- 8 av 52.

Måste bara säga att av dom 52 st som läst idag är det 8 st som kommenterat .. hm, bättre kan ni!


- Fin text ..

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayed to a god that I don't believe in
Cause I got time while he got freedom
Cause when a heart breaks no it don't breakeven

His best days will be some of my worst
He finally met a girl thats gonna put him first
While I'm wide awake he's no trouble sleeping
Cos when a heart breaks no it don't breakeven

What am I suppose to do
When the best part of me was always you
What am I suppose to say
When I'm all choked up and your okay and
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
Cause he moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks no it don't breakeven

The Script - Breakeven

- High Heels.

REX Sandal Boot


Underbara underbara skor från Topshop!

- Keep going!

Ni har redan börjat svara lite på inlägget under, fortsätt fortsätt fortsätt, så himla kul ju! :)

- Tisdag.

Hej bloggen! Idag gick jag upp ganska tidigt, vid 11, för att fixa mig, sen tog mamma&jag 1 bussen till stan. Blev att köpa
2 tröjor och lite småsaker som jag behövde på H&M - nagelfilar, lösögonfransar, sminkborstar till ögonskugga & rouge/puder och hårnålar. Alltid bra och ha saker liksom :)  Sen åkte jag & min familj + merdin till maxi och handlade lite, merdin&jag passade på att ta en glass på McDonald's, sen åkte vi hem.

Imorron är det nyårsafton, känns helt sjukt. Men Olly & jag har allt planerat nu så det känns bra. Nyårsklänning är också bestämt, förhoppningsvis - beror på olly. Ska bli så kul, jag ser verkligen fram emot det och nu blir det PARTY utan gränser :) Blir att spendera kvällen/natten med Olly och massa andra brudar och självklart älsklingen och hans kompisar. Får hoppas på en lyckad nyårsafton! :) Blir antagligen en massa bilder också, och det tycker ju ni är kul, så som ni tjatar ;)

Jag har bestämt mig för att ta upp frågor som jag får genom kommentar här så att alla kan se dom. Någon Sara skrev om dagens outfit, om jag inte kunde börja visa det igen. Saken är den att jag inte har någon egen digitalkamera för tillfället, jag använder oftast min mobiltelefon eller pappas digitalkamera eftersom jag har tagit sönder 3 st på ett år. Men visst, då & då kan jag nog lägga in en outfit. Kanske när jag ska ut och göra något speciellt, festa eller så. Som imorron kanske det blir en outfit bild :) Förhoppningsvis kommer det mer bilder på mig & mina outfits i framtiden! Gulligt att ni tycker att jag ger inspiration också, vilket jag inte riktigt förstår eftersom jag har en väldigt vanlig stil :)

Fick även en kommentar om att när jag lägger upp "Dagens låt" lägger jag inte in nya låtar. Men det är inte det som är meningen med Dagens låt? Så jag förstår inte vad du som skrev det klagar på, det är dom låtarna jag lyssnar på för tillfället och tycker är bra, vissa gamla & vissa nya. Så nu kanske du förstår meningen med "Dagens låt" :)

Och jag skulle jättegärna vilja veta vilka det är som läser min blogg nu, jag startade ju upp den igen för inte ett så långt tag sen och jag har redan runt 100 läsare om dagen, det kanske inte är så mycket men för mig är de det. Det är nog många av mina gamla läsare som läser nu också :) Så skriv gärna en kommentar alla ni som läser, och GÖR DET OCKSÅ, strunta inte bara i det om ni läser :) Vore kul att veta vad ni heter och hur gamla ni är.

Skriver snart igen, puss!


- Måndag.

Hello sunshines, sitter och kollar lite halvt på Prison Break, tycker det har blivit sämre och sämre faktiskt, älskade det förut & det är ju alltid spännande, men det känns som att det ALDRIG har ett slut. Dom kan aldrig få va fria & lyckliga haha.

Idag har jag bara varit hemma faktiskt, är ju lite småsjuk, förkyld & jätte ont i halsen så jag laddar hemma nu inför nyår. Har suttit och kollat på sex & the city hela dagen, sen kom merdin hit utan att jag visste, älskar när han gör så hihi. Vi kollade lite till på sex&the city och låg bara i sängen och hade det mys, sen vid 9 åkte han hem och nu sitter jag bara här.

Imorron ska jag åka till stan & handla lite saker till nyår, ska även sola och lite annat. Så ska inte sova till 2 som alla andra dagar imorron. Känner mig så seg, vänder på dygnet helt. Men det är ganska skönt på något sätt :)

Nån bad om mer bilder på mig, jag lägger in alla jag tycker är värda att visas här på bloggen och jag tar inte så ofta bilder på mig själv. Annars kan ni ju titta på äldre inlägg där det finns väldigt många bilder på mig :)

Och angående inlägget om Darin igår menade jag inte att han var svensk, han är ju kurd tror jag, utan jag menade han bor ju här i Sverige och folk utomlands tar ju honom antagligen som svensk, right?
Skriver mer senare, puss!

- Darin.

Måste bara säga att jag älskar Darins nya skiva! För ett halvår sen hade jag aldrig lyssnat på honom, men endel av hans låtar är riktigt härliga party låtar, och jag bara älskar hans låt Strobelight, Flashback & See you at the club. Ingen har vell missat min lite uttjatade favoritlåt - Breathing your love som han sjöng tillsammans med Kat Deluna. Han gör inte bara
bra musik, han är SVENSK och är typ halvt känd utomlands nu, vi har ju inte så många svenska världskändisar och så har en sjukt bra röst + att han är så himla gullig :) Mer Darin åt folket!

Strobelight.


Flashback.


See you at the club.

- Dagens låt.

Kevin Rudolph feat. Lil Wayne - Let it rock


- Can't get enough.

Nu blev jag blogg sugen igen! Tur för er va? :) Ska berätta lite om vad jag gjort dom senaste 3 dagarna, har haft några mysiga&roliga dagar nu faktiskt.

I förrgår (torsdags) åkte jag ner till stan & träffade malin och lina, det var KAOS, så himla mycket folk och på Gina Tricot var det nog mest katastrof asso, så himla utplockat överallt redan på första readagen, kön var så lång att man knappt kunde röra sig där inne och kläderna låg huller om buller. Jag blev yr och illamående och sjukt varm bara av att va där inne i 5 minuter, så jag gick ut istället :) Jag kände mig inte särskilt shoppingsugen och jag orkade bara inte så gick runt lite med malin&lina, sen gick jag och träffade merdin jasse & esat i stan. Gick lite till med dom, sen tog jag&merdin bussen hem till mig. Vi såg på film, Sex & The city, kan inte få nog! Sen tog han sista bussen hem :)

Igår var jag bara hemma hela dagen, runt sex började jag fixa mig, skulle nämligen på fest i bosniska klubben. Jag sa att jag aldrig mer skulle gå dit men vafan, igår hade jag faktiskt jättekul. Var väldigt mycket folk, folk man kände till&med och alla dansade, jag hade jättekul trots att jag mest satt vid bordet med min älskling & massa mer kvällen igenom. Men det var trevligt faktiskt :)

Idag vaknade jag vid 11 sen åkte jag hem till Olly, vi gjorde i ordning oss och åkte sedan ner till stan. Jag köpte 2 tröjor och ett par skor till nyår. Skorna är to die for med 13-14 centimeters klack, älskar dom! Jag är skolgalen haha. Sen gick vi runt där tills dom stängde, när dom stängde gick vi och åt på Chicken kebab (of course) och sedan kom även merdin & jasse. Sen åkte jag&olly hem till henne ett tag, sen nu kom jag precis hem typ. Har suttit och pratat med Dajana i telefon ett tag, hon kommer äntligen hem på tisdag, har saknat henne massor, hon har varit i ystad sen vi slutade skolan (den 19;e) så det ska bli jättekul att få träffa henne igen!

Nu ska jag läsa lite bloggar tänkte jag, puss så länge!

- Bloggtrött.

Jag orkar inte med bloggen just nu. Skriver när jag får ork&lust igen, som antagligen kommer bli imorron haha.


- Juldagen.

Nu är julafton över då, sjukt snabbt går det .. men jag tyckte det vart en lyckad julafton, massa god mat, godis & sånt. Sen såg vi på Kalle Anka som vanligt, sen efter det åt vi lite till, fikade & sedan delades julklapparna ut. Jag fick det jag önskade mig och lite till, orkade inte ta bilder men jag skriver det istället, ni är säkert nyfikna :)

- 2000 kr
- Presentkort på H&M
- Sex&The city DVD boxen alla avsnitt som finns
- Paris Hilton parfym Cancan
- Sex&The city filmen
- 5 st nagellack; rött, rosa, vitt, genomskinligt & svart
- Smink från Make up store & en sminkväska därifrån
- Lite saker till rummet, ljus, spegel & hylla
- En bok; Gossip Girl
- 3 st olika läppglans
- Hudlotion, läppsyl & tvål i Kokos doft nivet såndär från Body Shop
- Hårprodukter från Bedhead (volymspray, shinespray och vanlig hårspray)
- Massa godis
- Strumpor
- Smycken
& sen lite underkläder, det känns som att jag glömt något men ja det var nog allt. Är jättenöjd iaf :)

Idag har jag bara tagit det lugnt, vaknade vid ett och det känns som att jag är på väg att bli sjuk, mår inte alls så bra, har jätte ont i halsen & hostar. Har tittat lite på Sex&The city, första avsnittet som gjorts, känns ganska konstigt haha. Hoppas att jag inte blir sjuk nu på lovet .. imorron tänkte jag åka ner till stan & shoppa lite om jag mår bättre. Menmen, skriver senare. Kanske kommer lite bilder från julafton, tog nämligen några st igår. Puss så länge!

- Pappa Grappa.

Hej bloggen! Har haft fullt upp idag, vaknade vid 12, hoppade in i duschen & gjorde i ordning mig för att sen åka och möta alla släktingar :) Så kul att träffa alla, speciellt farmor, eller fammi som ja kallar henne :)<3 Sen åkte vi bara hem till oss, dom va helt hysteriska över vår nya lägenhet haha, dom tyckte den va jättefin så det va kul. Sen fikade vi bara och snackade och lite så, ett tag sen vi sågs ju. Måste varit i juni/juli nångång. Sen gjorde jag i ordning mig för kvällen, sen åkte vi och åt på Pappa Grappa, jag åt både förrätt, varmrätt & efterrätt haha, men jag ÄLSKAR mat! Kom hem nyss typ, känner mig sådär barnsligt förväntansfull inför imorron, JULAFTON ju :) Ska bli jättemysigt, god mat, massa godis & gott och sen JULKLAPPAR.

Tog en dålig bild med mobilen på vår julgran, man ser bara halva granen & bara hälften av julklapparna ligger där, för sen kom mina kusiners & fammis & farfar också, men här är den iaf;


Om jag inte hinner skriva imorron, GOD JUL SNYGGINGAR!

- Music of today.

Dagens låt är en jul låt som Beyonce sjunger, Ave Maria. Så fin text, känner igen mig i texten & så sjunger hon den så fint. Bästa versionen jag hört av Ave Maria helt klart :) 

 Beyonce - Ave Maria



She was lost in so many different ways
Out in the darkness with no guide
I know the cost of a losing hand
Never for the grace of God


I found heaven on earth
You were my last, my first
And then I hear this voice inside
Ave Maria


I've been alone
When I'm surrounded by friends
How could the silence be so loud
But I still go home knowing that I've got you
There's only us when the lights go down


You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside
Singing Ave Maria


Sometimes love can come and pass you by
While your busy making plans
Suddenly hit you and then you realize
It's out of your hands, baby you got to understand


You are my heaven on earth
You are my last, my first
And then I hear this voice inside
Ave Maria
Ave Maria
Ave Maria
 

- Christmas time.

Känns sjukt att det är julafton iövermorron. Jag blir som att litet barn på 5 år nu när alla paket ligger under granen, det är så många till mig och jag har inte en aning vad som ligger i nått av dom. Idag har jag typ .. sovit haha, snart ska ja ta bussen in till stan, har precis fixat mig & så sen får vi se vad jag hittar på. Imorron kommer mina kusiner, min faster & farbror, och min farmor & farfar hit! Ska bli jättekul och mysigt, har inte träffat dom på jättelänge & på kvällen ska vi ut och äta på Pappa Grappa, sen är det JULAFTON! Åh kan man längta mer eller? :) Jag har kommit på jag är nog en riktigt julälskare trots allt haha.

I nästa inlägg kommer dagens låt :)

- 2008.

Sammanfattning av år 2008 !


- gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
ja, det gjorde jag nog.

- höll du några av dina nyårslöften?
hade inga.
- blev någon av dina vänner förälder i år?
nej.

- dog någon som stod dig nära?
nej.

- vilka länder besökte du?

england & thailand.

- är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?
mm.

- vilka datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
finns många datum ..

- vad var din största framgång 2008?
mina betyg!

- största misstaget?
ojoj, hundra misstag.

- har du varit sjuk eller skadat dig?
sjuk bara. feber, förkyld & sånt.
- bästa köpet?
massor, min peakjacka & massa skor & sånt :)

- vad spenderade du mest pengar på?
kläder of course.

- gjorde någonting dig riktigt glad?
aa :)

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
Hm, måste nog vara Flo rida & T-pain - low, Katy Perry - I kissed a girl & massa massa andra.

- var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
både och tror ja.

- vad önskar du att du gjort mer?
hm, försökt att inte bli kär.
- blev du kär i år?
ja.

- hur många förhållanden?
1.

- favoritprogram på tv?
one tree hill, gossip girl, desperate housewifes, the hills.

- bästa boken du läste i år?
hm, räcker det om jag älskar dig heter den.

- största musikaliska upptäckten?
what?

- något du önskade dig och fick?
ja.

- något du önskade dig men inte fick?
ja.

- vad gjorde du på din födelsedag 2008?
firade.

- finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
ja.

- hur skulle du beskriva din stil år 2008?
som vanligt, snygg alltså haha.

- vad fick dig att må bra?
familj vänner och han ..

- vem/vilka saknade du?
ingen speciell.

- de bästa nya människorna du träffade?
de finns många!

2008 har varit ett helt okej år, sommaren blev väldigt lyckad, men resten av året har inte varit så bra för min del. Det har hänt mig saker som jag aldrig trott skulle hända mig, jag har mått så dåligt som jag aldrig trodde jag skulle kunna må och jag har förlorat många viktiga personer som betyder mycket för mig. Jag har blivit otroligt sårad detta år, och när jag tänker efter är det nog bara Thailand tillsammans med min familj & Olly som var riktigt riktigt bra det här året. Men jag ska inte klaga, det här året har helt enkelt inte bara blivit så lyckat, men jag kommer aldrig glömma år 2008, främst på grund av dåliga händelser som hänt.

Lite bilder från det gångna året.
Dom kommer inte i ordning.



Olly & Jag i somras, precis hemkomna från Thailand.



Jag & Dajana innan min första bosniska fest jag varit på, Konsär i Borgen var det, Sako Polumenta & Selma Bajrami kom, bosniska kändisar :) hade jätte roligt den kvällen.



Under nästan hela 2008 har Merdin varit den viktigaste personen för mig. Trots att det gått lite upp & ner för oss, är jag jätte tacksam för tiden vi haft tillsammans, en del av mig kommer alltid älska dig. Du har alltid funnits där för mig när jag behöver dig och det betyder jätte mycket för mig.



Det här var ganska nyligen, 8 November för att vara exakt, då var det Piraja Idol fest eller vad det var, kanske en av vinterns roligaste händeleser enligt mig. Olly & Jag på bilden :)



Under det här året har jag & Dajana kommit väldigt nära varandra, och det är jag jätte glad för, jag litar verkligen på dig & du ska veta att du betyder jätte mycket för mig <3



Nästan hela sommaren spenderades med min (som ni säkert redan förstått) bästa vän Oliwia. Först var vi i Thailand i 3 veckor, sen var vi med varandra nästan varje dag tills sommaren var slut. Hade verkligen en jätterolig sommar tillsammans :)<3



I början av året spenderade jag mycket av min tid på konfirmationen, det enda som var roligt med det var nog det här lägret, dum som jag är hoppade jag av precis i slutet av konfirmationen eftersom jag inte pallade mer, så inga presenter för mig inte. Hade trots allt en ganska rolig tid med dom här snyggingarna :)



Årets höjdpunkt, Olly & jag i Thailand. Mycket sol, bad, festande, shopping & god mat. Underbart!

Nu fick ni iallafall ta del av en liten del av mitt år, orkar inte lägga in mer bilder. Ett väldigt långt inlägg, hoppas ni tyckte att det var ett roligt inlägg!


- 2 pictures.

Bjuder på 2 bilder från avslutningen :)



Jag ser lite rolig ut haha men kolla så SNYGG dajana är :)



Man ser knappt mig för att jag är så liten haha men här är några från min klass,
från vänster: Lovisa, Dajana, Linnéa, Sofia, Jag, Lisa, Ida, Matea och sen Johan&Miki på golvet :)


- Christmas tree.

Hello bloggen! Nu har jag verkligen fått in den riktiga julstämningen, har precis pyntat granen, den går i rött & silver, jätte fin blev den, kanske blir en bild sen :) Sitter också och lyssnar på julmusik nu, bara 3 dagar kvar ju!

Min kväll igår spenderades med Olly&Amina, en lugn & mysig kväll, tog en kvällsfika på coffehouse, tog en varm choklad & snackade lite skit, sen åkte olly & jag hem till mig, såg på Love Actually som gick på fyran, ÄLSKAR DEN. Sen sov Olly här också :)

Blir inte så mycket bloggskrivande nu på lovet, man har ju en del annat för sig, sen är det ju jul snart också.

Den 27, 28, eller 29 ska Olly jag & Amina åka till sthlm och shoppa, det är ju mellandagsrea då i hela Sverige, och Sthlm lär ju ha det största utbudet, då har man ju fått lite pengar också, så det ska bli kul :) Behöver shoppa skor till nyår bland annat, sen känner jag att jag vill ha massa nya kläder! Och malin om du läser det här, är du på? Skulle va kul om du också ville följa med, hör av dig!
Skriver senare, puss

- Friday night.

Blev en skön hemmakväll med massa gott & film, ska fortsätta nu genom att se The Hills avsnitt på MTV's hemsida. Har världens huvudvärk, som jag alltid har fått på senaste tiden på kvällarna. Undra varför .. ? Menmen, nu har jag faktiskt ingen lust att skriva nått mer.

And now I cry in the middle of the night for the same damn thing ..
There's nothing left of us


- JULLOV!

Nu är humöret på topp, ja har 3 veckors lov, de kan inte bli bättre :) Igår åkte jag&malin hem till mig, fixade oss, åkte till avslutningen, fick våra betyg, tänkte skriva dom här, de är alltid nån som frågar om vad jag har för betyg + att jag faktiskt är stolt!

Svenska: MVG
Engelska: MVG
Matte: G
Geofrafi: VG
Historia: MVG
Religion: VG
Samhäll: MVG
Idrott: G
Bild: G
Slöjd: G
Hemkunskap: G
Fysik: G
Kemi: G
Biologi: G
Spanska: VG

Kommer massa bilder från avslutningen sen när jag fått bilderna från dom andra tjejerna i klassen, jag tog inga :)
För er som undrar hade jag en svart klänning, svarta nylonstrumpbyxor och höga klackar.
Efter avslutningen åkte jag & merdin hem till mig, så sov han här. Ikväll får vi se vad som händer, kanske träffar Olly :)
PUSSS!

- Straight from heart

Jag känner att jag måste skriva av mig. Det kommer antagligen bli ganska mycket nu, men det får ni stå ut med, ni behöver ju inte läsa.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag känner inte igen dig längre. Vårt förhållande bygger inte på kärlek längre, som det brukade, jag frågar mig själv varje dag varför vi fortfarande är tillsammans. Jag tror inte att någon av oss vet svaret på det. Kanske för trygghetens skull, så kan det nog vara för min del iallafall, jag är rädd för att bli ensam, rädd för att det ska bli så tomt, rädd för att sakna, rädd för att ångra mig. Jag ser inget slut på det här .. allt bara går runt & runt.

I ett förhållande ska man vara lycklig och må bra, men så är det inte för mig längre. Vi ses knappt längre, och när vi ses tjaffsar vi om något. Det gör vi när vi inte är med varandra också. Det är som att vi letar fel hos varandra, som att vi vill ha det såhär. Det är varken bara ditt eller mitt fel, det är VI som gör att det är så här.

Jag tror att vi börjar ta varandra för givet .. Det är det sista man ska göra i ett förhållande, helt plötsligt kan den personen man älskar mest av allt försvinna. Man kan aldrig veta vad som händer. Jag är så himla ledsen av att det är såhär, känner mig så hjälplös, jag vet att du älskar mig, men du verkar ha lättare att kunna tänka dig ett liv utan mig än vad jag har.

Att ha en bästa vän är något speciellt, men att ha en pojkvän, en person man umgås med hela tiden är något helt annat. Det är två helt olika saker, även fast ens pojkvän kan vara som ens bästa vän. Jag kan inte förklara med ord vad du är för mig, vad du betyder. Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan dig. Du är en så stor del av mitt liv, min familj, mig. Att börja om på nytt är något jag inte kan tänka mig. Jag är så rädd för att aldrig kunna bli kär igen, aldrig kunna släppa in någon så som jag släppt in dig - i mitt hjärta, i min familj, i mitt liv.

Allt har gått för långt, jag hör ju själv hur patetisk jag låter när jag skriver. Men vad ska man göra? Vet ni hur det känns? Jag vågar inte släppa taget, vågar inte ens försöka gå vidare, vågar inte ta några chanser. Jag älskar ju dig .. det gör jag ju verkligen. Men det känns som att jag bara mår dåligt av det här, och det ska inte behöva vara så. Du gör mig så lessen hela tiden, jag vet inte om du gör det avsiktligt eller inte, men det gör du iallfall. Sårar mig, trampar på mig, förstör mig. Jag brukade vara den som var starkast, jag klarade mig själv, jag var dendär "glada Caroline". Vad är jag nu? Någon som är beroende av någon annan, jag vill inte vara beroende av någon. Jag vill vara den jag brukade vara, självständig & lycklig.

Alla förhållanden har sina ups&downs, men för oss verkar det bara gå neråt. När vi tjaffsat och sedan blivit sams vill du att jag ska glömma det och bli glad&kärleksfull som du säger, men jag är inte en sån som bara glömmer, när jag blivit så pass sårad. Du vill att jag bara ska fortsätta som att inget hänt, som att allt är bra i vårt förhållande. Det borde inte vara så här svårt, speciellt inte i min ålder, jag borde bara kunna skita i dig och gå vidare. Men det går inte ..

Folk säger hela tiden till dig: "Carro, du måste gå vidare, du kommer komma över honom, du kommer kunna bli kär igen". Men vad vet dom?

Förut brukade jag prata med folk om mina problem, men nu håller jag det helst för mig själv. Jag vet ändå vad alla kommer säga, och det är inte det jag vill höra, det jag får höra är sådant som inte ens är ett alternativ för mig. Jag vet att ni har rätt, men ni förstår ingenting. Ingen av er. Det känns som att jag håller på att bli galen, jag bara håller alla känslor inom mig och när jag till slut försöker prata med DIG om det går det inte alls, det slutar med att vi som vanligt blir sams, blir glada&kärleksfulla mot varandra ett tag, sen börjar det om igen. Det har inget slut.

Så, vad tycker ni att jag ska göra? Genom den här texten har ni iallafall förstått lite av hur jag känner och att jag skriver det här trots att vem som helst kan läsa det är för att jag är i desperat behov av hjälp, för precis som jag sa förut: I've gone crazy from the moment I met you.

Du kommer alltid att vara en del av mig, vad som än händer.


- My only weakness is you

Jag hatar det här,
så TRÖTT på att det ska vara så här
VARFÖR VARFÖR VARFÖR?
Our love just fades away


I've gone crazy from the moment I met you.

Önskar att jag kunde förklara hur det känns ..


- Dagens

Humör: Bra, men nu är jag jättetrött
Kläder: Inget speciellt alls, leggins & en snygg tröja från Bikbok
Frisyr: Utsläppt plattat
Smink: Det vanliga - foundation, puder, rouge, eyeliner, mascara
Vill ha: Mer pengar
Köp: Hm, måste nog va mina mackor som jag åt till frukost i cafét i skolan imorse
Person: Helt klart Dajana, som gör mina skoldagar roligare
Låt: Britney Spears - Circus
Planer: Inga alls typ, va hemma
Saknad: Thailand
Roligaste: Har hänt mycket roligt idag
Misslyckande: När jag tog sönder mina hörlurar :(
TV: Ingen alls, har inte kollat nåt
Frukost: Mackor i cafét somsagt
Lunch: Pannbiff med potatis & brunsås i skolan
Middag: Inget än, ska äta sen
Mys: Inget



- Långa namn

Tror jag aldrig sett så långa namn haha, var inne i ett student hus & såg namnen och var bara tvungen att ta 2 bilder, dom blev väldigt suddiga men de kom en gubbe haha så jag kunde inte ta nån bättre. Är det bara jag som tycker att Ashisheoshange Ndishishi är långt? Det är ju bara ett efternamn också.



Sen nästa långa namn:



Srikrishnachankya

- 1 dag kvar!

Dagen blev lite roligare till slut. Vi såg nån film som va 30 min Shrek's jul eller nåt hahaha, men ja, den var ju iaf bättre än en såndär faktafilm. Efter det gjorde vi några lekar, en lek där man kunde få massa godis och sen en annan nivet dendär trampa-sönder-ballonger-runt-foten-leken haha. Och den hade alla nior, alltså över 70 personer, så a. de va lite kaos kan man säga, jag får jämt panik och blir rädd haha, så det gick inte så bra för mig. Sen fikade alla nior tillsammans, satte upp ett långt bort över en hel korridor, vi fick pepparkakor, julmust och nån chokladsak :) Sen slutade vi, då va klockan 2, så sprang jag till vägträffen och precis när jag kom, typ fem över 2, kom bussen :) Så nu har jag legat i badet lääänge, jätteskönt, har också smörjt in mig med brun utan sol över hela kroppen & ansiktet för och hålla kvar den lilla brännan ja fick igår.

Imorron är det avslutning kl 18.oo, kan inte fatta det asso, 3 veckors LOV! Jag behöver det verkligen, bara bort från allt plugg, men den största lyckan är nog ändå att få SOVA på morronen. Sova är det bästa jag vet :)

Här är en bild på när vi fikade.



Här är en annan bild vi tog för några veckor sen, bara några ur klassen.


- Skola.

Sitter i skolan nu, vi har mentorsdag och skulle ha en "kul dag". Men fyfan säger jag bara, massa geografi uppgifter och massa TRÅKIGT, så sitter hellre här i datasalen istället :) Förr brukade vi typ gå och fika på något café eller gå på bio eller något roligt på mentorsdagarna, men dom har tydligen blivit snålare med åren. Snart ska vi se på film iallafall, vet inte vilken än men om de blir en såndär faktafilm kommer jag bli riktigt besviken på mina lärare. Föresten är min favoritlärare Anders inte här för igår fick han en bebis, Evelina, GRATTIS TILL HONOM! Det dåliga är att han inte kommer va här nu på ett tag, gonna miss him :(

Idag är jag riktigt trött och seg asso, och nu kom jag på en sak jag glömt att berätta för er. Jag har tagit ut min piercing, ni vet den i överläppen (fjortispiercingen) och det känns så SKÖNT. Blev så himla trött på den, kände mig verkligen fjortisaktig och skabbig med den.  Även fast jag passade ganska bra iden, så va den inget för mig längre :) Så nu har jag ett litet hål, men det ser mest ut som en litenliten leverfläck. Nästa piercing blir i naveln, kanske mer ännu fjortisaktigt haha, men vafan, har velat haft det sen jag va liten så det är dags nu. Tycker det är så snyggt till en brunbränd mage och en färgglad bikini. Åh nu längtar jag till sommar också haha :) Men har massa saker att se fram emot som händer ganska snart:

18 December (imorron) - Avslutning, LOV
23 December - Farmor&Farfar, kusiner och annan släkt kommer som jag saknat!
24 December - A, ni fattar ju varför
31 December - PAAAAAAARTY!
21 Januari - Jag fyller 16 :D

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag drar in och tittar på filmen, PUSSHEJ.

- DJ Quality.

Världens bästa DJ! Jag är en riktig remix älskare, han är GRYM. Den bästa party musiken som finns.
Här är några av hans remixer, hope u like it! Den första är min absoluta favorit.






- Tisdag.

Hellooo! Idag har jag en sånhär happy day, först va de skola som vanligt, slutade vid två, skönt. Sen åkte jag ner till stan, direkt till Mates (min frisör) blev inget färgande eftersom min frisör absolut inte tyckte att jag skulle färga nu eftersom ja har en ganska fin brun färg, inte för mörk & inte för ljus, so i trust her :) Dock klippte hon ganska mycket, eftersom mitt hår var så slitet, så nu är jag en aning korthårigare. Jag gillar ju det när det är längre men mitt hår växer så snabbt så det gör inget. Skönt och få bort det slitna iaf, håret känns mycket fräschare nu! :) Sen gick jag&merdin till hälsostudion och solade, fick lite färg. Sen åkte jag home, och nu är jag hungrig och väntar på att maten ska bli klar. Nu är det bara 2 dagar kvar i skolan, men imorron ska vi bara fika, se på film osv och på torsdag blir städdag och lite sådär. Så inget mer skolarbete nu! :)

På tal om skolarbete, nu har jag höjt mig i ytterligare ett ämne, nu har jag faktiskt 4 MVGn. Så stolt över mig själv är jag :) När jag gått ut nian ska jag ha minst 6 har jag bestämt mig för. Jag har MVG i svenska, engelska, historia & samhäll. Får se hur många VGn de blir också :) De går bra nu!

Nu sitter jag och ser lite halvt på Laguna Beach, kärlek till MTV asso! Skriver mer sen, PUSS.

- Words can be so hard to trust

Mycket tips på bloggar jag fick då .. eller inte. Kom precis hem typ, efter en ganska lång skoldag, efter skolan träffade jag merdin lite snabbt, sen gick jag&dajana hem till mig. tog de bara lugnt och så sen kom pappa & hämta mig så åkte vi hem :) nu har jag pluggat lite faktiskt, ska plugga lite mer sen ikv blir de vell prison break, om det inte var sista avsnittet för säsongen förra veckan? Nån som vet? :O Jag är så himla trött, som alltid efter en skoldag. Imorron har jag mycket och göra i skolan känner jag, 2 möten, redovisning & bli filmad i 5 minuter av min spanskalärare då man ska prata så mycket spanska man kan. Men det är inte så svårt :)

Hörs senare, puss!

It's over and done
But the heartache lives on inside


"Then I see you standing there, wanting more from me, and all I can do is try"

- Tips på bloggar!

Jag behöver tips på roliga bloggar, har en rad bloggar jag brukar läsa dagligen, men har tröttnat på nästan alla, brukar också läsa dom "stora bloggarna" tex Kenza, Stinalee osv men tycker alla har blivit så tråkiga, så ge mig tips på bra bloggar ni brukar läsa!


- One Tree Hill & Gossip Girl.

Ni som har en lika tråkig söndag som jag, missa inte One Tree Hill nu på femman, efter det kommer Gossip Girl!





- All around the world

En låt som alltid gör mig glad!



D&G - All around the world

- Dessa söndagar

Söndag, min absoluta favoritdag, not. Sov till typ ett, sen har jag bara sett på TV hela dagen så lång, nejdå men nästan, först såg jag typ 4-5 The Hills avsnitt i rad, sen blev de nån Hannah Montana film, sen repis av Ugly Betty, Desperate Housewifes & Greys Anatomy. Vilket liv ja har asso! Men förut tände jag faktiskt ljus och la mig i badet och hade de mys, sen fixade jag naglar & lite annat sånt, har tagit hand om mig sj lite också. Sen nyss va jag i Mc och åt, gottgott. Och jag tror att min sjukhet eller vad man säger har gått bort utan att ja märkt de, så imorron blir det skola ..

Heaven give me a sign,
 tell me his heart is still mine


- On TV

Satt och kollade lite på TV nyss samtidigt som jag satt vid datorn, så plötsligt hör jag att Victoriaskolan (där jag går) är på nyheterna. Dom filmade i våran matsal och intervjuade massa folk eftersom vår mat brukar ta slut, speciellt för oss nior eftersom vi äter sist. Det är så himla dåligt tycker jag, och det har hänt flera gånger också. Nån gång har vi inte fått någon mat alls. Dom intervjuade andrea & maikel haha :) Blev lite förvånad när jag såg vår matsal, våra mattanter & massa elever från skolan jag kände igen på TV, men hoppas dom gör nåt åt dedär. Och föresten, vart fan va jag haha?!

- Lauren Conrad.

Oj, de blev värsta klagoinläggen innan men nu till nått lite roligare :) Satt och kollade på massa The Hills avsnitt i rad idag, och jag älskar Lauren, hon är så snygg & älskar hennes stil!



Är det Lauren Conrad eller en Blues Brother?!

Vi älskar Lauren Conrads stil!

Kolla vilka heta skor!







Snygg outfit Lauren!



Lauren Conrad hoppades på en ny TV på LGs releasefest!

Lauren Conrad and Nicky Hilton på Hot Hollywood festen!

Lauren Conrad gör som resten av kändiseliten!





- Heaven give me a sign

Det är när jag är ensam
som jag börjar tänka som mest ..
Varför plågar jag mig själv såhär?
Jag låter det pågå .. även fast det gör så ont
Om jag låter dig gå är jag ensam,
Det kommer vara så tomt ..
Men du har tagit ifrån mig
mitt självförtroende, min självkänsla
Du har kontrollen över mig
Det brukade vara jag
som hade kontrollen
jag brydde mig inte
vad händer nu?
jag är maktlös, hjälplös
& det vet du
Hur kunde det bli såhär?
Jag älskar dig
men samtidigt hatar dig
Du låter mig falla
Jag vet att du försöker
men du förstår inte ..
det enda jag begär
är att du behandlar mig som jag förtjänar
visar att du älskar mig
varför kan du inte förstå?

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.


"Jag förstår inte när det gick fel .. gav jag honom för bra självförtroende, behandlade jag honom för bra, älskade jag honom för mycket?"
"Frågan är inte vad du gjorde för fel, du säger att han har makten nu, men hur lågt har han låtit dig sjunka? Du säger att du har gett honom för bra självförtroende, vart är du själv nu? Känner du sig själv längre? Vet du vem du är?"

..

- Fall for anything

Merdin kom hit, såg på film, The Dark Knight, jag somnade, han åkte, and that's all.




Sometimes we don't learn from our mistakes
Sometimes we've no choice but to walk away
Tried to break my heart
Well it's broke
Tried to hang me high
Well I'm choked
Wanted rain on me
Well I'm soaked
Soaked to the skin


- When a heart breaks

Om & om igen ..
Vad ska man säga?


I'm not broken I'm just a broken hearted girl,
I know it makes no sense, but what else can I do?
How can I move on when I'm still in love with you?

Cause one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street

So I'm not moving
I'm not moving.

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayed to a god that I don't believe in
Cause I got time while he got freedom
Cause when a heart breaks no it don't breakeven

His best days will be some of my worst
He finally met a girl thats gonna put him first
While I'm wide awake he's no trouble sleeping
Cause when a heart breaks no it don't breakeven

And what am I gonna to do
When the best part of me was always you
What am I suppose to say
When I'm all choked up and your okay
I'm falling to pieces ..


- Bad updates

Förlåt för dålig uppdatering, har haft fullt upp verkligen. I torsdags tog jag en runda på stan med malin&merdin, men malin gick ganska tidigt så jag och merdin gick runt och shoppade lite :) Blev att köpa dom sista julklapparna & lite små saker till mig själv också. Igår var jag på fest i bosniska föreningen med dajana merdin & emil. det började vell kul men mot slutet blev de katastrof. Men det är sånt som händer. Och nu har jag feber & är sjuk, kanske inte så smart att gå ut i klänning när det är snö & snöar. Menmen, snart kommer merdin hit. MYS på det. Nu ska jag kolla busstider åt honom, så pusshej!


- Music in my heart

Brick & Lace - Repent




Kat Deluna - Love me leave me



Kat Deluna - In the end



The Pussycat Dolls - Hush hush





Lady Gaga ft. New kids on the block - Big girl now



Sen lyssnar jag fortfarande massor på Britney's Circus, Darins & Kat Delunas Breathing your love, Beyonce's If i were a boy & broken hearted girl, men dom har ju redan lagt in så mycket i bloggen :)

- You make my day

Hej igen bloggen. Min tråkiga & ensamma dag blev bra till slut på grund av min älskling. Från ingenstans ringer det på dörren och där står han, fan vad jag förvånad ja blev, de är ju en bit härifrån till stan också, men tack älskling, du gjorde min dag. hatar egentligen överraskningar men fan va glad ja blev haha. så vi myste bara & sådär, skönt me lite sällskap hihi. Nu har jag precis ätit taccos, är mätt som jag vet inte vad. Imorron blir det skola sen stan, ska köpa en klänning och resten av julklapparna :) Kulkul, på fredag blir de antagligen att fiesta! På lördag blir det kanske laserdome me tjejerna & massa folk, måste bara få ihop 18 st pers först, nån som är på?

Nu har ja äntligen fått en klipptid också, på tisdag nästa vecka kl 2 :) Ska bli kul med lite förändring!

Känner mig på lite bättre humör nu igen, det går verkligen upp&ner för mig .. men så är det vell :)
Hoppas ja behåller humöret uppe nu, för när jag blir sur, lessen eller arg går det ut över exakt allt&alla haha ..

Pusshej så länge!



- Trötthet

Ingen skola för mig idag, kunde knappt öppna ögonen imorse när jag vaknade av min alarmklocka på mobilen. Så himla trött, vaknade med världens huvudvärk också och jag frös halvt ihjäl så jag forttsatte att sova. När jag sovit nån timma mådde jag lite bättre, tog en dusch fixade i ordning mig lite och skulle ta bussen till skolan, vill inte missa så mycket känns de som, ligger lite efter med en souppgift också, men självklart missade jag bussen. Orkade inte ens kolla när nästa gick, så nu ligger jag här i sängen igen och vill bara sova. Känner mig inte så trött just nu men ska försöka lite senare igen. Varför är jag så trött hela tiden? Det är överdrivet faktiskt, jag klarar knappt av att va vaken till 9 på kvällarna. Som i måndags, jag gick och la mig kl 9, orkade inte ens kolla på Prison Break och det gör jag ALLTID. Igår somande jag i reklamen i Desperate Housewifes, det är fan onormalt. Förut va jag värsta nattmänniskan, kunde lägga mig 5 på natten och ändå vakna ganska pigg vid 12-1. I somras var jag ALDRIG trött förrens 5-6 på natten. Men då vände jag ju helt på dygnet också, som man brukar när det är sommarlov. Man tycker ju att när jag lägger mig så pass tidigt som kl 9 borde jag orka gå upp vid 7 eller hur? Men jag är överdrivet trött och det är faktiskt jobbigt .. men bara en vecka kvar till jullov nu!


- After all that we've been through ..

Don't wanna talk
About the things we've gone through
Though it's hurting me
Now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Thinking I'd be strong there
But I was such a fool
Playing by the rules

If I told you that my happiness depends on you, would you even care?


- Stop crying your heart out

Jag håller på & dör av trötthet, skola till 2 sen några timmars gående på stan med olly .. köpt lite julklappar, hann bara med mamma&pappa tyvärr, men på torsdag blir det mer. Kan inte köpa nånting alls till mig själv och jag HATAR det, enda gången jag inte är egoist är nog på julen haha. Träffade merdin&esat lite snabbt på stan också. Och det hände massa roliga saker idag på stanockså, jag kan va helt sjukt ibland asso, men det ska vi nog inte gå in på. Men underhåller mig själv gör jag iaf hahaha.

Det känns som jag kommer bli sjuk, och hoppas nog lite på det också, orkar inte skolan, finns ändå typ inget att göra längre. Men det är bara 1 vecka & 1 dag kvar! Och jag har fortfarande inte hittat en klänning jag vill ha på avslutningen, och har tänkt och klippa mig & färga håret innan det också. Men det hinner jag nog med denna eller nästa :) Men ibland när man beställer klipptid hos min frisör kan det ta flera veckor innan man kan få tid, hon är alltid så upptagen, men ingen slår henne så hon är värd att vänta på :) Nu kommer säkert nån fråga vart jag klipper mig och det gör jag på Mates på drottninggatan, dom är ganska dyra, att klippa & färga håret brukar kosta ungefär 1500 kr för mig, men det är olika beroende på vad folk har för hår. Mitt är ju ganska tjockt och långt :) Eller nja, inte så tjockt längre, har slitit sönder mitt hår med plattången tyvärr. Men långtlångtlångt har det blivit iaf, men nu ska det mest slitna bort tycker jag :) Och färga ska jag göra ljusare, till nån ljusbrun nougat guldig färg med litelitelite röda toner i kanske, ska inte göra några slingor men det ska va skiftningar i håret iaf hihi. Nu ska jag snart hoppa in i duschen när jag kan slita mig från min älskade dator, sen plugg, sen Desperate Housewifes, missa inte det kl 21.oo på femman! Puss.



If you could love me like you did before ..

- Right now.

Malin & me justnu :) Dålig cam bild HAHA.


- Med malin.

Nu sitter jag här med malin, eller sitter&sitter, ligger i sängen ska försöka plugga snart :) Vanlig skoldag idag som vanligt, när jag slutat och väntade på att malin skulle sluta gick ja in till hemkunskapen & fick lite extra chokladmousse av snyggis daniel :) imorron är det skola som vanligt, sen ska jag & olly shoppa julklappar :) skriver mer senare, puss <3


- Trött.

Nu är jag jätte trött .. ska lägga mig i sängen nu tänkte jag, eller det gör jag redan, men ska stänga av datorn & släcka och så nu. Ganska tidigt jag vet, men har så himla ont i huvudet, beror nog på allt dator sittande & så känner jag mig helt yr också. En seg dag, har inte varit ute på hela dagen .. borde nog ha tagit en promenad. Vill bara sova och sova och sova känner jag .. Orkar inte med skolan, men man måste ju .. oooh this suckkkks ,


Varför känns det så fel när det egentligen borde kännas rätt ? ..
I'm lost, out of control


- Sisters by heart.


 

Saknar dig så himla mycket, du kommer alltid att va en av mina närmaste vänner, vi upplevde nästan allt tillsammans. du hjälpte mig genom det absolut svåraste jag varit med om i mitt liv, ni som känner mig vet antagligen vad det är. även fast ingen vuxen (varken våra föräldrar, våra lärare eller någon annan) ville se oss tillsammans höll vi ihop och vi var så himla tajta. vi var katastrof tillsammans, hittade på värre&värre saker hela tiden, men jag hade det underbart med dig. alltid hade vi lika roligt, och jag saknar verkligen "vår tid". jag kallade dig min syster, och på nått sätt var du som min syster, vi kom aldrig överrens, tjaffsade varje dag, men blev alltid sams nästan direkt. du kände mig bättre än nån annan och det gör du nog fortfarande, och jag vet precis hur du är. även fast vi glidit isär kommer du alltid att betyda så otroligt mycket för mig malin!

- Britney Spears.

Igårkväll såg jag en dokumentär om Britney Spears på fyran och fyfan vad jag blev rörd. Jag har inte riktigt förstått vad som hände med henne när hon rakade av sig håret & allt dedär, när det enda man hörde om henne var dåliga saker hela tiden. Men nu förstod man verkligen att hon inte har det lätt, att hon har gått igenom så himla mycket och så. Ända sen jag va liten har hon varit en av mina största idoler, jag hade alla hennes skivor & jag avgudade henne. Och hon är ju fortfarande så jävla bra, hon är ju liksom den jag kommer komma ihåg mest när jag är gammal & tänker tillbaks på vilken musik jag lyssnade på som liten. Allt hon gör blir ju succé, och även fast hon haft det så svårt är hon fortfarande en stjärna som gör det hon gör så jävla bra. Dessutom bara älskar jag hennes nya skiva Circus!



Några av hennes nya låtar från albumet Circus :)

Circus.



Shattered glass.



Trouble.



Phonography.


- Could it be worse?

Så trött på dig
Så trött på oss
Så trött på vädret
Så trött på skolan
Så trött på vinter
Så trött på Sverige
Så trött på er
Så trött på mig själv
Så trött på ALLT

- Söndag.

Jag hatar söndagar. Fyfan jag är helt  slut även fast jag knappt gjort nånting alls idag. Vaknade vid ett, åt, tv, somnade om, datorn, somnade om, & nu dator igen. Haha, alla söndagar är nästan alltid likadana. Har fått i ordning lite mer i rummet nu, men det är inte helt klart än faktiskt. Men snart får ni se bilder :) Den här helgen har jag bara tagit de lugnt, en skön helg, igår va olly här & vi hade lite myskväll såg på Mamma Mia, åt thai mat & sådär. Alltid lika mys :) Imorron är det skola igen, jag känner bara att jag inte orkar menmen .. sånt är livet. På tisdag har olly&jag bestämt att vi ska handla julklappar, kulkul. Gud vad tråkig min blogg har blivit känner jag, men ni är också tråkiga som aldrig kommenterar. Men skriv gärna vad ni vill att jag ska skriva om, har känt lite nu på senaste tiden att jag inte riktigt orkar blogga, men man har ju sina ups & downs så snart kommer jag säkert va på gång igen. Återkommer senare, puss.


- Lördag.

Hej bloggen :)  Igår åkte jag först med mamma till linköping, sen åkte jag in till stan & träffade merdin, sen åkte vi hem till mig & så sov han här. Sen kom hadis&edon hit en stund idag, sen åkte dom + merdin hem. Annars idag har jag bara tagit de lugnt, snart kommer olly hit så ska vi ha de mys :) Känner mig jätteseg, men så otroligt skönt att bara få vara hemma & ta det lugnt och slippa skolan. Men snart ännu en lång vecka .. men de är mindre än 2 veckor kvar till jullov! Längtar så mycket .. och till jul & nyår, och sen är de inte långt tills ja fyller år. Jag har ju en del att se fram emot nu, behöver inte deppa ihop bara för att det är så otroligt grått & kallt ute och de mesta är allmänt tråkigt och jag är så trött på skolan .. men, haha som sagt, snart är de LOV. Skriver lite senare, puss.

- Fredag.

ÄNTLIGEN FREDAG! Så skönt :) Hann inte skriva något igår, men efter skolan åkte jag först till navesta med malin & några till och träffade matte en snabbis och fixade lite grejer. Sen åkte jag till stan med malin och åt, på chicken såklart, sen kom olly & vi gick runt lite på stan. Jag hittade bara ett par leggins och ett par örhängen, letade lite julklappar också men de blev inte att köpa något igår. Sen åkte jag hem vid 7 ungefär, ajuste, Darin uppträdde på stan också, haha han är så bra :O Han sjöng min favoritlåt också (a) den med kat deluna ni vet :)

Idag slutade jag halv 2 istället för halv 4, hade kompledigt, så skönt! Sen tog jag bussen hem, träffade dessie på bussen, hon bor tydligen också här nånstans :) Sen nu ska jag snart fixa mig sen åka till stan, eller nej inte snart men senare ikväll, typ 6-7, tror jag iaf .. annars är ja vell bara hemma & myser ikväll. Ska träffa merdin nått också, saknar honom .. menmen, återkommer senare. PUSS!


- Skola.

Haha, än en gång ett inlägg från skolan. Sitter nu och har precis haft gympa, men jag var inte med, efter gympan när alla skulle byta om gick brandlarmet. Så hela eber + vi va tvunga att gå ut. Kulkul (y) Nu ska jag snart ha matte, bland de tråkigaste som finns. Menmen, sen är de lunch, är så hungrig! Idag ska jag ner till stan efter skolan har jag tänkt, behöver köpa lite saker :) Bland annat hårfärg tror jag, om jag vågar haha .. (a) Sitter här med dajana nu och hon säger att alla som har myspace får biljetter till darins konsär helt gratis, stämmer det eller? :O älskar ju hans nya låt, man kan tydligen använda sin profil på myspace som biljett genom att skriva ut profilen och visa upp den på konsären. Isåfall vill jag också ha myspace HAHA. menmen, nu börjar min lektion, om den inte redan har börjat.

Pusspuss hörs senare :)

- I will never let u down.



Things would be so much easier if we could change the past.

- Psycho.

Hahaha, ni som kollar idol kanske sett dehär. Men hon är seriöst sjuk i huvudet, jävla psyk HAHA. Titta på båda :)





"Han betyder mer än min familj" HAHA, konstig tjej asso.

- If u fall I will catch you.

Nu har ja precis kommit hem, efter skolan gick vi aldrig och åt på pekinghouse eftersom vi aldrig orkar haha. Vi har planerat det i kanske 3-4 veckor men, nästa vecka kanska? haha. Vi gick hem till dajana istället, pluggade lite, åt & snackade lite skit som vanligt bara :) Sen hämtade mami mig och nu ska jag försöka plugga vidare lite. Det känns som att den här veckan går sjukt lååångsamt .. längtar redan till helgen, massa kul kommer antagligen hända :)
Jag vet inte vad det varit med mig dom senaste dagarna, mår inte alls bra, fryser & känner mig jätte trött och hängig, kommer säkert bli sjuk också .. men känner att det faktiskt inte gör så mycket just nu, skolan dödar mig.
Bara för att ni ska tycka synd om mig, vad vi haft & har denhär veckan:
Svenskaprov, no prov, idrotts omprov, spanska förhör, spanska redovisning.
Bästa victoriaskolan! NOT.

Menmen, haha kommer snart ett inlägg om nått lite roligare, pusspuss.

- Skola.

Nu sitter jag i skolan och skriver igen, haha jag uppdaterar bara från skolan nuförtiden ju. Nej, men får skärpa mig, men igår åkte jag&merdin hem till mig och pluggade och hade det mys bara. Sen pluggade jag ännu mer & sen såg jag på Prison break. Så inte så mycket tid till bloggskrivande efter skolan tyvärr .. speciellt inte när vi har så mycket prov som denhär veckan. Gjorde svenskaprov innan denhär lektionen, gick jättebra faktiskt :) Hoppas jag får behålla mitt mvg! Nu har jag spanska, ska egentligen jobba med malins & mitt grupparbete, men hon kommer inte och hon har alla papper så vet faktiskt inte vad jag ska göra. Orkar inte jobba .. vill bara ha mat haha.

Efter skolan ska jag&dajana dra och äta på peking house, oooh så gott! Sen ska vi nog hem till henne & plugga trorja. Har omprov på idrottsprov imorron haha, (y) Sen åker jag vell hem nån gång ikväll.
Om jag pluggat tillräckligt mkt hos dajana kanske ja skriver några inlägg :)

Puss


- Måndag.

Nu sitter jag i skolan och har no, är klar med vårat grupparbete och orkar inte göra något nytt så sitter här lite :) Dajana&jag har roat oss lite idag med att ringa och driva med en viss person hahaha, kan inte sluta lyssna på inspelningen.

Idag ska jag bara plugga, får hoppas på att merdin vill åka buss hem me mig också :) Och jag är så glad, fick mvg på mitt so prov! :)

Skriver mer senare, pusspuss.


RSS 2.0