- Förbannad

Första skoldagen idag efter lovet, lika segt som vanligt. Slutade vid 4 efter en lång och tråkig hemkunskapslektion. Efter det drog jag till stan, mötte Malin där, gick runt lite & så, tog även en fika. Chokladmilkshake har blivit min nya favorit, mums! Efter ett tag kom även Dajana, så gick vi runt alla 3. Sen drog vi alla hem vid 6-7 nångång, Malin och jag tog samma buss.

Nu kommer anledningen till min rubrik. Råkade bläddra i NT lite snabbt bara sådär och fastnade för en artikel om nazister som har stått i stan här i Norrköping och delat ut flygblad & demonstrerat osv. Läs den artikeln, det är helt sjukt vilka idioter det finns. Blir så jävla förbannad när jag läser, speciellt detta: "Inga mörkhåriga får några flygblad." Och "Vi vill inte ens att dom som har en morfar från tex Bosnien ska få stanna." Har lust att springa ner till stan och spotta på dom! Riktiga idioter, finns inte ord. Det är tydligen ett parti som skapats som heter Folkfronten och dom är nazister och emot invandring & demokrati. Om dom "vinner" säger dom att dom även ska göra nån slags process för att få ut alla som har något utländsk ursprung ur landet. JÄVLA IDIOTER!

Läs artikeln här, ni kommer att bli lika arga som jag.

Är det någon som vet om det är Desperate Housewifes ikväll eller inte?! Det var ju inte det förra veckan..

Hörs senare, PUSS!


Kommentarer
Postat av: Natasha

Dom e ju ute efter Kazum..

2009-04-14 @ 22:03:11
URL: http://natashaszincsak.blogg.se/
Postat av: emma

dom kommer förlora allt isf. till slut kommer det vara typ 100 svenskar kvar! :S

2009-04-15 @ 11:35:10
Postat av: Natasha

Jaa, några av dom vill slå ner honom

2009-04-15 @ 22:11:18
URL: http://natashaszincsak.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså liksom vad är det man ska va arg över liksom dom är konstiga som änns tror att dom har en chans istället för att slösa tid att vara upprörd över något så löjligt skratta åt dom ist. vi säger att dom vinner och ska driva utt alla invandrare , det kommer bli krig mellan blattar och svenskar och svenskar har ingen som helst erfarenhet utav krig som somalier eller irakier eller bosnor har, deras plan kommer aldrig fungera, plus låt oss inte glömma att amerika som är det landet som styr alla andra länder på ett eller annat sätt har en president som är svart och han skulle alldrig tillåta någon som det här, liksom det som irreteriar mej , närsomhelst när någon liten nyhet som den här kommer upp så blirr alla rädda och börjar skaka lixom det här såkallade partiet som inte änns är ett parti dom vill bara ha uppmärksamhet varför ge dom den :? varför änns bry sig

2009-04-17 @ 19:30:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0