Godnatt

Gick hem från skolan typ precis efter jag hade skrivit det förra blogginlägget, orkade verkligen inte vara kvar, mådde jättedåligt. Skönt att bara va hemma och vila, måste bli frisk tills på fredag alltså.. Har viktiga grejer i skolan och sen troligtvis jobb i helgen, hoppas att jag blir frisk snart alltså för när jag mår så här kan jag inte göra så mycket direkt.. Merdin kom hit iallafall och vi såg på film, Mean girls 2 haha. Den var jättetöntig såklart men ändå rolig, ibland är det kul att se sånna filmer haha.. Sen såg jag på Frozen, den däremot var grym. Riktigt spännande och bra film, lite läskig och äcklig också faktiskt. Men Frozen kan jag iallafall rekommendera! :)

 

Sen har jag faktiskt pluggat nu i flera timmar, bra att jag äntligen tog jag i det. Blev nästan klar med en stor inlämningsuppgift men får nog fortsätta imorgon för jag orkar inte mer idag, ska lägga mig och sova snart tror jag.. Hm ja det var väl det jag hade o säga haha.. Godnatt!


Sjuk

Sitter i skolan och mår skit.. Alltså verkligen. Jag är jättsjuk, hur förkyld som helst och har feber. Dum som jag är tvingar jag mig själv att gå till skolan för att jag har så mycket att göra och redan har missat så mycket nu när jag var borta en vecka. Imorgon är jag ledig iallafall, skönt. Men jag måste ändå plugga.. Oooh, så irriterande jag har verkligen inte tid o va sjuk nu! Har massor o göra, och när jag mår så här vill jag bara ligga hemma i min säng och sova.. Till och med mina lärare säger att jag ser jättesjuk ut och borde gå hem, lyckat..

Menmen, fick några frågor jag tänkte svara på. Tycker ni att det är bra att jag svarar på frågor så här i ett inlägg så alla kan se det eller ska jag göra det som en kommentar i inlägget ni har kommenterat? Om det är någon med blogg som kommenterat svarar jag ju tillbaks i hennes blogg, men vet inte riktigt hur jag ska göra när jag får anonyma frågor?

Den var riktigt snygg! Vet du om den finns på HM sidan? kan inte hitta den... :(

- Jag har ingen aning om den finns på hemsidan eller inte, jag har inte tittat där faktiskt men den borde ju finnas under skjortor/blusar/toppar eller liknande så om du inte har hittat den så finns den antagligen inte där. Den var slut i butik också, när jag hittade den fanns det bara en i storlek 42 och 34 kvar och jag tog nog den sista 34an då, som var framme iallafall. Men den kommer säkert in igen! :)

Har en till fråga att svara på om hårfärg men jag får göra det sen orkar inte nu! Puss


Ormskinnsmönster

Jag har aldrig riktigt gillat ormskinnsmönstrade kläder, men efter att ha sett massa plagg med ormskinnsmönster i i butikerna och märkt att trenden blivit rätt stor då jag sett massa tjejer på stan, på bloggar och i tidningar med ormskinnsmönstrade kläder har jag blivit lite sugen. När jag såg en av Kenzas outfits där hon har en transparent ormskinnsmönstrad blus och var så jävla snygg började jag leta efter en liknande i butikerna och idag hittade jag den här på H&M:



Den är snygg och jag gillar den, den är ännu snyggare på än på än på bilden faktiskt och mer åt det bruna hållet i verkligheten. Jag tänker mig den till mina svarta byxor med gulddragkedjor från Zara, tunn guldig halsring från Stye by Tyra och mina svarta höga ankelboots från Din sko. Tycker ni att jag ska behålla den eller inte?


Talk that talk

Hur bra är inte Rihannas nya skiva "Talk that talk"? GRYM! Fyfan alltså vad jag älskar henne, en av mina absoluta favoritartister verkligen, ALLT hon gör är ju alltid så jävla bra.

Min absoluta favoritlåt på skivan är "Where have you been" som jag har lyssnat på hela dagen idag, den är grym!



Jag tycker att nästan varenda låt är bra alltså speciellt den ovan, Drunk on love, Take care, Talk that talk, Fool in love.. Finns sjukt många bra så LYSSNA själva!


Ulrikke Lunds frisyr

Det finns inget finare än långt, tjockt och välskött hår enligt mig. Du kan göra så mycket med det och det är snyggt både platt och lockigt. Därför kämpar ju jag med att få långt och fint hår igen, och mitt hår har faktiskt växt rätt mycket på senaste tiden. Men nu till saken, OM jag någonsin skulle få för mig att klippa av mig mitt hår, då skulle jag ha exakt sån frisyr som norska bloggerskan Ulrikke Lund har/har haft, blir jättesugen på att klippa mig när jag ser dom här bilderna:

















En lång page med snelugg, ser så otroligt fräscht och på något sätt "exklusivt" och "lyxigt" ut, vet inte riktigt hur jag ska förklara. Perfekt blond färg också, inte något för mig men riktigt fräsch färg! Gillar dom böjda topparna också. Någon gång i livet är jag sugen på att testa på den här frisyren iallafall, sååå snyggt! Håller ni inte med mig?

Förresten kan jag rekommendera hennes blogg, hon skriver på norska men jag tittar bara på bilderna. Hon är sjukt snygg och har riktigt snygg stil.


Home sweet home, not..

Jag är som sagt hemma efter en underbar vecka på Lanzarote med Merdin, vi har haft det jättebra verkligen och jag har ångest över o va tillbaks.. Menmen back to reality, har försökt plugga hela dagen men jag är så jävla dålig på att ta tag i det. Vi har iallafall haft en riktigt skön semester och mest tagit de lugnt och solat och badat, shoppat lite, druckit goda drinkar och bara haft de skönt. Bilder från resan kommer någon dag framöver, Merdin har alla bilder på systemkameran hemma hos honom, ska ta minneskortet av honom så fort jag kommer ihåg!

 Kom hem i fredags natt och igår träffade jag mina saknade tjejer på dagen, tog en fika och köpte med oss mat hem till Elina och var där tills jag och Nadja började jobba kl 22. Idag har jag bara tagit de lugnt, gick och åt med Merdin och sen har jag pluggat lite men det går inte så bra asså.. Imorgon är jag tydligen ledig också, kompledigt för att det var öppet hus i lördags, hade ingen aning om det haha. Skönt iallafall! Fast jag måste ändå plugga, och sen ska jag på ett viktigt möte så jag har ändå lite ärenden och göra. Är sjukt shoppingsugen också haha! På tal om shopping, det fanns Zara, Bersha, Pull&Bear och massa andra bra affärer på Lanzarote, blev jätteglad haha! Men konstig nog hittade jag inte så mycket alls, det enda jag fick med mig hem var två väskor.. Letade fan igenom vartenda litet plagg på Zara som är min favoritaffär i vanliga fall men hittade inget, helt sjukt! På Bershka däremot hittade jag iallafall en jättefin liten partyväska, en svart kuvertväska i skinn med lite paljetter på i perfekt storlek. Sen köpte jag även en större vardagsväska eftersom min Hermes kopia håller på att gå sönder helt och hållet.. Thailand-kvalité haha.. Fan det är den snyggaste väskan jag vet, perfekta vardagsväskan som passar till allt, vill ha en ny! Har ju den i dessa färger:



Menmen får väl leta efter en ny liknande, den jag köpte på Lanzarote är snygg men inte lika snygg som dom här.. Men vi hörs snart igen sötisar, bjuder på en bild på mig från igår som Natha tog, hon hade sminkat mig jättefint, sjukt duktig är hon!


Angående Doaa Saman på Facebook

Jag är hemma från Spanien nu, har haft det jättbra! Men mer om det en annan gång, såg att jag fått massa kommentarer om en tjej på Facebook, "Doaa Saman" som använder mina bilder + att massa folk har kommit och sagt det till mig. Jag skickade en vänförfrågan och hon accepterade och jag såg att hon hade över 50 bilder på mig. Det kändes lite obehagligt då hon låtsades vara jag och hade fått massa kommentarer på alla bilder från folk över hela världen. Jag skrev till henne och sa åt henne att ta bort alla bilder annars skulle jag anmäla henne. En vän till mig hade tydligen redan gjort det men "Doaa" bad iallafall om ursäkt och sa att hon hade hittat bilderna på Google, hon hade ingen aning om vem jag var tydligen. Jag tyckte nästan lite synd om tjejen, hon kunde knappt svenska och sa att hon inte ville ha bilder på sig själv och därför tog hon mina.. Och du som kommenterade att hon har tagit bort bilderna nu var för att jag sa åt henne att göra det!

Det sjuka är att det här har hänt mig flera gånger, en gång hade en "Alma Sinanovic" massa bilder på mig (skulle inte förvåna mig om hon fortfarande har), riktig psykbrud som låtsades vara jag och skickade bilder på mig till killar och sa att det var hon. Sen har det hänt ännu en gång, en tjej la upp bilder på mig och min vän Sandra och hittade på massa saker om oss att vi var andra personer och sen nu den här "Doaa Saman".

Förstår inte vad det är för fel på folk som gör så här, det kommer alltid fram till mig förr eller senare SÅ TA INTE MINA BILDER!!!!


Spanien 18 - 25 november

Hinner bara göra en liten snabb update för idag har jag fullt upp, åker ju till Spanien med Merdin imorgon. Ska bli så himla skönt, underbart med lite sol och värme, ska verkligen njuta! Är borta i en vecka. Vi ska till Lanzarote som är en av Kanarieöarna, det här hotellet ska vi bo på:



Och stranden vi bor vid ser ut så här:



Måste packa och så nu, men var bara tvungen att berätta om igår. Jag och Zana var på bio och såg senaste Twilight filmen, Breaking Dawn. Alltså den var grym! Kan inte förklara hur bra den var.. Förstår inte er som inte gillar Twilight filmerna, dom är ju bäst. Edward och Bella alltså, finaste paret :') Haha. MEN SE DEN!!!

Ska försöka ta mycket bilder och så, så får vi höras när jag kommer hem! Ha det så bra pusspuss


If you let me, here's what I'll do, I'll take care of you



Helgen

Har haft en bra ledig helg, i fredags tittade jag på film och myste med Merdin, vi såg på Did you hear about the Morgans. Den var helt okej!

 Igår kom Nadja Sandra och Elina och hämtade upp mig och så åkte vi till Stadium Arena och kollade på bajram cupen. Det var kul, Merdin och dom spelade ju så det var kul o kolla på dom..

 Igår skulle jag och Zana egentligen åkt till Linköping och firat en vän som fyllde år i fredags men vi kunde inte åka dit för allt blev så krångligt så det blev inget, jättetråkigt.. Men jag och Zana bestämde oss för att köra på en utgång istället, så vi förfestade lite med Merdin och Ado och sen drog vi ut med Elina och Natha. Hade jättekul iallafall men det blev en väldigt kort kväll för vi stog i kö jättelänge, kom lite för sent.. Men det var kul iallafall!

Idag sov jag väldigt länge och sen tog jag och Merdin en sväng på stan, åt och köpte farsdags present. Sen åkte jag hem, firade pappa lite och sen satte jag igång med lite plugg. Nu ska jag ta det ta det lugnt resten av kvällen o sätta på någon bra film, mys! Tror det blir en film som heter "Without men" med bland annat Eva Longoria, den verkar bra..

Jag och Zana på Puls, vi ser lite konstiga ut båda två på bilden haha..



 


Mina nya fina



HIGH HEEL THEO





Din Sko 499:-


Tisdag

Har pluggat nu i några timmar på ett prov jag har i naturkunskap B imorgon. Alltså det handlar om så jävla tråkiga saker typ molekyler, joner, atomer och sånt. Kill me! Det är sånt jag fan inte ens vill lära mig..

Ska snart fixa i ordning lite chips och dipp och sätta mig framför tvn, känner att jag förtjänar det haha.. Sen blir det bästa Desperate Housewives som vanligt på tisdagar!

Förresten, en rolig grej jag inte berättat för er än, min mamma och hennes vän ska öppna en blomsterbutik i Ingelsta shopping som kommer bli Norrköpings snyggaste blomsterbutik! Kolla denna blogg för mer info, bilder osv: http://videflorist.blogg.se/. Följ dom på Facebook också, in och gilla här: http://www.facebook.com/#!/pages/VIDE/303175036362053.

Vi hörs. Puss


Twitter

Jag har börjat twittra! Tänkte att det var ett snabbt och enkelt sätt för er att hålla lite mer koll på mig, vad jag gör om dagarna och så. Det är ju ett snabbare och smidigare sätt att uppdatera status på än Facebook nästan, jag har laddat ner en Twitter-app till min Iphone nu iallafall så ska försöka uppdatera där så ofta jag kan! Sen ville jag även ha Twitter för att kunna hålla koll på mina favoritkändisar och bloggare eftersom dom flesta twittrar nu för tiden.

Så följ mig på Twitter: https://twitter.com/#!/carolinesthl



Trött

Somnar snart alltså.. Sitter i skolan, ångest oh yes! Hade prov nyss, tror det gick helt okej. Börjar nästa lektion 10.30 och det är typ världens längsta och tråkigaste lektion.. Samhäll C till 12.15, kill me..

Negativa klagande Caroline is back, men jag är så jävla trött haha.. Skolan dödar mig! Ännu värre när man inte kan sova om nätterna heller. Men de blir nog bättre, borde vänja mig snart igen. Fast tidiga morgonar och jag funkar fan inte alltså..

Något positivt är iallafall att Kungsgård ska få ett nytt café igen imorgon, har inte haft något sen tvåan och det har typ varit den jobbigaste perioden i skolan ever. Så nu kan jag börja köpa mackor, dricka, godis osv igen! Glad tjej..

Slutar typ halv 3 idag, sen ska jag hem och plugga! WOHO hejdå


Before I die..

308215_222168247849699_128943437172181_653314_650447202_n_large





Tumblr_lu004cwmnh1r29t5yo1_500_large

Tumblr_lty573tfw51r29t5yo1_500_large

Tumblr_lt8phwe8gi1r29t5yo1_500_large

311063_222181967848327_128943437172181_653450_205986071_n_large

Tumblr_ltdshgyd8r1r55rzgo1_500_large

Tumblr_lt8sdrjcx61r29t5yo1_r1_500_large

389486_211864115550973_138684572868928_481417_1315702222_n_large

311885_222175287848995_128943437172181_653400_703854902_n_large

79517705_x_2b977d7f_large

304281_222168367849687_128943437172181_653316_1617482811_n_large










Söndag

Igår blev det jobb, vaknade kl 2 idag haha not good.. Har bara tagit de lugnt och pluggat, ska snart lägga mig i min sköna säng och se på film. Ska se EMA på MTV som är ikväll kl 9 också så klart, gillar att kolla på alla uppträdanden, kändisar osv.

Har lite ångest faktiskt för att det är skola imorgon och för att jag vet att jag har så sjukt mycket plugg den här veckan och nästa, måste verkligen plugga typ varje dag alltså.. Men jag har mycket o se fram emot så jag är glad ändå! Måste bara ta mig igenom några jobbiga veckor först..

Just det, jag måste verkligen ändra min design snart alltså.. Den är ju så jävla ful haha! Men jag är så lat och så dålig på att göra det. Kan inte göra någon åt mig haha?! Ae men nångång när jag har tid ska jag göra en ny, men det kommer nog dröja ett tag till tyvärr..

Men jag har inget mer o säga direkt, inga bilder o bjuda på heller tyvärr.. Puss på er!


Svaren på frågestunden

Jag är ny läsare här, har kikat in flera dagar nu utan uppdatering.. Du verkar vara en jätte söt tjej som jag vill följa (på bloggen) så snälla uppdatera! :D

Vill gärna veta mer om vad du gör om dagarna, jobbar/pluggar? Shopping? Outfit? Mål med livet?


- Tack så mycket Julia, ska försöka bli bättre med uppdateringen jag lovar! Jag går i skolan, sista året på gymnasiet. Läser samhällsprogrammet på Kungsgårdsgymnasiet med inriktiningen samhäll. På fritiden annars jobbar jag ibland på helgerna på Cromwell House som är en restaurang, pub och nattklubb, jag jobbar då det är nattklubb, jättekul! :) Annars umgås jag med min pojkvän och mina vänner och hittar på olika saker. Ja vad ska jag säga om shopping och outfits haha, älskar att shoppa och gör det så ofta jag kan haha, när det gäller outfits gillar jag enkelt, kvinnligt och klassiskt men ändå trendigt eller vad man ska säga. Zara är iallafall favoritaffären! Mål med livet, hm.. Ingen aning. Få ett bra jobb, resa massor, få en bra man, familj osv.. Ae jag vet inte än haha!

Ska du och merdin flytta ihop? kommer han att vara pappan till dina barn?

-
Oj haha, det har jag ingen aning om. Har nog inte riktigt tänkt på det eftersom jag och Merdin fortfarande är så unga. Jag älskar honom och vi tar allt som det kommer. Man kan ju aldrig veta vad som händer i framtiden heller.

Favorit färg ? Vad tycker du om ortohet i förhållanden osv ? Tycker du mer om svenska eller utländska killar ? Snyggaste tjejen du känner i staden du bor ? Snyggaste Hollywood stjärnan ?

- Har ingen direkt favoritfärg faktiskt.. Men på kläder just nu är det brun. Otrohet är typ det värsta jag vet, tycker att det är jättefel. Jag tycker oftast att utländska killar ser bättre ut, gillar mörka killar som Merdin. Oj, det finns många snygga tjejer i Norrköping men kan inte komma på någon speciell som är snyggast. Alla mina tjejkompisar är väldigt snygga iallafall! Snyggaste Hollywood stjärnan måste nog vara Megan Fox tror jag.

Vad vill du plugga vidare?

- Ingen aning, men funderar på socionom.

Är du halvsvensk?

- Ja det är jag! Och 25% thai och 25% amerikan.

Vad gillar du för pojknamn och flicknamn ? Exempel

- Tycker att Melvin är ett jättegulligt pojknamn, annars vet jag ärligt talat inte, finns många fina namn. Gillar Angelina också haha, så snyggt, men inte på mitt eget barn kanske, vill typ heta det själv haha..

När vill du skaffa barn? och hur många?

- Typ mellan 25-30 tror jag, när jag verkligen känner mig mogen. Vill verkligen inte ha barn för tidigt alltså. Men jag älskar barn!

Vad vill du jobba med i framtiden ?

- Gud vad svåra frågor jag får, jag har faktiskt ingen aning. Har ju en del drömmar men jag vet inte.. Vore kul att jobba med något som jag verkligen gillar, tex mode/skönhet, gillar att skriva mycket och så också, kanske något med journalist eller aa socionom verkar också kul men fan jag vet inte! Skulle va kul att jobba som reseledare eller liknande nu när man är ung också, jag vill resa massor!

vilka länder har du besökt? favoritplagg?

- Jag har varit i Thailand typ 6 eller 7 gånger, Spanien 3 gånger, Grekland 2 gånger, Frankrike, Kroatien, Montenegro, Danmark, Finland.. Tror det var allt. Favoritplagg, vad svårt.. Just nu är det nog mina svarta byxor från Zara som är i lite skinnliknande material med gulddetaljer. Eller min nya bruna jacka från Zara, älskar den!

1. hur gammal e du?
2. var bor du?
3. gillar du hästar?
4. vad gör du helst en fredag kväll? festa/myskväll?
5. har du något bra träningstips som man förbränner fettet på magen men att det inte drar fett från brösten?
6. jag är väldigt blyg, vågar knappt snacka med främlingar! har du något tips hur jag ska kunna komma över min blyghet?
7. favoritmat?
8. tycker att du har jätte fint hår! vad använder du för shampo och balsam? använder du hårinpackning?
9. har du någon piercing?
10. har du någon tatuering? var isåfall?!
11. har du barn?
12. har du pojkvän?
13. hur många läsare har du per dag?

jag är en ny läser och jag kan inte få nog av din blogg, den är jätte bra läser den flera gånger om dan! <3


- Tack så mycket, kul att du gillar min blogg!

 1. Jag är 18 år!
 2. Jag bor lite utanför Norrköping.
 3. Ja det gör jag väl, fast ändå inget jag bryr mig om längre direkt. Red ganska mycket när jag var mindre började typ när jag var 4 men sen blev jag allergisk mot hästar och det blev som värst när jag var typ 11-12 så då slutade jag.
4. Väldigt olika, gillar både och. Så fredag myskväll och lördag festa skulle jag säga är perfekt! Beror ju på vilket humör man är på också.
5. Oj, jag skulle behöva ett sånt tips själv haha! Så nej jag har ingen aning, sök på magövningar på Google så finns det säkert massor.
6. Jag är så dålig på sånt här.. Har själv aldrig varit speciellt blyg så jag vet inte vad jag ska säga, tycker inte man ska skämmas för sig själv, du har antagligen inget o skämmas för, visa din personlighet istället som säkert är jättebra och var dig själv! Men gå in på den här länken för bra tips och råd: http://www.umo.se/Jag/Blyghet/.
7. Jag är en sån som typ ÄLSKAR all sorts mat, äter nästan allt. Men en typisk "Caroline-måltid" är typ grillspett, klyftpotats, tzatsiki och "greksallad", älskar fetaost! Gillar kött väldigt mycket också.
8. Tack så mycket! Just nu använder jag shampoo & balsam av märket Aussie som är riktigt bra, använder den för färgat hår, det är litelite dyrare än "vanligt" shampoo och balsam men den luktar helt sjukt gott, persika! Använder nästan aldrig hårinpackning, är dåligt på det.. Så här ser dom ut iallafall:



9. Nej jag har ingen piercing för tillfället, eller jo i öronen då, två i det ena och tre i det andra (tror jag?) men ingen annanstans. Har haft både i näsan och överläppen förut. Om jag någonsin skulle pierca mig igen, vilket jag inte tror att jag kommer göra skulle det vara i tungan eller naveln iallafall.
10. Nej jag har tyärr ingen tatuering, vill ha och är sugen på att göra en ganska snart, vet bara inte vad än. Vill ha en i nacken, en på handleden och en nere på vristen/foten.
11. Nej jag har inte barn haha!
12. Ja jag har pojkvän.
13. Jag har ca 300 läsare per dag.

E du nöjd med ditt utseende och längd ?
 
- Ja det är jag väl, självklart finns det saker jag skulle vilja ändra på och förbättra när det gäller mitt utseende men nöjd är jag. Min längd funkar, några cm till skulle väl inte skada men jag gillar att vara kort, tycker att det är snyggt med korta tjejer, gillar att jag kan ha hur höga klackar som helst utan att bli längre än killar osv. Självklart kan det vara snyggt att vara lång också men jag föredrar att vara kort!

Jag har jätte dåligt självförtroende och jag vågar inte snacka med killar! det är ganska jobbigt imed att mina kompisar kan snacka med vem som helst typ men jag vågar inte, blir helt stel och kommer inte på något att säga :/ kan du hjälpa mig? har du några tips osv. som jag kan tränar på? och komma över min rädsla att snacka med killar?
skulle vara jätte snällt om du vill hjälpa mig med det!
och sen en till fråga, kan du visa hur du sminkar dig? tycker att du är jätte vacker! och vilken sort sminkning tycker du är snyggast om man har brunt hår och har blåa ögon till en 15 åring? mörk eller ljus sminkning? ♥

- Oj jag är så dåligt på sånt, vill så gärna hjälpa dig men eftersom jag aldrig haft problem med sånt vet jag inte om jag har några tips direkt men försök att bara va dig själv och att inte skämmas för den du är. Du har inget att förlora och jag tror verkligen inte att du har något i skämmas för! Så var bara dig själv, var social, prata på bara om saker du tycker om att prata om. Kan tänka mig att det finns mycket hjälp att hitta på internet om det här också, så sök på Google och lycka till! :)

Tack så mycket vad söt du är, jag sminkar mig inte på något speciellt sätt faktiskt.. Använder oftast bara solpuder, rouge, mascara och eyeliner. Men nu på vintern använder jag foundation ibland också. Så en vardags sminkning för mig just nu är foundation från Loreal, rouge från Make up store, mascara från Loreal (Telescopic, den är bäst) och eyeliner från lite olika märken, tycker faktiskt att H&M's funkar bra, annars har Loreal och Isadora bra. Till fest tycker jag om att använda ögonskugga, jag är inte särskilt bra på det men brukar sminka mig med ögonskuggor i olika bruna nyanser då. Gillar bronziga färger och så.

Om du har brunt hår och blåa ögon tycker jag absolut att om du vill vara lite finare någon gång ska köra på en lätt sotning som framhäver dina fina blåa ögon. Det är så snyggt att sota sina ögon i mörka färger om man har blåa ögon, helst svarta och gråa nyanser! Men det är inte något du ska köra på till vardags om du bara är 15 år tycker jag inte, men absolut om du vill vara lite finare någon gång.

1.Vad är din favoritbutik ?
2.Hur länge har du och Merdin varit tsm? rätt länge va?
3.vilken linje går du?
4. Vad tycker du om mobbing?

- 1. Zara och H&M.
2. Vi har varit tillsammans i ca 5 år.
3. Jag går samhäll.
4. Hatar mobbning, sjukt hemskt är det, hatar mobbare! Osäkra patetiska jävlar.

hur lång e du exakt? alltså säg inte någon cm mer eller mindra utan exakt med milimeter och allt. Som typ 168,5. Ja du fattar

- Jag är typ 163 cm tror jag, vet tyvärr inte exakt.

jävlitgt fin hårfärg, vad heter den?

-
Vet tyvärr inte vad min hårfärg heter, typ ljusbrun med blonda slingor eller mörkblond med ljusa slingor är det väl kanske. Jag vet inte inte riktigt, men den är lite honung/guldig eller något tror jag haha..


Lördag

Dålig uppdatering I know men har inte gjort nåt speciellt direkt. Rihanna blev ju inställt i onsdags som dom flesta av er säkert redan vet, så tråkigt alltså. Ganska dåligt gjort att säga det först när vi sitter i Globen och väntar.. Så besviken blev jag!

Annars har jag bara tagit de lugnt typ, i torsdags gick jag ut och åt på Poseidon med tjejerna och hade lite myskväll hos Elina. Igår åkte jag och Zana till Linköping och tog först en fika med Hanna, Dorin och Sandra och sen gick vi till en klubb och spelade lite biljard och så. Myspys! Kom hem runt 1 igår och då la jag mig i sängen och såg på film, I love you Beth Cooper hette den. Rolig film!

Ikväll blir det jobb så vi hörs imorgon! Puss

 


Drama drama drama

Har haft en mysig kväll med mina fina, det blev först en fika med tjejerna sen en sväng på stan, jag köpte ett par jeans. Sen en liten rundtur med bilen till Hageby Centrum och ett snabbt stopp på MC och sen hämta killarna och bege oss till min lilla lägenhet i Djäkne och kolla på Barcamatchen. Jättetråkigt enligt mig men vad gör man inte.. Med rätt sällskap blir det mesta kul!

Hm ja en sak har jag iallafall lärt mig idag - att aldrig hoppas för mycket för man blir ändå bara besviken i slutändan! Så tänk på det tjejer..

Jag borde sova men jag kan inte, har precis haft ett långt samtal med Elina om massa sjuka saker.. HAHA Astrid Lindgren, rymden, spöken och könshår (haha fråga inte) är bara några saker vi snackade om.. Hon är sjuk!

De här blir ett jättekonstigt inlägg om massa blandade grejer men en sak som ni har frågat om är ju när jag ska svara på frågestunden och det kommer! Jag har kommit halvvägs men sen orkade jag inte mer men ska fortsätta typ imorgon eller övermorgon..

Just de, imorgon ska jag till Sthlm och se Rihanna i Globen! Kommer nog bli grymt, i love her!

Några dåliga mobilbilder från ikväll..

 

 

 


RSS 2.0