Bad desicions make good stories

När skrev jag sist? I söndags? Haha jag minns aldrig när jag sist uppdaterade bloggen. Men har nog inte gjort så mycket sen dess iallafall, i söndags tror jag inte att jag gjorde något speciellt, var nog bara hemma och såg på film eftersom jag var helt död från lördagen, såg på nyaste Harry Potter! Skitbra var den men det var bara del 1, del 2 har premiär någon gång i juli så jag längtar.. Älskar Harry Potter haha!

I måndags låg jag ute och solade hela förmiddagen med Merdin, sen nån gång på eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte upp tjejerna, vi gick till Vasa och satte oss där i några timmar. Sen åkte jag hem och hade en lugn kväll igen, såg en annan bra film, The other woman.

Igår var jag i skolan från 10-11, fett onödigt. Men var tvungen att lämna några böcker och så skulle en lärare ta en kopia på mitt pass, han behövde det till vår resa till Kroatien.. Mötte upp Merdin på stan efteråt och lunchade med honom, sen letade jag efter en klänning som jag kan ha på torsdag på avslutningen, utspring, mottagningar och även utgång. Torsdag blir en stressig dag, ska försöka hinna med tre utspring och två mottagningar.. Hm, får se hur det går. Jag hittade iallafall en klänning till sist inne på Bikbok, en enkel men söt sommarklänning. Ni får säkert se den på bilder från torsdagen sen!

Igår kväll blev det utgång, det blev både Puls och Hugo. Rebecca och Fiona spelade på Puls :) Men det var en rolig kväll iallafall!

Försöker ladda upp lite bilder från mobilen som jag tagit dom senaste dagarna men det funkar inte? Har ingen aning om varför, så här har det aldrig varit förut.. När jag sätter i sladden i datorn händer inget och inget kommer upp? Hm.. Så ni får inga väl inga bilder då.

Idag har jag inga speciella planer, måste köpa lite studentpresenter iallafall. Men vi hörs, puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0