BABY LET ME LOVE YOU DOWN

Hello! Har inte uppdaterat sen i lördags tror jag? Såg iallafall bara på ESC med Merdin och myste, låten som vann var sämst. Då var ju fan till & med Sveriges låt bättre!

Igår åkte vi och hälsade på mormor, det blev middag, tårta och massa gott! Och som alltid när jag är där lyckas jag hitta något fint som jag vill ha ur hennes garderob.. Igår blev det tre söta spetslinnen och ett snyggt halsband som jag tog hem, tänkte att ni kanske ville se:





Hade på mig det beige/rosa linnet idag faktiskt, gillar det!

Efter besöket hos mormor igår åkte vi till Maxi och kollade runt lite där, jag köpte ett par skor.

Idag har jag varit i skolan, slutade tidigt så då tog jag, Sandra & Zana en sväng på stan, jag köpte hårfärg, blonda slingor som ska fixas ikväll eller imorgon, måste få bort utväxten + så vill jag ha det lite ljusare! Får hoppas att det blir bra. Den här köpte jag:



Efter det gick jag och träffade Merdin, vi tog en fika på Fräcka i det fina vädret och åt kycklingburgare där, mums! Sen gick vi mot stan, Merdin köpte lite saker och sen tog jag bussen hem.

.. Förresten, alltid när jag har mina trasiga jeans från Bikbok (jeans med stora hål överallt) så får jag ränder på benen när jag suttit i solen. Jag hade dom idag och jag ser ut som en zebra nu. Jag blir så lätt brun så nu har jag jättetydliga mörkbruna ränder på benen.. Inte speciellt snyggt, ska fan inte använda dom jeansen när det är soligt ute. Så när jag kom hem förut satte jag på mig bikini och sprang ut och satte mig och solade för att försöka sola bort ränderna men dom är kvar. Hm..

Nu har jag inget mer o säga! Puss


Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=239401



bra sida!! gå med!

2010-06-01 @ 12:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0