- Update

Jag har ingen blogglust alls längre. Vet inte vad det är med mig, har suttit vid datorn jättelänge nu, läst bloggar och sånt men har inte ens velat logga in på bloggen. Har massor bilder att visa er på lite shopping, mig, lite mer gotlandbilder och från thaifesten, men jag har ingen ork eller lust alls. Så ni får helt enkelt vänta på att jag ska få tillbaka blogglusten.

Mina senaste dagar har bestått av sol och bad på Himpa, shopping, mys med Merdin både hos honom och mig, Merdin och jag har sovit med varandra 12 nätter i rad nu (förutom en natt), och det känns så tomt utan honom så han ska komma hit snart och sova här igen.

Hm, vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Har lite ångest för att skolan börjar snart, men samtidigt ser jag fram emot det, ska ju börja på en helt ny skola med nytt folk. Jag är nervös samtidigt som jag är uppspelt. Hoppas bara att jag och Dajana hamnar i samma klass, det skulle kännas lite mindre nervöst isåfall. Jag önskar bara att sommarlovet inte hade gått så fort, men det gör det ju alltid. Förhoppningsvis blir det en bra avslutning på lovet, ska nog till Sthlm för att shoppa och gå på The Voice konserten, var ju där förra året och det var grymt kul, och i år kommer det ännu fler bra artister dit.

Hoppas allt är bra med er förresten. Och förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera och att jag skriver om så tråkiga saker. Men blogglusten kommer nog tillbaks snart, det brukar den göra iallafall. Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Anonym

vilken skola ska du börja på?

2009-08-11 @ 01:11:01
Postat av: Anonym

Jag läste i ett tidigare inlägg att du har ca 200 läsare per dag.

Hur har du gjort för att få så många läsare? jag själv har en blogg på ca 25 läsare. Har du något tips till hur jag kan göra för att få mer läsare? :)

2009-08-11 @ 09:55:01
Postat av: Anonym

vet du någon mer som ska gå samma linje som du?

2009-08-11 @ 13:50:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0