- Fredag & läsarfrågor

Förlåtförlåtförlåt! Sist jag skrev var nog .. i tisdags. Det är FÖR lång tid alltså. Men jag har inte orkat om jag ska vara ärlig. Har inte gjort något speciellt, mest varit i skolan eller varit med Dajana. Idag var vi på stan och jag köpte en tröja & ett nagellack (kan visa om ni vill, men det var inget speciellt). Köpte även en morsdagspresent till mamma (glöm inte det på söndag!), fast nej, det var igår jag köpte det, inte idag. Kan inte skriva vad det är här eftersom hon läser min blogg.

Ikväll har jag bara varit hemma och myst med M. Såg på film, Hitch. Nu börjar klockan bli mycket och jag ska vell sova alldeles strax.

Och jag måste bara berätta, fan vad snygga skor jag har hittat på stan dom senaste dagarna! Högklackade såklart, både på Scorett (min favoritaffär när det gäller höga klackar), Skopunkten & Din sko. Skopunkten & Din sko har faktiskt börjat få lite snyggare skor med högre klackar, DET gillar vi! Eller ja, jag iallafall :)

Imorron ska jag visa er lite bilder som jag tog här vid Lövstad slott på mig :) Men tänkte svara på 2 läsarfrågor innan jag går och lägger mig.

2 frågor om hår var det faktiskt:

Anonym om - Tisdag:
vart färgade du ditt hår och hur mycket kostade det? =) gillar verkligen ditt hår!
- Jag brukar färga mitt hår hos min frisör Linda som jobbar på Mates på Drottninggatan, hon är verkligen bäst! Men ibland färgar jag håret hemma, tillexempel när jag ska göra enklare saker som att färga utväxten, mer än så klarar jag inte av själv. Sist var det faktiskt Merdin som färgade mitt hår, och resultatet blev jätte bra!

Anonym om - Läsarfråga:
vad tkr du om att ha allt hår i samma längd? alltså inte uppklippt eller något sånt
- Jag vet inte riktigt om du syftar på mitt hår där, och vad JAG tycker om att ha det så eller ifall jag bara tycker att det är snyggt? Men jag försöker svara ändå. Jag tycker att det är svårt att prata frisyrer och hur man ska ha håret, för det är så olika från person till person. Vissa passar med kort hår, vissa med långt. Vissa med uppklippt, vissa inte. Mitt hår är inte så uppklippt, det var jättelängesen jag klippte upp det men det är just för att jag vill ha det så. Sist jag var och klippte mig bad jag min frisör att klippa upp mitt hår för att få mer volym, men hon tyckte att mitt är så snyggt precis som det är och hon sa att det tydligen var någon "modegrej" nu med liksom lite utväxta längder, där håret mer är i samma längd överallt. Inte för att jag bryr mig om det, men jag brukar lyssna på henne för jag blir alltid nöjd hos henne. Så som svar på din fråga tycker jag att det är snyggt med allt hår i samma längd, iallafall på mig själv :)

Nu ska jag sova, uppdaterar imorron, PUSS!

- Tisdag

Det har varit lika fint väder idag som igår, tills nu. Det var så himla varmt, alltså det måste varit 25-30 grader allvarligt talat. Men sen kom det regn och förstörde allt, och jag tittade på vädret nyss och det ska regna både onsdag & torsdag och bli mycket kallare, sen i helgen ska det nog bli fint igen. Jag som börjat vänja mig vid det här vädret, och jag bara ÄLSKAR det. Jag och Dajana satt ute nästan hela tiden, vi la oss och solade. Jag tror att vi båda fick lite färg faktiskt :)

Menmen, skola idag som vanligt. Låååång dag, gick ända till fyra. På hemkunskapen gjorde vi pastasallad, kyckling, bröd & sen till efterätt jordgubbstårta, mums! Efter skolan gick jag och Dajana till kungsgatan där vi mötte Hannah, tog en liten promenad med Enid men sen började det regna så jag gick och mötte Merdin och sen tog jag bussen hem.

Ikväll blir det Desperate housewifes som vanligt, myspys :) Uppdaterar senare, puss!


- Läsarfråga

Anonym om - Nytt:
vad har du för storlek i den gråa vårjackan med broderierna ? grymt söt och vad bruukar du använda den med ? , lägg ut lite klädtips please
- Jag vet inte riktigt vilken du menar, men det måste vara den här som jag köpte för längesen eftersom att du kommenterade i det inlägget då jag precis köpt den?



Men iallafall, i den har jag storlek 34. Men jag tror faktiskt inte att den säljs längre i Gina Tricot? Det var ju ett tag sen jag köpte den. Jag har inte använt den sådär jättemycket, men har nog haft mina slitna ljusa jeans med massa hål & nått vitt linne till den, men den går ju att använda till det mesta tycker jag :) Klädtips .. hm, ja, det kanske kommer nån gång!

- Härlig dag

Så fint väder det har varit idag! Sommarvärme ute ju, man skulle kunna gå ute i shorts/klänning utan att frysa! Idag har jag varit i skolan som vanligt, så skönt är det, nästan allt plugg är ÄNTLIGEN över! Det är bara 4 dagar kvar i skolan då vi ska JOBBA, för nästa & nästnästa vecka är det bara massa kul som händer i skolan, bla mentorsdag, avslutningsmiddag, Liseberg & avslutning. Ser verkligen fram emot allt det! Men på något sätt ser jag inte fram emot sommarlovet lika mycket som jag brukar, jag tror det är för att jag inte vill lämna Victoriaskolan, min klass & mina lärare. Älskar verkligen den skolan! Och min klass .. åh kommer verkligen sakna varenda en i min klass alltså :( Menmen, nästa termin blir det Kungsgård då .. hoppas att det kommer bli bra.

Har inte skrivit på länge, men min helg har jag mest spenderat med Dajana, vi har varit och fikat med Patriot, gått på "fest" om man nu kan kalla det för det, men det var faktiskt trevligt ändå för vi träffade så mycket roligt folk och sen har vi gjort lite annat.

Skriver snart igen, ska nämligen svara på lite läsarfrågor och lite annat! Puss

- Lindsay Lohan

Så kan det gå med för mycket brun utan sol ..


- Never Denim

Här är shortsen jag köpte på Bikbok i Linköping. Dom är skitsnygga, ljusa & slitna. Dom sitter sjukt tight och bra också. Dom är från märket Never Denim och kostade egentligen 299 kr men jag fick dom för 175 kr för det var 30% på alla jeans & shorts.



Här är dom på bild från Bikboks hemsida:


- Linköping

Imorse vaknade jag av att någon hoppade på mig i sängen. Haha lite chockad blev jag över att Merdin hade tagit bussen hit utan att jag visste så kom han och väckte mig, mysigt sätt att vakna på iallafall.

Sen idag har vi varit i Linköping med min familj, åt i MC och gick runt lite i Ikanohuset. Jag hittade bara ett par jeanssshorts från Bikbok, men det var rea på alla jeans och shorts där så det blev ganska billigt faktiskt. Här i Norrköping är det ju bara rea på jeans. Jag visar shortsen i nästa inlägg. Iallafall, sen gick vi runt lite & så sen åkte vi hem igen. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt hemma med film & massa gott, har ingen lust att gå ut i det här vädret. Världens konstigaste väder har det varit idag, från sol till regn, sol till regn och  tillbaka igen. Nu spöregnar det iallafall igen, så ska bli skönt att bara mysa hemma.

Visar shortsen i nästa inlägg, puss!

- Godnatt

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg nu. Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag bloggar mer imorron. Promise. Men nu ska jag sova, är så sjukt trött, så puss & sov gott!


- Always the same

Att jag alltid måste få höra något av någon annan eller upptäcka något själv som jag inte hade någon aning om när det gäller dig. Det här är inte första gången jag förstår att du är så otroligt falsk. För det är precis vad du är. F A L S K.


- Nyshoppat

Jeansjacka från Gina Tricot - 349 kr.


Stentvättade jeansshorts med hög midja från Gina tricot - 249 kr.



Solglasögon från Gina tricot - 59 kr & favvomascaran som jag alltid använder: Loreal Telescopic som jag köpt på H&M för 155 kr.


- Onsdag

Idag blev det stan med Dajana. Dagen började med att jag åkte hem till henne, sen gick vi till stan, tog även med oss lilla Enid. Sen gick vi runt lite, köpte lite grejer och så som jag visar er sen :) Gick runt i flera timmar, så jag är helt död nu, var där från typ 2-7, ont i fötter och hela kroppen har jag.

Vid 7 kom mamma och hämtade mig, så åkte vi och köpte pizza och tog med oss hem, mums. Nu sitter jag och kollar lite på Greys Anatomy, blir bara att ta det lugnt ikväll.

Snart kommer ett inlägg med det jag shoppat idag! Puss

- Jag fick som jag ville ..

.. Det blev ju fint väder idag! Soligt och ganska varmt har det ju varit. Idag sov jag till typ 12-1 nånstans, sen kom Merdin till mig och vi tog en promenad och låg ute i solen och så. Sen har jag bara pluggat och nyss var mamma och jag ute och grillade kycklingspett, mums!

Imorron får jag pengar och då ska jag självklart ner till stan med Dajana. Ska leta efter en ny bikini, jeansshorts, nya solglasögon, morsdagspresent & en present till Merdin som fyller år snart. Men tror inte att det blir att köpa allt imorron.

Snart är det Desperate housewifes, har längtat, förra veckan var det ju så spännande! Undra ifall Edie dör .. ni som såg programmet förra veckan vet vad jag menar. Det vore iallafall synd, jag tycker om Edie! Men jag har faktiskt hört att Edie ska lämna programmet helt, så det kanske är såhär det slutar? Menmen, får vell se ikväll!

.. Är Edies tid i Desperate housewifes över?



Uppdaterar senare, puss!


- Victoria's Secret models

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Adriana Lima, Miranda Kerr och Alessandra Ambrosio från Victoria's Secret är mina absolut favoritmodeller. Så sjukt perfekta är dom, både kroppen, ansiktet & håret. LOVE THEM!

Miranda Kerr:





Adriana Lima:





Alessandra Ambrosio:





Alessandra har mitt drömhår på den här bilden:


- Magtröjan

Saker kommer ju och går i modet. Tex magtröjan. När jag var mindre var det otroligt inne med magtröja, och nu har det kommit tillbaks. Tydligen kommer det vara otroligt hett med magtröjor i sommar. Så vad tycker ni, hiss eller diss? För mig är det helt klart en hiss, jag tycker att det är snyggt att visa magen. Självklart ska det inte vara tajta linnen och sådant där man visar magen, jag tycker att det ska vara lite större, liksom bredare modeller på korta linnen eller t-shirts.

Några snygga outfits med magtröjor:










Jag tycker att den sista outfiten är skitsnygg, om man kombinerar magtröjan rätt så kan det nog bli jätte bra. Jag vill veta vad ni tycker nu, hiss eller diss?


- Regnig dag

Det här vädret gör mig fan deperimerad .. helt grått är det ute, blött och tråkigt. Regnat har det ju gjort hela dagen också, jag verkligen HATAR regn. Vi är redan i mitten av maj och vi har inte haft så fint väder än, hoppas verkligen att det kommer snart. Maj brukar ju nästan vara den månaden då det är bäst väder, och juni då. Även om jag hatar Sverige på grund av det hemska vädret så ger jag fan inte upp hoppet på att det ska bli en vaaarm & solig sommar här i Sverige!

Idag:



Imorron (snällasnälla):


- Caroline

Bjuder på 2 bilder på mig som jag tog häromdagen.




- Måndag & betyg

Nu är veckans enda skoldag slut! Skönt, nu har jag en hel lång vecka av ledighet framför mig :) Fast det kommer säkert gå sjukt fort som det alltid gör, men det känns ändå skönt. Blev en vanlig skoldag förutom att jag fick reda på några roliga saker, kommer höja mig i endel ämnen. Såhär tror jag (nästan säkert) att mina betyg kommer se ut:

Svenska: MVG
Engelska: MVG
Historia: MVG
Samhäll: MVG
Religion: MVG
Geografi: VG/MVG
Spanska: VG
Matte: G
Idrott: G
Musik: G/VG
Hemkunskap: G
Bild: G
Slöjd: G
Biologi: G
Fysik: G
Kemi: G

Kan inte komma på fler ämnen, har säkert missat något ganska obetydligt som jag har G i. Och för er som inte vet det får jag pengar för mina betyg, jag får 1000 kr för varje MVG jag får och 250 kr för varje VG jag får. Sen får jag även 1000 kr extra om jag inte har något IG (för någon termin sen hade jag några stycken, det är därför), så jag är uppe i minst 6500 kr! Det är ganska mycket pengar, jag längtar!

Uppdaterar snart igen, puss!

- Läsarfråga

Anonym om - Classy and simple:
och vad är din egna stil isåfalldå? har du någon?

- Otroligt dum fråga enligt mig. Min egna stil är ju min egna stil. Jag får vell kalla den "Caroline-stilen" som svar på din fråga. Och exakt alla människor du ser har en egen stil, visst kanske endel följer modet lite mer än andra eller lite mindre än andra, men dom flesta sätter ju på sig sånt dom tycker är snyggt och trivs i.

- Classy and simple

När det kommer till mode & kläder tar jag alltid det säkra före det osäkra, jag är ganska feg och oftast föredrar jag enkla plagg. Jag har inte direkt någon speciell stil men jag blandar oftast moderiktiga saker med min egna stil, jag sätter alltid bara på mig saker som jag själv tycker är snyggt, jag följer absolut inte alltid modet. Därför gillade jag den här tjejens stil, det kan bli så snyggt trots att det är så enkelt!
















Hennes blogg: Pungdask.blogg.se

- Sunday

Söndagar är alltid lika sega. Imorse när jag vaknade och såg att solen sken satte jag på mig bikini och gick ut och la mig och solade i trädgården. Låg där i någon timme, otroligt skönt. Sen blev det även att grilla lite hamburgare, mums! Idag ska jag bara ta det lugnt, ska även försöka plugga lite senare.

Har lite bilder att visa er faktiskt, men tyvärr hittar jag inte kamerasladden, men ska leta lite mer senare. Det är bland annat bilder på mig och lite kläder faktiskt, så får hoppas på att jag hittar sladden.

Imorron är det skola igen, men jag är inte deppig för det, det är ju nämligen enda skoldagen på hela veckan :) Har även lite ärenden att göra imorron efter skolan. Har nästan hela den här veckan planerad, så jag hoppas på en rolig vecka med fint väder!

Uppdaterar senare, PUSS!


- Eurovision Song Contest 09

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte bloggat på länge, men har helt enkelt inte haft tid eller lust. Först ska jag berätta lite om min helg. Igår (fredags) var jag först i skolan som vanligt, sen på kvällen blev det att först åka till Dajana, sen träffade vi Edon Patriot & Hannah. Sen var vi med dom ett tag, sen ville jag & Dajana ta en fika så vi fick skjuts av Robban som var med Adam och någon Ermin (tror jag han hette) till Soda. Där satt vi i några timmar, myspys. Efter det skjutsade dom hem mig, tack!
 
Idag sov jag till ett typ, skönt! Sen låg jag och kollade på Hannah Montana i några timmar (haha sån nörd är jag) + Camp Rock, som jag sett alldeles för många gånger nu. Men vem älskar inte Disney Channel?! Sen nu på kvällen skulle jag dra och grilla med Dajana och några i en stuga i Navesta, men glömde bort att jag lovat mamma att va hemma och kolla på melodifestivalen med dom, så jag fick stanna hemma. Som tur var kom Merdin hit och gjorde mig sällskap. Det gick dåligt för Sverige, och det kunde man ju nästan förstå. Vi hade en dålig låt i år, iallafall enligt mig. Men vi har ju kommit nästan sist flera år i rad nu. Vann gjorde ju Norge, som var storfavorit redan innan, så det var vell inte så otippat. Tyckte faktiskt inte att låten var något speciellt .. den var vell bra men jag tyckte att det fanns bättre låtar. Den bästa tyckte jag nog var Azerbadjan (vet ej hur det stavas) och med deras bidrag tävlade ju svenska Arash. Dom kom ganska högt upp tror jag, tredje plats? eller fjärde kanske? Kul iallafall att något nordisk land kunde vinna, det var ett tag sen. Haha jag är en riktig melodifestivalnörd, det kanske märks!

Menmen, nu är klockan halv 2 och jag ska sova. Vi hörs imorron! PUSS

En bild från Aftonbladet på den norske vinnaren (och hans dansare & körsångare och allt vad det nu är).


- Torsdag

Hello! Idag har jag varit i skolan som vanligt, inget speciellt hände alls. Ni gissade rätt på vart jag ska pierca mig, i naveln såklart :) Har velat göra det enda sen jag va liten, alltså verkligen hur länge som helst, och det har inte blivit av trots att jag har fått göra det för mina föräldrar precis när jag vill. Så även om det kan anses lite fjortisaktigt som ni också kommenterat tycker jag att det är skitsnyggt på sommaren till en brunbränd mage & färgglad bikini! Skulle även vilja ha hål i tungan faktiskt .. men det kommer antagligen aldrig bli av, jag vågar nog inte det. Tänk bara hur tjock tungan är!

Nu har jag precis ätit, det blev grillat idag, mums! Ska även plugga lite snart tänkte jag.

Uppdaterar senare, PUSS.

- Filmtajm

Nu ska jag och mamma kolla på Twilight och äta chips, mys! Blir nog inget mer bloggande idag, PUSS!


- Onsdag

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Igår mådde jag inte så bra, var inte i skolan så jag låg mest i sängen/soffan hela dagen. Så det var därför jag inte bloggade något. Idag var det skola som vanligt, inget speciellt hände förutom att jag fick reda på en sak som gjorde mig så besviken .. vill inte skriva här i bloggen men, KILL ME säger jag bara! Får hoppas på att det löser sig. Idag har jag förutom att varit i skolan åkt runt lite me mamma, var bland annat i Media Markt. Där köpte vi Twilight filmen, jag har ju redan sett den på bio men skulle kunna se om den typ 18464 gånger. Kommer nog se filmen på ett helt annat sätt nu när jag läst alla böckerna också.

 Vet ni vad jag lääängtar till? Den 20:e så jag får pengar, jag har så mycket jag vill köpa alltså, tex de här:
- Ny bikini (H&M har så sjukt snygga!)
- Shorts, helst jeansshorts med hög midja
- Gladiatorsandaler
- Ska även pierca mig tänkte jag, kan ni gissa vart?!

Speciellt det längtar jag efter att få köpa! Men det är ju nästa vecka så det är inte så långt kvar, längtar tills nästa vecka för då går vi bara i skolan måndag sen är vi lediga resten av veckan. Fråga mig inte varför för jag vet själv inte riktigt, tror det är kompensations ledigt för lite olika saker .. menmen, skönt iallafall! Ni andra är ju bara lediga torsdag och fredag tror jag.

Bloggar senare, PUSS!

- Läsarfrågor

Eftersom frågestunden är slut får det här bli 2 läsarfrågor.

ofta du bor på löfstad slott eller bredvid elr så. asså hur kan man vilja det? asså inte att det är ngt fel, men jag tycker bara att det är lite speciellt, har aldrig hört att man änns kan bo där.
varför valde ni att flytta dit. ja vet att din frågestund är slut, men det sulle vara väldigt snällt om du ändå svara på det här !

- Vi flyttade hit mest på grund av att mina föräldrar ville ut från stan och ville bo större. Sen hittade dom den här lägenheten och tyckte att det var perfekt, inte för långt från stan (10 min med bil), stort & sen trädgård och uteplats. Sen är det ju som du säger väldigt speciellt att bo här, men jag vänjer mig mer och mer för varje dag.

på bloggen hur du gör en sån dära fläta , grymt coolt och urban chict du måste bara lära ut
- Om jag ska vara ärlig är det min mamma som gjort flätan, jag kan inte ens göra inbakade flätor. Men hon gör en inbakad fläta i luggen (för dom som kan göra inbakade flätor är det ju superlätt då) sen fortsatte hon bara flätan hela vägen ner.

2 bilder på flätan:



Sista bilden är en riktig fjortisbild, men den bjuder jag på :)


- Monday

Hatar verkligen måndagar. Skola som vanligt idag, lika segt som alltid. Slutade tjugo i fyra, åkte hem direkt. Nu har jag legat i soffan och halvsovit samtidigt som jag kollat på Hannah Montana och My super sweet sixteen. Förresten tror jag att jag håller på att bli sjuk, känns som jag har feber. Har inget kul att skriva alls justnu .. så puss sålänge.


- The answers

Här kommer svaren på frågorna ni ställt i frågestunden!

kan inte du fotta ditt hus o löftstad slott?? skulle vara coolt:)
- Jo, det kan jag nog göra någon gång!

ska du utomlands i sommar? :)
- Nej, tror inte att vi ska det i sommar faktiskt .. blir nog till hösten/vintern istället, jag hoppas på Thailand!

ofta du bor på löfstadslott? eller brediv elr så? trodde du bode typ mitt i stan :P:O:O:O:O
-
Haha, jag flyttade hit för 3-4 månader sen så har inte bott här så länge, men jag bor i södra flygeln.

hur e de mellan dig oh merdin nu? :)
- We're just friends :)

har aldrig fattat riktigt vart du bor :D bor du i lövstad slott? eller bredvid? och är det inte jäkligt läskigt med tanke på alla spökhistorier man hört om det slottet? :o
-
Många frågor om mitt boende .. men jag bor i en byggnad som sitter ihop med lövstad slott, södra flygeln. Det är en lägenhet och det är bara vi som bor här, det finns alltså bara 1 lägenhet. Men sen finns det ju en restaurang, ett café och en presentbutik och sen så är det folk som jobbar här så det är folk här hela tiden. Och nej, det är faktiskt inte så läskigt, jag har vant mig. Ibland kan det dock vara läskigt att gå uppför backen när jag tagit bussen hem mitt i natten.

vad anser du om bögar/lebbar?
-
Jag bryr mig inte så mycket faktiskt. Jag tycker att all kärlek är kärlek och jag har absolut ingenting emot homosexuella. Jag tycker att man ska få vara kär i vem man vill och älska vem man vill oavsett kön!

Vilka 5 tjejer har snyggast klädstil i skolan?
Det finns så många, men bland annat Dajana Lisa Malin, sen massa tjejer i klassen och så.

Visst läser du kenzas blogg och tar inspiration från hennes? man har märkt att du lägger in typ samma skor och skriver att du vill ha dom m.m
- Jag läser Kenzas blogg och har nog någon gång tagit inspiration från henne. Men om jag lägger in bilder på saker hon har i sin blogg är det ofta sånt hon har köpt som jag tycker är snyggt, jag är jätte avundsjuk på alla hennes snygga skor kan jag ju säga!

från vilket land kommer du ifrån?
- Jag är 50% svensk, 25% thailändsk & 25% amerikan.

vilka är dina favorit bloggar?
Kenzas och sen mina vänners bloggar.
 
är du singel?
- Yes I am :)

kan inte du börja med "dagens outfit" ? det är så mycket intressantare att läsa då!
- Nja, jag vet inte riktigt. Har sagt så många gånger att jag ska börja med det men det blir aldrig något av det. Har aldrig tid för det, sen använder jag mig ju bara av mobilkamera justnu så det blir inte så bra bilder. Men vi får se..

vill du inte ha tjockare hår?
- Har aldrig tänkt på det faktiskt, har alltid bara velat haft tunnare hår för när jag var mindre hade jag jättetjockt hår. Men jag är ganska nöjd med mitt hår som det är nu faktiskt.

vad använder du för smink?
- Justnu använder jag foundation från Max Factor, solpuder från MAC, mascara från Loreal Paris, eyeliner från Loreal Paris & ibland ögonskugga & läppglans från lite olika märken.

vad använder du för smink när du anser att du har "som mest"?
- Hm, det måste nog vara när jag festsminkar mig när jag ibland har lösögonfransar. Till fest har jag ofta väldigt hårt sminkade ögon.

hur tycker du bikinina ska vara i år?
- Jag tycker att dom ska vara i starka färgglada färger (cerise, orange, turkos, gul, grön osv), trekants modell eller bandeau modell, gärna med små detaljer på som paljetter, volanger, flätade band, små kedjor osv.

du har ju sagt att du är smal, det ser man ju även på bilder. lider du någon gång av att du är för smal? Hur mycket väger du?
- Jag väger 48 kg för att vara exakt. Jag är smal, men jag tycker faktiskt inte att jag är för smal. Jag blir mer och mer nöjd med min kropp för varje dag som går faktiskt. Det var mer förr jag hade komplex över att jag var smal och liten. Jag lider inte alls av det längre, jag är nöjd & trivs med min kropp!

jag saknar fortfarande bilder på din garberob, dina kläder och skor. Du skjuter mest upp det!
Annars.. vilken är din favoritbutik att handla kläder i?, brukar du ofta passa på att handla på rea eller har du tillräckligt med pengar ändå?

- Bilder på min garderob har jag faktiskt lagt in :) Resten kommer nog nån gång! Jag kan inte bara välja 1 favoritbutik, det är så många. Men jag handlar nog mest kläder på Gina Tricot tror jag. Sen gillar jag Bikbok, Monki och H&M också. Men det finns många fler :) Nej, jag handlar faktiskt inte så ofta på rea. Jag tittar nästan alltid bara på det nyinkomna i butikerna och det blir oftast att jag köper sånt också. Jag har pengar så det räcker, även om jag skulle vilja ha mycket mer!

vad tycker du om plattpermanentning du har tur för ditt hår är aldeles rakt och skinande , men för dom men lockigt hår som vill ha som ditt vad är ditt råd ?
-
Jag har faktiskt plattpermanentat mitt hår en gång, när jag var i Thailand. Det skulle hålla i 3 månader men höll mycket längre än så och jag tyckte att det funkade jätte bra. Så det är faktiskt ett tips till er som vill ha rakt hår! Jag tror dock att det är väldigt dyrt här i Sverige, i Thailand var det nog mer än dubbelt så billigt som här. Men om du inte har råd att plattpermanenta tycker jag att du ska köpa en riktigt bra plattång, min från GAMA Italy är underbar, skulle inte klara mig utan den! Jag köpte min på Hårvårdsbaren och den kostade ca 700 kr.

Det var allt för den här gången! :)

- No more questions

Frågestunden är nu avslutad! Svaren på frågorna kommer snart :)


- From Paris

Det här hade mamma med sig hem till mig som hon köpt i Paris:

2 par gladiatorsandaler. Dom bruna med nitar är från någon fransk affär som mamma inte kom ihåg namnet på och dom svarta är från Zara.



Såhär ser dom ut på:





Ett linne med coolt tryck (Wonderwoman) som var från någon fransk affär som heter Jennifer tror jag.



Vad tycks? :)

- Sunny sunday

Hola! Kom precis in, har legat och solat lite ute & läst min bok "Så länge vi båda andas", och nu har jag läst ut den! Den var verkligen så bra som jag trott, om inte bättre, helt klart den bästa av dom 4 böckerna i Twilight serien, men det är lite sorligt att det var den sista boken. Menmen, ska berätta lite om igår tänkte jag. Igår åkte först jag pappa, martina & merdin till nyköping för att hämta upp mamma på nyköpings flygplats (skavsta), hon kom nämligen hem från Paris igår! Har saknat henne massor verkligen, hon har varit borta i en vecka. I nästa inlägg ska jag förresten visa er vad hon hade med sig hem till mig .. menmen, sen åkte vi hemåt, sen fixade jag mig lite, sen kom malin och hämtade mig på moppen, så tankade vi först i klinga och sen åkte vi till hannah, sen gick vi & mötte dajana i stan, sen blev det ett besök på mc & bc haha. Sen gick jag & dajana och mötte merdin & edon, sen tog jag och merdin bussen hem till mig så sov han hos mig.

Blev så glad när jag loggade in på här, hade fått massa kommentarer! Ska avsluta frågestunden lite senare ikväll också tänkte jag, om jag hinner, annars gör jag det imorron. Måste nämligen plugga SO, har prov imorron på 1:a & 2:a världskriget + kalla kriget & lite annat, men jag kan ganska mycket om det plus att jag har pluggat typ varje dag i en vecka haha .. så det ska nog gå bra! Snart kommer ett inlägg om vad mamma köpt till mig i Paris! PUSS sålänge!



En bild på mig från igår :)


- Carola was here

Vet ni vem som var hemma hos mig idag? Eller okej nu överdrev jag lite, men här i Lövstad slott iallafall, jo, CAROLA! Min lillasyster såg henne, men tyvärr han inte jag göra det. Och för er som undrar varför jag sa hemma hos mig är ju för att jag bor här i Lövstads slotts flygel, alltså en byggnad som sitter ihop med slottet.

Inte för att jag gillar Carola men hon är (eller kanske var) ju ändå en av Sveriges största artister .. och alla känner ju till hennes "Främling" eller hur?





Här är Carolas låt "En evighet" eller på engelska "Invincible" som hon tävlade i Eurovision Song Contest med 2006.



.. & klassikern "Främling" som hon också tävlat i Eurovision Song Contest med år 1983:



- My shoes

Har kommit på att jag inte har haft nån använding för mina snygga skor från Scorett, och jag vet inte heller när jag kommer kunna ha dom? Till och med till fest blir dom för mycket och till korta klänningar (som jag oftast brukar ha till fest) med dom ser man ut som en slampa. Jag vill ju inte lämna tillbaka dom, eller jag kan inte ens det längre, dom är ju verkligen helt sjukt sjukt SJUKT snygga. Men det är nästan så att jag bara tycker om att bara ha dom här hemma för att kunna kolla på dom, jag är verkligen kär i dom. Men det vore ju kul om man kunde använda dom nån gång, det är liksom 13-15 cm klack, När tycker ni att jag kan använda dom & till vad?



Dom här däremot har jag haft användning för, använde dom mycket under förra helgen då det var Valborg och så. Dom är lite mer "vardagliga" och klacken är inte riktigt lika hög, den är på 11 cm:


- Fridaaaay

Äntligen fredag! Trots att veckan har gått snabbt är de så skönt att det är fredag. Idag var det skola som vanligt, i musiken spelade jag upp mitt sista instrument, trummor. Haha fyfan vad svårt jag hade med det alltså, men fick hjälp av Alin som lärde mig. Dagen gick väldigt snabbt, juste, på morronen hade vi hjärt&lugnräddning, det var faktiskt kul, men jobbigt. Sen lärde vi oss mun mot mun metoden också. Sjukt fula dockor var det man tränade på, men det är ju faktiskt bra att kunna sånt. Nu kan jag rädda liv!

Tog bussen hem direkt efter skolan, och nu sitter jag här och segar. Ikväll blir det nog bara mys hemma, ser fram emot det faktiskt.

Fortsätt ställa frågor i frågestunden, jag avslutar den nog på söndag, tycker ni har varit dåliga på att ställa frågor den här gången. Kom igen nu, ni har säkert något ni undrar över! Ni hittar frågestunden i ett inlägg lite längre ner.

Idag lär det bli en del uppdatering, så kika in lite senare! PUSS

- Torsdag

Idag var det en vanlig skoldag förutom att jag inte var med på sista lektionen, skulle nämligen på allergitest i vårdcentralen. Ni visste säkert inte det, men jag är pällsdjursallergiker. Hundar, katter, hästar .. ja, det mesta. Men sist vi testade mig var när jag var 4-5 år, och jag har ju märkt av min allergi sen dess men vi ville testa igen, för min lillasyster vill så gärna ha en hund. Men det visade sig att jag fortfarande är lika allergisk som jag alltid varit och kommer antagligen alltid vara det!

Efter det träffade jag Merdin, åt lite och tog en snabb runda på stan, sen blev det att åka och handla mat med pappa. Efter det blev det en fika på Fräcka på Kungsgatan :)

Tänkte visa er 2 bilder på Kanye West och hans tjej, och fyfan, jag trodde inte att nån tjej kunde va flintskallig & samtidigt vara snygg, men den här tjejen är ju verkligen det! Hon är till och med SJUKT snygg haha, gillar hennes stil också.






- Från Zara

Sjukt snygga skor, älskar färgen!

Artikelbild

- Cassie

Vad tycker ni om Cassies nya frisyr?


- Onsdag, nyfärgat hår

Nu är det bara 2 dagar kvar i skolan sen helg igen! Snabbt det går. Idag var jag först i skolan, kort & skön dag, sen efter drog jag & Merdin till Maxi, gick runt lite där och jag köpte hårfärg. Har ju en ljusljus brun färg typ nougatfärgad, skulle bara fixa utväxten (som är svart) och så, så jag köpte en lite mörkblond/ljusbrun färg. När vi kom hem färgade vi mitt hår, blev dock ingen skilland typ, det skulle bli ljusare men blev nästan mörkare. Jag har kommit på att jag måste gå till frisören för att få det resultat jag vill ha, men min utväxt är borta så lite fräschare känns det ju!

Sen har jag inte gjort så mycket mer, ska plugga lite snart tänkte jag. Har roat mig med att göra olika quiz på facebook den senaste timmen, haha inget liv!

Menmen, uppdaterar senare, fortsätt ställa frågor i inlägget under, har än så länge bara 6 frågor och jag vill ha minst 20! Haha, PUSSAR sålänge!


- Frågestund

Har suttit i nån timme nu och försökt få lite inspiration till något kul att blogga om, men känner att jag är lite för trött för det idag, så jag kör på en frågestund istället, det var ett tag sen och det brukar ju ni tycka om. Så fråga på nu, vad som helst, men jag svarar inte på för privata frågor. FRÅGA FRÅGA FRÅGA!




Jag avslutar frågestunden när jag tycker att frågorna räcker.

- Tisdag

Jag känner mig som en riktigt dålig bloggare, blir bara sämre och sämre på att uppdatera känns det som. Men jag ska försöka bättra mig, funderade först på att ta en "bloggpaus", men det vill jag ju inte, så ni får helt enkelt stå ut med mina dåliga uppdateringar ibland.

Just nu öser regnet ner här utanför mig, ganska mysigt ändå, trots att jag absolut föredrar sol & värme framför det här. Men ibland kan det vara mysigt att sitta inne när det regnar, titta på film eller liknande. Nu hörde jag precis att det åskade också, läskigt ju!

Idag var jag i skolan som vanligt, hade det sista nationella provet i matte första lektionen, skönt att matten är över nu! Det gick okej tror jag, eller jag hoppas på det iallafall, men svårt var det. Sen har skoldagen gått ganska snabbt, och direkt efter skolan åkte jag hem eftersom jag verkligen måste plugga. Har väldigt många inlämingsuppgifter & några prov som väntar, så jag tänkte försöka ta tag i plugget efter det här.

Så idag blir det bara plugg och senare Desperate Housewifes så klart. Tänkte försöka skriva ett lite roligare inlägg lite senare också, så titta in här ikväll! Pussar på er sålänge!

- Min helg

Hej bloggen! Förlåt för att jag inte uppdaterat på hela helgen, men har haft fullt upp faktiskt. Tänkte berätta lite om min torsdagskväll, fredag, lördag & söndag först.

I torsdags blev det att dra till tivolit såklart, har saknat att åka virvelvinden, fan vad jag älskar det haha! Drog dit med Merdin, Malin, Dajana, Julia + Merdins alla kompisar. Kvällen slutade i katastrof tyvärr, vill inte gå in på detaljer, men det slutade med att jag sov hos Dajana.

I fredags blev det först stan en sväng med Dajana & Enid, tog även en långpromenad och såg på "majtåget" med motorcyklar och det.  Sen på kvällen blev det tivolit en stund igen, för att åka virvelvinden igen, haha, drog dit med Dajana Julia Merdin & Esat, sen kom massa mer och va me oss. Kvällen avslutades i MC med Merdin & Esat, sen var jag tvungen att ta bussen hem halv 12 eftersom det var en röd dag så det var sista bussen.

Igår åkte jag först hem till Dajana där vi fixade oss lite, skulle nämligen på konsert i Borgen, en kroatisk grupp som heter Colonia var där, när vi kom dit och hade betalat och allt och är inne upptäcker vi att det är jättlite folk och sen får vi reda på att allt är inställt, så vi får pengarna tillbaks och vi sprang direkt och köpte biljetter till Virvelvinden, så åkte vi typ 6 gånger HAHA. Det värsta var att vi hade på oss klänning och högklackat, kändes lite dumt att springa runt på tivolit i det, men vi skulle ju faktiskt på konsert egentligen. Lite besviken blev man ju, hade sett fram emot det. Men sen fick vi iallafall skjuts hem av Sanjin, sen sov jag hos Dajana igen.

Idag på dagen har jag bara varit med Merdin och pluggat, vi var mest ute med min familj, spelade kubb och så :)

Har även passat på att lägga mig ute och sola så fort jag fått en ledig stund, jag blir bara brunare och brunare! När jag var i stan häromdan med Dajana på dagen hade jag på mig mina slitna jeans med hål överallt när vi promenerade, och när jag kom hem upptäckte jag att jag hade fått ränder från byxorna, alltså det hade blivit brunt där mina byxor har hål. Haha, såg ut som en zebra, helt randig! Tur att jag lyckades sola bort det mesta iallafall. Så sjukt jävla lätt jag blir brun alltså.

Oj, vilket långt inlägg det blev. Men nu ska jag plugga vidare tänkte jag! Bjuder på en bild från nån morgon när jag satt i bilen på väg till skolan förra veckan:


RSS 2.0