Nyårs stress

Idag har jag stressat ihjäl mig, känns som att jag har åkt runt hela Norrköping och gjort massa ärenden. Först sprang jag ner på stan och köpte hårfärg, sen hem till Merdin och så färgade Medina mitt hår, tack för hjälpen :* Efter det åkte jag ner på stan och skulle sola, men det va väntetid så sprang och köpte lösögonfransar och silvershampoo + balsam, sen solade jag. Blev sen upphämtad av Merdin och Hadis så åkte vi till Systemet och handlade dricka till imorgon. Efter det åkte vi hem till Ermina så fixade hon mina naglar, jättefina blev dom, hon är jätteduktig! Sen fick jag skjuts hem och nu vill jag bara sova så natti natti!

Tog en dålig mobilbild på naglarna nyss, det är gelé om någon undrar :)

 


Gröna linser

 

Har köpt ett par gröna linser, vad tycker ni? Det ser lite läskigt ut på bilderna men det är pga blixten..

 

 

 


The less you care, the happier you will be

Idag är jag riktigt seg, igår gick jag först och solade sen hem och fixade mig sen drog jag, Nadja och Elina till Cromwell och käkade lite och drack lite drinkar och shots. Sen mötte vi upp Natha och drog till Hugo, onsdagsklubben hehe.. Lyckad utgång! Idag har jag bara tagit de lugnt, åt på stan med Nadja och Merdin och sen åkte jag och Merdin hem till mig och såg på Titanic. Kom precis in efter att ha tagit en liten promenad med Merdin och några kusiner till honom. Ska försöka somna ganska tidigt ikväll men det kommer nog inte gå så bra, har somnat kl 5 dom senaste nätterna.. Men imorgon har jag massor o göra så måste upp i tid iallafall!

Några bilder från igår.

 

 

 

 


Love is evil, spell it backwards i'll show ya


Idag har jag gjort lite allt möjligt, först åkte jag till Kungsgatan och lunchade på Mr Bombay med papi och syrran. Sen drog jag till stan och mötte upp tjejerna, vi shoppade lite, jag fick med mig två par tröjor, ett par skor, en foundation, ett puder, en ögonfransbörjare och två läppglans för o vara exakt! Sen tog vi en mysig fika. Efter det åkte jag ut till Ingelsta och hälsade på mamma och gjorde några ärenden.

Har tillbringat kvällen med Merdin, vi såg på film, En blomma i Afrikas öken som jag redan har sett men den e jättebra så de gjorde inget.. Nu ligger han och sover så sött i min säng men jag e inte trött än, kan typ inte somna förrän 3-4 på nätterna..

Imorgon har jag tänkt o hinna med massa grejer, bla sola, färga håret och kanske fixa naglarna. Ska iallfall försöka o hinna med allt, annars får jag ta det någon annan dag i veckan.. Är även sugen på o åka till Sthlm någon dag i veckan, vill åka och shoppa på Zara haha! Kanske kan ta det på torsdag eller något..

Nu ska jag försöka väcka Merdin o övertala honom att följa med mig ut på en liten promenad eller nåt, är så sjukt rastlös alltså haha.. Typiskt mig o vända på dygnet totalt på loven!


My new thing is to delete people in my life that brings bad energy, I rather be alone than in bad company!




Christmas time


Hello sötisar, var ett tag sen jag skrev. Nu har jag jullov, fett skönt! Har firat jul med nära och kära, jobbat, umgåtts med Merdin, umgåtts med tjejerna, varit på bio och sett New years eve, shoppat lite, fikat och så.

Har fått mycket fina julklappar - en guldig Michael Kors klocka, pengar, parfym (Diesel Loverdose och Jessica Simpson Fancy, en brun HPI of Sweden mössa med stor rävpälsboll, smycken, skinnhandskar, presentkort, skor, Sheperd fårskinnstofflor och lite annat smått och gott.

Ungefär så här ser min nya klocka ut:



 



Och exakt den här söta mössan:








Kom hem för ett tag sen, hade myskväll med tjejerna i min mormors lägenhet, vi köpte med oss massa gott och kollade på Victoria's Secret Fashion Show. Sjukt vilka tjejer alltså.. Speciellt Adriana Lima, KATT!

Imorgon har jag tänkt o dra ner på stan o shoppa lite kanske, mellandagsrea ju, kanske hittar något fint! Vi hörs imorgon. Pussss!


Säljer guldglittriga pumps från Have2have

Någon av er som är intresserade av att köpa dom här skorna? Ska buda ut dom på Tradera men tänkte kolla med er först för o vara snäll. Guldglittriga pumps från Have2have, 16 cm klack och 5,5 cm platå. Storlek 37. Köpte dom för 545 kr och säljer dom för samma pris eller högst bjudande. Oanvända, fick hem dom för några dagar sen och dom är helt slutsålda i alla storlekar på hemsidan, därför säljer jag dom inte billigare än vad jag köpte dom för eftersom jag bara kan skicka tillbaks dom men vet att dom är eftertraktade så därför är 545 kr utgångspriset och den som bjuder högst får köpa dom! Kommentera här, maila mig på [email protected] eller hör av er på 0722808911 om ni är intresserade!


Problem med Have2have?

Måste fråga er en sak, jag beställde ett par skor från Have2have förra måndagen, borde inte dom ha kommit nu?! Alltså det har gått en vecka nu och det står att det ska ta 2-5 arbetsdagar och dom skickar skorna dagen efter dom fått ordern, alltså ska dom ha skickat skorna i tisdags för jag beställde dom i måndags kväll och då borde dom väl va här nu? Är orolig att något har blivit fel och jag inte får mina skor, för nu är skorna slutsålda, finns bara kvar i storlek 41 och jag har ju storlek 36-37.. Jag har fått orderbekräftelse och allt alltså. Har mailat Have2have också men inte fått svar. Fan jag måste ha dom alltså! Har ju betalat redan och allt också.. Så jag undrar, har någon av er haft problem när ni beställt något från Have2have.se?!

Jag vill inte visa er vilka skor det är än för jag ska nämligen ha dom vid ett väldigt speciellt tillfälle så det får ni se då, men det är typ dom snyggaste skorna jag har sett!


I wanna say I lived each day until I die


Fullt upp

Nu funkar bloggen som vanligt så det är väl dags för mig o ta tag i bloggandet igen! Hm vad har hänt sen sist.. Inget speciellt egentligen, hade praktik hela förra veckan och har även det måndag, tisdag och onsdag den här veckan. Sen är det lov, underbart! Annars har jag väl bara umgåtts med tjejerna, med Merdin, shoppat, fikat, aa inget speciellt alltså..

Igår blev det utgång med Nadja och Natha, hade riktigt kul. Förfestade på Cromwell och där blev det en hel del drinkar och shots, jag har inte festat ordentligt på flera månader så igår körde jag all in haha.. Sen drog vi vidare till Puls och festade loss, sjukt rolig kväll!

Idag har jag varit bakis och bara legat i min säng och sett på Vampire Diaries och några filmer.. Är helt död haha!

Har ganska fullt upp den här veckan så vet inte riktigt hur mycket bloggande det blir, har ju praktik från typ 10-5 varje dag, sen måste jag hinna köpa klart alla julklappar, måste hinna med att plugga lite, har skolavslutning, jobbar troligtvis på Vide på torsdag och fredag under dagen och sen på Cromwell fredag kväll, julafton på lördag och jobbar söndag kväll. Den här veckan kommer jag ha det väldigt stressigt men ser också fram emot den massor! Det är ju jullov och julafton liksom..

Har tyvärr inga bilder att visa er heller.. Men vi hörs puss på er!


Jobbigt

Det är något fel på blogg.se så jag kan inte se vad jag skriver typ, det är därför jag inte uppdaetar!


Frågor

Vad kostade den? :)

- Koftan kostar 199 kr!

De väl inte din bilddagboken?
verkar som någon gjort en fejk om dig?

-
Vad heter den? Jag har ingen bilddagboken längre så det är väl någon som låtsas vara mig igen..

Vad heter din hårfärg och hur har du fått den?

-
Vet inte riktigt vad jag har för hårfärg, typ mörkblond/ljusbrun med blonda slingor.. Nedjma som går frisörlinjen och sitter här brevid mig säger att jag har sandréfärg, typ beigeblond. Jag har slingat håret massa gånger med blekning, sen bara fortsatt färga utväxten och göra några mer slingor då och då.


One more

Kom hem för ett tag sen, hade möte med jobbet. Ska snart äta lite sen blir det Desperate housewives!


Bestämde mig för att köpa koftan i en till färg för att jag tyckte om den så mycket, det fick bli en vit också:


 


Lite shopping

Gick en sväng på stan och köpte lite julklappar och lunchade med Merdin nyss, köpte även en kofta till mig. Så här ser den ut, lite Chanel inspirerad:

 

 


Trött

Sitter i skolan, har svenska. Håller på o somnar är fett trött..

Just nu:

 


Monday

Min helg var väldigt lugn eftersom jag var sjuk, i fredags var jag ju bara hemma och såg på film typ och i lördags var jag i Hageby Centrum och Ingelsta Shopping med pappa först, sen gick jag ut och åt på Poseidon med Merdin på kvällen och sen jobbade jag 22-03. I söndags vaknade jag upp hos Merdin och vi mötte upp min mamma och pappa på stan och åt med dom. Sen åkte jag hem och pluggade. Idag har jag varit i skolan som vanligt och har pluggat sen jag kom hem typ. Tog en paus nu. Går ju bara den här veckan i skolan sen har jag praktik i två veckor och sen lov så det blir mycket plugg den här veckan eftersom det är sista veckan i skolan på typ 5 veckor.. Men det ska bli så jävla skönt!

Tråkigt inlägg men har inte så mycket mer o säga.. Snart kommer min baby hit så blir det lite myspys hehe, behövs nu när det är så kallt och deprimerande..


Mobilblogg

Ligger i soffan nu och tittar på tv, håller på o tröttnar på livet totalt här hemma. Så tråkigt o bara ligga hemma själv sjuk alltså! Irriterande när folk gör en besviken hela jävla tiden också. Inte min dag idag..

Såg iallafall en jättebra film nyss en riktig kärleksfilm, jättesorglig var den jag grät sönder mig haha. One day hette den, det är en helt ny film som var på bio nyss men den är lite gammaldags som jag annars inte brukar gilla men den var underbar.

Nu ska jag se någon film som börjar på trean som min pappa säger är jättebra haha får väl se.. Puss på er hoppas ni har en bättre fredagskväll än jag..


Tre bilder på mig från Lanzarote






Ombre

Ni tycker säkert att jag är jättekonstig nu, men jag har blivit helt kär i ombre hår! Ni vet den här mörka långa utväxten sen blir håret gradvis ljusare med ljusa toppar. Det är ju väldigt udda men kan se så jävla snyggt och fräscht ut på vissa. Alla kändisar kör ju på det nu också, men jag själv skulle nog inte passa i det och jag skulle nog aldrig våga färga så. Men jag tycker verkligen att det är snyggt faktiskt! Blir lite sugen.. Kolla bara på bilderna nedan:






Så vad säger ni, hot or not? Jag gillar det verkligen!


December

Ligger forfarande hemma och är sjuk, supertråkigt verkligen.. Så himla tråkigt att bara ligga hemma själv när man är sjuk, behöver sällskap! Merdin kom en stund men han va tvungen o gå sen, så nu ligger jag här själv och känner mig ensam haha.. Förhoppningsvis kommer väl någon hem snart.

1 december idag då, känns ju helt sjukt.. Tiden går så jävla snabbt nu för tiden! Känns som att det nyss var sommar verkligen, och ändå ganska nyligen jag fyllde 18.. Nu fyller jag liksom 19 om lite mer än en månad, helt sjukt. Nu är det inte långt kvar till jullov, jul, nyår och allt kul. December är en rolig månad! Min söta pappa har köpt en chokladkalender till mig också och jag såg fram emot o öppna första luckan för jag älskar chokladen där i men Merdin åt upp den haha, så dum.. Något som jag tycker är skönt iallafall är att det inte är så kallt än eller någon snö, hoppas det fortsätter så! Vill inte ha någon kyla eller snö alls.

Ska börja plugga lite nu, sen bara vila och försöka bli frisk haha.. Puss


RSS 2.0