Snart!

Den här låten får mig att längta till värme, stränder, goda drinkar, THAILAND!


Bilder

Försöker ladda upp bilder men det går inte. Vet inte vad felet är men jag får det inte att funka. Har massa bilder på mobilen som jag vill lägga upp här i bloggen, det har alltid funkat att föra över dom med en sladd bara men nu funkar det inte längre, så irriterande. Men ni får några bilder från Facebook sålänge iallafall..










Älskar den här låten!


La gente esta muy loca, what the fuck?!

Viva la fiesta, viva la noche, viva los DJ's


Stress

Helt slut efter dom här dagarna. I torsdags var det ju avslutning, studentfiranden och utgång. Tror inte ni kan förstå vilken stressig dag det var för mig! Sen har jag jobbat hela dagarna fredag, lördag, söndag. Min kropp är död och jag måste ha sömn! Återkommer imorgon när jag är lite piggare och har varvat ner lite. Puss

Batiste dry shampoo

Testade det här torrshampoot för någon dag sen och det var jättebra! Det funkade verkligen, hade inte tvättat håret på några dagar för att jag inte hunnit och det fräschades upp rejält med hjälp av torrshampoot. Det kändes inte lika fettigt och äckligt längre utan det gav volym, glans och gjorde håret fräscht igen. Om man som jag ofta inte hinner tvätta håret så ofta som det behövs, när man har bråttom eller helt enkelt inte orkar, då är torrshampoo en jättebra grej som jag tycker att man ska använda mellan tvättarna. Eftersom att det sliter så mycket att tvätta håret så är det här torrshampoot ett bra alternativ. Det finns att köpa på Åhlens för typ 70 kr men mamma berättade att dom hade erbjudande på Rusta och där kostade det bara 40 kr, sjukt billigt, jag rekommenderar det starkt så det är verkligen värt pengarna. Det luktar jättegott också. Jag har den gula, Batiste Tropical som luktar lite kokos och tropiska frukter.

Har läst att många bloggare och kändisar även tycker att det här är det bästa torrshampoot som finns, och det har också vunnit massa "bäst i test"-tävlingar i tidningar och sånt. Så spring och köp det här torrshampoot, riktigt bra är det!


Bad desicions make good stories

När skrev jag sist? I söndags? Haha jag minns aldrig när jag sist uppdaterade bloggen. Men har nog inte gjort så mycket sen dess iallafall, i söndags tror jag inte att jag gjorde något speciellt, var nog bara hemma och såg på film eftersom jag var helt död från lördagen, såg på nyaste Harry Potter! Skitbra var den men det var bara del 1, del 2 har premiär någon gång i juli så jag längtar.. Älskar Harry Potter haha!

I måndags låg jag ute och solade hela förmiddagen med Merdin, sen nån gång på eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte upp tjejerna, vi gick till Vasa och satte oss där i några timmar. Sen åkte jag hem och hade en lugn kväll igen, såg en annan bra film, The other woman.

Igår var jag i skolan från 10-11, fett onödigt. Men var tvungen att lämna några böcker och så skulle en lärare ta en kopia på mitt pass, han behövde det till vår resa till Kroatien.. Mötte upp Merdin på stan efteråt och lunchade med honom, sen letade jag efter en klänning som jag kan ha på torsdag på avslutningen, utspring, mottagningar och även utgång. Torsdag blir en stressig dag, ska försöka hinna med tre utspring och två mottagningar.. Hm, får se hur det går. Jag hittade iallafall en klänning till sist inne på Bikbok, en enkel men söt sommarklänning. Ni får säkert se den på bilder från torsdagen sen!

Igår kväll blev det utgång, det blev både Puls och Hugo. Rebecca och Fiona spelade på Puls :) Men det var en rolig kväll iallafall!

Försöker ladda upp lite bilder från mobilen som jag tagit dom senaste dagarna men det funkar inte? Har ingen aning om varför, så här har det aldrig varit förut.. När jag sätter i sladden i datorn händer inget och inget kommer upp? Hm.. Så ni får inga väl inga bilder då.

Idag har jag inga speciella planer, måste köpa lite studentpresenter iallafall. Men vi hörs, puss!


I come alive in the night time

Är inte hemma så måste blogga från mobilen, jobbigt haha! Kom nyss in var och åt på Kungskebab med Merdin och Emil. Igår blev det förfest och utgång, hade skitkul så tack alla för igår, GALET! Vi var ett helt gäng som drog ut så de va kul :) Sen blev det fyllekäk på MC haha, det hann bli riktigt ljust ute innan jag kom hem. Idag blir det iallafall myskväll, är helt död haha. Vi hörs när jag kommer hem, puss!

LÄNGTAR!


Orange

Jag har gått och blivit helt kär i färgen orange. Det var som ett tag när jag bara köpte beiga kläder i våras, älskar fortfarande beige men nu på sommaren vill jag vara lite mer färgglad, så nu vill jag köpa allt orange jag ser istället! Orange kommer nog vara min favoritfärg i sommar, det är så jävla snyggt till en brunbränd kropp!

Gillade Kenzas outfit här riktigt mycket, vitt och orange var verkligen en bra kombination. Ser riktigt fräscht ut! Jag som inte gillar vita byxor egentligen tycker att dom Kenza har på sig här är snygga, jag gillar modellen på dom. Älskar ankelkorta byxor. Hennes orange skor från Zara skulle jag heller inte tacka nej till, men jag har faktiskt ett par snygga orange skor som Zana köpte till mig från Primark i England som jag älskar, kan visa..





Här är mina skor, snygga va?! Älskar dom.



Nu fattas bara lite orange toppar och kanske en kuvertväska, mina naglar och läppar brukar också va orange nu för tiden..


The wait is over!

När jag gick in här på bloggen nyss såg jag att jag hade fått massa kommentarer från folk jag inte känner från andra städer med bloggar? Inga anonyma kommentarer som det alltid annars brukar va alltså. Blev lite förvånad men kul att nytt folk hittar hit till min blogg iallafall, hoppas ni fortsätter följa den :)

Förresten, jag är så glad, lättad och lycklig! Nu är allt skolarbete klart, jag har SOMMARLOV nu. Den perioden som man längtar efter hela året! Egentligen har jag ju inte det förräns på torsdag men jag är ledig måndag, tisdag, onsdag och på torsdag är det ju avslutning så nu tar jag sommarlov!!

Allt vore perfekt om det inte vore så att jag fick IG i matte B. Jag är jättenöjd med mina betyg i övrigt men jag kunde bara inte klara matten.. Det känns jobbigt faktiskt men jag ska fixa det i början av trean. Menmen, fick även reda på några andra betyg idag men dom gjorde mig mycket gladare, jag får VG i samhäll B och MVG i turism A :) Jag har väldigt blandade betyg den här terminen, men jag är nöjd, förutom matten då..

Fick även reda på att jag ska jobba nästa helg, fredag lördag och söndag och det var också en stor lättnad för jag behöver verkligen alla pengar jag kan få just nu, nu när det är sommar, innan Thailand och allt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, har inga speciella planer för ikväll men kommer säkert hitta på något :) Vi hörs lite senare, puss!


Sista plugget

Kom nyss hem från Idrottsparken, tittade på Merdins match med pappa, Slepiner - Sylvia. Men tyvärr gick det inte så bra för Sleipner, Sylvia vann med 5-0.. Nu sitter jag och pluggar det allra sista innan sommarlovet, imorgon ska ett prov göras och två uppgifter lämnas in sen är det äntligen över, SKÖNT! Kan inte fatta att det är sommarlov om en vecka, helt sjukt!

Nu ska jag fortsätta, vi hörs imorgon! Puss


Konstiga drömmar

Jag har kommit på att jag ofta drömmer konstiga drömmar om liknande saker. Jag drömmer väldigt ofta om att jag åker hiss eller att jag tappar tänder. Inte så intressant för er att läsa om kanske men jag undrar om drömmarna typ betyder något? Om man drömmer samma sak ofta måste det ju vara något..

När jag åker hiss åker jag med människor jag inte känner. Hissen går jättesnabbt och jag typ flyger runt i hissen, det finns ingen gravitationskraft eller vad det heter som gör att jag kan stå på marken. Hissen snurrar också runt så ibland är jag upp och ner. Det låter inte läskigt men det är det när jag drömmer haha! Sen är det ALLTID så att den våningen jag har tryckt på och vill gå av på kan jag aldrig gå av på. Antingen hinner jag inte fram till dörren när hissen har stannat och kan kliva ut och så stängs dörren framför mig och fortsätter åka eller så stannar inte hissen på den våning jag vill gå av på. Jag är alltid jätterädd för att vara kvar sist i hissen också,  jag vill inte att dom andra människorna ska gå av före mig. Hissen ser ut som en sån här typ lagerhiss om ni vet vad jag menar? Som man typ kör varor i med betonggolv och hela hissen är helt grå med gula streck som visar att man inte får gå för nära dörren ni vet? Ingen vanlig hiss. Det här drömmer jag minst typ en gång i veckan, inatt gjorde jag det! Det här hittade jag på Internet om drömmar om att åka hiss:

"Drömmar om att åka hiss innebär att du har upp-och nedgångar i livet. Humörsvängningar eller förflyttning av uppmärksamhet - som när vi går från att vara inblandade i fysisk förnimmelse och övergång till tänkande, ökning eller minskning av status eller arbetssituation, våra känslomässiga toppar och dalar - hissen går ut genom taket kan visa tendens till att vara manisk. Att åka neråt kan betyda möte av influenser från det omedvetna, bli "upphöjda" eller känna oss "nere".  Hiss-drömmar innehåller ibland starka känslor av ökad sexuell njutning. Så hissen kan skildra att stiger eller faller med sådana känslor.



Jag drömmer också ofta att jag tappar tänder. Då handlar det alltid om att jag tappar väldigt synliga tänder, typ framtänderna och är helt förtvivlad för att jag känner mig så ful och det känns jätteäckligt. Det här drömmer jag också jätteofta! Det här hittade jag på Internet om drömmar om att tappa tänder:

"Man lämnar ett gammalt skede i livet och möter ett nytt. Man drömmer det som allra oftast när man är ung, vid tiden för första riktiga förhållandet, första flytten, jobbyte, barn, graviditet osv. Alla lite större förälndringar i ens liv... Inte så många äldre drömmer detta, utan det kommer sig för mest mellan 18-30 års åldern..."

"Man står inför stora förändringar i livet. Alltså egentligen en ganska positiv dröm även om förändring ofta är omvälvande och kan kännas skrämmande först."



Det låter ju ganska rimligt? Men jag vet inte om jag tror på sånt.. Ae jag har så konstiga drömmar haha..


La Semana Blanca

Jag och mina fina tjejer i måndags! ♥


Thailand om en månad!

Helloooo! Idag börjar jag kl halv 2 men vaknade ändå nu? Typiskt! Hm, minns inte när jag sist skrev men det var nog i tisdags? Sen dess har jag inte gjort så mycket speciellt, i tisdags efter ja åkte hem när jag skrev sist var jag bara med Merdin på kvällen. Sen igår var jag i skolan, eller hade lektion från 8 till halv 10 sen "håltimme" till kl 3 då jag skulle göra matte B omprov. Så under den tiden gick jag runt på stan, köpte ett par shorts och köpte Woktime som jag tog med mig hem till Djäkne och åt. Sen var jag där och tog de lugnt och sen tillbaks till skolan för o göra provet. Det var svårt men jag hoppas verkligen att jag klarade det.. Jag är jättedålig på matte!

Efter provet hämtade Merdin upp mig så följde jag med honom till Napoli och åt sen skjutsade han mig till min pappas jobb, sen åkte jag hem, tog en dusch och lite så och sen drog jag och några av mina söta studenter till Folkparken. Mys! Till slut blev det jag Merdin Esat Kreshnik Nadja Cissi Zana Emil. Vi satt på filtar och bara chillade, eller ja dom som skulle ut drack också. Fullt med studenter i Folkparken haha, blir så avundsjuk på dom, jag vill också haha! Men bara ett år kvar.. Förutom lite onödig drama hade jag en mysig kväll. Avslutade kvällen på Max sen drog vi hem runt 12.

Idag har jag bara en lektion från halv 2 - halv 3 sen vet jag inte vad jag ska göra efter, men får se!


Och just det, min nyhet jag skulle berätta för er är att JAG SKA TILL THAILAND DEN 9 JULI, OM EXAKT EN MÅNAD! Är borta från den 9-27 juli. Jag är så jävla glad, det finns inget bättre än Thailand och vi ska både till Bangkok och någon ö så det blir massa shopping, sol, bad och party! Det ska bli så underbart! Sen en annan bra nyhet är att jag och min roliga global profil grupp (mitt IV-val i skolan) ska till Kroatien i September, det ska också bli riktigt kul! Jag har så mycket att se fram emot just nu, love it.

Puss på er!

En bild från när jag var i Thailand sist, år 2008.

 


Död

Ligger här i soffan i Djäkne och typ halvsover. Kanske borde vara ute i det fina vädret egentligen men jag är helt död. Hade en jättestressig dag igår, åkte till Vingåker med Merdin och sen hängde jag lite med tjejerna i Vasa. Sen blev det att fixa sig inför kvällen och förfesta lite. Sen var vi ett helt gäng som drog ut till Puls på La semana blanca, det var kul! Somnade vid 4 inatt och gick upp kl 9 för o gå till skolan, hade endel saker jag va tvungen o va med på. Så jag är ganska seg idag som ni förstår.. Men idag fyller min älskling 19 år! Vi firade honom igår/inatt och i helgen ska han få sin present av mig så så blir det lite mer firande! Men grattis igen baby <3 Förresten har jag en GRYM nyhet o berätta, jag är så jävla glad!!!! Men de tar vi när jag kommer hem :) PUSS

Jobbigt..

Håller på och pluggar, har en riktigt jobbig och stor uppgift som ska va klar på fredag. Kommer inte ha tid och plugga dom andra dagarna, har massa annat den här veckan så ville bli klar med den idag. Men den blir bokstavligt talat ALRIG klar, har pluggat sen 14.00 typ och det känns som att jag inte ens har kommit halvvägs? Uppgiften är så stor och man måste skriva så jävla mycket. Ae så jävla jobbigt..

Så min dag kommer nog bara bestå av plugg. Söndagar brukar ju oftast bli så för mig som ni kanske vet. Fast jag är ju i och för sig ledig imorgon, men då ska jag troligtvis åka till Vingåker under dagen och sen har jag massa ärenden o göra inför kvällen, det är ju La semana blanca imorgon, smygpremiär på studentveckan på Puls, så då ska vi ett helt gäng ut o festa såklart! Så imorgon hinner jag nog inte plugga så mycket..

Ae det är nog bäst att jag fortsätter o plugga haha, puss!


Yesterday

Igår låg jag först ute och solade i trädgården på morgonen, så skönt! Sen vid halv 2 kom Merdin Zana och Nadja och hämtade upp mig, så åkte vi ut till Mårängen och solade och badade där. Älskar varma härliga sommardagar!

Sen på kvällen hade mina föräldrar lite fest här hos mig, och jag och Merdin joinade såklart. Det var jättetrevligt med härligt folk, massa god mat och dricka, spelade även kubb och satt ute hela kvällen. Sommarkänslor! Sen drog vi vidare och mötte upp Nadja och Kreshnik och drog till Cromwell, tog en drink på uteserveringen. Sen blev det en liten tripp ut till mig och lite spökvandring haha!













Det var alla bilder jag hade från igår :)


Fredag

Kom hem för ett tag sen, blev en lugn kväll med Merdin. Vi har varit lite överallt känns det som men inte gjort något speciellt typ? Konstig kväll haha, vi åkte runt lite, tog en promenad, träffade Zana en snabbis också och drog och åt.

Annars idag har jag solat i Vasa med tjejerna, låg där i några timmar sen gick vi och åt och tog en sväng på stan. Jag var shoppingsugen men hittade inget, så typiskt..

Underbart väder har det varit idag iallafall! Fick nästan panik i Vasa ett tag, det var så varmt att bara ligga där och steka i solen utan att bada. Imorgon ska det ju bli ännu varmare, så då ska jag och ett gäng sötisar åka ut till en sjö och sola och bada, så härligt! Vilken sjö vet vi inte än, men det är sånt som märks..



Mys

Det blev en myskväll på Elinas balkong med tjejerna + Merdin och Armend. Kom hem för ett tag sen och vill sova men är inte ett dugg trött. Känner på mig att jag kommer hinna vända på dygnet dom här dagarna, inte bra..

Imorgon ska det bli riktigt fint väder så då ska jag passa på o sola! Antingen här utanför mig i trädgården eller kanske i Vasa. Får se :)

Vi hörs imorgon! Puss & kram


Onsdag

Nu är jag tillbaks i Lövsta igen! Kommer inte ihåg så bra vad jag har gjort dom senaste dagarna men typ varit i skolan, fikat, solat, hängt i Vasa, varit på Gymnasieslaget, shoppat lite, och sen har Nadja färgat mitt hår! Gjorde ljusa slingor, det blev fint! Men ska bli ännu ljusare så småningom.

Skönt o sova i min egen säng inatt, sov så gott! Men jag "flyttar" nog tillbaks till lägenheten i Djäkne snart igen haha..

Nu är vi ju lediga ett tag, så skönt! Ser fram emot den här helgen för det ska bli så fint väder. Vet inte riktigt vad som händer idag, sånt som märks! Har inget speciellt o skriva egentligen ville bara uppdatera lite. Men vi hörs, puss!


RSS 2.0