- Inför nyår

Jag ser fram emot den kommande veckan jättemycket. Imorgon börjar mellandagsrean, ska ner till stan TIDIGT och försöka hitta något, bla ett par nyårsklackar ska jag leta efter. Sen någon dag i veckan innan nyår ska jag gå och fixa naglarna på Törnrosa, ska göra gelénaglar, fick ju det i julklapp! Sen ska jag även försöka hinna med att gå till frisören och klippa mig och färga håret (som jag också fick presentkort på i julklapp), jag ska bli blondie! Haha nej inte riktigt, men är sugen på ljusare toner i håret, ungefär såhär:







Lite guldiga slingor kanske, nougat, honung, rågblont, askblont.. ja ni fattar. Ska bli så skönt att fräscha upp håret lite, mitt hår är SÅ himla slitet och har blivit så himla långt, en fet utväxt har jag också och färgen är ful. Så jaa, det behövdes verkligen!

Sen ska jag även se till att sola lite solarium dagarna innan nyår, helst varje dag! Jag är så äckligt blek ska ni veta. Imorgon ska jag sola för första gången på länge, hoppas jag får lite färg iallafall, jag brukar få färg jättelätt men jag behöver nog sola några gånger innan det ger resultat.

Haha, mycket fixande och stress nu inför nyår! Skönt att allt är klart när det gäller vad vi ska göra och sånt, sen vet jag vad jag ska ha på mig också, iallafall vilken klänning jag ska ha, så det bara lite småfix kvar!

Vad ska ni göra på nyårsafton?

PUSS


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart ska du va på nyår ;)?

2009-12-25 @ 18:58:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0