- 2/12

Hello! Idag var det en vanlig skoldag typ, hade datakunskap första lektionen, då vi hade redovisning, jag & bryan redovisade om nedladdning & fildelning, det gick ganska bra. Sen hade vi mentorstid, sen såg vi på film på svenskan, någon norsk film som hette Elling tror jag. Den var helt okej, lite udda och låntråkig bara som gjorde att jag somnade på slutet.. Sen sista lektionen var det spanska, fick VG på mitt spanskaprov och det blev jag jätteglad över! Sen efter skolan gick jag en sväng på stan med Merdin, kollade vad jag ska köpa till folk i julklapp och så, vill ha det fixat så fort som möjligt :) Har ca 5-7 personer att köpa till, men det hinner jag nog, dock är jag sjukt dålig på sånt.. Menmen!

Dagens lilla present (om ni inte fattar, läs inläget under detta) som låg i julstrumpan:



2 st peelingmasker som innehåller kamomill och aloe vera. Jag brukar inte lägga ansiktsmasker så ofta, men ska göra det ikväll tänkte jag, det är nog bra för min torra vinterhy..

Så här står det på baksidan:
"Rengör din hud och tar bort föroreningar med denna milda ansiktsskrubb. Korn från valnötsskal tar bort föroreningar i huden medan de naturliga ingredienserna hydratiserar och ger näring till huden. Återställer huden mjuk och len."

Perfekt ju! Tack mamma. Nu ska jag lägga dendär ansiktsmasken, sen ska jag plugga! PUSS


Kommentarer
Postat av: Anonym

din mamma är ju verkligen smart !, först dom sköna strumporna sen ansiktsmasken hon har ju verkligen tänkt till vad en ungdom vill ha , VILL OCKSÅ HA EN SÅDAN JULKALENDER !!!!!!!!!!!!!

2009-12-03 @ 18:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0