- 19/1

Hello! Idag blev de skola som vanligt, gjorde matteprov och för en gångs skull tror jag att det gick riktigt bra! Haha, efter skolan blev de hem och plugga, har redovisning i svenska imorgon. Nu sitter jag här och segar, håller på att frysa ihjäl, sitter med mjukisdress + en filt runt om mig och tjocka sockor ändå fryser jag! Har blivit jätteförkyld och har värsta halsbrännan också, vill inte vara sjuk på min födelsedag och i helgen ju :( Menmen, tänkte svara på en läsarfråga:

Anonym om - Those summernights:

Hej , först vill jag bara säga att din blogg är grym ! . Jeansen du har på den första bilden är dö fina , jag har letat efter sånna i hur länge som helst , har dom något namn eller märke ?

- Tack så mycket! Dom är ifrån Bikbok och dom är av Bikboks egna märke.. det kanske heter något speciellt men jag har ingen koll på det. Tyvärr köpte jag dom typ förrförra sommaren, så dom finns nog inte kvar, men dom borde ha några liknande på Bikbok, kanske inte i just den här färgen men nästan. Men jag håller med dig, dom är jättefina och går att använda till allt, dom är i den perfekta jeansfärgen tycker jag, sådär mellanblå, sen har dom en perfekt passform, till och med på mig som är smal och liten sitter dom sjukt tajt. Måste nog säga att det är mina favoritjeans, har haft dom väldigt länge och använder dom fortfarande! Men du som letar efter liknande jeans, gå till Bikbok, det är min favoritaffär när det gäller jeans, älskar att dom har jeans som är riktigt tajta och stuprör, det är det snyggaste!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0