust. Mitt sminktips - Fokusera på ögon och läppar till fest! Snyggt med sotade ögon och röda läppar.

vad anser du är den viktigaste kvaliten hos en kille?
är utseende så viktigt, om han verkligen är snäll och en bra människa?
-
Utseende är viktigt, men inte viktigare än insidan. Man faller för utsidan, men det är insidan man blir kär i. Det viktigaste hos en kille för mig är att han behandlar mig bra och verkligen kan visa att han älskar mig och att det är just mig han vill ha. Han ska också kunna vara kärleksfull och romantisk, jag älskar sånt! Sen är det ju självklart viktigt att han är snäll, omtänksam och att han kan få mig att skratta. Kärlek är underbart!
´
Har det hänt att dajana försört mellan dig & merdin?
- Nej, det har det inte.

Har merdin gjort något så du kännt dej jätte avendsjuk (:
- Ja, det har han. Behöver inte nämna vad :)

får du ofta klagomål att du e bortskämd osv ? om du får de vad brukar säga till dem ?
- Nej, det har jag inte fått :)

har du dåligt självförtroende?
känner du dig ibland osäker i skolan?
är du säker i skolan eller är du lite rädd för dom äldre, nu när du är minst?
jätte bra blogg oh du är jätte söt :D

- Tack så mycket! Nej, jag tycker att jag har ganska bra självförtroende faktiskt. Brukar inte känna mig osäker i skolan, trots att jag är minst haha! Tycker faktiskt inte att det känns som en jättestor skillnad på oss ettor och sen treorna.

blir inte ditt hår slitet när du plattar håret ofta ? eller det kanske du inte gör ? men det är väldigt rakt och skinande i alla fall <33
- Tack så mycket! Jo, mitt hår är JÄTTESLITET. Jag måste verkligen klippa det, men jag vill inte. Så fort jag går till frisören klipper dom alltid bort så mycket, och nu har mitt hår hunnit bli riktigt långt, och det är så jag vill ha det. Och jo, jag plattar det varje dag :)

har du några kropps komplex eller har du haft det när du varit yngre ?
- Hm, nja, förr tycke jag alltid att jag var för smal och ville alltid gå upp i vikt, nu är jag betydligt mer nöjd med min kropp än jag var för ett tag sen, men skulle fortfarande vilja gå upp några kilo bara, HÖGST fem.

Har du någon gång varit deppig för ditt utseende? Och vad är ditt största kroppkomplex ? :) puss <3
- Deppig och deppig, ibland när jag fixar mig och det inte blir som jag vill kan jag bli jävligt sur haha, men inte deppig. När jag inte hittar något att ta på mig blir jag också jättesur, men aldrig deppig. Jag är nöjd med mitt utseende! Visst finns det saker jag skulle vilja ändra på, men inget som jag verkligen stör mig på. Kroppskomplex har jag inget speciellt, men skrev här ovan om det.

Hur många besökare har du varje dag?
- Ca 200 st.

Om börjar 8 på en skoldag när måste du vakna?
dvs hur lång tid tar du för att fixa dig?

- Om jag börjar 8 måste jag åka hemifrån SENAST kvart i. Men då går jag upp ca halv 7 :) Tar oftast inte mer tid än en timme på morgonen.

vad gör du för att ditt hår ska bli så fint?
- Tvättar det ca varannan dag, plattar det varje dag, det är det enda :)

vilka småbloggar läser du?
vilka storbloggar läser du?
- Läser inte så många småbloggar, bara mina vänners och såna jag känner och ganska många som bor här i Norrköping. Storbloggar läser jag Kenzas, Paows, Kissies & Dessies.

är du oskuld?
- Nej.

vad älskar du mest hos dig?
vad hatar du mest hos dig?
- Det jag älskar mest hos mig själv är att jag är en glad, härlig tjej som älskar att ha kul! Jag älskar även att jag är en smart och bra tjej. Utseendemässigt älskar jag mitt hår och mina läppar. Det jag hatar mest hos mig själv.. hm, det var svårare. Jag hatar att jag är beroende utav andra och att jag är så beroende utav närhet och att jag hatar att vara själv, då känner jag mig ensam. Utseendemässigt finns det inget jag hatar, men jag skulle gärna få snyggare ögonbryn (jag gillar inte mina) och snyggare tänder, det är så snyggt med kritvita tänder! Större bröst skulle jag också vilja ha, hahaha.

hur fixar du ditt hår på morgonen?
- Plattar det bara.

är du rik?
- Nej, det tycker jag inte. Men inte fattig heller! :)


Tack så mycket för alla frågor, ni är bäst. PUSS!


- Söndag

God morgon bloggen, nu har jag äntligen vaknat till liv :) Igår blev det en mysig kväll, jag och Merdin skulle dragit och fikat men vi gick istället hem till min kusin för att titta på matchen, Sverige - Danmark då, köpte me oss MC mat och massa gottis dit. Sjukt tråkig och dålig match enligt mig, men aja. Sen mötte vi upp Hadis och så, sen skjutsade dom två hem mig runt 11-12. Sen var jag så trött så jag gick och la mig direkt när jag kom hem!

Ska svara på frågorna i frågestunden snart, mkt roliga frågor har jag fått faktiskt! PUSS


- Lördag

Hej bloggen! Vaknade för en stund sen, så skööönt att få sova ut. Har inte uppdaterat sen i torsdags, men igår så var jag först i skolan som vanligt, sen efter skolan åkte jag och Merdin ut till Ingelsta, för han skulle shoppa lite. Sen vidare till stan där han shoppade ännu mer. Igår kväll var jag och Merdin här hos mig och hade lite fredagsmys framför Idol och så. Sen såg vi även på massa O.C avsnitt, haha.. Sen sov han här och åkte hem för ett tag sen. Nu känner jag mig ensam haha :( Mamma, pappa och Martina är i Sthlm, dom ska skjutsa min moster till Arlanda eftersom hon ska åka hem till Thailand igen.. Är lite lesen över det, trodde att hon skulle stanna lite längre, men hon tycker det börjar bli för kallt här. Och det kan jag förstå haha. Men min kusin Ploy stannar ett tag till iallafall! Funderar på att flytta hem till henne ett tag, hon bor i Djäkne och hon är lite ensam nu när hennes mamma har åkt, så hon behöver lite sällskap.. Det var någon som undrade hur gammal min kusin är förresten, och hon är 24 år.

Just det, igår när jag och Dajana var på Kungsgatan stötte vi på Hannah, så kul att se henne igen! Sjukt längesen ju.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, skulle träffat Dajana senare, men vet inte hur det blir nu eftersom dom är i Sthlm och det går inga bussar på helger, så hur ska jag komma in till stan?! Men det löser sig väl på något sätt..

Jag fortsätter frågestunden tills söndag tror jag, så fråga på! PUSS


- Torsdag

Sitter i skolan nu och har samhällskunskap, slutar om 20 min då ska jag ner till stan och möta merdin. Blir nog att ta en fika och kanske lite shopping :) Hade prov nyss, i företagsekonomi, de gick SUPER! Så nu är jag glad och lättad hihi :)

Har fått lite mer frågor i frågestunden nu, men mer vill jag ha!

Såg att jag fått den här kommentaren och kände att jag ville förklara mig lite:

Anonym om - Gullungar:
det är ju nästan pinsamt om du tror att alla vill vara som dig? och att bli jämförd som om man skulle vilja vara som dig...
- Men det inlägget jag skrev menade jag verkligen inte att jag tror att alla vill vara som mig! Haha en del av er är dummare än jag trodde. Det förstår ni väl att jag själv inte tror?! Snälla. Det vore ju sjukt. Med det jag skrev menade jag att jag blev glad för att NÅGON såg mig som en förebild och skrev sådär fint. Inte att jag tror att alla gör det.

Hörs sen, PUSS


- Bara massa klagomål

Ligger här i sängen helt SLUT. Somnade i soffan förut när jag pluggade och såg på tv samtidigt (dålig kombination) sen flyttade jag mig till sängen och däckade direkt. En timme senare skriker mamma att jag ska komma och äta, sen när jag ätit blev jag pigg ett tag, men nu är jag lika trött igen.. Funderar på att stänga av datorn och sova på direkt, ja VET att jag skulle sova hela natten utan att vakna. Jag är så otroligt trött nu för tiden, efter en skoldag är jag verkligen helt död.. Längtar så himla mycket till lovet alltså.

Igår fick jag ett nytt, stort täcke. Ett duntäcke. Jag har aldrig haft det förut, och fyfan vilken skillnad mot ett vanligt täcke! Det är så varmt, mjukt, stort och skönt. JAG DÖR. Vill spendera hela dagarna under mitt täcke hahaha! Det enda negativa är att det är ännu svårare att gå upp på morgonen..

Jag försöker övertala mamma och pappa att vi ska åka utomlands på höstlovet. Bara en vecka. Det skulle göra mig SÅ GLAD. Jag behöver VÄRME, SOL. Jag hatar Sverige just nu. Kallt, äckligt och tråkigt. Det var så längesen jag var utomlands. Thailand FÖRRFÖRRA SOMMAREN. Gud! En helt evighet sen. Fan jag är deprimerad. Ni kanske märker det på mitt inlägg. Men jag hatar höst och Sverige. En vecka räcker för att göra mig glad.. Åh snälla gör så att vi åker :( Mamma så något om Egypten eller Turkiet, ååååååh.



VARFÖR ÄR DET SÅ FULT I SVERIGE OCH MYCKET FINARE I ANDRA DELAR AV VÄRLDEN?! Haha.

Haha, nu ska jag sluta klaga. Glöm inte bort frågestunden, har bara fått 6 frågor än så länge. Frågestunden avslutas inte förrän jag fått tillräckligt med frågor. PUSS


- DESPERATE HOUSEWIVES

Om en halvtimme börjar det :D MISSA INTE, 21.00 på femman!



Glöm inte frågestunden här under! PUSS


- FRÅGESTUND

Nu sitter jag igång en liten frågestund här. Ni vet vad ni ska göra, FRÅGA PÅÅÅ!


- Tisdag

Nu sitter jag i skolan, har bara haft en lektion än så länge eftersom jag började kl 10 idag. Nu har jag lunchrast, om en kvart börjar samhällslektionen & sen har jag matte, sen slutar jag, kl 3 :) Ska hem och plugga direkt som vanligt. Om jag inte tar en fika med Merdin först :) Och ikväll är det säsongspremiär på Desperate Housewives, missa inte det!

Hörs senare, PUSS!


- STOLT

Nu är jag stolt över mig själv. Direkt när jag kom hem från skolan, vid 4, så satte jag mig ner och pluggade, sen gjorde jag klart 2 inlämningsuppgifter och pluggade lite till ett prov jag har på torsdag, sen TRE TIMMAR senare slutade jag. Jag som alltid brukar skjuta upp det till sent på kvällen tog istället tag i det direkt när jag kom hem! Wie! Mycket skönare att ha det klart för IDAG iallafall, imorgon är en annan femma ;)

Har inget roligt att blogga om faktiskt.. Tror att jag ska ha en frågestund snart, det är alltid kul! Kanske startar den ikväll, får se. Men den får nog hålla på tills slutet av veckan isåfall, får ju inte så mycket frågor annars. PUSSIS sålänge


- Gullungar

Ibland får man kommentarer som man blir så himla glad av! Tack tack tack, ni är bäst! <3 PUSS PÅ ER!

Det är sånt här som får en att vilja fortsätta blogga:

Anonym om - Jag, storbloggerska?:
men ge inte upp carro inte än .. , liksom jag tycker visst du är annorlundare än kenza , alla vill va dig här i norrköping du är smart och du har verkligen utseendet du har den '' perfektaa '' killen det perfekta '' huset '' har den perfeka gareroben som alla drömmer om liksom för dig kanske det här låter löljligt men det som är intresssant med din blogg är att man aldrig tröttnar det händer alltid ngt nytt

Anonym om - Läsarfråga:
du är en sjukt smart tjej det märks verkligen , det som gör din blogg så äkta är att du alltid är sann mot dig själv, alla andra småstadsbloggare gör sig till för mycke på bloggen dom försöker härma kissie dessie och alla andra fjortisbloggar.

Anonym om - Studiedag:
Så otroligt sjukt vacker !
Din blogg är bra btw, fortsätt visa mer kläder o så, får inspiration av din stil ! keep going ;)

Bara några utvalda av alla gulliga kommentarer jag får, men självklart får jag också en hel del lite mindre bra kommentarer.. det är nog mer klagande kommentarer än bra faktiskt, därför blir jag så glad när ni skriver så gulliga saker!


- School

Nu sitter jag i skolan och har företagsekonomi, har inget att göra förutom att plugga till provet på torsdag.. och det gör jag nog bäst hemma. Så himla mycket plugg har vi den här veckan att det är sjukt! Något varje dag ju. Såhär ser det ut:

Måndag: Engelska uppgift inlämnad, engelska glosor.
Tisdag: Svenska uppift inlämnad, samhälls uppgift inlämnad.
Onsdag: Spanskaprov.
Torsdag: Företagsekonomiprov.
Fredag: Kommer inte på just nu? Haha

Menmen, bara att plugga på! Det jag oroar mig mest över är spanskaprovet som är på två kapitel och företagsekonomiprovet som är på tre kapitel. Ganska mycket att lära in..

Efter skolan ska jag hem direkt och plugga, KUL LIV. Haha, men nu ska jag plugga på engelskaglosorna som jag helt hade glömt bort.. Hörs senare, PUSS!


- Jag, storbloggerska?

Ibland tänker jag så mycket.. Som nu har jag suttit och tänkt ett tag på varför jag bloggar. Och jag vet inte riktigt varför. Jag har tyvärr gett upp drömmen om att bli en känd bloggerska, att tjäna massor av pengar på min blogg. Det är ju precis som att alla killar vill bli fotbollsproffs. Ungefär så stor chans är det. Kanske ska jag bli som Kissie? Försöka göra mig hatad istället? Provocera er? Kanske kan jag lyckas då? Skulle ni gilla det? En elak, falsk, provocerande bitch som ljuger hela tiden? Ska jag ta bilder där jag skriver hur snygg jag tycker jag är? Nja, det är nog inte riktigt min stil.. men det är kanske dom knepen man måste ta till för att kunna lyckas.  För jag ska inte förneka att jag skulle vilja det, bli som tex Kenza, kli känd och tjäna massor av pengar på bloggen. Det skulle vara som en DRÖM!

För att lyckas inom bloggbranschen måste man ju ha en blogg som sticker ut, en som inte är som alla andra. Och min blogg är ju precis som alla andras nästan, jag skriver om min vardag, lite shopping, lite outfits, mode, musik, ja allt det där vanliga. Men det är ju trots allt ni läsare som avgör, det är ju er allt hänger på. Desto mer läsare, desto större chans att bli NEXT KENZA :) Haha, nejdå, tillbaks till verkligheten Caroline..



Och ni som tjatar om att jag härmar Kenza, att jag vill va som Kenza osv, det stämmer inte riktigt, visst avundas jag hennes liv & hon är jätte snygg och verkar vara en bra tjej, men härmar henne gör jag INTE bara för att jag börjat ha rött läppstift. Hur många är det inte som börjat ha det liksom?!

Men det är ju trots allt er läsare allt handlar om. Allting hänger på er, desto mer läsare - desto större & kändare blogg.

.. Så nu vill jag veta, VAD SKA JAG GÖRA FÖR ATT MIN BLOGG SKA BLI BÄTTRE?! Jag vet att ni vill ha videoinlägg, och jag har faktiskt spelat in några stycken, men jag står i väntekö på Videofyme.se, för att få tillstånd av använda mig av deras vad det nu är.. för jag vill inte ladda upp mina filmer på Youtube. Så det kommer nog snart, inom en vecka iallafall! Och bilder och outfits tycker jag att jag har blivit bättre på, så kan ni komma med något nytt ni vill ha mer av?

GE MIG TIPS NU! PUSS


- TOPSHOP

GE MIG!!!!!!!!! OH SÅ SNYGGA :(



- Söndag

Hellooo! Söndag = segdag, mysday, pluggdag, sovadag, ja whatever! Ni kanske förstår vad jag har gjort idag då, vaknade runt 1-2, låg kvar i sängen i någon timme, gick sedan och la mig i soffan framför tvn, såg på massa avsnitt av Desperate housewives, Greys anatomy, My super sweet 16, Ghost Whisperer osv! Sen satte jag igång och pluggade lite, blev inte mycket gjort men en av dom 4 saker vi har den här veckan är klar nu iallafall!

Ikväll är det söndag vilket betyder Kommissarien och havet, för er som inte vet vad det är det svenska deckar filmer som spelas varje söndag, tror dock det är den sista idag. Dom brukar iallafall va ganska spännande, lite Beck liknande! Iallafall kl 21.00 på fyran ikväll.

Mycket TV har det blivit idag haha, nu tittar jag lite halvt på One tree hill, sen är det Top model, sen Ensam mamma söker & sen Kommissarien och havet. Haha!

Förresten, jag kom på att Desperate housewifes börjar ju nu igen på tisdag igen! Yey, äntligen! Jag har verkligen längtat. Desperate Housewives är faktiskt min absoluta favorit serie.

Nu har ni fått ett inlägg om mycket tv hahaha, men jag har inget intressant att skriva.



Uppdaterar lite senare, PUSS!


- Inspiration

JAG VILL SHOPPA! Synd bara att jag inte har några pengar alls just nu..

Just nu ÄLSKAR jag:

Päls, skinn, SVART, nitar, transparent, paljetter, kedjor, stora ringar, stora sköna koftor, mysiga halsdukar, leopard & zebra mönstrat, röda läppar, högklackade boots osv.












Där har ni ett litet smakprov på vad jag gillar i höst! Jag har dock inte gjort kollagen själv.


- Lördag

Skulle egentligen ha dragit på konsert idag igen faktiskt, men det blev ändrade planer så jag, Mamma, Merdin & Martina hyrde film "Dumpa honom!" eller som den egentligen heter på engelska "He's not that into you", sen åt vi tacos och massa annat gottis. Filmen var bra, sjukt många kändisar med faktiskt, bla snygga Scarlett Johansen, Jennifer Aniston, Ben Affleck, Drew Barrymore osv! Den borde ni se :) Jag bara älskar romantiska komedier!



Nu ska jag snart sova faktiskt, har haft en riktigt skön myshelg och jag har sovit sjukt mycket, har inte varit i skolan sen onsdags heller, ändå är jag så himla trött. Imorron blir det iallafall PLUGG, har en hel del prov, läxförhör & inlämningsuppgifter den kommande veckan. Så imorgon vet ni vad jag gör iallafall!

Kanske uppdaterar en gång till innan jag sover, annars hörs vi imorgon! PUSS


- Yesterdays outfit

Orkade inte blogga mer igår, så ni får se gårkvällens (säger man så?) outfit nu istället.



Skinnjacka - Ginatricot
Stickad tröja - Monki
Kedjehalsband - Thailand
Lacktights - Bikbok
Skor - Nelly
+ en stor svart sjal som jag satte på mig sen, från H&M.

Sen tog jag massa bilder när jag kom hem igår, men ni får bara se två:





Det blir mycket röda läppar nu för tiden, jag älskar det! Har börjat ha mycket svarta outfits och sen röda läppar, det är snyggt.


- The ugly truth

Hej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering idag, men har faktiskt inte haft en tanke på bloggen idag. Har faktiskt inte varit i skolan, mådde inte riktigt bra imorse så jag fortsatte sova. Har bara vilat upp mig hemma idag på dagen, sen på kvällen åkte jag in till stan för att gå på bio med Merdin. Vi såg "The ugly truth" och den var ganska bra, sevärd film iallafall! Lite rolig och romantisk sådär, det gillar jag!



Ska visa er min outfit och lite andra bilder senare, PUSS!


- Läsarfråga


Anonym
om - Needs:
kan inte du berätta om dina rebelliska tonår när du inte var lika intresserad av skolan och så ?
- Jag hade faktiskt en period (som nästan alla andra) då jag sket totalt i skolan, skolkade väldigt ofta och inte brydde mig om någonting. Det var då jag började röka och göra massa andra dumma saker som jag slutat med nu. Det här var nog mest i sjuan eller åttan, minns inte riktigt. Men det var dock en väldigt kort period, sedan efter många samtal med mina föräldrar, och med min otroligt bra mentor Anders som hela tiden pratade med mig om det, ringde mina föräldrar så fort något var fel och han hjälpte mig verkligen för att hitta motivationen igen, så jag lyckades komma bort från det väldigt snabbt. Det var nog mycket tack vare Anders att det inte höll på längre än vad det gjorde. Det låter nog allvarligare än vad det egentligen var när jag skriver om det, för det var en väldigt kort period då jag tappade motivationen i skolan och kanske började umgås lite med fel folk. Men jag insåg väldigt snabbt att jag gjorde fel och så, jag är ju en smart tjej! ;) Sen när jag började nian gick allt jättebra för mig, jag gjorde mitt bästa i skolan och slutade med jättebra betyg. Nu även på gymnasiet tar jag skolan på sjukt stort allvar, jag vet själv hur viktigt det är och jag är glad att jag verkligen bryr så mycket om skolan som jag gör! Det är viktigt med skolan, kom ihåg det. Även om man ibland känner att man verkligen inte orkar och att det är jobbigt, att man är skoltrött och så, tro mig allt det lönar sig sen i framtiden! Haha töntig jag låter, men så är det :)


- Ciao

Nu blir det nog ingen mer uppdatering för idag tyvärr, ska nämligen plugga massor & sen blir det idol och så! Så vi hörs imorgon. PUSS!



"You can't tell a woman you love her, are you stupid? Words don't express your love you got to prove it!"


- Zebra nails

Nu har min kusin fixat mina naglar, så här blev resultatet:





Zebramönstrade med silverglittriga tippar fick det bli. Vad tycker ni? :) Själv tyckte jag att det blev jättecoolt och snyggt!


- I am T-Pain?

Måste visa er en sak. Visste ni att T-pains coola röst är konstgjord? Det visste inte jag, även om den låter lite datagjord på något sätt. Så här kan man låta som T-Pain:



- SILLY BOY

Den här låten & texten passar ganska bra in på mitt liv just nu, eller inte på mitt liv utan på en viss person, sen är den ju ganska bra också, så enjoy!



Your callin' me more than ever now that were done
Two keys back to my place, we were havin no fun
But your not ok, telling me you miss my face
I remember when you would say you hate my waist

I said im not coming back, its it
You fooled me once but you can’t have that ego turning
Just to bad for you, that when you had me
Didn’t know what to do, shes over you

Cause you had a good girl
That’s a keeper
You had a good girl but
Didnt know how to treat her
So silly boy get out my face
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair
No, I don’t want you no more get outta here

You comin with those corny lines
"Can’t live without me"
I’ll get some flowers for the day that you are buried
No, people make mistakes
But I just think your ass is fake
Only thing I want from you, is for you to stay away

I said im not coming back, its it
You fooled me once but you can’t have that ego turning
Just to bad for you, that when you had me
Didn’t know what to do, shes over you.


- Läsarfråga


Anonym
om - Red lipstick:
såsöööt! är det ett svart linne elelr klänning? om det är linne, vad brukar du använda för byxor till ett vanligt linne? :)
- Det är ett vanligt linne. Jag brukar inte gå med bara linne nu när det är så kallt ute, hade egentligen en stor stickad kofta över men tog av mig den när jag skulle ta kort. Till ett vanligt linne kan du ha jeans eller vad som helst, lite tråkigt bara, jag gillar lite längre varianter på tröjor & linnen (gillar OVERSIZE) som man kan ha till leggings eller strumpbyxor eller något.


- Studiedag

Hej bloggen! Idag har jag studiedag och det är så himla skönt. Har sovit tills nu och nu sitter jag bara och tar det lugnt. Snart kommer min kusin hit och ska fixa mina naglar, idag får det nog bli zebramönstrat tror jag, eller något annat! Jag visar er sen :)

Annars idag ska jag nog plugga lite. Imorron är det fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske blir bowling eller bio eller något, är sugen på att hitta på nåt sånt :)

Uppdaterar senare, ska svara på några läsarfrågor också! PUSS


RSS 2.0