- Läsarfrågor

adde. om - Läsarfrågor:
vart färgade du dig till ljusbrunt? och hur mkt kostade det? :)
- Jag färgar mitt hår på Mates på Drottninggatan när jag inte färgar det hemma. Att färga kostar 800-1000 kr där.

Anonym om - Lite höstnytt i garderoben:
allt va väldigt snyggt! :)
jag tyckte verkligen om den leopardmönstrade koftan från vero moda, fanns den i några andra färger? :) puss <3

- Tack! Den fanns bara kvar i blått, men den har funnits i brun & grått och säkert några mer färger. Jag hade hellre velat ha en brun eller grå men det fanns bara en enda blå kvar i M, så det fick bli den!


- I helgen har jag..

- Varit på lokalfest
- Sett på film (Män som hatar kvinnor, den va bra!)
- Sovit hos Dajana
- Varit på stan
- Pluggat
- Fikat

Där fick ni min helg lite kortfattat, men jag orkar inte skriva längre än så. Tack för att ni tog er tid och tipsa mig lite om det där med hårfärger, men jag kan fortfarande inte bestämma mig så fortsätt ge mig tips är ni gulliga :) Om ni inte tycker nån av dom färgerna jag funderade på kan ni ju komma med egna förslag, ni kanske vet bättre än mig, haha :) Nu ska jag svara på lite läsarfrågor och sånt, men vi hörs senare! Puss


- Läsarfrågor

Anonym om - Skolan:
har sätt att du har vita höga converse sjukt snygga är de , men har en fråga töjer de ut sig så mkt som alla snckar att de gör :o tacksam för svar:)
- Tack! Nej, det har inte jag märkt något av än så länge iallafall. Dom sitter precis som dom gjorde i början.

Anonym om - Skolan:
varför har det blivit så snålt med bilder på sistone? :(
- Har inte haft så mycket tid nu när skolan börjat, men ska försöka att hinna med att ta outfitbilder nästan varje dag här framöver :)

- Hårfärg

Jag har sånt problem med min hårfärg alltså. För bara 2 veckor sen färgade jag mörkbrunt, och då blev det ungefär såhär (svårt att fånga färgen på bild, då var det mycket mörkare). Den här bilden tog jag samma dag som jag färgat:



Men nu efter några veckor har den mörka färgen helt försvunnit, så nu är mitt hår nästan lika ljust som förut, fast utan mina slingor. Och jag tycker inte att den färgen är speciellt fin. Så nu har jag helt plötsligt fått för mig att jag verkligen vill ha en förändring och jag har faktiskt funderat på rött. Inte rött rött men brunt med mycket röda toner i. Mer rött än brunt iallafall. Eller så vill jag bli rejält mycket ljusare, nougat/sand/honungs ljusbrunt eller blont. VAD TYCKER NI? Jag behöver hjälp. Rött eller ljusljusbrunt/mörkblont?

Hade tänkt mig nåt sånt här:






Eller nåt sånt här:







Så vad tycker ni? Ge mig tips!

- Lite höstnytt i garderoben

Lila stickad tröja från Monki - 300 kr.



Blå, leopardmönstrad lång kofta från Vero Moda - 350 kr.



Grå kofta i hängig modell från Ginatricot - 199 kr.



Svart stickad tröja från Monki - 300 kr.



Mörkgrå stickad tröja från Ginatricot (har likadan i vit och orange) - 149 kr.



Brun (den ser grå ut på bilden) hängig kofta från Ginatricot (likadan som den gråa lite längre upp, har även en svart sen tidigare) - 199 kr.



Grå jeansleggings från Veromoda - 250 kr.






Det var allt för den här gången :) Som ni ser har jag köpt väldigt mycket tjocka stickade tröjor i mörka och höstiga färger, men det är ju sånt man behöver nu, och på hösten tycker jag mest om mörka färger som svart, grå & lila tex. Vad tycker ni om mina köp då? Något som var extra fint? Vore kul att veta :)

- Thank god it's friday

Äntligen fredag! Skön skoldag, vi fick sluta en lektion tidigare än vad vi skulle! Efter skolan gick jag, Dajana, Kimi & några till från klassen ner till stan, sen träffade jag Merdin, då åt vi först på MC sen tog vi en fika på Coffehouse, sen kom även mamma, min moster & min kusin dit. Så vi fikade en stund, sen blev det lite shopping :) Nu har vi strömavbrott här hemma och jag sitter och skriver på laptopen, så batteriet kommer antagligen ta slut snart. Ikväll blir det bara mys hemma med film & massa gott. I nästa inlägg ska jag visa er lite höstnytt jag köpt idag och för några dagar sen. Puss!

- Skolan

Nu sitter jag i skolan, har lunchrast. Har bara 2 lektioner kvar sen slutar jag. Företagsekonomi och samhällskunskap :) Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog hem direkt, är very very trött, vill bara sova! Menmen, skriver lite senare, puss!

- Linas kvällsbok

Vill bara tipsa er om en film som visas på femman snart, Linas kvällsbok. Kl 20.00 börjar den. Har själv inte sett filmen, men har läst både Linaskvällsbok 1 & 2, som är två av mina favoritböcker faktiskt. Jag tror att filmen är en såndär riktig ungdomsfilm, och det är ju alltid mysigt att titta på :) Om filmen är lika bra som böckerna lär jag inte bli besviken iallafall! Den ser ut att ha fått bra kritik också :)


- You had me at hello

En vanlig skoldag idag då, förutom att på första lektionen då vi hade naturkunskap fick vi gå ut i skogen och leta efter olika blommor, träd och växter haha. Inte så kul när man precis vaknat och när det är så kallt ute som det brukar va på morgonen nu för tiden. Annars gick skoldagen ganska snabbt, slutade vid 3. Gick då en sväng på stan med Dajana, köpte present till min mamma som fyller 39 år imorron! Hon börjar bli gammal haha :) Grattis iallafall älskade bästa mamma, om jag inte hinner blogga imorron eller nåt sånt ♥

Imorron kommer jag iallfall ha fullt upp, går i skolan till 4, sen halv 5 har jag ett möte, sen kl 7 ska jag ut och äta med familjen. Och jag måste hem efter mötet! Kanske möjligtvis hinner blogga efter vi kommit hem från restaurangen, men kommer troligtvis vara helt slut då.

Bloggar snart igen, puss!

- I miss you

Du ska veta att jag saknar dig så himla mycket
Vi delade allt tillsammans
Allt är mitt fel, men trodde aldrig att det skulle bli såhär
Du var min bästa vän

.. Saknad kan nog vara bland det värsta som finns.


- Läsarfråga

Anonym om - Läsarfråga:
vilken av teleskopic är bäst då, den bruna eller den silvriga (:
- Jag tycker inte att det är någon större skillnad på dom alls, men jag brukar antingen köpa den silvriga eller den svarta.

- Måndag

Jag är helt slut! Imorse var jag skitpigg, det kan ha berott på att jag sov till 12 igår på morronen, sen åkte jag hem och sov från 2-7 på kvällen, sen gick jag och la mig vid 10 och sov hela natten utan att vakna en enda gång, så jag hade fått ordentligt med sömn iallafall! Men nu är jag trött igen, det kan nog bero på en seg skoldag. Våra måndagar består nästan bara av raster, bla en 2 timmar rast + en lång lunchrast, så det blev att gå ner en sväng till stan med Dajana & Bryan, vi åt på Chicken och Wooktime. Eller Dajana åt på Chicken och jag på Wooktime haha :) Sen slutade vi vid kvart över 3. Åkte hem direkt eftersom jag är så seg, sitter och tittar halvt på The Hills samtidigt som jag läser lite bloggar & sånt. GUD VAD JAG HATAR SPENCER! Han påminner mig jävligt mycket om en speciell person haha. Jävligt falsk och omogen, en riktigt idiot som bara vill förstöra för alla! Var bara tvungen att säga det. Menmen :)

Jag har ÅNGEST. För jag har typ inga pengar och jag vill shoppa en massa höstkläder & skor! Får vänta tills pappa vill va gullig och köpa lite välbehövliga höstgrejer till mig, om du läser det här pappa så vet du nu att jag väntar! Haha ♥

Menmen, nu ska jag forsätta se på The Hills, bloggar snart igen, PUSS!

- Läsarfråga

Anonym om - Nytt:
måste bara fråga, mascaran du köpte, den nya lash stiletto, är den bra ? om du har börjat använda den? för ja har funderat på att köpa den sen den kom ut men vågar inet chansa på att byta mascara :)
- Ja, den är faktiskt bättre än vad jag trodde! Trodde inte att någon skulle slå min älskade Telescopic som gör fransarna så långa och separerade, hatar dom där som ska ge volym och sånt, det blir ju bara klumpigt, men iallafall, Lash Stiletto är definitivt värd att testa! På mina fransar funkar den iallafall jättebra, och fransarna blir långa och separerade. Men för mig var det ingen större skillnad på Telescopic och Lash Stiletto så jag kan lika gärna byta lite emellan dom två!



- Partyhelg

Förlåt för min dåliga uppdatering men har haft fullt upp nu i helgen. I fredags var jag & Dajana på fest, mycket trevligt :) Tog en taxi dit eftersom det regnade så mycket, men på vägen hem fick vi gå, haha när vi kom fram till Norrtullsgrillen där vi alltid äter vår nattmat var vi helt dyngsura. För er som inte visste har Norrtullsgrillen på Kungsgatan öppet till 04.00 varje fredag&lördag, alltid fullt med folk om nätterna är det där!

Igår kväll var det stor kräftfest hemma hos mig, eller ja, mina föräldrar hade festen men jag & Merdin var här och hade kul vi också! Runt 10 kom Nuhi & Esat och hämtade oss, sen åkte vi till Kungsgatan och träffade Dajana, sen blev det stan för att se på fyrverkerierna, åka karuseller & så! Åkte Virvelvinden och Over the top tror jag att den hette :) Sen runt 1-2 blev det att dra sig hemåt.

Idag har jag sovit hela dagen faktiskt, är helt död, som alltid på söndagar. Snart ska jag ta en dusch och förbereda mig lite inför morgondagen, skola igen ju. Hörs snart, puss!

- Angela Lindvall för H&M

När jag var på H&M i Maxi tog jag med mig en gratistidning hem, H&M magazine eller vad den nu heter, i den hittade jag sjukt mycket fint, älskade dom här bilderna på Angela Lindvall, riktigt riktigt fina kläder & fin styling! Snygg är hon också!

Angelahm12 

Åh, älskar kläder med paljetter, och den här paljettjackan är snyggsnyggsnygg!

Angelahm8

Är kär i tröjan under, nitar eller något liknande på axlarna, sen kostar den bara 149 kr också! Jeanser ser också ut att vara riktigt snygga.

Angelahm4 

SJUKT snygg skinnjacka, lite för dyr för mig bara, tror den kostar ca 1500-2000 kr. Paljettlegginsen har jag sett i butik och dom kostar bara 149 kr.

Angelahm10 
Den snygga paljettjackan igen.

Angelahm9 

Sjukt snygga bilder och kläder eller hur? :)

- Min nya hårfärg

Jag kom på att jag helt glömt bort att berätta för er att jag färgat håret! Gjorde det i söndags eller måndags tror jag, minns inte riktigt. Den här gången fick det bli mörkbrunt, eftersom jag var trött på min ljusa färg och min mörka utväxt. Kändes mycket fräschare med mörkt faktiskt, och jag är jättenöjd! Det går dock inte att fånga färgen på bild, blixten gör den för ljus och ja, det går helt enkelt inte att se. Hårfärgen jag köpte heter Kastanj, det är mörkbrunt med litelite rött i. Det blev en ganska stor förändring faktiskt, tog ett tag innan jag vande mig :)

Nästan exakt såhär ser min nuvarande hårfärg ut:

lindsay-lohan-picture-1.jpg image by Rajarkillen


- Bästa Pitbull

Okej, jag erkänner, jag har börjat tröttna lite på "I know you want me". Nu lyssnar jag på den här istället, nääästan lika bra!

Pitbull - Hotel room service



- Augustifesten & school

Igårkväll var jag förbi "augustifesten" en sväng med Dajana, tittade runt lite och så. Jag tycker inte att augustifesten känns lika kul längre, som när man var liten. Jag kunde se fram emot det en hel sommar när jag var mindre! Men jag älskar ju att åka karuseller. Vi åkte iallafall Virvelvinden igår, min favorit, jag Dajana och Merdin. Alltid lika kul, plus att polackerna som kör den kände igen mig & Dajana från Valborg, det var coolt! Såg även fyrverkirierna, jätte fint ju! Sen efter det blev det att åka hem och sova direkt, helt slut var jag.

Idag blev det skola, började kl 8 och slutade kl 3. Vi började med vårt schema idag, alltså hade vi våra första riktiga lektioner idag. Hade historia, engelska, företagsekonomi & samhäll!  Måste bara säga att jag börjar trivas riktigt bra med
min klass, vi har väldigt kul, hahaha. Psyk ♥ Efter skolan följde jag med Merdin till Haga trafikskola eller nåt sånt heter det, för han skulle fixa några saker, sen åt vi på MC i Haga, sen kom min mami och hämtade mig så åkte vi hem. Sjukt fint väder är det ju idag, 27 grader i skuggan! LOVE IT. Men jag sitter vid datorn ja, för jag är för trött för att vara ute. Ska gå och lägga mig och sova snart tänkte jag, kommer däcka direkt. Ska inte ut ikväll iallafall, är för trött för det. Sparar mig tills imorron och på lördag istället! Det är ju rix fm festival och sånt, men det är inte direkt några artister som jag tycker är bra så jag skiter i det!

Imorron börjar jag kl tjugo över 10 och slutar runt tre tror jag, skönt! Sen blir det hem och fixa sen för sen på kvällen blir det party tror jag, woho! Hörs senare, LOVE ♥

- Skotrend.se

Har bestämt mig för att beställa hem ännu ett par partyheels från Skotrend.se, eftersom det var så himla billigt! Men jag har svårt att välja, det står mellan 2 par.

Antingen dom här:



13 cm klack. 498 kr.

Eller dom här:



13 cm klack, 398 kr.

Jag tror att jag tar dom här senaste, dom är litelite snyggare än dom överst, sen är dom ju faktiskt 100 kr billigare än dom överst också!

- Sommaren 2009

Jag hade väldigt höga förväntningar på den här sommaren, och som alltid när man har för höga förväntningar kan man lätt bli besviken. Och den här sommaren levde verkligen inte upp till mina förväntingar. Visst har jag hittat på en massa kul, bla varit i Stockholm med Merdin där vi shoppade och sen Gröna lund, sen har jag haft många roliga nätter med Dajana, varit på Gotland med Merdin och familjen, solat och badat väldigt mycket när det varit fint väder, festat mycket, shoppat som aldrig förr, många myskvällar med Dajana + massa mer. Har hittat på en hel del, men ändå inte på något sätt, bara varit hemma här i Norrköping liksom. Hade väldigt gärna velat åka utomlands, Sveriges väder är ju inte världens bästa. Så nästa sommar blir det att åka utomlands, det har jag bestämt mig för. Jag och Dajana skulle ju ha åkt ner till Montenegro för att hälsa på Merdin och massa mer folk, vi skulle haft så himla roligt där verkligen, allt var klart men det blev strul med flyget och biljetterna så vi kunde inte åka. Det är nog därför jag är ganska besviken nu också, tror att det hade blivit väldigt mycket roligare om vi faktiskt åkte ner. En helt okej sommar tycker jag nog ändå :)

Lite bilder från sommaren:







Nu orkar jag inte lägga in mer bilder haha, har så himla många. Avslutar med en liten sånhär:

sommaren 09s slut närmar sig med stora steg.
gör den här listan om du inte vill ha en jävligt dålig höst 09.


- hur många badturer gjorde du: hm, inte så många faktiskt. I himpa poolen ganska många gånger men bara 1-2 gånger i sjö/hav.
- vilken låt påminner dig om sommaren 09: PITBULL - I KNOW YOU WANT ME
- vad var det bästa med sommaren 09:  hm, allt roligt jag haft med Dajana kanske.. eller Gotland med Merdin också :)
- och vad var det sämsta: att jag & Dajana aldrig åkte till montenegro.
- blev du kär: har varit kär i några år och det höll i sig även under sommaren haha.
- vad önskar du att du kunde gjort mer: åkt utomlands!
- vem umgicks du med mest: Dajana.
- skadade du dig: nja, inget ja minns direkt.
- saknade du något/någon:  ja verkligen.
- hur många kysste du: Merdin.
- vart reste: Ingenstans utanför Sverige. Men i Sverige blev det Sthlm & Gotland.
- vem var den roligaste personen: hm, många!
- sommaren 09s snygging: Jag såklart :D
- sista frågan, har sommaren 09 varit bra - jadå, helt okej!


- Läsarfråga

Anonym om - Bilder från Gotland:
den där oranga tröjan som du har på dig finns den fortfarande i gina tricot? jag hittar den inte :O :)
- Det kan jag inte svara på faktiskt, men senast jag var där var idag och då såg jag den inte, så jag tror faktiskt inte att den fortfarande finns kvar tyvärr.

- Skolstart

Första dagen på Kungsgård för mig idag då, först var det upprop i aulan och sånt, sen träffade vi våra mentorer och fick massa information & sånt. Min klass verkar ganska bra, känner ju ganska många :) Lite ovant är det ju, lilla Victoriaskolan och sen Kungsgård är en väldigt stor skillnad måste jag säga, haha. Svårt att hitta bland alla korriodorer tycker jag, men det kommer väl med tiden! Började kl 10 idag och slutade 1 så det var inte en så lång dag. Imorron börjar vi däremot halv 9, undra hur jag ska orka vakna alltså, sen slutar vi kl 2. Imorron är ytterlige en informationsdag. Men en konstig sak är att vi ska ha prov imorron :S Blev lite smått chockad när jag hörde det, prov andra dagen känns ju inte så kul. Men det var tydligen något svenskaprov man skulle göra för att se ungefär hur vi ligger till i svenska och för att kunna se vilka som ska ha svenska 2 osv. Tur att det inte var matte iallafall!

Så nu är sommarlovet slut då, sjukt snabbt gick det, som alltid. Tänkte sammanfatta mitt lov i ett inlägg lite senare.

Hörs sen, puss!

- Nails & hair

Imorron ska jag ha en liten göra-mig-snygg(are)-dag. Ska fixa mina naglar, min kusin från Thailand och min moster är här och dom är nämligen utbildade till sånt och kan göra gelenaglar, fibernaglar & allt sånt där. Dom har även allt material till sånt så dom har olika diamanter och mönster som man kan göra på naglarna, men jag ska nog göra klassisk fransk manikyr på mina naglar, men ska göra dom lite längre än vad dom är nu. Kul att få det gratis av någon som verkligen kan det, när jag vill! :)

Sen ska jag även färga håret, färgen förblir hemlig. Ni får se när det är klart!

Så det blir en liten makeover för mig imorron, tror iallafall att på håret kommer det blir en riktigt stor skillnad. Hoppas bara det blir bra!

- OMG

Alltså, den här tjejen skrämmer mig på riktigt..





.. Kan man bli mer pinsam och patetisk? SJUKT!
Amandavardet.blogg.se

- Läsarfråga


Anonym om - Nytt:
haha lite nyfiken, men vart får du pengar ifrån för att shoppa så som du gör? generösa föräldrar? :P
- Nja, alla pengar jag shoppar för är mina egna. Jag fick ju väldigt mycket pengar för mina betyg i början av sommaren, 8000 kr, så det har jag levt på hela sommren. Sen får jag även 1500 kr i månaden, så det har blivit lite ovanligt mycket shopping på senaste tiden, but i LOVE IT :)

- Sp1a

Nu är det så att jag fått reda på vilka som ska gå i min nya klass, och jag känner faktiskt väldigt många redan nu, det är ganska många från förra skolan, så det känns bra, såhär ser min nya klass ut (om någon som läser min blogg står med på den här listan, KOMMENTERA!):

Andreas Svensson
Arijana Tankovic (gick på min förra skola)
Azra Mlivic
Beatrice Johansson
Beatrice Lämsä Johansson
BryanStiven Renqifo Aquado
Caroline Ståhl
Dajana Horacek (yey :D)
Daria Molchanova
Erna Zejnilagic
Geraldy Sudzuki Sudzuki
Isabelle Andersson (gick i min förra klass)
Jakob Stenliden
Jasmin Saleh
Jessica Karlsson
Johanna Liljekvist
Julian Rahme
Maria Berglund
Martin Högstedt
Matilda Numar
Mehmed Alendar (gick på min förra skola)
Miki Tasevski (gick i min förra klass)
Philip Thörnfeldt
Robin Pettersson (gick på min förra skola)
Selma Samliija
Susanna Moen
Wictoria Lejonkvist (gick på min förra skola)
Viktoria Boman
Zana Morina

Jag är jättenöjd eftersom jag känner många sen innan, sen är jag så himla glad över att jag och Dajana hamnade i samma klass! :)


- Music

Sjukt mycket bra musik har jag lyssnat på nu i sommar, och dom absoluta favoriterna har varit dom här:

Pitbull - I know you want me

Akon ft. David Guetta - Sexy bitch

Jeremih - Birthday sex

Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo - Knock you down

Orkar inte lägga in Youtube klipp som jag alltid gör, gå in på Youtube själva och lyssna!

Den första låten med Pitbull har jag lyssnat sönder den här sommaren verkligen, de är en perfekt "sommar party låt"!

- Nytt

Min älskade nya lilla skinnjacka i mc modell, den ser inte lika snygg ut på bild som den är i verkligheten, den sitter så otroligt bra på också, riktigt tajt, liten och kort är den, LOVE IT! Snygga detaljer på den också som man inte ser på bilden.
På bilden har jag knäppt jackan hela vägen upp men den är snyggast när den är öppen eller bara lite knäppt.

Den är iallafall från Ginatricot och den kostar 599 kr.



Stor, mysig kofta från Ginatricot - 199 kr.



Lång kofta i "hängig" modell från Ginatricot - 199 kr.




2 nitarmband från Lindex - 59.50 kr st.



Jeans med lite slitningar från Bikbok - 250 kr på rean (egentligen 500 kr).



Maybellines nya mascara "Lash stiletto" - 139 kr.



Sen köpte jag ju även hårfärg som jag nämde i det tidigare inlägget men vilken färg jag ska färga får va en hemlighet en liten stund till :)


- Shopaholic

Såg precis att Merdin hade skrivit ett inlägg innan det här, han kan nämligen mitt lösenord så ja, han brukar gå in lite som han vill. Men tack för det gulliga inlägget älskling, du vet att jag älskar dig också!

Idag blev det shopping, jag är verkligen en shopaholic, kan inte gå in i en affär utan att komma ut med nånting. Så idag blev det en hel del faktiskt, bla annat en perfekt midjekort skinnjacka i mc modell! Visar er i nästa inlägg!

Köpte även hårfärg, kan ni gissa hur jag ska färga mitt hår? Mörkare eller ljusare, vad tror ni? :)

- <3

Jag älskar dig Caroline Ståhl, du är BÄST. Du är mitt allt!
PUSSS PÅ DIIG <3<3

 
///Merdiiin




- Läsarfrågor

Anonym om - The Voice 09:
vilken tid börjar den ?
- The Voice konserten börjar kl 20.00 och håller på till 23.00 :)

Anonym om - Update:
vet du någon mer som ska gå samma linje som du?
- Hm ja, Dajana och 2 st till från min förra klass, Isabelle och Miki. Men det är dom enda jag vet.

Anonym om - Update:
Jag läste i ett tidigare inlägg att du har ca 200 läsare per dag.
Hur har du gjort för att få så många läsare? jag själv har en blogg på ca 25 läsare. Har du något tips till hur jag kan göra för att få mer läsare? :)
- Jag har inte gjort något speciellt alls faktiskt, dom flesta som läser min blogg är såna här i Norrköping som känner mig eller som vet vem jag är. Men en sak jag varit ganska duktig på är att skriva min bloggadress på många olika hemsidor tillexempel Bilddagboken & Facebook, även på MSN och sånt, det gör ju att folk hittar hit. Annars har jag inte gjort något speciellt :) Hm, tips för att få mer läsare.. här i bloggvärlden gäller det att man är speciell och skriver om lite speciella saker, annars är det svårt att bli stor. Jag själv har ju en ganska vanlig blogg, skriver om vanliga saker osv. Men jag vet inte riktigt, du borde inte fråga mig om det, fråga Kenza eller någon annan, hehe!

Anonym om - Update:
vilken skola ska du börja på?
- Kungsgård :)

- Torsdag

Hello bloggen! Igår blev det en kvällsfika på Fräcka med en saknad Malin, det var mys. Sen gick vi och träffade Emma och hennes lilla bebis Mille, så otroligt söt var han. Sen åkte vi till stan med Malek, sen blev det att dra sig till utebion eftersom en otroligt bra film visades, The Wave.

Idag vet jag inte vad som händer, ikväll blir det nog att hitta på något kul. Ska svara på lite läsarfrågor snart tänkte jag, puss sålänge!

- The Voice 09

Jag och några kompisar ska troligtvis gå på The Voice konserten i kungsträdgården i Sthlm, det var så sjukt roligt förra året, då var bland annat Brick & Lace, Flo rida och Colby O'donis där! I år kommer det också massa bra artister som jag jättegärna vill se:

Texterna om artisterna är ifrån Thevoice.se

Lloyd Banks



Lloyd Banks har både stora framgångar som soloartist och som medlem i G-Unit, gruppen han bildade med 50 Cent. 2004 släppte han sitt debutalbum "The Hunger For More" som sålt i över 2 miljoner ex världen över och albumets första singel "On Fire" toppade även den listorna. Två år senare släppte Lloyd Banks albumet "Rotten Apple" och på första singeln "Hands Up" fortsatte han sammarbeta med 50 Cent. I år är Lloyd Banks aktuell med sitt senaste mixtape och även en ny platta som släpps senare i år.

Mims



Mims byggde upp sin karriär på egen hand genom sitt egna skivbolag Ameikan King Music och efter att hans låt This Is Why I'm Hot" fått stor uppmärksamhet på klubbar och radiostationer stod flera stora bolag i kö för att signa New York rapparen. När singeln sedan släpptes 2007 gick den direkt in som etta på Billboardlistan och även Mims debutalbum, "Music Is My Savior", som följde samma år blev en stor framgång. I år har Mims släppt sin andra platta "Guilt" och är just nu aktuell med låten "Love Rollercoaster".

Lazee



Lazees stora musikintresse växte fram i ung ålder, till stor del tack vare hans pappa som jobbade som DJ. När han var sju upptäcka hip-hopen, en utav dom första låtarna han fastnade för var "Player Anthem" med The Notorious Big. I slutet av 90-talet flyttade från Malmö till London där han bodde i över 6 år och dessutom började satsa mer på sin musikkarriär. När han kom tillbaka till Sverige igen fick han skivkontrakt och jobbade både med mixtapes och sin debutplatta "Settings Standards" som släpptes förra året. Hans största hit hittils är "Rock away".

Promoe



Nils Mårten Sebastian Edh, mer känd som Promoe har i flera år varit frontfigur i Looptroop, men har även som soloartist släppt fyra album. På den tredje skivan samarbetade han med bland andra Timbuktu och Afasi & Filthy.
Tidigare i våras släppte han sitt fjärde album "Kråksången" där första singeln "Svennebanan" har fått över 700 000 visningar på youtube.

Crossfire



Crossfire består av stockholmskilarna Rigo, Cribe, David och Damon som tillsammans startade gruppen och tog namnet Crossfire med en ide att samla olika musikstilar världen över och de har bla. varit på Cuba och spleat in sina videor. Förra sommaren fick de sitt stora genombrottet med "Lady" som sedan följdes upp av "on Fire".

Million Stylez



Efter framgångarna och det stora genombrottet 2006 med "Miss Fatty" har Stockholsmkillen Million Stylez inte bara många fans i Sverige utan är även stor runt om i världen och är ständigt ute på nya turnér. I sommar har Million Stylez just släppt sin senaste låt och video "In Love We Deal With" och i höst väntar nästa albumsläpp och fler internationella framgångar.

Darin



Darin Zanyar fick sitt stora genombrott tack vare sin medverkan i Idol 2004. I början på 2005 släppte han sin debutskiva "The Anthem" som sålde guld. Året därpå släpptes hans andra album, "Darin" som även den sålde platinum och blev än ännu större framgång. Efter succén hemma har Darin även satsat på att slå i Europa och har haft framgångar i bla Tyskland, Schweiz och Österrike. I december 2008 släppte Darin sitt fjärde album, "Flashback" där han jobbat med superproducenten RedOne. Just nu är Darin aktuell med sin senaste singel "Runaway".

Janet



Janets karriär började i flickkruppen Play. Men det är först nu, efter sin medverkan i TV4-serien Made in Sweden som Janets solokarriär tagit fart och i februari i år släppte hon sin första skiva, "Janet".  Janet är just nu aktuell med sin andra singel "Heartache On The Dancefloor".

Pachanga



Duon från Puerto Rico som slog igenom internationellt med låtarna "Loco" och "Close To You". Nu är regeatongruppen ständigt på resande fot och uppträder över hela världen, och just nu är de aktuella med sitt senaste album tagit hela världen med storm med sin senaste låt "I Dont Like Regeaton.

Danjah



Redan som liten var Danjahs passion musiken. Ju äldre han blev, desto större blev hans intresse. Dessutom började han intressera sig utav breakdance och graffiti. Vid 16-årsålder var han i studion och spelade in för första gången. Släppte sin debutsingel "My Love" tidigare i år.

Sjukt bra artister eller hur?! Någon mer som ska dit? :)


- Update

Jag har ingen blogglust alls längre. Vet inte vad det är med mig, har suttit vid datorn jättelänge nu, läst bloggar och sånt men har inte ens velat logga in på bloggen. Har massor bilder att visa er på lite shopping, mig, lite mer gotlandbilder och från thaifesten, men jag har ingen ork eller lust alls. Så ni får helt enkelt vänta på att jag ska få tillbaka blogglusten.

Mina senaste dagar har bestått av sol och bad på Himpa, shopping, mys med Merdin både hos honom och mig, Merdin och jag har sovit med varandra 12 nätter i rad nu (förutom en natt), och det känns så tomt utan honom så han ska komma hit snart och sova här igen.

Hm, vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Har lite ångest för att skolan börjar snart, men samtidigt ser jag fram emot det, ska ju börja på en helt ny skola med nytt folk. Jag är nervös samtidigt som jag är uppspelt. Hoppas bara att jag och Dajana hamnar i samma klass, det skulle kännas lite mindre nervöst isåfall. Jag önskar bara att sommarlovet inte hade gått så fort, men det gör det ju alltid. Förhoppningsvis blir det en bra avslutning på lovet, ska nog till Sthlm för att shoppa och gå på The Voice konserten, var ju där förra året och det var grymt kul, och i år kommer det ännu fler bra artister dit.

Hoppas allt är bra med er förresten. Och förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera och att jag skriver om så tråkiga saker. Men blogglusten kommer nog tillbaks snart, det brukar den göra iallafall. Puss på er!


- Mobilen snodd

Vill bara säga att jag inte har någon mobil för tillfället eftersom min blev snodd för någon dag sen. Tråkigt att det finns såna fattiga idioter som inte har råd med en egen mobil. Så ni kan tyvärr inte nå mig just nu, men ska försöka fixa en ny mobil så snart som möjligt, kommer antagligen ha ett nytt nr då också som jag kommer ge ut till mina närmsta :) Puss!


- Läsarfrågor

frida om - I'm back!:
Vilken linje ska du gå på gymnasiet ? :)
- Samhäll :)

Emelie om - Bilder från Gotland:
Jätte fina bilder! En fråga, vart är din väska ifrån? Den var jätte fin! :)
- Tack! Den är ifrån MQ :)

Anonym om - Knock you down:
vad haru for storlek pa dina converse
- 36 eller 37, vet inte säkert, orkar inte gå och titta :)

evathediva om - "Gammal" outfit:
hej carro , jag läser din blogg regelbundet och tycker det är jätte kul att läsa dina inlägg man tröttnar liksom aldrig , Jag har en läsar fråga !
jeansen som du har på dig på bilden tycker jag är jätte fina och jag har letat så mycket för att hitta jeans i alla fall i samma färg , du kanske köpt jeansen från bik bok för länge sen , men du kanske vet vart man kan hitta liknande ?

- Dom är ifrån Bikbok och jag köpte dom förra sommaren, så det är nog inte så stor chans att dom finns kvar haha. Har faktiskt ingen aning om vart man kan köpa liknande jeans i den färgen, men Bikbok har många snygga jeans i många olika modeller och färger, så kolla där!

- Bilder från Gotland

Dålig uppdatering dom sista dagarna som jag sa, men har haft fullt upp. Har firat Dajana, fikat, varit på thaifest, shoppat och en hel del annat.

Iallafall, nu ska ni få se lite bilder från Gotland :)

På restaurang "Isola Bella" i Visby.



Vi i Botaniska trädgården i Visby.



Vid havet i Hamra/Holmhällar.



Gotland är känt för sina "raukar".





Medeltidsveckan.






 
At O'learys.



Underbart.


 
På stranden.



En osminkad Caroline :)



Merdin ville så gärna ha ett kort på honom & Villavillekulla, så det fixade jag! För er som undrar är det här på Kneippbyns sommar&vattenland.







Gokart.



Har massa mer bilder, men orkar inte lägga in mer just nu. Har också endel roliga bilder från pappas kamera som jag vill visa nån annan gång.

Puss!

- I'm back!

Hej bloggen! Förlåt för att jag inte skrivit på så länge, men jag har varit på Gotland i 1 vecka, och hade inte tid att skriva innan heller, det blev väldigt stressigt för vi bestämde att vi skulle åka typ dagen innan vår båt gick. Men jag lever iallafall, såg att ni blivit lite oroliga haha! Har haft en jätterolig resa med familjen + Merdin, med mycket sol och bad och massa annat. Har en massa bilder att visa er senare, ska även svara på massa läsarfrågor och sånt, men först måste jag packa upp och fixa här hemma, så ni får ha lite tålamod.

Idag fyller min bästa vän Dajana 16 år, grattis älskling! Hoppas att du får världens bästa födelsedag, och imorron ska det firas!

Jag kommer nog inte kunna uppdatera så mycket dom närmsta dagarna, kommer ha fullt upp, imorron ska jag till stan och förhoppningsvis shoppa lite, sen på kvällen blir det att fira Dajana och sen har det ju blivit jättefint väder nu igen, och det kommer nog inte hålla i sig så länge så jag ska passa på att spendera så mycket tid utomhus som möjligt.

Vi hörs snart igen, PUSS!

RSS 2.0