- Sometimes I'm gonna have to loose

Hejhej bloggen, ännu en skön och solig dag på Himpa med dom vanliga, dvs Dajana & massa mer. Mycket mysigt, men man börjar ju nästan tröttna lite på just det stället, har varit där varje dag i över en vecka, nästan. Imorron blir det kanske Varamon & Motala med några kompisar, men det kanske inte blir något, får se. Isåfall tar vi iallfall tåget dit, eller bil kanske. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, jag dör av hunger alltså!

Det går inte framåt med Montenegro resan alltså, vad är billigaste sättet att komma dit på egentligen? Jag hittade flyg för lite mindre än 3000 kr tur & retur, och det är ju helt klart det smidigaste och snabbaste sättet att komma dit på, men nja, jag tycker faktiskt att det är lite för dyrt för mig. HJÄLP MIG DÅ! Jag vill verkligen åka, det ska bli jättedålig väder nästa vecka, ca 13 grader, det är ju skitkallt jämfört med nu! Därför vill jag åka ner till värmen. Så passa på och njut av solen nu, för det kommer nog va dåligt väder ett tag nu efter nästa vecka.

Ni har blivit jättedåliga på att kommentera, jag som tyckte att det var så roligt när ni kommenterade sådär mycket. Men det kanske är jag som inte har uppdaterat så mycket och skrivit så roliga inläg på senaste tiden? Men det kommer, promise!

Uppdaterar snart igen, PUSS!


- Buss till Montenegro?

Nu behöver jag lite hjälp från er läsare. Det är nämligen så att jag ska förhoppningsvis åka buss till Montenegro. Men hur mycket jag än letar på internet hittar jag inget. Jag har säkert några läsare från Balkan och kanske till och med från Montenegro som kan det här bättre än jag och kan hjälpa mig. Är det någon som vet något om ett bussbolag som kör härifrån Sverige till Montenegro? Jag kan inte ta flyg, det är lite för dyrt för mig. Min kompis Dajana brukar åka buss till Kroatien för 1600 kr tur & retur, något sådant skulle passa mig, ungefär 2000 kr tur & retur. Så snälla, om någon vet något eller känner någon som vet eller brukar åka buss eller vadsomhelst, skriv en kommentar! Puss


- Gårdagens

Igår gick jag och Merdin en sväng på stan, då hade jag på mig det här:





Dåliga bilder men bättre än ingenting.

Linne - Bikbok
Bikini - Ginatricot
Shorts - Ginatricot
Converse - Scorett
Armband - Olika, mest Ginatricot

- Sol och bad

Kunde inte hålla mig borta längre från solen, så idag blev det Himpa med Dajana & massa mer. Skippade dock sololjan och smörjde istället in mig med solkskyddskräm, för att inte få tillbaks mina soleksem och inte bränna mig mer. Ska visa en outfit sen, gårdagens gå-på-stan outfit haha, glömde visa den igår.

Har en bild på mig och Merdin från igår:



Lycka! Jag älskar dig <3


- Läsarfråga

Anonym om - Hargebaden:
Var har du köpt dina solglasögon? :) jätte fina!
- Dom har jag köpt på Monki :)


- 1 månad kvar ..

.. Tills jag och Merdin ses igen. Kom hem för en halvtimme sen, och just nu är jag inte så glad faktiskt .. jag har sagt hejdå till Merdin för sista gången (det tog typ en timme för oss att gå ifrån varandra och verkligen skiljas åt) och det blev en massa tårar, kramar och pussar. En månad, det är verkligen lång tid för oss.. men jag funderar på att åka ner till Montenegro i mitten av juli, bara va där i 1-2 veckor, kanske med Dajana. Det vore verkligen sjukt kul. Då skulle jag få träffa Merdin om bara 2 veckor och sen när jag åker hem är det nog bara 1-2 veckor tills han kommer hem. Åååh, det känns redan jätte tomt.. men en månad går väl snabbt, eller hur? Ni får trösta mig lite hallå :( Känns så ensamt utan någon som är med en, smsar en, ringer än hela tiden. Jaja, jag kommer väl vänja mig snart. Har tänkt att jag ska sova snart, om jag kan, ska svara på någon läsarfråga först tänkte jag. Puss på er!

- Don't go

Idag får bloggen vänta, jag måste nämligen spendera den sista tiden med Merdin innan han åker .. Åh, det är så jobbigt! Vi som brukar ses varje dag kommer inte ses på EN MÅNAD nu, kommer knappt ha någon kontakt alls .. kommer sakna honom så otroligt mycket, det kommer va så tomt. Tomt att va utan honom, tomt att sova utan honom, åååh! :( Vi hörs senare, puss.


- Hargebaden

Idag blev det sol & bad med familjen + Merdin vid en jättefin strand som ligger lite utanför Motala som heter Hargebaden. Det blev inte Varamon. Men Hargebaden var en jättefin lång sandstrand, däremot var vattnen ISKALLT. Men vi badade en hel del ändå. Låg och stekte där i några timmar, åt glass, åt på en restaurang med utsikt över sjön & badade. Och jag har blivit BRÄND! Alltså ännu mer än igår, jag är fan sönderbränd. Ska inte sola på några dagar nu, tror inte att min hud klarar av det, jag börjar fan få som eksem nästan. Har ju solat varje dag i typ en vecka, hela tiden och med världens starkaste sololja, så ja, måste vila lite från solen nu. Här kommer dom få bilder vi tog idag:

Såhär såg stranden ut, FULLT med folk.



Min lillasyster Martina och Merdin.

 

Jag ligger och flyter & steker, skööönt!



Martina och jag.



Det var alla bilder jag hade. Uppdaterar senare, puss!

- R.I.P Michael Jackson

Ni har väl hört? Det är så sorgligt. Michael Jackson, "kungen av pop", är död. Blev bara 50 år.
Han är och kommer alltid att vara en legend!

REST IN PEACE.


- Läsarfrågor

Hörde att lite läsare från Norge hade hittat hit till min blogg, så himla roligt!

Anonym om - Stockholm:
ditt hår ser så sjukt snyggt ut!
tupperar du håret mkt?
om inte HUR gör du för att håret inte ligger så slickat? :o :)

- Alltså, jag gör nästan ingenting med mitt hår förutom att platta det. Och nej, jag tuperar det inte. Mitt hår är precis så som du ser på bilderna :)

Anonym om - Läsarfrågor:
hej:) när åker din kille och vart åker han ,
hehe:)<3

- Han åker till Montenegro på måndag.

Anonym om - Läsarfrågor:
Vart brukaar du köpa den :)
-
Jag vet inte riktigt vad du menar med "den", men jag antar att du menar shampoot & balsamet? Gliss asia straight? Det kan du köpa i en vanlig mataffär, ICA eller liknande.

- Brownie

Hej bloggen! Förlåt för min dåliga uppdatering, men igår hade jag inte tid för att sitta vid datorn, var nämligen ute hela dagen. Först var jag i Himpa med Dajana & massa mer folk, från 2-7 ungefär, sen blev det att åka hem hit med Merdin. Idag har vi också bara legat ute och solat & badat i Himpa hela dagen, och jag har faktiskt bränt mig rejält vid & ovanför brösten. Alltså det händer inte mig, speciellt inte i SVERIGE. Jag har världens bästa pigment och bränner mig inte ens när jag är i Thailand i en månad, så ja, det är lite konstigt faktiskt. Men det gör inte så mycket, förutom att det svider och kliar. Min färg börjar gå från brunt till svart nu hahaha, iallafall på benen och magen, snart känns det som att jag kommer bli för BRUN. Haha var ju tvungen att skryta lite.

Ikväll blir det bara att va hemma och mysa, orkar ju inte gå ut på kvällarna längre, är ju ute hela dagarna och solen tröttar ut en! Men jag klagar inte, ÄLSKAR vädret. Imorron blir det Motala & Varamon med familjen + Merdin, ska bli riktigt mysigt, äntligen en fin sandstrand. Kanske blir lite bilder därifrån också. Så nu vet ni att det inte blir någon uppdatering imorron på dagen, men ni är ju säkert också ute och steker :)

Hörs snart igen, PUSS!

- Läsarfrågor

julia om - Dagens budget-tips:
Hur många läsare har du?
-
Jag har ca 200 läsare om dagen.

evathediva om - Läsarfrågor:
Hej jag har funderat på att pröva den serien av schampo och balsam , jag har grymt lockigt hår jag försöker inte lura mig själv att jag kommer få magiskt skinande rakt hår , men det kanske gör mitt hår lite mindre lockigt i alla fall , fungerar det ? , ser du skillnad på ditt hår när du använder den
-
Alltså, jag ser inte så stor skillnad, jag har lite halvvågigt hår efter att jag tvättat det och måste alltid platta det för att få det så rakt som jag vill ha det även när jag använder det shampoot&balsamet. Men däremot märker jag att det håller sig platt lättare i fuktigt och regnigt väder, mitt hår brukar alltid bli lockigt när jag plattat det om det är fuktigt ute, och det här shampoot&balsamet hjälper det att hålla sig platt längre. Så det är mest därför jag använder det, för att det håller sig platt längre när man plattat det, det kan nog inte göra lockigt hår rakt tyvärr. Men testa om du ser någon skillnad!

Anonym om - Hawaiian Tropic:
vad kostar den? :) (sololjan)
är väldigt tacksam för svar!
- Jag har redan svarat på det i ett annat inlägg, och jag kommer inte ihåg för det var ganska längesen jag köpte den, men på internet kostar den 125 kr, så något sånt tror jag att den kostar i affären också!

- Dagens budget-tips

Byxdress/shortsdress/playsuit/catsuit/jumpsuit, ja vad det nu heter, här är Dagens budget-tips!

Från H&M - 199 kr.



Den här bilden är tagen från en annan blogg, har inte den här själv men har testat den i H&M i Maxi och det var väldigt nära att jag köpte den, ångrar lite att jag inte gjorde det för den är sjukt snygg, sitter snyggt också!


- Läsarfrågor

Har fått en del läsarfrågor nu när jag va borta igår, så dom ska jag svara på nu.

evathediva om - Min dag:
en fråga !
kan inte du berätta hur du och merdin träfades lite mer , hur kommer det sä, att även fast ni gör slut då och då att ni alltid kommer tillbax till varandra , PS
ni är jätte söta tillsammans
-
Jo, det kan jag. Vi träffades genom Victoriaskolan. Han är ju ett år äldre än mig, men vi gick på samma skola, det var nog därför vi fick kontakt från första början. Sen var det mycket genom datorn & internet, vi började kommentera varandras bilder på Lunarstorm (som vi alltid använde förr) och sedan började vi snacka på MSN, sen började vi träffas och så. Sen sågs vi ju också väldigt ofta i skolan. Sen utvecklades det bara mer & mer och nu har vi känt varandra i 3 år och tröttnar ändå inte på varandra! Den där andra frågan har jag inte riktigt något svar på, alltså, vi älskar ju varandra och kan inte va utan varandra, det har ni nog märkt. Men ibland så hatar vi varandra haha och säger att det är slut, att vi aldrig mer vill ha något med varandra och göra osv, men det slutar alltid med att vi blir sams och blir ännu mer kära än vi var innan. Och jag tror att vi älskar varandra mer & mer för varje dag som går. Så ja, jag har inget svar på den frågan .. det bara är så. Det är Merdin & Caroline, vi hör ihop.

anni om - Dagens budget-tips:
ditt hår är jätte fint :) vad använder du för shampoo , balsam impackning silikondroppar osv.. ?
- Jag använder Gliss Asia Straight shampoo & balsam, det är det enda jag använder!

 

- Nytt från Sthlm

Egentligen hade jag inte tänkt shoppa något alls, men självklart så blev det ju lite ändå :)

Bikini från Gina tricot - 79 kr/del.



Sen köpte jag även den här tröjan på rean på Gina Tricot, tror att den kostade ca 50-100 kr.
(Färgen är mycket snyggare irl)



Den är väldigt lång, så den har jag tänkt att knyta ungefär som den här tjejen har gjort:



Här är hennes blogg: Refre.blogg.se

Sen nu kommer det allra bästa, jag var på jakt efter ett par perfekta svarta riktigt höga klackar, och jag hittade ett par på Zara som jag är helt kär i! Det är 15 cm klack, dom är i ormskinnsliknande material, har remmar, spännen & är SJUKT SNYGGA!

Skor från Zara - 679 kr.





Sen köpte jag även ett par jeans på rean från Gina tricot, men dom var alldeles för små, orkade inte testa dom i affären, så dom orkar jag inte ens ta kort på. Sen köpte jag också några nitarmband från Gina tricot, men dom glömde jag att ta kort på. Det var allt faktiskt!

- Stockholm

Hej bloggen! Tänkte berätta lite om Stockholm igår och så. Jag och Merdin tog bussen vid 08:40 från resecentrum, sen tog det ungefär 2 timmar så var vi framme i Sthlm. Där så började vi direkt gå runt och kolla i affärer, både jag och Merdin shoppade lite faktiskt, även om det inte var det som var tanken med "resan". Sen åt vi lunch, det fick bli Burger King, det finns faktiskt inte i Norrköping så vi passade på haha! Vi gick runt på stan och kollade till ungefär kl 3-4, sen tog vi bussen till Grönalund. Sen blev det att åka en massa karuseller, och vi hade det jättekul, finns ju 4 st berg & dalbanor där, och jag är jättestolt, för jag åkte INSANE. Och tro mig, den var verkligen helt insane! Haha fyfan, det var kul men jag vill inte göra om det. Det läskiga var att man åker typ upp&ner hela tiden, eller den snurrar så man vet aldrig vad som är upp eller ner eller någonting haha. Här är Insane:



Sen var vi där och åkte typ allt till ungefär kl 9-10, sen tog vi bussen tillbaks till Centralen. Sen gick vi till 7-eleven och handlade lite gott till bussresan hem, sen tog vi bussen hem vid 22:45. Var hemma i Norrköping vid 1, och då blev vi hämtade av min pappa.

Idag har jag bara legat ute och solat hela dagen, Merdin kom förbi en stund också. Jag börjar faktiskt bli riktigt riktigt brun nu, iallafall mina ben och min mage. Det ser nästan ut som att jag varit i Thailand i någon vecka haha! Ikväll vet jag inte vad som händer, det är sånt som märks.

Nu kommer lite bilder, tog över 100 bilder haha.

På bussen på väg till Stockholm.



Här vilar vi fötterna i en affär, och Merdin är wannabe Zlatan.



Här sitter vi i Vilda musen, man ser Insane där bakom också.



Inne i Skrattkammaren.







Hahaha, titta mina ben där nere på den här sista bilden!



Här är vi i Lustiga huset, i ett rum där det känns som att man snurrar hahaha.



Jag i Lustiga huset.



Här sitter jag i Slänggungorna.



Jag och Merdin, ursäkta min konstiga min men jag tror att jag pratade när han tog kort :)



Så härlig bild!



Här tror jag att vi är i Lustiga huset.



En rädd Caroline i Spöktåget, haha.



I Kärlekstunneln.



Jag i Kärlekstunneln.



Älskling och jag i Kärlekstunneln, PUSS!



Här sitter vi i nån karusell som jag inte kommer ihåg vad den heter.



Radiobilarna.



Jag passar in där, eller hur? :)



Min långben! <3



Och så till slut, en stor puss på Merdin, tack för en sjukt bra dag älskling.



I nästa inlägg kommer bilder på det jag köpte i Sthlm! Puss så länge


- Dagens budget-tips

Jag tänkte börja med en ny kategori som jag kallar "dagens budget-tips", en kategori för er som hellre shoppar billigt än dyrt (som jag då). Så i den här kategorin tipsar jag om snygga saker som finns i butikerna just nu med bra pris!

Här kommer mitt första budget-tips!

Dom här korallfärgade shortsen med hög midja sitter jättesnyggt och har världens finaste färg. Jag själv har dom inte, men har testat dom ett antal gånger och dom har verkligen en jätte snygg passform. Ni hittar dom på Monki för 250 kr.

- Läsarfråga

Anonym om - Hawaiian Tropic:
vad kostar den dära sololjan?
- Jag minns faktiskt inte, det var ganska längesen jag köpte den, men på internet kostar den 125 kr, så något sånt skulle jag tro.

- Min dag

Alltså wow, så här mycket kommentarer som jag fått på senaste tiden, bara dom senaste dagarna har jag ALDRIG fått förut! Så himla glad och överraskad blir jag varje gång jag loggar in på bloggen, det gör bara att jag vill skriva mer!

Och till dig som skrev att jag skriver vell istället för väl, jag ska skärpa mig, jag vet att det inte stavas så men jag har skrivit så på internet ända sen jag skaffade msn & lunarstorm i fyran så ja, det är lite svårt att få bort!

Idag har jag haft ännu en skön, varm & solig dag på Himpa med Merdin och massa fler folk. Har fått ännu mer färg och jag är så nöjd, man måste ju passa på nu, så fort solen är framme går jag ut och lägger mig eller åker till närmaste "badställe". Efter Himpa gick jag och Merdin ner till stan, där vi kollade runt lite och åt på Mc'Donalds. Jag umgås med Merdin väldigt mycket nu, varje dag nästan hela tiden, men det är ju för att han åker snart, han är ju borta i en månad. Kommer sakna honom så himla mycket!

Imorron ska jag upp tidigt, vår buss går från Resecentrum kl 08.40 så är vi framme i Sthlm lite innan 11 tror jag väl (ni ser, jag lär mig). Sen ska vi gå på stan och shoppa i några timmar, sen framåt 2-3 blir det Grönalund. Och du som undrade om vi ska åka själva dit, ja det ska vi. Vår buss hem går 22:55 eller något sånt, så vi är tillbaks här i Norrköping runt 1 på natten, så imorron blir det tyvärr inget bloggande. Men på onsdag är jag tillbaks med massa bilder!

En bild på mig och Merdin från idag. Vi hade nästan nyss badat, haha.



Uppdaterar snart igen, puss!

- Veckan sämst & bäst klädda kändisar

Veckans sämst och bäst klädda kändisar enligt Posh24!

Veckan bäst klädda kändisar:

1. Julia Restoin Roitfeld

1. Och denna veckas etta är.... Julia Restoin Roitfeld. Julia är dotter till franska Vogues chefredaktör Carine Roitfeld så den här tjejen kan räkna med stilsäkra tips från mamma och vi kan inte annat än älska den glittriga miniklänningen.

Söt liten paljettklänning, den här outfiten gillar jag också.

2. Agyness Deyn

2. Brittiska modellen och stilikonen Agyness Deyn skapar svårt "ha begär" med sin glittriga klänning som hon matchar med skinnjacka.

Enligt mig är detta en helt okej outfit, varken hiss eller diss.

3. Anja Rubik

3. Polska toppmodellen Anja Rubik ser alldeles fantastisk ut i sin hellånga vita klänning. Enda minuset är att Anja faktiskt är i smalaste laget.

Sjukt vacker galaklänning.

4. Olivia Palermo

4. The City-stjärnan Olivia Palermo matchar sina tajta jeans med vit topp, ledig jacka och kuvertväska i modell större. Whitney Port får se upp så att hon inte blir omkringsprungen av Olivia....

Ganska söt vardagsoutfit.

5. Anouck Lepere

5. Supermodellen Anouck Lepere visar att svart är modefärgen nummer ett. Snyggingen Anouck är för övrigt förlovad med Kate Moss ex Jefferson Hack. Jefferson har med andra ord smak för tjejer med koll!

Nja, enligt mig var det här ingen höjdare. Inget speciellt alls ju?

6. Sophie Ellis-Bextor

6. Sångerskan Sophie Ellis-Bextors rosettprydda guldkjol är verkligen fantastiskt söt och tillsammans med det färgglada linnet är det en fullträff.

Ganska sött, en helt okej outfit tycker jag vell.

7. Alexa Chung

7. Modellen Alexa Chung visar att den klassiska trenchcoaten alltid är att räkna med. Bör finnas i varje tjejs garderob!

Enkel, vanlig och en ganska tråkig outfit. Dock var trenchcoaten ganska snygg!

8. Ashley Olsen

8. Det är inte var dag man ser skådisen Ashley Olsen nu för tiden men när man väl gör det kan man räkna med något snyggt och den här klänningen är inget undantag.

Nja, även om nästan allt brukar va snyggt på henne tycker jag inte att den här klänningen är särskilt fin.

9. Pixie Geldof

Veckans 9 bäst klädda kändisar!

Söt liten klänning, men inget speciellt.

Jag gillar nog faktiskt den första outfiten bäst av allt, Julia Restion Roitfeld förtjänar förstaplatsen, iallafall när man jämför med dom andra outfitsen.

Veckans sämst klädda kändisar:

1. Sacha Baron Cohen

1. Veckans sämst klädda är ingen mindre än Sacha Baron Cohen eller snarare hans alter ego Bruno. Vi vet att outfiten är en del av Sachas promotion av den nya filmen om Bruno men snyggt är det inte! Däremot är det hysteriskt roligt och vi kommer att springa till bion när filmen kommer hit.....

Det måste ju vara ett skämt, eller?!

2. Tila Tequila

2. Dokusåpastjärnan Tila Tequila glömde visst att sätta på sig toppen över bh:n eller vill kanske visa att hon är redo för beach 2009?

Usch, hon har verkligen ingen stil alls. Hon ser riktigt skabbig & trashig ut.

3. Tracy Rose

3. Tracy Rose är brittisk hattmakare men vi rekommenderar Tracy starkt att satsa på en annan karriär!

Vad fan är det hon har på sig ?!

4. Jodie Harsh (som egentligen är en man)

4. Drag queen Jodie Harsh ger sig på en blond variant av Amy Winehouses frisyr men utan lyckat resultat.

Snygging där! Haha.

5. Mickey Rourke

5. Skådisen Mickey Rourke har gjort storstilad comeback inom filmbranschen men han har garanterat inte investerat pengarna i en ny, fräsch garderob. Någon borde kanske upplysa Mickey om att uppknäppt ner till midjan aldrig varit hett eller rätt!

Sexigt med uppknäppt ner till magen liksom, grr!

6. Diane von Furstenberg

6. Designer Diane von Furstenberg gör tummarna upp men tyvärr.... vi gör tummarna ner för den här illasittande klänningen!

Är det bara jag som tycker att klänningen sitter jävligt konstigt?

7. Jennifer Lynch

7. Jennifer Lynch är filmregissör precis som sin kända pappa, Twin Peaks-skaparen David Lynch. Det är tur att Jennifer står bakom kameran och inte framför! Jennifer är beviset på att bara för att svart är en säker modefärg blir det inte alltid rätt.

Hon ser ut som en blandning mellan en punkare, en man och en slampa typ, hahaha.

8. Carmen Del Orifice

8. Hjälp! Legendariska modellen Carmen Del Orifice ser ut som ett vandrande spöke.... Göm er alla barn!

Hon skrämmer mig, hon ser ut som ett spöke eller en mumie eller något liknande.

10. Paris Hiltons mamma och pappa, Kathy & Rick Hilton

9. Paris Hiltons mamma Kathy Hilton ser ut som en prålig lyxtant i sin logoprydda blus och pappa Rick Hilton har dragit på sig vida byxor, stor kavaj och tofflor!? Huh, sådana föräldrar, sådan dotter eller vad säger man?

Hm ..

Haha, det var veckans bäst & sämt klädda kändisar. Tycker ni som jag eller?

- Hawaiian Tropic

lina om - Sola & bada:
vilken sololja använder du ? och vart köpte du den ? skulle vara tacksam för svar (:
- Jag använder Hawaiian Tropic Carrot Oil Tan. Den innehåller någon morotsgrej som ska göra det lättare att bli brun och sen så hjälper den till att hålla kvar solbrännan, den är verkligen jättebra & man märker faktiskt skillnad. Jag köpte den på Hårvårdsbaren i stan här i Norrköping, och jag tror faktiskt att det är den enda affären i stan som har märket Hawaiian Tropic. Har även en kokos bodylotion från samma märke som jag köpt i Thailand. Jag rekomenderar verkligen den här sololjan, köp den! Så här ser den ut:


Så här står det om den:

Under solning: Förbättrar och ökar framträdandet av en naturlig solbränna.
Efter sol: Används också efter sol som ett "balsam" för huden. Ger näring åt huden och gör den strålande. Innehåller morotsextrakt.

- Äntligen



Det ser ut att bara bli bättre & bättre väder! Nu kanske äntligen sommaren är här! Jag ska verkligen njuta av vädret så mycket det går. Sola & bada varje dag, gå runt barbent, ååh det kan inte bli bättre!

- Läsarfråga

Samie om - En till:
Hej sötnöt! Jag bara kollar på bilderna på ditt rum hela tiden, herregud va snyggt det är. Skulle du orka fota hela eran lägenhet? :) det skulle vara jättekul,är så nyfiken :)
blogga mer,du är bääst!!!!

- Jo, det skulle jag kunna göra nån dag! :)

- Sola & bada

Härlig dag har jag haft idag! Vaknade vid 11 av att jag såg strålande sol utanför fönstret, satte på mig bikinin direkt och gick ut och la mig och solade. Sen bestämde jag mig för att åka till Himpa med Merdin & massa mer, så det gjorde jag. Där solade vi och badade vi, så sjukt skönt! Även om det inte var såntdär kanonväder så hade vi det jätteskönt, vädret var iallafall okej och det var soligt ganska ofta. Nu har jag blivit ännu brunare, har nämligen smörjt in mig med min sololja hela dagen som gör det lättare att bli brun och som håller kvar solbrännan längre, den är jättebra! Efter det gick jag och Merdin ner till stan och åt på Mc'Donalds, sen tog vi en promenad i det sköna vädret och sen kom mamma och hämtade mig.

Tack för alla fina kommentarer jag får förresten, och ni har blivit mycket bättre på att kommentera, det är så roligt!

Tog inga bilder idag tyvärr, men jag har gått osminkad och i bikini i stort sett hela dagen, och när jag inte hade bikini hade jag bara jeansshorts och en tuptop, alltså ingen intressant outfit eller något sånt.

Jag har glömt att berätta för er att på tisdag ska jag till Sthlm med Merdin! Vi ska shoppa och sen ska vi även till Gröna lund! Ska bli jättekul, det ska bli jättefint väder då också så det blir nog mysigt. Vi ville hitta på något innan han åker till Montenegro, han åker ju om en vecka .. menmen, vi hörs senare, PUSS sålänge!

- En till

Oj vad ni har mycket frågor, det kanske är dags att ha en frågestund snart, eller vad säger ni? Inte ikväll kanske, men det får nog bli en snart så mycket som ni frågar mig. Här är en till jag fick idag:

Postat av: evathediva
vad ska du studera till vad vill du bli nu när du är klar med grunskolan ?
- Jag ska ju gå på gymnasiet så klart först, och jag ska gå Samhäll. Jag valde samhäll just för att jag faktiskt inte vet vad jag vill göra i framtiden, samhäll är ju en sån linje som man nästan måste plugga vidare efter för att kunna bli något, för att få ett yrke liksom. Samhäll är ju typ som att fortsätta grundskolan i 3 år till, man läser ungefär samma ämnen, fast sen får man ju välja olika inriktningar och sånt. Men efter gymnasiet så har jag ingen aning om vad jag ska göra, tycker att det är lite långt fram att planera när jag liksom inte ens börjar gymnasiet. Men jag har haft tankarna inne på journalist, eftersom jag älskar att skriva. Kanske något inom mode, kändisvärlden, ja något roligt, nöjesjournalist liksom. Det vore kul! Men då måste man ju gå på journalisthögskolan och det finns bara i Sundsvall och Sthlm, och det är tydligen jättepopulärt att bli journalist just nu så man måste ha jätte bra betyg, alltså nästan mvg i alla ämnen vad jag hörde av en av mina lärare. Menmen, får vell se i framtiden! :)

- Läsarfråga igen

Missade att jag fått en till läsarfråga.

Sofie om - Shopping:
Du har sån fin kropp,, äter du nyttigt eller va gör du avhuvudtaget jätte fin äru, så ta hand om dig värkligen <3:)
-
Nej jag gör ingenting faktiskt, är såhär smal naturligt, jag kan äta hur mycket som helst utan att gå upp ett enda kilo. Jag skulle dock gärna gå upp några kilo, fast just nu är jag faktiskt väldigt nöjd med min kropp.

- Make up

Igår blev det att va hemma hos Merdin med Dajana och några till.De var mysigt, sen sov jag där också. Idag har jag bara varit i stan en stund, allt är ju stängt men jag Merdin & Hadis drog och åt i Mc'Donalds. Sen blev jag upplockad av pappa på stan, dom hade varit och hämtat mormor som jag inte träffat på ett år, för hon har varit i Thailand och Frankrike. Så kul och träffa henne, hon hade med sig massa presenter till mig, bla en fejk Chanel väska, lite smycken & en jättegullig pyjamas. Kan visa en bild på väskan sen :)

Nu tänkte jag svara på en läsarfråga.

Cellina om - Outfit + egopics:
Ojj! va fin du är :),, men du ja undrar vad du använder för smink, kan du säga allt du har och vad du har för nr på bruna nyanserna det är mycket snyggt,, hoppas ja inte drar mycket från din tid, xoxo<3:)

- Det är faktiskt ganska många som undrar vad jag använder för smink & hur jag sminkar mig och så, så jag tar det en gång för alla nu.
Först lägger jag alltid foundation, just nu använder jag MaxFactor Colour Adapt, min favorit. Den är inte så vattnig och oljig utan väldigt matt och gör inte att man blir sådär fet som endel foundations gör, den fungerar faktiskt nästan lite som puder fast den är fortfarande väldigt täckande. Så den rekomenderar jag! Jag har nummer 80, den näst mörkaste som finns och den heter Bronzy. Fast den är faktiskt lite för ljus för mig, jag skulle behöva den allra mörkaste som heter Toffee. Så här ser den ut:



Sen lägger jag solpuder eller rouge. Jag använder ett solpuder från MAC som är så sjukt bra, men det köpte jag på flygplatsen i Thailand. MAC finns ju inte här i Norrköping, men i Sthlm finns det, och jag bara älskar MAC's smink! Har även ett persikofärgat läppstift och ett rouge av märker MAC. Hittade ingen bild på mitt solpuder, men här är lite olika puder & rouge från MAC:



Efter det brukar jag fylla i mina ögonbryn med en ögonbrynspenna, jag använder en som är från Thailand. Sen lägger jag nästan alltid eyeliner, tycker att det ramar in ögonen på ett så fint sätt och gör att man får mer intensiva ögon! Jag använder en som är från Loreal Paris, den heter Loreal Lineur Intense Felt Tip och det är faktiskt den enda eyelinern jag kan använda, den är väldigt lätt att använda och det är lätt att få smala fina steck med den, alla andra eyeliners är så svåra att få jämna & smala! Så här ser den ut:



Sen använder jag alltid Loreal's Telescopic mascara. Det är den enda mascaran jag kan använda, den gör fransarna så långa och separerade, den klumpar inte ihop fransarna. Det finns 4 olika Telescopics, en guldig, en silvrig, en svart & en ny konstig där själva hylsan är svart/röd. Alla 4 olika ska göra "olika saker" med fransarna, men jag tycker att det spelar ingen roll vilken av dom 3 första man tar, alla är precis lika bra.



Sen har jag nästan alltid något läppglans, jag har massa olika som jag använder. Men favoriten är ett persikofärgat från Maybelline som heter Shinylicious, såhär ser det ut:


Det var allt om mitt smink, svårare än så är det inte!
Hörs senare, PUSS!


- Midsommarafton

Gud vad många gulliga kommentarer ja hade fått när jag loggade in, tack! Ska svara på läsarfrågor lite senare. Idag är det midsommarafton, och här på Lövstad är det alltid midsommarfirande varje år. Så det har varit helt fullt med folk här idag, har sett massa jag känner & hela borggården + slottsparken är fullproppad med folk. Folk dansar runt en midsommarstång också haha, och Merdin är här + lite gäster till mina föräldrar. Ikväll blir det nog ut och festa förhoppningsvis, inget är planerat men det löser sig nog :)

Nu sitter min pappa, Merdin & William (en liten kille på 7 år) och tittar på fotboll här, Sverige-Italien. Det ser lite roligt ut, en flintis, en blatte & en liten blond unge me stort lockigt hår, hahaha! Så gulliga dom är :)

Nu ska jag göra lite andra saker, får se om det blir någon mer uppdatering idag, har ju lite att göra idag, annars hörs vi imorron! Puss trevlig midsommar eller vad man nu säger!

- Shopping

Idag har jag varit på stan med mamma och shoppat i några timmar, sen var jag även hos tandläkaren. Det här köpte jag:

Vanliga vita tygskor (eftersom mina andra är helt förstörda) från Skopunkten - 149 kr.



Solglasögon från Monki - 200 kr.



Vita Converse från Scorett - 699 kr.



Magkort T-shirt från Bikbok - 149 kr. (Har kostat 599 kr, det var tydligen nåt dyrt märke)



Vanliga svarta leggins med dragkedja längst ner från Bikbok - 149 kr.



Det var allt för idag :)

Min rockiga t-shirt är inte riktigt min vanliga stil, men här är ett exempel på en outfit jag skulle kunna tänka mig:





T-shirt & jeansshorts från Bikbok & Converse från Scorett.
Så, vad tycker ni om mina köp & outfiten?

- Kvällens låt

Även fast jag älskar Hannah Montana, alltså serien på Disney Channel så har jag aldrig tyckt om Miley Cyrus låtar och jag har inte alls tyckt att hon sjunger bra (fast det finns en låt som heter See you again som jag verkligen älskar). Men hennes nyaste låt vad jag vet "The climb", som är med i hennes film är ju bra! Jag tycker även att hon sjunger mycket bättre i den än vad hon brukar, enligt mig. Hon är ju faktiskt sjukt duktig för att bara vara 16, 17 år eller vad hon nu är. Fin text också :)

Miley Cyrus - The climb



Can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

- Läsarfråga

- om - Outfit + egopics:
alltså du och merdin, är ni tillsammans eller bara jätte nära vänner eller kk? :)
- Alltså, det är många som undrar det.  Och om jag ska vara ärlig, jag vet faktiskt inte själv. För jag vet inte vad jag vill, som vanligt. Men kk är vi inte iallafall hahaha. Man kan vell säga att vi är tillsammans, fast egentligen är vi ju inte det, eftersom att det tog slut för ett tag sedan. Men vi fortsätter ju att ses och vi beter oss verkligen som att vi är tillsammans, så aa jag vet inte hahaha, men en sak är säker, pojkvän eller inte, jag älskar honom otroligt mycket!

- Outfit + egopics

Gårdagens "fika & gå på stan outfit" haha. Hade andra kläder på mig på kvällen.



Röd-vit randig tröja - Cubus
Shorts med hög midja - Gina Tricot
Halsband - Gjort av mamma
Gladiatorsandaler - Zara
.. Sen blev det även massa smycken + jeansjacka.

Närmare bild på dom snygga skorna (som man får så JÄVLA ont av):





Mitt ena öga är konstigt på denhär bilden under men skitsamma :)


- Yesterday & pictures

Dom senaste dagarna har jag mest spenderat med Merdin. Har sovit med varandra typ varje natt känns det som, mys. När vi har haft tråkigt har vi roat oss med kameran hahaha, men dom bilderna är lite för privata för att ni ska få se dom. Iallafall igår blev det först att ta en fika på Fräcka med Dajana & Hannah, det blev även en sväng på stan. Faktiskt ganska fint väder har det varit både igår och idag, det gillar vi! På kvällen blev det att va hemma hos Hadis med massa folk, dom som var där var jag Merdin Malin Dajana Esat Emil Selver Moa David Ajnur Lina Refik Lisa Adnan & hans tjej som ja inte minns vad hon hette sen Hadis såklart ..sen hm .. de va säkert nån mer som ja inte kommer på nu. Det var iallafall trevligt, sen sov även jag & Merdin + massa andra där.

Lite bilder från dom 3 senaste dagarna:

Dajana & Hannah när vi fikade.



Merdin & jag, PUSSS.



Dajana, Hadis, Emil & Esat hos Hadis.



Malin: "Korsa fingrarna för att visa hur tajta vi är". Hahaha gumman! <3



Malin & jag, i världens största & skönaste jacka. Skapligt trötta var vi där, jag & Merdin följde nämligen Malin hem vid 3.



Mina och Dajanas ben & skor haha, la in den för att vi har samma skor på bilden, intressant javet.



Jag & Merdin hade kul inne på Hadis toa.



Hahahaha, älskar den här bilden. Helt nyvakna.



Emil & Esat :)



Jag & M <3



Nu orkar jag inte ladda upp mer bilder. I nästa inlägg kommer en outfit + egopics. Puss!

- Något att se fram emot

Förlåt för dålig uppdatering, igen! Men det är ju sommarlov, ni sitter nog inte heller vid datorn hela tiden :) Min kamera ska bara laddas klart, sen ska jag berätta om dom senaste dagarna, ni ska få se en outfit, egopics & massa bilder från igår kväll! Hörs snart, PUSS!

- My room

Ni har ju tjatat så mycket om att ni vill se bilder på mitt "nya" rum, det var ju ett tag sen jag flyttade hit ut till Lövstad nu, men bättre sent än aldrig! Så här har ni några bilder:



- En bild från avslutningen

9c, KÄRLEK!



Jag vet inte om ni mig, men jag är näst längst till höger. Det syns inte på bilden men där grät jag som mest och tårarna bara rann nerför kinderna. Älskar er <3


- Söndag & läsarfråga

Söndagar, alltid lika sega, sommarlov eller inte. Sjukt seg början på sommarlovet har det varit måste jag säga, har mest legat hemma och varit deppig. Men igår kväll orkade jag mig faktiskt in till stan för att ta en fika på Coffehouse med Merdin och Emil, mysigt.

Och anledningen till att jag är deppig är vädret (det ska inte vara såhär i juni och när det är sommarlov), och sedan att jag tänker så mycket på 9c, Victoriaskolan och mina lärare. Jag kanske överdriver, men jag är faktiskt riktigt lessen över att vi alla splittras. Vi har så många minnen tillsammans, vi har verkligen varit som en familj. Alla stog varandra så otroligt nära, både elever och lärare. Menmen, det är ju som det är. Jag kommer iallafall alltid minnas Victoriaskolan, 9c och lärarna! Jag sa till mamma idag att jag gärna skulle gå till skolan imorron bara för att få sitta där i mitt klassrum med klassen igen och lyssna på Anders och sen Maria som man inte fattar nånting av vad hon säger. Åh, gamla goda tider, haha! Mamma tyckte att jag var dum i huvudet, men det känns fan inte ens som sommarlov .. skulle lika gärna kunna gå i skolan istället.

Fick en läsarfråga förut också:

Anonym om - Outfit:
har du en storasyster ?:O eller var det din lillasyster kavaj???
- Nej, jag har ingen storasyster. Ja, det var faktiskt min lillasyster Martinas kavaj som hon använt en gång när hon red DM i hoppning. Det är alltså en tävlingskavaj som man egentligen ska ha när man rider, haha. Men jag tycker att den är så snygg, modellen är lite längre & sen passar den mig perfekt & har snygga knappar!

- Högstadiet

MIN HÖGSTADIETID
En lista för alla de som slutar nian i år.

-UPPVÄRMNING-
Vad hette din skola? victoriaskolan
Vad hette din klass? 9c ♥
Hur länge gick du där? 4 år
Roligaste ämnet? sv, eng & so
Tråkigaste ämnet? matte & no
Hur var maten? ibland god, ibland äcklig
Bästa läraren? Anders & Anita!
Sämsta läraren? MARIA BÖCKERT.
Kommer du sakna högstadietiden? jaa verkligen!

-DETTA HAR JAG HUNNIT MED UNDER MINA TRE ÅR PÅ HÖGSTADIET-

[x] Haft kul på en lektion.

[x] Haft tråkigt på en lektion.

[x] Skolkat.

[x] Blivit utskälld av läraren.

[x] Fått betygsvarning.

[x] Fått IG.

[x] Fått MVG.

[x] Fått kvarsittning.

[x] Kommit försent.

[x] Varit ovän med någon i din skola.

[ ] Varit förälskad i någon i din skola.

[x] Skrikit åt en lärare.

[ ] Förstört skolans egendom.

[x] Gråtit i skolan.

[ ] Spytt i skolan.

[x] Svimmat i skolan.

[x] Hatat en lärare.

[x] Tyckt om en lärare.

[ ] Varit kär i en lärare.

[x] Tyckt att en lärare är attraktiv/snygg. HAHAHA, om malin eller dajana läser, mobba mig inte!

[x] Gjort bort dig i skolan.

[ ] Använt narkotika.

[ ] Snusat.

[x] Klottrat på allmän plats.

[x] Gjort något olagligt.

[ ] Blivit arresterad.

[ ] Sovit i fyllecell.

[ ] Rymt hemifrån.

[ ] Genomgått en operation.

[ ] Varit med om en bilolycka.

[ ] Varit nära döden.

[ ] Någon nära har avlidit.

[x] Förlorat en nära vän.

[x] Ljugit för en vän.

[x] Gråtit på grund av en vän.

[x] Gråtit på grund av olycklig kärlek.

[x] Ifrågasatt ditt hjärta.

[x] Tvivlat på dig själv.

[x] Hatat dig själv.

[x] Fått höra att du är snygg.

[x] Fått höra att du är ful.

[x] Fått höra att du borde bli modell.

[x] Fått höra att du sjunger bra.

[ ] Fått höra att du sjunger dåligt.

[x] Fått höra att någon älskar dig.

[x] Fått höra att någon hatar dig.

[ ] Sett din idol live.

[x] Varit på konsert.

[ ] Varit backstage på en konsert.

[ ] Har fått din idols autograf.

[x] Lyssnat på samma låt en hel natt.

[ ] Varit med på TV.

[ ] Varit med i tidningen.

[x] Vunnit en tävling.

[x] Uppträtt inför publik.

[x] Kysst en av samma kön.

[ ] Kysst mer än 5 personer på ett dygn.

[ ] Haft trekant.

[x] Kramat en snygg kille/tjej.

[x] Varit förälskad i någon äldre än du själv.

[ ] Varit förälskad i någon yngre än du själv.

[ ] Varit kär i någon av samma kön.

[ ] Varit kär i en kändis.

[ ] Haft sex med en kändis. 

[x] Lärt känna en ny person.

[x] Sagt upp kontakten med någon.

[x] Tappat kontakten med någon.

[x] Saknat en gammal vän.

[ ] Träffat någon på internet och sedan på riktigt.

[x] Varit på en fest där det förekom alkohol.

[ ] Förstört en fest.

[ ] Spytt upp allt du ätit till frukost och ändå gått till skolan.

[ ] Haft anorexi.

[x] Haft svårt för att äta.

[ ] Försökt gå ner i vikt.

[ ] Velat bli modell.

[x] Varit nöjd med dig själv.

[x] Varit otrogen.

[x] Varit i ett seriöst förhållande.

[ ] Dumpat din partner för någon annan.

[ ] Blivit dumpad.

[ ] Ändrat musikstil sen i sjuan.

[x] Ändrat klädstil sen i sjuan.

[x] Känt dig lycklig.

[x] Skrattat med dina vänner.

[x] Älskat att leva.

[x] Fått nya erfarenheter.

[x] Kommer sakna högstadietiden.

- Shopping

Idag har jag shoppat loss, ska visa er det nu :)

Köpte en digitalkamera för 2650 kr, välbehövd! Köpte den på Mediamarkt. Nu blir det mycket mer bilder här i bloggen! Det är exakt en likadan som den på bilden, den är jättebra och snygg, sjukt smal också, om man nu säger så.


Svarta shorts från Gina tricot med hög midja (köpte dom igår dock, ni ser hur dom sitter på i det förra inlägget) - 199 kr.



Sjukt coola gröna shorts med hög midja (ser inte så snygga ut på galgen, men på är dom riktigt snygga) från Gina tricot - 199 kr.





Lila "ormskinns"-bikin från H&M - 129 kr del tror jag, nåt sånt iallafall.



Köpte även en bok och lite andra småsaker, men det var allt för den här gången :)

- Outfit

Igår kväll var jag ute och åt på restaurang tillsammans med min familj + farmor & farfar. Och ni som ville se mer outfits, det här hade jag på mig:



Kavaj - Systers (vet inte vart ifrån)
Linne - Bikbok
Shorts med hög midja - Gina tricot
Klackar - H&M

- Veckan som gått

Förlåt för min sjukt dåliga uppdatering, men den här veckan har jag verkligen haft fullt upp, det har hänt så mycket roliga saker med skolan, och jag har försökt spendera så mycket tid med klassen som möjligt ..

Tänkte ta alla dagar i ordning med bilder och allt.

Måndag:
Tog bussen till Göteborg med alla nior + lärare, vi kom dit klockan 12 och Liseberg öppnar 1, så jag och Dajana gick till Mc'Donalds och åt. Sen gick vi in på Liseberg och åkte karuseller hela dagen lång, i 10 timmar. Karusell efter karusell efter karusell. Fyfan vad kul det var! Jag hade även bestämt mig för att åka sånt som jag aldrig annars vågar, jag är extremt fjantig när det gäller karuseller, men jag vågade faktiskt åka Balder och Kanonen den här gången, och dom var ju verkligen sjukt roliga! Gick även dedär spökhotellet Gasten, fyfan säger jag bara, det var bland det läskigaste jag varit med om haha. Sjukt äckligt, jag var verkligen livrädd och ville ut därifrån hela tiden, och ändå så gick jag in en gång till sen haha. Klockan 10 tog vi bussen tillbaks till Norrköping, nästan alla sov större delan av resan, och kl 2 var vi tillbaks vid skolan, där hämtade pappa upp mig och Dajana, så skjutsade vi hem Dajana och hämtade Merdin, så sov han hos mig :)

En ny karusell för i år, jätte rolig var den, Hanghai.



Det här var på nyheterna och det stog om det i tidningen också, Kanonen fastnade där uppe och massa folk satt fast där uppe i över en timma, läskigt ju. Här skulle några brandmän försöka få ner dom.



Här sitter jag och Dajana i Sagoslottet haha.



Jag och Dajana i Kristallsalongen.





Tisdag:
Ledig från skolan, sov typ hela dagen.

Onsdag:
Skola först, vi gjorde typ ingenting, såg lite film & så. Sen åkte alla hem och fixade sig, på kvällen var det nämligen avslutningsmiddag. Underbar kväll med världens underbaraste människor, sjukt roligt hade vi. God mat också :) Massa roliga uppträdanden som handlade om oss och lärarna och åren vi haft tillsammans. Vi kom dit klockan 6 och framåt 10 var det slut. Efter det åkte jag och Merdin hem till mig och sov.

Älsklingstjejorna och jag.
Från vänster: Lisa, jag, Linnéa och Ida.



Vi igen.



Jag och en kille från klassen, Robin.




Torsdag:
Den årliga fotbollsmatchen mot lärarna (alla nior ska göra det) vann vi, 4-2. Fast jag spelade inte. Sen var det bara städning av skåp och sånt, lämnade tillbaks skåpsnycklar och allt. Sen blev det att åka hem och fixa sig, sen hem till Dajana. Sen gick vi till skolan och hade avslutning, det var många bra och roliga uppträdanden. När vi skulle krama alla lärare och säga hejdå började jag gråta, alltså verkligen gråta, kommer sakna mina lärare så himla mycket. Världens bästa lärare, speciellt min mentor Anders och min svenska & engelska lärare Anita. Sen var det samling i klassrummet efter allt, då började typ alla tjejer gråta för då insåg vi att det verkligen var sista gången vi satt sådär tillsammans. Vissa av dom i klassen har jag gått tillsammans med i 10 år, sen 6års. Och jag har verkligen världens bästa klass, 9c. Älskar er alla, och jag är så glad över dom här 4 åren tillsammans med er (vissa har jag haft mer med). Det slutade med att ingen ville gå hem ifrån skolan och alla grät. Vi fick även våra betyg, jag är otroligt nöjd med mina betyg denna termin, dom är bättre än någonsin. Så här ser det ut:

Svenska: MVG
Engelska: MVG
Matte: G
Spanska: VG
Samhäll: MVG
Historia: MVG
Religon: MVG
Geografi: VG
Biologi: G
Kemi: G
Fysik: VG
Bild: VG
Slöjd: G
Hemkunskap: G
Idrott:G
Musik: G

Sammanlagt tror jag att det blir 240 poäng. Mest förvånad blev jag över mina VG:n i bild och fysik, dom hade jag faktiskt ingen aning om att jag skulle få. Dom andra betygen visste jag typ redan om.
Eftersom min pappa ger mig pengar för mina betyg är jag nu 7000 kr rikare. Sen fick jag även 1000 kr extra av min farmor&farfar som är här och hälsar på. Alltså har jag 8000 kr att shoppa för nu :) Sen får jag ju 1500 den 20:e också! Woho, äntligen behöver jag inte oroa mig för pengar.

Det har varit en otroligt rolig vecka, och jag kan inte fatta att jag har sommarlov nu. Visst känns det bra, men jag har väldigt blandade känslor. Är så lessen över att jag inte kommer gå på Victoriaskolan längre, sen är ju inte vädret en så bra start på sommarlovet heller. Menmen, jag uppdaterar senare. Puss!

Bilder från avslutningen kommer snart, dom finns på pappas digitalkamera.

- Megan Fox

Idag när jag låg och kollade på dedär MTV awards eller vad det nu hette så la jag märke till hur otroligt vacker Megan Fox är. Dom flesta av er vet nog inte vem det är när jag bara nämner namnet, men hon är en ganska känd skådespelerska som har varit med i några kända flmer, bla Transformers. Titta bara på hennes ögon, sjukt fina! Hon är vad jag skulle kalla en riktig skönhet.







Det är nästan så att jag blir lite sugen på att färga håret sådär mörkmörkt brunt igen .. hahaha.

- Söndag

Ska berätta lite om igår kväll först då. Först blev det att fixa mig hemma, sen åkte jag hem till Dajana, sen drog vi vidare till Hannah. Efter det drog vi vidare till Merdin där massa folk var, Merdin hade ju födelsedagsfest. Det blev en trevlig kväll med mycket roligt folk, sen sov jag hos Merdin också. Somnade runt 4 och gick upp 8, så jag är ganska trött. Men har sovit hemma större delen av dagen. Har sett typ hundra gamla The Hills avsnitt som jag redan sett 82476 gånger + MTV awards eller vad det heter, som jag också sett 2 gånger innan. Blev även att se på en gammal film, The human stain eller något sånt hette den, den var faktiskt jätte bra.

 Idag är det iallafall Merdins födelsedag, 17 år är han nu, äldre än mig :( Haha nejdå, men han börjar bli stor haha! Jag hoppas att du hade en bra kväll igår & har haft/kommer ha världens bästa dag idag också, och grattis igen för 29475856 gången, JAG ÄLSKAR DIG.

Imorron blir det Liseberg med alla nior, så jävla kul, ser verkligen fram emot det! Åker klockan 8 på morronen och kommer hem kl 2 på natten. Så det blir tyvärr inget bloggande imorron, men på tisdag är vi ju lediga så då uppdaterar jag nog. Ha det så bra sålänge, puss!



- Ni är bäst

Idag vaknade jag tidigare än vanligt, men utvilad är jag iallafall. Igår kväll blev det att mysa här hemma med Merdin framför Talang och Twilight. Jag får inte nog av Twilight, skulle kunna se den 474652 gånger! Ingen längtar mer än jag tills tvåan kommer - New Moon.

Nyss när jag loggade in på bloggen möttes jag av massa gulliga kommentarer på "Patetiskt" - inlägget. Ni är världens gulligaste, speciellt glad blev jag över den här kommentaren:

"hahaa asså gud dom är helt sjuka , asså carro ta inte åt dig dom är bara avundsjuka liksom alla är vi avundsjuka på dig , du är så söt och fin men endå är du inte elak och bitchig du är vacker både från insidan och ut det är inte ofta man träffar tjejer som både är vackra och schyssta, DU är snyggare än kenza."

Missförstå mig inte nu, jag blev inte glad över att höra att jag är snygg & söt osv, utan för att personen säger att jag har en fin insida också. Det gör mig verkligen jätteglad, och jag vet inte om personen känner mig eller inte, men tack för din kommentar.

Och även om jag inte tar åt mig så mycket av alla elaka kommentarer jag får, så är det ju klart att jag bryr mig. Jag kanske inte blir ledsen, men jag blir ju absolut inte glad heller. Då känns det bra att ha några gulliga läsare som försvarar mig och stöttar mig, men det vore kul att veta vilka ni är .. men nog om detta nu. Massa pussar från mig till er!


- Next week & Victoriaskolan

Nästa vecka händer det en massa kul i skolan/som har med skolan att göra!

Måndag: Göteborg & Lisaberg med alla nior
Tisdag: Lediga
Onsdag: Mentorsdag & avslutningsmiddag på kvällen
Torsdag: Städa i skolan och sen avslutning på kvällen
.. Sen är det SOMMARLOV.

Det är ju helt overkligt, kan inte fatta det. Nian har gått så otroligt snabbt. Det känns inte ens som att det är sommarlov nästa vecka, speciellt inte när vädret är såhär, just nu känns det typ som höst eller något. Visst ska det bli jätteskönt med sommarlov, jag känner att jag behöver & förtjänar det nu, så som jag kämpat i skolan. Men ändå så vill jag inte att det ska ta slut, så som jag skrev i förra inlägget, vill ju inte lämna skolan, klassen och lärarna. Menmen .. man har ju inget val.

Några bilder från skolan:

















Tack för 4 (vissa av er 9-10) underbara år tillsammans med er, jag älskar er.

- Friday

Äntligen fredag! Men det känns inte lika bra som det brukar, idag var det nämligen min sista fredag i min älskade skola. Jag har verkligen blandade känslor inför det här med att sluta grundskolan och börja gymnasiet. Visst, det ska bli kul att göra något nytt, men samtidigt vill jag inte sluta på Victoriaskolan, kommer sakna min klass och mina lärare så himla mycket! Jag kan inte fatta att Anders inte kommer vara min mentor längre, att jag kanske aldrig mer kommer träffa endel som jag gått i samma klass som sen jag var 6 år! Kommer verkligen sakna alla, exakt alla. Kommer vara så lessen på avslutningen, ååh :( Att jag alltid måste vara så känslosam haha.

Idag i skolan har vi iallafall inte gjort mycket, lekt olika lekar, sett på filmer (som vi själva gjort), och haft olika tävlingar. Sista lektionen skulle vi gå till Halvars, men jag skippade det, det var alldeles för kallt för att ens vara ute och verkligen för kallt för att äta glass, och mamma var i närheten så hon kom och plockade upp mig. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här och håller på att frysa ihjäl känns det som. Hatar vädret idag, iskallt, blåsigt och så regnar det typ varannan minut. Hemskt! Det är fan juni och imorse var det 7 grader ute .. bra början av "sommaren"!

Ikväll blir det nog bara myspys hemma med massa gott, orkar verkligen inte gå ut i det här vädret, är så himla trött också. Så det blir nog lite mer uppdatering idag, puss sålänge!


- Världens mest välbetalda modeller

1. Gisele Bundchen - 33 miljoner dollar

gisele-bundchen-04230602.jpg gisele image by astoner08

2. Kate Moss - 9 miljoner dollar



3. Heidi Klum - 8 miljoner dollar



4. Adriana Lima - 6 miljoner dollar



5. Alessandra Ambrosio - 6 miljoner dollar



6. Carolyn Murphy - 5 miljoner dollar



7. Natalia Vodianova - 4,5 miljoner dollar



8. Karolina Kurkova - 3,5 miljoner dollar



9. Daria Werbowy - 3,5 miljoner dollar



10. Gemma Ward - 3 miljoner dollar



11. Liya Kebede - 2,5 miljoner dollar

vtc_2508_5Liya-Kebede.jpg image by liyakb

12. Hilary Rhoda - 2 miljoner dollar



13. Shalom Harlow - 2 miljoner dollar



14. Doutzen Kroes - 1,5 miljoner dollar



15. Jessica Stam - 1,5 miljoner dollar


- Torsdag & shopping

En lite ovanlig skoldag idag, hade sovmorgon till kvart i 11, så hade jag spanska, sen var det lunch och sen skulle vi gå på stadspromenad med klassen. Det var faktiskt ganska kul, lyssnade på en guide som pratade om spökhistorier och saker som hänt på olika platser här i Norrköping. Jag fick reda på att sånna som är födda på torsdagar sägs vara synska & ha lätt för att se spöken och andar och sånt, och jag är född på en torsdag faktiskt! Fast i och för sig, jag bor ju typ på ett spökslott och har inte sett/känt av något alls än, haha.

Det var slut nångång runt halv 2, då gick jag hem till Merdin en stund, sen gick vi ner till stan. Sen gick vi och åt, jag åt på Wooktime, mums! Sen träffade vi Hadis & Medina och Medina sa att det var 50% på ALLT i Bikbok så vi gick dit direkt, och jag köpte ett par shorts och ett linne. Dom hade verkligen rea på allt, helt lycklig blev jag. Bikbok har ju faktiskt börjat fått in en massa snyggt, så jag hoppas att dom har 50% på allt ett tag till, för snart kommer vell allt bli helt utplockat. Menmen, sen kom mamma & hämtade mig så gick vi och kollade på en lägenhet till mormor som ska flytta tillbaka hit från Thailand. Så kul, saknar henne :)

Här är det jag köpte idag:

Korallfärgade jeansshorts - 150 kr (egentligen 300)



Transparent linne (genomskinligt) - 75 kr (egentligen 149)





Uppdaterar senare, puss!


- Patetiskt

Alltså hahaha, jag dör. Här har ni erat inlägg sötnosar :)


josefin & angelika om - Onsdag, läsarfråga:
Haha lilla gumman varför tar du bort komentarerna då? är det någonting som du skäms över eller? och du vi är två personer i din skola din dumma jävel och vi satt tillsammans vid samma dator. Så va inte så kaxig, och svara på det här i ett inlägg om du har modet till det.

- Och vad finns det att svara? Jag vet inte ens någon som heter Josefin och Angelika i min skola, så obetydliga är ni. För det första, varför går ni ens in på min blogg om ni stör er så mycket på mig?! Ni verkar ju titta in jävligt ofta. Och jag tog bort kommentarerna för att jag hade lust, det här är ju min blogg och jag gör vad fan jag vill. Och eftersom ni går på min skola och det inte finns någon som går i nian som heter josefin & angelika måste ni vara yngre än mig, och då är det ju fan ni som är så jävla patetiska, det är så man vill garva åt er ärligt talat, varför kommer ni inte fram till mig och säger det här i skolan istället då? Då får vi se vem som har mod till vad. SNÄLLA, kom fram till mig nästa gång ni ser mig i skolan :) Och om det är ni josefin och angelika jag tror som går i åttan, då äcklas jag över att ni ens går in på min blogg era feta grisar :)

Haha förlåt till mina andra bloggläsare, jag var bara tvungen! Snart kommer ett inlägg om min dag och lite shopping, puss!


- Onsdag, läsarfråga

Hello :) Konstig dag med konstigt väder, men nu är jag klar med exakt ALLT i skolan! Så jävla skönt. Tog en sväng på stan efter skolan, köpte inget idag faktiskt. Har inte så mycket att skriva så jag hoppar direkt till en läsarfråga.
hej. var ifrån är dina skor och för hur mycket? :) snälla kan du svara???
- Dom skorna på bilden i det inlägget du kommenterade är tyvärr från Paris och kostade ca 500 kr tror jag.



Såg även att jag fått lite kommentarer haha, negativa saker om mitt utseende från "olika" personer. Någon kallade sig för Angelika och någon för nånting annat, men det var lite roligt att se att alla kommentarerna hade samma IP-nummer, alltså från samma dator & samma person. Så hej på dig avundsjuka jävel :)

Skriver lite senare, puss!

- "I know you want me"

Tråkig dag i skolan, men jag har iallafall blivit klar med några av mina rester, bla matte, musik & hemkunskap, så det känns skönt. Nu har jag bara bild & slöjd kvar, sen är jag KLAR! Vi har ju hela den här veckan till att jobba klart så jag hinner :) Tråkigt väder idag också, vädret gör mig trött. Sitter och kollar på Paris Hiltons nya program nu, "Paris Hiltons new bff" eller nåtsånt, det är lite småroligt faktiskt.



Efter det blir det såklart Desperate Housewifes. Tänkte bjuda på en låt jag tycker om, andledningen till min rubrik.

Pitbull - I know you want me



Uppdaterar senare, puss!

- Nytt

Lite försenad shopping, eller ja, 2 nya tröjor!

Trashad tröja från H&M - 129 kr



Ännu en randig tröja i den här modellen från Gina Tricot (man kan inte få för många, jag har 6 st likadana nu tror jag fast i olika färger) - 149 kr.


- Måndag & bilder

Dålig uppdatering som vanligt på senaste tiden, men ni borde ju förstå att jag inte haft tid att sitta hemma vid datorn när det har varit så fint väder ute. Min helg har bestått av fika, sol och bad, grillande, festande och massa annat kul! I lördags var jag och Dajana hemma hos Miki med några till från klassen, mycket trevligt :) Grillade, hoppade studsmatta och hade de kul satt mest ute på hans altan och snackade skit men de va MYS :) Lite senare på kvällen drog vi på fest i Lindö hos en annan kompis. I söndags var jag först och fikade på fräcka med Dajana, otroligt varmt har det varit alltså, det finns inte något härligare. Efter vi fikat åkte vi till Lindö med Esat och Merdin också, där la vi oss och solade och badade lite halvt.

Idag har jag först varit i skolan, vi jobbar typ inte i skolan längre så vi har det ganska skönt.  I slutet av dagen var vi på teater, efter det drog jag och Dajana till Lindö igen, låg där och solade och sen badade vi faktiskt, på riktigt. Simmade och allt, sjukt kallt! Och nu är det juni, en av mina favoritmånader. I helgen händer massa kul också, bla att Merdin fyller 17!

Måste bara säga att dom här dagarna har varit så jävla härliga, så himla varmt och soligt, jag blir så lycklig av det här vädret! Man kan göra så mycket roliga och mysiga saker. Synd att det ska bli dåligt ett tag nu, men det kommer nog tillbaks snart!

Har ganska mycket bilder att visa er från dom senaste dagarna.

Jag och Dajana idag i Lindö, somrig och fin bild :)



Så här har jag gått runt varje dag, i gladiatorsandaler, shorts och självklart barbent.



Jag och min kanin Totte i vår trädgård.



Jag utanför mitt hus. Där bakom ser ni vart jag bor.



Esat i Lindö igår.



Dajana idag i Lindö.



Jag idag i Lindö.



Det var allt jag hade för den här gången, PUSS sålänge!

RSS 2.0